Chokladkalender

Åååå jag har fått en chokladkalender av Håkans söta mormor. Hon ger alla barnbarn varsin varje år. Jag tillhör den skaran nu höhö. Stickat raggsockar till oss har hon också gjort. gulligast.
Nu är jag ganska slut i roten om man säger så. kommer bli gött med sovmorgon i morn, men allra gladast för det är nog Håkan höhö. Nepp nepp nu ska jag väl blega runt i lite bloggar.
Förresten började jag läsa min blogg från början, dumt gjort nu kan jag inte sluta!spännande haha. Jag har hittat en del roliga inlägg som jag glömt bort att jag någonsin skrivit (!)
skoj skoj.

natti natti allihopa

30 November

Första advent i dag då. förresten surprise surprise jag skriver nu. Jag saknade min kråka så mycket så jag ville hem och mysa i soffan framför desperate. Något gott blir det väl till det, gött när kylen och frysen är full.
har ju jobbat första passet nu. Gick finfint. Tillbaka igen kl 16. Sedan har jag sovmorgon i morn. woho! 15.45-21.30. jobbar så ända fram till på fredag. intressant va? Hoppas ni skriver upp detta höhö.

Vilket tråkigt inlägg. men nu har jag morsat i alla fall.

29 November

Tjo. NU hinner jag skriva lite. Har jobbat i dag 7-16. mamma kom och hämtade mig på jobbet och körde hem mig och sedan åkte jag och kråkan och storhandladet

så nu är det fullt

Har precis sett på två avsnitt av desperate. och ätit ostbricka. så jävla gött

Ingen vidare lyxig ostbricka. Digestive + mögelost + brie är allt som behövs.
Nu ska vi se på en film tänkte vi.
I morn jobbar jag delad tur så räkna inte med några inlägg förren efter 21.30
Godnatt


Slut för i dag

Jaha. har hunnit med lite i dag med. Åkte ju in till stan med mamma då vi kikade igenom affärerna. Jag köpte en julklapp till Håkan. perfekt, är jättenöjd med den. blir nog himla snyggt.
Vi åt på donken (idag igen) och köpte med oss fika hem
söta pepparkakor va?

Sedan bar det av till jobbet. gick ganska bra i kväll. hände lite oväntade saker men det är sånt som händer.
Nu har jag och älsklingen sett på sista avsnittet av desperate säsong två. huva vad spännande, tur att man har säsong tre hemma som ligger och väntar höhö.

Nu ska jag blega runt lite innan jag somnar


Vi drar!

Jag och mammis ska åka iväg en sväng till Lidköping. Tänkte åka till skövde men det blir lite stressigt eftersom jag börjar 15.45. Ska försöka handla en och annan julklapp så jag slipper stressa ihjäl mig den 20:de när jag och älsklingen ska åka och julhandla.

Jahapp
Muppig bild på mig och mamma när vi sitter på Donken i Skövde förra året. mamma ser ju söt ut i alla fall höhö

Då var man uppe

blev väckt av telefonen i dag. helt förvirrad och yrvaken, hade inte hört när Håkan åkte. Det var mamma såklart så nu är hon här och snyltar på mitt internet höhö. Får se vad vi hittar på innan jag börjar jobba.
ska jag äta något tror ja minsan


28 November

Har det tydligen hunnit bli 00:12. I dag har det varit full rulle. Jobbat 7-13. Mamma hämtade upp mig och vi åkte hem till mig och fikade. Dammsugare, vaniljbulle och lussekatt. göött. Sedan fick vi ett ryck och började städa. Fick ett ännu större ryck och flängde upp på vinden och hämtade julpynt och stakar. Mamma snubblade förstås på en bräda, dratta på arslet och välte våra trädgårdsmöbler. smidigt höhö. Så nu är det rent och fint här och julpyntat. snajsigt. Efter det kom syrran och vi drog iväg och simmade ett tag. Jag stannade kvar lite extra länge och bastade och föna håret och grejade och hade mej. Sedan kom kråkan och hämtade mig och vi åkte vidare till Larssons (Håkans jobbarkompis och hans fru)fikade lussefika plus glögg och såg på film. Men vem fan behöver teve?! Deras dotter Saga är ju så jävla rolig. Hon spillde ut julmust på bordet och Karin sa åt henne att hämta lite papper att torka upp. Nej tack säger hon då haha.störtskön.

Jahapp ska läsa lite bloggar nu innan jag somnar. i morn blir det jobb 15.45-21.30 käns lite konstigt att jobba fredag kväll. har jag inte gjort på hundra år typ höhö.

natti natti

Lilla Hugo





sötnos

26 November

Sitter man nersjunken i soffan då. är lite trött men det blir ju så när man har jobbat natt. Gick till svärföräldrarna efter jobbet och sov där för jag skulle på möte i dag 13.30-17.00 så då var det ingen idé att åka hem och tillbaka och flänga runt som en dåre. Har alltså inte sovit så mycket i natt men vad gör det, är så uppe i varv över resan så ingenting känns jobbigt längre. Tack för alla kommentarer förresten. skulle gärna packa ner er allihop i hanbagaget höhö.

efter mötet åkte jag och kråkan till järpås och firade Hugo lite med paket. Fick en hög med kläder och han blev så glad så (tror jag) höhö. kommer lite bilder på det senare.

