28 Februari

tjo.
Nu har jag mösat mej upp. Var så jävla trött i går. Sov ju bara typ 4 timmar och kalas på det. somnade typ i soffan det sista. Men sen piggnade jag till lite och kom ju såklart inte i säng fören tolv eller nåt.snark.
I alla fall...
Syrran kommer hit vid ett för hon gör delad tur i dag och kommer vara här på sina timmar. får se vad vi hittar på. Hon sa något om att hon skulle ha med sig paj men jag halvsov ju när jag pratade med henne så det kan jag ju inte säga 100 att det stämmer höhö. drömde nämligenom chokladpudding med grädde i natt bl annat. intressesmurfarna hoppar...

Nu ka jag äta lite frukost och sparka ur min sovande kr¨åka ur sängen höhö

I kväll blir det ju fest!!!Fan va kul vi ska ha!


Bilder

var så fint ljus ute så jag sprang ut och tog några kort:





Städastädastädastäda

Japp nu har jag plockat iordning lite, bäddat sängen och gjort rent på toaletten.Ska snart diska och göra tårtorna och sen diska igen då, jippi.

tänkte lägga ut lite fler bilder från i helgen





Henrik och "lilla" tårtan


Bästa bilden?tummen upp för den höhö

Födelsedagsbarnet


Mikael blev doppad i tårtan

27 Februari

Löning i dag då höhö. fast lönen denna månaden var inte så saftig som den brukar. Jag får ut hälften mot vad jag fick förra månaden, nämner inga siffror längre för det verkar uppröra folk.
Jag har vaknat till liv igen i alla fall. natten gick bra det var lite lugnare än i går kan man säga så det var ju skönt.
Nu har jag precis ätit frukost och ska snart städa iordning det sista och svänga ihop två marängtårtor. Håkan fyller ju år i dag och ska ha lite kalas för några släktingar. kl 18 dyker dom upp.
Var förresten och kollade på huset igen i går. var ju såklart fler där och klämde. pappa var med och det är ju alltid bra för han kan ju sånt här. Ställer bra frågor och vet vad man ska kolla efter. Han puttade t o m upp vindsluckan som satt högt upp och stack upp min kamera och tog bilder (typiskt såna grejer som han har för sej) tur att man har en lång pappa höhö. Sedan var vi faktiskt och kollade på ett hus till som snart ska ut till salu. Faktiskt grannarna till min moster. fy fan va fint dom har fått det. Deras hus är ju exakt likadant som min mosters och det var så kul att jämföra. Dom har ju byggt ett stort inglasat uterum med värme och kamin och hela ballunsen. skitfint. DOm kan nog få ut mycket för det huset även ikvänum liksom.
nog tjatat nu ska jag fixa och trixa lite här

26 Februari

Nu har jag vakant till liv då. Pust, vilken natt. Man kan lugnt säga att jag springit räva av mej. Hoppas denna blir lugnare.
Jahapp. Jag är rejält hungrig eftersom jag knappt hunnit äta någonting och var för trött i morse för att göra frukost när jag om hem. Nu ska jag ha pommes!
Vad gör alla andra i dag då?


Väntar

Sitter på Håkans jobb och väntar på att han ska bli klar med en grej som skulle ta "några minuter" att göra klart.
Mötet gick bra. Ssk hade en liten föreläsning om olika benbrott. väldigt spännande tycker jag. Ortoped kanske vore nåt? höhö. Har fått sms av min kära mor i dag också som redan hunnit köpa ett par skor till mej, hon vet vad jag vill ha hon.
Nu ska jag bara slappa järnet för i natt blir det jobb. Är tydligen väldigt jobbigt på nätterna nu. många som blivit sämre, men det klarar jag nog av. Hellre för mycket att göra än för lite...

Nä nu verkar det som om Håkan börjar röra på fläsket. Hurra!

25 Februari

hej och hå. Varför är jag vaken? Måste egentligen sova för jag ska jobba i natt. men har ringt lite samtal nu så snart släcker jag lampan och och kryper ner under täcket igen.
hör sen

money money money

just precis. Nu har vi kommit hem från banken. Var riktigt skoj faktiskt. synd att man bara förstod hälften av vad hon pratade om höhö. Tur jag har Håkan. Hon var i alla fall hur trevlig som helst och hade stora problem med datorn mest hela tiden. men till slut lyckades vi få fram ett lånelöfte på 1,2 mijoner. Vi kunde få mer men vi tyckte det var lite onödigt eftersom vi är ute efter ett hus i kvänum liksom. En annan rolig sak jag fick reda på var att jag tjänade mer än håkan förra året. moahahaha.
Sedan ringde jag till mäklaren för att meddela att vi fått godkänt från banken. Han var mitt uppe i en visning så jag ska ringa honom i morn i stället. ska försöka få se huset en gång till nu i veckan så ska jag släpa med min kära far också som är väldigt nyfiken höhö.

