Äta bör man annars dör man...

....och se på film.
Nu blir det korv och makaroner framför Tillbaka till framtiden.


Håkan har seriöst inte sett någon av dom här filmerna. Konstiga saker Håkan gör del 3 liksom...

Baka baka liten kaka

Åh nej bakar hon igen tänker ni. Jajjemän de gör hon säger jag.


Två sockerkakor blev det varav en är ett litet experiment innehållande pepparkakskryddor. Lossnade ur formarna gjorde dom också så ingen gråt över spilld mjölk i dag inte.
Ni kanske undrar varför jag helt plötsligt börjat baka som en annan tok men det är så förstår ni att min kära mor är på väg ner från Ö-vik och hon blir så himla grinig om hon inte får fika minst en gång i kvarten så det är bäst att fylla frysen...


31 Januari

Dag 4.
En bild från en konstig tid i mitt liv.


Bilden är tagen julen 09. Jag är gravid i drygt tredje månaden. Borde vara hur lycklig som helst men allt var ett helvete. Hade precis blivit sjukskriven och kände mig värdelös som inte kunde jobba. Tyvär väntade mig ett halvår med konstant smärta, kryckor, rullstol, halbränna, graviditetshepatos och till följd av det en massa provtagning. Man kan lugnt säga att det här var en konstig period i mitt liv.
Men självklart var Vide värd alla smärta och elände <3

<3<3<3<3

Hemma från jobbet nu och det har gått jättebra.
Fast det var inte ett dugg kul att lämna mina fina killar i eftermiddags när dem hade det så här mysigt.





Jag vet att bilderna är hopplöst suddiga och ljusa men jag tyckte dom var fina ändå <3

Dag 3

I dag ska jag visa en bild på någon i min familj och jag tänkte slå två flugor i en smäll och har med både brorsan och Vide.



Bilden är tagen någon gång före jul verkar det som om man tittar på adventsljusstaken...


30 Januari

Hallå...
I dag var det Håkans tur att gå upp med Vide så jag låg och slumrade ända till 10.45. Gött!
Just nu sover Vide igen och Håkan har också gått och lagt sig...trevligt. Så jag får väl sitta här i alla min ensamhet med endast min älskade dator som sällskap. Det är bra synd om mig eller vad tycker ni? Höhö 

Fredagsmys?


I kväll blir det jobb igen men sen är jag faktiskt ledig en helg. Tjo!


Linslus?

Har fått en del kommentarer från skarpsynta vänner både på facebook och här på bloggen att min nuna figurerar på spiderchicks blogg. 

och där var jag ju bland all mat


Bilden är tagen på blogawards förra året där jag även växlade några hastiga ord med Moa. "Hej" och "Nej jag har redan ätit" typ. Haha
Fick änå intrycket att hon var en kanontjej. Bloggen är ju helt klart beroendeframkallande så in där och kika vettja!
(Självklart har jag fått lov att sno bilden. Bara för att jag råkar stå i vägen så betyder ju inte det att jag får göra som jag vill med den liksom)

Näpp nu ska jag släpa iväg mitt smuliga arsle (jag har ätit chips i fosterställning) och krypa ner i sängen.
Natti!

Svar på tal

Som mobbad 14 -åring låg jag ofta inne på mitt rum hela dagarna och hade långa dialoger med mig själv om tänkbara spydigheter som skulle slängas mot mig och vad jag skulle ge för svar tillbaka. Givetvis vågade jag aldrig kaxa tillbaka hur väl förberedd jag än var. 
Nu för tiden är jag en sån där besservisser som älskar att få sista ordet och jag har i princip alltid svar på tal.
Men en gång som jag särskillt minns blev jag så att säga snuvad på konfekten.
Sommaren 2006 jobbade jag som attraktionstvåa aka slav på sommarland. I mitt jobb ingick bland annat att sitta längst bak i tåget som åker runt hela parken och titta så ingen hoppade på eller av i farten *gäsp*
Ett pass var det en som körde tåget extremt sakta och tvekade vid varje övergångsställe så givetvis var det ett gäng killar som ställde sig upp för att hoppa av. Hallå där sade jag med viktig min. Man får inte hoppa av i farten! Vilken fart? Svarde en av dom också hoppade dom av.
AAAARGH! Där satt jag och kände mig snopen.
Det enda rätta hade ju varit att jaga i kapp fanskapet och skrika. DEN HÄR FARTEN! och fisa honom i ansiktet. Sedan hade jag lugnt och ledigt kunnat jogga i kapp tåget och skrattat resten av dagen men i stället blev det väl tvärt om...



 

Dag 2

I dag ska jag visa en bild på mig själv. Det är inte så jätte ofta jag är på bild helt själv men här får ni i alla fall en på mig och min armhåla från nyår



I kväll blir det ju jobb för min del men jag ska tidsinställa ett inlägg som kommer handla om svar på tal. Spännande va? va? va?


29 Januari

Hallå där!
Här är det segt värre ska ni veta. Grabbarna grus ligger och sover och jag sitter i soffan och pillar naveln (fast mest pillar jag på datorn såklart).
Har fastnat på youtube i vanlig ordning och är lite kär i den här killen



Och den här tjejen är ju bara för grym!

Bulle i ugnen...

