Bad, sås och fredagsmys på riktigt

Nu har jag landat i soffan igen. Vi var några stycken som plockade med oss våra "bebisar" och gick till badhuset för lite bus och bad. Jag och Emelie badade dock inte utan satt och hejade på typ. Har tagit massa fina bilder men de får jag slänga ut i morgon för nu ska jag svänga ihop lite....*trummvirvel* BRUNSÅS! Hajjemän.
Så länge kan ni få njuta av de här väldigt seriösa bilderna.

Vad gör man när man är hardcore och går in barfota till bassängen och sedan efteråt inte har någon handduk att torka av fötterna på? Jo man fönar dom torra såklart.

Men skratta inte åt mig nu utan skratta åt hon som sprang ut med tossorna muöhöhö.


Vinterskor

Vi har varit på jakt efter vinterskor till Vide och när jag var i Skövde senast så passade jag på att slänga mig in på skopunkten. Hittade de här som verkade bra men vad vet jag? Det är ju först efter en säsong man vet om de var något att ha eller inte. Någon som har någon erfarenhet av skopunktens vinterskor och som kan upplysa lilla mig?

Om Vide fick välja helt själv skulle han nog gärna ränna runt i sin pappas gamla träskor mest hela tiden (eller sina gummistövlar som han också älskar)

 

Bilder från i går

Min kväll var inte bara dyster vill jag lova trots att den började lite tråkigt med att jag kom hem till en nästan tom godisskål. Någon hade visst gått och mofflat hela dan höhö

Jag klippte och badade en glad skit.

Det var magiskt ljus utanför mitt (fortfarande skitiga) köksfönster

Jag sket i att laga mat och fick sota för det genom att nästan dö av en bit chiliölkorv. Vad har vi lärt oss av detta då? Jo att aldrig mer ge Håkan fria tyglar när det kommer till att välja ölkorvssmaker gad dämmit!


30 September

Hej och godmorgon (tidsinställt inlägg)
Hoppas jag vaknar på rätt sida i dag så vi slipper fler gnällinlägg här. Vill i alla fall passa på att tacka alla er som kommer in här varje dag och kikar och lämnar kommentarer (även ni som inte skriver såklart!) ni är för jädra goa alltså!
Jag jobbar även i dag så vi hörs på "riktigt" i eftermiddag men tills dess så tidsinställer jag lite bröte givetvis.

I går klippte jag Vide och här är resultatet (fast han är nybadad på den här bilden)

Goaste lilla pyjamaskillen som har lärt sig härma fler djur. Påmin mig om att jag måste filma spektaklet för jag dog så härligt låter det.

Inte den bästa dagen

Gillar inte när dåliga nyheter, spruckna andningsmuskler och mens sammanfaller samtidigt (sen att bloggstatistiken just i dag är sämre än på flera år gör ingenting bättre) förstår inte varför jag bryr mig om det egentligen men just i dag känns allt skit. Jag har mest bara gnällt i bloggen det sista men sånt är det.

Inte ens rosa byxor matchat med rosa sockar kan få mig på bättre humör men kanske roar det er?


Mobbade morötter

Här om dagen kunde man hitta den här rafflande rubriken i SKLT.

Morotsmobb? Que? WTF? Va menar dom nu?
Jag och arbetskamraterna lade pannorna i djupa veck men det hjälpte föga. Efter en minuts googlande hittade vi svaret så nu vet vi. Vill du också veta så klicka här (tillförlitligaste källan på internettet).
Så nu vill jag bara passa på att varna alla er Skövdebor där ute att ni får hålla ögonen öppna för en argsint(?) kristen morotsmobb i slutet på oktober!
Diana du behöver nog inte oroa dig för till Ryd är det ingen som hittar höhö.

Okej okej

Självklart ska ni få se hur läppstiftet ser ut på! Det är som vanligt skitsvårt att göra färgen rättvis på bild men nu har jag försökt i alla fall.
Du får inte stoppa prinskorvar i örat Marcus...


Skitsnyggt är det i alla fall!
Det kommer som sagt från Isa Dora och färgen heter Zinfandel.


29 September

Godmorgon!
I dag är det som så att jag jobbar så därför tidsinställer jag några inlägg tills jag är på hemmaplan igen (då ska ni även få en utförlig redogörelse för hur jag reagerat på hostmedicinen, näpp jag kan inte sluta tjöta om den).
Måste ju bara ägna några rader åt att kasta lite skit på idol också. Varför måste det vara tio killar och tio tjejer som går vidare till kvalet och inte bara tjugo personer som kan sjunga? Killarna suger ju bävermutta rent ut sagt. /mvh tanten i soffan som orkar bry sig.

Gött att äta till hade vi i alla fall. Frosseri frossera...

Fredagsmy...

Näe just det ja det är inte fredag men känns nästan som så.
Storhandlingen är nu överstökad och som vanligt gjorde jag misstaget att åka i väg på fastande mage. Jag ville med andra ord ha precis allt i hela affären. Det är en svår balansgång det där för man kan ju inte åka proppmätt heller för då är man ju inte sugen på någonting och då kommer man ju bara hem med toapapper, blöjor och maskindisktabletter eller något annat trökigt men nödvändigt.

Råkar man vara hungrig när man går in i en mataffär kan man komma hem med sånt här...

Ägnade för övrigt nästan hela bilresan hem med att få på locket men misslyckades. Vad är det med mig och lock egentligen? På något magiskt vis fick jag i alla fall dit det när jag skulle ta bilden haha.

Hemma igen med båda lungorna i behåll

Nu kan vi andas ut för det var ju inte lunginflammation utan troligtvis "bara" en spräckt muskel så nu har jag fått utskrivet en riktig hostmedicin med rejäl varningstriangel höhö. Men fasen vad dyrt det är med läkarbesök då. Hundra spänn för att strippa och bli klämd på (borde ju egentligen vara jag som får betalt). Hela spektaklet tog två minuter ungefär, det är fin timpeng det...
Ja nu vet ni läget i alla fall. Hinner inte sitta här och dega mer för vi ska snart åka och storhandla. Väldigt välbehövligt för vi har i princip bara hostmedicin i kylen.