Nu ska jag och Håkan börja på 4:de säsongen av desperate housewives (och jag har fortfarande inte lärt mej stava till skiten)

hej så länge

Semeltårta

japp. Fick besök av syster yster och bus Hugo. Han tyckte det var mycket spännande att vara här och sprang och jagade min folkrädda katt Heineken så han nära på svimmade av. fjantkatt.
Vi åt semeltårta och chili con carne. mumma.
Men efter ett brak i blöjan var dom tvugna att fara hem eftersom malin inte hade skötväskan med sig. man kan säga att detta var ett spontanbesök.



sött värre

Slänger ut lite festbilder



haha den här bilden är ju så jävla ful, JImmyshand som är i vägen

Alltid lika normal...




Huset

Eftersom jag mal på så mycket om det här huset så kan jag ju lika gärna visa upp det eller hur? Några är lite nyfikna faktiskt. Har försökt svara på kommentarer men det funkar inte så jag gör så här i stället höhö.

Så här ser det ut. Mysigt va?

24 Februari

Morsning korsning.
Fan vad jag har sovit dåligt i natt. Gick och la mej vid 12 eller nåt och då var jag så trött så jag mådde illa typ men så fort huvudet landade på kudden blev jag pigg som en mört. Jippi. Jag läste lite harry potter och blev sömning och släkte lampan men då blev jag pigg igen. Sedan kom ju givetvis Håkan som låg och vände och vred på sig i evigheter men till slut somnade han i alla fall. Inte jag. Halvslummrade lite då och då sista gången jag kollade på klockan var den 04.40(!) sedan lyckades jag nog somna men då vaknade jag 06.30 eftersom jag ställt larm på 06.40 för att jag skulle väcka Håkan så det gjorde jag och sparkade iväg honom till jobbet, sedan somnade jag om och vaknade kl 8. sen dess har jag legat och glott upp i taket och inte orkat lämna min varma säng. Men nu sitter jag här i alla fall. Tror det här har med huset att göra. Jag går på högvarv.
Pucko man är eller. I eftermiddag ska vi ju i alla fall till banken och tjöta lite så det blir spännande.

Nu ska jag äta lite frukost!

Jobbat färdigt

Då är man ledig i morn då. Göttigt.
Har pratat med mäklaren fårut i dag och det är inga bud lagda än så länge men tydligen några som är intresserade...fan. Sedan ringde jag och bokade tid på banken i morgon för att se hur mycket pengar vi får låna, bra att veta sånt innan man börjar buda liksom. Får sms om det blir något bud och om det blir visning igen. Jag gick runt och passade på mobilen hela kvällen och fick ett sms och höll på att svimma av men det var från mamma som hade mellanlandat i Abu dabhi eller va fan det hette höhö. känns spännande det här.

Nu ska jag snoka i bloggar och sedan göra en störtdykning ner i bingen.
natti natti

23 Februari

morn. Gud vad seg jag var med att komma upp så. Blev väckt av pappa som började prata om huset och om vi hade hört av oss till mäklarern och då fick jag i alal fall eld i baken. Ringde Håkan men då satt han ju såklart i möte så nu väntar jag på att han ska ringa upp.
Ska äta lite frukost nu. Sedan händer det väl inte så mycket fram till jag åker till jobbet 15.45-21.30
japp japp.


Lite bilder...

Den enorma tårtan...

...som Håkan tog hälften av och la på sin tallrik...höhö

Snygga brudar


Mer snygga brudar

Jag och mitt psycosmile





Det får duga så länge. Går ju hur segt som helst. Man kan ju bli skogstokig för mindre...

Pang bom kras....

Ja i kväll var det livat. Jag och min kära kollega såg att det var någon som sopat upp en trasig kopp och lämnat spillrorna i skyffeln. Funderade så smått vem det var som hade gjort tårtkalaset komplett med ett kras och skrattade lite...senare på kvällen råkade såklart lilla kollegan välta ut en stor mugg med varm mjölk i golvet så den gick i tusen bitar. Skrattar bäst som skrattar sist eller hur det nu stavas höhö

jaha nu ska jag snoka lite i bloggar och sedan ska jag försöka lägga ut lite bilder från festen.

förresten är jag jädrigt avundsjuk på min kära mor för hon och Perra åker till Malaysia i morn i 3(!) veckor.. fusk fusk fusk.


