29 Mars

Jaha...vad ska man göra.
Natten gick bra. Alltid lika roligt med Connie. Vi fikade våffla med grädde och sylt med nattpersonalen. gött gött men såklart orkar man aldrig mer än en. men det blev några över så det blir våfflor i natt också.
I natt kommer tiden gå ännu fortare för klockan 02 så blir klockan helt plötsligt 03 höhö. glöm inte ställa fram klockorna nu.
Sen i morn blir det ju dop klockan 11. får se hur pigg jag är på en skala medså få timmars sömn. Får sova mycket i dag. ä va fan sova kan man göra en annan dag höhö. ska i alla fall bli väldigt skoj med dop. Träffa lite andra trynen.

Nu ska jag hoppa på Håkan så han vaknar,man kan ju tro att han också har jobbat natt.

Bilder på hotellet











Längtar längtar längtar längtar

28 Mars

Har precis skutsat i väg mamma till mormor. Hon och pappa har varit här i eftermiddag. mamma har blivit förkyld och gick runt och hostade och huttradde så man får hoppas att hon inte smittade ner mej.
Mormor var så gullig när vi kom in till henne hon tjoade och sa att jag såg så fräsch och fin ut....eh? Har flötigt hår och två stora böldfinnar har ploppat upp i trynet...väldigt fräch..inte.
Har lånat ut min dator till mamma så hon kan visa bilder för mormor. saknar min lilla rosa dumburk redan...

visade bilder från hotellet i Egypten för pappa på vings sida och dom har lagt ut nya bilder så jag tänkte lägga ut några av dom här.

Nu ska jag laga mat!

Ett litet tips

Jag vill också tipsa om bra saker som alla andra. Jordens bästa mascara till ett bra pris är Masterpiece Max från Max factor. Inget slår den. Sen jag testade den första gången har jag inte köpt någon annan.
Slut på tipset höhö


Då var det gjort

Nästan allt i alla fall. Har diskat, gjort iordning på en tvätt, strykt, bytt sängkläder, städat på toaletten och satt igång en tvättmaskin. Men jag orkade inte dammsuga det får Håkan göra när han kommer höhö.
Ska laga mat sen också...eller mat kanske man inte kan kalla det. mannagrynspudding typ men i receptet står det vaniljpannkaka men det är så långt ifrån pannkaka man kan komma tycker jag.

Tänkte ta ett fotbad också...nu

27 Mars

sitter i sängen och smälter en äggmacka...

Har varit uppe sen 08.30 och det trots att jag inte somnade förren 02.00 jag ringde till resursen och fick lite tider 3 kvällar och 9 nätter. gött gött.

Funderar på att städa lite snart. Är ju ledig hela dan och typ hela dan i morn också för jag jobbar inte fören natten.
eller så slappar jag bara...får se.
Då kommer mamma ner hit på fredag morgon. Det blir skoj. och eftersom jag är ledig hela fredagen kan ju du komma hit och va med mej eller vad säger du mammsen?

Sen måste jag ringa pappa också..ringde i går men han var inte hemma så då tjöta jag med brorsan i stället....fick ju duga det med höhö.

Sen håller jag på och fixar jobb till min kära syster. Hemtjänsten i Kvänum behöver folk i sommar..undersköterskor alltså så jag ska fjäska in mej hos chefen genom att erbjuda Malin höhöhö

Nä nu ska jag lyfta på arslet

26 Mars

Pigg som en mört. Eftersom jag jobbade natten och skulle jobba kväll igen efter så sov jag till 14.00 i dag. så jag är inte så trött nu. Några som jag däremot var trött på i morses var tjötkärringarna som jag skulle rapportera till. Fick knappt en syl i vädret jävla kackel på dom. Man vill gärna rapportera fort så man kan få komma hem och sova efter en lång natt. plus att jag ska hinna rapportera till hemtjänsten innan dom åker ut. Så när jag till slut var färdig och kom ner till hemtjänsten var det ju inte en käft där. ååååååååååååååååååååååååååååå. jaja fanns ju inte så jättemycket att rapportera men ändå.

Fick mitt lönebesked i dag och jag mins inte när jag var så lycklig senast. höhö. saftigt värre. men det är så jävla irriterande att man betalar så mycket i skatt. av drygt 27 000 kronor fick jag behålla nästan 19 så det är över 8000 i skatt. fy fan.

