5 Maj

Fint väder i dag med. stör mej på att jag är så puckad bara. I går var det meningen att jag skulle cykla hem från jobbet. Håkan hade pumpat den och ställt den låst i cykelstället vid jobbet. Jag skröt för både tanter och medarbetare att jag minsan skulle cykla hem efter jobbet, Stolt som en jävla tupp. Sen när jag slutar märker jag att jag glömt nycklarna hemma så det fick bli så att Håkan kom och hämtade både mej och cykeln...snopet. Men jag gör ett nytt försök i kväll igen. Jobbar samma tid som i går 15.45-21.30. I går gick kvällsarbetet så himla bra. Vi var färdiga jättetidigt. Hur gött som helst.Men så är det ju oftast på helger.
Räknade lite på hur många timmar jag jobbade i april och fick nästan en chock för om jag har räknat rätt blev det 205 timmar! Jag brukar ligga runt 184 eller lite mer..det känns inte som om jag jobbat så mycket.

I dag har jag ocks varit lite duktig. Åt frukost ute i trädgården..mannagrynsgröt. mums mums. Sen har jag tagit ner tvätt, diskat och satt igång en maskin tvätt. Funderar på att gå ut och gå en sväng...får se. kanske ska fota lite

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0