Mätt i magen...

japp den pizzan satt fint i kistan. Nu blir det nog en film verkar det somfår se om jag hinner se klart den innan jag ska till jobbet. Bloggar mer när jag kommer hem i kväll

Lägger ut en till egobild där man ser sminkningen bättre (även denna en av få bilder utan röda ögon)



22 Februari

Då var man vaken då. Som en klocka vakanr jag alltid 09.30 när jag har varit ute och festat. Pigg är jag också, ingen baksmälla här tack och lov. Festen i går var mycket rolig. bilder kommer senare. tänkte slänga upp en bild på hur jag såg ut i alla fall



Inte värdens roligaste bild direkt men det var typ den enda på mej utan röda ögon. hurra rekord!
Nu ska jag gå och sminka av mej för det orkade jag uppenbarligen inte i natt höhö.


21 Februari

jaha. Nu har jag landat i soffan. Har varit på jobbet 7-16 och efter det gick jag hem till svärföräldrarna och duschade. Nu sitter jag här och äter resterna från ostbrickansom jag och kråkan moffade i går. snart ska jag göra mej vacker (försöka duger ju...) men det är inte det lättaste när man precis har fått en jväla finne på kinden, ingen liten heller utan en sån där som helt plötsligt förvandlas till en böld så fort man bara tänker tanken på att klämma den.Fräsch jag är va?jaja man är ju inte helt tappad bakom en vagn när det gäller smink så jag kan nog hyffsa till det :)
Men jag vet inte hur. Har inte bestämt vad jag ska ha på mej ens så. Är sugen på röda läppar igen det tyckte i alal fall jag var fint men håkan är ju såklart skeptisk. Kan han väl va då.

nä nu hinner jag inte sitta här och mögla mer

ha en bra kväll!

pucko

jag känner inte för att gör någonting. Ingen disk och ingen tvätt och absolut inget städ. Har bra det där jävla huset i huvudet just nu. kan inte sluta tänka på det. Inga skor i värden skulle kunna ge mej samma cravings som jag har nu, synd att man inte kan impulsshoppa hus bara så där...

Nä gud vad vad jag tjatar. Stäng av liksom.
Nu ska jag snart kleta in lite smink i trynet för syrran ringde förut och kommer och hämtar upp mej efter jobbet så ska vi fara till staden. 

hörs i kväll

20 Februari

tjo!
vad händer?
Själv är jag helt uppe i varv och klättrar på väggarna. Vill ni veta varför? Vi var och kollade på ett hus i går och jag är helt såld. Jag vill ha det! Skulle bli helt perfekt. 1½ plan 6 rum och kök. perfekt. Det enda problemet är läget. Ligger mitt i industriområdet kan man nästan säga. Ingen vacker utsokt på framsidan om man inte gillar att stirra in i en vägg. Men baksidan är ju helt okej och det är ju ändå där man är eller? Vi är ganska inne på detta och hoppas att ingen annan vill ha det för jag har nämligen redab bestämt hur det ska se ut. Håll tummarna för oss!

Idag är jag annars ledig och har som vanligt en massa disk och annat bröte att ta hand om.

...

Nu pyser jag strax iväg till jobbet. Hörs senare i kväll

Se upp i backen

Rotade igenom mina bilder och hittade fler från när vi var i Ö-vik. De är från Pers kamera. Lite roliga.

Här kommer tuffaste bruden på snowboard....varför jag åker baklänges?...det var lättast så höhö

Mamma aka Stig Helmer

Bror och jonny pausar

Ser ni den där oreanga "karusellen" längst ner. Den körde jag givetvis in i...


19 Februari

jahapp. morrn morrn!
Värst vad jag är uppe i god tid i dag då höhö. har varit uppe sen 08.18 för att var exakt (och det ska man ju)
Tänkte gå ut och gå men skiter i det just nu och funderar på att gå till jobbet i stället sen. Får se om latmasken tar över och slår en signal till kråkan i stället när det väl är dags...
I dag ska jag försöka ha en hel dag där jag inte äter något sött å gött. I går var en katastrof! Princessbakelse till väldigt sen frukost, en hel(!) B&J Half baked till sen lunch och chips med dipp till kvällsmat. Lät det bra eller?Nu får jag skärpa till mej, oj hoppas inte mamma läser detta för då kommer hon giva mej på moppo.

