Lugna puckar

Jomen visst. Nu är man hemma från jobbet igen och det gick som smort. Var en riktigt lugn kväll och det är ju mysigt om det kan va det ibland så man slipper springa runt som en skållad bäver hela tiden. Jag är extra glad nu också för jag har lyckats bli ledig på lördag kväll. Jag och en kollega har planerat utgång sen en tid tillbaka och vänt och vridit på varenda person för att kunna fixa ledig lördagkväll åt mej. Men svich så löste det sej i kväll. Yey. Nu kommer nästa stora dilemma. Mitt hår. Måste klippa mej innan lördag. panik! Hur lätt kommer det bli att få en klipptid hos min frissa på fredag? Måste ringa och kolla det i morn. Annars får jag väl testa en annan frisör (ve och fasa). Kan inte se ut så här längre. Kvittar ju hur man sminkar och grejjar om håret ändå ser ut som en överkörd iller. Jaja dagens i-lands problem.
Nu ska jag snoka runt lite här och kanske lägga mej, eller blogg mer, vem vet
hej hopp 

30 September

Hej hopp
Nu sitter man här igen då. Var sjukt segt att komma upp i dag, men det är bara för att det är så kallt utanför sängen. brr. Men som tur var ringde min kära kollega på hemtelefonen och då fick jag vackert lämna min varma fristad. Har fått lite mer tider så det känns mycket bra. Men det är lite konstiga tider eftersom en av personalen ska vara lite halvt om halvt sjukskriven. Man får va glad för det man får. Ska jobba i kväll i alla fall och i morn kväll.
Nä nu jamar kattskrället här utav bara helvete så jag får väl slänga ut honom höhö.
hörs sen!


Gå och lägga mej?

Näääää inte än va?
Har precis klämt i mig massa kladdkaka och känner mej uppblåst. Att man aldrig kan äta lagom mycket. I bland finns det banne mej ingen botten alltså. Men i dag tyckte jag att jag kunde få moffa lite för Camilla kom och hämtade upp mig så gick vi två varv i Oltorp. Fan va duktiga vi är! Vad har jag mer gjort då, har börjat plöja massa disneyfilmer som brorsan *host* har fixat höhö. Sett på svärdet i stenen och Aristocats. Kommer inte ens ihåg aristocats men kan inte tänka mig att den är roligare på svenska. Fan, dialekterna i den filmen gör ju allt. Skrattade som en tok. Gässen är ju helt klart bäst.
Får se om det blir något mer inlägg i dag. Går jag inte och lägger mej så kanske det blir så.
Hej så länge!

Miami dag 2

Sola sola sola!








Så här såg hotellet ut utifrån

Efter en lång dag i solen gick vi och tryckte i oss massa mat


Håkans helskumma efterrätt. Coca cola med glass i. Han var ju bara tvungen att testa...

och min efterrätt. Den var precis lika god som den ser ut höhö



29 September

Tjosan!
Idag skiner solen och det ser riktigt gött ut men självklart blåser det storm. Vad annars?
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Är lite smått rastlös.
Det ger sej. Nu ska jag i alla fall gå ut på tv3 och kolla senaste avsnittet av svenska hollywoodfruar. Dom är ju bara så jävla blåsta haha man kan ju inte låta bli att titta.
Hej så länge

28 September

Morrn!
Här sitter jag och ruvar som en annan höna. Mamma är här och lånar duschen och snart ska vi bege oss in till staden och möta upp syrran och Hugo. Kanske att brodern dyker upp också. Annars idag blir det ju friskis & svettis för mig. Får se hur det går när jag inte har rört en fena sen i onsdags och slarvat lite med maten om man säger så...
Måndag. Ny vecka nytt liv!
I kväll ska jag försöka mig på att laga stekt strömming med potatismos. Älskar verkligen det och det skulle vara kul om jag lyckades för en gångs skull...
hepp nu ska jag sminka till mig lite så hörs vi senare