...i den riktiga alltså


Fast det jäser i min mage med så mycket deg som jag har stoppat i mig. Att det ska vara så gott...


Ny grej

Jupp. Nu blir det en liten rolig variant här på bloggen. För ett tag sedan gick det ju en 30-dagars lista med inlägg att skriva på bloggen. Den kanske jag orkar köra någon gång också men hittade en 30-dagars bildlista på Evelinas blogg (för övrigt en väldigt trevlig blogg som jag tycker ni ska kika in) som verkade lite kul. Så från och med i dag och trettio dagar framåt kommer det en bild från den här listan:

Dag 1: Någon du umgås väldigt mycket med
Dag 2: En bild på dig själv
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på din vardag
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några som du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Vi börjar väl med någon jag umgås väldigt mycket med. Vi hoppar över dom uppenbara (Håkan och Vide) och slänger in en bild på min snygga syster i stället.


Här har ni hennes blogg förresten

28 Januari

Oj oj redan fredag i dag. Fattar inte vart den här veckan har tagit vägen? I helgen blir det kvällsjobb både lördag och söndag. Gött att jobba kväll iblan tycker jag. Man är ju inte den mest morgonpigga människan längre direkt.
Nu har jag precis sett färdigt på ett avsnitt Glee och Vide kryper runt och härjar här som vanligt. Snart är det dags för honom att tupplura lite och då lär jag nog sitta och klämma ett tag framför datorn. I eftermiddag dock ska jag försöka mig på att baka bullar...

Det borde väl bli perfekta bullar nu när jag båder har en sån här och en kavel...


Fortsättning följer...

Förbannad

Ja herregud alltså. Var inne på aftonbladet och hittade den r artikeln. 
Såna där jävla fittor (ursäkta) orkar jag bara inte med. Varför verkar vissa tjejer tro att de är de enda som kan ta hand om barnet? Man skaffar väl barn tillsammans med någon eller är killens enda del i det hela att sätta på? Pappan är väl lika mycket förälder som mamman? Skulle kunna ånga på i timmar i det här ämnet men nu har jag en liten son att natta eftersom Håkan håller på med listerna (det brukar nämligen vara lite pappamys före läggdags men nu får det duga med morsan)

En nykläckt Vide och en stolt pappa


Mina fina killar




27 Januari

Oj oj 57 små stackare är det som kikat in här och inte fått någonting att läsa. Det får jag ju göra någonting åt.
I dag har vi slappat gärnet på förmiddagen. 13-16 i dag var jag på utbildning i Vara och då fick guldklimpen bli passad av sin farmor och faster. Det hade som vanligt gått jätte bra och det är knappt att man får med honom hem igen. Han är så go!
Nu har vi inte gjort mer än att få lite mat i magen både jag och Vide. Gröt till lillen och mackor till mig. Har hamnat i en svacka vad gällande matlagning för tillfället, ingen inspiration alls, är inte ens sugen på mat. Jaja i morgon kanske...

Så här kan det annars se ut när vi äter (vi brukar inte äta i soffan om det är någon som sitter och muttrar åt det)
 

Party och semlor

Då sitter jag parkerad i soffan igen. Har varit hos grannen på Me&I-party och kära hjärtanen vad mycket fina kläder dom har i vårkollektionen. Lite retro så där som jag älskar. Köpte en tröja och en mössa som jag får visa när de kommer.
Nu ska jag mysa med älsklingen resten av kvällen (min minsta älskling sover så honom får jag inte mysa med fören i morgon)

Fick för övrigt en anonym kommentar förut till inlägget nedan som undrade om jag skulle äta alla dom dammsugarna? Jo det var liksom därför jag köpte dom och nu blir det semla!

26 januari

Morsning korsning.
Här har det vart tomt i dag minst sagt. Har haft lite annat för mig än att sitta vid datorn som omväxling och det har varit riktigt gött. På förmiddagen var vi på öppna förskolan som har dragit igång igen och efter det gick vi hem och fick lite i magen och sedan bar det ut på långprommenad med fjällan och Leo. Skönt att röra lite på fläsket emellanåt. På hemvägen kilade jag in på shalins för att köpa en kavel. Hade tänkt baka bullar i går och hade för en gångs skull alla ingridienser hemma. Släpade ner det tunga åbäket till hushållsassistent som vi fick i julklapp och tänkte att äntligen ska här bakas! Men så hade jag ju såklart ingen kavel? WTF liksom!
Jaja nu är jag en kavel rikare och självklart slant det ner lite annat också...

Tycker faktiskt att jag är värd lite fika efter den fläskiga prommenaden

Vide säger mamma

Nu äntligen har jag fått upp det lilla klippet!

25 Januari

Tjena!
Då har Vide fått mat i magen och jag sitter och pausar lite i soffan.
På förmiddagen hade vi bettan här med sin lille Arthur som är drygt 1½ månad äldre än Vide.
Det var lite tårar till en början men efter att Vide fått sova en sväng så gick det bättre. Lite läskigt i början men sedan blev det full fart på grabbarna som slogs hejvilt om leksakerna. Så söta!








