pajen står i ugnen

japp snart blir det mat. Älsklingen har kommit hem så vi ska snart äta och se på film hade jag tänkt. Sen blir det ju lost i kväll. woho. Blev ändrade planer i morn. chefen ringde precis och frågade om jag kunde jobba på dagen i morn innan mötet och det kunde jag ju givetvis. blir det några timmar extra och det är ju alltid bra.
Känner mej lite bättre nu också. vet inte riktigt vad det var med mej i natt.(Du och jag hade nog ett litet möte august höhö)
hepp nu plingar klockan. dags för mat!

31 mars

Godmorgon...
usch vad jag har sovit dåligt i natt. Har inte känt mej helt hundra hoppas jag inte blir sjuk nu. har ju klarat mej från det så länge.
jaja den som lever får se.
Ledig i dag i alla fall som tur är så kanske jag kan bli frisk innan det ens har brutit ut.
Frukost har jag ätit nu i alla fall.
Nu ska jag sätta fart på kaminen så kan jag sitta framför den och svettas ut all skit ur kroppen höhö

Mat?

Börjar bli lite småhungrig nu. Ska nog svänga ihop en kulinarisk läckerhet snart....i alla fall ätbar.
Har härjat runt lite här i dag. Diskat, tvättat, bäddat och plockat iordning lite. Får spara lite tills i morn också så jag har någonting att göra (eller hur)
Fcik en smärre shock förut när jag skulle betala våran saftiga telefonräkning på 27 kr. hade massa pangar på kontot. Visserligen hade min lön kommit men den var ju inte så fet direkt så jag har väl varit väldigt sparsam med förra lönen. Alltid lik kul när man tror det värsta och det visar sig att man har helt fel. Så det blev en överföring tillsparkontot. klirr i kassan.

Hepp nu ska jag måla naglarna och se på rederiet!


Shoppat


skjorta, två baslinnen och rosa leopardstrumpor


Två klänningar


necessär, nagellack och smink

30 Mars

God morgon...eller god förmiddag...eller kanske t o m god middag? jag tog lite sovmorgon i dag. Var så sjukt trött i går så det var gött att sova ut lite. Frukost har jag ätit också. mums. I dag är jag ledig så jag ska väl passa på att få lite gjort här hemma. tvätta, diska, städa.Det vanliga. Får se om jag sticker ut näsan och går en sväng, det blåser storm nämligen.
Hepp nu ska jag snoka runt lite.

29 Mars

Men gud vad jag har bloggat dåligt. Men jag har faktiskt inte hunnit. har haft fullt upp hela helgen och fram till nu. På fredag var jag ju ledig och då åkte jag och min kära mor som vart på snabbvisit till skövde och shoppade (bilder komer nog i morgon) hittade massa fint. Vi fikade och moffade på Mc Donalds mm. jättemysigt hade vi. Sedan på kvällen åkte vi till ett par kompisar och åt världens godaste bakpotatis och såg på Twilight (japp nu har jag äntligen sett den och jag är KÄR) Har tvingat Håkan att ladda hem den såjag kan se den om och om igen. Mums. Sedan på lördagen jobbade jag delad tur och på rasten åkte jag hem till mej med mamma där hon sydde en ny köksgardin åt mej (som är sne...höhö) Sedan visade hon bilder från Malysia (stavas?) Och det var riktigt najsigt. I dag har jag jobbat 7-13 och efter det gick jag och duschade hos svärföräldrarna sedan vidare hem och sminkade till mej lite och for iväg till lidköping på kalajs hos Håkans kusin. Fick så jääääävla god mat och kakor! Höjdpunkten var ju när "de gamla" skulle provköra Fredriks sodastream och svärmor lyckades bli helt nersprutad moahaha. Sedan efter kalaset åkte vi till götene och hälsade på Håkans mormor och NU har jag kommit hem. pust. Nu ska jag bara dega i soffan och lägga mej tidigt för jag har varit så sjukligt trött i dag. bara gått runt och gäspat. snark. hepp skriver mer i morn. sömn tack!