26 September

hej och hå!
I dag har vi flängt runt vill jag lova. Först åkte vi till Vara trä och härjade ett tag. kikade på tapeter, kakel, kök och plockade på oss diverse kataloger. Vad mycket det finns! Blir ju helt yr i huvudet av allt kakel och skit. Kommer bli en aning svårt att välja sen vill jag lova. Sedan for vi in till Vara och kikade i en möbelaffär. Fanns en hel del fint där och man fick lite nya idéer. Självklart passade vi på att fika på nordpolen. Jag fläskade till med en princessbakelse och kråkan tog en krämbulle. Efter det åkte vi till colorex direkt och kikade och hittade bl annat ett golv som vi ville ha (så då ändrades våra köksplaner rejält).Vi passade också på att åka till Vedum och kika på kök och badrum för lite inspiration så där. När vi ändå var ute och for så åkte vi till Håkans barndomshem. En gård som heter Dalen som ligger typ utanför Naum nånstans. Hur jävla fint som hellst mitt ute i skogen. Hans kusin bor där nu men vi svängde bara förbi utanför på vägen och kikade lite. Efter det åkte vi hem hit och fick besök av min kära mor så då blev det ännu mer fika höhö. Sedan drog vi med oss henne till huset för att dels själva mäta lite och se om våra idéer skulle funka och så att mamma skulle få se hur vi tänkt (mammor vill ju gärna lägga sig i hehe). Neta och Lasse var ju inte hemma men jag har ju redan nyckel och hon sa till mej att vi kunde gå in och mäta och grejja om vi ville. Dem är nämligen i skåne nu och letar lägenhet/radhus. Så förhoppningsvis har det hittat något när de kommer hem. Så får vi se hur lång tid det tar innan dom får tillgång till det. Jag hoppas ju kunna flytta i år men tror inte det kommer gå. Vi har ju tänkt renovera köket och tapetsera lite och grejja innan vi flyttar in. Så vi har i alla fall tänkt bo kvar här en månad medans vi renoverar. Den som lever får se helt enkelt.
Hepp nu ska jag glo runt lite här sedan ska jag och Håkan susa iväg till mormor där det bjuds på mat i kväll. Götta!

25 September

Hej hopp!
Dålig uppdatering igen,men jag har jobbat nätter ochsovit hela dagarna så nu vet ni höhö.
Väntar på att kråkan ska komma hem sen ska vi åka och storhandla. Ekar rejält tomt överralt här nu om man säger så. Är en smula godissugen också så det kanske blir en tripp till Haralds så man har lite att gnaga på i kväll hehe. Näpp nu ska jag fördjupa mig lite i diverse inredningskataloger. Hitta kök är väl det mest akuta eftersom vi ska renovera det först. skoj!
Hörs i kväll!

Miami dag 1

Här har vi kommmit fram och väntar på väskorna. Spännande va?

I taxin på väg till hotellet

Här är rummet och en suddig Håkan som såklart ville va med på bild

Vi gick ut på ballkongen och Håkans glasögon immade igen. Skojigt tyckte jag...

Foajén eller vad det heter...



Eftersom vi var svinhungriga (vi fick ingen mat på planet) så begav vi oss ut för att hitta maaat

Vi hittade Denny's som blev vårat stammishak. Det borde deffinitivt komma till Sverige. Hur jävla god mat som hellst och billigt. Vi åt alla dygnets mål här höhö

Här har vi resans godaste hamburgare

Sedan var den dagen slut

New York dag 7

Sista dagen tog vi farväl av vårat favoritfrukostställe

Vi kände att vi hade sett och gjort det mesta så sista dagen var en slappardag. Vi shoppade lite mer höhö.


Efter några timmar på stan bestämde vi oss för att gå till uteserveringen vid vattnet som vi var på dagen innan.




Det var varmt och soligt så till och med jag drack öl


Vi satt och klämde där ett bra tag och bara hade det gött. På vägen hem köpte jag självklart en B&J. Fatta att den slank ner på två minuter. Så hiskeligt god. Kom till Sverige!

