30 April

tjohej!
Jag har varit uppe ett tag men inte fått tummen ur att skriva här än. Håret blev bra i går förresten. en aningens gult på ett ställe men det är ju ingenting som inte lite silverschampo råder bot på höhö.
Pratade med mamma nyss och hon och per hade komit ner till mormor kl 8 på morgonen. snacka om att dom måste vara trötta eller. Dom var i alla fall på väg till udevalla för att lämna någonting. sen kommer dom till mej i eftermiddag. Får se om jag kanske är duktig och bakar någonting tills dom kommer.
Fint väder i dag med och det blåser som vanligt. skit. hörde att posten kom precis så jag ska springa ut och hämta den hade jag tänkt.

chip

Ganska kul faktiskt

Höll på att garva ihjäl mej när jag såg den här. Fab 5 fanatiker som man är
Den här är också jävligt rolig men det kanske bara är jag som tycker det...

Kan inte sluta skratta åt den här. så jävla sjuk.

29 April

Hejsan hoppsan
Nu har jag precis kommit ut från duschen. har smörjt in hela mej med dove summerglow så nu jävlar ska jag förvandlas från fyra nyanser av vit till fyra nyanser av brunt hade jag tänkt. Nu ska jag bara greja iordning lite här inne typ vika tvätt och sätta igång en ny tvättmaskin sen ska jag ut och gå min runda. Är så jäkla gött väder ute alltså. fast som vanligt här ute så blåser det rätt rejäl,men skit i det!
höhö hade så jäkla kul igår kväll. satt på youtube och letade efter en reklamfilm som jag sett på teve som jag ville visa Håkan. hittade massa roliga så det slutade ju med att jag satt uppe halva natten i går och garvade. tänkte leta upp några i dag och visa er.

Efter att Håkan jobbat i dag så ska vi dra till svärföräldrarna så han äntligen kan bleka barret på mej. ser för jävlig ut i huvudet just nu.

hepp nu ska jag leta upp dom där reklamera hehe

Har inte kommit ut än...

Nä usch vad segt när det är så mulet ute. Anade solen lite förut men den var borta innan jag ens han tänka tanken solstol. Men när Håkan kommer hem i kväll ska jag nog släpa med mej honom upp till Oltorp så vi kan knata några varv där. mys.
Nu har jag precis varit så duktig att jag har bokat klipptid nästan två månader i förväg höhö. Vad då framförhållning. Prickade in ett datum så jag kommer se bra ut i huvudet på midsommar och bröllopet plus arvika höhö. Får nog be henne klippa lite kortare denna gången för jag tyckte det blev långt nästan direkt sist.
hepp vad ska jag göra nu då? diska? väldigt lockande...eller inte.
Ska nog ringa kråkan och terra honom lite hehe alltid lika kul.

28 April

godmorgon. Jag för mej är det det för jag har ju jobbat i natt. Gick hur bra som helst. Ställde mitt larm på 12 nu eftersom jag har tänkt vändaom dygnet igen direkt fast jag ska jobba natt på torsdag. Var faktiskt pigg då men såklart stängde jagav larmet och vaknade 13.30. Så nu är jag uppe i alla fall. Har precis ätit lite fil med müsli. mumma.
Vädret är ju inte direkt kanon i dag. Vindstilla och så men då är det såklart mulet i stället. Aldrig är man nöjd...
Funderar på att gå ut och gå min runda efter jag har muppat klart framför datorn. Så får det nog bli.

Just det!

Kan ju slänga ut resterande bilder från våran skojsiga utekväll förra helgen.



Här kom vi med nästan allihop...



På toaletten hittade vi den här söta damen


Alla snygga brudar flockas inne på toaletten. Fina Cattis.




Tävling



jepp jag är med och tävlar i en finfin tävling på Maries blogg. Kolla in!

