Trött

Jo men visst här sitter jag och hänger med huvudet. Känner egentligen för att gå och lägga mej men jag väntar tills älsklingen kommer hem. I dag har jag inte fått någonting gjort med packningen eftersom jag har haft en datanörd och ett litet charmtroll här. Kan inte fatta vad mycket Hugo har lärt sig. Han kan härma allt man säger och färgen orange har han full koll på. En rätt smart tvååring va. Jag är en stolt moster. Jag försökte få honom att säga Kristin men då tittade han bara lurigt på mig och sa moster! haha så sööööt.

Det är så kul för det känns som om alla ska ha barn nästa år. Har i dagarna fått reda på två till som väntar smått. Hur kul som hellst! Babyboom!

Nä nu ska jag nog kravla iväg till kylen och se om det finns något ätbart jag kan proppa i mig...

natti natti


30 November

Hej å hå
Dålig uppdatering i helgen men jag har liksom haft fullt upp. Handlat julklappar, jobbat och mått illa t e x .blö! Trode allt att jag skulle slippa undan det men icke. Har ine spytt och så och mår inte illa hela tiden men det kommer i vågor sådär. Annars verkar tröttheten börja släppa en aning och det är ju gött. Om en vecka ska vi till bm igen och det ska bli spännande.
I dag är jag ledig och har äntligen fått en tom soptunna till förfogande. bye bye Håkans grejer!Moahaha! Ska försöka få ordning på torpet här men det får vänta tills senare i dag för syrran och huliganen Hugo kommer hit och våldsgästar om en stund.
Hörs sen!


Paus

Jaha nu har jag fastnat framför datorn igen. Fy skäms! Men jag har varit riktgit duktig nu och packat ner i princip alla prydnadssaker i lådor. Men nu är lådorna slut så det finns inte så mycket mer för mig att göra...
Ska nog hoppa in i duschen snart och fräscha till mej lite. Bli lite grön i huvude bl annat. Fan men duscha måstej ag ju göra liksom. Ska nämligen bort till Fjällan i kväll på smyckesparty. Kan bli skoj. Kanske man hittar någon julklapp eller något tjusigt till sej själv, vem vet hehe.

27 November

Morrn morrn
jag har lyckats kravla mej upp i dag med.
Har ätit lite frukost och slöat framför datorn så nu tänkte jag dra igång med lite packning. Har samlat ihop alla prydnadssaker och sorterat i det som ska va kvar och det som ryker. Så nu är det bara att få ner det i lådor. Känns som om man bor i en bunker nu för det är alldeles kalt på väggar och i fönsterkarmar.
Sätta fart på en brasa måste jag göra också känner jag för det är lite kyligare i dag när det blåser så förbannat.
Hepp nu ska jag sätta fart!

Bahamas dag 2

Syrran har ju bokat bröllopsresa nu och då blir man ju själv en aningens sugen på att dra iväg igen. Men jag har ju faktiskt inte visat de sista bilderna från resan. Fy på mej liksom. Så nu piggar vi upp den här gråa novemberdagen med lite bilder från bahams.

Dag två hade båten stannat i Nassau (tror det stavas så) huvudstaden. När jag kikade ut genom vårat hyttföndter var det en strand mitt emot som var en ö som heter paradise island. Fanns många flådiga hus där och effterråt fick jag reda på att det huset som jag såg mittemot min hytt var Mick Jaggers. Jag har liksom bott granne med Mick en natt höhö ballt!

Här går vi av båten i alla fall

Vi hoppade på en liten båt som skulle ta oss över vattnet till Paradise island

Hejdå båten! Alltså kolla in vattnet,  hur blått som hellst.

På Paradise island ligger det här hotellet. Atlantis tror jag det heter och det är ett av världens lyxigaste. Där inne
gick vi och kände oss som något katten släpat in höhö

Hamnen som hör till Atlantis. Full med svindyra fläskiga båtar...



Haha. Lägg även märke till den gigantiska båten i bakgrunden.jesus.


Den härliga stranden. Lagom mycket folk...hehe


tog inte så många bilder på den stranden för vi passade på att sola, bada och njuta in i det sista.

På väg tillbaka till båten hitta vi dom här balla grejerna. Vi köpte självklart en bil till Håkans syster eftrsom hon är galen i bilar och samlar på cocacola grejer.