Jag hade en jävligt sjuk dröm i natt också...kommer bara ihåg små delar...tur att det bara var en dröm

jaha vad gör all ni andra i dag. tell me!

shop shop

jaha här komer en bild på det jag köpte i klädväg.



Ljusa jeanstights från Gina tricot, En grön keps från H&M och en klänning från Gina tricot som jag misstänker att varenda jävel kommer strutta runt i men skit samma den satt som en smäck och var skitsnyg så den slog jag till på

En liten bild

Fick en till bild från stoffe. Mitt öga är det för den som inte kan lista ut det och ja det är en aning photoshopat höhö



tuff va?

18 Februari

tjabba
Då är jag hemkommen från staden då. Nyklipp och fräsch är man nu (hur det nu stavas) fan va gött att kunnase sig i spegeln igen utan att få ångest. Kvittar ju hur man sminkar sej och gör sej till om håret ändå ser ut som fan.
Shoppat har jag också gjort lägger ut bild på det senare tror jag...
Efter klippningen hade jag ungefär en timme att slå ihjäl men eftersom jag inte orkade gå tillbaka fram till stan gick jag in på ett fik som ligger precis brevid min frissa. Tog en princessbakelse och ett glas saft. göttigt. Bestämde mej genast för att retas med håkan och mms:ade en bild på härligheten med bildtexten mums. Dröjde ju inte många sekunder fören jag fick "svar på tal" med ett mms på hans halvuppätna matlåda med ett mums.Det är humor.
Tog efter det bussen hem och gick in och handlade lite förnödenheter inne på sahlins så som chips,dipp och B&J half baked höhö slurp.
Sedan mösade jag mig till Jörgensens där jag fick skjuts hem av en vresig Håkan.livat.

Nu ska jag läsa bloggar och äta glass!


tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööött

fy fan. Nu är jag hemma från jobbet och jag är helt slut. som ni förstår var jag inte med på mötet, det var tydligen inte meningen heller, hejjigt...
Så jag fick vara på avdelningen och det var totalt kaos mer säger jag inte.
nu lämnar vi det.

har satt igång en tvätt nu och slängt in en mackaronipudding i ugnen.mums. Annrs sitter jag bara här och ska dega järnet tills håkan kommer hem. Han är med sina föräldrar och hälsar på sin mormor som ligger på sjukhus.

nepp nu ska jag smälla i mig en hel hög med marsipanpraliner för det är jag värd!

Här händer det inte så mycket...

...så jag passar på att mangla ut de sista bilderna från festen (bättre sent än aldrig).
Vet inte om ni ser det men helt plötsligt hade jag massa svarta prickar i pannan (självklart var det ingen som sa nåt till mig)


Linslusar?








17 Februari

Blev banne mej inget inlägg igår när jag kom hem. gick ju hur segt som helst så det sket jag i. Jag hade i alla fall en spännande kväll på jobbet. Helt plötsligt kommer det en brandbil farandes fulproppad med brandmän i full mundering och jag undrade lite dumt för mig själv om jag hade satt igång något larm. Ringde i panik upp till andra våningen och där sa dom att dom visst hade glömt att berätta att det skulle vara övning i kväll. Ja vi hade bra utsikt från fönstrena i matsalen jag och mina små damer och herrar och alla tyckte det var kvällens höjdpunkt. Synd bara att dom inte kom in och visade sig det hade nog varit uppskattat men men,


I dag har jag varit morgonpigg igen så jag har precis komit in från min runda så nu sitter jag här med thé och mackor. I dag har jag bara möte på jobbet 13.30-17.00 så det blir gött. I morn är jag ledig och då åker jag in till staden och härjar och kanske snaggar mej vem vet?höhö.




Mätt

Ja nu är jag jävligt mätt. Åt upp det sista av kladdkakan så sorry älskling..
Såklart kunde jag inte se på filmen för den var dubbad till spanska. Jag lyssnar hellre på kinesiska tack. kanske att det går att ändra men menyerna var ju såklart också på spanska. ugg får be håkan fixa det.

Nu ska jag åka och jobba aldeles strax. Skriver nog när jag kommer hem skulle jag tro.

filmtajm?

har ingenting att göra för tilfället. Funderar på att försöka få igång den här filmen



Verkar vara en film helt i min smak. Därför vill inte håkan se den så jag får passa på när jag är själv höhö.

diskad

jaha då har man diskat klart. gött att ha det gjort men självklart sparade jag en plåt och våffeljärnet till kråkan moahaha. Jag har också bokat klipptid så på Onsdag kl 12 kapar jag av skiten höhö. Har ringt till resursen också och roffat åt mig lite mer tider, alltid gött.  Nu hör jag att tvättmaskinen är färdig också sådet får jag ta tag i nu.
Vad gör ni allihop i dag förresten?

