Jag gjorde det!

Alltså nu är jag ju bara så jävla nöjd med mig själv alltså.
Jag var precis hur trött om helst efter jobbet i dag men trots det så fick en högre makt eller liknande mig att bända upp arslet ur soffan och pallra mig iväg till badhuset för en simtur (sicksackande runt trettio andra, mer eller mindre, energiska badare). Det var väl bra gjort? Nu förväntar jag mig inget annat än stående ovationer från er såklart.
 
 
 

Två fantastiska fynd

Jag har nog inte nämnt det här i bloggen förut utan bara lagt upp en liten bild på instagram om att pappa håller på och rensar ut farfars hus nu eftersom den gården har sålts. I det huset har även pappas farmor och farfar bott så det finns ju en hel del sparat på vindar, skrubbar och garderober. Möbler och annat gammalt fint så som dagstidningar från 40-talet(!). I julklapp fick jag kökshanddukar av gammalt linnetyg som min farbrors fru hittat och lämnat in till en daglig verksamhet som sytt om det till handdukar. Så himla ba grej. Önskar att jag hade ett helt hus till som jag kunde inreda med alla fina gamla möbler men tyvärr måste det mesta köras i väg. 
 
Några prylar har jag tagit hand om i alla fall bland annat en fantastisk "skattkista" som Vide kallar det. Vet ej hur gammal den är men den tillhörde säkert min gammelfarmor och gammelfarfar. Jag tror den kommer få stå inne på Vides rum som förvaring åt leksaker men först behöver den en rejäl rengöring.
 
 
Sedan tog vi även med oss ett skrivbord till Vide med en gammal fin pinnstol till. Jag funderar lite på om vi ska måla om det eller inte. Ovansidan är lite sliten och jag är inget stort fan av den där gula nyansen. Har ni några förslag? Jag har en knäpp idé om att måla det i griffelfärg men jag vet inte.
 

28 Januari

God förmiddag på er!
Ännu en ledig dag ligger framför mig och den startade betydligt bättre än gårdagen med sovmorgon till nio(!) Tack och bock.
Jag vaknade på så pass gott humör att jag till och med orkade duka upp en rejäl frukost till mig själv på en bricka. Det var inte i går precis.
 
 
Gröt, kaffe och knäckemacka framför bamse och tjuvstaden startade min och barnens dag. Helt perfekt om ni frågar mig.
Resten av dagen får vi se vad vi hittar på. Vädret lämnar en del att önska och barnen är lite småsnoriga så vi får nog hålla oss inne i alla fall.
Fast allra först är det väl dags att ställa sig vid spisen igen och ordna lunch. Det där kan jag bli så fruktansvärt trött på när jag är ledig en dag, att en knappt gör något annat än att stå i köket. Laga mat eller städa upp efter måltiderna (och däremellan försöka komma på vad fasen en ska laga också höhö). Det var dagens i-landsproblem det.
 
Vad gör ni andra i dag? 

Semmelcupcakes

 
Jag sket i wrapen och dammade i stället av förra årets mesta semelvariant nämligen semmelmuffinsen. Sjukt goda blev dom så jag tänkte dela med mig av receptet här så även ni kan vispa ihop dom här smarriga rackarna
 
Muffins ca 12 st
100g smör
1,5 dl socker
4 ägg
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl filmjölk eller mjölk
 
Dessa muffins är inte lika söta som vanliga muffins samt är lite mer kompakta än vad muffins normalt brukar vara och det lämpar sig därför ypperligt till att göra semmelmuffins. (Hur många muffins kan en få in i en mening?)
 
Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget under kraftig omrörning. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör ner blandningen i smeten och tillsätt vätskan. Klicka ut smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i 15-20 min på 175 grader varmluft.
 
När muffinsen har svalnat gröp ur ett hål i varje muffins som ska fyllas med mandelmassa.
 
Riv mandelmassa och blanda med grädde och muffinssmulet som blev efter urgröpningen. fyll varje muffins med en rejäl klick.
 
Blanda marsanpulver efter behag i ca 3 dl grädde och vispa hårt. Spritsa grädden på muffinsarna och dekorera eventuellt med en liten bit av avskurna muffinstoppar och pudra över lite florsocker.
Ät och njut!
 

