Nervvrak

Då har man fått spendera eftermiddagen på barnmottagningen i Lidköping. När Vide vaknade efter sin middagstupplur var han kokhet och jag tog tempen på honom och den visade 40,3. Jag fick panik och började ringa sjukvårdsupplysningen mm och dom tyckte att vi skulle åka in. Så mamma kom hit och körde oss. Det var en hemsk upplevelse. Vide skrek och skrek och skrek under undersökningen och vi skulle försöka få urinprov och allt möjligt men det gick ju inte. Dem fick till slut punktera urinblåsan. Min stackars lilla kille. Det är förmodligen urinvägsinfektion så vi har börjat med penecillin nu i kväll. Dom övervägde att lägga in honom först eftersom han ätit dåligt i dag men sedan blev han lite piggare så då behövdes inte det som tur var. 
Nu är jag helt slut efter detta. Är så jobbigt att se sitt lilla hjärta må dåligt. Får vi hoppas han snart blir pigg och glad igen.

Inget mer bloggande i kväll för nu ska jag mysa med mina killar



Jävla Höna

Har ni sett Svenska New York fruar? Av alla dessa fruar program måste jag säga att det här tar priset. En har en personlig kock som lagar mat till sina hundar. En annan blingar muffen. Men värst av alla är ju kärringen som har en 8-årig dotter. Hon är fruktansvärd! Hon är en riktig "stage mom" som är besatt av att hennes dotter ska bli stjärna. Verkar vara en riktig hönsmamma också som aldrig kommer klippa navelsträngen. Kanske blir så när man får barn så sent? Hon är läskigare än spindlar, höjder och ärtsoppa tillsammans.


30 September

Ja nu sitter jag här och känner mig dumpad. Var meningen att syrran och Hugo skulle komma hit men hon hade tydligen ont i knät...den ursäkten var ny. Jag hade ju inte tänkt sparka på det så jag förstår inte varför hon inte vågar sig hit höhö. Nämen vad ska jag hitta på nu då? Vide är lite smågnällig i dag men nu sover han i alla fall. Får väl plocka fram det sista av brieosten och tröstäta lite. Jo det låter bra. Så får det bli.

Jag får väl toppa det här meningslösa inlägget med en lika menlös bild som jag hittade i våran gamla kamera

Jag stod och skivade gurka (uppenbarligen) och en skiva slant och fastnade på skåpsdörren. Jag minns att jag sprang som en tok för att hämta kameran och tänkte att det här MÅSTE jag blogga om. Jag måste med andra ord ha haft en fruktansvärd bloggtorka...

Klant fjant

Bra Louise att du påminde mig om att jag glömt svara på en av dina frågor. Jag håller med shame on me höhö.
Frågan lyder. Vilket är ditt favoritklädesplagg?

Ja som många vet så älskar ju jag skor. Skor skor skor skor! Jag kan inte få nog. Håkan får nervösa tics så fort jag får syn på en skoaffär.
Mina absoluta favoriter är dessa koboltblå platåpumps som jag köpte i NY förra året.



Jag hade dom på blogggalan och dom är apsnygga! Verkade som att Laila Bagge också tyckte det eftersom hon spanade in dom hehe


så kan det gå när inte haspen är på

Pratade med min kära mor för en stund sedan och hon är på väg hit ner några dagar. Måste berätta en klockren sak som hände på hotellet i helgen. Vi satt i godan ro och tittade på tv på rummet och det knackar på dörren. Innan vi hann reagera öppndes dörren och det var städerskan som kom in och frågade på engelska om hon hade städat vårat rum. Vi såg antagligen ut som två fågelholkar och hon fattade då direkt galoppen att vi pratade svenska.
Städerskan: Jaha ni pratar svenska, då så. Jag bara undrar om jag har städat erat rum.
Mamma ska försöka förklara att det absolut inte är nödvändigt eftersom vi åker hem i morgon.
Mamma: ööööh no but vi go home tomåråw så its nåt nässäsäry öhhh..
Jag: Mamma hon pratar svenska...
Mamma: Ööööh
Städerskan: hihi
Jag: Moahahahahaha

Ja ni hajjar den städerskan hann knappt pipa iväg förren jag och mamma la oss dubbelvikta på golvet och skrattade så tårarna sprutade. Det som gjorde detta extra roligt var ju att städerskan var mörkhyad (här har vi inga fördomar) Det låter kanske inte så kul när man återberättar det så här i skrift men det var fruktansvärt skojjigt precis just då.

Mamma och jag


Kristin svarar

Extremt töntig rubrik men något måste jag ju skriva i den där jävla rutan :P
Japp här har ni frågorna och svaren:

Postat av: Sofia i London
favoritkomiker?
Jag tycker faktiskt att han den bleka skåningen i parlamentet är fruktansvärt rolig. Kommer tyvär inte ihåg vad han heter och jag orkar inte googla höhö

Postat av: syrran
ja vem fan tror du att du är egentligen!? ;P
Höhö

Postat av: Malin
Åh vilken fin bild! Jag har en fråga! Är det ok om jag köper samma gröna väska som du har den fanns bara i vitt och svart annars och det vill jag inte ha?? =)
Det får du självklart göra fast det har jag ju redan sagt ;)

Postat av: sandra
Kommer inte på nån fråga men när kan vi ses nästa gång?
Jag ringer dig!