På kvällen sen tog vi hem kinamat

Ser kanske inte så gott ut men det var det verkligen. slurp.


Det var sista dagen det. Sedan blir det bilder från Miami!

22 September

Dålig uppdatering här men jag har varken haft lust eller tid. Men nu jävlar ska jag få tummen ur. Idag är det riktigt trökigt höstväder. Blåser storm och grått och jävligt är det. suck. funderar på att göra en dubbelmacka och en stor kopp thé och plöja lite sex and the city. Ska fortsätta med bilder från resan också så ni får se.
Hej hopp så länge

Kallt som fan!

Ja ve och fasa nu är vintern här typ. Nä men det märks direkt i det här huset när det börjar bli lite kyligare. Har satt igång en mysig brasa nu så snart blir det varmt och gött. Gillar egentligen hösten. Då kan man krypa upp i soffan med en filt om sig och lyssna på mysig musik. Här är två låtar som går varma just nu. Underbara.




New York dag 6

Lördagen började med lite regn så vi gick till ett museum (kommer inte ihåg vad det hette) och fördrev tiden.




Fika...

Mordärn konst...


Sedan blev det bättre väder så då bestämde vi oss för att vandra lite.




Tuff restaurang

Vi gick till times square och gick i en stor m&m affär som vi såg sist vi var där. Tre våningar proppade med m&m prylar och godis.

m&m i lösvikt...

I alla färger och former

Sedan tog vi oss ut mot hudsonfloden och gick up town längs vattnet.



Här hittde vi en mysig uteservering som vi satt och päste på tills kvällen kom.


Vi åt New Yorks godaste hamburgare. I alla fall om du frågar oss.

båtar på väg hem...




17 September

Så där ja nu sitter jag här igen. Dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har varken hunnit eller haft lust. Men idag då jävlar. Gick upp precis och har kokat lite mannagrynsgröt som jag ska slafsa i mig när den svalnat lite. Är ledig i dag som det verkar(man kan ju aldrig veta säkert) och i kväll ska jag och kråkan titta på huset med hans föräldrar. ska bli så kul för vi ska ta lite mått så vi har ett hum om hur stor soffa vi kan köpa mm. Få se hur fort det går innan det blir flytt men det verkar ganska nära nu i alla fall. Vi får se.
Nä gröt var det ja...

Soffpotatis

Ja man skulle ju kunna tro att jag har vuxit fast här i soffan. Har fastnat rejält framför datorn. Fast lite dukitg har jag ju faktiskt varit diskat, tvättat, vikt tvätt...eh är jag inte duktig?
Är så himla sugen på att gå ut och jag har precis haft en trevlig fejjanchatt med dianus så vi har bestämt oss för att svänga våra lurviga på stadt på lördag. Jag efterlyser härmed fler partyapor. Vem är med oss? Häng med för fan!
Nu ska jag pallra mej ut i köket och tina köttfärs.

New York dag 5

Femte dagen tog jag inte så mycket bilder. Det regnade typ hela dagen så vi gick bara i affärer. Sen på kvällen gick vi på baseball match mellan new york yankees och chicago redsox. Asballt var det. Matchen spelades på Den nya Yankee stadium. så här kommer lite bilder från det.











14 September

Mors!
Blev ingen uppdatering i går för jag jobbade hele dagen lång. Krachade framför teven när jag slutat och såg på den sämsta skiten jag sett på länge. Komissarien och havet verkade juså lovande men det var så jävla B. Såg ut som om dom dubbat allt och alla eller så var bara ljudet extremt dåligt synkat, krystade repliker och allmänt bajs bara. Skittrökigt.
Idag är jag ledig som det verkar men man vet ju aldrig resursen kanske ringer och man får hoppa in i kväll. Fast jag vill ju helst gå på friskis och svettis förstås höhö. Vi får se hur dagen blir.
Nu måste jag i alla fall ta tag i mej själv lite här. Diska, tvätta, städa. Är det inte underbart att vara ledig?
Höres


New York dag 4

Dagen började självklart med frukost i Central park. Blåbärsbagel för den som undrar


Vi fortsatte förmiddagen med en promenad i parken







Sedan letade vi oss ut till de höga husen och turistade runt ordentligt.