Ska nog slå på stort och slänga på mig lite smink för jag är så sugen på att testa ett nytt läppstift som jag har köpt (ja ännu ett...)




Snart så

Ja snart så drar jag mig i väg till våc. Jag ska inte sucka och stöna mer för ni vet ju vid det här laget hur jävla kul jag tycker det ska bli...
Förmiddagen har varit bra i alla fall. Vi pallrade oss allt i väg till öppna förskolan för det är ju så jädra trökigt att sitta hemma och glo. Vide tycker det är så roligt där!
Kaffe, fika och snack med fina brudar fick mig på bra humör igen.
Väl hemma igen lunchade jag och Vide köttsoppa och knäckemacka. Lite svårt att äta den själv var det allt så nu fick ju den där avsnästa livetsordaren(eller vad de nu kallar sig) rätt till slut att syndafloden skulle komma hit höhö.
Hepp nu måste jag pysa! Ha det fint så hörs vi lite senare.

Vides nya favoritleksaker är mina gamla medaljer. Han hänger på sig allihopa och springer runt haha.

28 September

God morgon.
Natten har faktiskt gått ganska bra. Var väl så slut när jag lade mig att jag föll i någon slags koma höhö. Har ringt våc nu på morgonen och de trodde inte att det var lunginflammation (hallå eller här kommer jag och serverar er med en diagnos på silverfat också har ni mage att sätta er på tvären..) Har fått tid i eftermiddag så det ska bli mycket spännande att se vad som är fel på mig...

Vide vaknade för övrigt alldeles för tidigt (för min smak) i dag. 07.30 vaknade han med ett illvrål och det betyder bara en sak...bajsbomb!

Prima ballerina

Hej hopp!
Eller hopp är kanske att ta i. Jag har efter en del googlande och samtal med med min syster diagnostiserat mig själv med lunginflammation. Joroserrusåatt här ser ni en som kommer få hänga på vårdcentralen på sin enda lediga dag den här veckan. Suck och stånk och stön. Nä men jag ringer väl dit i morgon och ser om dom har en tid att klämma in mig på. Hur lång tid kan det ta att lyssna på ett par lungor liksom?
Hepp nu ska jag sluta tjata och gnälla om min stackars sjuka kropp för jag känner mig ju inte sjuk utan "bara" som att ett revben är knäckt höhö.

Har man (med nästan all säkerhet) lunginflammation får man äta upp alla kvarvarande ballerinakakor i paketet utan att informera sambon muöhöhöhow do you make gifs

Några Videbilder för det tröttnar man aldrig på

Vide är rolig han. Väldigt ofta när vi ska ta upp honom så slänger han sig ner i sängen igen och flinar coh vägrar helt enkelt att lämna spjälsängen. Han kan vara där länge innan han tröttnar och vill upp på riktigt. Tror det har att göra med att han får ha napp i sängen men inte utanför den liksom. Han vill nog passa på och tutta lite medans han har chansen höhö.


Blogg.se's iPhone app

Jaha då har blogg.se äntligen släppt sin app. Yippie-kay-yay moterf... tänkte jag och laddade genast hem och passade på att bli av med mobilbloggsoskulden inne på ica när jag stod och skulle välja fika. Än så länge har det fina lilla inlägget inte dykt upp här så vad ska man säga? Jag är inte förvånad. Den som lever (och fortsätter läsa min blogg) får se om det någonsin gör det eller har försvunnit någon stans i cyberrymden.
Någon mer som har testat? Hur har det funkat för er?

Det här fikat blev det i alla fall så nu slipper ni ligga sömnlösa över det höhö.



27 September

God morgon god morgon.
Här sitter jag och slappar. Tror ni hostmedicinen hjälpte något i natt eller? Självklart inte. Vaknade inte mindre än tre gånger och höll på att hosta upp lungorna. Nu kan jag inte ens hosta längre för det känns som att jag har fått en spricka i revbenen typ (nä det har jag säkert inte men det känns så).
Så det är ingen go och glad kexchoklad-Kristin här om man säger så.
Nä nu ska väl jag sluta grina här och dricka upp mitt kaffe. Får se vad vi hittar på idag. Håkan jobbar halvdag och själv jobbar jag i kväll men i morgon är jag ledig i alla fall så det ska bli gött.
Vad hittar ni på i dag?

En Videbild från i går. Lite felfokuserad men fin än då.

"Jag drack bara lite hostmedicin med en triangel på och det är inte förbjudet"

I dag pallrade sig Håkan till apoteket för att köpa hostmedicin till mig. Det är kärlek det! Nu ska hostan utrotas för jag är trött på att vakna mitt i natten av hostattacker som får mig att vändas ut och in.

Fast min hostmedicin har ju ingen triangel (ta hit Ralf!) men den river nog gött ändå får vi tro...

(Tycker du att det här inlägget var lite konstigt? Då har du med alla säkerhet inte sett filmen Smala sussie tillräckligt många gånger...)


Dagen so far...

Hej hopp!
Nu ha vi haft mamma här på en kopp kaffe och för lite tädgårdsarbete. Trevligt. Nu drar hon väl upp till norr igen i kväll eller i morgon. Väldigt vad en vecka går fort...
Här kommer några pics i allefall.

Två trädgårdstomtar



Vide ville ju också hjälpa till såklart.

Vi har lite brittsommar här i dag. Gött!

26 September

God morgon!
Måste börja med att tacka för alla krya på kommentarer. Ni är för gölliga!
Här råder frukosmys i detta nu. Fast själv har jag inte skrapat till mig något ätbart ännu för jag har ägnat några dryga minuter av morgonen till att sitta i telefonkö. När jag väl blir kopplad rätt visar det sig att de bara tar emot samtal tisdag-torsdag. Jippi...
Så NU ska jag parkera arslet djupt ner mellan soffdynorna med en redig brakfrukost (om vi nu har något hemma förstås. We need to storhandla om man säger så...)