26 Mars

Jahopp här sitter jag. Det ser ju nästan ut som om min blogg förvandlats till en ps-blogg men så är inte fallet. Har bara snöat in på det för tillfället. Har lite bloggtorka så bättre så här än ingenting.
I dag ska jag jobba 13.00-21.30 så älsklingen kommer hem och äter på sin lunch. mys.
hepp nu ska jag surfa runt lite innan jag måste ställa mej vid spisen höhö

Sista för i dag

Före


Efter


orkade inte vara så nogrann det sista....


Mer ego

Före


Efter


Hallå Barbie...

Vårat lilla hus...

Ni kanske har tröttnat nu men inte jag höhö. Det kommer mera...

Före


Efter


Heineken

Före


Efter


Ego ego

Före


Efter


25 Mars

Ännu en ledig dag då. Har varit ute på en promenad nu precis och det var så jävla gött väder! ångrar att jag inte tog med kameran. Funderar på att gå igen i eftermiddag för det är så soligt och fint så då får nog kameran hänga med. 
Annars i dag häder inte så mycket. skaförsöka diska eftersom jag inte orkade det i går (ovanligt?)
Sen har jag planerat att sitta framför ps hela daaaaan höhö. Nä men nästan.
Vad gör ni andra i dag då?

Frukost! 

Men gud vad kul det här var

En till bild

Före


Efter


Ganska okej. Nu ska jag fortsätta

första bilden

Vad tycks?



Kanske ser lite slarvigt ut. Jag behöver en riktig mus

oj då

Blev visst inte så mycket bloggat i dag ändå. fy på mej. men jag har lite bloggtorka nu kan man säga. Har inte gjort så himla mycket i dag. Jag och Håkan har precis ätit stekt falukorv med macaroner och nu har vi ställt fram våran stora godisskål. Åkte till rasta och köpte en stoooooor påse och påskmust. mums. var tänkt att vi skulle ställa fram det när lost kommer men vi tjuvstartade lite. Jag har fått ett nytt intressse förresten. Halkade in på en ps-blogg och har nu häckat där inne ett tag. svinskoj. lägger kanske upp lite bilder senare om det blir något bra.

nu ska jag trycka i mej ännu mer godis

24 Mars

Morning! I dag är man ledig då. Känns finfint faktiskt för jag börjar känna av lite skav i halsen,det känns ju inte finfint men att kunna vara hemma två dar och vila upp sig känns bra.
Blev ingen morgonpromenad i dag för det blåser verkligen orkan utanför.Jag får allt hålla mej inne. Får hoppas att det mojnar fram mot eftermiddagen kanske.

nu ska jag äta frukost!


23 Mars

Katastrofal bloggning det senaste. Men nu är det ny vecka ochskärpning på den fronten. Har precis kommit in från en morgonpromenad. Hur jävla gött som helst så nu sitter jaghär och äter frukost. Försökte få liv i kaminen nyss men jag har inga tidningar att elda (alltså kan jag inte få igång någon brasa) men jag hörde att posten kom nu så det kanske finns lite reklam att slänga in nu så det tar sej höhö.

I dag blir det jobb 15.45-21.30 men sen är jag ledig både tisdag och onsdag faktiskt. På torsdag kväll kommer mamma ne också och jagska försöka byta en tur på fredag så jag hinner va med henne.

22 Mars

Väldigt dålig uppdatering nu jag vet. Men jag har jobbat delad tur både lördag och söndag. Orkar inte skriva nåt mer nu heller utan tar nya tag i morn. Nu ska jag äta våfflor med grädde!

natti natti


20 Mars

Hej hopp.Nu är jag hemma från jobbet. Fick jobba lite längre i dag så det är gött 7-16 i stället för 7-13. Det satt inte helt fel. jag får va rädd om mina timmar nu.

vad händer i kväll så. inte mycket. ska göra irodning mat sen. blir nog kyckling med pommes och kladdkaka med grädde till efterrätt. moff moff!

