shop shop

Det är inte bara bebis som får grejer utan jag tänkte unna mej själv lite också. Har ju i princip inte köpt några kläder till mej själv på nio månader (mammabyxor från tradera räknas ju inte...) så nu jävlar slog jag till på en beställning från H&M. 10 % rabbatt fick jag på bröten också så jag är helnöjd.





Sedär ja. Får se när jag lyckas klämma mig ner i dessa plagg...
Nä nu skriker magen efter nåt ätbart. Det blir till att gå på jakt!

Till lilleplutt

Här ska ni se så fina grejer vi fick från blivande faster, farmor och farfar i går.

Två söta pyamasar, fast jag tycker nog man kan använda dom dagtid också så att säga och två små mössor

Svärmor hade stickat världens sötaste lilla kofta och mössa för hemfärden från bb


Så fint så.
Har nu ignorerat min trötthet ett tag och det verkar som om jag lyckats lura mig själv att jag är pigg. Finemang. Fjällan och Oliver var här på en snabbvisit precis och lämnade ett babygym. Ska bara försöka få Heineken att fatta att det inte är han som fått en ny mysig sovplats...lycka till.
Nu ska jag nog hugga in på den sista tårtbiten som blev kvar sen i går och kanske krypa ut och sätta mej i solen..jomenvisst

31 Maj

Ny vecka nya tag!
Ser ut att bli en fin dag i dag, solen skiner just nu i alla fall så jag håller tummen att det håller i sig.
Har sovit ruggigt dåligt i natt så vi får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna...
I dag mina kära vänner hände det....ja alltså Håkan gick upp direkt när alarmet ringde i stället för att snooza en timme. Shocken har fortfarande inte släppt ska jag säga men jag överlever.
Nä nu ska jag sluta tramsa här och göra nåt vettigt...typ finkamma H&M's shop online. Så får det bli!

30 Maj

Tjo!
Glad mors dag! Själv räknas jag ju inte som mamma än tydligen så inga paket eller trisslotter te mek i dag. Inte ens en halv... höhö
Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven...
Har i alla fall shoppat ett par skor i dag som jag spanat på länge länge men som varit slutsålda och nu återuppståt. Yey! Fri frakt var det också så det var ju ett jävla kap eller hur. Jag lovade mej själv att om jag orkade städa båda toaletterna idag utan att dö så skulle jag få köpa dom. Så efter blod, svett, tårar och pajjad rygg så kände jag att jag gjort mej förtjänt av dom.

I dag har det inte hänt så himla mycket. Vi har mest tagit det lugnt också har svärisarna varit här och fikat med princesstårta och bullar. Himlans gött. Grejer till lillkillen fick vi också. Kan slänga upp bilder på det i morrn.

Nu kan ni få en bild på hur fint det blommar utanför vårat köksfönster


också vill jag tacka för de fina kommentarerna i inlägget nedan. Ni är för söta!
Nu ska jag slänga mej på sängen en stund för min rygg har fått nog.

29 Maj

Yo!
Gud vad trött och seg och gnällig och rastlös jag är nu. Stackars Håkan som måste leva med mej just nu haha. Allt är jobbigt. Ryggen gör ont, det går inte hitta någon bekväm ställning över huvud taget, det kryper i hela kroppen på mig för jag blir galen på att bara vänta vilket det känns som att jag gör nu. Då har jag inte ens passerat bf. Jag är körd!

Har väl inget mer att komma med för tillfället. Men jag har ju lovat er en bild på köket nu när tapeterna är på väg upp och jag brukar försöka hålla vad jag lovar. Så här har ni:



Det ser möe finare ut i verkligheten för tapeter är svåra att fånga på bild.