Nu blir det snart bonde söker ko!

Resa

Jepp jepp. Anledningen till att jag är så glad är för att jag och kråkan ska ut och resa igen. Ingen liten resa heller. När vi var i Göteborg berättade Håkans bror och hans Kristin att dom skulle beställa resa. När vi fick höra vart dom skulle blev vi också väldigt sugna och vi fick också följa med. skoj skoj.  Alttid kul att åka ihop med några.

Så här kommer det.

24 Augusti åker vi först en vecka till New York



Sedan flyger vi till Miami Beach och bor där fyra nätter



och efter det en tre nätters kryssning i Bahamas




Och nej det är inget skämt. hohooooooo nu har man verkligen nåt att se fram emot

hmmm

Nu börjar man bli lite smått hungrig igen. Vad ska man äta tro? Inget att görahar jag heller. funderar på att se en film, men vilken? antingen blir det Hitta Nemo eller Nanny McPhee. Har sett båda sjuttioelva gånger men dom är lika bra varje gång.
Men som vanligt blir det säkert någon annan.

Förresten en liten skojig grej. I morn kommer mamma ner hit. Alltid lika skoj när hon kommer för jag är en riktig mammagris eller vad det heter.

Sist hon var nere åkte vi och shoppade. Jag, mamma och brorsan sitter och fikar.(ja vi har ställt kameran på ett glas,nördar)

himla rolig bild

Bilder

Så här i snöyran passar det ju bra att jag lägger ut de sista bilderna från Egypten. Pyramiderna alltså. Grymmt.













Lite många kanske men va fan höhö

25 November

Då var man vaken då. Gick bara inte att sova längre. Tur att det bara är en natt. jaha jag har fått in en gissning på varför jag är så glad men tyvär ingen fast anställning. Det hade ju också varit kul såklart höhö. Men åtta veckor framåt med start nästa vecka så jobbar jag 101,60 % höhö så det känns jävligt bra. Fler gissningar? kan ju säga som så också att det har inget med bullar i ugnen att göra heller tyvär.

hmmm vad kan det vara? vi får suga på karamellen lite.

nu ska jag äta frukost!

Jobbat arslet av mig...

...närå så farligt har det inte varit. Var gött att vara tillbaka. Låter ju som om jag varit från jobbet i två veckor eller nåt men det handlar bara om två dar höhö. så är det när man gillar sitt kneg. Men i dag levde jag farligt. Höll på att få en rak höger av en dam som blev lite förbannad på mig. smällar man får ta höhö.

Är så himla bamsejätteskita glad över en grej. Men jag kan inte skriva något om det fören tidigast i morn. Så gissa på varför är jag så glad?fint pris till den som gissar rätt. öh, eh...en bordshare.

nu ska jag blega lite i bloggar sedan ska jag sova. ska sova lääääänge i morn för jag ska jobba natt nämligen.

natti natti

Jul på Liseberg

Drog ju alltså ner till göteborg i går med Håkans familj med respektive och hans mosters familj. Skitskojigt. Först gjorde vi stan osäker. Jag hittade inte så mycket. köpte en halsduk och vantar på köpet höhö. Håkan hittade otroligt nog ett par jeans som satt tajt på honom(!) skitsnygga svarta från hm. Sedan gick vi och åt och gick lite på stan. Sedan bar det av till liseberg. självklart åkte vi fel en gång innan vi kom rätt. som vanligt. Här kommer lite bilder. blev inte så många för det var kallt som fan att ta av sig vantarna höhö.



En gran helt i min smak. rosa såklart

Jimmy och kaninen. Det är min vante somär ivägen om ni undrar varför det ser så konstigt ut

Hela släkten står på en rad och spelar. Vann vi?en liten sleten påse efter två omgångar höhö

Varm choklad med grädde + vaniljbulle = görgött

Krecka spelar hockey


det var allt.

24 November

Snart kommer tomten.
Här utanför är det snöstorm. jippi. Har precis kokat gröt och tänt i kaminen så snart blir man väl varm. Blir jobb i kväll 15.45-21.30. känner mig piggare i dag så det ska bli gött att jobba lite. Är fortfarande täpt och hes men snoret rinner i alla fall inte. Ska skriva ett inlägg om i går sen också.

nu måste jag äta

23 November

Grattis pappis! hoppas du har det bra i vämen

Jag är hemmkommen från Göteborg. Stelfrusen som en kall och död sill, inte så smart att gå på jul på liseberg när man är förkyld. Men känner mig bättre i dag, täppt och snorig fortfarande men jag känner mig piggare i huvet om man säger så.

nepp nu ska jag och älsklingen klämma ett desperate avsnitt innan vi lägger oss. skriver mer i morn och lägger kanske upp några bilder höhö.

godnatt

The End

jepp då har man sett en film då. Blev ingen av de jag tjöta om förut, men självklart blev det en med jultema höhö. Fast ingen Peter Haber i sikte dock. Love actually heter den. En av få romantiska komedier jag gillar. Har ni inte sett den så gör det för fan!


