Lite bilder från festen



Ida har så fin lägenhet

Finfina August

Vi satte oss i Idas trädgård. Även kallad Örthagsparken



Dajäna med solsken i blick

Ida med knuff

Min spelpjäs med högklackade skor (självklart)

Så här såg jag ut förresten...


Fortsättning följer...

31 Maj

hallå...
Jaha har haft fullt upp nu så jag har inte hunnit uppdatera här något vidare höhö.
I går var det himla skoj i alla fall. Drog ju på överraskningspartaj för Ida hemma hos henne. Vi spelade ett himla barnvänligt spel och lotteri som sandra och diana hade knåpat ihop. Jag kallar det Ida med knuff höhö. Jag vann finfinfa grejer på lotteriet. Bilder kommer.
Håkan och jag var inne i stan igår också på dagen och kikade i affärer och jag köpte ett par skor som nu blivit godkända att ha på bröloppet. ett riktigt kap om jag får däga det själv. Sprang in på sko larsson utan minsta hopp om att hitta några skor men där stod dom och ropade på mej. 350 spänn kostade dom också och det är ju inte så jävla farligt direkt hehe. Bild komme på dom också så småningom.
I dag har vi firat mors dag hos mormor och fikat och ätit tårta. Kom preci hem och här ska jag bara sitta och slöa innan jag går till jobbet.
Nu måste jag ha lite mat i magen känner jag. Har inte ätit någon riktig mat än i dag. Fy på mej.

hemma

jaha då har man parkerat röva i soffan igen då. Åkte iväg till skövde vid tre och flängde runt lite där. Köpte ett par skor som i alla fall jag kan tänka mej att ha till klänningen på bröllpet. Jag har ju långklänning så det är ju inte så mycket av skorna som syns direkt. Ville i alla fall ha dom så köpa dom skulle jag gjort i vilket fall

Så här ser dom ut. Dom var i alla fall jättebekväma och det är ju ett plus.


Jahapp får se om dom blir bröloppsskor eller inte.
Köpte mest lite smink i övrigt. Ny maskara och sånt som behövde fyllas på liksom.
Efter skövde skjutsade vi hem brorsan som också vart med på våran shoppingtur. Språkade lite med pappa och lämnade tillbaka hans resväska. Sedan for jag och mor vidare till Kvänum, närmare bestämt till moster neta för jag hade totalt glömt bort att jag hade lovat att klippa hennes lugg i dag. Klippte luggen och inspekterade "min" trädgård höhö. Sen fick jag med mej en hel sockerkaka hem. mums.
Nu ska jag snoka vid datorn och sedan slänga mej på sängen och läsa första boken i twilight-serien som jag passade på att köpa i dag också.
Hej så länge

29 Maj

morning...
Här sitter jag och äter frukost. Har tagit en dusch nu på morgonen och lyckades klara mej utan att bli grön i huvudet. Halleluja!
Kan börja med att berrätta lite vad vi gjrde i går då. Vi begav ju oss till Skövde och det första vi gjorde var att springa in på resia och punga ut med ett antal tusen för resan. Sedan hämtade vi upp kristin som slutade jobbet och åkte ut till Thai house. där åt vi buffén och det var så sanslöst gott. Dom hade alla möjliga sorters färska grönsaker, kött, kyckling, räkor,musslor, nudlar, såser you name it! Sedan fickman häva på allt manville ha på tallriken också lämnade man fram det till en liten gubbe som lagade till det. skitgott! Man fick äta hur möe man ville höhö. Sedan fick vi friterad banan med vaniljglass till efterrätt, mums.
Sedan åkte vi hem till Henke och Kristin och började boka lite bröte. Så nu har vi bokat tågbiljetter fram och tillbaka och övernattning på söndagen på rest and fly, vi åker så tidigt på måndag morgon så vi får sova några timmar på arlanda. Sedan hade vi pratat om att se på något typiskt amerikanskt, när vi väl är i USA, så vi har bokat biljetter till en baseballmatch mellan New york Yankees och Chicago white soxs (stavas?) Ska bli så jävla ballt!

