Bilder från i lördags

Det blev inte så jättemånga bilder tagna men här är några i alla fall.
 
Jag var inte ensam clown på festen som tur var. Hatar att sticka ut och så vidare höhö.
Herrarna Kalle och Toumas hade jobbiga utklädnader men fick allt krångla sig i dom igen för att jag skulle få ta kort.
En tampong...
och Kalle var något rosa...
Efter intagande av fantastiskt god smörgåstårta så var det dags för sittande tipspromenad.
Väldigt kluriga frågor och allra klurigast var utslagsfrågan då man skulle lägga sin tipslapp på det stället där man tror att Medusa har sin favoritbajsplats. Här mäts ned på milimetern vem som kom närmast.
Alla fick varsit paket och en liten pokal. Här öppnar Ida ett platt paket som jag har för mig innehöll lösmustacher.
Andra fick löständer.
Jag fick som sagt en virkad snopp med tillhörande tomteluva.
Dom där löständerna var roliga.
Andra roliga saker hittade man på kylskåpet.
Här har ni mäj häj häj.
Värdparet i alla sin prakt.
Också avslutar vi med en bild på Elvis. Det är nog så här han ser ut när han brer en macka kan jag tro.

29 Oktober

Playdate med fika och kojbygge en sån här regnig tisdag. Tummen upp!

Kika in lite senare för då blir det halloweenbilder!

28 Oktober

Hej hej!
Hur har ni det i stormen? Här har det faktiskt inte börjat blåsa ännu men vi har allt förberett oss genom att knöka in bilen i garaget för en gångs skull samt tänt några stackars värmeljus. Nu vill jag ha lite fartvindar så jag inte har gjort allt detta förarbete förgäves.
Hur har helgen varit?
Lördagens fest var himla trevlig. Jag lyckades skrämma skiten ur två små barn som tiggde godis, vann en virkad snopp med tillhörande tomteluva och lärde mig att anledningen till att Elvis alltid åt mackor var för att han inte kunde äta med kniv och gaffel.
Det som är mindre trevligt är huvudvärken som alltid kommer efter en bra kväll. Jag är liksom knappt människa ens i dag. Jag är för gammal för fäzt (eller så har schletenheten någonting att göra med att jag satt uppe till halv ett i natt och tittade på Dexter...)
Dagen har spenderats tillsammans med fjällan i Kristinehamn men mer om det en annan dag.
 
Bilder från i lördags kommer också upp före midsommar skulle jag tro men så länge en till på mig. Tack för alla kommentarer på sminket förresten, jag blev väldigt nöjd faktiskt. Ångrar att jag inte tog mer bilder när det var nygjort och fräscht. Här är ju slutet på kvällen så jag ser ju lite flötig ut plus att munnen är lite utsmetad.

Trick or treat

Clown fick det bli! Ha en trevlig kväll så hörs vi!



26 Oktober

Ja i dag är det stora utklädningsdagen för mig men jag avslöjar ännu inte vad jag ska vara tihi *cliffhangrar*
Jag tänkte att vi skulle titta lite på hur jag har sett ut tidigare halloween (det jag har bilder från i alla fall).
 
2007 Var jag på stor halloweenfest i en byggdegård. Jag hade piffat till mig med en sopsäck, varningstejp och röda ögonbryn. Oklart dock vad jag skulle föreställa...
2008 Var jag på stor uppstyrd fest i byggdegård ännu en gång föreställande Poison Ivy och jag hade festat till det med grönt nagellack på ögonbrynen.
2009 Hade jag och Håkan fest hemma i vårat gamla house och jag var typ vampyr med lång kliig peruk, skavig hatt och för trång skinnkjol. Här var jag även gravid med Vide i smyg.
2010 var det dags för byggdegårdsfest igen och jag var candygirl med massa godis runt halsen, en cellofanskapelse på pallet och mängder med rosa rouge.
Tydligen så var 2010 senaste gången jag var på halloweenfest så det är ju verkligen på tiden alltså. Sist jag klädde ut mig var på Dianus 25-års kalas också det 2010 och då var jag Lisbeth Salander med två ringar i snoken (vilket inte syns på bilden...)