Postat av: sändy
ja slänger upp ena trökiga fråga som jag klurar på!;)
hur ska du å håkan dela på föräldraledigheten?? :)
Ja du Sändy vi ska dela helt lika på dagarna för tydligen får man extra dagar då. Jag är inte så insatt. Just nu har jag begärt ledigt fram till sista januari men har inte bestämt än om jag ska fortsätta vara ledig eller börja jobba någon kväll/helg när jag känner för det. Beror på hur kroppen mår. Jag tar det som det kommer.

Postat av: Bella
Vad gör du om 5 år? :)
Klurig fråga. Jag hoppas att jag har två barn vid den tidpunkten. Att jag och Håkan fortfarande har det bra. Åker på semestrar med våran familj till något spännande ställe och lever som vi gör nu helt enkelt. Jag tycker att vi har det bra som vi har det. Man kan ju alltid hoppas att huset är färdigrenoverat till dess....drömma kan man ju alltd höhö.

Postat av: amanda
vad använder du för ansiktsvård? :)
Förr var jag väldigt noga med det där och tvättade mig och smörjde mig varje kväll. Men nu sker det på sin höjd 3 ggr i veckan om jag har tur haha. Jag använder rengöring, ansiktsvatten och fuktighetskräm från Nivea young.

Postat av: Emelie
Är Vide planerad? Om ja, tog de lång tid innan du blev gravid?
Vide var planerad och väldigt välkommen eftersom vi försökte i över 2½ år.

Postat av: Elin
Vad hade Vide fått för namn om han var en tjej?
Vide hade hetat Aurora om han blev en flicka

Postat av: Josefin.
Hur känns det och vara mamma?
Hur trivs du i huset, kvänum & folket?
Hur länge ska du vara hemma med Vide?
Det känns jättebra att vara mamma. Underbart! Självklart kan det även vara jobbigt ibland men det är ju så livet är.
Jag trivs jättebra i huset. Lugn gata med bra grannar. Kan inte bli bättre. Dessutom har vi de flesta av våra vänner här i Kvänum så det är perfekt!
Som jag skrev lite tidigare så tar jag det som det kommer.

Postat av: Louise
Favorit film?
Favorit sångare/grupp?
Favorit klädesplagg?
Har du något drömresemål?
Uj uj svårt att välja en favoritfilm. Donnie Darko, K-Pax, Memento och De tolv apornas armé är några jag gillar skarpt. jag gillar konstiga filmer.
Favoritgrupp får nog bli System of a down.
Drömresemålet. Hum. Finns så många ställen jag/vi vill åka till men en liten dröm är att göra en roadtrip i USA och se det "riktiga" USA om ni fattar vad jag menar.


Tack så jättemycket för era frågor!
Nu vill jag ställa en fråga till er. Ska jag ha kvar den här headern eller? Jag är lite kluven. Den där jävla skarven fräter hål i ögonen på mig varje gång jag går in på bloggen GHAAA!

29 September

Hallå där.
Nu sitter jag parkerad i soffan med Vide bredvid mig på en filt. Vi har har precis kommit hem från öppna förskolan där vi har härjat runt ett par timmar. Eller nja det var väl mest jag som härjade eftersom Vide somnade.
Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir väl en hel del dator och en massa mys med Vide som vanligt. Ska förresten svara på era frågor från frågestunden i eftermiddag så sista chansen har ni nu.
Näpp nu har jag nog en blöja att byta.
Smell you later! 

Fisungen ville prova pappas tofflor

Blog awards 2010

Jag hade en hel del pirr i magen när jag och mamma tog taxin till Café Opera den kvällen. Självklart gick det åt helvete direkt i kön när jag skulle fiska upp min kamera ur min fullpackade lilla aftonväska. Den gick sönder! Så går det när man ska matcha väskan med skorna...
Där efter vågade jag knappt öpnna den igen så därför blev det inte jättemånga bilder tagna men lite har jag allt att bjuda på.

När man kom in fick man ställa sig framför den så kallade "fotoväggen" för att bli fotograferad.

Jag plockade åt mig en tallrik med mat och ställde mig vid fönstret för att kika på kön som ringlade lång utanför.
Maten.


Foki kom såklart i en rosa limo. Nästa år har jag tänkt att jag ska anlända i en rosa helikopter...

Efter ett tag så fick jag syn på Linnéa och Jennifer som skriver bloggen sweet nothing
Dom var verkligen jättegulliga och lät mig hänga med dom en del av kvällen.