Thank you for listening, over and out


27 Maj

Guuuuumöra!
Har precis kommit innanför dörren för jag och Håkan har varit i Vara och skrivit på faderskapspapprena, så nu vet jag att det är den 27:de maj i dag...tog ju bara några signeringar för mej att fatta *döööh* man är ju inte skarpast i kommunen för tillfället.
Kändes gött att få det gjort innan bebisen kommer i alla fall så nu får vi hoppas att det inte kommer ut en kines eller nåt höhö. "Men Håkan din pappa är ju lite mörk under ögonen"
Jahopp. Får se vad jag tar mej för i dag då. Trött som en utskiten bäver är man ju så jag tror jag drar täcket över huvudet om en stund. I kväll ska vi i alla fall till svärisarna och se om det är någon som röstar vidare Sverige i denna dära eurovisionen...tveksamt.


buhu

Har varit så fruktansvärt sugen på mannagrynsgröt med jordgubbssylt hela dagen och nu när jag äntligen fick fingret ur näsan för att veva ihop en portion så upptäckte jag att det bara låg typ tre mannagryn kvar i förpackningen. Började storlipa och Håkan undrade lite smått om världen hade gått under och det har den ju nästan...
Så jag vill bara tacka min kära syster som inte gjorde mej uppmärksam på att hon förbrukade nästan alla mannagryn sist hon var här. Stryk skulle du ha och stryk ska du få!

26 Maj

Snark!
Är så fruktansvärt seg i dag precis som i går. Har knappt sovit någonting i natt pga klådan så det resulterade i att jag legat däckad i sängen till 13.00 i dag. Man är ju så jävla allert!
I går hände det med andra ord ingenting förutom att jag var på smyckesparty i huset breve. Mycket trevligt och jag shoppade mej ett halsband och den remmen kan man även ha som armband om man virar den några ggr runt handleden..smart. Jag fick även ett jättegulligt bäddset till vagnen som Sandra ville bli av med. Man tackar och bockar för det har jag nämligen glömt att införskaffa.
När jag kom hem var köket upp och ner och Stig och kråkan var i full fart med att tapetsera. Håkan hade köpt en godispåse till mej, hade han kommit ihåg geischakålorna hade det ju blivit full pott för honom, men eftersom Stig var där slapp han undan brödkaveln höhö
Jag satt alltså och smaskade godis framför datorn medans dom pysslade med sitt. Kan ta en bild på´t senare så ni får se hur det ser ut så länge. Tror dom ska fortsätta i kväll igen.
Vad ska jag sysselsätta mit lata arsle med i dag då? Ska försöka få någonting gjort i alla fall typ tvätta och sånt bröte men först lite slösurfing!

Maggen

V. 38

Din graviditet startade Lör 5 sep 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 19 sep 2009 (ägglossningen).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 2 fulla dagar (v37+2).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 11 jun 2010
Du har 18 dagar kvar till beräknad förlossning.


Kroppen: Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt.
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.
 
Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.





24 Maj

Hallå hallå.
Dålig uppdatering i dag men det har inte hänt så mycket mer än att vi har varit på sista föräldragruppsträffen (trodde jag). Verkar som om vi ska fortsätta ses i höst tillsammans med bebbarna så det blir ju faktiskt lite kul. Kanske så man brukar göra vad vet jag? Håkan och jag har precis klämt i oss varsin stooor portion med spagetti och köttfärssås och till efterrät blev det glass i stora lass. Var så hungrig när jag kom hem att jag höll på att krevera. Nu sitter jag vid datorn och möglar lite medans Håkan slipar i köket, dammet yr jävlarimej. Lutar nog åt att hela huset behöver dammas och dammsugas när han är färdig. I morn ska dom börja tapetsera så det ska bli spännande att se hur det blir.
Hepp nu ska jag nog tvinga Håkan att ta en magbild. Får se om det blir någon bra. Hade jag kunnat ta själv hade jag gjort det efterom jag har lite mer "öga" för det här med bild än vad lilla älskling har.
Hej på en stund!


Soooool!!!

Jaha då har man lämnat solstolen. Kom ett stoooort moln som såg oroväckande mörkt och otrevligt ut så jag kravlade mej in lagom till att regnet kom. Det klarnar nog upp snart igen.
Har haft en mysig eftermiddag med fika ute på altan med pappa, margaretha och Maria. Min rabarberpaj var mycket uppskattad så hela formen tog slut. Görgött med vaniljglass till. Vi satt där ett bra tag och päste i värmen.