Får se om jag är ledig i morn. Fick höra av natten att det fanns jobb på kvällen men resursen hade ringt till chefen och sagt att dom inte fått tag i nån jävligt skumt eftersom dom inte ens har ringt mej. så jag ska ringa henne i morn och vara jobbig. Det har nämligen hänt förut. Så dåligt.

Men gud vad jag gnäller i dag då. Skärpning.
Godnatt ni som ska sova....inte jag also...

Jaha då har man varit lite duktig igen

Väntar på att pajen inne i ugnen ska bli klar. Blandad svamppaj blir det med smulad grönmögelost på mums mums blir nog gott. Har inte gjort så mycket i dag. tvättat en maskin tvätt..inte mer än det. satte mej och kollade på en film. Fröken sverige hette den..ganska bra faktiskt eller så var det bara för att jag hade tråkigt och låga förväntningar. Ska snart lägga mej och försöka sova lite. får se hur det går.

Nu piper klockan pajen är klar!

25 Mars

Då var man vaken då. Har varit uppe sen 12. Sprang ut och hämtade posten det första jag gjorde för jag trodde mitt lönebesked skulle komma men icke..skit. Det gick väl bra och jobba i natt men det var hypermycket att göra. Skulle väl fortfarande hållt på nu om jag varit själv. Fick skjuts hem av svärfar när jag slutade. Nu ska jag bara ta det lugnt i dag. ska jobba i natt också och då blir det en hel natt 21.15-07.15 får se vem som nattugglar med mej då.

Till helgen går det över till sommartid och gissa vem som jobbar natt då höhö. får ju faktiskt betalt för den timmen som försvinner. gött gött.

Tack för kommenteren om bilderna mamma! puss å kram


Nu så...

Ska jag åka och jobba. Hej hopp

Bilderna som jag lovade

Jag är allt bra muppig som springer runt klockan 6 och tar kort fast jag jobbat hela natten...men jag var så pigg.

image224image222image221image220image228


23 Mars

Jaha ja. Nu är man piggelin. Var jättekul att jobba i natt. Åt ju ett påskbord till..raaaaaaap. Och sjuksköterskan i nattpatrullen var utklädd till påskärring såg för jäkla rolig ut. Och min nattkamrat berättade en sak som hände henne härom natten. En tant ringde på morgonkvisten och natten gick dit här är dialogen som följer:
Natt- Vad ville du?
Tant- Är du från verkligheten?
Natt- ja...
Tant- När börjar den?
Natt- Inte förren 07.30 för din del så du kan fortätta sova

Ganska roligt....
När jag slutade klockan 06.00 och gick ut va det gnistrande snö och behagligt kallt och det var tydligen 14 minus. Kändes hundra gånger bättre än en blåsig dag med plus 4. Var så tuff dimma på åkrarna när jag kom hem låg som en kort vit mur. förökte få kort på det men vet inte om det blev så bra...lägger ut dom sen.

Nu ska jag bara sega tills jag börjar jobba 16.30-21.00

22 Mars

Glad påsk då alla...
Har precis kommit hem från Renen efter ett 7-16 pass. Det var väldigt lugnt i dag så det gick bra. Ska snart lägga mej och nana lite för jag ska jobba natten 23-06 och sen blir det kvällen imorn också...vågar inte skirva mer hur jag jobbar eftersom mamma läser höhö. Nääää jag jobbar inte för mycket.
Jag och en dam på hemmet funderade lite på varför det inte har hörts några smällare än i dag. Men dom är väl slut antar jag för här i Kvänum kan man se raketer och höra smällare skutas en helt vanlig dag så....

En ann

Slut för i dag

Nu har vi sett på Pippi Långstrump på rymmen. Det blev inga popcorn till för älskling kom hem med en stor bit smörgåstårta och prinsesstårta till mej så det fick bli det i stället. Han blev helt till sig för att jag hade städat så slapp han göra det. Nu ska jag hoppa i säng. Upp och jobba i morn 7-16. sen 23.00-06.00 och söndag 16.30-21.00 Så det blir nog inte så mycket skrivet här kanske...

nattinatt

Skinande rent

är det här nu. Oj oj oj vad jag har flängt runt och grejjat. Är helt genomsvett. bättre än friskis? Har diskat, dammat, torkat rent överallt i köket, gjort rent på toaletten, bytt sängkläder, dammsugit, torkat golv, slängt sopor och nu väntar jag bara på att tvätten med sängkläderna ska bli klar så jag kan hänga upp den. phu.
Nu ska bara älskling komma hem också så ska vi se på film och poppa popcorn.
 