Mycket folk var det

Det kändes lite som att man var på en annan planet för i ena stunden snubblade man över Laila Bagge för att i nästa sekund stöta in i Molly Sandén. Hade ju självklart velat fota allihop men den enda jag vågade fråga var Alice för hon såg så snäll ut. Så henne fotade jag när jag träffade henne inne på toaletten.

Var även jättekul att att se bloggarna man läser IRL så att säga. Passade på att morsa på Spiderchick som är en av mina favoritbloggar. Har ni inte läst den så gör det!
Sedan drog själva prisutdelningen i gång och den var man ju tvungen att bevittna ståendes så till slut kände man ju för att hugga av sig fötterna och det var många som stod och korvade sig. Nästa gång jag tittade mig omkring hade många huvuden sjunkit några meter så det var fler än jag som hoppade ur skorna ett litet tag. Prisutdelningen var riktigt rolig och jag tycker det var jättekul att det var flera lite mindre bloggar som vann. Det allra bästa var att ingen jävla bråkbloggare vann ett enda piss.
Bild på Per Lernström som var konfrencier.

När galan var slut var det dags för efterfest. Jag hade turen att stöta på två snälla tjejer som jag gick ihop med. Väl där var det inte så jättekul så jag slängde in handduken tidigt. Väl hemma på hotellrummet med mamma fick hon bläddra i veckorevyn som fanns i goodiebagen. Hon hade för övrigt känt sig så ensam och godissugen att hon köpt en liten chokladbit ur minibaren för det hutlösa priset 30 kronor.


Jag tyckte det var jättekul att gå på blogawards och gör det gärna igen (fast kanske inte ensam) har hört att det är massor med bloggare som tyckte att galan var kass och att goodiebagen var värdelös. Ta er i röven jävla töntar säger jag bara. Visst det fanns väl vissa saker där i jag inte kommer använda men varför klaga? Man fick lägligt nog en pocketpok (lite vampyrporr tackar man ju inte nej till) som jag kunde läsa på tåget hem.
Snipp snapp snut...


28 September

Tjo! Dåligt bloggande i dag men det beror på att jag har haft fullt med mammor och barn här i dag på fika.
Syns det?


Afternoon tea party

Ja lördagen började ju klockan 13.00 på Café Opera med afternoon tea party. Jag tog mamma under armen och så här såg det ut när vi kom fram.



Väl inne visade det sig vara ett enda stort reklamjippo så jag skyndade mig att pakera arslet i en fotölj och började bläddra i en veckorevyn.


Här hade jag bra utsikt över alla piffiga brudar som trippade runt i sina höga klackar och var dressade och mejkade till tänderna. Jag, mitt vita linne, svarta tights och bakisschletna tryne kände oss en aning malplacerade...
Efter att ha ätit muffins, cocosbollar och dammsugare kände jag mig nöjd och gick för att möta min mor.
Vi gick till gamla stan för att få lite riktig mat i magen.
Jag åt en jättegod (enorm) bakpotatis med skagenröra

Mamma åt chiabata med salami

Gött som fan. Sedan spatserade vi tillbaka till hotellet för att vila och senare (för min del) snygga till sig lite och dra på gala. Mer om det senare för nu ska jag baka kaka.

Packar upp...

...är just det jag håller på med nu. Vide tycker att det är ungefär lika roligt som jag så jag fick göra en avledande manöver med min skojigaste och glittrigaste partyväska. Det funkade ett tag...


Inte bara skit

Nu lät jag visst väldigt negativ i inlägget nedan. Fredagen var ju faktiskt rolig också. Jag fick ju träffa mina fina töser och det är inte fy skam det.


27 September

Morrn morrn!
Nu är vi uppe och igång jag och Vide. Tänkte att jag skulle försöka uppdatera er om helgen nu. Får väl börja från början helt enkelt.
 Jag tänkte skriva lite om dryga stockholmare. Ett ämne som numera ligger mig varmt om hjärtat. Ni har säkert hört uttrycket många gånger och dessvärre så måste jag erkänna att det stämmer. Vi var ju ute i fredags jag och mina vänner och det var ju verkligen en udda upplevelse. För det första gick vi inte ut fören vid 01.00(!) Det är ungefär då man i Lidköping börjar tänka på refrängen. Vi gick till Berns och där stod alla bara och försökte se balla ut. Ingen dansade. Jag frågade Lucy varför och fick svaret att klockan är inte så mycket än (wtf!) Var inne på toaletten och försökte småprata med några tjejer men möttes av snorkiga uppsyner. Skulle nog aldrig hända på Stadt där själva grejen är att gå på toaletten och slänga lite käft(i allafall tycker jag det). Jag kan fortsätta i evigheter. Vi träffade ”kompisar” till Lucy och jag är ju som jag är och ska snacka och skämta men det verkade ju inte gå hem. Jag tror inte ens de här personerna kan stava till ordet humor. Det var backslicks, dunvästar och läsglasögonen uppe i pannan. Jag fick lära mig att här blir man bara ”vän” med sådan man kan utnyttja. Visst det var jättekul att testa på att gå före en hel kö och komma in på inneställen men det känns så jävla falskt och så jävla kul är det inte där inne. Stelt och drygt är bara förnamnet (eller så blir det roligare framåt fyra vad vet jag, jag gick hem och la mig)
Det kanske bara är jag som är bonnig och totalt out of place men hellre en finne i röven en än pinne i röven.

