30 Mars

Känner att jag vill förklara min frånvaro här. Sedan i söndags har min foglossning blivit värre (hur fan är det möjligt) jag har nu även ont på insidan av låret/ljumsken också och det gör att minsta rörelse känns som tusen nålar. En smärta som jag inte önskar min värsta fiende. I går var jag tvungen att ligg i sängen hela dagen eftersom det gjorde för ont att ta sig upp. I natt har jag väl sovit 1,5 timme mellan 06-07.30. Känner mej som en överkörd banan i huvudet. Som grädde på moset har jag blivit sjukt grinig också och känner bara för att ligga och lipa mest hela tiden. Jag vill bara att det här ska vara översnart! Jag har lyckats uthärda det så länge nu men jag klarar inte av mer smärta. Som ni förstår är jag inte i skick att sitta vid en dator och blogga om meningslös skit för tillfället. Inget annat heller för den delen. Återkommer när jag ser ljusare på livet antar jag.
Kram på er alla mina vänner!

27 Mars

morsning korsning...
Har precis ätit frukost och språkat med min kära systeryster i telefonen. Vi ska dit i kväll och passa Hugo när dom är borta på galej. Tydligen är det jag som ska stå för stajlingen av malin. Var längesen jag mejkade någon så det ska bli sköjigt. Har inte ens festsminkat mej själv på flera månader, ve och fasa, så man får hoppas att takterna sitter i.
Innan vi drar till Järpås ska vi i alla fall in till stan och fika hos ett par kompisar. Ska bli riktigt skoj och det har lovats vit chokladpaj, saonds lajk hävven.
Så nu är det dags för mej att rycka upp mej. Dra upp påsarna under ögonen och hoppa in i duschen kanske?

Proppmätt!

Det här har jag och älskling smaskat på


lyckades faktiskt få i mej två stycken med massa grädde och sylt. Men rejält jävla proppmätt blev jag. Håkan däremot gluffsade nog i sej fyra stycken hehe. Men så var han ju lite hungrig också.
Nu ska jag nog fixa mej lite manikyr för man ser ju inte allt för vacker ut om naglarna. Hade gärna målat tånaglarna också men dom har jag inte nått ner till på några månader (fräschast i kommunen...)så det är rätt kört. 


En till som är trött...

Här ligger det en fjantkatt. Såg så jäkla roligt ut så jag var tvungen att ta en bild


25 Mars

Yo!
har lyckat kravla mej upp i dag med. Har blivit så fruktansvärt trött igen. Nästan som i början av graviditeten. Känner mej som ett vandrande lik. Eller så beror det på att mamma har åkt hem igen och inte är här och sätter fart på mej. Man blir ju gött bortskämd när hon är här i alla fall nu får jag snällt vagga runt och fixa iordning min egna frukost igen.
Härligt väder har vi i dag i alla fall. VÅR!

snart är all jävla snö borta

Man kan äntligen se altanen på baksidan



Får se vad jag hittar på i dag. Blir väl lite småplock med tvätt och disk mm. I kväll ska jag i alla fall grädda en hel hög med våfflor!

23 Mars

Tjip!
Tack för alla fina komentarer i inlägget nedan. Kul att ni gillar det. Vi är ju själva väldigt nöjda men det är ju alltid kul att höra hur andra tycker.
I natt har jag sovit sådär. Slumrade till ordentligt efter att jag skickat Håkan till jobbet i morse och sov tugnt när mamma väckte mej 10.30. Fattar inte varför jag inte kan sova lika bra på natten utan först på förmiddagen. Knäppt. Nu har vi i alla fall fixat och donat lite här. Jag har satt igång en tvättmaskin bland annat. Blir nog en hemmadag för mej idag igen. För det första är jag fruktansvärt trött och för det andra ser jag ut som en överkörd kyckling i huvudet efter en misslyckad blekning i går. Det här får du göra om.
I går kväll fick jag äntligen skrivit färdigt alla mina papper som ska till försäkringskassan för ansökan om Havandeskapspenning. Det är fan i mej tur att man är gravid i nio långa månader så man kanske hinner få svar från försäkringskassan innan ungen ploppar ut. Alla dessa jävla papper säger jag bara. Men nu ska de skickas i dag så är det bara att vänta. 
Hepp nu ska jag väl snoka vidare här så hörs vi senare...
 

