Vandrande köttbulle

Han är ju bara för skön!


Bild nr 16

En bild på mig själv...
Jag är ju väldigt sällan själv på bild (och är jag det ser jag störd och vilsen ut) jag försöker alltid slänga mig om halsen på någon när jag fotar. Orkar inte leta så noga så det får bli den här från dianas 25-årsfest med filmtema.



Dianus får vara med på ett hörn (som vanligt höhö) Någon som inte redan vet som kan gissa vem jag var utklädd till?

Fika, promenad och champange

Så där nu sitter jag i min kära soffa igen. Dagen har gått fort! Jättemysig fika på förmiddagen med massa mammor och barn och direkt efter det gick jag en promenad med Eve och Fjällan men ingen av oss var väl görsugna på någon längre runda så det fick bli en snabbis (i buskarna höhö).
Nu har jag slängt Vide i säng igen för han var nog inte färdigsoven men än har han inte somnat och det tror jag nog inte att han kommer göra heller. Envisa get...
När Håkan slutar ska vi i alla fall åka och storhandla för så här tomt är det i våran kyl.

Hallå!...Hallå! Eko eko...


Ja August som du ser så är din champange fortfarande kvar sen nyår så det är bara att komma hit och skåla om du har lust!


Vide och hans lilla anka






28 Februari

Tjena tjena!
Sista februari i dag då och helskotta vad tiden går fort. Tror nog att jag har namnsdag i dag också för det är väl Maria i dag? Orkar inte kolla upp den faktan för min almanacka ligger i andra änden av huset och jag sitter så gött parkerad i soffan här. Men grattis till mig skulle jag tro...
Vide har nu de senaste dagarna börjat krypa "på riktigt" alltså inte med magen släpandes i marken utan på knäna. Så söt så man bara smäller av. Sedan springer han ju runt med sin lära gåvagn också och det fick vi på film i går så den slänger jag upp lite senare. Nu ska jag läsa bloggar och slappa lite innan vi packar ihop oss och glider iväg på fika hos Lisa.
Hör sen!


Bild nr 15

Den här bilden ska vara på någon som jag vill vara med. Eftersom jag är på jobbet nu skulle jag ju mycket hellre vilja vara med den här lilla skiten.



...och Håkan såklart <3

Tidsinställt för fan!

Ja nu är ju jag egentligen på jobbet men jag har såklart tänkt tidsinställa några högkvalitativa och superintressanta inlägg åt er som t e x vad jag åt till lunch i dag.

Korv med brö som någon annan också var väldigt intresserad av...
 


På väg hem till mig...

Jag bestämde mig till slut för de här två bikinisarna




Sen så har jag mängder med högklackade dojjor så jag var i stort behov av "vanliga" skor. De här var söta och billiga



27 februari

I dag är ingen vanlig dag för det är älsklings födelsedag! Hurra, hurra, hurra!
Ja här har vi inte hunnit med mer än att fira Håkan lite med paket på sängen och äta frukost. Jag är som vanligt ute i god tid så av mig fick han en Haribo matadormix...eh grattis älskling.



men mamma hade ju med sig ett paket sist hon var här så lite papper fick han att prassla med


Disktrasan som gick och hängde sig...

Nån gång då och då lyckas man göra något rikitgt ballt. Jag är extremt dålig på att kasta saker (alla ni som någonsin sett mig spela kubb vet vad jag pratar om...) Det kan liksom gå hur som helst. Antingen gör föremålet jag kastar som jag vill eller så far det iväg i en helt annan riktning än vad jag hade tänkt. När jag bodde hemma lyckades jag kasta en trasa genom ett helt rum och vidare in i köket så att den hängde sig runt kranen(!) Givetvis var det ingen där i det ögonblicket som kunde bevittna min bragd men ändå. Här om dagen lyckades jag nästan göra om det fantastiska kastet.

Men den gick och hängde sig på lite fel ställe...


Anledningen till att jag kastar trasor omkring mig i tid och otid är för att jag är för lat för att gå ända fram till diskbänken i fall det var någon som undrade.
Jag förstår också att intressesmurfarna måste hoppa ihjäl sig här men man blir ju inte roligare än vad man gör sig eller hur?


Bild nr 14

Det ska vara en bild som påminner mig om gamla tider och det får bli den här på mig och min syster från juldagen 2005.



Den får mig att minnas den där perioden (som säkert alla har) där vi var ute nästan varje helg och hamnade på knäppa fester, dagen efter flum när man skrattade så man fick kramp i magen och bara levde livet helt enkelt. Är väldigt glad att jag haft en sådan period i mitt liv men jag saknar den inte för fem öre. Nu lever den bara kvar i mitt minne.
 Den här kvällen då bilden togs var i alla fall väldigt speciell för det var kvällen då jag träffade Håkan. Från och med den här kvällen började mitt liv ändras till det det är i dag.


cupcakes

Min handkräm sjunger på sista versen och så här års förvandlas mina händer till spruckna, nariga as om jag inte är noga med att smörja in dem. Hittade de här sötnosarna inne på bluebox.se (såklart) och vill ju ha allihop. Men frågan är om krämen är något att ha? Fast vad gör det när de är så fina så man bara vill äta upp dom?