Hittade det här passande vykortet i gamla stan dagen efter.

Ungefär så här roligt är det.
Jag ska aldrig mer klaga på nattlivet i Lidköping för här kan i alla fall folk släppa loss också slipper man oroa sig för att bli nerslagen om man råkar stå på vänster sida i (den enda) rulltrappan...
Inser nu också att jag har dragit alla stockholmare över en kant. Det finns säkert undantag men dom hade jag inte nöjet att få träffa.


26 September

Herregud, Jesus och hans moster vad trött jag är nu. Sitter och slappar på hotellrummet (datorabstinensen är svår) Har ju haft fullt upp hela tiden så jag har ju inte rikitgt hunnit blogga. Men ni kan vara lugna mina kära vänner för jag kommer fullkomligt bloggbomba er så fort jag kommer hem.
Saknar min lilla familj så otroligt mycket. Efter en hektisk och innehållsrik helg i el stockholmo har jag förstått hur bra jag har det hemma med fina vänner, familj och ett härligt liv på landet. Stockholm är så förbannat ytligt. Men mer om mina synpunkter på det kommer i ett annat inlägg. Jag ska även skriva ett långt och detaljerat inlägg om bloggalan som var fantastiskt rolig. Men som sagt det blir när jag kommer hem.
Hann inte få någon bild på mig innan jag drog iväg men så här såg jag ut när jag kom hem i alla fall



Inte fullt lika fräsch som när jag begav mig men va fan det får duga.
Hej så länge! 

25 September

Hej hej hemskt mycket hej. Hinner inte blogga något vidare värst nu för jag ska börja med spacklet nu höhö.
Ni får i stället njuta av en smygtagen bild på Foki (jag vet jag är tönten numer ett)



Smell you later!

Jag just nu

Så här ser smink och outfit ut för i kväll.


24 September

Yo!
Nu sitter jag här i sängen på hotellrumet och surplar på ett glas vin och äter jordgubbar. Inte helt fel.
Mina kära vänner har varit här och är iväg och äter en sväng. När dom kommer tillbaka ska vi nog ut och ta en drink och ut en sväng till berns. Ska bli jättekul.
Tänkte blogga lite om dagen först.

Klockan 08.00 åkte jag och Håkan och lämnade av Vide hos svärmor och jag gät och gät och grät. Helt sjukt. Marianne fick bända loss lilleman ur mina armar. Snyftade nästan hela vägen till skövde. Sånt är det me't. Han har det ju bra med pappsen sin <3
Jag fick sitta bredvid en himla mysig gamal dam på tåget och hon bjöd på halstabletter och var allmänt trevlig.
Väl framme i staden fick jag vänta en stund på mor. Men efter att ha skämt ut mig genom att stå och vifa som en väderkvarn så att hon skulle se mig så checkade vi in på hotellet.

Hotellrummet

Vi gjorde oss hemmastadda ganska direkt som ni ser...
Sedan gjorde vi stan osäker. Men vi pausade lite efter ett tag med ett glas vin och snacks.

Min söta mor och lite bakgrund

Sedan vandrade vi vidare tills fötterna blödde....typ

Det var soligt och varmt plus att jag var osminkad om ni undrar varför jag har på mig solbrillor


När vi till slut hasat oss hem så packade vi upp jordgubbar och en liten cider


Nu väntar jag på brudarna så ska vi se vad som händer.

Tack för frågorna förresten. Tror nog att jag kommer svara på dem när jag är hemma igen. Då hinner ni ställa fler frågor *blink blink*
Puss på er!

Frågestund!

Okej ett sista sletet inlägg innan jag packar ihop datorn för idag bokstavligt talat för den ska ju med till Stockholm (hörde jag gratis bredband på hotellrumet?Yey)
Eftersom det blir väldigt tomt på inlägg här i morgon så tänkte jag ha en frågestund. Jojomän. Så ska jag försöka svara i morn kväll om jag hinner.
Kom igen nu! Vill ha massor av frågor.
Blir ju lite pinsamt om jag i morgon upptäcker att jag bara har två kommentarer till detta inlägget. En från min mamma som frågar hur jag mår och en från syrran som undrar om jag tror att jag är någonting eftersom jag har frågestund. 


Det här är i alla fall den lyckligaste stunden i mitt liv om det var någon som hade tänkt fråga det (känn dig snuvad)
Godnatt!

Färdigpackad

Ja nu är jag så gott som färdigpackad, finns det något tråkigare? Jo att packa upp förstås...
Ser verkligen fram emot helgen. Ska träffa ett par gamla kompisar också i morgon. En av dom har jag nog inte sett på fyra år så det är på tiden. Men jag kommer allt att sakna mina buskillar.