Fy på dej Kristin

Är såklart ute på H&M's sida. svårt att hålla fingrarna i styr höhö. Har inte beställt nåt än men är i stort behov av åtminstone två par nya mysbyxor. har inga kvar nu för alla är för korta. hatar för korta mysbyxor som går till anklarna. släpa i marken ska dom helst göra men då får jag ju dra ner dom så rumpan hänger utanför eller nåt. snajsigt.

är himla sugen på den här bikinin också



Eller den här...


Finns ju många man vill ha....
får se hur jag gör.

27 April

hej hopp. Nu var det längesen jag skrev här märker jag. Men jag har inte haft någon större lust till att blogga nu det sista. men nu börjar det rycka i den nerven igen höhö.
Tog lite sovmorgon i dag för jag ska gå brevid i natt på renen. ska bli så himla kul. Var längesen jag var där nu och det är ju alltid bra med lite miljöombyte ibland.
Förkylning har jag åkt på en också. helvete. Kändes som om den var på väg bort i går för då var jag bara täppt i näsan men nä då, snoret har runnit hela natten och när jag vaknade förut hade jag skav i halsen igen. bajs.
men förmodligen är jag frisk tills näst nästa helg då jag först ska ha det mysigt värre med Håkans familj plus "halva släkten" och sedan åker jag till LONDON. helskotta vad kul!
men men nu kurrar min mage efter frukost. Ni andra ska väl äta lunch snart men jag ligger som vanligt lite efter höhö.

21 April

Hemma från stan då. Hade tid hos doktorn i dag. har inte kunnat sova på hela natten nästan för att jag var så nervös. Sedan höll jag på att inte hitta dit heller. Går privat nu. orka med sura kärringar på vårdcentralen liksom. Nu känns det mycket bättre och jag har aldrig blivit så bra bemött förut. Känns som en sten lättat från mitt bröst ungefär.
Vill inte skriva här vad det handlar om men de som känner mej kan säkert lista ut det.

i alla fall nog om det. Håller på och kokar ägg nu så det blir äggmackor med sill på sen höhö mums!
Sen i kväll är det ju Lost och ni vet vad det betyder. just det tisdags gott. mmm är sugen på både det ena och det andra. Får se vad vi hittar på.

nu ska jag snoka i bloggar och självklart fortsätta se på Sailor moon 

Fler bilder från i lördags






Ja mina fylleposer sitter ju som ett smäck som vanligt höhö
Nu ska jag se på inför melodifestivalen. skratta gott tänker jag göra höhö

filmtajm

Jepp syrran och Hugo har varit här och härjat. Jag har färgat håret på malin...igen. Blev bättre än förväntat, från oreange till brunt i alla fall. Får nog kanske göras om en gång till. Nu har jag städat upp lite efter virvelvinden Hugo som drog fram allt han kunde hitta typ. Håkan jobbar sent och kommer bara hem och vänder och åker i väg med sin pappa och byter däck så jag får sitta här och mögla själv hela kvällen. Har tagit upp torsk så jag skulle göra fiskgratäng. Känns ju kul att göra sig till så får man ändå sitta själv och äta.
Jaja jag ska roa mig lite med Sailor moon som jag hittade på youtube. Någon mer nörd än jag som älskar Sailor moon? jag planerar att se hela serien höhö. löv it!
efter några avsnitt ska jag nog se på film. Men vilken? Är sugen på Amelie igen. Den får det nog bli.

Vad har ni andra gjort i dag då?

20 April

God förmiddag.
Trökigt väder vi har. grått grått grått. men inte så kallt ändå. Håkan ringde förut och hade glömt köra ut soptunnan. jag visste inte om bilen redan åkt förbi eller inte men jag släpade bort tunnan till vägkanten i alla fall. Sedan gick jag in i huset och in på toaletten och då hör jag att sopbilen kommer höhö. snacka om tajming.