En gif var längesedan. Vide vet ju vid det här laget mycket väl att mammas iPhone är ajabaja så när han blir påkommen brukar han lägga sig platt ner på magen med huvudet neråt som att han tror att han inte syns liksom haha.
online gif creator


Helt sjukt...

...jag alltstå...helt sjuk. Hostar, hostar och hostar lite till. Det har satt sig på stämbanden nu så i dag låter jag lite som Angela Gossow. Kanske skulle försöka mig på att growla? Eller passa på att söka till idol? Nä justeja jag är ju varken femton, ser ut som september eller fastnat med huvudet i en luva. Fan det är ju kört...
Näpp jag får väl stoppa i mig en ipren och vila upp mig innan jag ska tillbaka till jobbet igen.

Sjukling.



24 September

Morsning korsning.
I dag jobbar ju jag dårå (vad annars?) men vad är väl en bal på slottet och det gröna gräset på andra sidan? Eh...
Hade en kanonmysig kväll i går. God mat och trevligt sällskap och som ni märkte behövde jag inte lyfta ett finger höhö. Nämen vi kikar väl på lite bilder då.

Findukat bord. Ser ut som att vi har lagt ut en tidning som duk men det är faktiskt en duk (jag lovar)bör tilläggas att det var min mor som lade fram den och inte jag...vad tror ni om mig egentligen? Att jag liksom blivit vuxen och korrekt?. Julservetterna fick vi fram också för det är ju bara tre månader kvar säger dom som vet...

Den gravida bröt sig in i kylen

Hugo sprang runt och Vide sprang efter <3


Ju fler kockar destå....mer mat! Mor stod för varmrätten och syrran för efterrätten.

Maten fick jag ju såklart ingen bild på. Jag var väl för upptagen med att möla helt enkelt.

Här ligger jag och ser på när andra jobbar...


15.29

Efter en dusch och ännu en kopp kaffe tillsammans med en deformerad brownie så känns livet värt att leva igen.

Note to self: Svart porslin ser inte frech ut i dagsljus plus blixt...

Schleto

Hej på er!
Nu har jag kravlat mig upp till sist. Nåja jag har faktiskt varit vaken sedan 11.30 men det är först nu jag kunnat sätta mig här. Fasen vad opigg jag är i dag. Tre timmars sömn är väl inte optimalt men nu kickar väl snart kaffet in så det blir rätsida på den här dagen också (som började fantastiskt bra med att tres nät återuppstod från de döda. Äntligen kan jag känna mig som en hel människa igen).
Vad hittar ni på en dag som den här då?

En oretucherad och oinstagramad bild på den bistra verkligheten. Hej rödögd, oborstad och hårt arbetande småbarnsmorsa!


23 September

Hej på er!
Just nu ligger jag förmodligen och sover lika gött som den här lilla fisen.


Han envisas fortfarande med att ligga på bredden trots att han nu är på tok för långbent för det <3
I dag får jag inte ligga och tryna lika länge som i går eftersom jag måste vända rätt dygnet till helgen. Hörs lite senare!

Min kväll

Min kväll har mest bestått av Videmys men jag har även hunnit svära en rad långa ramsor över att tres nät fortfarande ligger nere. Hur är det tänkt att jag ska kunna överleva liksom?
Enda trösten som finns för nedlagda nät och kliande halsar är chokladpudding med grädde i stora lass. Sagt och gjort.

Sov lugnt ni så ska jag jobba lugnt höhö.
Hörs i mogon!

22 September

Godmorgon!
Ja jisses då har jag vaknat till liv då. Har verkligen inte haft några problem med att sova kan vi ju konstatera. Fast min "dag" hade ju kunnat börja bättre. Inget kaffe, ingen service på telefonen det är helt jävla omöjligt att få tag i Håkan så han kan inte guida mig till hur man maler kaffebönorna. Det är fruktansvärt synd om mig här.
Förkyld har jag blivit också, halsen rinner och ögonen kliar eller var det möjligtvis tvärt om...
Hepp nu ska jag knarka honungsvatten och ladda för nattens arbete. Vi hörs!

Inga aktuella bilder har jag heller men här har ni en när jag ska försöka fota mig själv i spegeln men kameran väjer att fokusera på något helt annat...

Sådan mor sådan son?


Vide vet precis hur man slappar bäst i soffan...

...och härmar precis hur mamma låter när hon pratar i telefon <3


Öppna förskolan, spöregn och uppfuckade datorer

Hej igen!
Här sitter jag och väntar på att mina ägg ska bli färdigkokta. Hungrig som jag vet inte vad.
Vi har tillbringat förmiddagen på öppna förskolan och eftersom regnet har stått som spön i backen så latkorvade vi oss lite och tog bilen. Efter öppnis drog vi vidare till Eve där Håkan skulle ta sig an deras havererade dator. Fast problemet gick inte att lösa (och stackars kråkan slet sitt ickeexisterande hår). Håkan är nämligen sån att om han väl har börjat greja med någonting så slutar han inte förren han har fixat det men eftersom både jag och Vide blev gnälliga av hunger så fick han slita sig till slut höhö.
Nu ska vi mätta våra magar och efter det är det både Vide och hans knäppa lilla morsa som går och sover middag. Jag ska nämligen jobba i natt.
Hepp!

Två söta buskillar.

21 September

Godmorgon!
Här har vi precis slängt i oss en racerfrukost och ska nsart packa ihop oss och dra till öppna förskolan. Mys att det äntligen dragit igång efter sommaruppehållet. Det var liksom veckan höjdpunkt när man gick hemma och skrotade. Tur för mig att jag är ledig i dag så jag också kan hänga med.
Vi hörs lite senare!

Påmin mig om att jag måste klippa Vide wild i dag. Fast å andra sidan så rockar han ju den däringa Justin Bieber looken alldeles utmärkt...


En heldag i Skövdetown

Hej hopp!
Då är jag på hemmaplan igen och har lämpat över ett trött litet barn till sin far för nattning.
Vi har haft en kanondag i dag med lite shopping till att börja med också fick vi avsluta med en trevlig fikastund med Moa och spiderkid. Riktigt trevligt var det och grabbarna delade både russinpaket, nappflaska och lite motvilligt även leksaker hehe.