Första bjudningen

Ja i går hade jag och Håkan våran första bjudning i huset. Nu när tv-rummet var tapetserat och hyffsat iordning vågade vi släpa hem lite folk. Mamma, mormor, svärföräldrarna, pappa, margareta, maria, brorsan och grannarna Olle och låle invaderade för en liten husesyn och fika. Här komer lite bilder på det så ni även får se hur tapeterna blev.

Så här såg det ut innan gästerna kom. Det är min kära mor som tagit bilderna.


Vi passade på att sätta upp feta spegeln när vi hade lite bärhjälp på plats höhö

Pappa försöker va tuff...

Mormor gillade köket

Fika i mängder...

...och tårta

Bra med iläggsskivor så alla får plats


Det var det med det.
Nu ska jag snart ta mej en liten tupplur för jag har varit vaken sen 04.30 i morse *snark*

22 Mars

Hallå..
Har verkligen inte hunnit blogga ett skit på flera dar. Får värsta abstinensen men medans mamma är här är det full rulle så jag återkommer. Vi ska till grannen och fika nu men efter det sparkar jag nog ut morsan på egna äventyr för jag är så hiskeligt trött.
Smell you later!


Helvete

Är så jävla sur just nu. Lyckades ju välta ut min vattenflaska över hela golvet + soffa + dator när jag kom innanför dörren efter våran Skövdetripp vilket resulterade i att min mus inte funkar (den på daton alltså jävla lustigkurre). Provade en klänning jag vunnit på tradera som inte alls satt bra, hade köpt soffkuddar till lilla soffan som inte blev jättelyckat heller, mamma och jag skulle dricka påskmust till pizzan som vi beställde med oss hem men vi fick inte upp korken på någon av de tre flaskorna som stod och hånade oss i kylskåpet vi slet som djur men det gick inte och sist men inte minst kunde jag inte logga in på tradera så jag missade en auktion på ett par skor som jag verkligen ville ha som såklart gick för 1 kr. FAN! Satte mej och började stortjuta. Känner mej totalt världelös och nere just nu men jag antar att det har med dessa jävla hormoner att göra. Innan kaoset bröt ut här har jag haft en himla trevlig dag. Vi kikade lite i affärer i skövde och fikade och innan vi drog kosan till Vinninga (för ännu mera fika) så han jag morsa lite på Dianus. Var alldeles för längesen vi sågs, fy på oss.
Nu varkar det som om min kaffetokiga moder börjar rota fram en omgång till med fika ute i köket så det blir väl till att moffa lite mer snart. Slänger in de två enda bilderna jag lyckats ta i dag från våran fikapaus på rådhuset i Skövde.


Här har ni sveriges torraste vaniljbulle. Med minimalt med fyllning. Ja det verkar som om jag bara klagar i dag men den här var inte mycket att hänga i granen alltså...

18 Mars

Hallå hallå
Tänkte slänga in ett litet inlägg innan vi pyser. Mamma, brorsan och jag ska ta en tripp till skövde nämligen. Får se hur länge jag pallar men om jag känner min bror rätt är väl han inte görsugen på att springa i affärer. Kul att komma ut lite i alla fall. Vädret kunde ju vart roligare dock, vart tog solen vägen?
Jahopp nu verkar det som om min hyperaktiva mor har släppt dammsugaren och är påvä in i duschen. Då ska jag bara kleta lite smink i fejset så far vi.
Hörs senare!

Så här soligt och fint var det igår...inte i dag.
Gatan ner...

Gatan upp...

Dålig bild på huset...

Snart blir det kotletter

Tjo tjip!
Nu är jag hemma igen. Jag och mor tog en liten runda på staden. Orkade inte så länge nämligen. En sväng på donken tog vi också.slurp. Sedan en tripp hem till syster yster och en go och glad Hugo som ville ha mosters uppmärksamhet mest hela tiden, gullunge.

Fika!!!




Just nu står mamma i köket och steker fläskkotletter med potatismos och kokta morötter. Mumma!

...och i tv-rummet är det full fart på Stig och kråkan.



Nu verkar det som om maten är klar. Smell you later!