Annars har jag inte gjjort så mycket plockat iordning lite och så. Resursen ringde mej i morse och undrade om jag kunde jobba på renen 07.30. eh? jag har inte varit där på över ett år så jag känner ju ingen där längre nästan. så jag var tvungen att avböja. ska ju gå brevid natt dä i alla fall på onsdag och torsdag så då får jag i alal fall se dom nya som kommit. Kan läsa lite i pärmarna och sen kanske jag kan hoppa in där igen till och börja med på kvällen kanske. Jag känner i alla fall att jag inte skulle gjort ett bra jobb om jag kom in på renen idag. jag skulle nog mest vara i vägen.

i alla fall. nu ropar magen efter nåt ätbart höhö

Lite bilder då...

Lilla söta August


Lilla jag

systrorna

Min (mjölk)syra



På väg...


Fortsättning följer...

19 April

hej! Har visst inte uppdaterat idag. Har haft annat för mej. Jag och Håkan har degat i soffan och sett på repriser. Har mått helt okej i dag faktiskt. var längesen jag var bakis nu. gött. Kom precis hem från jobbet. 16.30-21.00 blev det i dag. lagom slappt så där.

Hade så otroligt kul i går! Träffade många söta partypinglor inne på stadt också. En hel drös. jättekul!Trodde inte det skulle va en käft ute för det är ju helgen innan löning liksom. Men så fel jag hade.

hepp nu ska jag rota lite i kylen efter nåt ätbart. vet inte riktigt vad jag är sugen på bara. har ju så mycket att välja på höhö.
Förresten åt jag en avocado i går och jag vågar påstå att den var perfekt. ibland har man tur höhö.

Dyker väl upp några bilder från igår också....

18 April

god middag (kan inte med att säga god morgon) höhö
Vill först tacka alla som hjälpt mej med mitt avocadoproblem. ni är ju underbara. men det verkar helt klart klurigt alltså, får se om jag lyckas få i mej en perfekt, övning ger färdighet höhö.

Vad händer i dag då?
Jag hade tänkt tvinga Håkan att bleka håret på mej men det skiter jag nog i. Orkar inte det riktgit. Måste ju göra det hos svärföräldrarna för att inte bli illgrön i huvudet. Känner inte för att ta upp deras dusch halva dan. nepp jag får se lite dassig ut i huvudet i kväll helt enkelt.

För i kväll blir det bart barty med brudarna. Vi ska samlas hos lilla August där vi ska laga iordning smaskig lax och sitta och snattra hela kvällen. Jag överger min diamant för grogg i kväll. Får se hur jag mår i morn, jag ska ju jobba så jag hoppas jag mår bra.

hepp lite fru...lunch kanske hehe

Ostbricka

jepp det har vi tryckt i oss nu. som vanligt när vi har vart och storhandlat. Fick gjort en hel del i dag. Håkan slutade tidigare från jobbet så vi åkte in och gick på stan och jag shoppade lite smått bl annat en klänning som det kommer bild på här nere. Håkan köpte en kostym på dressman inför bröllopet han kommer bli så stilig så.
Sedan storhandlade vi på willys och jag ryckte till mej en påse avocados för det är ju gött. men när är dom mogna? när dom är gröna eller svarta? idiotisk fråga jag vet men hjälp mej nu snälla rara jag kan inget om frukt och grönt för jag är ju inte direkt hälsan själv höhö. Efter shopingen drog vi till far min och fikade. Jag hämtade även min deklaration för av någon underlig anledning kom den dit. Var mycket trevlig läsning. Fick tillbaka 9960 kr. katshing.
sedan åkte vi hemmåt och packade upp alttihop så nu är det knökafullt överallt. gött.

Några bilder

Så här vacker var jag i dag höhö


Min fina klänning som jag ska ha på mej i morn


hepp nu ska jag nog äta lite godis som "råkade" hamna i kundvagnen...

17 April

morning!
Jaha nu har jag släpat mej upp.solen skiner i dag med. göttans! kanske ska ut på min "lilla" runda. jag har fått kommentarer om att den är så lång och när jag tänker efter ser den ju ganska lng ut på bilderna, men den tar bara 45 min i rask takt. Att den är platt fick jag också höra höhö. Platt och lång. jepp inte en backe i syne. Varaslätta is the shit!