Knäppa, coola, snygga, roliga

Här är lite kul grejer som jag hittade inne på schock.se


Vet ju någon som borde skaffa det där vampyrarmbandet i alla fall höhö


Ingenting fungerar

Jag har försökt ett antal gånger med att få in klippet på Vide när han säger mamma här på bloggen men det funkar ju givetvis inte. Får se om jag lyckas till slut.
Har lagt Vide igen men han har inte somnat ännu utan ligger och pratar lite med sig själv. Gulleplutt. Själv har jag röjt lite här. Har bara dammsugning kvar men det väntar jag med tills kråkan kommer hem. Anledningen till att jag så febrilt jagar dammråttor helt plötsligt är för att jag imorgon ska få besök av en gamal vän jag inte sett på ett tag. Vi läste till undersköterska ihop och hon fick sitt andra barn i år så vi tänkte att våra gossar kunde få krypa i kapp lite. Det är första gången hon ser huset så då vill jag ju att det ska se någorlunda ut i alla fall. Haha dessutom behövs det verkligen röjas här så det var bara bra att Bettan gav mig en anledning.
Baka ska jag också göra men vad?

Sådana här kanske?

24 Januari

Godmorgon godmorgon.
Har tillbringat morgonen med att fara upp och ner ur soffan och jaga undan litet barn som gillar att hänga och slänga i mammas gardiner, dra i blomman på golvet och pilla på stereon samtidigt som jag har tittat på ett underbart avsnitt av Glee. Blödig som jag är så satt jag ju här och lipade och snorade i kaffekoppen.
Nu sover Vide men före det hann jag få på film när han säger mamma så den snutten ska jag försöka få upp här på bloggen i dag.
Nu ska jag slösurfa lite innan jag tar tag i disk, tvätt, stök och bök.

Trök...


Vides första ord

Nä nu skiter vi i det här tramset om att jag inte tänkte blogga någonting mer i dag. Vide har nämligen sagt sitt första ord. Självklart är det mamma <3 (sju månader av hjärntvättning har äntligen gett resultat)
Han säger det än så länge bara när han är grinig. Han satt i matstolen första gången det hände i kväll och Håkan matade honom också tog gröten slut. Håkan gick i väg för att värma lite mat också gick jag fram och gav honom lite vatten så länge och gick tillbaka till spisen (jo jag fick laga maten själv..) också blev Vide ledsen och sa mamamama. Vi skrattade lite och sa att det lät ju som att han sa mamma. Då sade han det igen och vi blev alldeles paffa! Precis innan jag nattade honom ett tag efter så tröttnade han på att leka på golvet och kröp gnällandes mot mig som han brukar fast i kväll sa han mammamammamamma. Så sött så hjärtat kniper!

Liten blir stor

23 Januari

Tjo!
Tack för kommentarerna på bilden det blev jag jätteglad för!
I dag har jag jobbat 7-16 och nu är jag helt slut. Man är ju inte direkt van vid att pallra sig upp i ottan och harva runt en hel arbetsdag. Men kul har det ju givetvis varit.
Nä tänkte väl bara meddela att jag ska gräva ner mig i soffan nu och hoppas på att Håkan fixar mat åt mig, masserar mina fötter, fläktar mig med ett palmblad och matar mig med vindruvor samtidigt som han sjunger mig en kärleksserenad...eller det kanske var att hoppas på för mycket? Fast lite mat tycker jag allt att han får ordna till sin hårt arbetande kvinna...


Första bilden på mig


Modell: Jag
Fotograf: Christofer Gustafsson
Smink: Jag

Som ni märker är stoffe en jävla fena på det här.
Är du intresserad av att plåtas?
Kontakta då Christofer på [email protected]

Inbjudan och lite svammel om en första dejt

Härom dagen fick vi denna finfina inbjudan på posten.


Två av våra vänner har fyllt trettio och ska då ha 60-års fest med bowling och mat. Ska bli så himla skoj! Fast det där med bowling är ju inte riktgit min grej om man säger så. Jag slänger väl mest iväg klotet och hoppas på det bästa.
Min och Håkans första "dejt" eller vad man ska kalla det innehöll faktiskt bowling tillsammans med några av hans kompisar (och min livlina Sandra). Inte nog med att man skulle vara dödens nervös för att man skulle träffa Håkan nu fanns det ju helt plötsligt tusen extra sätt att göra bort sig på. Ojoj tänk om jag ramlar, tänk om jag tappar klotet mitt i svingen och han får det i huvudet, oj oj nu tittar han på mig bäst att jag gör en strike..nähä rännan igen. Man kan ju få handsvett för mindre. Sen vill man ju försöka vara snygg och ball och underbar på alla vis när man träffar en kille man gillar. Det GÅR ju bara inte när man bowlar jag menar hur löjlig ser man bara inte ut...
Minns att jag inte vågade prata med honom på hela kvällen men på något konstigt vis så ville han ändå träffa mig igen och igen och igen. Nu fem år senare sitter vi här med hus och barn och har fortfarande inte tröttnat på varandra. Det hade man väl aldrig kunnat tro?

Vad ville jag egentligen säga med det här inlägget..? Eh klarar man av en första dejt med bowling utan att dö så håller det för evigt...typ.


Åka vagn är kul

Sötis hemma hos farmor och farfar förra helgen.