16 februari

Alltså vart tar tiden vägen? Tycker inte ni också att den bara skenar fram ibland. Snart är ju februari också slut.
Jag har hunnit vara väldigt effektiv i dag. Gick upp 08.15 gjorde mej iordning och satte igång en tvätt. Sedan begav jag mig ut  på en morgonpromenad. riktigt gött faktiskt när jag kom runt "på andra sidan" som jag kallar det för då hade jag vinden i ryggen i stället för i ansiktet. Var nära på att vända i början för det blåste iskallt. Men nu känns det gött att komma in. Har satt igång en brasa och kokat lite mannagrynsgröt som står på svalning. mumma. Måste röja lite här i dag också känner jag. massa disk (som vanligt) kommer vara världens lyckligaste den dagen vi skaffar diskmaskin.

hepp nu ska jag snoka runt lite.

15 Februari

tjena tjena. då har man landat i soffan då efter en hel dags jobb. har faktiskt slängt in en kladdkaka i ugnen. Lite sista minuten-frosseri före mitt nya liv som börjar i morngon (känner ni igen det?)

Vad har alla andra haft för sig i dag då? haft en skön söndag kanske?

Jaha nu återstår det väl inte mer för mig än att snoka i lite bloggar samtidigt som jag svullar kladdkaka med grädde.
I morn jobbar jag kväll. Jag hoppas solen skiner från en klarblå himel i morn för om det gör det har jag lovat mej själv att jag ska gå till jobbet (ja ni hörde rätt). får se hur det blir med den saken.

natti natti på er allihop

Nu måste jag blogga lite

Precis hemkommen från jobbet. Har haft en så himla mysig dag i dag.

Det började ju med våfflor och glass till frukost (varför har man inte alltid det?) görgött!
Så här såg det ut:


Ser ni våfflan där under all glass?


Sedan måste jag bara få berätt om vad jag fick i present av min sötnos.
Jag hade på lite skämt sagt att jag önskade mej en påse med min favoritlösgodis, marsipanpraliner. Så medans vi sitter och ser på film säger han att han har någonting åt mej. Jag får givetvis panik eftersom jag inte köpt någonting åt honom (visst är jag svinig) utan tänkte att våfflorna fick vara min present. Så han kommer i alla fall ut med en hel låda sådana där marsipangodisar



2 Kilo! Självklart började jag lipa, ni känner ju mej, men vilken tjej skulle inte börja gråta av lycka om hon fick 2 kg choklad. precis. fattar ni hur mycket jag älskar min kråka höhö.
Självklart bjöd jag min älsling på en flötig pizza.
Vilken dag, Våfflor, pizza och massa marsipangodisar. tur att jag inte har någon våg höhö

Hur har eran dag varit?


14 Februari

Glad alla sjärtans dag på er!
Jag har en liten paus mellan våfflorna här. Gött luktar det.
Håkan har jag lyckats jaga upp också så nu håller han på och kokar kaffe och grejar. Nu ska vi bara välja film också så är vi klara för mys höhö.

Färdigjobbat

japp japp. Har varit en lugn och skön kväll faktiskt, riktigt gött att jobba igen. tre lediga dar har iofs också varit könt men jag tycker det är roligast att jobba höhö vilket jävla pucko jag är eller?
Nu har jag och Håkan precis suttit och skrapat lotter för brinnande livet. Vi får alltid lotter av håkans föräldrar på alla hjärtans dag (ja vi var busiga och tjuvskrapadei förtid) hela 10 kr fick vi ihop. inte så tokigt. Blir en ny lott och chans till miljoner höhö.

I morn är det som sagt alla hjärtans dag. Någon som är seriös och ska hitta på någonting? Jag och håkan kommer nog hänga i soffan framför filmer i morn på dan. Våfflor till frukost och kladdkaka till lunch. låter väl inte helt fel? sedan jobbar jag ju på kvällen.

Nepp nu ska jag snoka i bloggar och sedan dyka i säng.
natti!

13 Februari

oj insåg precis när jag skrev rubriken att det är fredagen den 13:de i dag. spooky. Då kommer väl allt gå åt helvete antar jag, bara att ställa in sej höhö.

Jag gör inte så mycket. Har legat isängen och läst sen jag vaknade. kände inte för att gå upp bara.
Snart ska jag göra iordning någonting att äta och sedan blir det jobb 14.30-21.00
Så vi hörs väl efter det skulle jag tro.

ha en bra (oturs)dag!