Kan visa lite bilder från de olika hotellen där vi ska bo

Här ska vi bo i New York, i byggnaden i mitten


I Miami ser det ut så här


Och båten vi ska åka med ser ut så här.Gigantisk...


Sen när vi är i Miami skulle i alla fall jag vilja åka till universal studios. Verkar hur häftigt som hellst. DOm håller på och bygger ett Harry Potter land där men tyvär öppnar det 2010. jävla skit!
Vi får se vad som händer.

hepp nu ska jag väl göra mej iorning lite för jag ska åka till skövde i dag igen hehe. Mamma, brorsan ch jag ska åka och shoppa lite är det tänkt. Jag måste hitta skor och väska till bröllopet!

hörs sen

Tips tips

japp. Vi såg ju på Napoleon Dynamite i går. Min nya favoritfilm helt klart. Se den!


28 Maj

tjoho...
har inte haft lust att skriva fören nu. Har legat i sängen och läst och bara slöat, det måste man ju göra ibland eller hur hehe.
Vad händer hos er i dag då?
Själv skajag och älskling åka till Skövde i kväll. Vi ska först in på Resia och hosta upp pengar för resan (shit nu är det faktiskt inte långt kvar) Sedan ska vi till Henke och Kristin och förmodligen äta kinamat och planera lite vad vi ska hitta på. Ska bli så skoj. Jag och Håkan låg ochpratade halva natten i går och drömde oss bort till vita stränder och turkost vatten. Härligt.
Jo just det ja jag har sökt ett jobb till nu precis.Men det tänker jag inte säga vad det är för då blir jag bara mobbad.
Nu ska jag snoka i bloggar...

Satt mej i smeten

Eller rättare sagt satt i mej smeten höhö. Har precis skjutsat in en kladdkaka i ugnen. Godissuget tog över till slut. Jag har ju varit duktig i hela två dar utan godis. Håller på och kreverar nästan. Dessutom är det lingonveckan nu så jag kan lika gärna ge upp försöket med ett "nytt liv" i några dar framöver. Jag vill bara ha massa mat och godis dessa jävliga dagar, finns liksom ingen botten i mej.

Vill ha hem Håkan pronto! För när han kommer ska vi se på Napoleon Dynamite som vi fick hem i går kväll. Har velat se den skitlänge.
Laga mat måste jag göra också ja. Har tagit upp köttfärs så vi får se vad jag kan svänga ihop. Behöver snart åka och handla igen för det börjar bli lite väl tomt i skåpen här.
näää nu ska jag gå och spana på min kaka.

gaaaaah!

Jag har verkligen ingenting att göra. Jag får cp-ryck här ju! Inte kan jag gå ut heller för då blåser jag bort. suck.

Sugen på en stor skål med sånt här är jag också...


27 Maj

Godmorgon gordmorgon!
Här sitter jag och äter frukost. Dubbelmacka med ost och marmelad och en stooor kopp thé. najs. Ute skiner solen men det blåser inte storm min vänner utan orkan (för det är väl snäppet värre än storm eller?) Det blåser rejält i alla fall och har gjort hela natten. Lät precis som om det var höst.
Jahapp får se vad som händer i dag då. Eftersom jag städade i går har jag väl inte så mycket att sysselsätta mej med. Fast massa disk blev det ju såklart med en gång så då har jag något att göra i alla fall.
Nu ska jag fortsätta med min frukost!