Hagel?

eller vad är det som vräker ner utanför?
har varit på shalins en sväng och köpt tröstgodis åt mig. socker,sockeroch åter socker (förresten i morn börjar mitt nya liv...) Jag passade på att hämta ett (stort och tungt) paket från H&M. Därefter susade vi vidare till svärföräldrarna där vi bjöds på lite mat och jag passade på att hoppa in i duschen. Får se om jag följer med i morn, är i alla fall fräsch i håret ocm jag bestämmer mig för att åka och det är ju alltid bra.

Kråkan ska spela poker i kväll så jag får sitta här hemma i min ensamhet, därav tröstgodis. Tänkte se påen film men jag kan inte bestäma vilken.alla dessa val höhö. Antingen blir det Tomten är far till alla barnen eller Sunes jul. Ett tydligt jultema kan skönjas...eller är det Peter Haber jag är sugen på? Blir förmodligen något helt annat till slut. Livad lördag.

Julmust

Sitter jag och smuttar på nu. Gottigt. har mösat mej till soffan till slut och jag och Håkan har sett ett avsnitt av deperate. Sedan tog Håkan en lur och jag fortsatte se på musses jul i ankeborg, passade bra nu när det snöade. Sedan blir det lite Dr Snuggles.
Förresten vilket jävla tjöt om att Anna har åkt ut idol, att man ska bojkotta idol nu och att det är helt dött. Va fan. jag har stört mej på henne från början. Hon sjunger inte speciellt bra, bara konstigt. Inte min kopp thé direkt. Sen är hon ju så fruktansvärt tråkig. En 16-åring som är lika övermogen som en prydlig tant är ungefär lika roligt som en spik i foten.
heja Kevin!

Urk

måste upp ur sängen nu alltså. Kan inte bara dega ihop här. Känns som jag har träsmak i hela kroppen så man känner sig ju inte direkt friskare. Mat i magen måste jag ha snart också känner jag. Vad jobbigt allt är. bara att slänga fötterna över sängkanten blir ju ett helt företag.pust. ni har säkert tröttnat på mitt gnäll så jag ska försöka ta mig i kragen.

Kom på en sak

Har ju inte visat dom "viktigaste" bilderna från Egypten än. Våran tripp till Kairo och pyramiderna.

Frukost kl 6. Har precis tillbringat en natt i bussen. trött men brun

Nilen genom bussfönstret



Överlastad bil




22 November

Ligger i sängen i dag med. Känner mej ganska utslagen så jag har ringt till jobbet och sjukanmält mig. jag lät väl som en kraxande/älgande idiot med täppt näsa ungefär. jobbar inte fören måndag kväll nästa gång så då får jag se till att vara frisk. Jobbar mycket nästa vecka så dom tiderna vill man ju inte gå miste om.

lite snö har vi utanför huset också. mysigt. Det är ju meningen att vi ska åka till Göteborg i morn jag, håkan, hans familj och "halva släkten". först gå på stan och sedan på jul på liseberg. Får se om jag orkar följa med när jag känner mig så här.

Nu ska jag äta frukost.

snörvel

åh tyck synd om mig! är så sjuk och jävlig. tur i alla fall att man har en fin sambo som pysslar om en. Han gjorde precis en stor mugg varm choklad åt mig. Är han inte underbar?

Två små smurfar

21 November

hemma från jobbet. Jodå jag orkade allt mösa mig dit men det känns i kroppen nu att jag inte orkar mer. Har lagt mig i sängen och får väl ligga här och trycka. Sov oroligt i natt. Vaknade flera gånger och hade drömt att jag ringt till tornumsgården och sjukanmält mig. så när jag vaknade visste jag inte om jag hade drömt eller om jag verkligen ringt och sjukanmält mig. skum känsla. Jobbar en kort kväll imorn så vi får se hur jag mår. Känner mig just nu som en utsketen...ja ni hajar.

Nu ska jag snoka bloggar medans jag väntar på att kråkan ska komma hem. fredag kvällar är ju våran myskväll nummer ett.

Vad hittar alla andra på idag då?

Sjuk

fy vad jag mår dåligt. Känner mig febrig och har ont i halsen. skulle ju jobbat till 21.30 i kväll egentligen men jag bytte med en annan tjej för jag kände mig för kass. Sitter i sängen nu och ska sova tidigt i dag. Käns som om jag behöver det. Ska jobba 07.30-13.30 imorn. Sedan jobbar jag inte fören lördag kväll så då hinner jag vila upp mig lite.

nu ska jag läsa lite bloggar så jag blir lite piggareoch gladare.

20 November

Sitter och äter. Kråkan kommer snart också så han får lite mat. Han brukar komma hem på lunchen när jag börjar ett så han kan köra mej. Eftersom jag mådde så dåligt i går så har jag sovit länge i dag men jag vet inte om det har hjälpt speciellt mycket.Får se hur dagen går. slutar 21.30 så efter det kanske det kommer något mer inlägg, eller inte.
ha en bra dag!