Idag då mina kära komfirmander ska min lilla kråka sluta tidigare så vi ska bege oss in till staden och kika lite. Älskling är i desperat behov av en ny kostym (jag släpper inte in honom i kyrkan med den där säckiga grejen han har) sen så är jag sugen på att kika lite. ska ju ut i morn och det vore ju skoj med nåt nytt höhö. Sen efter det ska vi storhandla. jippi älskar att göra det faktiskt. älskar att shoppa allt haha. Sedan ska vi dra iväg till pappa och jag ska hämta min deklaration. men jag har inte bestämt mej för om jag vill ha pengarna nu eller sen. beror på när man får dom i august för jag hade tänkt ha dom till USA. vet inte hur mycket jag får tillbaka än pappa har tjuvkikat men jag kan inte tro på det förren jag ser det medegna ögon har trott hela året att jag ska få betala tillbaka ungefär en sån summa. jaja nu ska jag sluta skriva för det här orkar väl ingen läsa?

Svettigt

så jävla gött väder ute. Har varit ute på min runda och hade för en gångs skull kameran med mej så jag tänkte ni kunde få följa med mig på promenad. Meningslöst inlägg kanske men det skiter vi i. Så här är livet på landet...

Så här ser det ut när jag går ut genom dörren

Jag svänger vänster...

Vänster igen och möts av en lååååång grusväg


Massa tussilago

Tar den aldrig slut?

Här svänger jag vänster in mot Kvänum...

Nämen titta! Asfalt...

Här svänger jag vänster...


Här fortsätter jag rakt fram, svänger man höger kommer man till Oltorp.






Här fortsätter jag rakt fram, snart framme...

Svänger vänster...

Långt där framme ligger mitt lilla hus...

Hemma!




16 April

tjoho. solen skiner himlen är blå...ska snart häva mej ut härifrån på en promenad. Ska gå min vanliga runda tänkte jag. Har satt igång en tvätt också och ätit frukost så nu är jag redo. Är ledig idag (tror jag) manvet aldrig om man får rycka in. Kanske är den personen jag jobbade för i går kväll sjuk i dag med så då får jag kanske jobba i kväll. den som lever får se...
hepp I´m out of here!

15 April

Morsning!
Ingen uppdatering i dag. Fick jobba kväll också så jag har varit på jobbet hela dan. gött.
Skulle ju egentligen bara jobbat 7-13 . Brukar alltid ringa och prata med Håkan när jag går hem eller om jag stannar kvar på jobbet om jag t e x gör delad tur. I dag har tres nät legat nere så vi har inte kunnat nå varandra. Men jag tänkte lite smått för mig själv att Håkan jobbar ju ända fram till han spelar innebandy och kommer inte hem därifrån förren vid 20.00 så då ringer jag honom då på hemtelefonen. Men kl 20.00 ringer min jobbtelefon och det är Håkan som ringer höhö. Då har han varit orolig ända sedan 13.00 för att han inte har hört av mej. Han har också varit hemma emellan och hämtat innebandygrejer och när jag inte var hemma höll han på att dö typ hehe. Han trodde någon hade rövat bort mej när jag var på väg hem moahahaha. Han är ju bara för gullig. Jag trodde inte ens han skulle märka att jag var borta höhö.

hepp nu ska jag äta lite youghurt och snoka i bloggar.

14 April

morsning korsning!
Nu har jag släpat mej upp. Gick inte och la mej speciellt tidigt i går så man känner sig lite halvgroggy sådär. Måste vända rätt dygnet i alla fall.
Jahapp Ledig i dag också, tråkigt för er andra som måste jobba höhö, jag ska städa, städa ,städa. Vad annars?
Nä men nu är jag nästan sugen på det. Har varit lite rastlös de senaste dagarna men nu får jag nog häcken full ett litet tag i alla fall.

men först frukost!


Shut up kyckling påsken är över!