26 Februari

Hej på er!
I dag jobbar jag en så kallad delad tur. Med andra ord kommer jag inte hinna sitta vid datorn ett endaste dugg så jag har så klart tidsinställt några inlägg.
Kan ju börja med att uppdatera er om i går kväll. Badet gick till en början inget vidare alls eftersom Vide blev paralyserad av skräck redan i duschrummet. Stackars liten. Han tycker det är läskigt med forsande vatten och ekon. Han klamrade sig fast vid mig som en igel men vi tog oss ner i vattnet för han älskar ju att bada. Alla ljud gjorde honom så rädd så han var lite otröstlig där ett tag (och givetvis gör en ungjävel kanonkulan tre milimeter ifrån honom när han precis har lugnat sig) Men efter ett tag hade han det mysigt och lekte med diverse leksaker och plaskade runt. phju.
Efteråt åt vi god mat och såg på film. Vide somnade i Leos spjälsäng och var så trött att han knappt lyfte på ögonlocken när vi skulle gå hem. Blev inga bilder inne i badet men jag tog en på killarna som dagen till ära matchade varandra höhö




Konstiga saker Håkan gör del 4

Ja nu är han igång igen höhö. Fast den här gången är det något riktigt smart faktiskt. Vide har ju börjat äta macka och då brukar jag skära bort kanterna och dela den i mindre bitar. Så fort Vide fattar att det är macka (eller mat över huvud taget) på gång så blir han väldigt otolig och sitter och gnäller hysteriskt tills han får något i munnen. Väldigt stressande kan jag be att få tala om. Vänta vänta älskling mamma ska bara skära mackan i tusen bitar också ingen panik!
Håkan (som ofta är lite utanför the box) löste problemet genom att använda saxen.



Snip snip så är det färdigt och gnälltiden har minimerats till fem sekunder. Fantastiskt!
Nu sitter det säkert flera stycken och mummlar att det där var väl inget nytt så har vi alltid gjort. Det är ju jättebra men enligt min tröga hjärna är det här nyskapande.

Nu ska jag klippa till en macka till Vide och veva ihop lite gröt sedan är det hela familjen som packar ihop sig för att gå och bada med larsa eve och lille leo.


Just nu...

Vide är taggad inför badet i eftermiddag så nu provar vi badkappan och ser så den sitter som den ska.




Den får vi nog skynda oss att använda innan den blir för liten....


Bild nr 13

Jag bara glömmer av den där listan hela tiden men här kommer bild nummer tretton som ska föreställa mig och en klasskompis. Var ju ett tag sedan man gick i skolan men här är en bild på Diana och mig och vi gick ju gymnasiet ihop.
Bilden är tagen på syrrans möhippa


Kakorna blev förresten totalt misslyckade men det är ju ingenting ovanligt. Varför kan man inte ställa fram en bunke med deg och bjuda gäster på. Så mycket godare i alla fall när det är jag som bakar... 

Förresten vill mamma att jag ska meddela att det är Anders som sitter i mitten av skrindan och jag som sitter längst bak (självklart sitter vi i samma ordning vi är födda, varför krångla till det liksom...) skit samma egentligen för man kan ju knappt se vad som är fram och bak på oss på den bilden men nu vet ni höhö.

cookie dough

Jajjemän nu bakas det igen. Jag har lagt Vide en sväng och nu ska jag baka färdigt mina kakor...


Semlor

Jahopp då var mission accomplished och Låles lugg har blivit lite kortare och hyffsat jämn höhö.
Som tack för hjälpen fick vi ett fat med semlor.



Perfekt, tre till mig och två till Håkan...eller förresten tre till mig och en till Håkan...eller nä förresten en till mig, en till Håkan, en till svärmor och en till svärfar som "lägligt" tittade förbi... 


film, hårfrisering och mormödrar

Sådär nu håller Vide på och äter lite macka och jag måste nog också slänga i mig någonting ätbart innan jag dör. Filmtittandet gick smärtfritt vad gäller skrikande barn men det var helt klart någonting fel på bilden som var alldeles för mörk. Jag ringde i panik till Håkan (som om han skulle kunna se genom tlefonen vad det var för fel...) jag är ju ungefär lika teknisk som en ko så det slutade med att det fick gå ändå och det gjorde det såklart.
Nu väntar jag bara på att "grannkäringa" ska komma hit så ska jag fixa och trixa med hennes hår så hon blir fin till helgen så håll tummarna nu så att jag inte slinter med saxen höhö.

Måste bara visa den här fina bilden som jag snodde från syrrans blogg.


Mormor med oss tre (jag i mitten). Älskar den här bilden!

Fulsöta

Åh jag bara älskar det här knäppa gosedjuren. Ska nog klicka hem ett eller två...eller tre till Vide.



Finns på bluebox.se

Så här kan det se ut...

...när en liten skit ätit spagetti med köttfärssås


...och då var det ändå jag som matade. Ja jösses.
Får väl ta och städa upp det där för snart kommer Eve och Leo hit och det vore ju tråkigt om hon fastnade med strumporna i den där sörjan...


Smarrigt recept

Ni var ju några stycken som blev intresserade av mina "hemliga" muffins så här kommer receptet.