Sen fick jag ett underligt samtal från Renen där dom sa att jag skulle jobbat i kväll. öh? Har inget uppskrivet i min almanacka om det och jag är alltid skitnoggran med ett skriva upp samtidigt som jag pratar med resursen. Men det har tydligen hänt förut och då är det ju resursen som gjort fel och inte jag. Jaja dom hade fått in en annan så det var ju lugnt. Men ändå så jävla störande.

Kom nu då Håkan!

Nä nu ska jag nog göra lite nytta

Kan ju passa på att diska och dammsuga och greja nu när jag inte har något bättre för mej. Dröjer väl ett jävla tag innan Håkan kommer hem ändå. Ska först slänga in lite ved i kaminen så inte den slocknar nu när det är så jävla kallt.

tjoho

Vad hände här då?

Han som brukar vara så jekla snôgg

Fulis
52 / 82. Wentworth Miller

Snyggis

Trött

Jag orkade inte följa med på kalaset. Har fått så ont i ögat av någon anledning plus att jag ska jobba röven av mej resten av påsken så jag hoppade över det. Är inte på topp. Får gå på kalas nummer två på måndag i stället.
Nu ska jag hugga tänderna i min chokladkaka. Digestive såklart (ja Malin jag köpte en också höhö)

image219
Mums mums

21 Mars

Låååååååååååååångfredag idag då och jag är ledig. Fast vi ska på kalas sen för Håkans syster fyller 20.
Blev ju inte mycket till snöstorm i natt. Har ju bara blåst och inte kommit någon snö alls typ.

I går hade ju jag jobbat natt och gick hem till svärföräldrarna och sov. gött värre för jag sov ända till 14.15. sen började jag jobba 15.45-21.30. och efter det hem till svärföräldrarna igen och duscha och se på sverige kampar. Det programmet är så jävla kul. GULD. fikade lite och såg på american idol..vilka nötter det finns alltså. En del undrar man ju om dom har glömt att ta sina piller eller nåt. Sen åkte vi hem och jag satt vid datorn och somnade nog inte förren 03.00. men med tanke på hur länge jag sov så är ju inte det så konstigt.

hepp hepp


Ska snart åka...

och jobba. Har varit och handlat massa massor höhö. och kassörskan upplyste mej om att min syster hade varit här och antagligen hade vi väl gått till samma kassa då..vadå dela på en hjärna eller? och hon var nyfiken på bäbisen såklart och undrade om det var en pojke eller flicka så jag fick skryta lite om min systerson.

Har ätit ostbricka i kväll...eller ja digestivekex och mögelost så det var inget lyx på nåt sätt. Inte många som klarar av att äta mögelost och samtidigt titta på rent hus på teven höhö.
Sen blev det såklart lost och butterkaka.mums musms. Jag var sugen på allt i hela affären bara för jag var hungrig när jag gick in. Blev mycket onyttigheter. göttigt.

Nu ska jag åka och jobba

Får se om min mamma lyckas hitta hit och läsa nu då

19 Mars

Inte uppe med tuppen i dag i alla fall. Gick hem till svärföräldrarna efter att jag slutat så fick jag skjuts av Stig hem som började jobba 06.30. Försökte väcka Håkan men det var lika lätt som att få liv i en vägg....
Nu ska jag greja lite här sen ska jag och Håkan åka in och storhandla. Ska hinna med att köpa doppresent till lilla Hugo också...får se vad det blir. Sen blir det tv tittande. Rent hus klockan 20.00 och Lost klockan 21.00 gött gött.
Sen ska jag jobba 23.00-06.00. Så det här blir kanske enda inlägget i dag. Synd för er höhö.
baj baj

Jag är så duktig

Har nu hängt upp tvätt, diskat, plockat iordning lite i huset, sopat golvet i köket (orkade inte släpa fram dammsugaren) och gjort rent i kylskåpet. Det behövdes kan jag säga. Var bakom alla fack och lådor drog ut och grejade så nu är det skinande rent. Ska vi bara fylla det med mat i morn då. Egentligen behövde jag frosta av frysen också men orka, har Håkan nåt att göra i kväll höhö

Nu ska jag lägga mej och försöka sova lite. sen blir det jobb 23.00-06.00

Blegar...