Pappa sket i solen och var ball i sin skinnjacka


Efter fikagästerna åkt hem drog Håkan en svängom med gräsklipparen medan jag solade näsan. Fick faktiskt lite färg. Nu ska inte jag sitta här och häcka mer för vi ska dra till svärisarna och grilla. Mors!

23 Maj

Tjo tjim!
Här sitter jag och päser i morgonrocken med matchande knullrufs och känner mej shleten. Blev lite sovmorgon i dag i vanlig ordning. Snart blir det ett djupdyk in i duschen så jag slipper skrämma fler grannar och svärfadrar höhö. Satt här i godan ro och surplade på mitt thé när jag hörde någon smyga in genom dörren. Det var svärfar som ville låna gräsklipparen. Nästan i samma veva knackar grannen på dörren och bjuder mej på smyckesparty nästa vecka (yey! det ser jag fram emot) och jag får stå och skämmas med mitt yrvakna yttre. Men men man kan inte va på topp jämt.

I går var det ju för jävla gött väder och jag och älskling grillade till det på kvällen. Här kommer två bilder
Haha Håkan ser ut som en liten gubbe med allt sitt skägg <3

Kotlett med pommes. mmmm.


Ska lägga uopp bild på maggen sen också men vi får nog ta nya bilder för den har så svårt för att fastna. Håkan lyckas med konststycket att få den att se så liten ut på bild.
Pappa och Margaretha kommer hit lite senare också för att fika så till dess hade jag tänkt svänga ihop en rabarberpaj så jag får sätta fart här nu.

21 Maj

*Frust, stön bröl*
Denna värmen tar livet av mig! Mina fötter är som vedträn! Gnäll, gnäll, gnäll det är jag i ett nötskal det men ni börjar väl vänja er. Inte myckett sömn i natt som ni förstår så jag känner mig som en klubbad säl....jag ser tydligen ut som en också när jag ålar runt i sängen för det är Håkans nya smeknamn på mig...jävla sparris!
Hepp nu får det vara slutgnällt!
I dag är det 3 veckor kvar till lillkillens vräkningsdag. Han får ju gärna trilla ut tidigare höhö. Fast inte i morn! Alla dagar utom i morn. Ska spendera dagen med syster eftersom jag blir lämnad själv. Vet inte riktigt vad vi hittar på men det lutar väl åt en Skövdetripp, får försöka att knipa ihop härligheten och inte springa runt för mycket så det sätter fart på saker och ting.
Jahopp får se vad dagen har att erbjuda. Känner jag mig själv rätt blir det sängen om en stund igen...snark


20 Maj

Dags för en uppdatering igen då.
Har för en liten stund sedan vinkat av våran övernattningsgäst Sandra. Hon spenderade dagen med mig i går och vi solade, åt pizza och hade det allmänt gött.Klippte gräset gjorde hon också, finemang. Var ju en riktig sommardag i går men i dag är det tvärtemot kan man lugnt säga...eller kanske man kan kalla det typisk svensk sommar. Regnet står som spön i backen.
Det gör å andra sidan inte mig någonting om det blir lite svalare i dag. Klarar verkligen inte av värmen nu när jag är så här stor. I går svällde mina fötter till tredubbel storlek och det vägrade ge med sig. I natt har jag sovit tre timmar mellan 03-06 och de andra timmarna har jag pustat och flåsat och vridit mig fram och tillbaka pga värmen. Nu tror jag att jag vet exakt hur en svettig pung känner sig. Sammandragningar har jag haft också...
Jaha nu har jag fått klaga lite ska snoka runt lite på nätet tills ögonlocken börjar hänga och då slänger jag mig i sängen igen och hoppas på lite sömn.
Hej så länge


Baby baby

Hittade några bilder på minneskortet som jag inte lagt ut än. Tänkte att det kanske finns någon som vill kika på puttenuttiga bebissaker jag införskaffat det senaste.