100 g margarin eller smör
1½ dl socker (men nästa gång slänger jag nog i åtminstone en dl till)
4 ägg
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl filmjölk eller mjölk
4 msk kakao

Rör matfettet och sockret poröst. Tillsätt äggen ett i taget under kraftig omrörning. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Rör ner blandningen i smeten och tillsätt vätskan. Klicka ut smeten i formar och tryck ner en geishakola i varje muffins (göm den ordentligt). Grädda mitt i ugnen på 200 grader (varmluft 175 grader) i ca 15 minuter. Klart!
Jag antar att man kan vara hur kreativ man vill när det kommer till hemlig fyllning. Kan ju blir riktigt spännande...


24 Februari

Godmorgon godmorgon!
Fasen vilken bra start på dagen jag fick i dag. Tror ni inte jag till slut pallrade mig upp ur min varma säng och gick och simmade. Jojjomän ingen är mer schockad än jag i alla fall. Eftersom min syster trodde att jag bara var utanför och vände sist så kommer här ett bättre bildbevis i form av min bleka nakna fot i omklädningsrummet.



Har man kommit så långt så man blottar fötterna inne i omklädningsrummet (och riskerar ett och annat höjt ögonbryn) är väl inte risken så stor att man går hem och lägger sig igen eller hur? Sug på den du syrran! 
Annars känns det inte som att jag har gjort annat än att plocka, städa och torka sedan jag kom hem. Det gjorde jag ju för fan igår men ändå var det lika stökigt när man gick och lade sig. Känns ju värt...


Jag är så jävla redig

Jajjemän! Här har jag stått och slitit i köket hela eftermiddagen. Resultatet ser ni här:




Chokladmuffins med hemlig fyllning (Geishaaaaaaa!!!!) Oj nu var det visst inte lika hemligt längre...
Jädrar va gött!

Ett brev på posten

Det är så tevligt när man för en gångs skull får någonting annat i brevlådan än räkningar och reklam.



...som t e x ett brev fullt med fina bilder


Tack mamma!
Förresten förstår jag inte varför man inte har brevvänner längre. Nu är det bara facebook och bloggar som gäller vilket också är himla kul men ingenting slår ju ett handskrivet brev eller vad säger ni?

Motion och choklad

Nu har jag landat här hemma i soffan igen. Efter öppna förskolan passade jag på att ta en promenad på banvallen medans Vide sov (sorry fnulan du får nog stå ut med mitt nya hurtiga jag). Trots att solen sken förvandlades jag snart till en vandrande isbit. Sprang in på Sahlins och värmde näsan en sväng och råkade visst köpa choklad...oj då. Men det är man väl värd när man är ute och motionerar varannan onsdag vart tredje skottår eller hur?
Nu har vi precis klämt i oss lite lunch här och snat ska jag ta tag i skiten jag kallar mitt hem. Snart så...alldeles strax...

Fint men svinkallt

23 Februari

Morrn!
Här står jag och äter frukost, plockar i köket, klär på mig och bloggar samtidigt....
Tur att man är kvinna så man klarar av att göra sju saker samtidigt höhö.
Har väl inte jättemycket att förtälja för tillfället. Ville bara meddela att jag om en stund ska packa ihop lilleman och gå till öppna förskolan. Hoppas det är något riktigt göttigt fika (men det brukar det ju vara)

Vide har precis ätit smörgås med hela ansiktet


Nu ska jag bara hinna slänga ett getöga i spegeln så jag inte springer ut med Stig-Helmer frisyr som jag brukar göra...

Pust, stånk, stön

Nä tvärt om snarare. Jag har kommit hem från en uppfriskande simtur. Fasen va gött det var! Mitt mål var att försöka orka en halvtimme men det slutade med att jag rätt vad det var hade fläskat på i fyrtiofem minuter. Yä!
Jag tävlade lite i smyg med gubben brevid, han tyckte nog att jag var jobbig...
Efteråt hade jag planer på att sitta i bastun tills huvudet kokade bort men jag orkade ingen lång stund.
Finns säkert en del som sitter här och tror att jag bluffar nu och att latmasken tog över mig igen men serru här kommer bildbevis...



Ja där ser ni....
Vattentätt alibi höhö


Bild nr 12

Dagens bild ska vara en bild på min vardag. Det räckte inte med en bild tyckte jag (jag gör ju så mycket om dagarna..) så jag gjorde ett collage.



Slappa, fika, mysa och busa. Det är livet på min pinne höhö.

Muffinsformar

Dom här är ju så söta så man knappt vågar hälla smet i dom



Finns på bluebox.se


22 Februari

Här sitter jag och skäms lite för jag kom ju inte alls i väg i morse och simmade. Sängen var alldeles för varm och skön och ögonlocken allt för tunga om man säger så. Jag får en ny chans i kväll om Håkan kan slippa undan bowlingen förstås.
Just nu har jag sett färdigt på ett avsnitt dexter men vem fan behöver tv egentligen när man har en egen liten pajas här hemma som just nu moonwalkar i sidled höhö. Är nog snart dags att slänga honom i sängen en sväng...

Finast!


Bild nr 11

Ja just det ja jag har ju en lista att beta av. Bild nummer elva ska vara på en person som jag kan berätta allt för och det är givetvis Håkan.

Bild från Arvika -09


Honom kan jag verkligen prata med om allt t ex navelluddet, exakt hur riklig mensen är den här månaden, att min axel känns som en häl och hur jävla snygga Erik Saades dansare är. Men han älskar mig ändå tydligen. Skönt.