19 Mars

Godmorgon! har förvisso varit uppe ett tag men jag har inte orkat informera er om det fören nu höhö.
solen skiner i dag med. Gött! fast blåser storm gör det ju som vanligt. Får se om jag sticker ut näsan. Är ju ledig i dag i alla fall och då vet ni vad som gäller. Städa, diska och tvätta mm mm mm mm mm mm mm. jippi. Men det är lika bra att köra igång direkt

smell you later!

pigg som en mört

ja det är jag faktiskt. kanske är vetskapen om att jag är ledig i morn som får mej att piggna till en aning.
har precis kommit hem från jobbet nu. gick bra som vanligt. hade med mej en sån god macka till fikat. Salami med brieost (nu är du allt avis syrran höhö)
nepp inget kul att berätta. som vanligt.

nu ska jag läsa bloggar. Kanske återkommer

KoRn

Min arvikavistelse kommer bli ännu trevligare än jag trodde för i går fick jag reda på att KoRn ska spela också. Hur jävla bra som helst! Har alltid velat se dom.



Vill lägga ut två av mina favoritlåtar här i bloggen men det går inte. Får leta vidare.

förresten skorna kom i dag och dom satt perfek! vilken lycka

18 Mars

jaha då var man redan uppe då. Min kära syster var så trevlig och ringde och väkte mej 7.15 för att  prata om bajs....
kunde inte somna om så jag mösade mej upp vid hal åtta och kokade mannagrynsgröt som jag ska surpla i mej nu. Håkan stensover fortfarande. Funderar på att gå in och hoppa lite på hnom så han kommer iväg till jobbet eller kanske gör mej sälskap till frukosten (vilket kanske aldrig har hänt under de snart 3 år vi bott ihop höhö)
Fint väder är det också så kanske kanske skajagförsöka ta mig till jobbet i eftermiddag för egen maskin. Vore gött om cykeln funkade för omjag ska gå får jag börja redan vid typ 13.30 eftersom jag börjar jobba 14.30. får se hur det går.

Nä nu ropar magen efter gröt!

Färdigjobbad...

...för i dag i alla fall. jobbar i morn också sen är jag ledig på torsdag.
nu har jag blandat ett stoooort glas saft med massa is i.Min hals känns alltid som en öken efter jobbet. Torr luft eller nåt. Nu ska jag snok i bloggar och senare ska sambon och jag bänka oss framför teven för LOST har säsongspremiär. wihooo som jag har längtat. Tycker det är oförskämt långt mellan säsongerna. Sen har det fått sämre sändningstid också, är det bara vi två som kollar på det eller?

Slurp


The winner takes it all!

jahopp då vann jag en till auktion på trader igår så dom här godbitarna är på väg hem till mej. Vi kommer nog ha mycket kul i hop höhö.

Skor

T-shirten kom idag också och den var perfekt

17 Mars

Herregud vad tiden går, 17 mars redan. jaha i dag är det storm här ute på åkern där jag bor. Jag hade ju tänkt vara duktig och förbränna lite av allt det jag klämde i mig igår, ostrbricka och en hel B&J choklat fudge brownie (fanns såklart ingen half baked...) men eftersom jag knappt kunde öppna dörren nu pga blåsten så tog latmasken över och jag sitter här och klämmer i soffan i stället. Solen skiner i alla fall och det är ju alltid härligt.
Vad gött att vi fick handla i går. behövdes verkligen. Älskar när man inte riktigt kan bestämma sig vad man ska äta till frukost pga av alla valmöjligheter höhö.