Oltorp

Japp. Jag och Håkan har precis kommit tillbaka från en promenad i spåret. Så jävla gött. Solen kikade fram förut så då slängde vi oss i väg. Var väl ute en timme ungefär. Känns bra. Innan det åt vi mat och jag hade lyckats laga till stuvade grönsaker och stekt falukorv. riktigt gött blev det och jag gjorde ett stort lass så håkan fick två matlådor också. Annars brukar fyra portioner bara räcka till tre hos oss. Vi äter väl för mycket moahaha. Till maten såg vi på två avsnitt av full frys. Blev så sugen på att kolla på det efter att malin hade med ett klipp därifrån i sin blogg haha bonnuhumor på högsta nivå. Skämten är ju jävligt dåliga men man kan inte annat än skratta ihjäl sej åt Edvins jävla ryckningar och kommentarer.
Nu ska jag bara dega vid datorn ett tag sen kl 22.40 ska vi sitta bänkade framför LOST.

Pust, Stånk

Nu har jag banne mej städat klart för i dag. Har precis dammsugat och man blir ju totalt genomsvett! Nu blir nog Håkan glad när han kommer hem för oftast brukar jag lämmna dammsugningen åt honom när jag städar, för jag tycker det är dödstråkigt.

Kikade förresten in i syrrans blogg och såg att hon hade lagt ut bilder från våra balderbravader höhö. Jag ska ju självklart härmas och bidra med ett foto jag med där både Håkan, Jonny, Malin och jag är med (plus en rolig kille som vi fick med "på köpet")



Gå in hos syrran och kolla dom andra bilderna, dom är faktiskt roliga höhö

Ännu lite mer London...

...Ja just det. På onsdagen Fick jag härja fritt eftersom Sanna jobbade så jag drof ju självklart iväg på shopping till Europas största shoppingcenter.

Startade dagen med en hyffsat stadig frukost

Riktigt snygga toaletter hade dom (och sånt är ju viktigt)

Världens tuffaste bikini! Tyvär fanns den inte i min storlek *skrik, gråt*

Blev inte mer än dess bilder. blir ju ofast så när man går själv..

På kvällen jobbade Sanna också så då följde jag med Tessan på "sverigeträff" eller vad man ska säga. Svenska kyrkan anordnar varje onsdag kväll en aktivitet så får ungdomar som bor och/eller jobbar i London komma och träffa andra svenskar. Denna onsdag skulle de bowla. Det var inte så jättemånga som dök upp denna gång men vihade kul vi som var där hehe. Här komer lite bilder från det.




Snyggaste bilden helt klart

Sen kom Sanna och vi dansade dansmatta i spelhallen som låg i samma byggnad

De andra körde bil...

Sen blev Sanna och jag trötta och gick hem

Fortsättning följer....

Ändrade planer...

ja tydligen var Hugpo på dåligt humör och syrran också verkade det som så här sitter jag nu dumpad i min ensamhet.(tyck synd om mej nu då) höhö
Så jag fick ett litet ryck och har börjat städa och greja. Tvättar, vikt tvätt, bäddat rent i sängen och slängt ut en hel sopsäck med pantflaskor i skjulet. Har t o m hunnit med att ta ett härligt fotbad. de ni! Ska ha lite pedikyr snart också tänkte jag. Blev sugen på shockrosa tånaglar. Men nu undrar jag lite smått för mej själv vart fan solen tog vägen? Här hopar sej regnmolnen och jag fick allt några droppar på mej när jag gick ut och hämtade posten. Typiskt. Fast jag får se det positivt, då finns det ingenting som kommer kunna störa mig i min iver att få huset skinande rent. eller hur...

Hepp nu ropar disken på mej förstår ni

26 Maj

Morsning korsning!
jaha ja. Här sitter jag och äter frukost i godan ro så ringer syrran och upplyser mej att hon och Hugo kommer och våldsgästar mej om en timme. trevligt trevligt. Så vi ska in till stan och härja var det tänkt. Passar ju bra i dag för det ser ut att bli himla gött väder.
jahapp jag får väl plocka iordning lite här kanske....eller förresten det är nog ingen idé för sist Hugo var här såg det ut som två bombnedslag här höhö.
hej så länge!