Wall street...




Efter Wallstreet så tog vi tunnelbanan ut till brooklyn och gick tillbaka till manhattan över brookylynbron. Så jäääävla snajsig utsikt.




Efter det åkte vi in och kikade på den fläskiga centralstationen. Den har man ju också sett på film liksom *nörd*

Vi fortsatte vårat turistande...



Sedan hamnade vi på Times square. Det måte väl alla känna igen eller?



Där i en megastor leksaksaffär fanns det ett megastort pariserhjul inomhus(!) Väldigt amerikanskt.

Efter en dag full av promenerande behövde jag en kaloribomb. Slurp.


Slut på dag fyra

12 September

Hej hopp i lingonskogen!
Käck jag är va?
I dag var det första arbetsdagen på nästan tre veckor. Men det gick faktiskt ganska bra och det var skoj att komma tillbaka. Efter jobbet åkte jag och kråkan till Oltorp och gick två långa varv, kändes gött. Det är så fint i skogen nu när det börjar bli höstigt. Jag gillar. Förresten har jag ju inte berättat vilken klant jag är. I går när jag tog ur tvätten och hängde upp den hittade jag en väldigt liten tröja som en gång var i Håkans storlek. Tydligen fick man inte slänga in den i tvättmaskinen så den fick skumpa runt bland alla andra skitiga kläder. Nädå det var handtvätt på den så den hade krympt till Heinekens storlek. Jag har aldrig i hela mitt liv lyckats krympa eller på annat sätt förstöra ett klädesplagg i tvättmaskinen även fast jag blandar hej vilt. Bra gjort Kristin. Stjärna i kanten.
Nu ska jag snoka runt lite här och sedan kommer mer bilder från resan.

New York dag 3

Dagen började med frukost på det stället som skulle bli vårat favoritfrukostställe. Jag åt varm bagel med paprika creamcheese och färskpressad apelsinjuice. mumma!

Där hade dom även massa goda tårtor och kakor.slurp.

Sedan begav vi oss till hamnen där vi tog gratis färjan över till Staten Iland och tillbaka för att kunna ta lite bilder på frihetsgudinnan.









Efter det så shoppade vi och fikade såklart...

mums mums mums!

Sedan shoppade vi lite till. Vi var bland annat inne i den här jättestora skoaffären med bara massa sneakers.

Grabbarna köpte varsitt par.

Efter en lång dag på stan var det gött med en stor flötig pizza på kvällen. Jävlar va goa pizzor dom har!



11 September

Godmorgon!
Kors i allsin dar vad seg jag är. Hur svårt ska det egentligen vara att vända tillbaka dygnet? Hade ju aldrig några problem med det när jag jobbade natt. fast nu har man ju levt på fel tid i två veckor så då kanske det är lite svårare...
problem man har
Fick i alla fall en glad nyhet från jobbet förut. Ska tydligen få gå på schema nästa schemaperiod. yey! Då blir det väl lite timmar i alla fall får man hoppas.Gött.
Hepp nu ska jag sätta fart lite här så jag får nåt gjort i dag.

New York dag 2

Dag två turistade vi ordentligt och gick nog fler mil runt på Manhattan. Först började vi med en stadig frukost.


Det första vi gjorde var att ta tunnelbanan till Empire state building. Jävlar vilken utsikt!





Sedan började våran vandring. Vi gick och gick bland annat genom little italy och chinatown.


Den här byggnaden känner man igen om man sett många amerikanska filmer. Högsta domstolen tror jag det är.

Fika bör man annars dör man...

Sedan shoppade vi loss inne på century 21. Det fick jag dessvärre inga bilder på trots att vi var där flera gånger. Det är en jättestor ouletbutik i flera våningar. Massa märken till billiga priser. Vi spenderade en hel del tid där inne höhö. Efter det fortsatte turistandet och vi kollade in ground zero men det varinte så mycket att se. En enda stor inringad byggarbetsplats..