Butterkaka

Det är gott det. Har precis sett klart på bonde söker fru. Vilket snyftkalas. Går nog och lägger mig snart för jag känner mig inte riktigt kry. Halsen skaver som fan och jag är allmänt trött och slö i kroppen. Kanske tar med mig datorn in till sängen och kryper ner.Det lät ju bra. Men det blir ju så när man umgås mer med datorn än med SIn egna sambo.nörd.


mums mums

ensam hemma

jodå. Nu åkte min lilla älskling i väg för att spela innebandy så nu blir det långa bollar på Bengt eller nåt.
Vad ska jag göra nu då? Seg som en gnu.

Min kråka

19 November

Hallå där. Då var man hemkommen. Jobbat 7-16. Det har varit en mycket intressant dag för jag fick gå lös med en gaffeltruck höhö. Symöte var det på tornumsgården i dag också så det har fullkomligt svämmat över med tanter.

Nu har jag käkat lite smått, funderar på att göra en kopp thé eller två för jag har fått så himla ont i halsen.vill inte bli sjuk!
Fick en shock förut i dag när resursen ringde. Har inte hänt på ganska länge nu när jag går på schema. Fick en natt så det satt ju fint.

nepp nu ska jag blega runt lite här. I kväll blir det ju bonde söker fru. Någon mer än jag som kommer sitta klistrad framför teven?

mmmm

Nu ska jag hugga in på den här godbiten.



Och förresten så här glad var min pappa i går när han fick gå på bio höhö

ser en aning vresig ut av någon underlig anledning

Presentjakt

japp japp. Håkan och jag åkte till stan direkt efter att utbildningen var färdig. Slängde oss in i en hemlig affär (sorry syrran) och handlade på oss födelsedagspresenter till lilla Hugo som fyller ett år i morgon. tiden går fort. Sedan hoppa vi in på ICA för jag ville testa dom där Ben &Jerry glassarna. Blev så sugen när jag läste ett inlägg i maries blogg. Jag lägger ut bild sedan på vilken jag tog höhö. Dom hade ganska många sorter inne nu (skynda dig dit Marie!)
Sedan åkte vi alltså till Donken för jag var så fruktansvärt hungrig. Fick bara en minimal muffin till fikat så det var ju inte så mycket att hönga i granen. Sandra jobbade så vi terrade henne lite. Håkan fick aldrig sin hamburgare och jag fcik en kycklingvinge för lite. stackars Sandra höhö.

Nä nu ska jag blega runt lite också ska jag se på packat och klart kl 20.00 för det ska vara ett reportage om Taizé där jag har varit tre gånger. Måste jag bara se!


18 November

Försovit mig lite smått. men det var ju så varmt och skönt i sängen och så jäkla kallt utanför.burr. blåserstorm gör det också. Blir tydligen ingen simning i dag för syrran ringde precis och sa att hon hade ont i magen. nedrans jag som var så sugen. Får se vad som händer i kväll i stället då. Förmodligen degar jag väl framför datorn eller teven.

Nu ska jag blega runt lite här innan jag drar iväg på utbildningen.

Säng säng säng sova sova...

Ja nu är jag hemma i mitt bo igen. Har haft en jättemysig kväll. Pappa hade det jättekul, som ett barn på julafton ungefär.
Filmen var bra tycker jag. Den förra var såklart bättre men det var inget ffel på denna heller. Läckerbiten Daniel Craig gör ju såklart hela filmen.dreggel.

Nu ska jag snoka runt lite smått innan jag slår ihop mina blå. I morn ska jag på demensutbildning mellan 13.30-16.30 och efter det ska jag och malin s(v)imma. Bikiniångesten är total var det nödvändigt att trycka i sig två portioner mat, chokladpudding med grädde och stora menyn på bion?Kommer väl sjunka somen sten i morn höhö.

nattinatti

Nu bär det av

maten är lagad och nerpackad så nu pyyyyyyser jag.

Några bilder

Vi har en vedbod som gör sig väldigt bra på bild.






Ja så får det bli

har till slut bestämt kvällens meny höhö. Det blir korvstråganoff med ris och till efterrätt chokladpudding med grädde. visst låter det gott. Korvstråganoff är min specialitet.
hum vad sk jag göra¨nu då? Är inte lika sugen på promenad längre för jag är en lat jävel. Har i alla fall diskat klart alla disk nu, vilken monsterhög vi hade samlat på oss.

kanske lyfter på arslet och går ut och fotar lite, fint ljus ute nu nämligen.

IQ- befriad?

har ju precis som alla andra också gjort iq testet. Men det kan väl omöjlligt stämma?

 
 
  Namn: Kristin
Ditt totalresultat:
121
Resultatkategori: Hög
Grattis till fullföljandet av IV-testet.
Klicka på "Skriv ut" i din browser, om du vill spara ditt testresultat.
 
Totalresultat
 
  

    
 
 
 
  Du fick bättre resultat än 91 % av populationen.
 