Nu ska jag nog dyka i säng snart för i morgon ska jag upp tidigt och simma. Ja ni läste rätt! Börjar seriöst bli orolig för min pyskiska hälsa här men jag ska banne mej görat.
Natti!


Bikiniångest

Ja fast inte ångest över att visa mig i skiten utan snarare över vilken jag ska köpa. Har hittat en fin modell på HM som jag gillar och jag hade nog tänkt mig att köpa två stycken men vilka färger? Svårt svårt. Den turkosa är nog favoriten i alla fall, tänk den till en brunbränd kropp (får man den på köpet tack!)


För övrigt vill jag bara meddela att Vide älskade pannkaka och klämde i sig tre stycken plus en stor banan. Det är mammas kille det!

Jag är med och tävlar

Jag brukar inte vara med i bloggtävlingar för det är oftast 1000 saker man måste göra för att delta, typ gilla på facebook, länka hit, gå in på en sida dit och sånt orkar jag inte med. Den här tävlingen hos Helen Torsgården tänkte jag däremot delta i för allt man behövde göra var att länka i sin blogg och det orkar faktiskt lata jag att göra. Det var en massa smått och gott man kunde vinna så nu kör jag! Den här bloggen är även ett hett tips för dig som gillar smink.

Klicka på bilden för att komma till bloggen och inlägget

Pang pang

Nu har jag precis stått och stekt en hög med pannkakor. Det är ungefär det tråkigaste man kan göra i hela världen enligt mig men vad gör man inte för sin lilla fis. Nu återstår det bara att se om han kommer att äta det eller inte? Håll tummarna!


21 Februari

Godmorgon på er!
Vide och jag lyssnar på musik just nu och han blir som tokig. Står upp vid tv-bordet och diggar järnet samtidigt som han bankar med händerna i bordsskivan. En blivande trummis kanske? Måste försöka få detta på film för han ser så jäkla go ut.
Annars har vi inte hunnit göra mer än äta frukost här och Vide har klämt i sig en dubbelmacka och en portion havregrynsgröt. Gött att han äter "vanlig" gröt nu så slipper man köpa den där dyra pulverskiten. Jag är så löjlig men det är en sån underbar känsla när han äter något som jag har lagat ihop själv (även om det bara är sleten havregrynsgröt som jag ställt in i micron och rört runt lite i...)

Mat är gott!

Så här söt kan en liten nyvaken Vide vara




Just nu...

...är det lugnt och skönt här. Vide tupplurar och Håkan sitter vid datorn så nu ska jag vräka mig i soffan med senaste Elle som jag bara hunnit skumma igenom lite.

 

Härligt!


20 Februari

Godmorgon! I dag valde Vide att vakna redan klockan sju(!) Så det blev till att plocka in honom till oss en sväng men efter att ha fått hans fötter i ansiktet ungefär hundra gånger och håret bortslitet på flera ställen kom jag fram till att det var lika bra att mösa sig upp. Nu har hela familjen ätit frukost och jag hade tänkt nörda mig lite vid datorn ett tag.

Såg ni på melodifestivalen i går då? En av mina favoritlåtar var otippat nog Erik Saades. Vet inte om det berodde på vinet eller på hans heta dansare men det var förmodligen en kombination. Slurp. Jag blir så fruktansvärt imponerad av fok som kan dansa och då särskillt killar. Finns det något coolare? Beror väl på att jag själv ser ut som ett kylskåp med värmeslag på dansgolvet, sjukt het men otymplig och i vägen...

Här har ni min rygg på dansgolvet...haha ser så sjukt spänd ut i nacken, släpp teven liksom

Översvämmning...

...ja det blev det nog i Vides mage för den extra vällingslurken kom upp igen och forsade över hela mig. Trevligt...
I dag har jag som sagt jobbat och det gick ju bra fast det var nästan så att jag blev kvar där men det ordnade sig nog till slut ändå.
Här blir det soffmys resten av kvällen. Just nu surplar jag på ett glas vin medans Håkan fixar maten.

Trevlig lördagskväll på er finisar!


Åh så mycket fint!

Får nog bli en tripp in till Lindex snarast för oj oj vad fina grejer dom har fått in. Vide är verkligen i behov av mer kläder så som han växer.

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Cardigan

Lindex Shop Online - Jacka

Lindex Shop Online - Piléjacka


lindex.com


19 Februari

Hallå hallå!
I dag jobbar ju jag men det ska ju inte ni få lida för så jag har tidsinställt ett par inlägg.
Vi fortsätter väl med den lilla listan och idag ska ni få se på en bild på någon som är väldigt snäll. Alla jag känner är ju snälla så det var svårt att välja vem jag skulle hänga ut här. Valet föll till slut på söta och rara Jenny.


Här sitter jag och mölar i mig det sista av fikat

Jomenvisstserrusåatt. Blev ju en hel del fika över efter att tjejorna plus barn pyst hem igen så någon(jag) måste ju offra sig. Oj oj så jobbigt jag har det höhö. 
Vide har redan vaknat från sin tupplur så vi får se hur högt upp på gnällskalan han hamnar i eftermiddag.
Just nu går det bra att leka lite själv men förut roade jag både honom och mig genom att försöka hamna på bild ihop. Det gick ju så där...






Bild nr 9

Jahopp bild nummer nio ska föreställa en person i min släkt. Här får ni en bild på flera stycken.