Mössa, dreggellapp och självklart en muminpyamas

Två par byxor

Mera mumin

Två gosiga filtar

Mulet

Ja vart tog solen vägen egentligen? Var ju över hos grannen och supprajsade henne lite. Hon bjöd på ostbricka och jag sket hårt i att jag inte får äta nån ost så kommer killen ut med tre huvuden så vet ni varför höhö.
Vi satt och tjattrade en stund tills mina ögonlock började svaja (man är inte allt för pigg nu för tiden) så då kröp jag hemmåt och tänkte för mej själv att jag kanske skulle sätta mej ute i solen efter min siesta. Men heee solen är puts väck. Typiskt. Men då kan jag ju med gott samvete sitta och möla framför datorn resten av dagen och trycka i mig överbliven chokladpudding från i går. Finemang!

Förresten i går plockade kråkan ihop spjälsängen så jag kunde bädda den. Se så fint:

18 Maj

Morsning korsning!
Här sitter jag och klämmer som vanligt. Uppe i tid är jag också men det beror ju på att vi har varit hos bm nu på morgonen. Allt gick jättebra och vi skrev sammanfattning av graviditeten mm. Men jag höll nästan på att svimma av efter ett tag eftersom jag skulle ta prover denna gången så skulle jag passa på att ta nya gallsyraprover också och då ska man ju vara fastande tolv timmar innan så ni kan ju fatta hur hungrig jag var. Nästan sprang ut i bilen efter provtagningen och slängde i mig min frukt jag packat med mej sedan när jag kom hem gjorde jag iordning en stoooor portion med vaniljfil och crunchy. Smask. Tänkte springa över till grannen om en stund med en chokladask och några tulpaner från trädgården. Hon har brutit foten för ett tag sen och jag har inte varit där än pga magsjuka och andra doningar men bättre sent än aldrig. Efter det tar jag nog en powernap för jag är en aningens aning seg känner jag.
Först lite slösurfing!

Bilder från bröllopet

Tog inte alls många bilder. Några få som jag slänger ut här. Håkan fick en jättefin bild på brudparet utanför kyrkan men den vågar jag inte lägga ut eftersom jag vet att dom inte ville hamna på t e x facebook och liknande.

Hela familjen Dalemo och vi Kristinor utanför Bjertorp slott

Jag och Håkan. Jag ser ju för övrigt rätt enorm ut här.

Sötnöt

Vi hittar våra platser

Häftig dukning


I augusti är det de här två som gifter sig

Tobbe och den finfina tårtan

Timotej får fart på dansgolvet


17 Maj

Tjo tjip!
Tänkte uppdatera er lite om helgens bravader först och främst.
Var på ett fantastiskt bröllop i lördags. Håkans kusin som jag inte träffat så mycket var det som gifte sig. Middagen och festen hölls på Bjertorp slott. tjusigt tjusigt. maten var kanon och festen också. Blev så rackarns sugen på rödvin när jag satt där med min cola men jag fick ju i alla fall sniffa på bordsherrens glas höhö. Festen eftterråt var ju också kanon! Brudparet hade fått lära sig en afrikansk dans på sin möhippa/svensexa som dom uppträdde med plus att dom hade fått spela in timotejs låt kom som spelades och dom mimade till. Dom sjöng faktiskt riktigt bra hehe. Sedan hoppar en kompis till brudparet fram och säger att han har en liten present till brudparet och tar micken och säger. "Här kommer Timotej!" också kom dom framtroppandes och drog av några låtar. Alla blev som galna och värst var nog Håkan som skrek värre än en idolpublik full med fjortistjejer. Håkan <3 Timotej liksom...
Sedan tröttnade min rygg till slut och som tur var fick jag låna ett rum av Håkans faster så jag kunde vila mej lite tills resten av familjen Dalemo var redo att åka hem. Väldigt lyckat bröllop!
I går var vi lite sega både Håkan och jag, mest Håkan faktiskt som var riktigt bakis trots att jag väckte honom med Timotej på högsta volym för att skoja till det lite...var av någon underlig anledning inte så populärt höhö.
Mamma kom hit under dagen och röjde upp i trädgården och planterade bl a nya pelargonier eftersom jag lyckats ha död på alla dom jag fick av Neta.. så nu är det så fint här så. Vi fick även besök av familjen Larsson som fick sej en titt på huset och sladdrig rulltårta som jag bakat. Fast jag blev lite gladare när deras dotter Saga sa att t o m den var god hihi. sötonge.
Håkan och jag avslutade kvällen med att se filmen Up. Har ni inte sett den så gör det, så fruktansvärt bra!
Hepp nu kan jag inte sitta här och glo mer. Måste tvätta lite och få lite annan bröte gjort.
Hej hopp

