27 Maj

Hej på er vänner.
Det har hänt en hel del sedan jag skrev mitt sista inlägg här.
Jag gick till jobbet förra onsdagen för möte och kvällsjobb men det slutade med ambulansfärd in till akuten i Lidköping med smärtor i rygg och mage och en inläggning på avdelning sex. Så kan det gå.
Jag har tagit prover och röntgats från topp till tå men ändå vet dom inte hundraprocentigt vad det var/är för fel på mig. Läkaren som skrev ut mig i måndags tyckte att jag var spännande ur ett medicinskt perspektiv. Något att skriva i cv:t kan jag tycka.
Nu inväntar vi fler provsvar och nya prover ska tas igen nästa vecka. Svårstucken som jag är så ser jag ju inte fram emot det alls.
Det värsta med hela den här cisrkusen tycker jag ändå har varit att vi inte kom i väg på våran efterlängtade husvagnssemester till Astrid Lindgrens värld i helgen som planerat. Så som vi och framför allt barnen har sett fram emot detta så får jag en klump i magen bara av att skriva det. Jag har haft så mycket skuldkänslor för detta men det är ju egentligen helt puckat av mig att tänka så för det är ju inte mitt fel att jag blev sjuk och det finns ju fler tillfällen att åka dit men i fredags kväll var det svårt att tänka så kan jag lova.
 
Just nu mår jag rätt okej ändå. Det är mest ryggontet som hänger kvar men det känns ändå som att det blir bättre för varje dag som går. Jag är sjukskriven veckan ut och jag hoppas innerligt att jag känner mig tillräckligt stark i slutet av veckan för på lördag ska jag åka till stockholm och jag orkar inte att ännu en helgs planer jag har sett fram emot länge ska grusas.
 
Jag tycker snart det får vara bra med jämmer och elände för min del. Det får vara bra nu.
 
Vill även passa på att tacka alla er som hört av sig till mig och haft mig i tankarna under dessa dagar. Ni är helt jävla underbara varenda en av er ♥
 
Två instagrambilder; den till vänster visar min sönderstuckna arm. Två(!) timmar höll dom på och försökte få blod innan dom lyckades. Aj.  Den andra bilden är när jag uppgraderades från säng ute i korridoren till ett eget rum med tv och allt. Lyxen i det alltså.

Gran Canaria del sex

På dag sex hängde vi vid poolen igen i vanlig ordning.
Hoppa från kanten.
Skvätte lite vatten.
Sen vågade sig Vincent på att simma helt själv i den djupare poolen(!!) 
Glasspaus.
Coola Sixten.
Filminspelning pågick.
Dagen avslutades med lite spel på paddan.

Blivande fotbollsmorsa?

Vide har tagit sina första stapplande steg på fotbollskarriären. I dag var andra träningen för säsongen och jag satte mig plikttroget på första parkett och huttrade i kapp med dom andra föräldrarna. Jag skojar inte när jag säger att jag egentligen hade behövt både mössa, vantar, vinterjacka, långkalsonger, termobyxor och en sprakande brasa under häcken för att hålla värmen. 
Där satt jag i alla fall och hackade tänder och oooade och aaaade åt vartenda steg Vide tog samtidigt som jag högt och tydligt deklarerade för alla dom (stackarna) som hade oturen att sitta närmast att han minsann är vänsterfotad också Ja ni hör ju, en soccer mom ut i dom bortdomnade fingerspetsarna.
...eller kanske inte eftersom jag glömde hans vattenflaska hemma men det skyller jag på Håkan. Han är ju ändå hans tränare.
Ja ni läste rätt. 
En skrytsam soccer mom, en vass vänsterfot och en kråka till tränare. Med sådana fantastiska förutsättningar så får det väl vara värt lite köldskador när miljonerna börjar rulla in om en sådär femton år.
 
 
Efter snö regn kommer (nästan) sol och en blek regnbåde

Grillkväll, jobb och en biljakt

Japp det är vad min helg har innehållit. Lite av varje kan man ju kalla det.
 
Först och främst så har jag ju jobbat men på lördag kväll tog jag faktiskt semeter för att kunna grilla ihop med fina kollegor och vänner. Några få bilder lyckades jag knäppa (mest på mig själ ehum) här har ni dom.
 
Jag hade en så sjukt bra ögonbrynsdag så det fanns liksom ingen hejd på selfiesarna. Eyelinern gick inte av för hackor heller om jag får säga det själv mvh den blygsamt ödmjuka.
 
Snygga brallor hade jag också!
 
Det är inte ofta en är så här uppiffad så det var bäst att skaffa gott om bildbevis tänkte jag. När jag hade egotrippat mig färdigt så blev jag upplockad och hemkörd till Persiljan som hade dukat upp så här fint...
...samt ordnat med massa god mat.
Hela gänget utom jag (fast mig har ni väl sett er mätta på vid det här laget)
 
Mätta blev även vi av all god mat och äpplepaj men det var mer en behaglig mättnadskänsla höhö.
 