Dålig uppdatering

Vad har hänt med mej då?! Jag är ju sämst på att blogg i dag. jag måste juinformera er alla om vadsom händer och sker. Jag har i princip 'tit konstant sedan jag kom hem från vara. Skåpätarnas mästare det är jag det. I skrivande stund står min älskade kråka och steker pytt i panna och ägg. Lite nattamat sådär så man inte förgås innan frukosten ( i morn får som ta mej med lyft) *host*
Vi har precis satt på en skräckfilm och den verkar väl hyfsat lovande efter 10 min har en redan hunnit dö.
Nu kommer min masterchef med maten så natti natti allihop nu fortsätter vi nattuggla

12 Februari

Hej hopp. Har precis kommit hem från Vara. Jag har gått med i facket nämligen. Å vad skoj att få flera hundralappar mindre i månaden, men jag hänger inte läpp, jag fick ju faktiskt en uberläcker fisgul t-shirt. lyckliga jag.
Vad händer mer i dag då. ingentin skulle jag tro. Kommer väl antagligen inte få se röken av håkan förren efter 21.00 i kväll för han ska både bowla och spela innebandy efter jobbet. så jag ska sitta här i min ensamhet och äta choklad hade jag tänkt. blir nog inte så tokigt ändå höhö.

Tack förresten för alla kommentarer om bilden nedan, ni är för söta!

Första bilden

jepp jepp här kommer första bilden från min lilla fotossession (hur det nu stavas)
ganska snygg om man får säga det själv.



jag sa ju att stoffe var grym

Gött

Nu har jag fyllt diskstället så då får den skiten torka innan jag tar tag i resten. trök. Nu fötrjänar jag lite glass! Ska plocka fram det från frysen och slänga mej i soffan och se på film tänkte jag.

Så där ja

Nu har jag fått gjort lite grann i alla fall. Ska bara städa toaletten och efter det ta tag i vårat rekordsora diskberg (skåpen är i princip tomma om man säger så...)

Sitter just nu och lyssnar på en gamal favorit. Gör det ni med.


men gud...

...vilken jävla soffpotatisjag är. Ta tag i dej själv nu Kristin!
Måste städa...
värme har jag lyckats få upp nu i alla fall. In flames på högsta volym sen kör jag.

Vad gör alla andra en dag som denna då?

11 Februari

Jaha då är man ledig i dag igen. Vad ska man göra? Behöver visserligen städa upp i röran här men hur kul är det liksom?
Har satt igång en brasa också så får vi se om det tar sej, tveksamt.
jaja nu ska jag äta frukost och umgås ett bra tag med min kära dator (vad skulle jag göra utan den?)

hej så länge

hemma igen

Ja herregud då har man varit modell för en kväll då. Kände mej inte direkt bekväm, det är lättare med en flaska vin innanför västen höhö men några snygga bilder blev det allt tack vare en duktig fotograf. Kvällens roligaste var ju min sminkning. Efter ett tag ville stoffe fota mej med solglasögon och då målade jag läpparna röda för att det skulle se tufft ut (skar sej rätt rejält mot ögonmejken som innehöll en hel del turkost) sedan ville han fot mitt öga i närbild och ville att jag sminkade mej mer extremt. Jippi sa jag och satte igång med cerise, mörkblått och turkost i mängder på ena ögat. Såg hel latjo ut i trynet. Självklart åkte vi till donken efter och eftersom Håkan hatar att äta i bilen så fick jag gå in där och skämmas ögonen ur mej. Här kommer UFO't liksom höhö ni skulle sett. Nu får jag vänta med spänning på bilderna höhö.

Nepp nu ska jag rota fram min B&J half baked. yummie

Jag har inget roligt att skriva...

...så här kommer lite fler bilder från eves födelsedagsfest






Det finns en värre än denna men den håller jag för mej själv höhö







Det får räcka så länge...det kommer mera (nä vad då att jag tar mycket bilder)

10 Februari

aaaah! sovmorgon! riktigt gött i dag kände jag.
Då är man ledig tre dar på raken, får se hur det går *klättra på väggarna*
i dag blir det i alla fall en spännande dag. Jag ska nämligen plåtas (visst låter det ballt) av stoffe i kväll. Det blir i en studio och allt så hur proffsigt känns inte det höhö. ska bli riktigt skoj. Känner mej inte direkt nervös än men det har jag varit kan jag lova höhö. Det blir säkert skitsnygga bilder för stoffe är grym.

Bäck, Stoffe och jag


Nu blir det frukost!