22 Januari

Hallå hallå!
Här sitter jag och päser i soffan och har ena ögat på Vide, andra ögat på datorn och...eh mitt tredje öga på teven samtidigt som jag äter frukost. Multitasking!!!
Lite senare i dag ska vi till svärisarna och käka. Skönt att slippa komma på någonting själv att laga. Sedan blir det jobb för min del 16.30-21.00 och det ser jag fram emot. Har ju varit ledig en helg nu plus två veckor så det har verkligen kännts som att man har varit ledig haha.
Kommer försöka tidsinställa några inlägg så ni har någonting att glo på här idag. Bland annat kommer jag visa första bilden på mig som jag fick av stoffe i går. Missa inte det höhö.

Nu börjar lillefis bli lite gnällig så det är nog dags för honom att sova lite snart.

Pensionärsvarning?

Här blir det räkor och vin framför på spåret


Eat me!


Nu jävlar blir det fredagsmys!


Metaltown 2011



Ja då har man äntligen fått tummen ur att beställa biljetter. Ska bli så himla skoj! Några av banden som spelar (och som är ett måste att se) är System of a down och Korn. Även en del andra band som ska bli kul att kika på. Håkan lär ju vilja se Volbeat. Håkan fick nämligen den här biljetten i julklapp utav mig.
Diana och Kalle med flera ska med så nu har man någonting att se fram emot!

Ska bli extra kul att se System igen. Så här såg det ut senast. (Hultsfred 2005)
Syrran, Diana, Jag



Hoppas på bättre bilder i år men vågar man hoppas på lika bra väder?


Semlor, ränder och regnbågar

Fint från Lindex

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Sparkbyxa

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Pyjamas
Synd bara att det är fötter på pyamasen...


21 Januari

Hej hopp!
Herregud vad seg jag är i dag. Var även trött hela dagen i går så jag gick seriöst och lade mig samtidigt som Vide. Så förutom att väcka karsloken vid 07.30 i morse så har jag fått sova till nio idag. Tretton härliga timmar men känner man sig pigg för det? Nä. Vad är det här!
Skulle verkligen behöva städa här hemma också men hur ska man orka det liksom?
Får hoppas att jag på något magiskt sätt får energi till det efter att Vide vaknat igen för nu har jag inte lust med någonting.

Tänk om man ändå hade hälften av all energi som den här lilla fisen har. Högt och lågt.




Vintervitt

Jodå vi fläskade allt i väg på en långpromenad. Här kommer bildbevis höhö







När vi kom hem var det en viss liten herre som kröp fram till tevebänken och ställde sig upp <3<3 Så nu är man stolt som en tupp

Till de små fötterna

Vides converse och mina första skor


Mina och Håkans små träskor


Nu packar jag ihop lilleskit och sticker ut på en prommenad!

20 Januari

Hallå bloggen!
Nu sover Vide sin förmiddagsvila så nu lär det väl snart ringa en telefonförsäljare hit. Har nämligen gjort det två dagar i rad nu så varför inte tredje gången gillt liksom. De har säkert någon radar inställd på mig så dom har koll på att när Vide har sovit i tio minuter så slänger dom sig på telefonen för att väcka honom. Jag skulle ju kunna dra ur jacket men jag vet inte riktigt vilken sladd jag ska dra i (det finns ju så många). Är rädd att internet lägger av och vad gör jag då? Det knackade på en gubbe här förut och sa att dom skulle stänga av strömmen på våran gata efter kl 10. "Hur länge då?" undrade jag med panik i rösten. Bara en halvtimme svara han då och mitt hjärta stannade. Som tur var så varade stoppet bara i tio minuter *lättnadens suck* 

En som inte brydde sig ett skit om att strömmen gick...

Diana nr 2


Modell: Diana Berntsson
Fotograf: Christofer Gustafsson
Smink: Jag

Den här bilden är så snygg så jag dör!

Storhandla

Hajjemän! Snart ska kyl och frys fyllas. Väntar bara på att kråkan ska sluta jobbet.
Eve och Leo har varit här i eftermiddag också så nu är fjärde Harry Potter filmen avverkad.
Här kommer några söta lite halvsuddiga biler(en ny kamera tack!) jag tog på hjärtat förut.



Klappar händerna




19 Januari

Idag är det inte min dag! För det första så har jag fått mensvärken from hell som gör att jag får svimmningsattacker så fort jag ställer mig upp och för det andra råkade jag välta ner en parfymflaska som krossades mot badrumsgolvet. Fick den i julklapp av pappa och har väl hunnit använda den en gång. Som grädde på moset har jag även lyckats förstöra mina nya jeans med fläckar som inte går bort. Helvetesjävlaskit!
Dagen har ju ändå bara börjat så det hinns säkert med fler katastrofer. Håkan och jag ska ju åka och handla i eftermiddag så bli nte förvånade om jag blir överkördav en kundvagn eller nåt.

Vi toppar väl hela inlägget med en bild på min katastrofala frisyr. I call it två fingrar i kontakten.


En till liten nostalgitripp

När jag gick i lågstadiet fick våran klass skriva tankebok. Jag fyllde tre skrivböcker och dom har min kära mor sparat och jag fick dom på min 25-årsdag. Väldigt rolig läsning ska jag be att få tala om och stavningen är ju ett kapitel för sig (lite bättre har jag i alla fall blivit). Mina tankar verkade kretsa mycket kring pojkar, roliga timmen och körsånger. Jag tänkte att ni skulle få ta del av några rader som jag tyckte var lite extra skojiga.