Vi tog ju en groupie också såklart innan jag var tvungen att lämna detta glada gäng för att hinna sova lite innan arbetet började klockan sju.
 
När jag på söndagen gick hem på timmar vid 13 så var det fullt pådrag med en polishelikopter cirkulerande och polisbilar samlade på hörnet utanför min arbetsplats. Tydligen hade det varit biljakt och dom hade fångat tre drogpåverkade inbrottstjuvar. Dom satt uppradade på trottoaren med handklovar på när jag travade förbi. Man kan ju alltid hoppas att det var någon av dom som var inne hos oss för nu åker dom kanske in eftersom dom tydligen hade försökt köra över två poliser.
Ja vad ska man säga. Det är i Kvänum det händer tydligen...
 
Det var min helg det. Hoppas eran har varit bra på alla sätt och vis. Puss och kram!

Några bilder från i går

Gårdagen bjöd på finväder så efter fönsterputsning och gräklippning så packade vi ihop oss för en picknick på Levene äng. Jag var ju ute efter fina bilder på barn bland vitsipporna men dessvärre hade dom flesta blommat över, men vad gjorde väl det när vi kunde sitta där och gotta oss i värmen med kaffe, festis och bulle.
 
Fina bilder fick vi ju till ändå.
 
Det är så himla fint på levene äng. Riktigt grönt har det hunnit bli också nu. 
Några stackars vitsippor fanns kvar i kanterna.
Vi slog oss ner på en plätt. Vi vuxna hade släpat med oss varsin brassestol men dom var barnen snabba med att ockupera.
Håkan med hela näven full av kakor. Bäst att hålla sig framme medans det finns någonting kvar kanske han tänkte.
En vemodig Vincent och hans dammsugare.
Sedan blev det lek såklart!
Ja pappa fick också vara med.
Vide för dagen iklädd pyjamasbyxor. jaja han ville ju ta på sig kläder i alla fall, en får vara glad för det lilla höhö.
Vide kikar i sin kikare ser ni väl.
Sedan var det någon som blev bajsnödig så då var det bara att packa ihop och åka hem.
Snubbla på en stubbe utav bara farten är sånt som händer ♥
 
Även denna dag bjuder på sol från en klarblå himmel så nu ska jag ut och njuta lite av den innan det är dags för mig att påbörja min jobbhelg.
 
Ha det gött!

13 Maj

Hej på er långhelgsfirare! Eller? Det kanske inte är alla som klämmer till med ledigt även på fredagen (Jag och Håkan gör det inte) men i morgon är vi lediga båda två så då kanske vi får för oss att hitta på någonting. Fint väder ska det ju bli så jag åker gärna och fotar idylliska bilder på mina präktiga barn som ränner runt bland vitsipporna eller något annat käckt men dom har kanske hunnit blomma över redan? Typiskt i sådana fall.
 
Jag har jobbat i natt och efter att jag gått och hämtat barnen så har vi haft en riktigt fin dag ihop. Barnen har lekt både ute och inne och lyckats hållas sams nästan hela tiden. Jag har kunnat greja med mitt i lugn och ro och även dricka en skvätt kaffe i fred. Precis vad den här hårt tålamodsprövade morsan behövde.
 
Idylliskt värre.
Men säg den lyckan som varar för evigt. Helt plötsligt hopade sig molnen på himlen och lagom till att regnet stod som spön i backen så rök kidsen ihop och lyckades till och med att välta en byrå. Ordningen återställd.

Gran Canaria del fem

Nämen vi har ju fortfarande massa bilder kvar från resan att titta på så del fem kommer här woop woop!
 
Dag fem började med att vi tog taxi ner för berget för att gå strandpromenaden bort till Amadores och bada.
Högst där uppe ligger vårat hotell.
Vi gick förbi båtar.
Det var en fin promenad med vacker utsikt.
Och där var ju stranden!
Två små killar som var helnöjda med att få gräva sig längre ner i sanden.
Sen badade vi och försökte ta familjefoto i vattnet som ni kanske kommer ihåg höhö.
När vi tröttnade på sand mellan skinkorna så var det dags att pallra sig hemåt igen.
Vi åt lunch och sedan var det dags att få den här lilla sötnosen att sova middag. Det var inte särskillt svårt. Faktum var att hela familjen somnade som små stockar.
Eftermiddagen gick åt till att sola och bada vid poolen och sedan var det middag och jag såg ut så här i klänning från Gekås. Bra skit.
Vincent fick ännu mer presenter. Den här söta t-shirten av sin morbror bland annat.
och det var den dagen i bilder det.

Lite Ullaredsshopping

Det var en hel del grejer som hamnade i kundvagnen under det här besöket i Ullared. Mest till barnen och huset såklart men några grejer bara till mig förstås hehe. 
 
Fräsig bikini för under hundralappen, smink (bland annat en läppenna i för sex spänn!), nagellack, hörlurar och Expeditionen Min kärlekshistoria av Bea Uusma som jag har hört mycket gott om.
Köpte inte jättemycket kläder den här gången men hittade i alla fall en t-shirt och och en långklänning som föll mig helt i smaken.
 