Den här härliga bilden är från syrrans bröllop sommaren 2009. Släkten är värst?


Haha gillar den här bilden för den visar verkligen hur kul vi hade.

18 Februari

Godmorgon mina vänner!
Här sitter jag i soffan och päser samtidigt som jag håller ett öga på Vide som far runt som en oljad blixt. Jag har plockat och fixat lite nu på morgonen bland annat torkat av tv-bordet till ingen nytta...
Men vet ni vad det bästa är? Alla negerballsen ligger kvar i kylen! Helt otroligt va?

Nej det är inget skämt dom ligger ju där



In Sweden we call it winerbröööö




Nu ska jag bara försöka låta bli att äta upp allihop för jag hade tänkt bjuda på några i morgon när tjejerna kommer hit och fikar. Någon som tror att detta kommer gå bra...?

Glömda matlådor och mer magsjuka

Ja idag hade jag sån tur att Håkan glömde sin matlåda hemma. Slapp ju jag göra mej besväret att koka ihop någonting. Fast det är inte bara glada miner i dag. Låle kom förbi förut och sa att magsjukan härjade hos dom nu så det blir ju ingenting på lördag då. Tråkigt men sånt är det med det.
Besöket hos BVC gick bra och hon tyckte allt att Vide var tidig med att börja vandra runt möblerna. Växt som han skulle hade han också gjort.

Nu är Vide vaken igen och jag ska snart fixa lite gröt åt honom. Just nu kryper han runt med sin favoritanka i munnen <3


Dagens fulaste...

...och mest irriterande. Jag tänkte inte på att jeans töjer sig när jag köpte mitt senaste par. Nu har dom blivit alldeles säckiga och äckliga. Jeans ska liksom sitta som ett smäck annars blir det ju så jobbigt. Borde ju helt klart ha köpt en storlek mindre men vad gör man åt det. Kanske ska testa att köra dom i nittio grader och torktumla dem rejält så kanske de krymper? Fast de får gärna inte bli kortare alltså...
Fasen vilka problem man har eller?

Gick inte att få så bra på bild men...


För övrigt ser det ut som att jag inte har någon rumpa på den här bilden och det är ju lite märkligt för det har jag ju.
Sedan vill jag starkt dementera att min blogg skulle vara hackad och att inlägget innan är för nyttigt för att vara jag. Jag brukar faktiskt vara duktig med frukost (oftast) men resten av dagen går det åt healwhete höhö.

Dagens frukost

Två perfekt löskokta ägg, macka med paprikaost och ruccolasallad, proviva och kaffe i största muggen så det får plats två koppar på en gång. Bra start på dagen.


17 februari

Har ju helt kommit av mig med den där listan så nu tar jag tag i den igen. Bild nummer åtta ska vara på en person jag saknar och det givna valet är självklart Alex.



Går nog inte en dag utan att jag och fler med mig skänker honom en tanke. Saknad! 


Farligt farligt

Ja vad fan gör jag inne på hm.com egentligen?
Det finns mycket man vill ha...




Total lycka!

Ja nu är jag och min kära dator äntligen återförenade. Älskling har nu fixat min strömkabel så han är inte bara knäpp utan smart och snygg också. Allt en kvinna vill ha och behöver.
Jag har haft svår abstinens hela dagen efter min rosa lilla burk men har i brist på annat hunnit med tre avsnitt av Dexter istället. Time well spend om ni frågar mig...

I morgon blir det däremot spännande för vi ska till BVC. Ska bli kul att se hur mycket Vide har växt sen sist.

16 Februari

Hallå hallå!
Vi har varit på öppna förskolan och härjat på förmiddagen. Riktigt kul eftersom vi missat det två veckor i sträck pga sjukdom. Vide somnade i vagnen på vägen hem så han får snusa en liten stund till innan det blir dags för mat.
Själv är jag smått panikslagen för min strömkabel till datorn har pajjat så nu får jag sitta vid kråkans dator. Not najs alltså. Möjligt att bloggen kan bli lidande ett litet tag framöver men har jag tur så fixar min handyman detta på nolltid.

Jaha vad ska jag lägga upp för bild här då? Det får bli en sommrig bild från Ö-vik 2008.


Åh sommar...

Klump i magen

För några dagar sedan såg jag och Håkan på Paranormal activity 2 och som tur var gick det inte som sist i alla fall. Den här filmen kan jag däremot hålla med om var ett sömnpiller. Enda gångerna jag reagerade var när det lilla barnet blev skrämt eller började gråta. Jädrar va hispig jag blev. Jag satt och ojjade mig och nära på grät i scenen där bebisen går runt själv i huset(vill inte gå in mer i detalj eftersom jag inte vill förstöra för dom som inte sett filmen). Tror i alla fall inte jag skulle reagerat så starkt om jag sett den före jag blev mamma men som sagt jag vet ju inte. Någon som har sett den som inte har barn? Hur reagerade du?



Lite konstig trailer är det för en del av klippen är inte med i filmen...

Senap och röda bilar

Var ju på Me&I-party häromsistens och igår hämtade älsklingen ut paketet.
Lilleplutt fick en senapsgul t-shirt med mörkblåa sköldpaddor på (som jag bara älskar)


...och en vårmössa i finaste gröna färgen med röda bilar på.