Nu hinner jag inte sitta här och klämma längre för nu börjar årets förvandling. Nu är bara frågan ska jag ha rosa eller blått hår...

Två olika sängbord

Ja det som man väljer att lägga på sängbordet brukar ju säga en del om ens personlighet tycker jag (eller kanske allra mest om man gillar att läsa böcker eller inte). I fökylningstider står det ofta, i alla fall på mitt sängbord, en "snytrulle" nära till hands. När jag var gravid låg det ett packe med halsbrännetabletter där eller någonting ätbart för att undvika illamående. Kort och gott så kan man finna en del intressanta ting på folks sängbord. Så här ser det ut hemma hos oss.
 
Syns det att jag gillar att läsa många böcker samtidigt? Bredden då. Harry Potter och femtio nyanser av honom *garvar ihjäl mig*. Varsågod att analysera...
Och här har vi kråkans. Inte så många böcker men väl en multimeter...? Ja alla har vi våra olika intressen här i livet fast vi kan ju konstatera att han söker en annan sorts spänning än mig...
 
Vad har ni liggande på erat sängbord?

25 Oktober

Hej på er!
Vilken urtrevlig kväll vi hade i går då med fika, blingoshopping och trevligt häng. Jag handlade loss ordentligt men det gick ju bra eftersom jag som värdinna fick en del rabatt, det är bra kvalitet, ekologiskt, shyssta löner för dom som arbetar, efterkommande kottar kan ärva unt så weither *försöker desperat rättfärdiga mina köp* hehe jag får visa vad det blev när jag väl fått hem plaggen.
Nu på morgonen, trots en försovning, så har jag hunnit med att lämna Viden på förskolan och Vincent sover gott i vagnen ute och vet ni vad? Eftersom jag tokstädade hela huset i går så har jag noll saker att göra i dag. Det finns inte ens tvätt som pockar på min uppmärksamhet *ler lyckligt*. Jag kan alltså sitta och gött mig framför datorn med gott samvete tills röven har blivit helt platt (elelr i alla fall tills Vincent vaknar igen) och om inte det vore nog så finns det ju fika kvar från i går!!! Wöhööööööö! Let the fredagsmys begiiiiiin!
 
En hälsning från soffhörnet *pillar naveln*

24 Oktober

Måste bara tacka er tre personer som röstat på utstyrsel till halloween. Bra jobbat! Fast var ni tvugna att rösta på varsitt alternativ? Ni gör det ju inte direkt enklare för mig *ger onda ögat* höhö.
Den som lever får se.
I dag har jag fullt upp här med städning och förberedelser inför i kväll samtidigt som jag försöker roa två ungar som jobbar hårt för att göra mina ansträngningar ogjorda. Vincnet har på något vänster lyckats kräkas en orange spya upp på min vita gardin(?) Ni kan säkert se kaoset framför er så ni får en bild på mina missbildade dammsugare som står på svalning i stället.
 
Sugna much?

23 Oktober

Hej och hallå från en som är lite smått trött på livet.
Nädå så illa är det kanske inte men nästan. En viss liten förstfödd har startat med trotset igen och det är inte välkommet. Han har även blivit blygare än vanligt och nu när vi kom till öppna förskolan ville han inte alls gå in och leka utan blev bara jätteledsen. Då känner man sig som världens sämsta trots att det är för hans skull som man går dit. Han älskar ju det annars så jag vet inte riktigt vad som gick fel i dag. Kanske är det en reaktion på att vi slutat med blöjan? Någon mer som varit med om liknande när blöjan tagits bort? Till slut så släppte det så klart och han lekte och hade skoj och ville som vanligt inte gå hem haha.
 