Måste bara visa barnens jackor också på grund av så himla nöjd med den shockrosa nyansen på Vincents. Det känns gött att den mest smitningsbenägna avkomman kommer att kunna ses med blotta ögat på flera kilometers avtånd höhö.

9 Maj

Hej på er!
Nu känns det som att jag möjligtvis kan vara så gott som helt på banan igen. En sån här pärs önskar jag inte en min värsta fiende så det är skönt att det är helt över nu i alla fall.
 
Vad har ni för planer denna lördag? 
Själv startade jag min dag med en kaffe ute på altanen. Solen skiner från en klarblå himmel och det är rena sommaren i luften. HÄRLISCH!
Lite senare ska vi till svärisarna och grilla men före det har jag lite att göra här inne. Vi var nämligen och gorde av med lite pengar i Ullared i går så den bröten tänkte jag ta och få ordning på. Hittade massa fint men mycket var presentertill barnen som nu är undangömda fast några bilder kanske jag kan slänga ut här så ni får se.
 
Hepp hepp ha're gött så hörs vi sen!
 

It's alive!

Jag alltså. Fast mer död än levande om ni frågar mig.
Självklart så åkte även jag på den där förpestade magsjukan och jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv. Jag spydde flera gånger i timmen i nästan ett dygn och var utslagen två dagar efteråt. Inte ens i dag är jag helt hundra. Jag är självklart fri från själva magsjukan men den har satt sina spår. Jag har ont i hela kroppen mår lite illa till och från och har inte riktigt fått tillbaka matlusten igen samt att jag rasat flera kilon vilket inte var vad jag behövde. Sen är jag bara så trött, trött, trött så jag ska faktiskt slänga mig i säng här och nu. Jag ska bara vaska av mig ansiktsmasken först. Japp jag kände att en rengöring ända ner på pornivå var det enda rätta efter denna smittohärvan.
 
Spexar till det med dubbla peacetecken
 
Kan inte handle all this coolnes

Ett långt inlägg om en lång helg med bra start och kräks på slutet

Ja precis som det låter på rubriken så har vi just avverkat en så kallad långhelg. Jag jobbade ju förvisso på frdagen men har ändå hunnit med att göra massa roliga saker. Synd att något så bra skulle sluta med magsjuka men nu tar vi det från början tycker jag.
 
Valborgsmässoafton spenderades hemma hos pappa med grillning. Valborg är ju alltid valborg så grillningen fick ske inne i uterummet på elgrillen. Men det funka fint det med såklart.
Hej och välkomna!
Vi behöve inte gå hungriga ifrån denna tillställning som ni ser.
En som spexar och en som frösöker välta ur bild.
Regnet hade stått som spön i backen hela dagen men lagom till desserten så tittade solen försiktigt fram.
Självklart var det jag som stod för efterrätten och det var en välfotograferad historia.
Så även av mig såklart och jag gjorde ett tappert försök till ett bakbloggsstilleben.
En förvinnande god mississippi mud pie.
Försvinnande god som sagt.
 
En mycket trevlig kväll!
 
På fredagen stod jobb på schemat för min del men på kvällen åkte jag till Axvall på tapasknytis med en näve härliga bruds.
Bordet var fint dukat med zebraservetter och allt.
och det är ju inte bara bordet som är fint hemma hos Dianus om en säger så.
Massa god mat ställdes fram.
Omn omn omn
Vi satte Boromir och Faramir bredvid varandra...
Efter maten blev vi sugna på tipspromenad såklart och alla fick skriva tre frågor var på temat brunt. Hur mycket väger en bäver? Hur gammal är Benny brun? Vilket Bingo nummer saknade Roland i torsk på tallin?Brun 5, Brun 6 eller Brun sju? Vilken nyans av "brun" hade Kristins hår på nians skolfoto? Fantastiskt roligt om nivån är låg (eller hög beroende på hur en ser det höhö).
Här har ni förresten mitt skolfoto i nian. Jag tar gärna emot kreativa förslag på hårfärgnyans.
Sedan spelde vi världens roligaste spel. Man får ja och nej frågor men ska svara fel. För att röra till det ännu mer för oss så skulle vi svara varannan fel och varannan rätt. Det blev kortslutning i hjärnkontoret vill jag lova.
Passande namn.
Jag hade så roligt så jag inte ens hann ta några bilder och vaknade med kramp i magmusklerna efter alla gapskratt.
Sov som en prinsessa gjorde jag i Kalles och Dianas gästrum och vaknade till uppdukad frukost med juice och allt.
Sedan blev jag upplockad av mina pojkar och vi passade på att äta mat på donken och göra lite ärenden på coop.
 
Meningen var att vi skulle komma hem med en nya toalettstol men vi fick med oss magsjuka i stället. Nästan samma sak.
Synd att en så tevlig helg skulle få ett så snöpligt slut bara.
I dag har det inte varit något kräks alls och jag och Håkan har även fått ett leksaksrens och klädrens gjort som var välbehövligt.
 
Hoppas ni andra har haft en finfin helg så hörs vi i mörrn igen!

RSS 2.0