Mums

Min tigerkaka blev jävligt lyckad faktiskt om man får lova att skryta lite.



Packar, packar och packar

Ja det är precis vad jag gör nu. I morgon är det nämligen jag som tar tåget till Stockholm för på lördag ska jag gå på blog awards. Ser jättemycket fram emot detta. Tyvär får jag gå själv eftersom min syster ine hann få tag i någon biljett. Jag hade redan köpt min (tre minuter före henne) och tänkte först skita i det bara för det. Efter många om och kom jag i alla fall fram till att jag skulle ångra mig resten av livet om jag inte pallrade mig i väg så det gör jag. Om det är någon av mina läsare som ska dit så kanske man kan få hänga på? Min kära mor ska i alla fall spendera helgen i huvudstaden tillsammans med mig och följa mig fram till dörren i vilket fall haha. Hon är nog ännu mer exalterad över detta än jag och kommer med förslag på vad jag ska ha på mig för klänning och vilka skor som passar bäst. Detta ska bli skitkul!




23 September

Så där ja nu hinner jag nog blogga lite. Har hållt på och röjt lite här hemma, bäddat, tvättat och vikt tvätt. Mycket tvätt blir det när man har en liten 6 kilos kräkmaskin <3 men då slipper ju tvättmaskinen stå och rosta igen i alla fall.
Har en tigerkaka i ugnen också. Får se hur den blir eftersom det är första gången jag bakar en sådan. Hade inget ströbröd hemma så blir det så att jag lyckas få ut kakan ur formen så ska jag ta med den och Vide och hälsa på eve i eftermiddag Mys!

Jag återkommer


Jävla skit?

Min händiga karl skulle svänga ihop pytt i panna och ägg. Men det gick ju så där...


Han lyckades med bedriften att bränna fast ägg i en teflonpanna.
Han frustade och svor som en rabiessmittad gnu och vrålade att den här *pip* stekpannan slänger vi åt *pip*
Vi satte oss för att avnjuta denna delikata måltid och min sambo kände att lite extra salt var på sin plats. Självklart trillade locket av (jag vill minnas att det var min kära syster som använde saltkaret sist..) och han fick en stor hög med salt över maten.


För att strö extra salt i såren (herregud vad jag får till det) så måste jag givetvis dokumentera hela händelsen och lägga upp på bloggen. 
Håkan sitter nu och muttrar i ett hörn och jag kan inte sluta skratta.
 

Fint till våran lille kille

Lindex Shop Online - Body


Lindex Shop Online - Hoodjacka


Lindex Shop Online - Skjorta


Lindex Shop Online - Joggingbyxa


Lindex Shop Online - Leggings


Lindex Shop Online - Overall



Bilder från Lindex shop online
Jag vill ha allt!

Min lilla fis



22 September

Aj oj aj min nacke. Är det verkligen normalt att ha nackspärr i en hel vecka? Känner mig som grannen i Beck fast utan nackkrage och stänkare.
Inte kan jag sluta klaga heller. Jag älskar verkligen att älta detaljer om mina ömma kroppsdelar. Påminde nog Marie i går minst en gång i kvarten att jag minsan har nackspärr. Jättekul att lyssna på men nu verkar det som att jag ägnat nästan ett helt blogginlägg åt eländet så nu kanske jag kan gå vidare med mitt liv.

Öppna förskolan har vi besökt i dag också och det var jättemysigt. Lite mindre föräldrar och barn så man slapp trängas vid fikaborden. Härligt.

Nu ska jag försoffa mig totalt medans Vide tupplurar.
Over and out!


Bubblare

Nu förstår jag varför jag har haft oroväckande många besökare idag trots mitt dåliga bloggande. Jag ligger tydligen som bubblare på bloglovins sida för bloggar i kategorin föräldraskap. Trevligt. Hoppas ni stannar :)



För övrigt var det här första gången jag hade nöjet att få trycka på knappen print screen. Yey!


Fika och lek

I dag fick jag och Vide besök av Marie och Hugo från vår föräldragrupp. Vi har fikat och bebisarna har fått "leka" lite med varandra. Jättemysigt!




Så söta!



21 September

Pannkakor till frukost och äppelpaj på g. Känner på mig att det här kommer bli en bra dag...


Mina älsklingar



20 September

Nu har vi precis varit ute på en lång och skön promenad. Fick ställa mig och strippa halvvägs för det blev så jäkla varmt. Härligt!
Vide ligger nu i sitt gym och försöker vända på sig men nära skuter ingen hare...
Får se vad som händer i dag. Dammsuga behöver jag definitvit göra. Varför kan det inte komma en dammsugarförsäljare till mig och dra över skiten höhö. Nä förresten det är nog ingen bra idé då skulle dom nog ringa hälsovårdsnämnden på stört.
Nu blir det däremot matdags för både lilleman och mig låter det som.

