31 Juli

Oj har visst inte skrivit än i dag. Kom hem från jobbet precis och det gick bra faktiskt. har lugnat ner sig lite nu men värmen är för jävlig, ge mej minusgrader för fan!
Nu ska jag och Håkan se på en gammal goding. Ace ventura 2 och äta chokladpudding med grädde. mums mums.
Nån mer än jag som är ledig i helgen förresten?

Party party



Jenny pimpar mig...




modebloggsposar...





Sötnos


Ja det är ju inte oändlig variation på bilderna men det blir lätt så när man bara är två. Håll till godo

30 Juli

Äntligen uppdatering. Har vart lite seg med det känner jag. Kråkan och jag åkte ju ut till stugan på söndag kväll efter jobbet och vi tog ett härligt nattdopp som slutade med ett par saftiga myggbett för min del.
På måndagen kom familjen larsson förbi för lite bad och grillning, väldigt mysigt. Man vill inget annat än att bara käka upp deras sötnos till dotter.
Sedan efter många om och men blev det Måndaxklubben för min del. Jag och August gjorde stan osäker rent utsagt. skoj hade vi i alla fall höhö bilder kommer snart.
På tisdagen var det dags för det äldre gardet att gå på tisdax, alltså min kråka och hans kompisar. I dag har jag jobbat och självklart var vi en kort så jag känner mig inte vidare fräsch. Känns inte bra att jobba med en klump i magen. längtar tills sommaren är över så allt blir som "vanligt" igen.
Funderar på att ta rejäl sovmorgon i morn eftersom jag jobbar kväll. Känner att jag måste sova ut.
Nepp nepp nuska jag lägga ut lite bilder

Beställa?

Jag är nu inne på H&Ms sida och går bananas. finns ju en del man vill ha. men jaghar fått sålla bort lite. Ska nog skicka iväg en beställning sen.Här är lite av det som ligger i shoppingbagen höhö


                                                                                              

27 Juli

Jag äter gröt.

Sen så har jag ett hemligt meddelande till syrran. svara i telefonen för fan!

Håkan och jag kanske åker till sommarstugan i kväll när jag slutat jobbet, får passa på nu när det är fint väder.

nepp nepp

26 Juli

Då var man hemma då. Har gjort delad tur i dag och på mina timmar cyklade jag till svärföräldrarna där Håkan väntade. vi åt och jag duschade. Det hände en sorglig sag i morse för en pigg tant gick hastigt bort. Inte alls kul när sånt händer.
Det har faktiskt gått bra att jobba i dag. kvällen var lugn.

Nu ska jag snoka i bloggar och dricka cola

25 Juli

Känner mig som en överkörd bäver.
Vilken jävla dag. Vi har varit en för lite hela dagen i dag så jag har jobbat 9 timmar utan rast i 1000 gradig värme. har inte hunnit slå ner räva nån gång nästan. vore kul om folk som tar åt sig jobb kan komma också. längtar tills denna veckan är över. Jobbar bara onsdag, torsdag och fredag nästa vecka och nåde den som ringer efter mig för jag måste vila upp mig nu. vi har varit en minus hela veckan känns det som och det tar på både krafterna och tålamodet. jaja nu ska jag sluta klaga.

Cyklade hem gjorde jag också och fy helvete vad varmt det är. Känner för en kalldusch. sugen på nåt gott är jag också. har iofs klämt i mig en bit toblerone nu men vi har ju chokladpudding som jag är ute efter höhö.

nu ska jag läsa bloggar för det har jag inte hunnit göra på ett tag nu, har antagligen 1 milj inlägg att läsa. pust.

Liseberg

Mina naglar matchade åkpasset....


Ser ni ballongen?

Utsikt från pariserhjulet





pust

hemma från jobbet. det har minst sagt vart en körig dag. fick jobba 7-13 i morse i stället för 7-10 plus min kväll så jag är helt slut nu. Har ju så nedra ont i armen efter den där sprutan. Håkan och jag grillade hamburgare och kycklingspett på min rast. I morn blir det jobb 7-16.