Ett stycke fjant framför det spiderchickska palatset (med något galet i blicken?)

Haj haj

Superkul att träffa dig Moa det får vi göra om!
 

Skydd

Det finns ju nödvändiga skydd och lite mindre nödvändiga skydd kan jag tycka.
Alltså kondom har jag ju hört är en bra grej men att man ska behöva ha skyddsglasögon för att sätta på (höhö) en diskmaskin är väl lite väl häftigt. (finns det inget piller man kan ta mot oönskad disk?)

(Det här inlägget är tillägnat Sandy som faktiskt lyckats med bedriften att peta in en diskmaskinstablett i ögat och överlevt och hon kör nog med dubbla skyddsglasögon i fortsättningen)


20 September

Mörrn mörrn!
Här sitter jag med en kaffekopp i ena näven och slappar lite. Ska snart göra mig iordning för senare ska vi dra in till skövde för en shoppingtur. Jag har även bokat en dejt med den här coola bruden och har därför nervöskissat var femte minut hela morgonen höhö. Nä då det ska bli sjukt trevligt.
Glömde ju berätta det sjukaste som hände mig i går. Jag glömde ställa larm till morgonen men lyckades ändå vakna av mig själv två minuter innan ett eventuellt larm skulle ha börjat ringa. Hur bra är jag eller?
Hur avslutar man ett sånt här rörigt inlägg då? Jo med en helt meningslös bild som jag tog på ullared (skrattandes för mig själv) för jag tänkte att det skulle bli ett såååå bra blogginlägg. Alltså att det är en bra grej att märka sin vagn så man lätt hittar den bland alla andra. Man tager vad man haver (i mitt fall ett färdigtuggat tuggumi)

Nä det kanske inte var ett dugg roligt men pröva att läs det här när ni är Ullaredsspeedade en sen eftermiddag så lovar jag att ni också kommer att skratta.


Här kan man ju ha en rubrik om man känner fört

Hej hej!
Här sitter jag och klämmer i soffan. Har precis tagit en uppfriskande dusch och noterat att vi behöver byta ut vårat duschmunstycke ganska så omgående eftersom det numera sprutar ut vatten även ur handtaget...eller vi kanske kan kalla det för "tropiskt regn" (eller sånt där snett regn som regnar in i näsan).
Hade egentligen tänkt zumbat i dag men latmasken, sjukmasken och chokladmasken tog över. Jag sitter alltså i soffan nu och äter tantchoklad (tack Diana) och har inte den minsta ångest faktiskt. Har snarare fredagsfeeling eftersom jag är ledig fram till torsdag natt. Yäh!
Hur har eran dag varit?

Här hade jag kunnat lägga in en gif men nu känns det som att jag har gifflat färdigt för i dag så det får bli en instagrambild (surprise!) från i lördag i stället.


En favoritgrej

Vides nya favoritpryl hela dagen är en traktor som han har fått av sin farmor och farfar. Den kan tuta, köra, sjunga, spela, grymta, råma, bräka, kuckelikua och irritera en knäpp småbarnsmorsa på så många möjiga vis det bara är möjligt.
Fast så länge Vide är glad så är mamma och pappa det också <3
The leksakstraktor from hell

19 September

God morgon!
I dag jobbar jag som sagt så det här är med andra ord ett tidsinställt inlägg. Jag har egentligen ingenting att säga utan ville mest visa den här fula gifen. Komsi komsi liksom...
how do you make gifs
Kan vi inte ha gif-tema den här veckan? Alltså att så fort jag inte har någon passande bild till ett inlägg (vilket händer minst två gåner om dagen) så slänger jag upp en liten gif i stället. Jag men så gör vi!

Slut i rutan

Hej på er!
Uj uj vilken dålig bloggning det har varit i helgen men det är smällar man får ta. I morgon tar vi nya tag eller vad säger ni?
Jag sitter just nu i matkoma här för vi har varit och ätit middag hos svärisarna. Aset god kålpudding och det sköljde vi ner med lite äpplepaj och vaniljsås. Mums!
Inga bilder tog jag men ni ska få se en muppig gif i stället (det var det här vi skrattade ihjäl oss åt i går).
making a gif
Det är syrran och jag halloween 2009. Jag till vänster och syrran till höger då så vi inte rör tet. Tror att jag framöver får sammanställa ett litet gif-inlägg för jag har så många knäppa/fina/roliga/fula. Vad tror ni om det?

Bilderna från i går

Ja det blev som sagt inte många men här får ni de bilder som knäpptes.

findukade bordet...

Här står Diana och ser ut som att hon lagar mat men det var det faktiskt jag som gjorde höhö. Man ser även på denna bilden att Diana bär upp skinkjolen hundra gånger bättre än mig (jag tror till och med att hon vet hur det stavas...)

Det bjöds på binnikemaskar med diarré som man fick sleva upp själv direkt ur grytorna. Tjusigt och väldigt uppskattat.

Mucho trevlig kväll som avslutades med lite "En himla många program"

18 September

Godmorgon!
Vi sov väldigt länge i dag hela familjen men det är ju sånt man ska pyssla med på söndagar eller hur?
Nu har vi precis fått ner lite frukost i våra magar och personligen kommer jag inte lyfta många fingrar eller göra många knop för snart ska jag pallra mig till jobbet.
Hade en fantastisk kväll i går med kramp i magen efter allt skrattande. Bästa presenten fick jag också i form av en tantchokladkaka (frukt & mandel) och ett minneskort proppat med festbilder från Dianas kamera (därav alla skrattkramper) ni kan vänta er en form av bildexplosion här framöver höhö. Apropå bilder så tog jag faktiskt några ynka få i går men de slänger jag upp lite senare.

Så här såg jag ut i instagram i alla fall.