Sedan har jag ett problem till som ni behöver hjälpa mig med. Jag ska nämligen på halloweenfest på lördag och eftersom jag som vanligt är ute i god tid (haha) *stresseksem* så ska jag ju nu försöka komma på vad sjutton jag ska klä ut mig till. Eftersom jag inte kan bestämma mig så tänkte jag att ni skulle få göra det åt mig. Bra va. Så nu är ni duktiga och röstar eller kommer på något annat bra okej.
 
Dödskalle kanske?
Elak clown?
Pop art?
Eller kanske något annat...eh...fint...?

22 Oktober

Hejsan hoppsan här har det inte hunnits med att blogga på ett par dagar igen. Sånt är livet.
I dag har vi i alla fall haft en alldeles utmärkt dag med sovmorgon till nio, lång frukost och playdate innehållande fika, bebisgos, lek, sovande bebisar (så att mammorna kunde fika ännu mer höhö) och allmänt trevligt häng. Vincnet sov som en stock i säkert två och en halv timme inne i vagnen trots öronbedövande lek och gitarrspel av dom två vilda treåringarna. Han slutar aldrig att förvåna den grabben.
 
Efter att vi kom hem har det mest varit röj, matning, matlagning, tvättning och så vidare för min del. På torsdag har jag blingoparty här hemma så det är bäst att börja städa redan nu så en kan med att öppna dörren för sina gäster höhö.
Nu blir det däremot slapp i soffan resten av kvällen.
 
Några instabilder från i dag
 
Det här med att sitta nära är populärt.
Gullisarna skulle vila lite.
På väg hem måste man ju såklart stå och spana ner i ån en kvart innan man kan gå vidare i livet.
Då hinner man fota sina fötter.

I dag har det varit nästan varmt ute om man jämför med i går då vinden, ta me tusan, blåste genom märg och ben...
 

19 Oktober

Hej hopp bloggen.
Den här lördagen startade ovanligt bra (med betoning på ovanligt) med att bebisen sov till 11.00(!!!) Jag var så pass i shock att jag det första jag gjorde vara att skrva en statusuppdatering på fejjan om det hela. Sånt här får man ju egentligen inte skriva om för det slutar med att andra med barn vill strypa en och att han i morgon med all säkerhet kommer att vakna typ 04.56 höhö.
När vi ändå är igång och skryter om barnen så kan jag härmed meddela att Vide inte hade en enda olycka på förskolan i går (så jag packade med tio par brallor och hundrafjorton par kalsonger i onödan). En stolt mor kan konstatera att den förstfödde numera är blöjfri på dagarna.
 
Det är ju inte bara barnen som är duktiga här utan jag har minsann varit ute och plockat av dom sista äpplena på trädet så här ska det bli äpplemos av hela rasket (och en paj till i kväll åff kåååårs).
 
Jaja Håkan lär väl börja lipa om inte han får bekräftelse han med. Han är faktiskt såååå duuuuuktig som står och steker pannkakor as we speak.

18 Oktober

Hej kära läsare.
Om ni inte har hunnit logga in på fejjan ännu så kan jag meddela er att det är fredag i dag (fast antagligen kollar ni väl fejjan innan ni kollar min blogg men jag antar att jag är snäppet efter hähä).
Jag har i dag gett Vides stackars förskolepedagoger lite merjobb så här den sista arbetsdagen innan helgen genom att skicka dit honom i kalsonger. Vi får se hur det går. Att lämna i dag var i alla fall inga problem för det kom direkt en liten kompis som ropade "Hej Vide kom och lek med mig!". Hand i hand gick dom i väg och jag stod glömd kvar.
Ja det var så gölligt så jag var tvungen att svälja hårt tio gånger och låtsas att jag fått skit i ögat.
 