Det är det jag alltid har vetat, jag är lite smartare än alla andra höhö

17 November

Här sitter jag och äter frukost då. Var vaken tidigare i dag när älsklingen mäsa sig upp. Kände mej riktigt pigg då och tänkte ju bara ligga kvar en liten stund i värmen och somnar såklart. Som tur var ringde min kära syster och väckte mig så det blev ju bra till slut ändå. Hon kommer hit sen efter hon har slutat med lite bröte som jag hade med mig i lördags.

vad ska jag hitta på då? Jo jag ska jag planera min trerätters (nåja) middag och städa upp lite här i röran. Har redan satt igång en tvätt och slängt lite sopor. Vädret är ju kanon i dag så jag ska nog försöka sticka ut näsan och gå en sväng.

nu får jag fortsätta äta

bilderbilderbilder

Jag och syrran






Söta Sandra och syr(r)an

Läckerbiten Sofia och Jag

Malin visar vart skåpet ska stå

Hemma

sitter framför min lilla rosa dator och myser. Har jobbat och det gick finfint. sitter här och våndas lite smått inför i morgon. ska ju dra med pappsen på bondfilmen i morn och innan det ska jag bjuda honom på hemlagat. vet fan vad jag ska laga till. ekar ganska så tomt lite överallt här hemma nu också. hum hum någon som har ett förslag. varmrätt och efterrätt. kom igen och hjälp mig.panik.

ska lägga ut lite fler bilder sen också fast som vanligt är det bara bilder på mig och malin i princip.inget nytt höhö.

Lite bilder

Jag är väldigt vit i huvudet har jag märkt. men skit samma.

Så här såg jag ut

Så här såg syrran ut


nu kommer pizzan så jag lägger ut fler bildersenare höhö

16 November

i'm back! Skrev visst ingenting i går men det har ju sin naturliga förklaring. Jobbade 7-13 och när jag kom hem packade jag bara snabbt ihop halva mitt liv och snålskjutsade med svärföräldrarna till järpås. Där tillbringade jag eftermiddagen och kvällen. gosade med Hugo, hade ångest över vilka kläder jag skulle ha, åt pizza och massa chips...och lite vin då höhö. Sedan bestämde vi oss till slut för att åka till kronan. Där blev det ju till slut knökat som vanligt. Hade ju såklart mina killer heels. Dom är nog inte gjorda för en hel natt för precis när det var 1 ½ timme kvar fick jag panikont i fötterna. men jag härdade ut, tror ni inte det kommer en hoppande idiot och landar på min onda fot. fy helvete vad ont det gjorde. Han fick veta att han levde. men jag hade i alla fall ganska skoj föutom det, träffade ju på lite smått och gott folk som vanligt. hepp hepp nu ska jag och älsklingen beställa pizza och sedan ska jag jobba 15.45-21.30

Ljushuvud

Har blekt barret nu. Blev himla fint min älskling är så duktig. Nu sitter vi och kollar på Idol. tack gode gud för pausfunktionen. Har precis klämt i oss julmust, morotsmuffins och dammsugare. Ska smälta detta lite sedan blir det glass höhö. texas pecan minsan.

I morn blir det jobb 7-13 och sedan bär det av till syrran för vi ska ut och svänga våra lurviga. Verkar som om det bara blir syrran, jonny och jag. Livat. får se hur det går.

Nu väntar jag på att Håkan ska sluta prata i telefon så vi kan fortsätta se på teven.


Måste förresten visa...

...vad jag köpte i tisdags


skjorta på rea, läppglans, lösfransar, armband och mörkblått nagellack.

Väntar på nåt gott

Alltså jag väntar på Håkan som ska komma med nåt gott höhö. Tror det blir dammsugare och glass faktiskt.
Jag är helt besatt av dammsugare har jag kommit på. Äter det åtminstone 1 gång i veckan. Ska moffa framför idol men först ska kråkan bleka håret på mig. Behövs verkligen för jag ser helt dassig ut i huvet. Kanske lägger ut en bild på resultatet senare. Nu ska jag kika lite på Bernad & Bianca.

Mer nostalgi

Vissa av er gillade detta så.
Här kommer lite från gymnasietiden.

kort på kort på kort. Lilla Sven-Olof blir kramad av en gullefjun

Jag och Dianus.Det är svårt att ta kort på en bucklig bild


Dianus skrev ett roligt litet brev till mig i min almanacka. Året var 2003.

Jag tror man ser vad det står höhö. Hon är fin hon.

eld i baken...

..eller ja, i kaminen i alla fall. Just nu är det Beppe på teven och pommesfrittesi ugnen.mums mums.


Peter Pan

Den har jag sett färdigt på nu. Vad ska man göra härnäst? Har ju ett "litet" berg med disk som väntar men det känns inte så lockande. Hade velat gå ut och gå men...


...när det ser ut så här utanför fönstret känns inte det heller så kul

har fortfarande inte satt mig ner...

nä här är det fart och fläng ska ni veta. Tog en snabb titt runt omkring i huset och bombnedslag är ett för milt uttryck. Kände att jag ville röja upp lite innan jag slår ner räva. Har satt igång en tvätt,vikt tvätt, slängt soporna och ätit frukost än så länge. Måste byta sängkläder, plocka iordning, diska, dammsuga, betala räkning och få upp en brasa innan jag gör någonting annat. Det här kallas att vara ledig.suck.

tecknat

funderar på att göra iordning lite frukost och krypa ner i soffan och se på film. lånade ju några av malin när jag var där senast.



bara massa barnfilmer off corse (stavas det så förresten) funderar på att börja med Beppe

14 November

uppe med tuppen/kråkan. vilket trökigt väder, blir till att sitta inne och uggla i dag känner jag.
återkommer

13 November

Ja nu hinner jag skriva lite. Har jobbet hela dan i princip 7-16.30 sedan susade jag och syrran direkt till staden och simmade lite och ja malin jag blev kissnödig och inget annat. sedan hämtade kråkan mig i järpås. Har precis sett klart på ett desperate avsnitt och fy satan vad sorgligt det var! (avsnittet där dom kommer och tar gabbis bebis.snyft)
nu ska jag väl häcka runt lite här. sitter nig uppe ett tag för jag är ledig i morn. gött. får se vad man hittar på i morn då.