Måste ju berätta om lisebergsresan. det var bara såååååå mysigt. Så gött att det bara var jag och Håkan. Det hela började ju såklart med att vi velade bort oss två gånger innan vi kom fram till liseberg. tjoho. Sedan åkte vi diverse grejer innan vi åt. Köerna var korta  i början det var inte förren vid 15.00 som det blev tjockt och sedan avtog det mot kvälllen. Håkan och jag moffade fan hela dan. två gånger på burger king. sockervadd och glass. Vi var så vuxna att vi gick en promenad i lustgårdarna eller vad det var när vi åt glass. så lugnt och skönt. Vi åkte typ allt utom gasten. uppsvinget var ju fräck. Det sista så spelade vi på hjulen och vi vann en stor toblerone. woho. fan va lyckliga vi blev. sedanavslutades kvällen ännu mer perfek med carl-einar häckner (stavas?) fy fan va rolig han är han tyckte jag hade ett hånfullt skratt höhö.

nu ska jag nana kudden men först ska jag lägga ut lite bilder

24 Juli

Jaha. då hinner jag skriva lite innan jag åker och jobbar igen.  Har hänt en del sen sist.
Vi kan börjar med ballongresan. Så värt pengarna. jättekul. jag låter bilderna tala för sig.



Vi fick "snygga" hattar


Lilla Stig



Svärmor

Hanna



Här bor vi


Kraschen

Kristin

Luften ska ur...

23 Juli

å jag har massor att sriva om i går för vi kom nämligen upp i luften. tredje gången gillt. Nu sitter jag ochäter frukost. skagöra mig iordning nu sen drar vi till Liseberg. tjoho! 

22 Juli

Har man jobbat igen. har precis ätit fruktsallad. mums mums. snart ska Håkan och jag åka iväg till vara och ta spruta inför resan. ska bli kul att se håkans rädsla för sprutor på nära håll. han är tydligen livrädd. Det är inte jag däremot. jag har tillockmed stuckit två personer i venen och det är inte att leka med.

Sen efter det bär det väl av till svärföräldrarna för vi ska flyga luftballonf i kväll om det inte blir inställt igen. väder och vind...

I morn bär det av till Liseberg. tjoho vad skoj men det blir bara håkan och jag eftersom alla vi har frågat har vart panka. men det kan ju bli mysigt.

nu ska vi dra oss


Förresten

Jag och Håkan tänkte leva farligt på onsdag. Någon som vill följa med till Liseberg?

21 Juli

Då var man hemma då. Blev lite ändrade planer i dag. resursen ringde im orse och frågade om jag kunde komma in och jobba på morgonen i stället för det fattades 2 stycken(!) helt jävla otroligt, den enda veckan på sommaren då det bara inte får hända för det finns inga att sätta in. jaja vi får hoppas att det löser sig.
En rolig sak som hände i dag var att våran hiss är puckad så jag ringde till hisskillen och han skulle komma och kolla. efter ett tag ringer telefonen och det är hisskillen i andra änden som säger att han inte hittar nåt fel. öh? jag går till hissen och han håller på och trycker och "bråkar" med den men upptäcker inget fel. pinsamt är ju bara förnamnet. men till slut började den cp-a sig igen som tur va höhö.

Nä nu ska jag och Håkan göra toast och se på planet terror. en viss person sa ju att den var bra så det får man ju tro höhö.

20 Juli

tjohi liksom.
Nu kan man sätta ner räva här lite.
Jobbat i dag 7-16 sedan blevjag hämtad av mamma och per som följde med hem och fikade. Sen när dom åkt gick jag och Kråkan ut och övningskörde. Man inbillar ju sig att man ska få övningsköra i fred här ute mellan åkrarna men inte då. granntanten "eldade löv" och stod och råblegade, väntade nästan på att hon skulle hämta kikaren. sen körde jag och vände på samma gård som i går och andra gången gick det lite sämre för jag släppte inte kopplingen helt så jag fick till slut kärringstopp (fan jag som aldrig skulle få nåt) och då kom det en dam och stack frram huvudet bakom ett hörn och undra väl vem det var som risa på hennes grusgård höhö.