Nu förstår jag...

...varför midnatt ses som den "farliga timmen". Jag har precis impulsshoppat lite på mitt kära H&M. Två av prylarna var faktiskt på rea så ochjag är si stooort behov av mysbyxor eftersom jag fick en otvättbar fläck på mina förra favoriter. De andra är för korta och det finns ju inget värre än för korta byxor. Ja nu behöver jag inga fler bortförklaringar.

Byxa - MidnattsblåVelourbyxa - Svart

Svettigt...

Ja nu har man ångan uppe vill jag lova. Cyklade ju hem från jobbet. Var riktigt gött faktiskt trots att det var motvind. Har varit så jäkla varmt på jobbet i dag. Har känt mej som en bulle i ugnen hela kvällen typ. Nästa arbetspass är det jag som slutar med sockar i skorna i alla fall höhö.
En del undrade vart det var jag hade sökt jobb någonstans och det var på Kvänumsgården ett av äldreboendena här i Kvänum. Jag tror inte jag får det men det skadar inte att söka. Hoppet är det sista som överger männsikan sägs det ju...
jaha nu ska jag snoka lite i bloggar innnan jag slänger in handuken för i dag.
natti natti

Då har man sökt jobb då...

...spännande va?

25 Maj

Hurra solen skiner! Fast blåser storm gör det ju självklart. Nu har jag tvingat mej upp. Sov så länge i går så det tog ett bra tag innan jag somnade i natt. Är rätt seg nu faktiskt.
Har gjort mej lite mannagrynsgröt som jagska skyffla i mej nu var det tänkt.
hej så länge!


Ännu mera London....

Dagen efter våran partykväll var vi lite smått sega så vi tog en promenad vid Themsen.








Sen på kvällen drog vi till Old street igen eftersom den pubben vi hade tänkt gå till hade quiz eller nåt annat skumt. Då råkade vi på det stället vi var ute på kvällen innan. Precis innan vi hade gått i väg från lägenheten hade vi tittat på ett Björn Gustavsson klipp (Benjamin) och precis framför vårat uteställe fanns denna skylten som någon satt upp en toster på moahahah. En av fem toasts var vårat betyg höhö.


Sannas mosade banan...


jahapp fortsättning följer!

Frukost!

Blev inget jobb för mej så jag gick ju såklart och la mej och sov i fem(!) timmar till. Herregud. Det måste ha berott på att jag hade en så tuff dröm. Det var som en film. Jag kommer inte ihåg så bra nu men det handlade om mutanter, kidnappnig av en president, motorcykeljakt i Kina. En väldigt bra dröm. Jag vaknade flera gånger och tittade på klockan och tänkte "nä fan jag sover lite till" somnade om och fortsatte drömma där jag slutade. helknäppt. Jag fick tyvär inte reda på slutet av drömmen för nu tyckte jag att det verkligen var dags att gå upp. Kanske får jag veta i natt höhö.
nä nu blir det manangrynsgröt till frukost! Var ett bra tag sen jag åt det faktiskt.


24 Maj

Godmorgon godmorgon. Nu är jag uppe bra tidigt eller vad säger ni? På jobbet i går visste vi inte om en som har varit sjuk kommer tillbaka i dag. Hon ska jobba klockan sju så jag sitter här och är beredd i fall dom ringer från jobbet. jobbar annars i kväll 16.30-21.00. Får se om jag får "rycka ut".

hemma

jaha då var man färdigjobbad då. Gick som smort som vanligt. Älskar verkligen mitt jobb. Nu sitter jag här och väntar på mat som älskligen ska serva mej med. Kyckling och pommes blir det.Gött. har inte ätit någon riktig mat i dag. Bara det sista lösgodiset (sa jag att mitt nya liv börjar i morn i stället?) och macka. Jag vill ha maaaat.
Vackert väder har vi haft i dag också hoppas det blir så i morn också. Hur har eran dag varit?
hepp nu ska jag snoka i bloggar!

