Sista inlägget för i dag

Somliga har väntat på detta höhö

Min lilla sötnöt härmar Ronny & Ragge på bröllopet.


Jag garvar ihjäl mej

Svettigt

ja fy fan, nu är man ju helt slut. Fick allt ringa till älskling och viska ljuva ord i luren så han kom och hämtade mej på jobbet. Hade nog kört i första bästa dike om jag satt mej på cykeln. Denna värmen tar kål på mej. Det är ju tur att man inte är fet för då skulle jag väl dött för fan. För att citera en jobbarkompis "Här springer jag runt som en grillkorv".
Dom kunde väl inte stava till AC när dom byggde om tornumsgården...
Men jag var ju "smart" och cyklade till jobbet i motvind i 30-gradig värme. Var ju kokt och stekt innan jag ens börjat jobba.pust.
Nä men nu ska jag väl sluta gnälla. Älskar verkligen värme men inte när jag jobbar
Nu måste jag ta tag i packning mm inför Arvika i möra.

Jobb på G

Japp nu är det jag som slänger mej på cykeln och trampar iväg till jobbet



Snyggast i kommunen?

Lite bilder från bröllopet

Jag hinner klämma ut några i alla fall hehe






Det får duga så länge. Tiden tickar iväg.

30 Juni

Tja tja
Har verkligen inte hunnit uppdatera förren nu. Har banne mej haft häcken full hela tiden. Bröllopet var lyckat. Fint väder och god mat. Verkade som om alla hade lika kul som jag höhö. Men fy satan i gatan vad ont jag hade i fötterna efterråt (och då är jag ändå rätt härdad) Håkan fick bära ut mej till bilen när vi skulle åka hem. Min klänning var ingen vacker syn efter festen. Brukar aldrig spilla på mig på vanliga fester men självklart när jag har en fin balklänning på mej ska jag bete mej som ett jävla drägg höhö. Tur att kemtvätt ingår i hyran.
Ska försöka slänga upp lite bröllopsbilder så fort jag hinner. Jobbar i dag 14-21 så det kanske hinns med i kväll. Måste verkligen städa här också. Det är ingen vacker syn om man säger så. vi drar ju till Arvika på Onsdag så det vore ju gött att komma hem till ett städat hus när man har bott i en soptipp en vecka. Hinna sola måste jag ju göra innan jobbet också. Ja som ni förstår hinner jag inte sitta här och glo mer.

Smell you later!

25 Juni

Hej och hå. Har jobbat delad tur i dag. Orkar inte blogga nu. får se om jag hinner blogga nåt imorn. Jobbar 7-13 sen åker älskling och jag till Skövde och härjar lite. Sedan pålördag är ju bröllopet. Jippi äntligen dags! så med lite otur får ni inte höra nåt från mej förren på söndag. Men vi får se...

Vi hörs när vi hörs!
Älskling & Jag på midsommar 

24 Juni

Hej hopp! Då var man nedsjunken isoffan igen då. Har ju jobbat 7-16 i dag. Efter jobbat drog jag och håkan till min moster neta så jag kunde inspektera hennes lugg. Lät den vara den här gången eftersom den är så lagom nu till bröllopet.
Nu hinner jag väl inte skriva så mycket mer för vi ska snart åka och plocka upp ett stycke mormor och sedan far vi mot Vinninga där det vankas grillning hos pappi. Hej på ett tag!


Hallå i stugan

Jaha då var man färdigjobbad då...för i dag i alla fall. Duschade en tant  i kväll och hon fick hålla själv i duschmunstycket medans jag tvålade in. Jag böjde mej ner för att tvätta benen och då fick jag mej själv en rejäl dusch haha.
Cyklade hem gjorde jag också. himla gött nu när det inte var så varmt.gasen ibotten hade jag också höhö. I morn jobbar jag 7-16 ochjag funderar skarpt på att grilla på kvällen. Lax kanske? mmm så får det nog bli.
Nu ska jag snoka i bloggar!

Mätt

Japp. Har precis tryckt i mej enhamburgare med bräd. gött gött. Nu ska jag bara packa ihop lite grejs så ska jag snart trampa iväg till jobbet.
hörs i kväll!

Lite bilder från midsommar då...

...som började med en regnig tipspromenad och brännboll. Men solen kom fram till slut.





Sedan åkte alla iväg ochfixade tillsig och sedan vidare till Sandra och Linkan som hade ordnat jättefint middsommarfirande. Vi grillade och partade hela natten lång.
Det gigantiska partytältet

Som självklart hade kyl och frys



En vitlök på vift...