Något som däremot inte är skit i ögat är som bekant Dexter Morgan så nu hoppas vi att Vincent sover en stund så den här morsan kan få lite kvalitetstid eeehehehe *lägger armbågen i en stor dreggelpöl*

17 Oktober

Hej hopp!
I går var vi och härjade inne på Gekås hela dagen så i dag är man en aning schleten (och ett par tusenlappar fattigare) men vilken tur då att mina underbara ungar lät sin kära mor sova till tio(!!)
Fast åter till gårdagen.
Den började ju inte helt muntert. Varje gång vi har styrt kosan mot Ullared så har vi åkt fel en eller ett par gånger.  Ibland känns det som att den där jävla gps:en har som sport att lura ut oss på dom minsta kostigarna i dom mörkaste skogarna och så även i går då vi till slut befann oss någon stans mellan Larv och gud vet vart (vi hann alltså inte ens att lämna kommunen förrän det gick åt helvete).
Så går det när chauffören vägrar att lyssna på sin bättre hälft.
Jaja efter ett par svordomar och två timmar av surt stirrande ut genom rutan och ignorerande av personen bredvid så var vi äntligen framme på rätt ställe. Lyckligt.

Träffade även på dom här typerna. Ja, originalen också faktiskt men det kändes mindre pinsamt att ställa sig och ta kort tillsammans med två pappfigurer...eller vänta lite.






15 Oktober

Vet ni vad som äntligen har kommit upp i köket?
Jo, taklister!!! Tjoho! Efter en si så där 3,5 år efter att köket blev färdigt så har äntligen dom där stackars träbitarna hittat rätt. Håkan och svärfar fick ett extra tufft jobb eftersom jag även hade valt att vända upp och ner på köket med donutsbakningen den dagen. Allt på en gång liksom.
 
Se så fint det blev!
(och snälla rara ignorera röran) Förresten hör det väl till ett kök att ha en liten bänk där det endast samlas papper och annan skit så man varje morgon i princip måste gräva fram kaffekokaren?

Donuts

I dag har jag haft fullt upp med bakning. Jag har längde velat prova att göra egna munkar och i dag fick jag äntligen tummen ur. Vi har fått låna en fritös efterom vi inte äger en sådan och jag inte har vågat fritera i gryta eftersom det så lätt kan typ ta eld och sånt läskigt.
Det var riktigt roligt och dom blev aset goda så jag tänkte att ni skulle få receptet.
 
3 dl mjölk
50g jäst
1,5 dl socker
1 nypa salt
150g mjukt smör
2 st ägg
12 dl mjöl
 
Värm mjölken till 37 grader. Smula jästen i en bunke och lös upp den i degvätskan. Rör ner socker, salt, tärnat smör och ägg. Häll i lite mjöl i taget. Arbeta samman till en smidig deg. Låt jäsa under bakduk till dubbel storlek ca en timme.
 
Kavla ut degen till en cm tjock platta och tryck ut runda ringar (jag använde mig av ett stort Ikea-glas) och tryck sedan ut en mindre ring i mitten av den stora (jag har en grej som man kan göra hål i muffins med för att lägga i fyllning och den passade perfekt). Låt jäsa under duk till dubbel storlek.
 
Redo för fritering
 
Värm olja i fritösen till 170 grader och lägg ner några munkar i taget. Grädda dom gyllenbruna ca 1 minut på varje sida. Använd en hålslev. Låt rinna av på hushållspapper.

Sedan kan man doppa dom i socker eller göra glasyr. Jag har inget exakt recept på glasyr utan jag höftade till lite men på ett ungefär.
 
4 dl florsocker
2 msk vatten
(några droppar valfri karamellfärg)
 
Som sagt receptet är inte exakt. Det är möjligt att det behövs mer vatten men det känner ni på konsistensen.
 
Jag gjorde en glasyr med banansmak (ett par droppar bananessens) och gul karamellfärg och doppade i riven choklad, en glasyr med röd karamellfärg som doppades i strössel och sedan hade jag tänkt göra en chokladglasyr men eftersom jag hade disk och munkar upp över öronen så orkade jag inte det så jag doppade resterande i socker.
Alla lika goda.

12 Oktober

This is the face of a person med sovmorgon.