23 Maj

Godmorgon eller vad man ska säga....har ju varit uppe ett tag men jag säger god morgon i alla fall eftersom det faktiskt är det första inlägget för i dag.
Så vad händer denna dag då. Inte mycket om jag känner mej själv rätt. Som ni vet börjar ju mitt nya liv idag *host* så då tänkte jag i alla fall försöka dra med mej kråkan på en promenad i Oltorp. Sen blir det jobb i kväll 15.45-21.30.
Vad gör alla andra i dag då?


Uppsvälld

Ja fy fan. Har moffat som en gnu nu både i går och i dag. Sitter här och har mysiga sura uppstötningar. Håkan började sniffa i luften förut och fråga om jag fisit men då hade jag rapat liksom. fresh. Jag skyller på chili con carnen vi åt förut (det kan ju absolut inte vara allt godis). Jag börjar i alla fall se botten på skålen nu så i morn är det dags för mitt nya liv. eller hur.
Håkan och jag har börjat ett marathon förresten, första x-men filmen avklarad. Ska börja se på nr två nu. Vet inte hur många jävla gånger jag sett x-men filmerna men jag glömmer bort varje gång vad dom handlar om. guldfisk?
Fotbad var det också ja...

Lite mer London...

Andra dagen gick vi ut. Eftersom Tessan oturligt nog blev krasslig så blev det bara Sanna och jag. Himla kul var det. Inte för att skryta men vi var totalt omringade hela kvällen, kul att va snyggast på stället för en gångs skull höhö. Här kommer i alla fall lite bilder från kvällen och ja jag vet att jag har en fotomin men jag kan inte hjälpa det. tre droppar vin och jag är där moahaha.

Kvällen började med en romantisk middag för två

Sedan följer några (enformiga) egopics från bussresan in till old street. Vill man ha en åktur utöver det vanliga ska man sitta högst upp och längst fram på dubbbeldäckaren.tips tips. Är verkligen sjukt roligt att åka på fel sida vägen.




Sedan myglade vi oss in gratis på ett ställe och där träffade vi två söta snälla som hette Elisabeth och Ian. Hur trevliga som hellst. Elisabeth bjöd t o m mej och sanna på ett glas vin, vilken tjej i sverige skulle göra det?

Den här bilden är så ful. Någon verkar ha fått beundrarinnor haha. Varenda gång kameran åkte fram vred Ian nacken ur led. Jag vet att jag har en fotopose men det här är ju extremt (snyggt)



Klänningen köpte jag på Primark för ca 180 spänn. Färgen ser skum ut med blixt, egentligen är den midnattsblå och mycket mörkare. Halsbandet köpte jag också där för ca 30 kr. KAP!

Sanna var också himla tjusig




Ian demonstrerar nacksspärposen. Ser ni killen där till vänster?Vet ni vem det är?....Inte jag heller! Han är ju överallt.  

...vart fan kom du ifrån då jävla linslus!

Cute

Sliskig italienare. Ful kille snygg t-shirt

Sanna med sitt ragg bartendern. Ser ni öronsnäckan han har? Han hade walkietalkie också och när vi kom in gick sanna fram till baren och hörde bartendern prata i den med vakten utanför. "Yes, two gorgeous girls. One blond yes I saw them" Vänder sig om och får syn på Sanna som börjar asflabba och bartendern blir väldigt generad. Haha höll på att skratt ihjäl mej när Sanna berrättade det.


Oj blev ganska många bilder men jag tror ni överlever va?
Förtsättning följer...