Ett litet nostalgiinlägg

Ni kommer väl tycka att jag ärhelknäpp men här kommer lite av det jag hittade i mina lådor.

Små grodorna översatt till engelska, datakörkort 96/97, massa skolkort(varför?),små lappar med mycket text som jag och dianus skrev till varandra i stället för att lyssna på vad lärarna sade, en ful teckning

"Stavar du filip med f som i sophink?" har bara ett svagt minne av detta, malin hjälp mig. men varför spara lappen?haha

Min nyckelringsamling. Fvoriten 'r grisensom bajsar när man klämmer den på magen.


Det kanske blir en uppföljare på det här. Har inte rotat igenom allt än.

jobbat igen

sitter i sängen under täcket där det är varmt och gött höhö. har somsagt jobbat sedan har jag och Håkan sett på bonde söker fru och nu har jag hamnat här. Måste hinna med att klämma lite på dummburken innan jag somnar. Hade förresten en nära döden upplevelse på jobbet i kväll. skulle hjälpa en dam till toaletten och får syn på universums största och fetaste spindel i taket.iiiiiiiiiiii. inte kunde jag springa därifrån heller. så fort jag kunde sprang jag upp och beklagade mig för min kära kollega som fick komma ner och rädda mig. När hon skulle slå till spindeln trillade dne ner och vi skrek till båda två. Tänk om den hade åkt ner i armhålan liksom. då hade jag banne mej dött! vi skratt och skrek och tanten som bodde i rummet bara skrattade hon med. alltid roar man någon.

i morn blir detandra bullar. jag och syrran ska in till stan och simma. en hel timme ska jag få henne att simma.blir intressant. slutar väl med att vi bubblar runt i varmvattenbassängen eller klämmer i bastun höhö.

nä nu ska jag snoka runt lite i vanlig ordning

Jag har blivit utmanad

De regler som gäller är:
- Länka till personen som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dej själv, båda alldagliga och oväntade.
- Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
- Låt dessa personer få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Jag har blivit utmanad av Sara och Sofia så nu jävlar

Sju saker om mig

- Jag är helt besatt av skor (ju högrre destå bättre) och har alldeles för många. Min kära sambo får panik i blick så fort jag ska in i en skoaffär, jag tror det har att göra med att han blir så kort brevid mig eller nåt höhö.

- Jag har spelat fiol och altfiol. Spelade i tio år innan jag la av och jag var faktiskt riktigt duktig. Har fortfarande fiolen kvar under sängen och får väl ta tag i det där jobbiga att lämna tillbaka den efter alla år.pinsamt.

- Mina favoritmaträtter är blodpudding och ägg a la scanör. finns det något godare?Nej.

- Jag längtar i smyg tillbaka till året 2005. Det var ett fint år. Jag och syrran flummade som mest. vi var i Taizé och jobbade som nattvakter (har alfrig haft roligare), vi åkte till Hultsfred och strax efter det åkte vi till London. Nu bor vi i varsin håla och ses ibland korta stunder på jobbet. Inte som förr när man spenderade all tid tillsammans. Fast då bråkade vi ju desto mer höhö. 2005 var också det året jag träffade Håkan.

- Jag är beroende av lösögonfransar. Kan inte gå på fest utan dom. Smink över huvud taget är ett stort intresse

- Jag älskar friluftsliv. Tälta, laga mat över öppen eld, tvätta håret i sjön, lägerbål, myggor, kåsor, vandring, täljning you name it. Har varit ute åtminstonde en vecka varje år sedan jag var liten skit.

- Jag var med i en astrid lindgren musikal i skolan när jag gick i femman eller sexan. Jag spelade lina och skulle sjunga solo men eftersom jag var så nervös för det bestämde vi att jag skulle sjunga falskt och fult med vilje, mycket lättare och roligare. Jag fick till och med mer uppmärksamhet och beröm än dom som sjöng fint vilket vissa tycket var väldigt orättvist höhö

Jag utmanar....ja du finns det några kvar?
tror inte det så jag stoppar här


Bilder från i går

höhö blev bara bilder på Hugo när han sitter i bilden men han är så söt så här kommer dom



12 November

ja nu är jag uppe, eller det har jag ju faktiskt varit i en timme men nu har jag satt mej vid datorn. Börjar jobba 13.00 i dag så det blir väl inte så mycket gjort innan det. Sitter mest här och slöar samtidigt som jag håer ögonen öppna efter posten. Har vunnit en klänning på tradera som jag hoppas ska komma i dag.