17 Mars

Tjo
Har inte uppdaterat på ett tag men det har knappast hänt något intressant. Håkan har iofs målat så jag hade ju kunnat lägga ut en bild på färg som torkar eller nåt höhö. Dom ska tapetsera i kväll så jag väntar med att visa tills rummet är "färdigt".
Har varit hos bm nu på morgonen och allt såg bra ut. Har ökat 10 kg i vikt sedan inskrivningen så det är ju ganska bra. Magen följde kurvan perfekt och hjärtljuden låg på 148 precis som förra gången. Så himla mysigt att höra bebisens hjärtslag. Blir helt varm i kroppen varje gång. Vi pratade lite om hur jag mådde och det är ju det vanliga, foglossning och klåda. Det sista har jag blivit så fruktansvärt anfådd också jag kan ta ett exempel från i går kväll. Jag stod ute i köket och hade gått från kylskåpet med juicepaketet för att hälla upp i ett glas när min mobil ringer i andra änden av huset och eftersom jag inte är så snabb i vändningarna så fick håkan springa och hämta den åt mej. Hällde upp juicen i glaset och får telefonen i näven och svarar anfått. Det var mamma och hon undrade om hon hade väckt mej. Nä flåsade jag *flås stånk stön* Varför låter du så? Ja man skulle ju kunna tro att det var jag som sprungit efter telefonen men det var det Håkan som gjorde jag har bara hällt upp ett glas juice. På den nivån ligger det. Blir anfådd för minsta lilla. Sluta upp med att flåsa mej i örat...
Nu tänkte jag sitta och glo här en sväng innan min kära mor kommer. Hon kom fram i gårkväll och stannar hela veckan. Meningen är att hon ska sova här men det får bli morn natt när vi fått lite mer iordning för nu ser det ut som ett bombnedslag med möbler överralt där dom inte ska vara pga av tapetsering och målning.
Hörs senare...kanske

14 Mars

morrn morrn!
Här sitter jag i sängen och försöker få liv i min karl men det går lite segt. Har precis käkat frukost men inte det jag egentligen ville ha. Var så förbannat sugen på en stor tallrik med loops men när jag kommer ut i köket ser jag det tomma mjölkpaketet ligga på köksbänken och håna mej. Hade lust att ställa mej och skrika och gråta. Psyket nästa...
Det fick bli två torra rostmackor med ost och marmelad i stället, långt ifrån lyxfrukosten jag bullade upp igår medandra ord, men mätt blev jag i alla fall.
Får se vad jag hittar på i dag, Håkan ska ju börja måla väggarna så det ska ju bli spännande att se hur det artar sig.
Hepp nu får jag försöka sätta fart på kråkan här så hörs vi senare

Det brinner!

...i min hals also...
Rädda, larma, släck!
Är precis hemkommen från svärisarna där vi klämt i oss varsin pizza framför melodifestivalen. Må satan ta alla er som röstade på Anna Bergendal! Personligen skulle jag helst sett att Björn Gustavsson hade kammat hem vinsten...
Nu ska jag nog slå ihop mina blå och hoppas att jag får några timmars sömn och slipper hemsökas i mina drömmar av en sprickfärdig Kicki Danielsson i knullrufs och lackleggins.
Natti!


V. 28

Uträkning utgår från dagens datum: Lör 13 mar 2010.

Din graviditet startade Lör 5 sep 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 19 sep 2009 (ägglossningen).

Du är på dag 190 av 280. (67,9%).

 
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 11 jun 2010
Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?



Så här ser "lilla" magen ut


Kan inte fatta att jag är i vecka 28 redan, känns som om det var i går jag stod och hyperventilerade över gravtestet höhö.


13 Mars

Hallå...
Sitter i sängen nu och pustar. Håkan fick t o m hjälpa mej upp med benen i sängen för jag har så jävulskt ont i dag. Har inte varit en rolig natt...
Men jag släpade mej upp före Håkan i alla fall för jag hade planerat att överraska honom med american pancakes till frukost. Eftesom jag är stel som en jävla pinne tar det evigheter att linka runt i köket och plocka i ordning ingridienser mm. plus att jag har blivit så jävla anfådd det sista (särskillt i dag när hela snoken var igentäppt) så jag svor och hade mej men ville ju inte be Håkan om hjälp för då blir det ju ingen överraskning. Till slut hade jag stekt mina pannkakor och till det gjorde jag varsin latte för att lyxa till det lite. Blev faktiskt riktigt bra.


mums!

så nu förväntar jag mej att Håkan ska skämma bort mej (ännu mer) hela dagen. Det har börjat bra med att han servat mej med vattenflaskan så den står inom räckhåll, snytpapper och tillpuffning av kuddarna bakom ryggen, kaoset efter mej i köket tog han också hand om min underbaraste underbara.
Snart kommer Stig hit också så då kör tapetseringen av coverup tapeten igång.
I dag går jag för övrig in i ny vecka så magbild is coming up!