Har inget att göra. Hittade den här snygga ringen på Topshops sida. Fanns mycket snyggt där..blir rääääät sugen på att shoppa alltså.

Leaping Leopard Ring

18 Mars

Solen skiner. Hade varit så gött om inte den jävla snön hade legat. Höll ju på att halka och slå ihjäl mej när jag gick fram till Tornumsgården ingen som brytt sej om att grusa där tydligen. Rolig natt som var. Ulla-Britt är så jävla rolig. Vi mobbade Kvänumsgårdens påskris som såg ut som om någon pyntgalning spytt över det med paketsnören ägg, kycklingar, fågelbon och jordens fulaste häxa i toppen. Ulla-Britts kommentar på det hela.
- Hade jag ställt in ett sånt ris hemma hos mej hade gubben slängt ut både mej och riset.
Hahaha.

Nattpartullen råkade ut för punktering så dom fick bli räddade. Sen när vi lämnade fikat så cyklade jag på min kära sparkcykel och då sa Ulla britt till nattptrullen och pekade på cykeln
-Kristin kan ju skjutsa er
Jag: Ja det kan jag för jag har fortfarande vinterdäcken kvar höhö

Sen gick jag hem till svärföräldrarna och sov. så gött! Sen körde Marianne hem mej så jag var väl hemma här vid 12.30. Ska greja lite här. Har just satt igång en tvättmaskin också måste jag diska och städa ur kylskåpet. Ska åka och storhandla i morn så det måste bli gjort i dag. Gud vad roligt man kan ha.Sen blir det jobb 23.00-06.00.

Hej och hå

17 Mars

Va fan är det som händer egentligen?
I går var det värdens finaste vårdag och jag och Håkan gick och pratade om sommaren och i dag är det snöstorm. Jag hade till och med tänkt haka på cykeln och börja cykla hem från jobbet men det går ju inte nu...hade haft en rejäl medvind iaf är ju en sak som är säker.

Har jobbat 07.30-13.30 och nu ska jag slöa järnet och till och med sova lite för jag ska jobba natten 23.00-06.00 Jag och Ulla-Britt ska härja i natten. Sen blir det nog så att jag går hem till svärföräldrarna och sover för nu kan jag ju inte cykla.

Jajaja

Duscha?

Ska man våga det tro...?Kanske förvandlas till Hulken på 1 sekund.
Sett klart på filmen har vi gjort nu i alla fall. War of the worlds...ganska bra.
Ska sitta här och klämma lite..eller duscha. sen blir det parlamentet.

Färdig med maten

Det blev lite ändring eftersom potatisen var lite väl mjuk. Ris, stekt falukorv och brunsås blev det istället. Gött gött. Nu ska vi se på film.

Bilder från promenaden...

image218image213image215image216image217


Hemma igen

Fan va gött det var med en promenad alltså. Känner mej jävligt nyttig nu alltså. Jag är ju så himla smart också..jag och Håkan gick det långa varvet och precis när vi kom tillbaka till bilen så upptäckte jag att en av mina vantar var borta. det var bara att vända om igen och jag sa till Håkan att jag måste ha tappat den mot slutet av varvet så vi går tillbaka samma väg. Vi gick och gick men hittade ingen jävla vante och precis när vi kom mot slutet av varvet igen där vi började förra gången hittade vi vanten. Hade vi gått varvet åt samma håll igen hade vi ju bara behövt gå 100 meter extra eller nåt. Men nu var vi så duktiga och gick två varv. Kanske kan köra med det "tricket" nästa gång också så man går mer än ett varv höhö. nu har vi knatat nästan 6 km. gött.

Nu står Håkan och diskar och snart ska jag laga mat. Hasselbackspotatis med stekt falukorv och bearnessås (hur stavas det?) härlig kombination va. Som sagt det ekar tomt här så man tager vad man haver.

Ska lägga ut lite bilder från skogen också för såklart hade jag kameran med mej

trött jag är

Jag har ju inte sovit så mycket....

väntar fortfarande på Håkan..han får skynda sig innan jag ångrar mej.

Såklart

Bara för att jag sa att vädret inte lockade mej till att gå ut har det på några sekunder blivit strålande solsken med klarblå himel utanför. Så det blir nog en promenad ändå. Ska bara vänta på att Håkan ska äta nyponsoppa först...