27 Januari

Jaha den här dagen startade väl inte särskilt muntert.
Eftersom jag är ledig i dag så hade jag sett fram emot en eventuell sovmorgon med tillhörande slöslapp i soffan iförd morgonrock och apatisk strirrande blick och senare även lite välbehövligt städ.
I stället blev jag väckt klockan sju av att Håkan tänder upp strålkastaren i taket samtidigt som han stressat meddelar att en rörmokare ska komma hit och montera den nya toalettstolen klockan 07.30.
...
Alltså jag har haft bättre uppvaknanden i mina dar.
Amen va faaaaaaan!!!! var min omedelbara reaktion på det uttalandet och det hela blev inte bättre av att snubben i fråga klampar in och väcker upp hela huset bara för att meddela att han måste "åka och hämta lite grejer" och blir borta tjugo minuter. Det var tjugo minuter som jag kunde ha sovit i stället, tack så väldigt mycket.
 
Men skit i det för nu har vi en toalett till att skita i och jag har hunnit städa Vincents rum tre gånger (och hör i detta nu att det kommer behöva göras åtminstone en fjärde gång), tvätta, vika tvätt, plocka ur diskmaskinen, röja upp i övriga rum (och se det göras ogjort igen efter cirka fem minuter) samt baka muffins.
 
Nu börjar mungiporna sakta men osäkert leta sig uppåt igen och det här kan nog kanske möjligtvis bli en trevlig dag trots allt.
 
Rykande färska möffins som ska bli semlor i kväll

Tre saker som jag vill ha just nu

Nummer ett på listan måste ju ändå bli en semmelwrap. Detta fantastiskt frestande bakverk som just nu cirkulerar på sociala medier som en förkylning i februari. Den marknadsförs som "lättare att äta än en semmelbulle". Själv har jag aldrig tyckt att det varit svårt att äta semla. Det är nästan lite för lätt tyvärr. Lite grädde i pannan hör väl till tänker jag. Jag har även sett semla i form av korv med bröd och själv är jag öppen för fler varianter på semlan. Varför inte spagetti med köttfärssås semla, pizzasemla eller tacosemla? Mer semla åt folket helt enkelt!
 
Mums!
 
Det är väl nästan snudd på olagligt att önska sig vår redan i januari men jag kan inte hjälpa det. Längtar så enormt jävla mycket efter den första ljumma vinden, torr grusfi asfalt och en picknick på Levene äng bland utslagna vitsippor.
 
Det sista hör ihop med våren också för i slutet på maj har vi bokat två nätter på Astrid Lindgrens värld. Det blir första gången vi är där med barnen och jag ser framför mig att det kommer bli en fantastisk upplevelse såklart för är det något som våra barn gillar så är det ju alla astrids figurer (och mamman och pappan också förstås höhö)
 
FInns det något som ni längtar efter just nu?

26 Januari

God förmiddag mina vänner.
Här sitter jag fortfarande morgonruffsig, och iförd morgonrock, i soffan med en köpp kaffe i näven. Det är lite svårt att greppa att det är måndag i dag när det känns som...söndag?
Det är en av fördelarna med att jobba kväll att man kan ha lugna och sköna morgnar med barnen emellanåt.
 
Fast snart får jag ta och kamma till mig och plocka iordning lite, laga lunch och sedan gå på uppföljningssamtal för Vincent och sedan står jobb på schemat.
Vad ska ni andra göra i dag?
 

Pulkaåkning i kulhult

För att orka många åk i backen så laddade vi först upp med korv med bröd.
Sedan for vi i väg!
Massor med snö i backarna wihooo!
Det var fler än vi som var ute i backarna och hasade på nederbörden.
Det var bara en blygsam minusgrad ute men det kändes som minst tjugo i snålblåsten. Vi försökte ta skydd bland granarna.
Barnen ville aldrig sluta åka och Vincent ropade igen igen igen så fort han kommit ner för backen.
Här lyckades jag ta bild precis när Vincent far av boben.
Två små kämpar som tragglade sig upp för backen en sista gång.

25 Januari

Hej och god förmiddag alla söndagsfirare!
Den här helgen har varit fullspäckad med roligheter så därav frånvaron av blogginlägg här. Fast ni kanske har haft bättre saker för er än att klicka er in här i tid och otit? Höhö.
I fredags kväll hade vi vänner på besök på middag. Det stod brunsås på menyn (såklart) men även helstekt kyckling till dom som ville ha någonting att dryga ut sösa med.
 
I går spenderades hela dagen i Lerdala med pulkaåkning i kulhult och 2-årskalas med god mat och fika. Jösses så gött en mådde i går kväll alltså. När vi kom hem var jag så trött så jag slängde mig i säng och slocknade före 21.30(!) det mina vänner hör inte till vanligheterna så i morse när jag vaknade vid kvart i nio så kände jag mig utsövd. Ja utsövd. Jag kan inte ens komma ihåg när jag kände så senast. Vanligtvis så orkar jag bara ha ett öga öppet åt gången den första timmen på morgonen höhö.
 