12 Mars

Morrn morrn!
Solen skiner och jag känner mej hyffsat pigg i kålroten i dag. har fått en aning mer sömn i natt så det känns bra. Men sjuka drömmar har jag en del av. Brukar drömma flera olika drömmar per natt eftersom jag vaknar så många gånger. I natt drömde jag bl annat att de tog ut bebisen ur magen för att väga den(?) Den var en riktig 5 kilos klump så jag trodde den var "färdigbakad" men den skulle dom sätta tillbaka igen. Det var en pojke förresten undrar vad det betyder...Sedan drömde jag även att mina tänder var lösa och så fort jag bet i någonting så tappade jag tänder. Läbbigt.
Nog pratat om mina rubbade drömmar, i dag är det fredag och kanske att en jobbarkompis kommer hit på en fika i eftermiddag. trevligt trevligt. I kväll drar nog Håkan och Stig igång med tapetseringen i tv-rummet. Först måste de flytta lite möbler och göra en del förarbete men det ska bli så gött att börja bli ordentligt klart med nåt rum.
Hepp nu ska jag ta tag i mej själv. Hoppa ur morgonrocken och i lite kläder är väl första steget.

shopp shopp

joho då nu har det kliat i shoppingtån för länge och nu när jag kikade in på H&M's sida så hade dom fått in massa nytt. Eftersom jag har 25% på valfritt plagg så tänkte jag passa på.
Detta hamnade i varukorgen:



Har beställt dessa plagg i strl 36 så jag räknar kallt med att jag ska kunna klämma ner mej i dom i sommar. Den får gärna komma nu by the way...

sömntuta

tjo!
Har precis vaknat efter en liten nap. Behövde jag verkligen. Skulle gärna legat kvar där och trynat för alltid men jag får göra ett nytt försök till sömn i natt.
Teven har levererats i alla fall. Snabb som en oljad blixt var han. In ut.
Svärmor har jag haft på besök också. Hon hämtade upp lite skivor som Håkan bränt åt henne och jag fick tummen upp för kuddarna och kladdmuffinsarna. Nu ska jag veva runt lite här på nätet och sedan ska jag ställa mej och steka sjuttioelva pannkakor är det tänkt.
Mors...

11 Mars

*snark*
Här sitter jag och ugglar. Har precis käkat frukost och känner mej förvånansvärt pigg trots att jag har varit vaken sen 05 och somnade runt 02.30 någon gång. Håkan var så jävla rolig när han vaknade till sitt larm. Han gav mej världens mördarblick och sa "Vet du vad du just gjorde?"...eh nä? "Du hällde ut allt kaffe i sophinken" Han hade tydligen drömt att vi kokat en hel kanna full med kaffe också hade jag bara hältt ut den i sophinken (inte ens i slasken...) moahaha vilken mardröm för stackars kråkan. Allt kaffe borta.
Storhandlingen i går gick fint. Var även inne på stjärtbergs för att köpa hårinpackning och vem hittar man inte där bland hyllorna då. Jo lilla Jorn såklart. Han verkar ha bosatt sig där. Jag och Håkan är nämligen bara inne där någon gång ibland vart fjärde skottår ungefär och varje gång har vi lyckats pricka in Jorn. Himla trevligt hur som haver, fast han insunierade att han hade större mage än mej och det är jag inte riktigt beredd att hålla med om...
I dag ska jag försöka få lite gjort. Är sugen på att fixa och dona, baka, dammsuga(!) mm får se om kroppen vill lika mycket. Förresten på tal om ingenting måste jag bara få gnälla lite över att mina favorittrasor inte verkar finnas på willys längre. gah! Vart är vi på väg! På semester älskling... 

Så fint!

Satt här i godan ro och hörde att det knackade på dörren så jag linkade iväg och utanför står tre av grannarna på gatan och lämnar över ett stort paket innehållandes den här gigantiska (syns inte på bilden) blomman.

Ett välkommen till gatan från alla grannarna. Hur underbara får man bli? Nästan så jag börjar lipa här.

Nom nom nom nom nom nom

Bara mina höhö

Tv + Videokamera


Väldigt svårt att se på såna här bilder hur dom ser ut men detta var vad jag lyckades skrapa fram. 47" LCD full HD.