Nu ska vi laga lite mat och sen blir det väl desperate housewives som vanligt.

19 juli

Hej hopp. Vilken jävlastart på dagen man fick då. Försov mig i morse bara för att det jävla mobillarmet inte ringde. knäpptelefon. som tur var snokade dom på jobbet reda på Håkans mobilnummer eftersom dom inte hade mitt hemnummer. hade jag inte vaknat av det så kunde jag ju ha sovit hur länge som helst. panik. jag slängde på mig kläderna och kom igång 07.30 som tur var. jaja

Nu har jag lite "rast" ska tillbaka kl 16-21.30

Och nu kommer ett trafikmeddelande. Kristin Sandgren kommer övningsköra någon gång mellan 13.00 och 16.00 å vi råder alla trafikanter att hålla sig borta från (grus)vägarna.

Förresten i går var det himla skoj. Gick efter jobbet kl 21.00 och åt middag hos min moster. mamma, pappa, per och mormor var också där. Sååååå god mat och efterrätt. mums mums.
Man kan ju säga som så att det fanns en hel del gott att dricka också. fast jag tog ju såklart inget.

Det kläcktes sen hel del goa kommentarer:
Mamma: tjing tjong flaggstång!
Mormor: Det smakar ju ingenting. Det är ju som att sticka ut tungan genom fönstret.

Jaja nu ska jag äta mat. sen blir det räser med bilen

Här kommer...

...en bild på det jag köpte i går. Ja ni ser ju själva vad det är,orkar inte skirva nämligen höhö


18 juli

Har precis ätit frukost.
I dag blir det jobb 14.30-21.00. Sedan efter det ska vi till moster och äta lite och då träffar vi mamma och per där också.
Trökigt väder vi har i dag. Håkan har ju lite jobb också kan man säga höhö.

Håkan blev så arg en dag så han kastade ut datorn genom fönstret.....eller inte

Vilken dag...

Man kan lungt säga att min mobil har ringt 1000 gånger i dag. Å vad populär hon är.Nä. Mamma och moster som har avlöst varandra höhö.

I alla fall. Håkan och jag åkte in till stan och parkerade utanför systemet och gick mot parkeringsautomaten samtidigt som vi skramlade runt efter mynt. Då tvärnitar en gubbe bredvid mig med sin bil och vevar ner rutan och ger mig en biljett med 10 min kvar på.vilken gentleman. räckte ju för att luras lite med. sedan gick vi på stadens gator. inhandlade lite smågrejer. Inne på Gina tricot köpte jag iaf en tröja för 49 spänn på rean. vilket kap.Den tröjan räddade mitt liv...
Efter staden åkte vi vidare till donken för jag var hungrig som ett svin plus att jag behövde gå på toaletten som tydligen blev städad 13.44(?) och jag klev in 15.16 och på den tiden har det hunnit förvandlas till ett utedass. så äckligt.
Vi beställde i alla fall ochvi hade precis slagit ner arslena när jag får meddelande från sandra som stod och smög i köket höhö

Nu kommer det saftiga. Vi åkte till willys glada i hågen och började våran runvanring när vi hamnade vid sköljmedlena. vi hade ett så bra förra gången men kom inte ihåg vilken färg det var så vi började sniffa runt. Vi tog varsin flaska och jag skruvade på korken ordentligt innan jag bytte med Håkan men han var inte lika redig så korken låg bara på så såklart tappar jag skiten och spiller ut sköljmedel över hela tröjan(tack gode gud så klarade sig jeansen)
Håkan fick veta att han levde och han började i panik leta efter något att torka av med och otroligt nog ligger det en hushållsrulle precis bredvid.Helt knäppt. Det hjälpte tyvär inte mig så mycket men då kom vi på min nyinköpta tröja.
Vi lämnade vagnen och gjorde en "diskret" sorti. Jag gjorde ett snabbt ombyte och sen var vi redo igen. Vilken dag

17 Juli

Ledig idag!
Kråkan och jag ska in till lidköping och härja. gå på stan,fika mm sedan bär det av till willys för storhandling. ja vi är experter på området så nu blir skåpena fulla igen.