Vad gör alla mina solstrålar i dag då? kommentera gärna för jag vill verkligen veta. själv ska jag jobba i kväll 15.45-21.30 och innan det ska jag bara slöa höhö

hej igen

ja jag hade ju planerat lite för mej själv att det skulle vara lagom att storhandla på torsdag för det ekar lite väl tomt i skåpen nu. men då bowlar ju såklart håkan och jag jobbar kväll både i morn och på onsdag så det blir i dag i stället. Lägligt eftersom jag har extrema cravings efter en half baked höhö eller om jag får syn på någon annan godbit jag inte provat än. Så nu vet ni vad min kvällsmat komme bestå av. ostbricka till förrätt och half baked till efterrät. (vamrätten hoppar vi över höhö)

nu ska jag rätta till fejset lite så man kan visa sej bland folk

16 Mars

Jahapp då var man hemma framför dummburken igen då. Gick som smort att jobba i dag faktiskt. En jobbarkompis jobbade första dagen i dag efter att hon kommit hem från canarieöarna fy helvete vad brun hon var! såg ut som ett spöke brevid henne.

nu hinner jag inte skriva mer för min mage skriker efter mat!


15 Mars

hej hopp. Nu är jag hemma från jobbet. Började redan kl13 i dag så jag han inte med och blogga innan jag började. jag prioriterade min skönhetssömn i stället höhö.
jag har väl inte så mycket på hjärtat just nu heller. ska läsa lite bloggar och sedan lägga mej för jag jobbar 7-13 i morn.

natti

inga inlägg

nepp inget bloggande här inte (förutom detta inlägget då..)
Syrran är ju här nu och har roffat åt sej datorn mest hela tiden. Snart ska jag i alla fall käka när min lilla kråka kockat klart ute i köket. Fiskpinnar och klyftpotatis blir det minsan. gött.

hör i kväll efter jobbet eller i morn

14 Mars

sovmorgon med stort S i dag då. snark. Men jag somnade så jävla sent i går. Hittade ne gamal dagbok som jag inte kunde sluta läsa i tills den var slut. jag var 18-19 och herregud säger jag bara vilka härliga tider. iofs var jag vilsen där strax efter gymnasiet men annars var det en rolig tid där man träffade kompisar varje dag i princip och gick på fest varje helg. Läste om en sak som jag missade där på året 2005 jag var ju på gran canaria också med päronen  men det hade jag visst glömt bort haha.

nu ska jagäta lite gröt och sedan komer min kära syster hit och väldsgästar på sina timmar. sedan blir det jobb för mej 16.30-21.00 lagom lång tur sådär höhö.

Vad hittar alla ni andra på i dag då?

10 kilo tyngre...

...minst
För helvete Lars-Olof vad mätt jag är! Nu har jag frossat så det räcker för en vecka. Gött var det. shoppat har jag hunnit göra också. väldigt vad jag låter pengarna rulla tänker väl ni. Men nepp jag har gjort ett traderafynd som heter duga
Har alltid velat ha en sån här smurfig rackare, är den inte underbar?

Smurfarna T-shirt från Junk Food baby tee

Älskling

nu kom min kråka hem och han har handlat massa gott till oss i kväll. Så nu ska vi mysa framför en film med dammsugare, vaniljformar, choklad, chips med dipp och påskmust! moff moff.

2009 är mitt år

Det känns som om detta året kommer bli mycket spännande för mej. Kommer hända en hel del. Lite 2005 över det för då var jag också i london och på en festival. Tänkte lägga ut lite bilder på höjdpunkterna från det året.
 
Först åkte vi till Taizé i franlkrike. Hittar inga bilder från det såklart bara några jag fått från en Hplländare jag träffade där

Malin i grönt och rastaflätor och jag i beige. vi drog i gång en dans runt "midsommarstången" om jag inte mins helt fel

Berent, Malin Eelco och jag

Älskar den här bilden mest för den väcker så många minnen. Jag och syrran i nedre vänstra hörnet. Detta glada (nåja nästan alla) gäng jobbade som nattvakter det året. Har banne mej aldrig haft så roligt. Tänk er två övertrötta piff och puff på crack så förstår ni ungefär exakt hur roliga jag och Malin var höhö.