Just nu är det bara jag och lille herr nyklippt som huserar här hemma för Håkan har stuckit i väg till sina föräldrar för att hjälpa dom tapetsera och tog Vide med sig.
Bamse och tjuvstaden underhåller Vincent en stund och jag ska passa på att få iordning bilderna från gårdagen och slänga upp här.
Vi hörs lite senare!
 

Utebliven choklad och en flammig näsa

Gjorde mig till här förut och skulle lägga en ansiktsmask som legat orörd sedan jag fick den i goodiebagen på ettårskalaset förra året. Hade för det första fått för mig att det var en chokladmask för det hade jag ju lite hastigt läst på förpackningen trodde jag.
Det var tyvärr ingen chokladmask utan den luktade och kändes ungefär som det såg ut alltså som någonting barnen skulle kunna gröpt upp i en hink ute i sandlådan typ höhö.
Bjuder på mitt mest avslappnade ansiktsuttryck (det stramade så jag inte ens kunde stänga munnen)
 
 
Läste sedan en intressant detalj på förpackningen nämligen att den ska förvaras kallt och torrt. Synd bara att jag har haft den i husets varmaste och fuktigaste rum nämligen badrummet. 
 
 
Just nu ser jag lite rödflammig ut så vi får se om fejset sitter kvar i morgon. Eller så kanske jag vaknar upp och ser ut som fjorton igen. Finnig och tvär. Fast så startar ju å andra sidan varje morgon för min del så det är ju inget nytt.
 
Ha det gött så hörs vi i morgon! (Med eller utan överhud i ansiktet)

22 Januari

Vad roliga ni är.
Så fort jag skriver någonting om Håkan så skjuter statistiken i höjden som om det inte fanns någon morgondag.
Det är ju nästan så jag börjar fundera på om det inte är tillräckligt med bara en egen kategori för herr kråka. Kanske borde jag skriva om Håkan varje dag för ni verkar ju inte kunna få nog höhö. Den dagliga Håkan-rapporten kanske vore något för alla Håkan-fans där ute. Eller så är det alla googlingar på Håkan (Hellström) och mamma mu och kråkan som halkar in här och känner sig lurade.
 
Här kan ni inte bara utläsa min bloggstatistik, de senaste tio dagarna, utan även mitt humörs svängningar under samma period (för det går ju inte att sticka under stolen med att humöret ibland påverkas i samma riktning som den där kurvan pekar hehe). 
 
 
 

21 Januari

I går hände då äntligen det som vi alla har väntat på! Håkan, den bakåtsträvaren, gick och skaffade sig fäjsbok.
 
 
Eller rättare sagt så var det väl jag som hade lite för lite att göra i går kväll så jag skaffade det åt honom. Han har förvisso sagt ett tag nu att det där med facebook kanske vore bra att ha ändå men han får ju aldrig tummen ur. Såatteeeeh voíla!
(och den där profilbilden får han ändra när han behagar logga in själv höhö)
 
Annars händer det inte så mycket direkt mer än att båda barnen verkar ha synkroniserat sina trotsperioder. Say no more. Släng gärna lite pepp hitåt för jag behöver det verkligen nu.
 
En rolig sak har hänt i dag i alla fall men det håller jag hemligt ett litet tag till...

18 Januari

I dag var då dagen som jag öppnade upp runkeeper-appen för första gången på...ett halvår? Typ. Vad som fick mig att frivilligt lämna soffan, kaffekoppen och datorn för en promenad i snålblåsten? Jo, solen sprack fram och sken från en klarblå himmel. Ja ni läste rätt! Det riktigt spritte till i hela mig och jag ville bara ut, ut, ut!
 
När jag väl kom ut, och hade gått ett par hundra meter, så gick ju självklart soljäveln i moln och det blev så där grått och januaritrist som det bara går att bli så här års. Fast gött ändå var det förstås att få lite frisk luft (och egentid med en pod i hörlurarna)
 
När jag vände hemåt igen så tittade allt solen fram igen...i ungefär tre sekunder. Bildbevis:
 
Aaaaaaah! Härlisch!

Kommunfesten 2015 - BILDERNA

Jo det drog visst ut lite på tiden med den här uppdateringen men här kommer då den däringa bildbomben som jag lovade er tidigare i dag.
 