Lyckliga gatan

Hej på er!
Nu sitter jag och klämmer i soffan en liten stund. Har som sagt jobbat en sväng och efter det pallrade sig hela familjen till affären för att inhandla lite nödvändigheter till vårat ekande kylskåp. Snus till Håkan och färska champinjoner till mig och Vide den stackarn fick inget.
Nu sover Vide och Håkan klipper gräs så vad ska jag göra då? Måste ju först och främst få mitt datorbehov stillat och sedan får jag väl piffa till mig lite för i kväll blir det ju skinnkjols-battle. Dont miss it för allt i världen!

Jag en annan dag.

(och till er som undrar vad rubriken betyder så är det låtjäveln jag har haft på hjärnan sedan klockan 07.30 i morse...)

17 September

Hej på er!
Just nu jobbar jag så jag tänkte att ni skulle få se på fler overallbilder. Bra va?

Sötis

Pluppis

Spexis


Slappt

Ja hej och hå vilken slapp eftermiddag och kväll jag har haft. Var så sjukt jävla trött så jag var tvungen att ta en powernap vid femtiden. Japp så kärring är jag. Håkan däremot har städat, dammsugit och sått gräs bland annat. Tur att det är någon som har energi...
I morgon blir det jobb igen men bara till ett och på kvällen får vi besök av Dianus Bananberntsson och Kalle. Tjoho vad kul!



16 September

Tjo!
Då var jag färdig jobbad för dagen. Sitter och päser i soffan och ska snart slänga mig in i duschen fast allra först får vi nog slänga i oss lite mat och slänga lilla barnet i säng för en tupplur. Mycket som slängs här höhö.
Strålande solsken har vi här i dag så en liten promenix kanske familjen Dalemo/Sandgren vågar sig ut på efter tupplurar, duschar och soffslapp.
Vad gör ni i dag då? Rullar runt i lövhögar? Dricker varm choklad? Myser med tända ljus eller något annat klychigt höstmys? Höhö.

Så här fint var det när jag skulle gå till jobbet i morse.
 ,'o¨öä

(Om ni undrar vad det där sista var så var det Vides kommentar till det hela som han passade på att skriva dit när jag hämtade kabeln till telefonen. Lät det stå kvar för det var så fint)

Instagram

Nu vräker v ut lite instagrambilder igen tycker jag.

En Videung






Bäst åff Öllared

Ni var ju några stycken som undrade vad jag egentligen köpte nere i Ullared. Massa! förutom nödvändigheter så som folie, gladpack, deo, julklappar, födelsedagspresenter och en del kläder till Vide så kommer här...

...sötaste köpet. En ovarall till Vide wild.

Bästa köpet. En takkrona. Man kan aldrig få för många...

Mesta köpet. En jävla massa tavelramar...

Mest otippade köpet. Pynt till adventsljusstaken..i september(!) mer tant går det nog inte att bli. Fast med svarta glitterljus blir det väl lite rockigt i alla fall.

Smaskigaste köpet. Varm choklad med marsmallows och grädde!


15 September

Godmorgon på er!
Här låg vi och snosade till tio innan vi gick upp. Precis vad jag behövde efterom jag var helt slut i går. Nu sitter vi och äter frukost och jag kikar med ett öga på svenska holywoodfruar. Jag kan bara inte sluta titta! Fantastiskt!
Jag har även en hel del upppackning att ta tag i .Var tvungen att slänga in lite julklappar i bastun innan Vide fick tag i dom höhö. Vi ska även prova så overallen och jacka + byxor passar bra.
I kväll blir det jobb för min del också och det ska bli skoj efter tre dagars ledighet.
Vad hittar ni på i dag?

Min fina lilla pyjamaskille i går.

Helt slut...

...och slut på pengar? Höhö.
Vi har haft en lång och lyckad dag på ullared och jag klarade mig hem med båda hälsenorna i behåll. Bra att alla kärringar och barnvagnsmarodörer höll avståndet den här gången (för jag själv prejade ju inte ner minst två med vagnen eftersom jag inte kan gå och prata samtidigt...)
En som snubblade över mig var däremot Boris. Han såg svettig ut. En som i alla fall var lika snygg som vanligt var my little Ola-Conny som stod och klämde på brön (han är ju trots allt brödansvarig)
Hmm undrar om det märks att jag är övertrött och hög på lakrits och 7up?
Bäst att säga godnatt här och nu innan det spårar ur helt.

Dagens fångst!


Fint till Vide

Hoppas på att hitta mycket kläder i dag men självklart spanar man ju in vad om finns på kedjorna. De här plaggen får gärna infinna sig i Vides garderob i höst.

Alltså jag vill ju också ha en smurfpyjamas!
Allt kommer från Kappahl.

Bilder från i fredags

Har ju glömt visa bilderna från i fredags när jag och Vide var inne i stan med syrran och Hugo. Fast det blev bara bilder från lekparken och dom kommer här


Gunga är kul tyckter Hugo...

...Vide var lite skeptisk i början och såg mest ut att tycka att det var tråkigt haha


Men sen kom han ju på att han älskar att gunga.


14 September

Morrn morrn. Just nu befinner jag mig (förhoppningsvis) inne på Gekås och röjer runt. Shoppinglistan är lång så det blir en del timmar som kommer att spenderas där inne. Självklart blir bloggen uppdaterad som vanligt för jag har tidsinställt nägra inlägg åt er såklart höhö.

Lilla barnet får busa med farmor hela dagen lång för det känns inte som att han kommer uppskatta en dag i Ullared lika mycket som mammi och pappi.

(och det är salami han äter och inte rå köttfärs som det ser ut som på bilden...)

Tyck synd om mig

Kvällen har fortsatt i slapphetens tecken. Jag har både skitit i att simma och att dammsuga. Bra där Kristin...
Nu när jag sitter och känner efter känner jag ett oroväckande litet skav i halsen. No fucking way att jag tänker bli sjuk lagom till att jag ska preja ner kärringar inne på Gekås liksom. Har tryckt i mig två alvedon och ska i alla fall försöka komma i säng i någorlunda tid eftersom vi ska upp i ottan i morgon.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi!


Fika bör man annars dör man

Här ser ni dagens lunch. Punkt.