15 Februari

Morrn morrn!
I morse vaknade Vide redan vid åtta pga att han släppt en rejäl bajsbomb. Den blöjan var inte att leka med ska jag säga er.
Har ätit frukost framför ett avsnitt av Dexter. Det får bli mitt nya morgonnöje tills jag får tag i säsong två av Glee.
Men jag kan inte sitta och ha det riktigt lika lugnt längre eftersom Vide är mer högt än lågt för tillfället.

Sitta på golvet är ju inget roligt längre utan han ska stå upp hela tiden.


Varje gång man drar undan honom hasar han dit lika fort igen. Har gjort det så många gånger nu att jag börjar bli orolig att vi nöter ner ett spår i parketten...

Ja tack!



Dom här hade man inte tackat nej till. Från Topshop.com

Morsan levererar

Inte en endaste liten suck lät ljuda från mina läppar under de fem minutrarna det tog för mig att knåpa ihop Vides nya favoritleksak.




 

Smör och telefoner

Sitter här och pausar lite. Har en lååång lista på saker som måste göras i dag men jag har faktiskt fått en hel del gjort. Viktigaste punkten på listan är "slappa" för det vet jag ju ändå att jag kommer göra emellanåt men det känns ju lite mer "tillåtet" att göra det när man sedan kan pricka av den aktiviteten från en lista haha eller är det bara jag som är lite dum i huvudet nu igen.
Måste egentligen ringa till telia och joxa med att låsa upp en mobil som jag fått låna av mamma men jag drar mig lite för det. Borde egentligen skaffa en ny men jag kanske ska gräva lite i smörpaketet först. Man vet ju aldrig...

Såg förresten att jag fastnat på bild från våran utekväll. Att dom där kamerorna alltid ska fokusera på mig. Jobbigt...

Bild: Harrys.se

14 Februari

Godmorgon på er!
Jag har ett litet projekt på gång nu...


Pannan ligger i djupa veck och det återstår att se hur många svordommar jag kommer få användning för innan den här manicken är ihopplockad.

Fortsättning följer...

13 Februari

Tjip!
Oj så trevligt det var i går men oj vad något måste ha gått snett med röstningen. Hur kunde Waltz åka ut liksom? Skandal (för att använda det rätta ordet). Sen att man var tvungen att behöva uthärda Christer Sjögrens slaktning av life on mars var ju bara för mycket och då har jag inte ens nämnt babsan. Ett plus dock för att stylisterna lyckats med bedriften att få Sanna Nielsen att se ut som trettio någonting i stället för en lastgammal klimakteriekossa som hon brukar (trots att hon tydligen bara är 26!) 
Nä nu ska jag sluta gnälla och skryta över min matlagning i stället som i går fick mycket beröm. Fredagsfavoriten till varmrätt och créme brûlée till efterrät.

Mycket smaskigt trots att jag råkade bränna fast i grytan en aningens aning...


Nu ska jag se på film och slappa för i kväll blir det jobb!


12 februari

Morrn morrn eller vad man säger höhö.
Har fått lite sovmorgon i dag och nu har jag suttit och skrivit inköpslista till i kväll. Hoppas nu att inte hela gatan brinner upp när jag ska stå i köket och försöka få till något ätbart.
Förresten vill jag bara säga NEJ NEJ NEJ! angående inlägget i går.
Ni får ju inte skriva att Håkan är smart. Han blir ju alldeles olidlig här hemma och struttar runt med näsan i vädret och vickar på röven. Nu har han fått en liten släng av storhetsvansinne och kräver så smått att jag ska döpa om hans kategori till "Smarta saker Håkan gör".
Vi kanske ska ha en omröstning?

Smart eller knäpp?


Väldigt söt är han i alla fall det måste ni väl ändå hålla med om <3


Pizzatime

Nu firar jag det faktum att min mage vill samarbeta igen med en capricciosa.



Men jag gick ju inte ut riktigt lika hårt som min facebookstatus lät påskina:
"Efter den här kräkveckan så visar vågen på alldeles för lite. Hit med två pizzor, tre semlor, en paradisask och fem kartonger halfbaked så ska vi nog få ordning på det här..."

Konstiga saker Håkan gör del 3

Nu tänkte jag att jag skulle fortsätta mobba sambon lite.

Här ser ni en chipsskål á la Håkan Dalemo.


Här sparar vi på disken minsann. Ibland tröttnar jag och säger "snälla älskling kan vi inte lyxa till det lite och hälla upp chipsen i en riktig skål? Det är ju trots allt fredag"
För övrigt kommer jag nog aldrig vilja ha chips igen eftersom det var det sista jag åt innan jag blev magsjuk. Chipsspya toppar just nu min lista på äckligaste saker. Tätt följd av ärtsoppa och spindlar (såklart).

11 Februari

Hallå!
Nu är man nästan människa igen men jag kanske inte ska ropa hej för senast jag gjorde det fick jag ju bakslag och fick ligga som en klubbad säl igen. Vilken jävla vecka! I går fick jag ju vara själv med Vide eftersom Håkan var tvungen att gå till jobbet och det gick ju allt annat än bra eftersom jag knappt orkade lyfta honom upp i matstolen utan att gå av på mitten. Som tur var var han inte och klättrade så mycket överallt i går och höll sig mest på golvet så jag låg bara som ett lik på soffan och orkade knappt lyfta huvudet. Kände mig som världens sämsta mamma! 
I dag är Vide hos sin farmor så nu vet jag i alla fall att han får den uppmärksamhet han behöver och blir ordentligt bortskämd medans jag får vila upp mig. 
Tack och lov så har Vide klarat sig från att bli smittad! 