Kvällen började i svartvitt med vinpimpling och piff framför spegeln.
Fler tjusiga damer.
Min snygga syrra.
Vackra Sandra.
Häng i köket.
Alltså förstår ni how much i löööööv min nya byxdress eller?! På högra bilden ser ni lite hur den ser ut bakifrån också.
Heta Persiljan.
Fina Sara och hennes tjusiga lockar.
Syrran igen.
Två sköna bönor.
Tripp trapp trull vårat lilla hjärtegull ♥
Innan vi skuttade in i bilarna så var det dags för gruppbild såklart och stackars kråkan blev tvungen att agera darrhänt fotograf (hälften av bilderna var nämligen suddiga och det kunde ju inte bero på att vi var vingliga menar jag...host) Fast Bodil verkar inte ha fastnat på bild...
Syrran och jag passade på att få ett par bilder ihop också.
Resten av kvällen var det mobilkameran som fick duga.
 
Det var #ellegalan2015 i går men jag tror nog ändå att snyggast outfits gick att hitta på vara koncerthus denna kväll. Thomas tegnér, som är marknadschef på vara konserthus, var snyggast av dom alla med fjäderboa, nätstrumpbyxor och skyhöga stilettklackar. Där ligger en annan i lä! Bilden till höger bevisar att jag satt på exakt samma stol (och brevid samma person faktiskt) som förra året. Första parkett är det enda rätta.
Fullsatt.
Två som var sugna på underhållning.
och underhållning blev det verkligen!
Babben var hysteriskt rolig!
Sedan uppträdde även gruppen fantastic four men dom tog jag visst inga bilder på. Jag var väl fullt upptagen med att klappa takten, fuldansa på stället och skriksjunga med i låttexter jag knappt kunde skulle jag tro.
Efter underhållningen sprang vi till baren där halvnakna pojkar blandade drinkarna. Det såg kallt ut...men jag klagar inte alltså...hehe *tant*.
Sedan bar det ut på dansgolvet förstås! Det var en och annan boaorm som svängde sina lurviga denna afton så till slut förvandlades dansgolvet till en hönsgård...hehe.
Vi öste på dansgolvet till fötterna sved och det blev dags att linka ut till bilen och åka hem.
 
 
Det var verkligen en fantastisk kväll från början till slut! 

17 Januari

Hej och god eftermiddag!
I dag är jag förvånansvärt pigg faktiskt trots att årets kommunfest i gick av stapeln i går med buller och bång.
Herre guuuud vad roligt jag hade! Det var lätt den bästa festen hittils om ni frågar mig. Det enda smolket i bägaren var när vi kom och skulle äta och inte fick platser ihop. Jag såg till och med ett annat sällskap som fick sitta i en trapp och äta. Vi är ju inte dom som är dom och lyckades hitta lite bänkar och bord som vi sköv ihop, med en duk på så gick det alldeles utmärkt. Där får dom nog tänka om till nästa år kan jag tycka. Sen råkade jag även åka på en smäll ute på dansgolvet (jag det var ett ganska så röjigt dansgolv hehe) så dom sista timmarna stoltserade jag med en röd näsa men den matchade ju övriga utstyrseln som tur var.
 
Så här såg jag ut; Rött från topp till tå.(Håkan tyckte att jag såg ut som en rikemanskärring från åttiotalet men jag kan inte se något fel med det höhö)
 
Det roliga är ju att jag har velat ha den här byxdressen länge men varit för snål då den kostat lite för mycket. Sen när inbjudan till kommunfesten kom så tänkte jag att jag kanske skulle slå till ändå men då fanns den helt plötsligt inte kvar! Jag gjorde lite efterlysningar på facebook och dammsög butikerna men hittade ingenting som liksom kunde mäta sig med denna dress. Härom veckan halkade jag in på H&Ms rea på nätet och tror ni inte att den fanns där då för 250 spänn! Den matriella lyckan var gjord som ni förstår. Jag älskar den!
 
Fler bilder från festen kommer framöver så håll utkik!

13 Januari

Denna dagen ett liv eller kanske snarare denna dagen ett litet helvete skulle vara en mer korrekt formulering? höhö.
Det började ju med att vi skulle åka till lisch tidigt i morse för ett ärende och hela familjen tidsoptimism var som vanligt ute i sista minuten med allting. Jag balanserade i princip en kaffekopp uppe på huvudet samtidigt som jag försökte brotta ner båda barnen i sina overaller och kleta maskara i ögat...typ.
Lagom till att vi alla är redo att packa ut oss i bilen så slänger sig Håkan in i kylen för att ta en snusdosa och välter självklart ner ett helt hyllplan så att en flaska vitvinsvinäger far i golvet och går i kras och det vet ni ju hur gott det luktar...nä vi blev inte mindre stressade av det lilla missödet nej.
Men vilken tur då att vi mot alla odds kom i tid!
 