Sitter i lilla båten påväg till stora båten...söt va?

fiskar...

Bahamas flagga

På kvällen när vi skulle gå och lägga oss hade vi fått en liten kanin

Hej hopp så var vi tillbaka i Miami igen och så var den resan slut. En lång hemfärd väntade förstås men dom är ju så tråkiga :)


Fårse när vi kommer ut på resa igen. Vore ju skoj att komma iväg på en liten tripp innan bebis kommer. En vecka inte så jättelångt bort...jaja vi får se.

26 November

Godmorgon eller vad man ska säga.
Usch vilken jobbig natt jag haft. Vaknade i vanlig ordning vid 04.40 och kravlade mej iväg till toaletten. Försökte göra det med ögonen stängda i princip. Slängde mej sen i sängen men lyckades inte somna om. Det var totalt omöjligt. Det var likadant i går. Men i dag vred jag mej till 06 och då gick jag upp och kokade gröt och satte igång en brasa mm. Sen satte jag mej vid datorn och blev jättetrött så vid 07.30 gick jag och la mej igen och precis när jag lyckats somna ringer syrran såklart. Sen var man ju piggelin igen så det var ju bara att gå upp. Har ätit frukost nr 2 nu och sitter och kikar på Sunes jul. Mår lite illa och hoppas på att det ska gå över snart...

Är ledig i dag och ska försöka få gjort lite packning och så. Verkar som om köket kommer bli iorning så vi kommer in innan jul och då är det gött att få iordning lite. Ska börja flytta grejer nästa helg och veckan som kommer därefter. Så kul!
Men jag väntar nog med att dra igång tills illamåendet har släppt lite.


Hungrig!

Ja då var man hemkommen och färdigshoppad då. Nu är både kyl och frys knökafulla. Gött!
Massa spännande saker hamnade i vagnen den här gången. Nytt tvättmedel och en smultrondricka som jag sitter och sipprar på nu. Förbannat jävla god alltså och den får en att längta till sommar och sol. Trippen till willys gick smärtfritt förutm att vi var tvugna att ta "genvägen" genom mc driven för att klämma i oss varsin cheesburgare. Jag blev så akut hungrig så jag behövde någonting i magen. Sedan när vi går ur bilen vid willys rinner det till och jag blir kissnödig. Så jävla typiskt. Det graviditetssymtomet hade jag klarat mej utan tack. Men jag är bra på att ignorera problem så jag klarade av att göra av med pengar ändå höhö.
Mmm nu börjar det lukta gott för Håkan steker kotletter. Till det blir det potatisgratäng och lite sallad. mums. Hoppas illamåendet släpper om jag får lite riktig mat i magen.

Hej hopp

24 November

En månad kvar till julafton och här har ni en som längtar tokmycket. Ska faktiskt till Skövde på lördag och shoppa julklappar med Håkans syskon och Kristin. Ska bli mysigt och det känns gött att få det gjort i tid för en gångs skull.
I dag händer det väl inte så mycket. Fick förut ett samtal från resursen så nu har man fått ännu mera tider så det känns gött, hoppas ju självklart på ännu mer men det brukar alltid bli lite extra ändå till slut. Jag känner mej nöjd i alla fall det är ju bättre än inget.
Solen har behagat att kika fram lite smått i dag också och det är ju alltid ett plus. November är ju helt klart den trökigaste månaden. Gråare än gråast...
Nu ska jag nog bara slappa ett tag framför datorn innan jag möjligtvis tar tag i lite packning idag också, får se.
Sedan blir det storhandling minsann!yey!

höres...

packa packa

Herregud var redig jag har varit nu då. Har lagat mat och krossat tallrikar mm.Har även packat tre kartonger och två Ikea kassar med diverse grejer. Orning och reda pengar på fredag. Men det ser dessvärre ut som kriget här. Vad mycket skit man hittar överralt också. Håkan har så mycket fula prydnadsgrejer *skav i ögonen* Jag vill inte ha med dem till nästa hus.
Jaja nu sitter jag här och pustar ut lite. Får ju inte överanstränga mej då blir mamma arg höhö. Nä men man får ju tänka på lilla livet i magen. Vet inte riktgit vilken vecka jag är i men jag misstänker att det faktiskt kan vara vecka 10 nu. Säker kan man väl inte vara förren efter första ultraljudet antar jag.

ooo nu kurrar det i magen får se om jag kan skrapa fram något ur skåpen. Storhandling står på schemat i morgon. Blev inget jobb i morgonkväll för resursen hade tagit fel men på Onsdag kväll fick jag istället.yey!