Finfina priser på tipspromenaden



Smaskig efterrätt serverades

mmmmm







Det kommer mera! Nu ska jag ut och sola igen

Sol sol sol!

Gud va gött det är ute eller?
Har legat i solen en timme så nu har man allt fått lite färg. Är bara inne och svalkar mej lite och passar på att blogga såklart höhö. Måste ju ta igen förlorad tid.
Nä nu ska jag lägga ut lite bilder från midsommar också tänkte jag. Sen måste jag blanda en tillbringare saft innan jag dör av värmeslag.

Vi börjar väl med lite bilder från möhippan då...


Mina goa mackor...













Jag är lite långhårig...

Jag och Diana gillar att va mä på bild

Här sitter vi och har det mysigt ute på ballen

Jag och bruden




Nepp nu får resten komma i morn eller nåt.

Förresten glömde jag ju att tacka för alla fina kommentarer i inlägget innan :)

23 Juni

Nä nu får det nog vara slut på mitt pausande eller vad säger ni?
Kliar ju i fingrarna för fan höhö.
Har hunnit med en del sen jag skrevi sist. Midsommar var som vanligt sjukt lyckad! Hade hur kul som helst. Bilder kommer! Blev ju sammanlagt 591 bilder så jag har ju lite att visa. Ja jag är en jävla paparazzi höhö.

Möhippan har jag ju inte heller visat bilder från så nu kommer jag bildbomba rejält här. bra va?
Underbart väder har vi här också så snart ska jag ut och lägga mej och klämma i solen. GÖTT.
I kväll blir det jobb däremot 15.45-21.30. Jobbar hela veckan men ledig i helgen. Bröllop ni vet. skôj!


17 Juni

hej hopp!
Jag är för jävla tråkig nu men jag kommer nog ha en liten paus här. Får se när jag dyker upp igen. Kanske efter helgen men det kan dröja längre...
Ni får inte sakna mej allt för mycket ni få stackare som läser denna usla blogg höhö

Vi hörs väl

 

15 Juni

hej hopp!
Lite dåligt uppdaterat här...igen. men så är det när man har möe att göra.
Möhippan blev himla lyckad faktiskt. (Fast vi oroade ihjäl oss för en av deltagarna på svensexan) Hoppas alla hade lika roligt som jag.
Bilder kommer så fort jag hinner. Har precis kommit hem från stan med kortare hår.gött! nu sitter jag i sängen och ska slå ihop mina blå en stund eftersom jag ska jobba i natt.
godnatt eller vad man säger höhö

degig

Japp nu känner man sej som en levande begravd typ. Ska bli gött att vara ledig i morn. Då blir det lite shopping i staden. Regn och åska ska det tydligen bli med så jag får väl kuta mellan affärerna höhö.
Fick mitt paket från H&M idag och blev nöjd med grejerna. Specielt bikinin, den satt som en smäck!
näääää nu ska jag snoka runt lite. Får se omjag uppdaterar nåt mer innan jag dunkar huvudet i kudden.
hej hopp!

Jippi

Idag kom min kuvärtväska som jag vann på tradera. Denna ska jag ha på bröllopet är det tänkt.
Snajsig va?



perfekt!

Nu pyser jag till jobbet snart. Hörs när jag är hemma igen.

11 Juni

tjolahopp!
Nu har jag kravlat mej upp då. Fick precis ett samtal från resursen som undrade om jag kunde jobba på renen i morn kväll 13-21.30.Men jag var tvungen att tacka nej för annars hade jag fått jobba 11 dagar på raken. Dessutom måste jag in till stan och fixa det sista med möhippan.
Jahapp. Innan jobbet i kväll ska jag väl inte göra så himla mö. Kanske plocka iordning lite smått för det börjar bli lite väl stökigt här nu.
Förresten såg jag och Håkan på världens sämsta film häromdagen. Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Sämsta filmen som gjorts skulle jag vilja påstå, skulle tro att det är roligare att sitta och stirra på färg som torkar. Se den inte.

Nä nu blir det en försenad frukost för mej...

snark!

Ja nu är man rejält trött vill jag lova. Har varit riktigt körigt på jobbet i kväll. Ska slänga mej i sängen nu på direkten.
hörs i morn!