9 Februari

Tjena tjena.
Har jobbat hela dan idag och därav ingen bloggning. har väl inte så extremt mycket att säga mer än att jag ska blega runt i bloggar och sova sju kvart i timmen efter det höhö

natti natti

Julpynt

Ja nu har jag och håkan hanf ett gemensamt cp-ryck och städat ut en garderob och slängt massa gamla sletna sängkläder. jag har även slängt undan massa kläder som jag hittade längst ner på botten i garderoben. Gjorde också ett riktigt fynd och hittade ett pargamlajeans som nu känns "rätt" igen. Hade helt glömt bort att jag sparat dom. Dom åkte på direkt. Håkan håller på och springer runt med dammvippan i högsta hugg och kom precis in med världens största flin och ville visa vad han hittat i en hylla. Två julprydnader. Så nu lär man väl bli mobbad för det resten av året eftersom det var jag som städade ut julen. jaja.

8 Februari

Hallå där...
Dålig uppdatering det sistamen jag haar haft fullt upp. Fick ju sällskap in till stan i fredags med lilla fjällan, så slapp jag ju a bussen. riktigt skoj. Sedan åkte jgochkråkan på 30-års kalas i vinninga och åt massa tacos och tårta höhö. mysigt. I går gjorde jag delad tur och hade varken ork eller tid över för att blogga.

Såg ni melodifestivalen eller?såklart ni gjorde. vilken jävla dynga. Jag hade ju tur som kunde spola fram om det blev för outhärdligt och det var underbart att slippa höra Caroline af ugglas jävla skitlåt. men självklart gick den ju vidare. ett mysterium om ni frågar mej. jaja samma skit varje år.

Nu ska jag ut och gå lite känner jag. Hurtig jag är.


6 Februari

Godmorgon alla pigga! Kors i taket jag kom upp i tid i dag. Tyvär var det inte helt och hållet min egen bedrift utan pga att min kära syster ringde och väckte mej 07.50.ssssssnark. I alla fall efter det var det lögn i helvete att jag kunde somna om så det var ju bara att gå upp. Har precis ätit en fläskig dubbelmacka och sköljde ner den gjorde jag med etiopiskt thé, riktigt gott.
 Nu i dag innan jag åker ska jag nog sätta mej vid håkans dator och välja ut bilder för framkallning. är så skoj att klistra och greja och göra fina album och eftersom jag har så många presentkort på lageerhaus tänkte jag shoppa upp mej på lite sånt.perfekt. Blir förmodligen massa bilder för det var ett tag sedan jag fick tummen ur att framkalla. Är ju så mycket roligare att bläddra i ett album än sitta framför dumburken eller teven och kolla. så får det bli!

Nu ska jag snoka lite i bloggar först i vanlig ordning höhö

Säng säng säng

Nu har jag precis kommit innanför dörren efter en dusch hos svärföräldrarna. Jag vill inte ha någon uppföljare på hulken nämligen. I morn ska jag bege mej in till stora staden lidköping. tjoho. måste införskaffa diverse grejer såsom födelsedagspresent till kråkan och annat onödigt höhö. Får se vad jag hittar på. Han önskar sej svarta t-shirtar och träningsshorts (hur tråkig får man bli) nästa år fyller han gubbe och det börjar märkas *host,harkel*
min lilla gubbe.

Nä men nu ska jag bara uggla här en liten stund till och sedan dunka huvudet i kudden.

natti

Mer bilder från festen...









Haha kolla min min




massa bilder...men fler kommer höhö

5 Februari

jesus. vad är det med mej egentligen. Nu har jag kommit upp liksom. Vad hände med min morgonpigghet?jag har aldrig varit den som legat och såsat halva dan. Vad är det för fel på mej. Känner mej liksom fortfarande trött och hur knäppt är inte det på en skala? Det här med att vara ledig är verkligen inte min grej. Man blir ju helt förslappad.
Nog om detta. Vad händer hos alla mina läsare i dag då? Skriv nåt kul vad som helst som piggar upp mej höhö

frukost...

Slut

Ja det kan man säga att jag är nu. vilken kväll. har sprungti runt som en skållad bäver.phu. Nu ska jag snoka i bloggar och sedan stupa med näsan före ner i sängen...bara så ni vet.

natti

....

Här sitter jag och somnar till. Ska nog äta något snart och fixa lite innan jag drar till jobbet, mackor som ska bres och lite sånt jox höhö. Fick en så gullig kommentar om mina foton här nedanför. Personen i fråga ville att jag skulle ta lite kort inuti huset också. Ska bli! Men det får blii morgon.