När Håkan och Vide var hos logopeden så passade jag och virvelvinden på att springa av oss lite.
 
Sedan drog övrig familj hem till Kvänum igen medans jag blev kvar för att förnya mitt pass och för att sedan ta bussen hem men serrni nu börjar den riktiga farsen för eftersom mitt leg gått ut (ooops) så gick det minnsan inte för sig att ordna ett nytt pass. Behöver jag säga att jag blev mer än lovligt trött på mig själv. Det blev till att ringa in lilla pappa som fick komma och intyga att jag var jag. Någon gång måste ju vara den första för att bli hämtad på en polisstation tänkte jag.
 
 
Nu har jag med hjälp av pappa både nytt pass och nytt id-kort att hämta om en vecka. Slutet gott allting gott.
 
Resten av dagen har förflutit utan några större olyckor och avslutades med en julgransplundring i församlingshemmet med dans runt granen, korv med bröd och godispåse till alla barn...utom mig trots att jag ett par timmar tidigare var tvungen att ha pappas underskrift på ett papper höhö.

Nytt år nytt hår?

Jomen här sitter la jag och livskrisar lite så här på kvällskvisten. Eller hårkrisar snarare. Jag har det senaste gått och blivit rejält less på mitt hår, som förmodligen har lessnat på mig också eftersom det har blivit krusigt och bångstyrigt bland annat. Jag har gett upp hoppet om det och det har gett upp hoppet om mig helt enkelt. Ömsesidig hatkärlek unt so wither.
Jag älskar ju att det har blivit långt men självklart har jag i och med längden även hamnat i det beryktade "tofsträsket" och det är sällan jag har det utsläppt över huvud taget. Platt och jävligt är det och i och med att jag bleker det så vågar jag knappt närma mig det med en locktång eller platttång (inte för att det skulle behövas men...) Visst, hela jag identifierar ju mig med min ljusblonda hårfärg men jag är ändå sugen på en förändring.
 
En ombre för att få in lite mörkare och naturligare toner kanske vore en lagom förändring? Eller så ångrar jag mig efter en kvart för egentligen så hatar jag ju allt som är lagom och naturligt.
 
Kan inte ni bestämma åt mig hur jag ska göra med mitt liv..eller jag menar hår?! *krisar vidare*
 

12 Januari

Hej måndag!
Ännu en helg har gått och den har innehållit mestadels jobb och en storm. Jävlar vad det blåste här mellan lördag och söndag. När jag gick till jobbet på söndag morgon förväntade jag mig att få klättra över omkullfallna träd men det enda hinder i min väg var en liten staketpinne som hade gått av och stack ut över trottoaren...hyffsat lättmanövererad så särskilt mycket kaoz hade inte Egon gjort med Kvänum i alla fall men säkert på andra ställen.
 
I helgen har jag även fått mitt livs bästa tips på facebook.
 
 
Helt jävla genialt ju! 
Själv brukar jag äta upp även dom äckliga pralinerna. Jag har hört många säga att det har varit lättare att hålla sig undan chokladaskarna denna julen nu när alla bitar har blivit så äckliga men det funkade inte på mig. Inte heller att mina kollegor ställde paradisasken högst upp på en hylla utom räckhåll för ändå var jag där och skyfflade i mig. Inte ens romrussinen klarade sig undan...
 
Nu ska jag packa ihop barnen och ge mig ut i snöslasket och lämna dom på sina förskoleavdelningar för att sedan gå på ett tidigt kvällspass innan även jag får ta lite ledig "helg".

10 Januari

En sak som jag faktiskt har lovat mig själv i år är att jag ska läsa mer böcker. Jag älskar verkligen att läsa men jag har helt prioriterat bort det på senare tid och det är ju synd och skam. Därför stänger jag ner datorn för i kväll och ägnar all min uppmärksamhet åt denna bok som jag började läsa på semestern(!!) Kan det så här ett halvår efteråt vara dags att ta sig igenom den kanske? Till mitt försvar måste jag väl tillägga att jag har läst ett par böcker emellan för i ärlighetens namn är den rätt så seg.
 