Tagen på bar gärning

Nu vet jag vem som drack upp min cola...


Tjejkväll




19 September

Hej!
Hade det förträffligt trevligt i går måste jag säga. Sandra hade styrt upp allt jättefint med plockmat och god dryck. Till efterrät blev det chokladfontän med alla möjliga frukter och annat smaskigt att doppa. Vi fullkomligt badade i choklad. Underbart! Tack så jättemycket Sandra för en kanonmysig kväll. Jag slänger upp några bilder senare.
Här har vi precis haft över hela maffian (familjen Dalemo) på besök så det var bara att hiva fram bullar och kaffe. Vide charmade brallorna av dem allihop<3
Annars blir det inte många knop gjorda här i dag. Vi har harvat igenom en gamal Hassel film och lite senare ska vi mösa oss iväg och rösta och det hoppas jag ni andra också gör om ni inte redan fått tummen ur.
Nepp lite mat i kistan skulle sitta fint.


Nu pyser jag...

Här har ni några suddiga bilder på kvällens utstyrsel och smink




18 September

Jag har inte så mycket vettigt att skriva så ni får tre bilder på min älskling i stället.





I kväll blir det lite fest för min del. Ska bli riktigt skoj!

"Nya" frisyren

Jodå här kommer en bild på skiten. Same same but luggen åt andra höllet liksom.

Flötig och trött men det bjuuur jag på

Till Vide

Tre bodies

tre pyamasar

17 September

Nu är jag hemma igen.
Har varit och klippt mig i dag. Dessväre kunde jag inte klippa frisyren här nedan för jag har lyckats skaffa snagg alldeles själv. Glömde visst bort tiden igår när jag hade blekning i håret så det blev inte mycket hår kvar på huvudet haha. Nä då så illa var det inte men jag var tungen att byta håll på luggen så jag känner mig helt felvänd. Från och med idag är det jag och alla gubbar som kammar över flinten!
Aja det växer väl ikapp till slut får vi hoppas.
Gjorde stan lite innan min buss gick hemåt och shoppade som en tok till min lilla goding. Ska lägga upp bilder senare. Lite krafs till mig själv blev det givetvis också.
Tog bussen vid 12.20 och har spenderat eftermiddagen hos svägerskan som hade fått äran att passa lilleman. Det hade gått kanonbra (inte för att jag trodde något annat)
Nepp nu måste jag har MAT!

Slappt

Nu har vi precis varit ute på våran långpromenad. Vide ligger i sitt babygym medans jag håller på och dör lite här i soffan.



16 September

Dagen började bra med att våran lilla rumpnisse sov ända till 08.30 så det tackar vi för. Han har preci somnat igen och jag tänkte att jag först ska sitta här och nörda ett tag men sedan kavla upp ärmarna och städa huset. Vi dammsuger ungefär lika ofta som vi vattnar blommorna på det här stället om ni förtår vad jag menar höhö.
Dammråttorna here I come!

Vi hänger me

Alltså nu får ni ju inte tro att det här har utvecklats till någon jävla blomsterblogg men (hur man nu kan tro det när alla mina blommor är döda) så här sjukt såg det ut i vårat köksfönster när vi kom hem från svärisarna.



Helt jävla mysko.
Ännu mera mysko är det att jag klockan 22.13 sätter mig och bloggar om skiten.
Godnatt!


Just nu

Min sötnos med sin för dagen välkammade elschocksfrisyr






Lik i garderoben

Tänkte vara duktig och springa runt lite med vattenkannan men jag tror inte jag slösar de dyrbara dropparna på den här



Här vattnar vi varannan onsdag vart fjärde skottår ungefär


15 September

Morsning korsning.
Nu sover lilla Vide så jag passar på att ta igen lite datortid nörd som man är. Vi har spenderat förmiddagen på öppna förskolan. Det var riktigt mysigt med alla barn (förutom en som var nära att trampa vide på huvudet, slänga en boll på honom och var allmänt all over the place och mamman gjorde ju inte mycket för att stoppa honom heller...) Gott fika var det i alla fall och Vide var så nöjd och glad hela tiden. Dit ska vi helt klart fler gånger.
Idag ska jag även hinna bleka håret...eller ja HÅKAN ska få äran som vanligt höhö. Han är såååå glad...NOT!
 


Snark

Nu ska jag och nackspärren gå och lägga oss. Videhjärtat somnade för en stund sedan och så fort han har lagt huvudet på kudden blir mina ögonlock som bly. Why?



Natti natti

Mammas lilla hjärtegull




Nackspärr

Efter att Vide kräkts ner både sig själv och mig i fyra omgångar så kom vi efter många om och men ut på våran promenad. Vide skötte sig lika bra i dag tack och lov. Var nog ute nästan 1½ timme (var nog motvinden som gjorde sitt)
Här komer några bilder





Livat på landet...
Har fått en sån jävla nackspärr också. Kan knappt röra huvudet. Härligt...