Varför jag ser så missnöjd ut? Kanske för att jag inte somnat om ännu efter att övriga familjen har stigit upp. 
Så här är det jämt när det är min tur att få sova ut. Jag somnar aldrig om = ingen sovmorgon. 
När det är min tur att ta barnen däremot så är det minsann fysiskt omöjligt att lyfta på ögonlocken och jag känner mig medvetslös den första halvtimmen. 
Nu är jag däremot pigg som en mört. Lika bra att gå upp då.
God morgon!

11 Oktober

Jaha.
Det verkar ju inte bättre än att jag har fått fyra jävla myggbett i armhålan. Frågan lyder; Är det verkligen fyra myggor som har haft någon form av blodsugarfest där eller kan en mygga sticka flera gånger? Eller ännu värre, är det något annat som har bitit mig? Typ spindlar? *förvandlas till en blöt fläck på golvet*. Alltså dom kliar ju och ser ut som myggbett och så men myggor så här års? Till saken hör att jag även har två feting myggbett på högra delen av nedre ryggen(?) (ni vet den där delen som hänger så fint över byxlinningen och fläktar i vinden). Dom har förvandlats till två stora blabbor som är flera centimeter stora. WTF!!!!
 
Öh nä ni får ingen bild på skiten för jag vill ju liksom inte förstöra fredagsmyzet totalt för er. Njut av den här utsikten i stället vettja:
 

10 Oktober

Hej hej hemskt mycket hej. Den här dagen började med att jag slängde en blöja i tvättkorgen i stället för i papperskorgen och att vi glömde att vi skulle till förskolan. Eller rättare sagt jag hade glömt det i går kväll och alltså inte ställt något larm. I morse när vi vaknade ,en aningens för sent, hade däremot minnet kommit tillbaka. Aja det får bli en mysdag hemma helt enkelt. Håkans dag började ju också bra med att han glömde matlådan. Lika (snurriga) barn leka bäst?

Kaffe kanske kan få hjärncellerna att vakna till...



Ugglor i mossen och en efterfrågad bok

Ja jag är medveten om att jag är så sist på bollen som det går att vara nu men i dag fick jag till slut ta över boken som har vandrat runt bland kvänums tjejer.
Eftersom fjällan gillar den så är jag lite lagom skeptisk för det är sällan eller aldrig som vi delar smak (sällan jag delar smak med någon över huvud taget nu när jag tänker efter) höhö.
Ska bli spännande att se what the fuss is all about.
 
Med boken följde även en ny mössa till sorken eftersom han hade vuxit ur den han fick när han föddes. Den var för stor då så han har ju aldrig kunnat använda den. Hur bra vänner har inte jag eller? Tack så hemskt mycket ännu en gång Ewe! Som du ser så sitter den perfekt (och det finns även lite utrymme att växa i).

9 Oktober

Hoppsan.
Jag gick visst och skaffade mig netflix igår. Hej då livet! Jag kommer aldrig att ha tid att blogga mer, jobba, äta, sova.
Nä ni behöver inte vara oroliga. Jag har ju trots allt två barn att ta hand om. Jag antar att det är sömnen som kommer att få stryka på foten. Jag satt uppe alldeles för länge i går för att se om säsong fem av Dexter. Jag har alltså sett hela säsongen förut men kommer inte ihåg ett skit och ändå var det den säsongen jag såg senast (logiskt nog). Förta säsongen är kristallklar däremot. Minnet är verkligen en märklig mackapär...
 
 

8 Oktober

Hej hopp här har ni min tisdag.
 