10 Juni

Godmorgon.
jag bara kände för att sova ut i dag och det var riktigt gött kan jag säga.Har inte fått så mycket sömn det sista.
vilket jävligt väder vi har då. jag vill ha sol!
I kväll blir det jobb i alla fall 15.45-21.30 likadant i morn. Sen är jag ledig påfredagen och det måste jag nog förbli för jag måste in till stan och härja lite nämligen.
Nepp nu måste jag få frukost i magen.
Hej så länge

Midsommar

Ja för faan det är ju midsommar nästa vecka. Helt otroligt vad tiden går fort. Jag älskar midsommar för oftast är midsommarfester extra roliga av någon underlig anledning. I år blir det favorit i repris från förra året. Fast med ett nytt värdpar förstås. Först ska vi spela brännboll (hoppas på bättre väder i år, jag såg ut som en elshock i huvudet efter att ha sprungit runt i duggregn och blåst). Sedan är det midsommar/inflyttningsfest hos Sandra och Linkan med grillning och annat smått och gott. Ska bli jättekul.

Så här skôjjigt var det förra året











Väldans rolig fest!

Nä nu mina kära vänner ska jag bänka mej framför LOST. wihooo


Myror i brallan

japp det har jag nu så nu drar jag med mej kråkan ut på promenix höhö



Snygg han är va?Mums

Sista bilderna från London

japp här kommer sista uppdateringen från min Londontripp (bättre sent än aldrig).
Sista dagen Fick jag också klara mej på egen hand så då drog jag iväg och turistade lite. Har ju redan sett det förut men vad skulle jag göra? Sitta och glo in ien vägg? Nej tack. Så ut begav jag mej. Kartan var min bästa vän kan jag säga höhö. Gick en jävla massa den dan och sedan blev jag ju sjuk när jag skulle åka hem men det har jag redan ältat tillräckligt.
Här kommer lite bilder iaf.
















Så nu får det räcka höhö. Vill så gärna åka tillbaka snart igen. Nån som vill med?

9 Juni

Seg jag är på att uppdatera.
Jag har i alla fall jobbat 7-16 i dag. Fick hoppa in extra. Asgött. Imorn blir det jobb också självklart.
Har inte möe mer att skriva än att det är dubbelavsnitt av lost i kväll. Halleluja!
Längtar till på lördag också förresten. Party party eller vad säger ni tjejer?

8 Juni

Godmorgon godmorgon...
Ja nu har jag precis klivit upp. Fick rycka in och jobba i natt på renen. Min första natt där sen jag gick brevid. Gick hur bra som hellst. Riktigt kul var det faktiskt!
Eftesom jag ska försöka vända tillbaka dygnet någorlunda direkt tillät jag mej inte att sova för länge.

Knäppt förresten. Solen sken så himla fint kl 6 och framåt i morse men nu är det mulet. Hur typiskt är inte det?
Hepp nu ska jag knapra i mej lite frukost var det tänkt


7 Juni

Hej hopp!
Trots den pigga hälsningen här så känner jag mej lite sleten. Trött i huvudet liksom, som om jag inte sovit på tre dar eller nåt. Snark. Vaknade tidigt men kunde inte somna om och orkade inte heller gå upp. Men nu lyckades jag mösa mej upp. till slut. Måste införskaffa mig någon sån där sovmask tror jag för det är ljuset som gör att jag inte sover så bra tror jag. Persiennerna gör ju noll nytta liksom.

Nog gnällt.
Ledig i dag är jag ju eftersom jag bytte ett arbetspass. känns rätt bra. Men vädret kunde ju vara lite bättre. Ser ut som ett stort regnmoln är på väg hitåt. Fast det kanske är lika bra det så kan jag sitta inne och slöa hela dagen precis som jag känner för att göra.
Vad gör ni i dag?

morsning korsning

6 Juni

Hej på er!
Har jobbat hela dagen i dag och är ganska slut i både huvudet och kroppen. Ska slänga mej i säng snart. Skriver mer i morn!
Natti natti

Köttfärspaj

Japp det blev det till kvällsmat i dag. Den blev ovanligt lyckad denna gången måste jag säga.
Efter maten passade jag och kråkan på att ta en promenad i Oltorp. Solen har äntligen vågat sig fram nämligen. Brukar alltid vara nån tok ute och springa men i kväll var vi själva. Folk kanske har roligare saker för sig på fredagkvällarna kanske. Förresten skulle ni sett mej. Vi brukar gå långa varvet två gånger. Först åt ena hållet sedan vänder vi och går varvet motsols så att säga och jag lyckades snubbla på samma rotjävel två gånger. Det är väl bara jag som kan lyckas med sådana bedrifter...
Hepp nu ska jag snoka runt lite här innan jag kryper till kojs med min bok. Börjar ju jobba sju i morn så jag tänkte försöka komma i säng i tid. Försök duger ju...
Natti natti

5 Juni

God förmiddag!
Har allt varit vaken ett tag men legat kvar i sängen och läst lite. Blev klar med Om jag kunde drömma i går så nu går jag raskt vidare till nästa hehe. Är väldigt sugen på att se på Twilight i dag med. Är ju sånt jäkla väder ute. Storm och mulet. Förut regnade det så det skallrade i hela huset. Kallt är det också. Blåser rätt igenom väggarna så vi var tvugna att elda i går. I juni liksom. jaja hoppas värmen kommer tillbaka snart.
Är ledig i dag igen som ni kanske märker. Har inte så jättemycket jobb nu förren sommarschemat börjar så jag har lite semester nu kan man ju nästan kalla det höhö. Men i morn jobbar jag delad tur i alla fall. gött.