14 Maj

Godkväll...
Orkar inte skriva nåt nu för mina ögon går i kors här. Ska slänga mig i sängen strax men slänger ut några favoritklipp på Robert Gustavsson i brist på annat



Bilderna jag lovade

Jomenvisst. Blev inte så många men skit samma nåt måste ni ju få att glo på höhö. Grillning hos syster yster i fredags.

Älskling sitter och solar sig...

Kameran i högsta hugg!

Dä rykeeeer

Här är jag med solen i ansiktet...

mums

Sötongen

MAAAAT


Det var alles. Nu ska jag baka sockerkakor! Tjipp!

13 Maj

Tjena tjena!
Här sitter jag och ugglar. Gött med röd dag så man får ha kråkan hemma. myspys. Sov som en jävla kratta i natt och har varit vaken sen 05.30 *död* låg och stirrade i taket och väntade på att klockan skulle bli mer så då gick jag upp och dukade upp en brakfrukost till mej och älskling. Nybakt bröd...alltså halvbakat som man gräddar färdigt i ugnen, kaffe, blåbärsfil, crunchy (hur fan det nu stavas) juice mm. smarrigt. Blev proppmätt och sen var jag slut som artist så Håkan fick ta disken medans jag gick och la mej igen. Sedan kom Stig och dom håller nu på och tapetserar inne i sovrummet så att det blir jämnt och fint så nu tar det sig.
Själv har jag pallrat mig upp igen och håller på och tvättar bebiskläder mm. BB-väskan håller jag också på och packar så smått så slipper Håkan få magsår. Det är seriöst han som velat ha väskan packad ett tag nu. stressad till tusen haha.
Nu verkar det som om tvätten är färdig. Smell you later!

11 Maj

Dags för en uppdatering kanske..?
Har haft en ganska jävlig helg faktiskt. Den började bra med grillning hos Malin & Jonny i fredags. Mumsigt och mysigt. Kan slänga ut några bilder på't senare. Lördag var jag trött tröttare tröttast och sov nästan hela dagen. Konstigt tyckte jag då men sedan satte magen igång att krångla natten till söndag så det blev några spurter dit innan jag kunde somna vid 06 (zZz) upp tidigt för att vi skulle till IKEA. Kände mej inte illamående eller så men jag vågade inte äta någon riktig frukost så jag hällde i mig 1½ glas proviva och tuggade några tuggor på en rostmacka med smör. Iväg bar det och resan gick hyffsat förutom att jag fick så jävla ont i ryggen och åla mej som en korv i sätet och gnällde som värsta 3-åringen. Till slut var vi framme och ett toabesök stod på schemat och det var inte trevligt. Håkan raggade upp en rullstol till mej sedan började shoppingrundan. Jag började självklart må dåligt men gav mej fan på att jag skulle klara det. Vi var ju tvugna att köpa ny säng mm och självklart fick vi assistans av en svinsnygg kille som skulle ha en på rygg på varenda madrass höhö. Nä men till slut hade vi bestämt oss och är väldigt nöjda. Kommer sova som en jävla prinsessa i den sängen.
Efter em matpaus där de andra åt köttbullar och jag levde på luft (man är inte direkt sugen på mat när man har ränneskita) så fortsatte vi med inköpen. Hade velat kika massor men jag var helt slut. Ont i ryggen och hungrig mm så vi fick snabba på det hela. Innan vi åkte hem åt vi varsin mjukglass men den vände i min mage direkt...urk.
Väl hemma bäddades jag ner i sängen och sov några timmar och när jag vaknade servade Håkan mej med så mycket blåbärssoppa jag kunde dricka <3
Mådde dåligt i går med men i dag känns det bra igen som tur är. Svärmor och svägerska har precis varit här med klänningen jag ska ha på bröllopet på lördag. Den behövdes ordnas till i urringningen eftersom jag har svällt från en B till E kupa(!) men nu sitter den som ett smäck. En liten kavaj att ha till fick jag låna av kusin Mia så nu är jag kittad. Skulle fått låna skor av Hanna också men dom var för stora så det har jag kvar att fixa.
Herregud vilket långt inlägg! Inte den roligaste läsningen för er kanske. När jag väl skriver så är det bara bajs liksom...höhö
Nä nu ska jag fortsätta greja här