 Sedan kommer jag inte ihåg vad som kom först hönan eller ägget höhö men jag tror hultsfred var nästa stopp.

En av dom här snygga brudarna följer förmodligen med till arvika.



Var man fräschast i kommun?nej




Härliga tider och tro det eller ej härligt väder

Sedan var det ju london då. Det enda roliga på den "konferensen" var ju jag och malin såklart höhö.


Som ni ser är vi väldigt lättroade





sådär en liten tilbakablick. Nu väntar jag med spänning på att tiden ska gå fort så jag kan dra iväg på mina nya äventyr

Hype

Jaha nu har jag fått lite gjort. Har vikt tvätt, satt igång en tvätt och fått fart i brasan. ställt in ren disk i skåpen har jag gjort också men är inte riktigt redo för den skitiga än höhö. Nu ska jag ta och göra ett fotbad och se på ett nyfunnet favoritprogram på svt play. Hype. Hur har jag kunnat missa det. Går på torsdagar i 2:an men det går ju lika bra att se det på nätet, så kan man se alla programmen man missat också. Gillar ni musik, intervjuer, mode och annat smått och gott i en lagom dos som jag så är det här programmet för er.

fotbad var det ja...


13 Mars

Jaha då var det fredagen den 13:de igen då, får se om det inträffar några katasttrofer höhö.
Nu har jag precis mösat mej upp och ska snart äta min gröt som står på svalning. Är ledig i dag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. vad ska du göra i dag?

chipp!

Bokat och klart!

Jaha då har jag och kråkan bokat biljetter till Arvikafestivalen. tjoho. faktiskt en del bra band som ska dit.
Vi ska va där hela festivalen och bo i husvagn. ska bli så kul! har ju bara varit på Hultsfred 05 innan och det blir ju svårslaget mins sagt. Efter det året har det ju bara gått utför för hultsfred. Håkan däremot är en jävla festival räv denna gången blir hans 7:de gång han åker till arvika och han har varit på hultsfred en gång. Men nu har han blivit "för gamal" som han säger så det här blir nog hans sista festival, men man ska aldrig säga aldrig.

Här är några av banden som kommer och spelar och som jag också tycker är bra

Depeche mode

NIN

Mustasch

De/Vision


Nu är det enda jag behöver ett par gummistövlar så är jag redo höhö

Hemma!

Jahapp. Nu har jag jobbat färdigt. Gick faktiskt bra i kväll. men det är mer att göra nu och jag vet inte riktigt varför. fast det är väl vissa kvällar kanske.
Jävligt skumt väder har vi haft i dag med. Började som en väldigt fin vårdag med sol som senare underdagen övergick till mulet och sen när jag åkte till jobbet vid halv fyra vräkte snön ner och har gjort det resten av dagen och kvällen så nu ligger det ett tjockt lager snö ute så det ser ut som om tomten skulle komma i morn eller nåt. suck.
Nu ska jag ropa hit Håkan så vi kan beställa den där skiten nån gång.

uppdaterar senare...

party people













Det här tog banne mej en halv evighet. segt som fan. kommer kanske fler en annan dag.

12 Mars

hej på er allihop!
gött väder det är ute. Man får riktiga vårkänslor i kroppen när solen är framme. I dag ska jag jobba 15.45-21.30 sen är jag ledig på fredag igen.
Har drömt massa knäppa drömmar om london i natt. helsjuka grejer som att jag villar bort mej på flygplatsen och aldrig kommer fram (det skulle ju aldrig kunna hända på riktigt menar jag *host*)
i alla fall. nu ska jag äta lite mannagrynsgröt och efter det lägger jag nog upp lite fler festbilder så vi har nåt festligt att vila blicken på höhö


Sova?