En gång i tiden valde jag tydligen skidåkning före disco (älskar stavningen för övrigt)


"I dag är det disco i gympasalen men jag kan inte gå för jag ska åka skidor i Råda men det är ungefär lika roligt som att gå på disco"

Jag var aset bra på fotboll men ville inte gärna skryta tydligen


"I går spelade vi match på fotbollsträningen och då spelade Oskar, Jag, Per och Pär och Christer. När vi spelade då gjorde jag mål och alla kom fram och frågade hur jag gjorde och jag sa att jag bara ramlade och nickade in bollen i målet"

Så kul att ha dessa böcker sparde.

Första bilden!

I går fick jag första bilden av Stoffe på Diana. Så jäkla grym blev den.



Modell: Diana Berntsson
Fotograf: Christofer Gustafsson
Makeup: Jag

(Visst lät det där proffsigt höhö)

18 Januari

Hallå där!
Vad kul att det var många som gillade 90-tals inlägget. Jag kommer spinna vidare lite på nostalgitemat senare i dag faktiskt.
Just nu ligger Vide och sover. Jag har precis sett färdigt på ett avsnitt Glee och gissa tre gånger vad jag ska göra nu då? Just det nörda mig vid datorn (nä för här ser ju inte varje dag likadan ut...)
I eftermiddag får vi besök av Eve och Leo för lite Harry Potter mys.

Våran söta lilla pyamaskille har börjat gå med pappas gamla läragå-vagn


Kladdkaka

Hej hopp!
Nu sitter vi och tittar på handbollen. Första halvlek är avklarad och jag hoppas dom rycker upp sig och tar grepp om matchen igen.
I dag har det annars varit lugnt (som vanligt). Stig och Hanna var här med ett par badbyxor till lilleman så nu kan vi bada tills vi blir russin. Yeah!

Bakat kladdkaka har jag gjort och som vanligt när jag bakar så går det lite åt helvete...
 

Men min mamma har alltid sagt att det är insidan som räknas.


Och insidan var jävligt god med lite glass till.

Vad minns du från 90-talet?

Det härliga nittiotalet. Livet var fullt av barnkalas som alltid skulle innehålla korv med bröd och en omgång fruktsallad (leken alltså). Sedan kom ju högstadiet som inte var lika kul alla gånger men va fan man överlevde ju det med.
Satt och blev lite nostalgisk i går och tänkte att jag i dag skulle göra min egna nostalgilista. Vad sägs om det?

Kläder

Jazzbyxor
(med kort kjol över)
Filatröja (fick tjata på mamma i flera dagar för att få en)
sarongkjol
Snickarbyxor
(med hängslena hängande såklart)
Ryggsäck (med litet gosedjur hängandes i dragkedjan)
Adidasbyxor (också blev man mobbad i flera veckor om man hade knapparna åt "fel" håll, jag fattade aldrig vad som var rätt håll dock...)
Genomskinlig upplåsbar väska



Smink/Hår

Vit ögonskugga
Brun läppenna och ljust läppstift
(jag kände mej naken, rädd och exposed utan vill jag minnas)
Hårmascara
Nagelpiercing
Snedlugg
Våfflat hår
Hårklämmor
Tattoohalsband



TV/Film

Tre Kronor
Sunes jul
24 karat
Pippi Pelikan
(var lite smått rädd för henne faktiskt)
Joelbitar
Tippen



Prylar/Lekar på skolgården

King
Dubbel dutch
Twist
Pogs
Tamagotchi
Nappar
Hockybilder
"Ess"



Finns ju så mycket mer man minns eller inte minns och sånt man kanske inte vill minnas.
Vad minns ni?


Älskling




17 Januari

Just nu sitter jag och ser på Glee och äter låååång frukost

En liten film

Vide hoppade i sin hoppgunga i går för första gången och han verkade tyckta att det var jättekul! Så söt!

Mer fotografering

Tja!
Nu har jag landat i soffan igen. Har varit hos Stoffe i dag igen och sminkat lite. Så kul! En tjej som hette Angelica som skulle fotas. Blev väldigt bra.
Fick även se bilderna från i går och dom på Diana blev asgrymma. Fanns även några bra på mig men jag är ju så fruktansvärt självkritisk...
Här kommer några bilder från i dag.

Stoffe försöker gömma sig bakom lampan och det gick ju så där va höhö
 

Angelica innan jag började med håret


Action!


Blev väldigt nöjd med sminkningen men den syns ju dåligt på bilden. Aja jag är ju inget proffs så man kan ju inte begära för mycket och tack för kommentarerna på bilderna från i går!

16 Januari

Wöhö det här är ett tidsinställt inlägg!
När jag kom hem i går var jag aldeles för pigg för att sova (trots att jag hade suttit i soffan hos svärisarna och gäspat hela kvällen...)
Fotograferingen gick ju kanon och Stoffe fick allt en hel del bra bilder. Även jag hoppade in framför kameran.

Här kommer några "bähajnd dä siiins" bilder höhö






Så himla skoj!