Kameran tror jag var den här

Längtar tills den kommer hem så man får klämma lite på den

10 Mars

Idag går mjölken i kylen ut så nu vet alla det...
Jahopp idag är jag lika pigg och glad som i går så då vet ni vilken nivå det ligger på.
Har precis käkat frukost och ska snart hoppa in i duschen och efter det blir det kladdmuffinsbak som jag inte orkade med igår kväll. Åkte ju och hämtade tapeter och lim mm mm på colorex i går och även en burk med färg som vi hoppas blir bra. Så jävla svårt att välja efter ett litet streck på en pappersremsa men vi får tro att der blir bra,vi var ju i alla fall överrens båda två höhö.
Nu har vi även bställt tv och i dag ska Håkan beställa videokamera också. Blir nog himlans bra.För dom som är intresserade ska jag försöka googla bilder på sakerna sen så ni får se.
Ja vad händer mer idag då. Jo vi ska bege oss in till stan efter Håkan slutat jobba och storhandla eftersom det börjar fattas saker lite här och där. Så ser planen ut.
Nu ska jag snoka runt lite här innan jag tar tag i mej själv.


9 Mars

Ont ont ont!
Ja fy fan nu orkar jag inte med skiten längre. Har sovit skitdåligt i natt med. Däckade väl till sist vid 07 tiden och har slumrat och vaknat sedan dess till jag mösa mej upp vid 12.30. Jag är allt annat än pigg om man säger så...
Jag tror faktiskt inte jag kommer va en av dem som tänker tillbaka på graviditeten med salig blick och längtansfulla suckar...
Jag ska se till att muntra upp mej själv i kväll med att baka kladdmuffins! Choklad löser alla problem.
Nu ska jag bara försöka fördriva tiden tills kråkan slutar jobba för då ska vi dra till colorex och hämta tapeterna och bestämma övrig färg i tv-rummet. Får se om det slutar med slagsmål eller om jag får som jag vill höhö nä men vi brukar vara ganska överrens otroligt nog.
Smell you later!

Soffan

Här kommer bilderna på de beryktade soffkuddarna då. Ganska kassa för solen skiner in där just nu men skiiiit samma.




8 Mars

mors mors
Här sitter jag och svär åt min halsbränna. Den är inte trevlig mot mej. Sovit skitdåligt i natt igen skulle vara riktigt skönt att sova en hel natt nån jävla gång. Hepp nu ska jag sluta gnälla.
Har blivit lite ändrade planer idag så min fikadejt utgick men vi får köra på nästa vecka hehe.
Men jag har ju mitt samtal från dr Björk att se fram emot...yey. Måste ta nya bilder på soffkuddarna märkte jag för det var alldeles för mörkt i går när jag gjorde det och blixt är inte så vackert.
Nu ska jag snoka runt lite på internetet och knarkaden här låten:


För jävla bra. Snygg är han också *slurp*

7 Mars

Yo!
Nu har jag till slut parkerat mig här. Har varit en hektisk helg därav dålig uppdatering. I går var det kalas igen för att fira kråkan och efter det var jag så slut så jag bara däckade i sängen i princip. I dag har vi varit i Skövde och härjat. Kikat på tv-apparater och videokameror så ögonen går i kors höhö. Så nu har vi lite koll på det. var inne en sväng på babyproffsen och klämde ännu en gång på Singen och har nu bestämt oss för att det är en sån det får bli. Ska kika lite på nätet om man kan få den billigare innan vi beställer. Inne på Chili hittade vi fin fina kuddar till soffan. Blev för jävla bra. Visar bild sen. Även en tvättkorg hittade vi. När vi gick på IKEA hittade vi ingen vi gillade men jag hittade en papperskorg som såg ut som en plåttunna med lock och sa då att en sån skulle jag vilja ha fast stor till tvättkorg och precis en sån hittade vi inne på chili. perfekt! En svart som det t o m står tvätt på. Kommer passa perfekt in i tvättstugan när vi gjort iordning där. Fast den står ju bra där redan nu. Ny dammsugare har vi införskaffat också. Fick pengar till den i julklapp men det är först nu vi hunnit köpa den, starkt jobbat...
På väg hem passade vi på att överraska lilla mormor med semlor. Hon är så go för vi pratade givetvis om andra chansen som gick på teven igår och hon var arg som ett bi för att Pernilla Whalgren gått vidare i stället för Crusified barbara. Hon är för jävla tuff min mormor <3
Sedan hade vi besök här av Larsa och Janne som skulle se om det var möjligt med glasskiva istället för kakel i köket. Dom mätte och pillade lite så vi får se vad det blir i slutänden.
Hepp nu ska jag snoka runt lite här och vänta på att Håkan serverar mig korv med bröööö!