14 September

Morrn morrn.
Tack för kommentarerna om frisyren.Får se hur jag gör men bra sugen är jag allt.
Just nu händer det inte så mycket här. Ska snart ge Vide lite mera mat så ska vi se om vi komer ut på en promenad. Vädret är ju inte lika lockande som i går men det regnar ju i alla fall inte (kan ju inte ge upp inan jag ens börjat)
Hepp vi hörs väl senare.

Hjälp!

Jomenvisstserrusåatt.
Jag har ju bokat klipptid på fredag för att fixa till skatbot. Är väldigt sugen på den här frisyren igen:



men jag vet inte...
Jävligt snygg när den är fixat och man är snygg från topp till tå så att säga, annars INTE. Svårt...
Vad tycker ni?

Köket

Bilderna blir lite mörka i motljuset men så här ser det i alla fall ut




13 September

Morsning korsning.
Här sitter jag och pustar i soffan medans Vide härjar i babygymmet. Vi har varit ute på en långpromenad och det sved i mina otränade ben vill jag lova höhö. Vide skötte sig galant och somnade t o m på rygg. Han brukar ju inte vilja ligga i vagnen men i dag gick det bra. Ska försöka komma ut varje morgon nu så länge det inte regnar förstås för det var riktigt gött.
Annars i dag händer det väl inte så jävla mö. Ska visa er hur fint det blev i köket med gardinerna. Inlägget med bilder från hela huset får nog vänta lite för just nu ser det ut som tre bombnedslag här höhö.

12 September

I dag är det en slö dag. Ingen bloggdag med andra ord. Nu vankas det filmmys med familjen dalemo. Hörs i morn!


Skit

Det blev ju lite kasst men det får va så länge. Jag låter väl helt störd nu men nu ska jag hoppa i säng och sova sju kvart i timmen. Natti!

Tjuvkika



jorå här går det sakta men osäkert framåt. Blir bara avbruten då och då för att sjunga prästens lilla kråka som är Vides favorit just nu. Han älskar att sitta i knät och studsa <3

Seg lördag

Tjo!
Vide tupplurar igen och jag och Håkan ligger och slöar i soffan. Inte konstigt att han är trött för han vaknade kl 02.00 i natt och började hålla låda. Så himla trevligt.  Efter lite mat somnade han om igen i sin säng men själv låg man och vände och vred sig som en rastlös iller. Självklart vaknade han till igen tidigt som attan precis när man somnat om igen kändes det som. Gick upp och hämtade honom och la honom intill mig och då snosade han till sju. Finns väl dom som fnyser åt mig nu och tycker jag är löjlig som gnäller över "dålig" sömn en natt men man har ju blivit bortskämd med att få sova hela nätter länge nu. Hoppas detta var en engångsföreteelse.
Jag tänkte förresten börja pilla så smått med en ny header för nu tror jag i allafall att jag kanske, möjligtvis kommer ihåg hur man gör höhö.
Lämnad åt mitt öde blir jag ikväll också för min andra hälft ska ut och supa. Ska nog sparka iväg honom till haralds senare för att inköpa en stor påse godis till mig så jag har något att sysselsätta mig med när lillen har somnat.
Hepp en header var det ju jag skulle fixa...

11 September

Nu blir det hemagjord pizza med färska champinjoner, bacon, vitlök, rucola och massa ost!


10 September

Här sitter jag och äter popcorn....
Vi behöver verkligen handla.
Vide har till slut somnat. Han gav mig förvisso sovmorgon till 08.30 men sedan dess har han varit en aning trilsk. Ingenting som dög där ett tag.
Besökarna i går tyckte vi hade fått det så fint så fint i vårat hus. Sånt är roligt att höra. Har även fått förfrågningar här på bloggen om att lägga ut bilder på alla rum (nu lät det väl som om jag har minst 3000 besökare om dagen och att 2999 av dem har kommenterat om detta...EN läsare vill se bilder och ditt ord är min lag) så det komer framöver.
Nu ska jag återgå till min "lunch"
Smell you later!

<3

Suddig men söt

9 September

Uj uj uj. I dag har jag ätit alldeles för mycket kladdkaka, chips och kex. Påminn mig om att jag ska påminna Håkan om att han ska påminna mig att jag aldrig mer ska äta kladdkaka typ...
Anledningen till att det gick så överstyr i dag var att jag hade två galanta damer plus en busunge här på besök och vi var en aningens godissugna allihop höhö
Just nu sitter jag här och päser medans min egna lilla busunge ligger i babygymmet och pratar med den skallrande skon. Dom kan konversera i evigheter om man låter dem hållas. Tre månader blir han i dag och jag undrar vart fan tiden har tagit vägen? Så här fort får det bara inte gå!
I alla fall nu måste jag nog röja lite i röran som uppståt för snart kommer Håkans mostrar på besök och jag vill försöka få dom att tro att vi har det städat...