Hum lite besviken på morden i midsommer. var ju en tant medsom har spelat mördare i ett tidigare avsnitt. störande. tror dom att det bara är senila tanter som kollar på det eller?

jaja nu skajag äta gröt minsan.inget nytt

16 Juli

Då var man hemma då. Åkte förbi Agneta och lasse en sväng efter jobbet och beundrade deras biggarå träd. plockade även lite grann. mums mums.
Nu blir det bara slappt för mej. är rätt seg. Ska se på morden i midsommer som jag spelade in i går. Tantvarning?

Nu kokar äggen...


Dåligt med bilder...

Så jag lägger ut en liten bild. inte världens snyggaste men den ser i alla fall somrig ut så här i ruskvädret.


Hemma

Då har man jobbat. Var rejält stressigt i dag. vet inte varför. mycket att göra helt enkelt. Jobb i morn 7-16  sen är man ledig på torsdag. sen kommer väl mammsen ner snart också så då får man väl umgås lite med henne.

nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det huvudet på kudden för min del

15 Juli

Frukosttajm!
har tyvär inget roligare att skriva.återkommer

14 Juli

Skriver lite här...
har jobbat i dag 7-16. gick himla bra faktiskt. i morn får jag sovmorgon för jag jobbar 15.45-21.30. gött gött.

annars händer inte så mycket. Jag och Håakn moffade massa fika förut och såg på detperate housewives. nu ska vi snart äta mat och se på desperate housewives.höhö.

FIlmkvällen i går var mysig också vi såg på Morgan Pålsson världsreporter eller vad den hette. den var väl så där. Sen tvingade jag alla att se på The bondock saints. Den gick väl inte riktigt hem men jag tycker den är bra. smaken är som baken. Vi borde göra det oftare i alla fall.

mat var det..

Här kommer bilderna

Sötaste killarna




Potatissallad är gott...




13 Juli

Oj vad länge man sov i dag då. snark snark. Kan ha något att göra med att jag vaknade vid 02.30 i natt och var varm som en gris och kunde inte somna om. somnade väl vid 05.00 igen. blä.

I går var det skojigt värre. Fast jag kände mej lite dålig. Kanske inte var en så bra idé ändå att äta pizza innan man skulle i väg och grilla. tur med vädret hade vi också. var ju inte hypervarmt det sista men det regnade ju inte i alla fall.

nu ska jag kika runt lite sen lägger jag ut lite bilder. fick ju inte så många eftersom jag mest sprang runt och tog kort med Malins systemkamera. Jag vill också ha! Det är ju ett tag kvar till julafton så mamma du hinner väl spara ihop höhö.


12 Juli

Vaken.
Då har man helgen bokad. ska bli så kul. I kväll blir det grillning i järpås hos syster yster och i morn kväll blir det filmkväll hos nettis och jonas. mysig helg.

Nu håller jag på och kokar ägg.

Håkan sover så honom vågar man ju inte väcka då blir han grinig. jag får väl sitta här och mögla.


11 Juli

Hemma från jobbet. Var rätt gött att börja 07.30 faktiskt. var längesen jag gjorde det.
Fick 3 veckor extra efter sommaren. så nu går jag på schema till vecka 36 är slut. gött!

Nu ska jag snart äta. Kråkan gör köttbullar och makaroner.

Jag trodde för en sekund att solen skulle komma fram men det var att hoppas på för mycket. stackars dom som går in på sista semesterveckan på måndag. segt värre.



Vad har hänt här då?

Jo Håkan har tappat håret. han är alldeles skallig höhö



Och förresten lolita. jag svarade i mitt inlägg eftersom du inte har någon blogg :)


Mätt som en gnu

Men å så gott det var. Här kommer några bilder

Grillkungen nr 1...eller?

Ljuv musik i våra öron. Inte. Fast här har han i alla fall flyttat sig en bit bort


Klantiga jag spillde ut hela mitt glas saft över Håkans mat och knä...