Känns jobbigt att inte ha kunnat blogga någonting på flera dagar (datanörd som man är). Var inne och kollade statistiken och det har ändå varit över hundra här inne varje dag trots att jag inte uppdaterat. Ett tips är ju att lägga till mig på bloglovin så missar ni inga av mina fantastiska och otroligt läsvärda *host* inlägg.

Klicka på bilden för att lägga till mig på bloglovin!


9 Februari Magsjuk

Oh my fucking good!
Från Måndag natt har jag tillbringat mestadels av tiden på toaletten med en hink i knät. Det har sprutat ur alla håll och kanter om man säger så...
Håkan har också varit lite dålig men inte alls så som jag. I dag har jag piggnat till lite så jag i alla fall orkar sitta upp. Illamåendet är inte lika påtagligt och jag har faktiskt lyckats få i mig en macka (får se vad magen säger om det) annars har jag levt på saft och blåbärssoppa som ändå inte fått stanna kvar. Jag ser ju för bövelen ut som ett vandrande blekt skelett.
Jaja nu ska jag sluta prata skit men nu vet ni hur läget är. Återkommer när jag känner mig bättre!

I dag blir min lilla klimp 8 månader också men som jag inte fått hålla i på två dagar :( honom vill man inte gärna smitta <3

I dag har jag...

...ätit god frukost med kaffe, ägg och rostmacka med ost och mammas egengjorda citrusmarmelad på.


...sett ett avsnitt Glee <3


...suckat över det tråkiga vädret


...försökt torka bort Heinekens skitiga tassavtryck med foten (men det gick ju inte så bra)


...myst med min underbara son



...ätit kakor framför datorn


...letat smaskiga recept till på lördag kväll då grannarna kommer över på middag.


...fått cp-ryck på mobilen som inte vill låsas upp. Faråthelvetemotherfuckingpieceofcrap!


Självklart har jag även bloggat, läst bloggar, fejsbockat, pillat naveln och förfasats över era hemska spindelhistorier. Nu hade jag även tänkt skita i att laga mat och äta chips i stället.
Ha en bra kväll!

Spindelfobi (känsliga läsare varnas)

Ni vet ju vid det här laget att jag är sjukligt rädd för spindlar. Håkan hade en "liten" kompis inne i sitt datarum som han knäppte en bild på före han mosade den och glatt kom och visade mig.


Jag är seriöst nära till lipen varje gång jag tittar på den, ser ni huggtänderna?!
Det ska tydligen vara bra med spindlar för det betyder att man bor i ett friskt hus men jag skulle hellre bo i en jävla bajjamajja om den visade sig vara spindelfri.
Nu till saken. I går kväll när jag stod med huvudet i handfatet och borstade tänderna, spottade och slängde upp huvudet fick jag se någonting som fastnat i luggen och min första tanke (som alltid) var såklart SPINDEEEEEEEL!

Men det var visst bara mina lösfrallor från i lördags som jag slängt där.

(Helt jävla osannolikt men det hände faktiskt)

Intresseklubben antecknar hoppas jag...?


7 Februari

Jag tänkte ge er ett litet bloggtips så här på förmiddagen.
En blogg jag har följt ett tag som heter LA life och skrivs av Jennifer Åkerman. Man får följa hennes liv i LA och allt hon hittar på. Om ni tycker att ni känner igen namnet så beror det nog på att hon är lillasyster till Hollywoodstjärnan Malin Åkerman. I går så hade hon även gjort ett inlägg där hon länkade en massa bloggar bland annat min och då blev jag ju så himla glad.

Sen så är ju tjejen så fruktansvärt snygg! Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Bild: Jennifer Åkerman


Partypics

Mycket riktigt så låg kameran kvar i bilen så den har jag fått avlämnad här. Så nu kommer några av de få bilder jag lyckades fota i går.







Fasen vad blek man är egentligen. Lite sol på näsan skulle ju inte skada...

6 Februari

Hallå hallå!
Jisses vad kul jag hade i går! Trots att tönten Sean Banan var där och stället var proppat från golv till tak med tåtrampande små fjortisar.
Det som gjorde min kväll extra rolig var att en gullig tjej kom fram och sa att hon läste min blogg. Jättekul!
Jag kan tyvär inte lägga ut några bilder än för jag har visst snillat bort kameran...
Men jag misstänker att den ligger i Sandra och linkans bil eftersom den sista bilden jag tog var på linkan och hans hamburgare haha.

Så jag bjuder på en gamal "favorit i repris" från när jag åker snowboard och är nära på att preja ner en ungjävel.

Barnmatsdieten?

Den har jag ju hört är väldigt populär och här kör vi stenhårt på den som ni ser...


Eller Vide i alla fall. Själv är jag mer inne på bull och kakdieten...

5 Februari

Godmorgon!
I dag gick jag upp oroväckande tidigt eftersom Vide kände för att vakna redan 07.30 i dag igen. Vad är det för trams han har börjat med egentligen? Var till och med tvungen att tända lampor. Huuu!
Jag har i alla fall sett på ett avsnitt Glee och ätit frukost och Vide har precis somnat igen så nu ska jag väl nörda lite framför datorn är det tänkt.