Ja snart går jag nog och knyter mej. Så ingen mer bloggning i dag är jag rädd. Det där jag och håkan skulle boka får vi ta i morn. oooo vilken klifhanger höhö.
En sak som däremot är bokad är min resa till london. 10-15 Maj pyser jag iväg. fan va kul! var så jävla bra att jag hittade en billig biljett då för jag är redan i göteborg den helgen nämligen.smidigt.
Har iofs redan varit i london så helt nytt är det ju inte. Men tänk vad kul jag och sanna ska ha.

London here i come!

Mätt i magen

Japp det är man nu.  Gjorde världens godaste korvstoganoff precis. Ja för att vara jag så var den riktigt god faktiskt. gjorde två matlådor till Håkanockså så har han några i frysen till dom dagarna jag inte orkar laga mat, vilket tyvär är ganska ofta efterom det inte är min starka sida. Nu sitter jag mest och väntar på att kråkan ska komma hem så vi kan boka skiten jag mummlade om i morse. Han spelar innebandy i dag så han kommer nog inte förren vid åtta.

Fick en så skojig kommentar om bilderna i tidigare inlägget. Att jag och syrran ser ut som systrarna graaf på första bilden. Det är faktiskt inte första gången jag får höra det om den bilden höhö.
nepp funderar på att lägga ut lite fler festbilder snart. För det är väl kul att se hoppas jag?

Hur har man sett ut?

moahaha hittade en mapp här på datorn med lite gamla bilder och det är ju kul att se hur man har förändrats sen dess. Tänkte visa några

Jag och syrran 2005 vill jag minnas...

Det här tror jag också är 2005. grön och rosa ögonskugga.najs...

Också 2005

Kvällen jag träffade Håkan såg jag ut så här...

I början av 2006 såg jag ut så här.Gult är inte fult...

Sedan fick jag för mej att färga håret mörkt. Så här såg jag ut precis innan jag bestämde mej för att klippa kort och bli blond igen

Nu ser jag ut så här, i alla fall efter nån timme framför spegeln höhö


Ja vad ska man säga. Hårfärger kommer och går men fotominen består höhö

11 Mars

Godmorgon godmorgon..
I dag vaknade jag vid 9 och mösade mej upp en halvtimme efter det. känns gött att komma upp i tid fast jag somnade sent igår. I dagär man ledig då så jag skafixa lite här hemma som vanligt. Har fått ont i halsen också så jag håller mej nog inomhus med några liter thé och en varm filt. Skasnart brassa på i kaminen också så blir det varmt och gött.
Såklart har det kommmit snö i natt. Inte mycket men ändå. vår tack!

förresten i sommar händer en kul sak som jag ska boka i kväll...

Nyduschad

jaha då har man kommit hem från jobbet, passade på att duscha där innan jagåkte, gött att få det gjort.
Var mycket att göra i kväll faktiskt men det är ju så ibland. Nu är jag ganska trött och ska bara läsa mina bloggar och sedan sova, jag låter som en trasig skiva, samma sak varje kväll höhö

natti natti

10 Mars

Hej hopp. Nu har jag kommit upp. Vaknade vid 10.30. hade såklart skitsvårt för att somna i natt med. vad är det frågan om liksom? helt omöjligt att somna bara.
Nu sitter jag här och äter gröt som jag kokat på musli. här experimenterar vi hej vilt. Men det var inte helt äckligt i alla fall.
Vad händer hos er i dag då?själv ska jag jobba i kväll 15.45-21.30. sen är jag ledig i morn så då kanske jag bloggar lite mer...om jag är på det humöret höhö.