10 Juli

jaha då skriver jag lite nu då. Har varit hemma från jobbet ett tag men i alla fall. Jag och Håkan ska grilla. mys mys. fast just nu är det omysigt för det är en grävskopa precis utanför huset som håller på med våran uppfart.tajming kallas det.

håller på och steker färskpotatis och till det blir det kotlett och kantarellsås.

nu brinner det i stekpannan...

Bilderna...
















Lite onödigt många kanske men skit samma

Hemma från jobbet

Fick gå till 21.30 i stället för 21.00 men det gör ju inte så mycket. Jag och Håkan har precis vart ute och luftat oss. Jag tog med kameran så jag lägger ut lite bilder snart.

Buhu vi har sett klart på första säsongen av desperate housewives och har abstinens. Malin du får ta med andra säsongen hit pronto! Jobbar du i morn eller? Tomåråw aj wörk 7-13, bara så du vet.

nu ska jag kolla på mina bilder.

9 Juli

Solen skiner, lite i alla fall. Börjar jobba 14.30 så jag får se vad jag hittar på innan det. Antagligen sitter jag bara här och blegar.

Nu ska jag äta frukost

8 Juli

Ledig i dag då. synd att vädret är skit bara. men då kan man ju ligga framför teven hela dan utan att få dåligt samvete. ska precis äta frukost. Hungrig som en gnu. Vad hittar folk på till helgen? Jag är ledig för en gångs skull. beror ju på vädret vad man vill göra men vore skoj att träffa lite goa glada som man inte sett på länge höhö.

nu blir detr frukost!

Mätt!

Kan man lungt säga att jag är nu. känns som om magen kommer spricka om jag äter minsta lilla tugga till. Har ätit älsklingens goda blåbär och hallon paj och massa godis. phö.

känner mej lite smått sleten, inte så lite heller. Man piffar ju inte till sig allt för ofta längre om man säger så. Enda anledningen man går ut nu för tiden är för att man ska få en anledning att sminka sig höhö.
lägger ut en egobild från midsommar där man ser allt annat än sleten ut. får titta på den dom dagarna man ser ut som en utskiten bajskorv.


7 Juli

Hej hopp. då var man hemma från jobbet då. tänkte sitta här och sega lite mendas Håkan bakar paj. mums mums. sen blir det desperate housewives (stavar jag rätt eller?)

Skit samma

Lite bilder

..måste ju klämma in lite bilder som jag tog i går kväll. snubbla runt ute på trädan med ballerinas och nu ser det ut som om jag trampat runt i komockor.mums.






5 Juli

Har som sagt gjort en delad tur i dag och det gick fint. Syran jobbade samma som jag så på våran 3 timmars brejk åkte vi hem till mig och fikade och solade tills vi mådde illa både av värme och alla kakor. sen gick vi in och jag tvingade malin att se på två avsnitt av Lost och nu är hon fast höhö.

Här kommer en vacker bild på vårat kakfat. Kanske inte sju sorter men minst sju var och det är det som räknas. moff moff.


Nu lagar älsklingen mat sen ska vi ha desperate housewives maraton hela natten lång för jag börjar inte jobba förren 15.45. tjoho

4 Juli

Då var ledigheten slut då. jobbar i kväll 15.45-21.30, delad tur i morn, kvällen på söndag och 7-16 på måndag ledig tisdag. sen kommer jag inte ihåg mer.

jag har hittils i dag hunnit med att duscha och göra gröt. nu ska jag äta den. skriv upp det nu.

hej så länge

Bajs

Skulle kolla om det gick att boka någon biljett till slipknot som mina söta vänner ska på. såklart är jag för seg så det finns bara en trökig läktarplats kvar och det vill jag ju inte ha. skit skit skit. Nu ska jag tröstäta pizza.

3 Juli

Jaha. ska snart ut och sola lite. gick upp ganska sent i dag med. Blev ju väckt 07.38 av en ettrig syster sen hade jag stora problem med att somna om för det lät som om det var lastbilsrace här utanför sovrummet. vette fan vad dom höll på med men dom hällde säkert ut nytt grus på vägen för det gillar dom ju att göra varannan dag ungefär så det blir totalt omöjligt att cykla. helvete. jaja nu är jag uppe i alla fall.

ser att det var ett tag sen jag la ut bilder nu. fy på mig. här kommer några fler från i måndags

Snyggisar




hmmm syns det vem som har lyckats klämma in sig på alla kort eller?höhö

som sagt...