Vädret var gråmulet men milt och vi vandrade med andan i halsen, något försenade, till förskolan för fotografering.
Väl där, med svetten rinnande nedför ryggen, visade det sig att jag var en halvtimme för tidig(!!) Jaha, och helt plötsligt så hade jag en timme att slå ihjäl. Vilken tur då att fjällan var ute och gick och att jag kunde sällskapa med henne på en liten promenad.
Efter att ha hämtat upp Viden igen så gick vi hem och det var matdags för Vincents del. Vide passade då på att rita tre teckningar åt sin hårt arbetande far.
Efter att vi ätit lunch så var det dags för bebisen att sova lite och jag och Vide passade på att gå ut och plocka äpplen. Fågan är bara vad jag sa göra av alla dessa äpplen? Paj? Eller ska jag vara så husmoderlig att jag kokar äpplemos av skiten?
Efter äppelplockningen slappade vi lite i soffan jag och Vide. Han framför blandade lastbilsklipp på youtube och jag såg en dokumentär på svt.play som handlade om beroendet av tv-serier. Blev akut sugen på att möla massa serier och allra mest sugen på att se om Lost eftersom dom visade en snutt från finalavsnittet. Buhuuuu!
Vincent vaknade och åt, busade, gnällde, gnällde och gnällde lite till så han fick lägga sig och sova igen. Jag och Vide gjorde potatisbullar och bacon till kvällsmat och den bilden fick bli svartvit eftersom dom såg så tråkiga ut på bild.
Vincent vaknade igen och hetsåt en portion gröt. Han älskar verkligen gröt och fort ska det gå med matningen. Sedan briljerade han genom att stå själv en halv sekund genom att hålla sig i soffan. Shockerande för alla inblandade som ni ser.
Nu har barnen gått och lagt sig och jag surfar efter lite inspiration till Halloween. Köttbullar med spagetti någon?

Det varierar...?

Eftersom det råder lite bloggtorka här så satt jag alldeles precis nu och googlade efter sådana där mer eller mindre intressanta listor som en kan fylla i för att så att säga fylla bloggen med någonting över huvud taget höhö. Oftast är det frågor om hårfärg, längd och ögonfärg som ska besvaras. Det slog mig då att ett vanligt svar på frågan om vilken ögonfärg en har var att det skiftar eller varierar eller att det varierar efter humör...? Men alltså gör det verkligen det? Skiftar alltså? Var inte det något som skrevs i såna där "mina vänner" böcker i mellanstadiet för att verka häftig (och för att alla andra skrev så)?
Eller är det bara mina som är så där tråkigt blå mest hela tiden oavsett om jag är arg, glad, ledsen eller skitnödig?
Det enda som varierar med mina ögon är tyngden på ögonlocken, mängden rödsprängdhet och antalet påsar som hänger inunder. Eller finns det någon där ute som på riktigt har ögonfärg som skiftar?
Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget men kanske starta någon form av disskusion med er 3,2 personer som kommenterar här inne hehe.
 
Photoshop är det enda som får mina ögon att ändra färg är jag rädd...

En liten favorit ur månaden glossybox

Jag har ju precis som alla andra börjat prenumerera på glossyboxen och det är ju väldigt trevligt att få hem ett paket varje månad med massa skönhetsggrejs i. Det blir nästan lite julafton av det varje gång fast det är man själv som är tomte liksom.
Innehållet har ju varit både bra och dåligt men en favorit har jag hunnit få från denna månadens box. Jag är ju ett stort fan av higlighter och har varit lite smått på jakt efter en ny eftersom den jag nöter på börjar väl i ärlighetens namn bli lite väl gammal och schleten.
Den här higlightern har blåa glitterkorn i sig fick jag till min förvåning se när jag svepte penseln över kinderna. Miiiiket snyggt tycker jag. Kanske inte ger den där naturliga looken direkt men det är ju sällan den looken jag eftersträvar ändå om en säger höhö.
 
Väldigt svårt att få det där blåa skimret på bild...
Men på den här suddiga bilden mot svart bakgrund så syns det ju att det glittrar i blått. Me like!
 