Receptet hittar ni här!
Usch och fy vilken slapp och slö dag jag och Håkan har haft. Vi samlar krafter tills i morgon säger vi för då drar vi till Ullared. Woho! Nu behöver jag er hjälp med vad jag inte får glömma att köpa inför dagisstart och liknande. Vet ni även vad jag ska köpa i julklapp till mina stackars familjemedlemar och svårtrugade sambo så tveka inte att skriv det i kommentarsfältet! Jag behöver all hjälp jag kan få gad dämmit!

De sista bilderna från i lördags

Ja justeja har ju glömt slänga upp alla bilder från kräftskivan (när jag säger alla menar jag defenitivt inte alla för en viss censur måste råda höhö)

Godis!

Jonny twittrar massa skit om mig...



Två heta grabbar...eh

Några var ju tvugna att regera dansgolvet...

Några var ju tvugna att skratta ihjäl sig...


Så avslutar vi det hela med den här skojiga bilden höhö


13 September

Tjofaderittan!
Jag tog lite sovmorgon i dag. Hade tänkt gå upp tidigare men då hörde jag att Håka bröjade ta tag i mitt diskberg från i går så då låg jag och maskade lite i sängen höhö. Brownisarna blev väldigt goda måste jag säga. Dom lär ju vara ännu godare i dag eftersom allting blir godare efter att ha fått stå och götta te sig i kylen.
I dag är det ett jävla skitväder utanför så jag lär ju inte sticka ut röven i onödan om man säger så...
Vad hittar ni andra på i dag?

Till och med skitväder ser bra ut i instagram!

Orkanen Kristin har dragit förbi

Ja nu har jag satt mig i en jobbig sits här för jag har både lagat mat och bakat. Jag har alltså använt varenda gryta, kastrull ,stekpanna, bunke, visp och form som finns att tillgå vilket betyder att jag har skapat ett berg av disk. Fast jag resonerar som så att jag har ju faktiskt stått och slavat vid spisen i fler timmar (host) och då är det väl inte mer än rätt att sambon får ta hand om den här skiten eller?

Trevlig kväll Håkan!

Hoppas du är värd allt slit lilla browniejävel

Jag insåg precis varför jag aldrig städar...

...det är liksom ingen vits.

Nytt läppklet

Ja ni måste ju få se mitt nyförvärv till sminkväskan. Ett ljuslila stift från Viva la diva som heter Very Violet.

Det är väldigt svårt att fånga färgen rätt på bild. Sen beror det ju på ljus och vad man har på sig. Det är en ganska kall färg och jag hade en mörkblå schal på mig till och då såg stiftet väldigt blått ut till exempelt. Sjukt snyggt i varje fall!



12 September

Hej och god morgon.
I dag är jag än så länge ledig (sånt där kan man aldrig riktigt veta liksom) och fortsätter det så så jobbar jag inte förren på torsdag. Vad härligt det hade varit med ett internet som fungerade prickfritt då...
Får se vad dagen har att erbjuda. Städning står väl egentligen högst upp på listan innan någon skickar hälsovårdsnämnden efter mig höhö. Tydligen så var pappa och Annelie här i går efter att jag gått till jobbet. Pinsamt! Tycker det borde stå skrivet i lagen att man inte klampar in oanmäld hos folk på bakissöndagar när inte bara man själv (eller i det här fallet Håkan) är shleten utan hela huset riktigt osar misär...
Skojar självklart bara. Ni är välkomna när ni vill!

Vi kickar väl igång den här dagen med två bilder på finaste Vide som så väldigt gärna ville ha på sig mammas tröja <3




Bilder från i går

Jag försöker få grodor att hoppa i en hink.








Här visar Håkan hur Robyn dansar i en musikvideo. Han rullade runt på golvet också men det hann jag inte få på bild tyvär haha



11 September

God förmiddag mina vänner.
Vårat internet beter sig fortafrande som ett rövhål så vi får se hur det blir med inläggen här fram till att felia fixar det.
I går var vi på en kanontrevlig kräftskiva i alla fall. Bäst var ju ändå när vi körde introtävling (alltså man ska fort som fan ställa sig upp om man vet vad gruppen och låten som spelas heter) Alla som känner mig vet ju att jag är rätt värdelös på detta. Jag lyssnar ju liksom inte på norma musik tyckte jag. Vilken låt tror ni jag knäckte? Erik Saaaaaade! Påpulöööööööör! Vrålade jag och vann två poäng till mitt lag höhö. Min smala musikssmak sträcker sig inom genrerna nittiotalsnostalgi/shlager/metal.
Ska försöka slänga upp lite bilder senare om tekniken vill sammarbeta med mig men så länge får ni se hur jag såg ut (i nytt läppstift) och fina värdinnan är med på ett hörn också.


Härlig dag!

Ja gud vad mysigt vi har haft det i dag. Nästan sommarvarmt har det varit och vi åkte in till stan och började med att härja runt lite på lekplatsen i stadsparken. Efter det lunchade vi på Henry's där fail nummer ett inträffar. Jag har gömt pengarna hemma! Så det blev till att snylta lite på syster yster. Efter varsin sallad och tårtbit slank vi in på H&M där fail nummer två inträffar. Jag kan verkligen inte åka i rulltrappa med barnvagn. Alltså verkligen inte. men jag slängde mig ner för den stackars trappan och hamnade i en skitnödig pose och tänkte för mig själv att det här går ju riktigt bra. Men så ska man ju av skiten också men jag fastnade liksom där nere och fick stå och trampa och ropa hjälp tills någon drog loss mig höhö. För att slippa skrämma slag på fler kunder så fick jag eskort med hiss upp igen höhö.
Resten av dagen har vi lekt lite här hemma, fikat, städat, bevittnat ett vulkanutbrott (Vide var inte riktigt nöjd med livet när tröttheten tog över...)
Nu sover han sedan ett tag tillbaka och jag och Håkan ska ha mys i soffan för det är ju trots allt fredag. Vad har ni för er?

Bild från i dag.

9 September

Hej på er!
Hipp hurra för internet funkar precis just nu men dessvärre hinner jag inte skriva någonting för nu har Malin och Hugo trillat in här och vi ska packa in oss i bilen och åka in till stan. Men vi hörs när jag kommer hem! Heppåre!

