23 September

Go kväll go kväll.
Vad gör ni då?
Själv sitter jag och glor på Hela sverige bakar samtidigt som jag trycker i mig choklad, läser bloggar, hostar lugorna ur mig (jodå även jag verkar ha trillat ner i förkylningsträsket), instagrammar och försöker se ut som att jag lyssnar när Håkan pratar med mig. It's a hard job but someone's gotta do it liksom.
På tal om jobb så har jag även hunnit med det i dag samt att nu i kväll vara på pysselkväll/mat i församlingshemmet med öppna förskolan fast med den lilla (härliga) detaljen att det var barnfrit. Wihooo och så vidare.
Eftersom jag numera är en väldigt dålig bloggare så har jag ju tyvärr inga nya bilder att bjuda på men i brist på annat så slänger jag ut mina senaste instagrammade bilder. Följ mig gärna på instagram, kristinsandgren heter jag där. Jag försökte ju lägga upp en käck länk till den i menyn men det gick ju käpprätt åt fanders ja.
 
1. Kvällens konstprojekt som jag valt att kalla "Överambitiös flora &fauna" 2. Tre charmpellar på Vides förskolefoto. 3. I lördags smetade jag på mig ett par orangea läppar och gick på tjejkväll. 4. Bara ett par timmar tidigare hade jag varit sympatitrött med den här. 5. Ett smygfoto på lekande barn (med darr på underläppen). 6. Dagens sanning om missnöjesröstning 7. En förjäfla god pasta carbonara. 8. och en förjäfla god frukost. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0