15 Januari

Morning!
Nu har jag mösat mig upp. Blir antagligen ingen bloggning fören i kväll eller så för jag ska rycka in som mua åt Stoffe idag. Ska bli så grymt kul och jag har planerat sminkningar tills hjärnan gått i kors.
Stoffe har egen studio som ska bli spännade att se. Hela huset ska ju bli kul att se såklart eftersom jag inte varit där än.
Stoffe har även fotat mig. Bland annat den där bilden jag hade i förra headern och de här två.



(här har jag även gjort sminket)

Han är grym!
Hans hemsida är nere för tillfället men så fort han har en ny ska jag länka den så ni får se hur snygga bilder han tar.
Nu ska jag steka american pancakes!

Alla goda ting är tre?

Hejsan hoppsan tre nya par till samlingen...



Satt som ett jävla smäck allihop och jag bara älskar dom. Beställde lite annat också som jag också blev nöjd med. Nu väntar jag bara på ett par jeans då som tydligen ska komma i mitten av maj(!?) H&M i ett jävla nötskal alltså men den som väntar på något gott heter det ju...


14 Januari

Just nu sitter jag och päser i soffan och Vide tupplurar lite.
Har haft några tjejer med bebisar/barn här på förmiddagen och kalasat på princesstårta. Det kittlade dödsskönt i kistan om man säger så.
Nu ska jag slappa som bara jag kan göra.

Tårtan


Smell you later!


Konstiga saker Håkan gör del 2

Det här är en typisk "Håkangrej".
Vi fick varsin eltandborste i julklapp.

Två identiska tandborstar


Perfekt tyckte jag. Jobbigt tyckte Håkan som undrade hur i all världen vi skulle se skillnad. Jag gav några lama förslag på att vi skulle måla lite med tusch på den ena eller kanske sätta ett hello kittyplåster på min men jag orkade inte engagera mig så mycket i frågan. Vad gör det om vi tar fel liksom? Vi hånglar ju faktiskt lite då och då och det har vi väl inte dött av (än).
Håkan är ju Håkan och härom kvällen kom han hem med det här:


Två namnlappar på sånt där klisterpapper...
Överkurs? Någon annan som hade orkat?
Men jag älskar honom ändå höhö.

Fullt ös medvetslös

Japp nu har jag allt fått upp ångan. Har precis dammsugat hela huset medan Vide har krupit efter för att kolla så att jag inte missar några dammråttor <3 Men efter ett tag tröttnade han på mig och började leka i datarummet (brås han möjligtvis på sin far?). Jag har satt igång en tvättmaskin och diskmaskin samt plockat iordning så nu går jag på kyl och frys.

Lite midvinterglögg från 2009 någon? Inte?

Två fina

Det här är nog första gången jag har fått ha begär efter handdukar


Man slipper garanterat ta fel handduk i badhuset i alla fall.
Kommer från H&M

Som ni märker gör jag allt annat än städar...


13 Januari

Morsning korsning!
Har precis sett på ett avsnitt Glee. Vide kryper runt här men det är snart dags för honom att sova igen.
I dag är ännu endag utan några planer men eftersom jag inte fick tummen ur att städa i går så får jag väl försöka få det gjort i dag. Jag behöver bara en spark i röven...

Vide bland alla sina leksaker. Fast favoriten just nu är nog skötväskan hehe.

Just nu...

Nu packar jag väskan och drar morsan säger Vide

Konstiga saker Håkan gör del 1

Ja ni som har följt min blogg ett tag eller som kanske till och med känner mig utanför the world wide webb vet ju att min sambo Håkan är lite "special special". Jag menar det finns ju en anledning till varför han har en egen kategori här på bloggen...

Vi skaffade för ett tag sedan en digital termometer, som visar inne och ute temperatur, som Håkan satte upp i tv rummet. Tydligen har han tyckt att den visat så låga temperaturer (hallå det är vinter älskling) och undrat om det verkligen kan stämma. Så han snodde med sig en termometer från jobbet för att kontrollera att den visade rätt






12 Januari

Tjo!
Vide sover förmidagsvila och jag sitter som fastklistrad i soffan som vanligt. I går slängde vi ut granjäveln och därmed är julen slut för den här gången. Gött. Slippa bada i barr så fort man smyger lite för fort förbi det förbannade trädet...
Dammsugning och dammning står på dagens schema (det gör det väl alltid) så det är bäst jag sätter fart här.

Älsklingsungen förut



Leker så fint själv medans mamma äter frukost och kollar på Glee.

Telefonförsäljare (Telefonicus idioticus)

Ja det här ämnet ligger mig varmt om hjärtat ska ni veta. Ringer det på hemtelefonen vet man att det är dom (eller pappa).
För det första vill dom aldrig prata med mig utan frågar efter Håkan. När jag säger att han inte är hemma får det tydligen duga med mig och dom frågar om jag är sambon eller frun i huset...?
Näää, jag är älskarinnan som hoppade ut från garderoben eller nääää jag är en förrymd fånge som bröt mig in i det här huset och började laga mat naken och kände för att svara i telefon....vem trodde du?
Jag har lite som sport att snoppa av telefonförsäljare men Håkan däremot är ju hopplös honom hugger dom direkt.

Dom ger ju sig aldrig heller.
Kanske är det den här taktiken jag måste ha för att dom aldrig ska vilja ringa mig igen...

Vill ha!

Åh. Kan ingen av mina virkande vänner tråckla ihop en sådan här åt mig?