Vad hittar alla andra på i dag då?
Nu vill jag ha kommentarer. Är väldigt glest med det nu så lite hot kanske sätter fart på er höhö

smell you later!

Ensam hemma

jahapp här sitter jag och vräker mej i soffan som en medvetslös knubbsäl. Håkan är på vift så jag tänkte ta och skämma bort mej själv lite i kväll. Dusch, peeling,skrubbing, Brun utan sol, fotbad, tånagellackning och ögonbrynsplockning står på schemat. Uppfräschning med stort F!

Rea

Jaha då har man slöshoppat igen då. höhö. H&M har ju lagt ut nytt i salen så där var man ju och rotade runt. Självklart fanns ett linne där som jag beställde för inte alls längesen. Sånt kan man ju få cp-ryck på. Men jag lät mej inte nedslås utan klickade hem lite annat. fint

Shorts - Grå/randig
Trekantsbh - Svart
Tietanga - Svart
Pyjamasbyxa - Blommig
Väska - Cerise
Nu får jag nog snart låsa in mitt visakort och slänga bort nyckeln. Men det var ju på rea.

4 Juni

tjo. Nu sitter jag här då. Har varit aktiv och städat huset nu på dan. Är ju kasst väder ute så då kan man ta tag i trökiga saker (jippi). Jag har förvisso inte dammsugat än men det får nog kråkan göra den här gången för det är ju så förbannat tråkigt.
Kurrar i magen gör det också. ska nog göra mej en saftig dubbelmacka med salami och ost. Så får det bli!

Skor skor skor

Jag lovade ju faktiskt att visa en bild på de slutgiltiga bröllopsskorna och eftersom jag försöker hålla mina löften kommer bilden här



Jag är helnöjd faktiskt

3 Juni

jaha... blev visst lite ändrade planer i dag. Skulle egentligen jobbat 13.00-17.00 på tornumsgården i dag men jag blev inringd av resursen till renen i morse så jag jobbade där 7-13 och sen vidare till tornumsgården. Gött med lite mer timmar!
I morn är jag ledig igen (men man vet ju aldrig) hehe.
Annars? Nån som har något kul att berätta? Vad händer på midsommar förresten?Är jag bjuden? höhö

Nu ska jag klämma i mej lite digestivekex med mögelost. Finns det nåt godare eller?

2 Juni

hej hopp!
Har legat ute och solat idag med men nu stormar det och är mulet så nu kan jag med gott samvete sitta och uggla framför datorn hehe.
Ville bara visa det här för alla som är lika besatta av Twilight som jag. Dom har släppt en teaser trailer.
Gå in här och kolla vettja
Snart ska jag i alla fall iväg och fira svärmor som fyller år i dag. Skriver mer när jag kommer hem sen.

Lite mer festbilder

japp jag sitter här och moffar digestivekex med mögelost. I brist på nåt roligt att att skriva så kränger jag ut fler bilder från i lördags


Hamnade man på en lila ruta fick man ta en lott och hittade man ett paket med den siffran på vann man det (jävla massa paket)


Alla hamnade på samma ruta...typ


En lycklig själ vann en engångsgrill


Ida fick bitas...


Dianas rumpa kom i vägen höhö



Jag fick en påse med "rent mjöl i påsen"

Lovisa fick en burk krossade tomater


Det får räcka så länge. Det kommer självklart mera höhö

1 Juni

Ja det har ju sina förklaringar till varför jag inte har uppdaterat fören nu. jobbade ju i natt och sov fram till 12 ungefär och sen dess har jag legat ute i trädgården på en filt och solat/läst första boken i twilght serien. så himla bra! Har precis kommit in nu för jag och Håkan har grillat korv med bröd.gött gött. Slängde ett getöga i spegeln och såg till min fasa att jag såg ut som en rodnande solbränd tomat i ansiktet. Jippi! Fast det lägger sej nog och är lite lagom brunt tills i morn. brukar liksom aldrig bli röd.
Nu ska jag ta igen lite förlorad datortid. Uppdaterar mer senare

RSS 2.0