5 Maj

morsning korsning.
I dag har det varit en livad dag. Vid tre var vi på föräldraträff. Var ju inte så hiskeligt roligt den här gången heller. Var inte bm som höll i denna träffen utan en psykolog. Kändes som om man var tillbaka i skolan igen för hon delade ut en massa papper vi skulle fylla i och delade in oss i grupper där vi skulle diskutera och sedan berätta för övriga gruppen vad vi kommit fram till och annat jöbbigt bröte. Sedan pratar ju psykologer på ett visst sätt man får inte bara svara ja på en fråga utan ska helst brodera ut det till en hel roman. Hon var som en repig skiva med sitt jäkla "hur känner ni?" "hur menar du då?" Man kan ju få psykbryt för mindre...
Efter två timmars pina åkte jag och kråkan och slängde lite skräp och gjorde av med lit pengar på colorex. Sedan susade vi in mot vara för att vi (läs JAG) var sugen på mjukglass. Hittade lyckligtvis en kjorre som sålde det och direkt när vi kom ut med våra läskande strutar så gick solen i moln. Ett moln som såg ut att täcka hela jävla kommunen...vart kom det ifrån? Aja glassen var sanslöst god i alla fall. När den slunkit ner drog vi hemmåt och förbi salles en sväng. Har blivit väldigt fräscht där inne sen de gjorde om. najs. Vi handlade på oss lite gottigheter och nödvändigheter. Sedan fick vi för oss att vi skulle glida runt lite med bilen. Håkan ville visa mej nåt som kallas "mösen" (uttalas möööööösen) så vi åkte runt på grusvägar och till slut hamnade vi på nån jävla kostig så då gick det upp för oss att vi var vilse. Men nu har jag fått se lite åkrar och grusvägar igen. Ser man ju inte så ofta numera när man bor inne i samhället så att säga höhö.
Nu har vi precis myst framför en film med chirre å dirre och nu ska jag ropa på mitt lilla hjärtegryn att han kommer hit med trisslotterna så får vi se om det blir några miljoner.
Hä på dä!

Fjantkatt

Att jag inte höll på att skratta ihjäl mej häromdagen.
Heineken älskar att ligga i våran säng och trycka och ganska ofta kryper han in i själva påslakanet och lägger sig. Men sist hade han nog krypit vilse för han försökte komm ut genom ett hörne (det där lilla minihålet som finns så man kan dra rätt täcket). Han hade klämt ut huvudet och en tass (hur han nu lyckades med det) sen satt han fast. Jag försökte med allt. Gick inte ens få tillbaka huvudet in i täcket igen.

Sjävklart var jag tvungen att filma när han försökte kravla sig ut. Efter att jag mobbat honom tillräckligt var jag till slut tvungen att klippa loss honom.


4 Maj

Hallå hallå.
Då sitter man framför datajäveln igen då. Gör inget annat känns det som. I går var jag ute och luftade mej lite i alla fall. Solade en sväng på eftermiddagen och på kvällen gick vi till svärföräldrarna och hjälpte dom bära in deras nya kylskåp. eller jag bar ju inte så mycket men jag höll ett öga på allting säger vi höhö. Dom var tvugna att köpa ny kyl för deras hade gett upp i morse. Kul utgift precis innan sommaren. Dom passar på att byta frysen också och dom köpte likadana som vi har fast vita och med kortare handtag. Sedan fikade vi och såg på bonde söker fru mm. Marianne hade sålt grejer på någon loppis i helgen och då hade hon köpt en sån där hoppgunga till bebisen. Jättefin!

I dag har jag ingenting på programmet. Får se om jag kan få någonting gjort kanske men först ska jag nog blanda mej ett stort glas oboy innan jag kreverar av törst här.