Den här är stickad men ändå...
Så supercute alltså
Här finns det massa kul

Operation röj

Nu har jag flängt runt och fixat och donat. Jag kom på att jag väldigt gärna vill börja inreda Vides rum typ nu direkt på momangen så jag har börjat röja lite där inne eftersom det rummet fungerar som vårat "vi slänger in skiten här så stänger vi dörren så ingen ser" rum. Nu har jag fått ta en välbehövlig paus för det var visst en liten herre som behövde ta sig en liten tupplur.

Lite bröte som ska upp på vinden en sväng sen får vi se vad som kommer ner igen.


11 Januari

Morrn morrn!
Vi sov länge i dag jag och Vide. Gick inte upp fören strax efter 09.30. Håkan däremot fick jag väcka i morse och skicka iväg för han skulle till tandläkaren redan 07.40. Han skulle laga ett hål och det är det värsta han vet så det var allt lite synd om honom.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Har sett på ett avsnitt glee samtidigt som jag med jämna mellanrum har fått springa fram och dra undan Vide från datorn och stereon. Att det kan vara så roligt...
Nu har jag i alla fall officielt en ny "crush".

Bye bye Dextrer Morgan. Hello Mr Schuester!

Kast med liten, kvävd, elefant?

Måste bara visa...

Här om dagen hade grabbarna grus lekt lite inne i datarummet och när jag kom in hittade jag den här


????
Först hjärntvättar han honom med Darin och nu det här.
Vad ska det egentligen bli av pojken? En lönnmördare med förkärlek till ballader?
Det här kommer Håkan å få faan för...

Första gången

För en liten stund sedan åt Vide sitt första rån



Det mesta hamnade väl på golvet men ändå...

Jag vill ha!

Nu får våren komma snart tycker jag och då skulle jag gärna strutta runt i det här




Älskar färgerna. Allt kommer från H&M
 


10 Januari

Tja!
Här har vi haft en slapp morgon. Vide fick frukost, ny blöja och kläder sedan fick han leka med sina leksaker medans jag tog en låååång frukost framför ett avsnitt av Glee. Så himla skönt att han kan roa sig själv. Han kryper runt, skrattar, misshandlar julgranen, drar i sladdar fast han inte får, trycker på knappar på stereon fast han inte får. Han kryper fram och tittar över axeln med en lurig min för han vet ju att han inte får vara där och pilla. Lilla älsklingen. Sedan en vecka tillbaka vet han vart lampan är om man frågar och nu kan han klappa kaka också (fast det är han inte lika bra på som att hitta lampan hehe) Tre tänder har han nu också och tre till som tittar fram vilken dag som helst.

Sötis i dag med coola brallor som han fick av sin mormor i julklapp 

Kanske ska skriva några rader idag också...

...ja kanske det.
Halkade ju till jobbet 7-13 i dag och efter att jag halkat hem igen så har resten av dagen bara gått åt (dom ska ta slut alla dagarna...)
Slappat i soffan framför datorn och diverse filmer och känt mig som en jävla heffaklump. När ska jag ta tag i mig själv egentligen? Verkar som att alla utom jag är hurtiga och tränar och donar. Fick ju ett träningskort på mötet i veckan. Kanske dags att börja använda det?

Hej lilla vän är det du som ska förändra mitt liv?


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan vidare till sängen. Natti!

Just nu...

Håkan och jag sitter och ser på film och helt plötsligt hade en viss liten fis krypit in bakom granen



Haha han syns knappt

9 Januari

Lille skit sju månader i dag






Satt och spexade för fullt när jag skulle fota honom


8 Januari

Jahopp då har man kämpat för brödfödan i dag då höhö nä men det gick faktiskt väldigt bra att jobba. Himla kul var det och tiden gick fortare än jag trodde. Nu har jag landat i soffan och Vide sov när jag kom hem och gör så fortfarande. Så fort han vaknar till liv ska jag slänga mig upp och krama ihjäl honom för jag har ju saknat min lilla gosegris.

Nä mamma ingen puss!


I kväll blir det pizza och marängsviss med svärisarna. Blev ju inte mindre än fyra liter glass och tre påsar maränger kvar efter nyår så jag menar någon måste ju offra sig...

Film + soffa + choklad

Jajjemän! Då trivs man.
Vilken mysig dag vi har haft. Först Harry potter på bio sedan lite shopping och därefter god mat på Mangos. Jisses vad go maten är där! När vi kom hem så slängde vi oss i soffan och kollade på machete. Faktiskt ganska kul film. Vide har varit med farmor,farfar och faster hela dagen och dom skulle även åka till gammelmormor och hälsa på. Misstänker att han har blivit redigt bortskämd men jag misstänker även kidnappning för han har inte kommit hem än höhö. Hepp nu ska jag sminka av mig och dona och sedan krascha i sängen för i morgon blir det jobb 7-16.

Här får ni bild på mina kap. Superfin väska, top och ett par jeans (alltså riktiga jeans och inte såna däringa tajts) har nog inte köpt jeans på flera år.

7 Januari

Morrn morrn!
Nu är vi på banan här efter en rejäl sovmorgon till 09.30. Hinner inte sitta här och trycka egentligen för vi ska snart packa ihop oss och lämna Vide innna vi drar mot Skövde.
Ska bli himla gött att komma ut och fläkta röven lite för den får inte se mycket annat än soffan hela dagarna.
Näpp vi får höras i kväll!

