Fika bör man annars dör man

Här ser ni dagens lunch. Punkt.

Receptet hittar ni här!
Usch och fy vilken slapp och slö dag jag och Håkan har haft. Vi samlar krafter tills i morgon säger vi för då drar vi till Ullared. Woho! Nu behöver jag er hjälp med vad jag inte får glömma att köpa inför dagisstart och liknande. Vet ni även vad jag ska köpa i julklapp till mina stackars familjemedlemar och svårtrugade sambo så tveka inte att skriv det i kommentarsfältet! Jag behöver all hjälp jag kan få gad dämmit!

Kommentarer
Postat av: Tea

Men så gott det ser ut. Älskar alla chokladkakor. Måste genast kolla receptet.

2011-09-13 @ 17:11:37
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Maria B

mmm..ser riktigt smarrigt ut!

Tack, förresten ;)

2011-09-13 @ 17:20:39
URL: http://mariabo.blogg.se/
Postat av: Diana

åhåå såg farligt gött ut. SÄNKS för receptet! :D Jag passar på viktiga dagispryls. Men jag har en jätteliten fin liten grej som jag skulle vilja ha om det finns om du skulle orka köpa till mig? :D

2011-09-13 @ 18:32:44
URL: http://dianus.blogg.se/
Postat av: Malin

Du vet om att det är receptet du fått från mig eller?



Till dagisstart behövs: en ryggsäck, några ombyten kläder, mockasiner, 2 par stövlar, 2 regnställ, 1 overall, ett jack/byx set( overallen till dagis och jack/byx setet hemma så har man jackan emellan och slipper dra på overallen, för hemma har man byxorna till jackan, ja du fattar?) en tjock mössa, en tunn mössa, halskrage, tjockvantar och 2 par tunnare tumvantar är bra att ha liggandes där! Att det är 2 par regnställ och stövlar är för att det är sånt som är bra att ha ett hemma och ett på dagis för att slippa dra på så förbannat mycket fram och tillbaka varje dag! Är det nått du undrar är det bara att hojta! Lycka till =)

2011-09-13 @ 19:16:08
Postat av: Mikaela

Ser gott ut.. :)



Till dagis så är bra skor & ytterkläder det viktigaste tycker jag. Gore-tex slår allt (enligt mig). Bra regnkläder & ett fleece ställ.



Å vad beträffar julklappar till männen, så vet jag inte vad din man gillar. Jag ska dock ge min friluftsgrejer. Han älskar att tälta & fiska (kanske slipper jag hänga med & bo i tält om jag mutar med att han får ett alldeles gratis av tomten)... Skit svårt med julklappar. Ångest varje år...



Lycka till i Ullared!

2011-09-13 @ 20:25:14
URL: http://mikahela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0