Tack för era synpunkter på designen! Många verkar gilla tegelväggen, det gör även jag, så den får stanna så länge (tills jag tröttnar igen...)

Har ju helt glömt bort den där listan jag betade av så den får jag ta tag i igen. Bild nr 7 är det som står på tur och det ska vara en bild jag aldrig lagt upp. Finns ju hur många som helst som aldrig lagts ut så det är väl bara att ta en ur högen helt enkelt.



Den här läckra bilden på mig och Diana från nyår lades aldrig upp. Undrar varför...


Shopping

Det här fick följa med mig hem från götet

Kavajen är svart även om den råkar se dassgrå ut på bilden...


Massa smink såklart


Som ni ser har jag ändrat bakgrund igen. Nu vill jag att ni röstar. Rosa eller tegel? Vad är skönast för ögat?


Vides nya krypstil...?



Bilder från i går




4 Februari

Morrn morrn!
Har precis slängt Vide i säng så nu sussar han gott. Han valde att vakna redan 07.30 i dag (snark) men min kära mor tog honom så gärna så jag snoozade till 09.15. Göttans. Dammsugat hela huset har tanta gjort också så det tackar och bockar vi för.
Annars händer det nog inte så himla mycket i dag. Vide har börjat snora igen så vi får nog hålla oss inne.

Lilla söttrollet i går

3 Februari

Go kväll!
Tack så jätte mycket för alla kommentarer på designen! Jag behöver nog fortfarande vänja mig men som sagt ORKAR inte pilla med det på ett tag nu höhö.
Orkar egentligen inte sitta här heller för det har varit en hektisk dag i Göteborg. När vi skulle åka tåget hem visade det sig att vi skulle missa bussen i Herrjunga så vi fick åka ända till Skövde och ta bussen därifrån till Lidköping där vi fick knö in oss allihop (och två vagnar) i brorsans lilla skitbil. Inte kunde vi ringa Håkan heller för våran bil stod ju så fint i Järpås eftersom jag och mamma tog den i morse. Ja herregud men det löste sig ju till slut.
Som tur var har Vide varit en solstråle hela dagen och verkade tycka det var himla spännande att åka tåg och premiäråka sittdelen till vagnen.

Slänger upp bilder i morgon men så länge får ni se bästa bilden från mammas kamera


Väldigt fint tak vi hade i vårat tåg. Tycker ni inte det?

Godnatt vi hörs i morn!

Ny design



Det är ju snart påsk tänkte jag så vi kör på lite gultolika nyanser av grått, svart, fler nyanser av gult, rosa.
Hum ja det blev rosa till slut eftersom det gula skar lite väl mycket i ögonen enligt mig. Inte helt nöjd men va fan det brukar jag ju aldrig bli.
Vad tycker ni?


Dålig uppdatering...

Ja herregud vart har den här dagen tagit vägen egentligen? Tiden bara springer i väg.
Mamma har varit här och grejat lite och är kvar fortfarande. Vide verkar faktiskt lite piggare trots snuvan så det blir nog gbg i morgon trots allt.
I dag har jag mest suttit vid datorn faktiskt. Är sugen på ny bloggdesign och håller på och letar inspiration. Nu har jag en idé så får vi se hur det blir. Är sugen på något ljusare och gladare.

Dag 6 är det i dag också så jag ska ju bjuda på en bild på mig och en vän jag inte varit med på länge och det är Sandra.


Det var ju helt omöjligt att hitta en bild på bara oss två (på den här datorn) så det fick bli den här gamla och knäppa. Var som sagt väldigt längesen vi sågs nu men på fredag kanske man har tur och får ett besök av denna lilla dam.


2 Februari

Hej och hallå!
Här är det snorigt och hostigt i dag så jag får hoppa över APT mötet. Vide har precis fått en välbehövlig tupplur och härjar nu runt igen






Snart ska han få lite mat och det ska bli spännande att se om han gillar min hemlagade köttfärssås och spagetti. Håll tummarna!

Just nu...

...är mamma/mormor här och Vide har kört gärnet med henne.

Krypa krypa krypa


springa springa springa

Vår i luften?

Vet inte vad det är med mig i dag. Trots att det är gråare än det bara är möjligt ute och solen lyser med sin frånvaro så har jag sådana vårfeelings. Tror det har lite att göra med att det finns mer gräs än snö på baksidan just nu. Börjar vintern tappa greppet? Åh tänk när man kan springa runt i jeansshorts till brunbrända ben!

Här kommer lite vårig och fin inspiration från Forever21.



Inte dåligt shoppingsugen man blir heller men jag ska ju till Göteborg på torsdag så jag får hålla i kulorna till dess.
 

1 Februari

Hallå mina vänner!
Här händer det inte allt för mycket just nu. Vide ligger och sover och jag sitter vid datorn (ni har väl hört den här visan ett antal gånger förut)
Så vi går rakt på dagens bild från listan. I dag är det dag 5 och jag ska lägga ut en gammal bild på mig själv.

Det här var den äldsta jag kunde hitta på mig själv på den här datorn (för släpa mig till datarummet och slå igång Håkans burk orkar jag då rakt inte)

Syrran, Jag, Johanna
Jag vill minnas att det här är början på 2006. Januari eller februari kanske? Help me out sister!


RSS 2.0