Nu ska jag fortsätta med min gröt

trött

Ja jag tyckte ju såklart att det skulle vara en bra idé att gå och lägga mej en lite stund. Dumt gjort Kristin. Är ju ännu segare nu än jag var förut. Känns som om jag håller på och bli sjuk. vill inte! känner av lite småskav i halsen och hela kroppen känns tung som bly. jippi. Har mycket i huvudet nu ocskå. Verkar som om det är risk för att det blir väldigt lite jobb för mej i april och maj. Ni känner ju mej jag vill ju jobba mycket. Får se hur det blir när alla lagt in shema. men blir det som jag tror att jag får väldigt lite jobb ska jag nog passa på att bl annat ta  tag i körkortet. En anna skoj grej jag ska göra är att jag ska åka till london. wihoo! ska hälsa på min kära vän Sanna "the zombie" Hon jobbar nämligen där nu. Resan blir av i antingen april eller maj. men jag är hypersugen nu så det blir helst i april höhö. Fatta vad kul vi ska ha. Får se hur många dar jag blir där då.

som sagt inget ont som inte för något gott med sej. Ska ju jobba megamycket i sommar så jag klarar mej nog.

Här är en liten bild på mej och zombien

Nyår 07/08 var det enda jag hade på denna datorn höhö
Ser fram emot detta nåt grymt

9 Mars

Fan va gött väder det är! Gick hem från jobbet i dag och höll på att svettas ihjäl. I går var det snöstorm och i morse fick man skrapa rutor men nu är det soligt vårväder. Riktigt marsväder med andra ord.
jahapp nu ska jag ta och äta någonting för jag är jäkligt hungrig.

återkommer...

8 Mars

Hejja alla damer för i dag är det internationalle kvinnodagen! en anledning att fira eller hur?
Jag är så jävla klantig. fick ett stort glas påskmust av älskling och spille ut en stor mängd över min kära dator. Men jag tror jag lyckades rädda den. Har jobbat hela dan i dag så jag är rätt slut nu. Råkade slå i handen i en lyft i kväll så det knakade och brakade i fingrarna. hu! men ingen fara dom är bara blå och uppskrapade.mums.

Nu väntar jag på äggmacka som håkan ska göra åt mej. Ska snoka i bloggar nu.

Festbilderna jag lovade...

Jag ser ju helt vit ut brevid Camilla höhö








Grymmast?Ballast?Tuffast?Coolast?


Det kommer mera...


Snälla snälla snälla!

Kan ingen sparka ut ugglan ur melodifestivalen med gummistövlarna före!

Oooops

Nu har jag visst råkat shoppa igen. så det kan gå höhö. Men jag kunde inte låta bli liksom. aja här kommer det jag beställde







Leopardblinne och rosa byxor. tjosan då. smaken är som baken, i mitt fall bred höhö

7 Mars

jahapp då var jag hemma från jobbet då. har gått bra i dag med. Nu ska jag slappa gärnet resten av dan för i morn gör jag delad tur igen nämligen. Tror det verkar som om vi ska till Håkans föräldrar i kväll och se på melodifestivalen, äta lite gott och sånt. myspys.
nepp nu ska jag snoka i bloggar och efter det ska jag försöka hinna med att lägga upp lite fler bilder från festen

6 Mars

ja som ni märker har det varit dålig uppdatering här idag. Kan ju bero på att jag har jobbat hela dan. 07.30-13.30 och sedan 16.00-21.30 så jag stannade kvar och sov på jobbet mellan passen. såjävla gött.
Jobbet gick bra i alla fall. I morn jobbar jag 7-16. Nu ska jag bara snoka i bloggar och sedan göra en störtdykning ner i sängen. snark. hörs i morn efter fyra...

5 Mars

Jahapp då blir det jobb i kväll. skoj skoj. 14.30-21.00.
Blåser som fan gör det också, det är väl marsvindarna som kommer. Kanske våren kommer snart med. hoppas hoppas.
nä nu har jag väl inte så mycket mer på hjärtat.
vi hörs i kväll!

