12 februari

Hej hej! Lite tunt på blogginlägg för tilfället men jag har lite svårt att få till det just nu. Antingen har jag inte tid (bebisen är inne i en klättringsperiod just nu) eller så är hjärnan helt trög och mosig för att jag inte gör någonting annat än att städar, lagar mat, städar, tvättar, torkar grötklet eller jagar bebis (bebisen är som sagt inne i en klättrigsperiod).
Hoppas hjärncellerna börjar koppla snart igen så ni får något intressant att läsa.
Fast nu var jag ju, trots sviktande hjärnkapacitet, liksom bara tvungen att slänga mig in här för att meddela att ovan nämnda bebis tidigare i kväll gick hela fyra steg själv *stolt som en tupp*.
Det gjorde han ungefär fem minuter efter att jag och Håkan konstaterat över hans huvud att han säkert inte kommer gå tills han är en bra bit över ett år eftersom han knappt kan stå på benen i en sekund. Där fick vi liksom.

Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

wooow! cool baby ni har. det ger hopp för vår också haha, han visar nämligen noll och inget intresse över det där med att gå.
och det där med trög och mosig hjärna. gud vad jag känner igen det! har varit hemma en vecka med båda barnen utan att socialisera oss nämnvärt..ja du förstår kanske själv hur det känns i mitt huvud nu hehe..

2014-02-12 @ 20:50:28
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: mot plus

måste bara säga..såg din bild i menyn..satan vad snygg du är människa!

ha en fin eftermiddag! kram

Svar: åh men tack! :)
Kristin Sandgren

2014-02-13 @ 13:36:38
URL: http://motplus.se/
Postat av: Julia

Coolt! Vilmer tog första steget i fredags (exakt lika gammal då va?), de följer varandra bra:). Han presterar dock endast ett i taget...

Snälla lär mig hur du får honom att sova så länge, där har min vilde lite att lära av din!

Svar: Jag räknade ut att han var 10 månader och fjorton dagar tror jag :) jag ska skicka lite sömngrus till dina grabbar ;)
Kristin Sandgren

2014-02-17 @ 13:11:23
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0