22 Maj

Hej hopp. Här sitter jag i soffan och badar i godis höhö. Jag och Håkan fick ett ryck i går (mest jag då) och åkte till haralds och köpte en megapåse...pinsamt stor faktiskt t o m rekord för att vara oss. Nu sitter jag här med magen hängandes utanför byxorna så jag får plats med mer. Så jävla gött. Beach 2009? nja snarare beach 2039. äh sommaren regnar ju bort ändå...
Vad har hänt i dag då? Jo jag har jobbat 7.30-13.30. har verkligen inte känts som fredag i dag utan snarare som lördag eller nåt. Tänkte lite smått när jag jobbade att jag skulle ringa och väcka Håkan men så kom jag på att han var på jobbet också. Hur puckad blir man inte av dessa jävla röda dagar och klämmdagar och allt vad det heter?
Håkan jobbade samma som jag sedan åkte vi hem och såg på en låååång film som tog slut nu precis. Ganska bra men inte hyperbra direkt. Jag vill se en riktigt bra film. Några tips? Gärna "konstiga" filmer, såna älskar jag.
hepp nu ska jag snoka runt på alla mina kära bloggar. Sedan ska jag få tummen ur och göra ett fotbad hade jag tänkt. Nu är sommaren här liksom!


Mer london....

Andra dagen gav sanna och jag mej av på upptäcksfärd


Vi hammnade i Notting Hill. Där fanns detta fina hus...

...och kaniner i skyltfönstren...

...och rosa trehjulingar.

Här skulle en djungel få komplex...

Fattar ni hur myckat jag ville ha den här?

mmm god mat

tuffa ljus på restaurangen

Nu till höjdpunkten i Notting Hill. Filuren jag har ringat in i bilden sitter på en kontorsstol som han körde mitt i gatan ner för en backe BAKLÄNGES. Det roligaste var att det verkade som om det bara var jag och Sanna som tyckte det var konstigt. (han kunde gå också visade det sig senare)

På väg till oxfordstreet hittade jag en kompis

Inne på Primark var det totalt kaos. Billigt som faen. shop shop. Visar mina kap en annan dag


Det får räcka så länge. Fortsättning följer...


21 Maj

hej igen. Nu får jag ta och ge mej med den dåliga uppdateringen. Men så är det när man är sjuk. Men nu är jag frisk i alla fall. hepp hepp. Jobbade i natt och det var jävligt gött att komm igång igen. I dag har jag firat att magen är på g igen med en flötig kebabtallrik. kittlade dödsskönt i kistan. Håkan och jag har degat i soffan och plöjt två filmer. Sedan fick vi ett litet ryck (mest håkan då) att städa så jag diskade och gjorde rent toaletten medans kråkan tvättade färdigt fönstren. Nu har dock min energi tagit slut och jag sitter på spotify och härjar runt. Hittade en gamal goding. Tror bror min köpte den här singeln i en sån där "skitlåda" för 10 spänn för hundra år sen innan en enda jävel visste vilka dom var. Har i alla fall för mej att dom slog i genom långt efter jag hörde denna låten...


19 Maj

buhu jag är fortfarande sjuk. skjut mej nån! jag orkar inte med skiten längre. blä.
blir inget jobb för mej i natt men i morn då jävlar ska jag va frisk.

Första bilderna

Jag lyckades på egen hand ta mej från flygplatsen, via buss och tunnelbana, till sanna the sombys hem. Så här fint var sannas rum.

Sanna dukar fram till tacos. mumsigt värre.

Här är Therese som Sanna delar lägenheten med. Himla najs tjej.

Inredningen var ju i en klass för sej


Sanna och jag flummar. Vi spanar på grannen och "gömmer" oss så finurligt. Sanna bakom en lampskärm och jag bakom spetsgardinen. Hoppas ingen ser oss...


Grannen

Sanna stickar en strumpa...


Så det var en liten mjukstart höhö. Fortsättning följer...