Heting

Björn var ju bara bäst i går...

Björn Gustavsson

Och rätt låt vann

Charlotte Perrelli

Hum hum hum

Det är roligt att titta på mingelbilder tycker jag...mest för att se vad folk har på sig. Ibland är det inte så snyggt.

Linda Ekholm & Anna Ohlzon

Hon är säkert jättesnäll men det är inte jag...

16 Mars

Haha jävla rolig natt jag haft. Mycket att göra men det fanns mycket att skratta åt också. Bästa kommenteren i går var ju ändå "Min ormbunke har fått flatlöss" höhöhöhö. och mycket ska man läsa innan ögonen trillar ut. stod i tidningen om en kvinna som suttit på toaletten i 2 år och vuxit fast i den. kan det verkligen stämma? i USA kan allt hända verkar det som.

I dag är jag ledig! första lediga dan på 10 dar tror jag.Så va fan ska jag hitta på nu då? Hade velat gå ut och gå men vädret lockar ju inte direkt (jag vet jag är lat). Blir väl till att se på en film elelr nåt annat slappt. jag försökte att inte sova så länge i dag eftersom jag ska börja 07.30 i morn...sen jobba natt så det blir jobba, sova,jobba,sova. men gött är det.

Nu är väl Sandra hemma från Österrike igen...eller?tjoho.

Hej

Jag tror jag svimmar

Jag vill haaaaa!

 - Högklackade ROSA skor


Snark

Måste hinna sova lite innan melodifestivalen börjar. Mina ögonlock är tunga som bly.
Älskling och jag har precis sett på film. Irene Huss. typ en sämre verision av beck och vallander. Komissarien är ju Lasse "Kurt Olsson" Brandeby så det känns aldrig riktigt seriöst..

och gissa vad det blir pizza i kväll. tjoho. är så jävla sugen på det. Moff moff moff.
nä ska kanske lägga mej och sova lite..

Hahaha

Alla ni som ser på the voice och som jag stör sej järnet på den babblande kebaben i bakgrunden som inte vill visa trynet i kameran. här är en bild på honom.

17 / 69. Från the Voice TV kom Kim Halling

15 Mars

Gick bra att jobba i natt...tiden gick fort.
gött att man inte börjar jobba förren 23.00 i kväll. hinner man ju se på melodifestivalen. måste ju se vem som vinner. Jag hoppas på perelli eller rongedal.

Är så sugen på nåt gött i kväll men det ekar ju tomt överallt här. Måste in till stan och storhandla nästa vecka.
skulle ju inte sitta helt fel med pizza i kväll....eller en stor lösgodispåse från Haralds...får se om det blir nåt av det.

Nä nu ska jag sätta igång en tvättmaskin och ta ner tvätten som redan hänger uppe...roligt...

mmmm det luktar vitlök

Har vitlöksbröd i ugnen som jag snart ska trycka i mig och efter det blir det chokladpudding med grädde. sen iväg till jobbet. Får se vem det blir jag jobbar med i natt.

Imorn blir det melodifestivalen då...vem tror ni vinner?Jag diggar ju rongedals låt mest för att dom är två ägg precis som jag och syrran höhö.

hörs i morn..väck mej inte!

Nä...

nu börjar jag få träsmak i baken..då vet man att man har suttit för länge när man får det i en soffa...
ska väl diska lite mm. tröööökigt!


Nördvarning?

Hahaha. Älskling fick ett par hörlurar i födelsedagspresent och med dom följde en upphängningsanordning som han självklart använder..höhö..ser ju lite nördigt ut måste jag ju säga.

image212

Sleten

Är vad man är. Jag är så sugen på att gå på fest, mest bara för att få sminka mej. Det är skoj det. Men det blir ju inte så ofta som man sminkar sej numera när man bara jobbar eller är hemma och ugglar.

Hittade lite fina sminkbilder och det börjar klia i fingrarna höhö





14 Mars

Fan va tiden går fort. redan fredag igen. och snart är mars slut...
Ska jobba natten sen och i morn. sen är jag ledig på söndag som det ser ut nu då..

Har försökt sova lite längre i dag men det gick inte så bra...kanske får lägga mej några timmar sen.

Har pratat med pappsen också. har inte pratat med honom på två veckor kom vi fram till. vi pratade om allt möjligt. mest om hur mycket jag jobbar och om eygyptenresan.