Nu är man hemkommen från svärföräldrarna och mätt som en jävla gnu. Mycket gott bjöds det på och kaffe, tårta och godis efterråt. *rap*
Nu sitter jag framför datorn och möglar igen. Är ute på hemnet.se och glor bara för att det är skoj. Finn ett jättefint hus ute nu fast det ligger ju i Emmtunga. Hade köpt det på direkten om det legat i Kvänum. Hur jävla fint som hellst. Fick i alla fall ideér till badrummet därifrån höhö. Får se hur det går med vårat husköp. Ska ringa mäklaren i morn och kolla omdet blivit några mer bud på det andra huset på bergsgatan. Annars kanske vi lägger ett. Men vi bryr oss inte om vi inte får det för vi är väldigt inne på min mosters hus. Så förhoppningsvis blir det flytt i början på hösten. gött!
nepp nu ska jag snoka vidare.


Några bilder

Så här såg jag ut innan jag åkte iväg och grillade. Jag behöver göra något åt mitt hår...

Håkan visar sin bästa sida...

mmmm mat

13 April

Hej i gen. Har inte uppdaterat så mycket men det var ju så fint väder i går och då kan man ju inte sitta framför datorn och mögla.
Påskaftons kväll kl 17 ungefär drog jag och Håkan till fjällan och Andreas och grillade. Var hur gött som hellst kändes nästan som sommar. Lite kubb och grejer blev det också sen var jag tvungen att pysa i väg till jobbet. Natten gick ganska bra och efter den gick jag till svärföräldrarna där Håkan och jag sov över. Håkan hade kommit dit en timme före mej alltså vid 6(!) vad då sist från festen? höhö
Sen när jag vaknade till åkte vi hem och lade oss på en filt i trädgården och njöt av solen. Hur jävla gött som hellst! senare på kvällen grillade vi korv också och hade det mysigt.
I dag händer inte så mycket ska iväg till svärföräldrarna senare och äta påskmat. mums.

11 April

Glad påsk alla min kycklingar!
Fint väder har vi i dag med. gött!
Vi ska nämligen grilla i kväll hos några kompisar. skoj skoj. Fast jag får ju ta det nyktert eftersom jag ska jobba i natt. lite surt att inte kunna va med hela kvällen men några timmar hinner jag i alla fall.
Funderar på att dra med mej Håkan till oltorp snart och knata runt lite. Det har gått utför för mej verkligen, måste ta tag i det här med promenaderna och maten.

Men nu ska jag i alla fall koka lite mannagrynsgröt!


10 April

Godmorgon!
Nu har jag vaknat till. Natten gick bra faktiskt. Tiden gick fort. Nu sitter jag här och tjatar på Håkan att han ska åka och köpa pizza till oss. eller ja jag behöver väl inte tjata direkt höhö.
Så ska vi väl se en film eller så om vi hittar någon bra.Började se på tre stycken i går men alla var megatråkiga. Hinner man somna efter bara några minuter in på en film är det ju inte ett särskillt bra betyg eller?
hehe måste bara berätta vad Håkan drömde i natt. Tydligen hade jag varit otrogen och jävlig och lämnat honom för Mikael Persbrandt moahaha. Han låg här under filten i soffan och såg helt förstörd ut höhö. Persbrandt tackar man ju inte nej till men kunde han inte ha valt någon liiiite snyggare hehe

hepp nu ska jag beställa pizza!

En liten lista...

...det var ju ett tag sen. Den här var lagom lång och jag har snott den från Sandra