Så här såg huset ut för någon vecka sedan i fall någon är nyfiken. (det i nya huset alltså höhö)


och lilla mamma fick komma med på ett hörn också...

23 November

Jorå eftersom jag har blivit hotad med stryk (typ) om jag inte uppdaterar oftare så får jag väl ta tag i mig själv lite.
Har haft en jobbig helg bara. började med Alexanders begravning som var något av det värsta jag gått igenom men den var också otroligt fin. Kändes som om han var med oss där eftersom en jämngrå himmel plötsligt sprack upp och solen kom fram. Måste ha varit Alex som log uppifrån himlen. Sandra och Alexanders familj finns i mina tankar. Vila i frid nu Alex så ses vi igen när tiden är inne.

Fredagen gick inte helt i sorgens tecken utan Evve, Emma, Fjällan och jag drog till Skövde på kvällen och åt jättegodmat på Mangos. Kan verkligen rekomendera det stället om man gillar mycket kött. Efter det rullade vi därifrån och köpte varsin stor godispåse att ha till bion för vi skulle ju givetvis på premiären av New moon vi och alla fjortisar i kommunen typ. Herregud vilket liv det var på dom. Filmen var mycket bra i alla fall och det var många läckra killar att fästa blicken på om man säger så. Jag har nog gått över till team Jake nu höhö. En mycket trevlig kväll som var precis vad jag behövde.
Resten av helgen var det jobb och det var riktgit kämpigt för mej eftersom jag varit så hiskeligt trött denna helgen och nästan mått illa. Ska det börja nu kanske?

I dag är jag i alla fall ledig. hade inget jobb på hela veckan i princip men så ringde resursen just och jag fick en kväll i morn och jobb på söndag. gött. Nu ska jag försöka ta tag i lite grejer. Kanske börjar packa ihop lite smått eftersom vi ska försöka flytta innan jul.
Uppdaterar sen igen!
herrå!

13 November

Halli hallå.
Nu sitter jag här nedsjunken i soffan och orkar inte röra mej en millimeter. Är verkligen kroniskt trött nu för tiden men hellre det än illamående eller hur hehe. Tack för alla gulliga kommentarer förresten det gör mig jätteglad.
Hur har eran fredag den 13:de varit då? Min började ju kanonbra med att jag sprängde ett ägg i micron i morse. sug på den du. Har jobbat hela dagen med avbrott på tre timmar som spenderades med mor och bror i metropolen Skara för lite fika och presentinköp. Nu har vi precis kikat lite på idol men mina ögon går som sagt i kors här så jag ska väl släpa mej till sängen är det tänkt.
natti!


10 November Ett ljus i mörkret

Ja den senaste veckan har varit allt annat än rolig. Tänker mycket på Alex och hans nära men trots all sorg jag känner så finns det även glädje i mitt och Håkans liv. För er som missat bomben jag släppte på facebook förut så väntar vi barn. Detta är något vi velat länge och nu har det äntligen hänt. Jag är så lycklig! Jag är inte så långt gången än men kände att jag ville berätta redan nu av flera olika anledningar. Dels för att jag har ett tungt jobb så mina arbetskamrater behöver ju veta och vet dom så vet resten av kvänum det sen så vi valde att berätta för våra föräldrar i går och då kände jag att alla andra också kunde få veta. Efter allt tråkigt som hänt vill jag sprida lite glädje kände jag.

Om allt går som det ska får vi en liten skatt i slutet av juni början på juli


Ont i hjärtat

Jag är helt tom. En kär vän dog i går kväll och jag är mållös. Vill skriva massa fina ord men jag orkar inte.
Livet är inte rättvist! Mina tankar är hos familjen och framför allt hos Sandra. Kan inte föreställa mej hur jobbigt de har det nu.

Tårarna tar aldrig slut

En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinner, 
vill inte förstå och hjärtat gråter
han gick och kommer aldrig åter



R.I.P


RSS 2.0