18 Maj

hej igen
Nu orkar jag sitta här en stund. Är fortfarande inte helt frisk från min sjuka. skulle jobbat i kväll egentligen men fick ringa in mej sjuk. kan ju inte gå runt på jobbet och smitta ner folk liksom. Men det känns ändå som om jag är på bättringsvägen. tack för alla gulliga kommentarer.

ska börja snart med uppdateringar från min london-tripp. inget mer spy och sånt höhö.
först ska jag försöka få i mej lite frukost.....ja kl 12.30

16 Maj

Chabba på er!
Nu är jag på hemmaplan igen då. Härligt va? Visst har ni saknat mej höhö
Var ju egentligen hemma i går men var inte i ett sådant skick så att jag kunde blogga om man säger så. Har haft den värsta flygfärden i mitt liv ska jag säga er. Önskade ett tag att planet skulle störta så jag slapp ifrån skiten. Va?Flög hon bakis tänker väl ni, om det ändå var så roligt. Hepp jag lyckades ju såklart bli sjuk sista dagen. alltså i torsdags. Vaknade på torsdagen och kände mej inte riktigt på topp om man säger så. Men jag gav mej ändå ut på lite sightseeing på egen hand. Gjorde en ganska rejäl stadsvandring från piccadilly circus till camden market vidare till trafalgar square (stavas?) knatade på till big ben, över bron till london eye och tänkte lite för mej själv att herregud vad hurtig jag är jag kanske ska gå ända hem till canada water (där sanna bodde) det kan ju inte vara så långt. Följde themsen fram till milleniebron och orkade inte gå en meter till. letade upp närmaste tunnelbanestation och tog mej tillbaka sen låg jag död inne i sängen resten av eftermiddagen och kvällen. Mådde illa och kände mej helt död. Tänkte väl att det skulle gå över men nej då. Var tvungen att åka iväg till flygplatsen vid 03.30 för flyget gick 07. Tog taxi hela vägen dit eftersom jag inte orkade krångla med buss när jag var så dålig kom till flygplatsen och där mådde jag ganska okej. det kändes som om jag skulle klara av flygningen i alla fall. När jag sätter mej på planet blir jag såklart sämre och känner att jag bara måste spy. Så så fort säkerhetsbältet slocknar får jag klämma mej ut (sitter givetvis längst in) alla andra tänker ju ungefär samma sak så det blir ju kö och paniken stiger. Snart spyr jag på er ungefär. Gud vilket fräscht inlägg...
Jag försökte i alla fall spy inne på toaletten men det gick inte jag blev bara ännu sämre. vit i ansiktet går jag tillbaka till min plats och brötar mej längst in. (mina svenska medpassagerare ser måttligt roade ut) jag tar på mej mp3:n för att få nåt annat att tänka på och härdar ut in i det sista tills jag måste gå på toaletten igen. Brötar ut. (dom ser ännu surare ut) sen stannar jag på toaletten resten av vägen. mådde skit verkligen. sen hör jag i högtalarna att man måste sätta sig på sin plats för planet ska landa om 20 min.så då får jag lämna min trygga vrå. när jag kommer fram till min rad står det en flygvärdinna där och undrar hur jag mår. mina kära stolsgrannar hade varit oroliga för mej. sen blev jag servad från topp till tå med vatten, choklad you name it. såklart av en snygg flyggvärdinnekille. sen fick jag till slut gå av och se min älskling håkan och gå till bilen och då kunde jag äntligen få börja gråta och skrika som jag velat göra hela flygresan. världens hemskaste bilfärd hem där jag bara satt och skrek och yrade och när jag väl kom hem kunde jag inte stå på benen utan trillade ut ur bilen så håkan fick bära in mej i huset. Försökte spy lite till men det kom ju givetvis ingenting. Slängde mej i sängen och sov från 12-18.15 ungefär. då mådde jag lite bättre. men senare på kvällen blev jag illamående igen och gick och la mej och sov till nu och i dag mår jag helt okej. inte helt frisk men nästan. vete fan vad jag råkat ut för.svininfluensan? höhö nä då har välfått i mej nån skit helt enkelt. i alla fall tveksamt om någon orkar läsa hela detta inlägg som är längre än en förlossningsberrättelse. Nästa inlägg bli roligare jaglovar. jag hade ju kul när jag var i london.
hej så länge


9 Maj

jaha mina små kycklingar. Åker ju till gbg i dag och i morn eftermiddag till london så nu kommer ni kanske inte höra ett käft från mej på en vecka. Men jag har säkert massa skoj att berätta när jag kommer hem igen. Nu ska jag packa, för det har jag fortfarande inte fått gjort, måste vara nytt rekord.

ha det bra!

snyggast!