Vad heter du?
Kristin
Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Röda (pyamasbyxor)
Vad lyssnar du på just nu?
Surret från min dator
Vad gjorde du igår kväll?
Såg på film och moffade (som vanligt)
Vad var det sista du åt?
Dubbelmacka med björnbärsmarmelad och en kopp thé
Hur är vädret hos dig just nu?
Molnigt
Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Svärmor
Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet?
Hur han ser ut såklart
Hur mår du idag?
Ganska okej faktiskt
Vilken är din favoritdryck?
O'boy
Favoritdryck, alkoholbaserad?
Vitt vin, hellst Diamant
Favoritsport?
Pingis och volleyboll är ruggigt kul
Vad har du för hårfärg?
Blont med utväxten från h-vetet
Vad har du för ögonfärg?
Blåa
Soluppgång eller solnedgång?
Soluppgång
Antal syskon och deras ålder?
två som är 23 precis som jag...
Favoritmånad?
December
Favoritmat?
Blodpudding, potatisbullar ochbacon som man fick i skolan (ja jag är helt normal jag lovar...)
Senaste filmen du såg?
Pineapple Express (se den!)
Favoritdag i veckan?
Typ onsdag eller nåt när man är ledig
Är du för blyg för att bjuda ut någon?

Favoritlåt?
Just nu är det nog Delight and anger med In Flames
Sommar eller vinter?
Sommar
Förhållande eller One-Night-Stand?
Förhållande
Choklad- eller vaniljglass?
Choklad
Hur bor du och med vem/vilka?
I ett litet rött hus mitt ute på en åker med min sambo kråkan och vårat kattskrälle Heineken
Vad läser du för böcker?
Allt av Stephen King och Harry Potter böckerna om och om igen höhö
Hur ser din musmatta ut?
Har ingen
Favoritsällskapsspel?
Bondespelet
Favorit data/tvspel?
Ms Röj
Kan du nudda din näsa med tungan?

Kan du korsa ett öga åt gången?

Är du romantisk?
Inte direkt...
Skulle du själv säga att du är lycklig?
Ja men kommer bli ännu lyckligare när vissa små detaljer är lösta...

Tips tips

Alla som känner mej vet att jag älskar film och har jag sett en jättebra film vill jag att alla jag känner också ska se den och förhoppningsvis tycka om den lika mycket som jag.
Den här filmen såg jag häromdagen (förmodligen sist av alla i universum typ..) men har ni inte sett den måååste ni se den. Den är underbar


9 April

morning.
Tog lite sovmorgon i dag eftersom jag ska jobba i natt. Känns trökigt att sova så här länge egentligen men det är ännu tråkigare att gå och lägga sig och försöka sova några timmar innan man åker till jobbet. Det suger rätt rejält så så här får det bli.
 Ska inte göra så himla mycket i dag. Hålla utkik efter påskkärringar (som om dom skulle orka pallra sej ut hit?) fast dom har ju ingenting här att hämta ändå....jo kanske om jag lyckas plocka russinen ur muslin då (för det är ju godis!) höhö
Är det någon där ute som tänker flyga till Blåkulla i natt? Själv hade jag gärna gjort det men jag måste ju jobba serru så att....

Nepp frukosttajm!

Popcorn + Kladdkaka = Sant

ja ni hör ju på rubriken vad jag har haft för mej. MOFFAT (gör hon inget annat?)
Jag överträffade mej själv med kladdkakan alltså. Lade till en tsk kanel i smeten och det blev ruggigt gott alltså. mums.
Jag och Håkan har degat i soffan hela kvällen och sett på två filmer. Made of honor eller brudens bäste man kanske den heter på svenska. Sådär. som alla andra töntiga romantiska komedier ungefär. Sedan såg vi Pineapple Express och den kan jag verkligen rekomendera. Jag tyckte den var hiskeligt rolig.



Se den för fan!

Bilder

Jag här kommer några bilder från våran lilla utgång i lördags. Blev inte så många så håll till godo höhö.

Snygga tjejer

Berit Njursten hittade också till festen...