4 mars

Gud vad jag gick och lamej sent i går. snark. Det var inte lätt att komma upp i dag ska jag säga. Men sanrt drar en tuff jobbperiod igång igen så då är det fullt upp.gött.
Har inte såmycket att säga för tillf'llet. Skriv nåt roligt till mej vettja!
Hade förresten väldigt många besökare i går hoppas ni kommer i dag med. Vem har snackat skit om mej förresten?höhö

Nä nuska jag äta lite.


Mer partybilder...




Min fina syster


Larsa är som vanligt läckrast





Nä jag orkar inte ta bort röda ögon...
Hepp nu hinner jag inte slänga ut fler för nu ska jag och kråkan äta kyckling med strips och se på desperate housewives

Kunde inte låta bli...

Nädet kunde jag verkligen inte. Har velat ha den här sen jag såg den i göteborg. Ångrade att jag inte köpte den. Men inte nu när den finns på rea höhö. Halva priset är ju alltid gött

Snögg va?
Smokingblazer - Svart

Hungrig...

ge mej mat!
Ska nog försöka veva ihop något ätbart nu. blir nog köttbullar och makaroner. Kristins specialé höhö.
Var ett stort pucko och gick in på H&M:s sida och nu kliar det rejält i fingrarna ska jag säga.Hittade en kavaj på rean som jag har velat ha länge och blev helt förälskad i ett halsband för 249(!) kr hallå liksom. Men det är sååå underbart "tingeltangigt" ungefär som någonting man hänger över barnvagnen så ungarna har något att koncentrera sig på. Ge mej. Får se hur jag gör...
till maten ska jag nog försöka mej påatt få igång den där spanskdubbade filmen igenför den ska tydligen finnas med kinesiska. får väl googla och se om jag förstår mej på dvd menyn.

Min klänning

Jag tyckte inte jag fick någon bra bild på min klänning från festen. Tur att min kära vän sandra råkade filma mej istället för at ta kort hehe. Man hinner se lite i alla fall, fast lite yr i huvudet kanske man blir av viftningarna höhö.



Här får ni ju se lite av mitt kök också...

3 Mars

Godmorgon alla goa och glada!
Då är jag ledig två dar igen då. rätt gött. Ska jobba mycket sen torsdag-tisdag så då behöver jag ta det lite lugnt nu.
I dag ska jag mest bara se på film och kolla familjen annorlunda och advokaterna på replay eftersom jag missade det i går när jag jobbade. Måste se alla avsnitt! älskar dom programmen.
Men allra först ska jag tända en brasa och äta frukost för det ekar tomt i min mage just nu.


Party party

Mer festbilder. Vädigt mycket sånt på sistone men det är det snart slut med är jag rädd. I alla fall om man kikar på mitt shema...

Håkan är besatt av sin nya deluxe-dammsugare

Royne gör sig alltid bra på bild


Hångel på gång?

Snygga tjejor

Reine och jag



En ganska normal bild på mej och Håkan (halleluja!)


Nu går det så segt så detta får duga så länge

2 Mars

Nu så kan jag sitta och blogga lite. har jobbat i dag 14.30- 21.00 och innan jag åkte till jobbet låg jag mest isängen och degade höhö. Måste man få göra det också ibland
Nån jävel har i alla fall lagt ett bud på huset 610000 och det är det ju verkligen inte värt så vi skiter i det. Vi var ändå inte överrens båda två. det finns ju fler hus.
Nu ska jag snart försöka lägga ut lite bilder från festen


1 Mars

Woho vilken fest det var i går! hoppas alla andra hade lika kul som jag höhö. Vi har precis klämt i oss varsin pizza så jag är för mätt och för seg för att orka blogga nåt mer i dag. Kommer trilla in massa bilder i morn men så länge får ni hålla till godo med en liten film. Gissar att kl är 03.30 nånting och det är bara några tappra själar kvar.Håkan och miklo sätter på någon gamal favoritballad och skrålar med. mucho skoj!


RSS 2.0