7 Maj

hej hopp. Snart ska man jobba igen. Har inte gjort såmycket i dag. Sov ju ända till16.00 sen kom Håkan hem från jobbet och vi åkte i väg till pappa och fikade och hämtade en resväska till mej. Kanske dags att köpa egna snart? snart smäller det! Först till göteborg på lördag med håkans halva släkt typ höhö. Där skavibo över natt på hotell och göra en hemlig grej på lördag kväll. Det är mina svärföräldrars julklapp och dom vet inte vad vi ska göra därför skriver jag det inte här (inte för att jag tror dom läser här men man kan aldrig vara nog försiktig haha)

sedan på söndag drar jag ju till loondon ohjefter det ska det bli uppdateringar här vill jag lova. Så skoj ska vi ha jag och lilla zombien.

hepp nu ska jag äta lite mat innan jag pyser till jobbet senare.

natti natti

6 Maj

jag är så hiskeligt dålig på att uppdatera känner jag. Men jag är så till mig inför helgen så jag vill bara att tiden ska gå fort fort fort. Idag har tiden går i en rasande fart i alla fall. Jobbade på renen 07.30-11.30. gick hur bra som hellst. Sedan åkte jag hem och la mej och sov och vaknade nu kl 16. Jaha och varför la jag mej och sov bort halva dan då undrar ni. Jo för jag ska jobba i natt och då brukar man inte vara piggast i kommunen om man har gått upp så tidigt och jobbar en hel natt utan sömn innan. Nu känner jag mig i alla fall på alerten. Har precis klämt i mej en dubbel rostmack med skinka och ost. mums. Nu tänkte jag ringa till far min för jag är i stort behov av en resväska. Borde köpa mej en egen snart tycker jag, reser ju faktiskt en hel del.
hepp kanske hör av mej igen innan jobbet men annars hörs vi i möra!

4 Maj

morsning korsning
Då ska va se om jag kan vara en duktig bloggare den här veckan då. Var lite trött i dag så jag vaknade 10.00 och låg kvar i sängen och drog mej. Men jag fick snabbt eld i baken när Håkan ringde och sa att han hade glömt köra ut soptunnan (den är oroväckande knökfull igen) så den fick jag springa ut och förflytta. Får se om vi har missat sopbilen eller inte. har inte hört den än i alla fall. håll tummarna! höhö

I dag händer det inte så mycket för tilfället. Var meningen att jag skulle följa med mamma och per till stan men jag orkar nog inte det. Är så jäkla seg. Men i kväll däremot händer det grejer. Då ska jag och syrran åka och prova klänningar i lundsbrunn. Hon en brudklänning och jag tärnklänning. ska bli sååå kul. kameran får nog följa med så ni kan hjälpa mej att välja (för känner jag mej själv rätt kommer jag vela en hel del.) Hittar jag ingen där får jag lite smått panik men jag ska ju till London på söndag så då får jag väl härja runt lite där. Det löser sej. det är ju ett roligt problem i alla fall hehe.
hepp nu ska jag skyffla i mej mer vaniljyoghurt

3 Maj

Skriver väl ett litet inlägg...
Har inte uppdaterat på ett tag (igen)
Men jag har haft fullt upp och nu har jag jobbat delad tur både lördag och söndag. Är tillbaka i morgon så ni behöver inte oroa er höhö.
natti natti

RSS 2.0