...saker kan ändras fort. blev inget vak i natt för när jag kom till renen var det anhöriga där och då kan väl för det första personalen ringa till den som ska sitta vak och säga att man kan komma senare, speciellt eftersom jag fick reda på det så sent så jag inte hunnit sova så mycket. När jag gick och pratade med dom anhöriga så sade en av dom att hon tänkte stanna hela natten. Då blev man helt plötsligt väldigt överflödig så jag fick åka hem. Blev ju några vändor med bilen för Håkan som man gärna vill ha kompensation för. Plus att jag hade ställt in mig på att jobba och gick och la mig och sov en sån här fin dag. känns surt, får ringa till chefen i morn och höra vad som händer.

jaja lite vresig är jag allt.

hmmm

saker kan ändras fort. Min chef ringde och ville att jag skulle sitta vak på renen i natt så det är klart man ställer upp. Är ju ändå ledig i morn så. nä nu ska jag lägga mig och powernappa lite (gud vad trendig jag är) innan vi ska åka och grilla.

korv

Svettigt

Har legat ute och klämt i solen ett tag. Då ringde älsklingen från jobbet och blev väldigt avundsjuk höhö. Han lät också meddela att vi ska till hans föräldrar och grilla i kväll. mums mums.

nu ska jag äta lite och titta på morden i midsomer som jag spelade in i går. måste vara inne lite i skuggan ett tag känner jag innan man får den där "härliga" kräftnyansen i trynet.

baj baj

2 Juli

Usch "försov" mig. Gick inte upp förren 10.30. huva. Gick ut och satte mig i trädgården och åt frukostgröten och då kommer det en bil och tutar som en galning och i bilen sitter en jobbarkompis och viftar glatt höhö. hon jobbar i hemtjänsten i sommar. skoj att se henne.

jag har även ett hemligt meddelande till Dianus. Ja vi måste boka! jag ringer dej i kväll när Håkan kommer hem ifall jag behöver honom. fan va kuuuuuuuul!

Nu blev väl ni andra väldigt nyfikna höhöhöhöhöhöhö

Nu ska jag uggla lite här

Men gud...

hittade bilden på harrys sida. inte den vackraste direkt men det är iofs igen som ser särskilt läcker ut på harrys mingelbilder.

voilá (stavas det så éllér?)



Ingen rubrik...

nä just det.
Tänkte lyfta på arslet snart och röja lite här...men först lite fler bilder från i går







å så snygga vi är

Lite bilder då

Det var vi som ägde dansgolvet i går

Syrran

Jag. Ser lite flötig ut... men va fan

Dianus aka gullefjun

Snygga Anna

Snygga Jenny

Snygga Anna-Lena


Hum kom på lite roliga saker från i går. Det var en tjej som trodde att jag och Diana var tvillingar och tog kort på oss höhö. Vi hade också oturen att bli fotade av en liten kille som lägger ut bilder på hemsidan. vill man se den bilden?nej det vågar man inte.

Nu ska jag äta 


1 Juli

Då var man uppe och på alerten då. Men helskotta vad ont jag har i mina fötter. Feta köttsår efter skorna. skit. Men vi hade i alla fall sååååååå kul. Vi fick sällskap av en gullefjun också, var ju inte i går jag träffade henne. Knökat på stadt som vanligt.

Jag är så puckad, Trodde i går att jag hade klantat bort kameran. Fanns inte i väskan och jag blev helt förstörd. Köpa ny kamera är väl inga problem men det är ju bilderna man vill ha. I alla fall gick jag och la mej med en klump i magen och till och med drömde om den jävla kameran. När Håkan gick ut till bilen förut när han skulle åka till jobbet kom han in väldigt fort igen. Såklart kom han med kameran som han hittade i framsätet. Jag är en klantfjant. lägger ut lite bilder sen men ska lägga in dom i datorn först. Till dess bjuder jag på några bilder jag tog i ö-vik.









RSS 2.0