Håll ut Betty! Snart får du tillbaka din bok höhö.

9 Januari

Dålig stil av mig att börja året med att bryta mitt löfte om bättre blogguppdatering med en enda gång kan jag tycka men jag får skylla på min dator den här gången faktiskt.
Den är segare än segast nu och sjunger antagligen på sista versen. Någonting behöver göras och om det är en ominstallation eller inköp av en helt ny dator som behöver göras återstår att se.
Det är lite smått fruktansvärt irriterande att den bara tuggar på utan att någonting händer.
Fast nu ska jag sluta klaga på min dator och i stället prata om vad jag gjorde i går. Jag och Håkan var nämligen på dejt med middag och bio i Skövde. Vi firade väl egentligen min födelsedag (och i ärlighetens namn även Håkans, alltså inte den som kommer nu i februari utan den förra året...*host*)
 
Så här såg jag ut
 
och så här såg maten ut.
 
Kvällen avslutades med Hobbit: Femhäraslaget i 3D och världsrekordet i smalast ansikte i världshistorien borde rimligtvis gå till mig.
 

2 Januari

Jaha då var det helg igen. Det är ju aldrig något annat nu för tiden höhö. Handen upp alla som vill ha vardag igen *räcker upp båda*.
Nu när vi har gått här hemma och såsat i omgångar i flera veckor känns det som om inget vettigt blir gjort. Nepp nu vill vi ha vardag och rutiner igen och innan vi vet ordet av är det VÅR!...okej det där sista var väl som att dra räva i grus kanske att tänka på våren redan i januari men jag längtar ju så förbannat...
Fast åtta plusgrader har vi tydligen haft här i dag så det är ju bra nära ändå eheheheeeee.
 
Nu ska jag slösurfa lite här med ena näven i chipspåsen för att sedan slänga in handduken i hyffsad tid för en jobbhelg på bästa jobbet hägrar.
 
Hoppas att ni alla får en fin helg!
 

Nyårsafton 2014 i bilder

Det började med att det sansade och stabila värdparet hälsade välkomna.
Vi andra ville ju inte vara sämre nej.
Jag var lite så där halvbra på det där men...
Men där satt den va?
Vide som så gott som aldrig vill vara med på kort förvandlades till en riktigt linslus med monokeln i högsta hugg.
Det blev dags att sätta sig till bords och äta toast skagen till förrätt.
Till varmrätt blev det fylld fläskytterfilé med klyftpotatis och kantarellsås. Fy satan vad gott det var alltså.
Mellan rätterna var det fri lek. 
Och mer fotografering förstås. Herrarna i hatt var först ut.
Ett försök till familjebild med litet mutat barn i bild och det andra på vift hehe.
Sen blev det dags för efterrätt men den fick jag ingen bild på men här syns den stående på bänken i alla fall. Saffranskladdkakor med lemoncurd och vaniljgrädde. Smarrigt värre.
Tiden sprang i väg som vanligt när en har roligt så när klockan helt plötsligt närmade sig tolv så travade vi iväg till hotellet för att kolla på fyrverkerier.
En liten som tyckte det här med nyår var på tok för spännande för att somna ifrån.
Skumma bilder på raketer som flyger upp i luften hör ju till som ni vet.
Skål!
Vi strålade samman med resten av gänget på grangatan och spelade spel och gissa vilka som vann då? Jo dom tre blondinerna såklart.
 
Det var sista bilden i kameran men fler bilder hittar ni under #kvänumpacketsnyår2014 på instagram.
Tack igen för en toppenkväll!

1 Januari 2015

Hej och välkommen til årets första blogginlägg.
Vilken fantastiskt rolig kväll vi hade i går då. Massa god mat, trevligt sällskap, flygplan i örat, fyrverkerier, jordgubbsbubbel och spel. Vi hade så pass roligt att familjen Dalemo/Sandgren inte kraschlandade på hemmaplan förrän klockan 03.00(!) hoppsan hejsan. 
Klockan 10.00 vaknade Vincent med ett vrål så då var det bara att gilla läget och mösa sig upp höhö. Det har, som ni kanske förstår, inte blivit så många knop gjorda i dag men det gör å andra sidan inte så mycket eftersom nyårsdagen väl måste ses som något av årets slappardag, am I right or am I right liksom.
Sitter och går igenom gårdagens bilder och tänkte att jag slänger upp dom här lite senare. Det vill ni inte missa.
 
Gott nytt år ännu en gång och jag hoppas att ni fick fira så mycket eller lite ni ville i går.

RSS 2.0