nepp nepp skriver väl mer senare. har ju några bilder från i går plus att jag har den där jäkla utmaningen kar att göra, tummen ur heter det visst...

jaha

då hinner man skriva lite då. har flängt runt hela dagen, köpte lite smått och gott som jag visar i morn. Pappa fick indiana jones boxen i farsdagpresent, han bev så glad så, han älskar Indiana Jones. Jag passade på att rota runt lite på mitt rum när jag var hemma och det var riktigt skoj. Jag är en riktig samlare och sparar på massa skit som är jättekul att titta igenom nu. Gamla lappar med interna meddelanden från Dianus. utskrivna digitalbilder från början av gymnasiet haha så jävla roliga grejer.nostalgi! hittade ett gamalt tidningsurklipp på Jenny när hon jobbade på Z-reklam eller vad det hette.höhö.Ska rota igenom bröten i morn.

nä nu ska jag snoka i lite bloggar innan jag lägger mej för att snarka.

11 November

shit jag försov mig en aning i dag. vaknade inte förren 11(!) iiiii. har hoppat in i duschen och höll tummarna att håret inte skulle bli grönt gick ju hyfsat bra står i godan ro och blåser håret i hallen och ser helt plötsligt något svart i rutan i dörren.hjälp. men sen kom jag fram till att det måste vara Heineken och öppnar dörren och ve och fasa utanför stod två stycken jehovas vittnen. en av tanterna har varit här förut när jag också var dum att öppna. man får ingen syl i vädret när hon väl dragit igång. jag tog emot några tidningar och sen var dom väck. kan ju bli intressant läsning höhö.

nu ska jag sminka till mig lite och laga mat för älsklingen kommer hem och käkar. Blir inget avancerat eftersom jag har noll tid nu. sedan åker jag in till staden och träffar syster yster med familj och sedan drar vi till pappa och firar fars dag (bättre sent än aldrig)

skriver i kväll

Hemkommen från jobbet

jepp jepp. då har man jobbat lite igen då. i morn är man som sagt ledig, väntar på samtal från syrran så jag vet hur länge jag kan sova imorgon höhö

jodå serru så att. nu ska jag blega i boggar och sedan blir det till att nana

10 November

jaha då har man ätit frukost. Fan vad det blåser ute, rena stormen så jag tog med mej datorn till sängen och sitter här nerkurad under täcket och planerar att inte krypa fram förren jag åker till jobbet. kallt i huset.buhu.

har även en glad nyhet att berätta. Kråkan har hittat min förlovningsring.tjoho. NI visste inte ens att den var borta för jag tyckte det var lite pinsamt at klanta bort den men nu är den återfunnen. Den låg tydligen mellan kläderna på pallen i sovrummet (vad hade den där att göra?) den är en aningens för stor ibland, om jag är kall om händerna, så den har väl glidit av den har gjort det förut men då har jag alltid märkt det.

frid och fröjd

9 November

jobbat hela dagen lång. Somnade som en stock på mina timmar så det var gött. I morn jobbar jag 14.30-21.00 sedan är jag ledig på tisdag.tjoho då ska jag umgås med min syster och vi ska fira våran pappa med en försenad farsdag.

nu ska jag glo i lite bloggar efter det ska jag och kråkan klämma ett desperate houseviwes avsnitt innan jag kryper till kojs.

8 November

Fy på mig, har visst inte skrivit någonting i dag. Jag skyller allt på min syster som stod och bankade på dörren i ottan. Har umgåtts lite med henne i dag sedan hade vi sällskap till jobbet i kväll. Nu sitter jag här och ska plöja igenom lite bloggar innan jag slocknar. Har varit en minst sagt speciell dag på jobbet i dag som fick en "fin" avslutning med att jag blev ihjälskrämd av en äcklig spindel inne på kontoret.mamma!
Imorn gör jag delad tur så det blir ingen uppdatering förren i morn kväll. Håll ut!höhö

najti najti

äh

klämmer ut lite bilder från Egypten bara för att







Kunde inte hålla tassarna borta

Nu har jag beställt lite grejs från H&M

7 November

halli hallå. Nu har jag parkerat arslet i soffan. Har varit och jobbat så när jag kome hem passade jag på att greja lite när jag ändå hade ångan uppe. Har satt igång en tvätt, vikt tvätt, plockat in disk, städat toaletten och bäddat sängen ge mej en applåd.

längtar tills kråkan kommer hem för då ska vi mysa rejält. Blir nog chips, jornötsringar, dipp och choklad. Älskar jordnötsringar, får mej att tänka på låg/mellanstadiet närm an gick på barnkalas och på det obligatoriska godisbordet stod det alltid en skål jornörsringar, en skål chips och en skål med popcorn och efter tre sekunder låg hälften i magen på ungarna och den andra hälften på golvet höhö.

jepp jepp nu ska jag snoka i bloggar sedan ska jag sse på film, plöjer igenom Pirates triologin. Kan se dom hur många gånger som helst, varför? Jonny Depp och Orlando Bloom behöver jag säga mer?nä.

hej hopp

Färdigjobbat för i dag

jajjemän. Har ni ätit många Gustav adolfsbakelser i dag då?jag har inte ätit en enda.snyft.
jobbet gick bra. Flyttat in en ny dam och hon verkar vara hur mysig som helst.
Nu ska jag väl bara kika runt lite i diverse bloggar och sedan dyka i säng. Jobbar 7-10 imorn.lagom höhö. sedan i morgon ska jag och kråkan ha mysfredag dvs äta en massa onyttigheter.gött gött.

natti natti

Sugen på en resa...