Just det ska slänga in klippet på Heineken också så jag inte glömmer det

Hej på dej

3 Maj

Tjoflöjt!
Då har man kommit hem efter att ha spenderat ett par timmar på spec.mv i Ldkp. Hade tid klockan 10 men pga akutfall mm så kom jag inte in fören 10.30 och då ville dom göra ett ctg på mej. Inte för att det behövdes utan att dom ville "provköra" nya maskinen när dom hade specialisten där. Så då har man fått vara lite försökskanin. Bebisen var helt vild i magen och jag skulle trycka på en knapp så fort jag kände en rörelse. Satt och tryckte hela tiden och det tyckte dom var himla roligt för den försökte sparka bort dom där grejerna dom satte på magen kändes det som. Den ville inte bli störd höhö.
Fick reda på provsvaret och det hade sjunkt till 9 så det kändes ju bra. Behöver inte ta nytt prov denna veckan utan gör det nästa i stället.
Fick även göra ett till UL och allt såg kanonfint ut. Den vägde nu 2500g så den hade växt ordentligt sen sist <3 Håkan frågade lite försiktigt om hon kunde se vad det var för kön och det syntes ju väldigt tydligt. Oj vilken stor snopp! skrek hon den där var inte lätt att dölja. Det gick inte att missta sig när tom Håkan såg vad det var på skärmen för en gångs skull haha. Så det blir en liten pojk. Mys!

2 Maj

tjo!
Sicket härligt väder vi har haft i dag då. När jag till slut kravlat mej upp ur sängen i dag så skickade jag iväg kråkan till affärn för att införskaffa smaskigt fika. Var så sjukt sugen på pågengifflar men självklart var dom slut. Fick bli lite annat smått och gott i stället. Jag fixade varsin latte och sedan satte vi oss på altanen och päste. För jävla gött! Sedan satt jag mej och solade en stund medan Håkan plockade ut lite blomkrukor. Så nu har jag fått färg på näsan och i urrigningen (det som sticker ut mest med andra ord höhö)
Nu är jag full av energi och tänkte börja städa lite här faktiskt. Får se hur länge jag orkar rent fysiskt men viljan finns i dag i alla fall och det är ju alltid något.

Här kommer några bilder:

Höll på att skratta ihjäl mej när jag såg den här. Håkan har tydligen smygfotat mig. Välkammad friss man har också...

mums!

finfint i rabatterna

V.35

Min graviditet - BF Fre 11 jun 2010

Din graviditet startade Lör 5 sep 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 19 sep 2009 (ägglossningen).

Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 11 jun 2010
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Så här ser min mage ut i dag



och nej ni behöver inte kommentera att färgkombinationen är fantastiskt snygg I know!

1 Maj

Tjena tjena.
Här sitter jag och äter glass och försöker kyla ner halsen.Så hiskeligt trevligt med konstant halsbränna...
Här händer för övrigt inte så mycket. Håkans dator har pajat så han är rätt manisk för tillfället höhö. Timme ut och timme in håller han på och pillar och ojjar sig. Han har tjatat jättelänge om att han ska köpa ny dator men tydligen inte just nu. Får se om han får någon fart på den.
I går var vi på föräldragrupp. Det var så hiskeligt tråkigt. Var på sjukgymnastiken och lyssnade på en som pratade om hur man ska förebygga ryggont mm. Jo tack jag har läst ergonomi jag kan det där liksom. Men har man så ont så man bara ligger och skriker så tror jag inte att "rätt hållning" kommer rädda mej. En klubba i huvudet tack. Kunde i alla fall bunkra på mej ett storpack med halsbrännetabletter och blev upplyst av apoteksgubben att det var kungens födelsedag så resan var väl inte helt bortkastad trots allt...
I dag går jag in i vecka 35 (shiiiiiiit) så inte långt kvar med andra ord. Slänger väl in en magbild mm lite senare. Håller även på att ladda upp ett skojsigt klipp på våran fjantkatt som slog alla rekord häromdagen. Missa inte det haha.

Nä nu kurrar det i magen efter något mer känner jag.

smell you later!

RSS 2.0