Hallen

Sitter och chattar med mamma på fejjan nu och hon är väldigt intresserad av att se hur våran hall ser ut (vi fick nämligen upp gardiner i går) så så här ser det ut kära mor (och ni andra som orkar bry er) höhö





7 September

Hallå hallå.
Nu sitter jag och trycker i soffan för att få min dagliga internetdos. Vide har precis somnat mätt och belåten. Själv är man också rätt mätt för jag har klämt i mig en stor portion äpplepaj med vaniljsås. Har haft besök av svärmor, svägerska och en jobbarkompis som har turats om att klämma på Vide och dricka en kopp kaffe med mig. Mycket trevligt. Resten av dagen ska jag bara ta det så lugnt som möjligt, har haft riktigt ont i fogarna i morse och i natt kunde jag knappt vända mig i sängen. Så jävla tröttsamt om den skiten ska börja igen. Blir ju defenitivt inget friskis för mig den här terminen, så jävla typiskt när jag har sett fram emot det. Ska testa att börja simma och se om det funkar bättre.
Hepp nu ska jag surfa runt på alla mina bloggar som jag följer innan lillplutten vaknar igen.
Hej så länge!


sötnos

tihi

6 September

Gomidda!
Jomen nu har jag till slut lyckats söva lilleman under vilda protester höhö han var så trött så han inte visste vart han skulle ta vägen <3
I eftermiddag ska vi hänga på svärmor/farmor och svägerska/faster för att inhandla gardiner så vi kan få det lite hemtrevligt här. Nästa projekt för Håkans del blir alltså att få upp alla gardinstänger.
Annars i dag har jag mest tvättat, tvättat och åter tvättat Kommer inte ihåg senast jag såg botten på tvättkorgen. Har nog kört slut på torktumlaren för den senaste tvätten jag slängde in där blev inte riktigt torr om man säger så (självklart var det typ alla mina kläder i den tvätten) jag har fått rota fram våran gamla tvätthängare för i bastun var det redan fullt, hoppas det torkar snabbt så jag slipper gå naken och titta på gardiner...
Nu ska jag dra en vända med dammvippan här så är det bara att dammsuga sen men det gör jag nog i kväll.
Hej så länge! 

5 September

Yo!
I går var det räkfrossa och här kommer några bilder.



Ett tag hade vi väldigt roligt åt att ta kort på oss själva underifrån (den mest osmickrande vinkeln som finns) Vi skrattade så vi höll på att dö. Så här kommer de bästa på var och en av oss. Malin, Jonny, Håkan och jag.
 
Blev visst inga bilder på räkorna men jag var väl för upptagen med att äta de små asen. Smell you later!


2 September

Hallå där (som dom säger i 100 höjdare)
Sitter här och myser under min pläd och funderar på om jag ska fixa till nåt käk för just nu kittlar det ju inte dödsskönt i kistan om man säger så...
I dag har Vide och jag varit på bvc. Det var dags för tremånaders vaccinet. Första sprutan reagerade han inte alls på så jag trodde ju för någon minut där att vi skulle klara av detta utan skrik och gråt men serru det blev allt ett litet utbrott efter andra sprutan men efter lite gos med mamma så var allt frid och fröjd igen <3
Han väger nu 5905g och är 60,5 cm lång han blir så stor våran lilla kille.
Efter besöket noterade jag att det var kaffedags och drog iväg för att sno åt mig en kopp på jobbet och det var ett uppskattat besök. Lilleman charmade dem allihop hehe.
Annars har det inte hänt så mycket mer i dag, Vide sover gott och jag sitter här och häckar, det är som vanligt med andra ord.
Lite mat kanske...

....och får man vara så fräck och fråga varför ingen kommenterar? Inte ens min mamma...

Sötis

Doppresenter från topp till tå


Dopbilder





1 September

Hej hopp!
September är här så nu är det höst på riktigt...
Jag har typ börjat halta igen och det är så jävla irriterande. Vet inte om jag var för het på gröten/friskis och det är därför kroppen har börjat kärva igen. Vilar denna veckan så får vi se hur det går.
Vilar gör man bäst i soffan så jag har ett 100 höjdare marathon och eftersom jag aldrig ser på tv så har jag mycket att ta igen. Nu är jag på säsong fyra och då listar dom sveriges skönaste människor. En är gift med berlinmuren, ett gamalt par som klär sig likadant samt en överkåt 80-åring jag är såklart helt fast.
Tänkte slänga ut lite dopbilder senare. Jag har inte så många eftersom jag hade lite annat att göra än att ta bilder, syrran har ju lovat att jag ska få hennes men vi får se när det händer höhö. Dopet blev i alla fall jättelyckat och Vide var så söt och snäll hela tiden. Inget skrik eller gråt. Massa finfinfa presenter fick han också och idag har han faktiskt på sig en hel outfit som han fick av sin morbror (med mormor som smakråd...) ska väl försöka föreviga det på bild också.
Hej så länge!


RSS 2.0