Ska nog försöka städa lite här sen...behövs.

jaha ja

Jag var nog inte så snabb med att skriva ändå...
Har sett på Rent hus och fy fan säger jag bara. tittar på min egna dammråttor och undrar vad dom kan ge för sjukdomar..kanske ska dra hem den där tanten med tjocka glasögon så hon får ta några prover. Förresten tycker jag att dom ser så jävla töntiga ut i sina fjantiga förkläden så kan ingen vara snäll att anmäla dom till stajlingakuten så dom också blir mobbade.

Sen har vi ju självklart sett på Lost. jäkligt bra avsnitt alltså. tårarna sprutade såklart i slutet. snyft snyft.

Sen har Kråkan och jag varit ute på vings sida och blegat på utflykter man kan göra i eygypten. Pyramider och bröte och ökensafari. Får se vad det blir.

jaha får man lite sovmorgon i morn då. sen blir det jobb på renen 11.30-21.00...en låååång dag.

godnatt


12 Mars

Nu ska jag snart åka och jobba. skriver mer sen när jag kommer hem. Slutar 16.30 så det är en riktig bebistur.

11 Mars

Hej å hå. Sitter här för en gångs skull. Har vart och jobbat 7-10. ska jobba kväll på renen 16.30-21.00 sen. också ringde resusrsen och gav mej ännu mer jobb. En del nätter till så det blir bra. Så Malin du behöver inte komma till mej imorn för jag ska  jobba. Var bara 3 timmar och en kvart pårenen när dom har apg så det tänkte jag att jag lika gärna kunde ta. Blir till att hålla i fikat bara.

Fan va paffa jag och Håkan blev i går. Satt i godan ro och såg på film och exakt kl 23.00 så blev det kolsvart. Vi ringde och frågade om det var dom i huset brevid som höll på med nåt för då kan det slockna hos oss också. Då sa dom att det hade stått i tidningen att det skulle vara strömavbrott mellan 23.00-05.00. Va fan dom skulle kunna förvarna om jordens undergång och jag och Håkan skulle inte veta om nåt. Vi har noll koll.

Nu är jag hungrig!

9 Mars

Nej Malin jag har inte dött...jag har jobbat. Skulle egentligen vart ledig i morn men det blev en delad tur i stället. Gött. ville inte vara ledig i morn. Ska nog gå och terra moster Neta på min 3 timmars rast. var ett tag sen nu. Kanske kan kapa hennes lugg lite höhö.
I går blev det inget kronan förresten..jag var så jäkla trött och hade ju jobbat till 21.00 så jag hann inte med det tyckte jag.

Är ledig på onsdag tror jag..måste kolla almanackan. Då kanske min syster och hennes lilla plutt vill komma och umgåsas med mej....eller?

Jaja nu ska jag sova.


7 Mars

Har jobbat i dag. najs bajs. Har pga av olika hot lovat att jag ska med till cronan i morn. Är tydligen pirattema. tjoho klä ut sej är kul. jag kommer se ut ungefär så här:



Tror ni det kommer hålla killarna borta? bra

6 Mars

Seg. Har jobbat 12 timmar i dag. 7-16 på Tornumsgården och sen 16.30-20.30 på renen. i morn jobbar jag 7-16
Sen lördag 11.30-21.00 och söndag 16.30- 21.00. gött gött.
Nu ska jag lägga mej och läsa lite.
Hej hopp

Ego ego ego

Har försökt mej på photoshop men jag är så himla kass. Men lite bättre kanske den blev. Orginalet finns längre ner på sidan eller under kategorin festbilder

image211

Höhö

Jag och min kära sambo är så bra på att kommunicera...inte.
Han höll på och pratade om vilka chips och dipp han hade köpt. Till slut fattade jag att det var grillchips med dilldipp han hade köpt. Säg det fort 20 gånger höhö. Får se hur den udda kombinationen smakar.
Han har precis tryckt i mig en bit kexchoklad med mörk choklad och fy fan vad det smaka.

Nån mer än jag som ska se på rent hus och lost i kväll?

hahahahaahhahahaahhahaaaaa

Lite "gamlings tema"

Norrköping, Centrum

En äldre dam ~80 går på gatan då en kille ~10 kommer fram och frågar vad hon heter.
Damen: Jag heter Britta!
Killen: Haha, det rimmar på fitta! (Killen skrattar högt)
Damen: Ja, och Ulla rimmar på knulla. (Hon ler vänligt tillbaka)
Killen blir med ens tyst och skyndar förläget därifrån. Damen går lugnt vidare.