Det är jobbigt att ha så här snygga vänner


Alla vill inte var med på kort moahaha


Inne på stadt hittade vi denna stilige herre

Syrran och jag





Sedan avslutar vi kalaset med en egobild

8 April

Ja här var det ett tag sen jag skrev nu. Har väl lite bloggtorka nu. Hela jag har nog torka om jag ska vara ärlig. Fick tvinga mej upp ur sängen i dag t e x. Kunde verkligen inte hitta en enda anledning till att jag skulle gå upp. muntert. Gick i alla fall in i teverummet och hittade en överbliven dammsugare från min och Håkans frossarkalas i går. Jag gjorde ett illtjut och slängde mej över bordet och gluffsade i mej den med glädjetårarna sprutande (ja ungefär så här gick det till...) höhö man blir ju nästan lite rädd för sig själv.
Ska försöka ordna upp lite här också. Inte så mycket disk i dag som tur är. Lite småkyligt är det här också men jag orkar givetvis inte gå ut och hämta någon ved så jag får skylla mej själv. Vilken muntergök jag är i dag va? säger hej då så länge och återkommer när jag har något roligare att dela med mej av. ska vi säga så? jag det gör vi...


5 April

Morrn!
Vad dålig uppdatering det blev i går då, men det har sina orsaker. Jobbade ju7-16 och efter det stressade jag iväg som en skållad bäver till svärföräldrarna för att duscha innan jag blev upplockad av Camilla för vidare färd in till stan. Hem till August på förfest. Camilla ställde sig och gjorde världens godaste tacogratäng. mumma. Sedan kom vinet fram och vi hade det himlans trevligt. Senare på kvällen drog vi fram till stadt och det var väl helt okej. dansade som en tok i alla fall och sedan kom min lilla kråka och hämtade oss. Lägger väl ut bilder på spektaklet senare, fast det blev inte så många, inte likt mej höhö.Helt otroligt vad man kan vakna tidigt ändå när man har varit ute. Känner mej helt okej faktiskt. Har hällt i mej två stora glas med oboy och det brukar göra susen höhö. Fast nu är snart mjölken slut så jag får väl fjäska lite med Håkan så han åker och köper några liter åt mej *blink blink*

hepp nu ska jag läsa min ELLE som jag fick i går.

smell you later!

2 April

God morgon på er.
Då har jag kravlat mej upp. Fast jag har sovit många timmar så det var ju dags för det. Somnade tidigt i går kväll för jag var så satans trött. snark.
Har inte gått ut och gått än för jag funderar på att gå till jobbet i eftermiddag. jobbar nämligen 15.45-21.30 i kväll. Men det blåser lite ute...hoppas det lugnar sej (latmasken börjar redan göra sig hörd...)
jaha. annars? ska äta lite frukost nu tänkte jag sedan får vi se vad jag orkar göra. Diska kanske?

1 April

halli hallå.
Är det någon som blivit lurad i dag då? Inte jag vad jag vet...
Har jobbat i dag 7-13 sedan möte 13.30 till 17.00. Det har varit så jävla görtt väder i dag. riktig vår äntligen så på rasten innan mötet tog jag och camilla en powerwalk med stort P. Flåsade iväg och kollade på båda husen som vi är intresserade av och tillbaka på en kvart. Var ju så varmt i solen så man höll på att rinna iväg.
Mötet gick bra. Chefen ska tyvär sluta men hon bjöd i alla fall på smaskig tårta. Skrattade gott åt vissa saker i dag. Vi satt och fikade på förmiddagen och pratade om ditten och datten. Vi pratade lite om att ligga på sjukhus bl a. Sedan spårade jag och två andra iväg på nätdejting mm och då hörde vi en kommentar från de andra samtalet. "Ja jag har inte legat sen jag fick barnen och det var ju ett tag sen..." och vi började asflabba. Personen i fråga menade ju att hon inte legat på sjukhus sen hon fick barnen men vi andra tjejer tänkte ju på nåt annat av någon underlig anledning höhö
I alla fall. Efter mötet åkte jag hem och gjorde några portioner köttbullar och makaroner och slängde i mej lite innan jag gick ut på en promenad. Stegtävlingen har nämligen börjat denna månaden och jag ska banne mej ligga i för att komma bra till. Har fått ihop fyra streck i dag då med min och camillas kvart.

Nu ska jag snoka lite i bloggar och ta det allmänt lugnt


RSS 2.0