Huset

Jahopp här kommer några bilder då. Men det ser mest stökigt ut tycker jag. Men man ser ju på ett ungefär.



tv-bänken ska vi bygga på lite. Vi hade inte mätt innan så visste inte om det skulle få plats en del till men det gör det. Så ska det bli ett högskåp på där. Svårt att förklara men det kommer bli najsigt. Väggen där bakom kommer antagligen bli brun.

På kortväggarna har vi tillslut bestämt oss för den här tapeten.

Det här sofföverdraget köpte vi. Vi ska inte ha det bordet där sen,kanske inget bord alls, vi får se.

Lite bilder på köket där alla skåpsluckor kommit upp plus socklarna och nästan alla täcklister.





Så ser det ut. I morgon ska vi nog hämta tapeterna och bestämma oss för en färg att ha på "längderna" i tv-rummet. Så tapetsering och målning blir nästa steg.

4 Mars

Tjip!
Joråserrusåatt i dag kravlade jag i alla fall upp i någorlunda normal tid trots i princip nada sömn i natt. Hade över Låle på fika vid 11 snåret. Hon hade med sig hembakta semlor och själv bjöd jag på negerbollar och min sockerkaka (som tro det eller ej gick att äta) Himlans trevligt och gott. Låle tyckte att alla nya möbler var jättefina och sånt är ju alltid roligt att höra. Ska ta bilder nu och lägga ut så ni också får se.
Annars i dag blir det inte så mycket gjort. Vi ska till banken i eftermiddag och öppna ett gemensamt konto (hörde jag vuxenpoängen trilla in?) mm så det är väl det enda som står på mitt shema idag. Har en skvätt mjölk som går ut i dag också så kanske att jag får för mej att baka lite scones senare. Herregud vad jag låter prydlig och ordentlig. Skjut mej.
Hepp nu ska jag nörda runt lite 


3 Mars

Mors
Fan va schleten jag känner mej i dag. Ont som fan och såååå trött så jag och Heineken har bildat piggaklubben här i sängen. Ska i alla fall pallra mej upp och laga lite mat sen innan älskling kommer hem och fortsätter med möbelmonteringen. Ni kan inte fatta vad fint vi kommer få. Är så satans nöjd. Kanske lägger ut en bild sen i kväll när stolarna till tv-bordet är färdiga eller så får det vänta tills i morn så jag får dagsljus.
Hepp det finns välinte mer att skriva för tilfället. Jag får fan rycka upp mej snart alltså.


2 Mars

tja
Jag sitter här och är lite smått rastlös. Vill göra nåtgot men är totalt orkeslös. Ingen bra kombination. Det har verkligen gått utför för mej. Kan ju inte ens byta sängkläder utan att krevera. Fick ge upp det projektet och sätta mej här och pausa lite. Kanske ska baka nåt. Vi har aldrig något fikabröd hemma och det är så tråkigt om man får besök att inte kunna bjuda på nåt annat än typ..fläskkotlett höhö det svämmar det över av i frysen.. Jag är ju så jävla kass på att baka bara. Men sockerkaka kanske jag vågar mej på? Hur svårt kan det va liksom? Så får det bli. Bakar nog några sockerkakor och sedan slänger jag mej i sängen och kör några avsnitt Lost på det. Sounds like a plan!
Fortsättning följer...


Kollage

Här är lite av allt det som fick följa med hem från Ikea:

Ikea

1 Mars

Hej hej
Nu tänkte jag att jag skulle orka skriva lite. I dag har inte hänt så fruktansvärt mycket, har pysslat lite smått med ditten och datten. Jag är inte på toppenhumör direkt för jag har fått lite problem med magen. Hoppas det försvinner...
Håkan håller nu på och röjer lite inne i tv-rummet och ska nog snart bygga ihop matgruppen som ska stå där så vi får se hur det ser ut. Mycket som ska komma på plats nu men så fort det börjar bli någorlunda iordning ska ni få se bilder. Han har nog satt upp glasskivorna i det andra vitrinskåpet nu så jag kan börja packa upp lite vinglas som ska stå där.
Återkommer....


RSS 2.0