Klädaffär, Helsingborg

Ett äldre par står och kollar på kalsonger till gubben.
Tanten: Nej, dom är ju alldeles för stora...
Gubben mumlar något ohörbart.
Tanten: Hängslen? På kalsonger? Fattar du nu varför du inte får gå och handla själv?!


Sjukhuset, Landskrona

Ett äldre par ~80 sitter i väntrummet på sjukhuset. Tanten sitter med ett papper, troligtvis en utskrift från ett test, i handen.
Tanten: Sex kvinna... Sex kvinna?! Vad står det? S-E-X kvinna?
Det blir tyst en liten stund. Båda läser återigen på lappen.
Farbrorn: De tycker kanske att du är en sexig kvinna?

Tjuvlyssnat.se är bäst!


Diskat och grejjat

Å vad duktig jag är.
Har precis pratat med älsklingen och vi kom fram till att viska ha chips och dipp till Lost. Så jävla gött.
Fick just sms från en jobbarkompis som undrade om jag ville byta med henne så jag förlängde min tur imorn från 7-10 till 7-16. Ja tack säger man då höhö.

Kissemiss

Hade ju som sagt lite tråkigt så jag terrade min sovande katt med kameran.
image205image206image207image208image209image210
Till sist blev han sur som ni ser höhö

Choklad är gött

Snart slut....
image203
och den är inte ens min...förlåt Håkan men du vet ju hur jag är

hum hum

har så jäkla tråkigt. Vete fan vad man ska göra.
Fast nu är nog tvättmaskinen klar så det blir till att hänga upp den skiten...Hurra...

5 Mars

Häj häj. Har precis druckit en mugg varm oboy. så jäkla gött! sitter här och längtar till egypten. har läst nu i efterhand att dom firar ramadan i hela september...livat. Men jag tänker inte fasta i alla fall.

Dom ringde från jobbet och sa att mina arbetskläder som jag beställt har kommit. så det blir till att hosta upp lite pengar när jag kommer dit imorn.

I kväll är det LOOOOOOOOOOOOOOOOST!! hura bara älskar den serien.

hej och hå

wohooooo!

Nu har jag och Kråkan bokat resa. äntligen fick vi tummen ur. Så vi beger oss till Egypten den 8 september i två veckor med all inclusive. GÖTT! Hade ju tänkt åka till Venezuela men där är det ju krig på g eller nåt nu så det vågar man fan inte. Det här blir bra. Härk kommer lite bilder från Vings sida.







Visst ser det härligt ut höhö

4 Mars

Sitter och letar resa. är så jäkla sugen på att dra iväg nån stans till hösten/vintern. har hittat ett najsigt ställe i Thailand som ser bra ut. Får se vad Kråkan säger när han kommer hem. nån stans ska vi i alla fall.

Har precis pratat med mammsen och hon hade köpt en ny bil. Saab 95 tror jag det var. en 03:a så nu har hon gjort sej av med sin lilla ka.

hum vad ska jag göra...jobbade ju i natt och är ledig i dag tackade nej till jobb i kväll men nu ångrar jag nästan det. är ledig i morn också som det ser ut nu och det börjar krypa lite smått i kroppen. men ska försöka att inte jobba så mycket som jag gjorde förra månaden. även om jag tycker det är kul så är det inte värt att springa in i väggen det första man gör höhö.

och förresten slå mej nån för jag har börjat gilla en låt med Mange schmidt...pinsamt

3 Mars

jaha..här sitter jag och ddricker the och knäckemacka. Har en paradisask framför mej också som översta lagret snart är slut på...sorry Kråkan...höhö.

nä får lägga ner den i nån låda snart så jag inte käkar upp hela.

ska jobba i natt. gött. ringde och tjötade på resursen förut och fick några nätter till. Hon måste tycka att jag är den jobbigaste idioten i hela världen. Hon har ett tufft jobb.

nähä...joho...jaha...

Lite bilder från igår

image192image193image195image196image198image199image200image201image202

2 Mars

Jaha sitter här och pustar för vi har precis klämt i oss varsin pizza. Har haft lite kalas här för Håkan med tårta och grejer. I går var vi ute och det var såklart skojigt. ska lägga ut lite bilder sen.

RSS 2.0