Vi tog oss ner till vattnet och gick längs Hudson floden

En båt med egen hellikopter...




På kvällen åt vi revben och det var helt sjukt stora portioner.



Det var dag två det i stora drag.

10 September

Morsning korsning. I dag har jag lyckats kravla mej upp i tid tots att jag inte somnade förren 03.30 i går. Snark. Hej blodsprängda ögon liksom. Men nu har jag fått lite gröt i magen så då känns livet lite lättare höhö. Besök i form av en syster ska jag få i dag också. Mucho trevligt also. Jag ska väl hålla ett långt och rejält föredrag om resan skulle jag tro och visa alla bilderna. Tog ju faktiskt över 780 bilder så det finns ju lite att lägga upp här också om det är någon som är intresserad hähä.
Förresten har det skett något form av mirakel. Jag har inte alls mycket träningsvärk i dag. bara i armarna och typ skulderbladen trots att jag tog i så det svartnade för ögonen. Det kommer säkert i morn...
Nepp nu ska jag dona lite här och sedan kommer det mer bilder från resan.


...

Alltså herregud...Det där friskis & svettispasset var inte att leka med alltså. Jag har ju så obeskrivligt dålig kondition också. Men det kändes ändå gött att köra slut på sig för en gångs skull. Har köpt medlemskort nu så det blir till att försöka pallra sig dit på måndagar och onsdagar. Får se hur mycket träningsvärk man har i morn bara...
Idol har vi precis tittat färdigt på också. Fan jag älskar dom där killarna som var inne med guitarherogitarren och framför allt han som sprang in i väggen så jävla roliga!
Hepp nu ska jag kika runt lite i bloggar och sedan lägga mej och försöka somna. Får se hur det går med den saken.
Natti på er!

New York dag 1

Tidig måndag morgon på Arlanda. Vi är pigga, glada och förväntansfulla

Hejsan hoppsan så var vi i New york. Hotellet fick jag ingen bild på utifrån men så här såg det ut innuti.



Vi bodde på upper west side precis brevid central park så det första vi gjorde var att gå en sväng där inne.













Det var ungefär det vi han med på eftermiddagen den första dagen. Fortsättning följer...

Friskis och svettis

hej hopp!
Tack för kommentarerna på bilden! Det hade inte gjort någonting om du hade kommit och väckt mej syster för då hade jag i alla fall inte legat och trynat till kl 14.00. Så gick det med att vända rätt det dynget...
I dag har jag i alla fall packat upp och donat och satt igång en fullproppad tvättmaskin. Finns det nåt trökigare än att packa upp eller? Sedan har jag stora problem med plats för tillfället. Mitt redan överfulla skoställ har fått utökning med fyra(!) par nya skor. Hoppsan.Det är ju tur att man kan stapla på höjden...
Garderoben börjar också bli lite väl trång. Får nog bli en rensning där i morn.
Ska börja med bilder från resan senare men det får bli efter friskis och svettis (ja ni läste rätt) jag ska dit första gången i kväll. Jag och en jobbarkompis har kommit fram till att vi ska ta tag i våra liv den här hösten. Lycka till Kristin. Nu ska jag försöka svänga ihop någonting ätbart så jag hinner smälta det lite innan jag ska skutta runt som en dåre.

Hör senare!

9 September

I'm back! Saknat mej? självklart har ni det höhö. Fy fan vilka härliga veckor jag har haft. Det har verkligen varit en upplevelse över det vanliga. Ni kan vänta er bildregn. Men det kommer i morn för jag måste försöka sova nu. Har inte sovit på jag vet inte hur många timmar för jag har rest i över ett dygn typ. Men jag ska bjuda på en liten bild innan jag går och lägger mej för den är så härlig.

Jag på paradise island ,Bahamas i förrgår


Godnatt på er nu så hörs vi i morn!

RSS 2.0