...igen

Skulle vara kul att dra till Paris några dagar. mest bara för att jag vill springa runt på disneyland dygnet runt hur jävla kul skulle inte det vara?va va va?


6 November

Herregud vad seg jag var i morse. Har tagit en rejäl sovmorgon men det blir man ju inte piggare av direkt.snark.
ska jobba i kväll 15.45-21.30 och tills dess händer det inte så mycket. ska nog se på film.
nä frukost var det.

Halfblood prince

Åh vad jag längtar till sommaren! Men inte som många andra efter värmen utan den här filmen. Kommer nog va jävligt bra. Jag är världens Harry Potter nörd.


Nu kan du också kolla syr(r)an

Matlagning...

...står på programmet. Kråkan är och spelar innebandy så jag tänkte överraska honom med korvståganoff när han kommer hemkrypandes (han får träningsvärk innan han ens har börjat)
Förmodligen blegar vi på bonde köper fru också. väldigt intressant.

5 November

Hemma från jobbet är man nu då. sitter och trycker i mig mina pågenbullar och sköljer ner det hela med en stor kopp jordgubbsthé. har lite smått ont i halsen så det känns bra med lite varmt.

i dag har det varit extra skojigt på jobbet för vi har haft spa för dom boende. lugn musik, tända ljus, exotiska frukter, manikyr, pedikyr och massage. mysigt.

Nu ska jag nörda lite vid datorn och sedan se på en film. Ska försöka dra ner lite på tiden framför datorn för jag sitter här alldeles för mycket. När till och med min datanörd till sambo börjar klaga så vet man att det har gått för långt höhö.

adios

Gråttgråttgråttgrått





Sprutan avklarad

jaha då var det gjort. En som jag jobbat med på renen var också där och skulle stickas så vi satt efterråt och flummade om hur vi började känna av en anafylaktisk shock (stavas?) eftersom man var tvungen att stanna kvar efteråt i minst 20 min för säkerhets skull. snark.

sedan gick jag och handlade lite förnödenheter på shalins så som Pågens gifflar med saffranssmak höhö
ska nog sätta på en film. har varit ute och tagit några bilder, stack ut näsan i ungefär 2 min och känner mig helt förfrusen.iiii. helt grått är det i dag dessutom. man känner bara för att gå och dra täcket över sig helt enkelt.

Rösta på mig!

höhö. jag är med i tävlingen om snyggast halloweenoutfit på hela blogg.se. Jag lyckades komma med så nu vill jag att alla är gulliga och röstar på mig *blink blink*
gå in här och rösta på nummer 12.

4 November

Tog lite sovmorgon i dag. satt uppe ganska länge i går och tittade på saw 4 och efter det var jag så trött så jag mådde illa, eller om det berodde på filmen kanske höhö.

ledig i dag med men jag måste in till vårdcentralen för att ta influensavaccin. Så mellan 14-16 idag ska jag bli stucken i armen. Det är nog det enda som händer idag.
Försökte få fyr på kaminen förut men det gick ju såklart inte. första gången på länge som jag inte lyckas få igång den. det är mycket lättare ute i skogen med en vanlig brasa.

nu ska jag kika i bloggar


Höstbilder






och till sist en närgången katt

ruttna äpplen

mmm hade ju äpplen som prydnad i ett fat. Dom har nog stått framme tillräckligt länge nu för det är inte vackert längre om man säger så.host.
var ute en sväng i solen och tog några bilder som jag lägger ut efter jag har tagit itu med diskberget ute i köket.
sedan ska jag ställa mig och steka pannkakor. det var inte i går.

Fler läskiga bilder








Tävling



Hos min kära syster kan man tävla om en bloggdesign. bra va!
Vill du också va med och tävla går du in här och följer instruktionerna.
lycka till!


3 November

tjosan. då var man uppstigen (igen i från de döda). ska snart äta frukost tänkte jag för min mage är mer tom än stadt helgen innan löning om ni hajjar. blir nog mannagerynsgröt.

i dag är man ledig då.känns skönt faktiskt, men jag kan inte sitta och slöa riktigt hela dan ändå för här behöver städas.suck.

adios

skrämmande...














2 November

Då har man pallrat sig hit då. är rätt seg i dag måste jag säga men det är ju bara för att jag hade så kul i går höhö.
ska lägga in lite bilder sen tänkte jag och efter det ska jag göra äggmackor med massa kaviar som jag ska mysa med framför sawfilmerna som sofia varit så snäll och lånat ut till mig.


hahaha

mina "dubbelgångare"

1 November

jahapp då var man hemma från kneget då. sitter här och päser. Halloweenfest i kväll då, wiho. skoj skoj. ska ta massa bilder och lägga ut här. någon mer som ska spöka ut sig i kväll?

RSS 2.0