7 Oktober

Hej på er.
Här sitter jag i soffan mol allena och har det lite småtrökigt. Skulle ju kunna plocka iordning, tvätta en maskin, bädda sängarna, städa Vides rum and the list goes on men jag känner att jag förtjänar lite slapp i soffan. Vincent sover gott och Vide är på förskolan så då får en passa på liksom.
Min underbara svärmor var med mig i Vara tidigare i dag och passade Vincent så att jag kunde få ta dom där stackars proverna också så nu får vi se om dom hittar vad som är fel (eller helst av allt villl jag ju inte att dom hittar något alls såklart).
Hepp nu ska jag ta en kopp kaffe, mysa ner mig under en filt och slå på något hjärndött tv-program. Ha det gött så hörs vi sen!
 
Ännu en bild från promenaden i går.

Som en degklump med huvuvärk

Ja lite så har jag kännt mig i dag. Inte helt hundra med andra ord så vi hoppas på en bättre dag i morgon. Jag ska förvisso in till Vara för att ta nya prover så hur bra kan det bli liksom...
Nä nu rycker vi upp oss *drar mig i kragen* jag kom i alla fall ut på en pw till slut och hade jag bara traskat några ynka hundra meter till så hade det blivit en mil. Inte illa pinkat för en degklump.



6 Oktober

Hej och god morgon!
Jag och barnen är uppstigna och har fått frukost i magen. Vide tittar på lite klipp på youtube, Vincent leker på golvet och jag surplar i mig dom sista dropparna i kaffemuggen. Låter änna lite som att det snart är dags att lägga lillefis igen. Han börjar låta mer och mer som en fönsterskrapa som dras nerför en ruta om en säger hehe.
Fantastiskt väder i dag så jag är bra sugen på att dra ut på en promenad. Kanske även plockar med mig mitt tygnsta barn också så det blir lite mer av ett träningspass av det hela.
Hepp nu får det bli sängen för sorken.
 
Instagrambilder från i går.
Vide i ny skjorta från H&M och nya bralls från Me&I
Lillesorken ser så stor ut på denna bilden *darr på underläppen*
Och en liten egobild på mig för att det var alldeles för längesen höhö.

5 Oktober

Hej hej här kommer ett litet livstecken från en något förvirrad och snurrig morsa.
Jo för jag började med att skriva rubriken 5 September. Inte alla pommesfrittes på tallriken om en säger...
Det är inte lätt att hänga med alla gånger nej.

Just nu befinner jag mig på kalas. Ett sånt där bra kalas där det placeras godisskålar framför näsan på en *två chokladkletiga tummar upp*.
Vi hörs senare!



3 Oktober

Hej!
Hade tänkt blogga i går men det var verkligen fullt upp.
Dagen började med ett ultraljud. Nä nä ingen söt bebis i magen och inga osöta tumörer eller defekta organ heller verkar det som. Phju! Fast helt normal var jag tydligen inte ändå men mer om det när jag har fått prata med min läkare. OBS OBS inget allvarligt bara så ni vet.
 
Väl hemma igen så hann jag inte mer än att äta frukost, eftersom jag hade varit fastande, och försöka söva en trilsk bebis innan det var dags att gå och hämta hem Viden igen från förskolan. Väl på hemmaplan så hade den trilska bebisen däckat i vagnen så han fick tupplura utomhus medan jag städade hela huset. Jag hann till och med att moppa golven. Så nöjd med mig själv. Rensade garderoben gjorde jag också så nu har jag dumpat iväg ett gäng kassar till min kära mor som får förbarma sig över dom och det hon inte vill ha skickar hon vidare till syrran (och blir det något över får det gå till klädinsamling eller liknande) Perfekt!
 
Efter en sådan gårdag är det ju inte mer än rätt att jag tar en slappardag idag ihop med med småtrollen (och kanske möjligtvis eller snarare troligtvis så fyller jag på garderoben igen genom att klicka hem en beställning från H&M)
 
Vincent i sin nya Me&I body. Åh vad jag älskarn (både bebisen och bodyn då alltså).
Vide i nya kalasbyxor som han valde själv när vi var ute och shoppade härom dagen. Meningen var att vi skulle köpa kalsonger men det skulle han då rakt inte ha (det här med att sluta med blöjan går ju som en dans...not) ♥

RSS 2.0