8 September

Tjena tjena!
Här har det varit dött i dag tyvär. Tänk vad mycket kul jag hade kunnat skriva om internet bara funkade. Håll tummarna för att jag hinner skriva klart det här innan skiten dör igen och jag får psykbryt på riktigt. Det hjälpte ju föga med en ny router så nästa vecka ska dom skicka hit en tekniker. Trevligt. Flytta in vettja! Här krånglar det nämligen 24/7.
Nu får det vara färdigklagat för egentligen är jag ju ganska nöjd med livet eftersom jag är ledig i morgon. Troligtvis blir det en tripp in till lisch med syrran och Hugo. Ja tack!
Får se vad kvällen har att erbjuda. Hade planerat att simma men är mer sugen på att ligga och dö i soffan med en godisskål på buken. Ge mej en spark i röven någon!

Det får bli ännu en snodd bild. Hittade den här "smickrande" bilden på facebook så den bjuuur jag på!

Håkans tvångskasse

Har man ett klåfingrigt litet barn är det bara att stoppa in i det i en påse för att avnjuta några lugna minuter...make a gif online
Hålles självklart ihop bäst med en påsförslutare


De sista bilderna

Jupp här får ni de sista bilderna från den finfina lördagen.
Full fart på dansgolvet!


making a gif



7 September

Morrn!
Gud va gött det satt med en sovmorgon i dag alltså. Precis vad jag behövde!
Nåväl vad har hänt sen sits. Jag pallade inte trycket i går utan sprang till jobbet före simturen för att återförenas med min kära högerhand/iPhone.
Simturen gick hyffsat bra. Orkade bara en halvtimme eftersom dom började spela Kicki Danielsson på högsta volym. Min första impuls var att dränka mig men jag gick och bastade i stället. Där hade jag kunnit sitta och päsa hur länge som helst men fick ge vika för träsmaken. Nästa gång tar jag med mig en dyna.

Det får bli en snodd fejjanbild här. Stoffe står både framför och bakom kameran här (långa armar höhö)



Bortglömt

Hej på er!
Här sitter jag och känner mig naken, rädd, exposed, halv och förtvivlad. Varför då undrar ni. Jo jag glömde telefonen på jobbet. Skrik och panik. Jag ska förvisso dit i morgon igen men det är ju ändå några timmar dit. Tror inte att jag överlever. Håkan kan inte alls förstå min frustration. Men du har ju datorn! Jaha men jag brukar ha min dator och telefonen...liksom...stor skillnad faktiskt och nu när våran router får för sig att ta semester varannan minut så är mobilen min livlina.
Hepp det blir till att slänga sig in på jobbet innan jag går och simmar. Sådeså!
Hälsningar från hon som inte kan leva utan teknikens under.

Puckad förpackning

Alla dessa jävla förpackningar som man måste bryta sig in i för att komma åt något gott går mig på nerverna. Högst upp på hatlistan just nu ligger yoggis yoghurt. Ni vet den där smala snorfen man ska dra i för att en flärp ska öppnas. Nio av tio gånger så drar jag bort snorfen utan att flärpen åker bort och den kvarstående gången lyckas jag faktiskt dra i snorfen så flärpen åker med men får i stället yoghurt skvätt över hela armen.
Här kommer en mycket talande bild för er som inte fattar vad en snorf och flärp är.

Snorfen bortsliten men flärpjäveln sitter kvar.

Nä jag vet bilden är kass. Hela historien slutar i alla fall med att man får skära upp skiten (och ni vet ju hur bra hand jag har med knivar...) Snipp snapp snut så var Kristins tålamod slut...


Fler bilder från kräftskivan

ja än är dom inte slut...bilderna alltså höhö.
Jag och Larsa.

Slappa soffpotäter

Fina Elinor!

Jag hade en intim stund med rockringen...

här vette fan vad som hände men jag ser rätt skitnödig ut haha(oroväckande korta byxor har jag också...)







fortsättning följer...


6 September

Morning!
Undrar hur min stackars arma kropp kommer må i dag egentligen (det här är ju ett tidsinställt inlägg). Jobba ska jag orka göra och sedan dra några vändor i bassängen. Shit vilken hurtbulle jag har blivit men ni behöver inte oroa er det går nog snart över höhö.
Ja men vi kickar väl igång den här dagen med en väldigt suddig men söt bild som Håkan knäppt.

Heineken agerar kudde <3

Helt slut

Ja jisses. Vad har jag lärt mig i kväll jo för det första att jag aldrig kommer bli någon salsadansare för det andra att aldrig mer glömma vattenflaskan på ett zumbapass. Svettigt är bara förnamnet! Det var så mycket flås i luften att det blev imma på speglarna och halt på golvet men jädrar va skoj det var! Nu känner jag verkligen att jag är värd att vräka mig i soffan resten av kvällen eller vad säger ni?

Nyduschad svetthög coming up

Zumba

Uj uj ber om ursäkt för dålig bloggning i går men jag gick och la mig och sov i stället för att tidsinställa inlägg höhö. Nu är jag i alla fall färdigjobbad för i dag men jag kan inte gräva ner mig i soffan riktigt än för här ser ni en som ska på sitt första zumbapass. Ja ni läste rätt! Se upp alla varabor för här kommer en okordinerad soffpotatis med två vänsterfötter!
Hörs lite senare!
Två soffpotatisar (den ena är en vildare soffpotatis än den andra om man säger så...)

5 September

Hej hopp!
Har ni haft en bra helg? Min har varit kanon och nu startar ännu en saftig arbetsvecka. Vi börjar med att kika på lite bilder från lördagen.

Vi kom ju fram till kräftskivan till slut och där var festen i full gång.





Jag hittade min favoritdiana på väggen.




Rocka rockring kunde man också göra höhö.

När man sitter med benen i kors blir det ju ett mellanrum mellan fötterna och där la Texas sitt huvud<3 Nästan så jag blev sugen på att skaffa en hund.