Fick ett brev från posten som var till kristin Sundgren (vem är det?) i alla fall har jag fått ett brev med för lite porto så för att få det ska jag betala 16 kr. tack mamma! höhö

Nu blir det mat

4 Februari

Nu så. Då har jag mösat mej upp ur sängen till sist. Herregud vad segt det var i dag. Men jag får väl skylla mej själv som sitter och ugglar framför datorn långt in på nätterna. Nu har jag precis ätit frukost och funderar på att tända en brasa så man får upp värmen lite här. Annars ska jag inte göra så himla mycket. Jobbar 15.45-21.30 i dag.
jahaja jag ska snoka i lite bloggar nu i alla fall men jag återkommer.

Tråkigt

just precis. skittråkigt närmare bestämt. Har nada att göra (nä disken räknas inte) har i alla fall bokat dejt med Larsa och Eve på söndag med film och pizza skulle jag tro. Gött. Hade tänkt göra värsta pajen til mej och Håkan i kväll men han ska till en kompis och sätta ihop hans dator om jag fattade det hela rätt. så då tappade jag suget för matlagning. Hur kul är det att stå och joxa en evighet i köket när det bara är man själv som ska äta? suck.

Funderar på att rota fram en film...


Mer party

Alla skulle helt plötsligt bryta arm. Mycket spännande.









3 Februari

Godmorgon alla!
Lyckades mösa mej upp lite innan 10 i dag. Duktig jag är eller?
Nu har jag precis kokat gröt och väntar på att den ska svalna lite. jaha får se vad som händer i dag. Allt är ju städat nu så det slipper jag ju i alla fall.
jaja jag har inget roligare att säga just nu så hörs sen.

Segt

Nu har jag och kråkan precis sett klart på Harry potter och den flammande bägaren. Jag är lite smått uttråkad. Vill göra någonting men vet inte vad, det kryper i kroppen. Trött börjar jag bli också men jag kan ju inte gå och lägga mej nu, jag är ju för fan ledig i morn. snark. Jobbar onsdag kväll och sen är jag ledig två dar till. Den här veckan kommer ta kål på mej...


Taggar

Stack ut näsan förut och tog lite bilder. Hoppade in i en taggbuske och såhär blev resultatet.





paus

Herregud vad överduktig jag är i dag då. Har röjt runt som en tok här. Tvättat, hängt tvätt, plockat, bytt sängkläder samtidigt som jag lyssnat på In flames på högsta volym. älskar deras nya skiva. bäst bäst bäst. Nu ska jag städa toaletten och efter det väntar ett litet diskberg på mig. Dammsuga får håkan göra när han kommer hem för det är det absolut värsta jag vet. Jag gör vad som helst bara jag får slippa dra runt det där jävla åbäket. Eftersom vi har klinkers lite överallt så skrapar det som fan också och jag klarar inte av det ljudet. Undanflykterna är många....

Nu tar vi nya tag

Några bilder från festen



Snyggisar. Sandra fick fluffa i mitt hår, vad tycks?









Det får räcka så länge.

2 Februari

Vaken till sist. Ställde larmet på 9 och var ganska pigg just då men snosade en gång och sen var det kört. Ögonlocken kändes tunga som betong och kroppen alldeles lealös. Men nu så. Måste verkligen städa här i dag. Ser ut som fan. Så det blir väl en jävla rolig ledig dag för mej höhö. Men jag jobbar bara tre dar denna veckan så jag ska absolut inte klaga.
Nu blir det frukost!

Läggdags?

Nja inte än kanske. Kommer väl sitta här och häcka en stund till. Sitter och lyssnar på In Flames och har det allmänt gött. Jobbet gick bra. Skoj som vanligt. Direkt när jag kom hem så såg jag och kråkan klart på Harry potter ochfången från Azkaban, vi kör ett litet maraton sådär höhö. Jag hade ju tänkt lägga ut lite festbilder nu men det skiter jag nog i. Massa röda ögon som ska fixas till. Så lyssna ni på den här goa låten så skriver jag något roligare i moron.

klick klick ni kommer inte ångra er.


Nä det fanns ingen roligar video...

1 Februari

Bu!
höhö fy fan va roligt det var i går alltså. 279 bilder blev det också så jag kommer väl bomba bloggen med dom i kväll. Jag hinner inte skriva så mycket nu för jag och kråkan ska se på harry potter och äta chokladpudding med grädde. mums fillibabba liskom. Lägger ut en bild i alla fall så ni får se hur jag såg ut i går.



Okidoki skriver mer i kväll när jag jobbat färdigt.

RSS 2.0