En liten bild på detta också kanske?


Jag sitter alltså på Håkans dator och på den finns det bara massa gamla fula bilder så den här bjuuuur jag på.


Uppstoppad valross

Japp. Känner mej banne mig som en sådan nu. Fikat och käkat godis i mängder hos svärisarna har vi gjort. Vide sover nu sedan ett tag så nu sitter Håkan och jag och nördar oss framför varsin dator. I morgon däremot ska vi åka till Skövde och härja. Bio och äta ute är planen för i morgon har jag tydligen lyckats stå ut med Håkan i fem år och det måste ju såklart firas. Vide får leka med farmor, farfar och faster.

Här kommer förresten den där videon jag pratade om förut. Tror att den är inspelad på annandagen. Som vanligt så får ni försöka ignorera min gulligullröst. Jag vet att det är svårt men ni kan ju försöka...

6 Januari

Ursäkta frånvaron men jag har legat i koma sedan igår kväll...typ.
Vet inte vad det var för skit som slog till men efter att ha slappat ännu mer än jag brukar så känner jag mig pigg igen. Idag har vi inte gjort ett skit med andra ord. Sett på film och ätit ägg...
Snart ska lilleman få i sig lite gröt och vi ska packa ihop oss och gå till svärisarna på fika. Håkans farmor och faster kommer dit också för att klämma lite på lilleman eftersom dom inte har sett honom sedan i sommras.

Hade tänkt lägga ut en film på honom när han "kryper" men eftersom det tar hundra år så får ni en bild på när han ligger och flörtar under bordet i stället.

När tycker ni det är dags att dansa ut julen?

Är det tjugondedag Knut eller när det är mer barr på golvet än på granen?

Här var det tomt....


och här med...


5 Januari

Urk. Känner mig inte på topp i dag. Har klämt ner lite frukost som nu hotar med att åka upp igen. Iiiii vill inte bli sjuk!
I dag lär det med andra ord inte hända så jävla mycket. Sitter inlindad i en filt och drömmer mig tillbaka till varmare breddgrader.

Bahamas? Ja tack!

Vide ligger på golvet och skrattar åt sig själv

Haha han gör verkligen det. Knäppunge <3
Mötet i dag gick bra. Vide skötte sig självklart jättebra som vanligt. Nu har vi precis fått lite mat i magen och tittar på Nowhere Boy, får se om den är något att ha.
Hepp nu hade jag väl inget mer på hjärtat. Hörs i morn!


4 Januari

Morsning korsning!
Här sitter jag och slappar lite. Om en stund blir det till att lägga i högsta växeln och packa ihop mig och lilleman för jag ska på möte i Vara och då får han snällt följ med. Kommer säkert gå som smort för han är på extra soligt humör i dag och gnällde inte ens när jag lade honom i sängen så han fick sova lite innan vi åker. Får se hur länge mötet varar och hur roligt det är på en skala men det blir ju några timmar mindre att skrapa ihop. Jag har i alla fall bara nio timmar kvar att jobba den här månaden och det finns ju tre helger kvar att ta av så det ordnar sig säkert.
Hepp nu ska jag plöja runt lite här

Vi slänger väl in en bild på moi och Diana från nyårsfesten. Livet är som en peruk i dag åkte en av...

Nyårsdagen

På nyårsdagen var man ju allt annat än pigg men efter lite rester och några glas cola sparkade vi oss själva i röven och gick för att hämta den här lilla godingen.


Vi spatserade vidare till Sandra och linkan där korvgrillning stod på schemat tillsammans med lite halvbakis och trötta vänner.


Barnvagnar i långa rader...




Mysigt!

3 Januari

Hej och hå då var det måndag igen. Den här helgen har känts millång så egentligen skulle det vara tisdag i dag hade jag fått för mig.
Trodde seriöst jag höll på att bli sjuk i går kväll. Mådde så dåligt och hela magen rörde runt och jag kände mej allmänt död och trots att jag var hur trött som helst kunde jag inte somna. I dag känns det alltså som om någon har hoppat på mitt huvud och skrattat elakt efteråt. Meeen lite fruktsoda på det så ska väl den här dagen ordna upp sig till slut.
Vide sover i alla fall igen och så här go var han förut när han kröp in under bordet och nöp mig i tårna.


Nyårsafton 2010 Rocktema

Här kommer bilderna jag lovade. Jag och dianus spårade ur rätt rejält på slutet och tog så fula bilder att vi fick kramp i magen.










2 Januari

Hallå där!
Här har man inte bloggat på hela helgen men så blir det när man firar in det nya året med dunder och brak och inte går och lägger sig fören kl 05...
Kanonlyckat blev det och jag har massa bilder jag ska lägga ut senare.
Idag har jag jobbat min första dag på över ett år. Gick ju hyfsat smärtfritt fastän vi blev en för lite, grötkarotterna åkte ur matvagnen och frös fast och jag fick ett hack i fingret. Klanten nr ett är tillbaka liksom.
Nu i eftermiddag har svärisarna varit här och fikat och sett på film men jag var för trött så jag däckade i sängen. Nu ska snart Vide nattas och jag ska laga mat innan jag svälter ihjäl over here.

Fikat

RSS 2.0