Arraksboll in disguise

När vi handlade lösgodis senast kände jag mig lite lös, ledig och sugen på nya utmaningar...eh? I alla fall så vågade jag slänga i några mormors romchoklad i påsen. Har alltid tyckt att det låter äckligt men tänkte att va fan man måste ju våga lite här i livet. Kom hem och satte tänderna i en sådan bit och det smakade ju arraksboll! Typ det godaste som finns (näst efter brunås) så varför har man döpt den till romchoklad som låter lika aptitligt som bajschoklad? WHY!?

Tänk vad många smaskiga kalorier jag har gått miste om!

Det här var nog för övrigt veckans mest värda inlägg...
Thank you for listening, over and out.

pics

Här kommer de första bilderna från i går då.

Kvällen startade i Vinninga för den årliga räkfrossan. Här är pappa och jag.

Svettig men god ost på macka (som inte ser svettig ut på bilden)


Lyckades omedvetet få pinsamma tanta på bild (hon längst till höger) hade egentligen behövt både en och två skämskuddar att gömma mig bakom när hon höll på och härjade runt på scenen...


Det här var sista bilden som togs innan vi drog vidare till kräftskivan...

...och de bilderna slänger jag upp lite senare.

4 September

God morgon!
Ja det är inte varje dag man kan säga god morgon klockan tolv höhö. I går var vi på både röjig räkfrossa och efter det ännu röjigare kräftskiva. Hade hur kul som helst och har självklart massor med bilder att visa. 
Men först en bild på dagens frukost (ge dig kvinna tänker ni nu men va fan en blogg utan frukostbilder är ju ingen blogg)

För övrigt så ska vi få en ny router skickade till oss. Håkan ringde till telia och då kunde de se att under loppet av bara någon timma så hade routern startat om sig typ 145 gånger och det är inte normalt (jo tack vi vet! tack för att ni upplyser oss...)

Routerjävel

...eller vad det nu är som krånglar. Internet hoppar ur hela tiden och jag slängs mellan hopp och förtvivlan. Jag har i alla fall lyckats komma ikapp mig med att svara på lite kommentarer och nu tänkte jag att jag skulle få någonting sagt här men vad? Att jag har varit busig och ätit upp Håkans choklad, brottats i soffan med en trilskig onge, klippt Håkan i nacken med en slö kniv (nä men med en världelös trimmer) så nu är det bara Vide kvar i den här familjen som behöver en omgång med saxen höhö.

Vide avslutade i alla fall dagen med flaggan i topp. Jag menar varför dricka vällingen när man kan hälla den över sig?


Ha nu en mysigare fredagkväll än mig (jag får ju varken brunsås eller sällskap i soffan) så hörs vi i morgon!

Bilder från mobilen










Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Linda


Går du hellre ut (på party etc) med stökigt hår och snygg makeup eller med fint hår och utan smink?
De som känner mig vet att jag hellre skulle parta naken än utan smink höhö.

Rakar du hellre av dig ögonbrynen eller tappar dina ögonfransar?
Tappar fransarna för det finns ju lösfrallor liksom (inte lösögonbryn vad jag vet...)

Skulle du hellre vara tvungen att handla allt smink på H&M eller från nätet för resten av ditt liv?
H&M's smink is the shiet!

Skulle du bära mörk lipliner och ljust läppstift i en månad eller en härlig 80-tals permanent?
Eftersom jag är en nittiotalssucker så får det självklart bli den mörka läppennan.

Om du måste välja att måla dina naglar med bara neutrala färger eller färgglada färger resten av livet, vilket väljer du?
Duh! Färg såklart!

Skulle du hellre ha MC Hammer-byxor eller silvriga lamé hotpants offentligt?
Hotpants!

Har du hellre en Oompa-Loompa-apelsin-fake solbränna eller en bondbränna?
Bonnabränna! (fast allra helst sommarlandsfotbränna) höhö

Väljer du hellre en ful klippning eller en ful hårfärg? 
Jag tar båda. Ska man vara ful kan man lika gärna vara rejält ful. 

Varje fredag i ett år måste du antingen sminka dig pin-up inspirerat eller goth-inspirerat, vilket väljer du? 
Goth! Det passar bra till brunsås höhö 

Skulle du hellre bli av med alla dina skor eller all din makeup?
Nääääj vad är det här för sjuk fråga? Det går ju inte välja!

Vad har man för bild här då? Det får bli en Vide i en gardin <3

2 September

Tjo!
Tack så jättemycket för alla era fina kommentarer om håret. Guuu så glad jag blev. Jag är själv väldigt nöjd (och framför allt så slipper jag alla jobbiga hot från Ryd, ja diana jag vet ju även vart du bor punkt, punkt , punkt höhö)
Jahopp. Vad händer hos er i dag då? En annan jobbar ju i vanlig ordning men som vanligt tidsinställer jag inlägg.

Eftersom jag har överdoserat bilder på mig själv det sista så får ni en på grabbarna grus (GRUS!...fniss) från i sommras.

Klippt och skuren

Ja jädrar nu är mungiporna åt rätt håll igen. Tur att hon är så himla bra den där Emma. Här har ni resultatet.


Oroväckande många bilder på mig nu det sista jag vet men jag hoppas ni överlever höhö. Nu är det jag som ska pallra mig i väg till jobbet. Hej hopp!


Oklippt

Ja här sitter jag och är sur och oklippt. Ska tillbaka om en stund och hoppas att frisörstolen är ledig...

Lugn snart kommer det annat än bilder på min lugg jag lovar!


1 September

Hej och godmorgon!
Här har vi ätit frukost och just nu kollar jag ikapp mig på breaking news. Jag väntar spänt på att åttiotreåringen med silikonpattar ska dyka upp i rutan. Sanslöst spännande!
Jag sitter även och velar fram och tillbaka hur jag ska göra med håret. Känns just nu som att det får bli ett sista minutenbeslut när jag väl sitter i stolen. Ännu mer spännande...
Nu måste jag greja lite här innan jag går i väg men vi hörs lite senare!

Hårblekningen gick bra i alla fall...


RSS 2.0