Gott nytt år!!

 
Med dessa bilder säger vi tack och hej till 2014. Det var ett år som många andra med upp och nergångar, precis så som livet är mest. Vad bjuder 2015 på för utmaningar måntro? Det får tiden utvisa men mer bloggande ska jag försök få till då slutet av detta året har varit en katastrof på det området. Jag mår så mycket bättre när jag får sitta här och dela med mig av brunsås och annat bra. Jag hoppas att ni hänger med även nästa år för ni förgyller verkligen mitt liv ♥

30 December

Måndag? Fredag? Tisdag? En klämdag eller en dag emellan? Är det bara jag som blir helt veckovill så här års med alla helger och mellandagar? Antagligen inte.
Tisdag får vi nog vara överrens om att det är i dag i alla fall och den näst sista dagen på 2014. Inte illa. Försöker deperat komma på något annat att skriva än hur fooooort det här året har gått men jag misslyckas som ni ser. Ska försöka slänga ihop mitt årliga hopplock av bilder från året som gått i morgon. Det blir bra att friska upp minnet även för min del. Vad har jag egentligen haft för mig under det gångna året?
Kika in i morgon så får ni se vettja.
 
I morgon är det således nyårsafton. Vad ska ni hitta på för kul? Vi brukar ju fira ihop hela Kvänumsgänget men har i år kommit fram till att vi är lite för många nu när alla har gått och skaffat sig två kottar. Vi får liksom inte plats någonstans så här mitt i smällkalla vintern då det inte går att dryga ut kvadratmetrarna inhomhus med partytält eller trädgård höhö. Hälften av barnen är typ fem och resten i varierande yngre åldrar såatteeeeh *blåser i partytutan och sätter i öronpropparna*
Så i år får vi dela upp oss lite och det kommer ju bli rysligt trevligt ändå förstås. Vi kanske ska starta en hashtag på instagram eller nåt så vi kan "umgås" allihop ändå höhö. Det tål att tänkas på.
 
Förra året såg det i alla fall ut så här; Kaosartat men kul ändå.

God jul (i efterskott) Kristin önskar Kristin...

Kicks har 20% rabatt på alla sminkprodukter i dag och i morgon och då kunde ju inte jag låta bli att halka in där och göra en liten (host) beställning på grejer jag länge velat ha från dom där lite dyrare märkena. En liten julklapp till mig själv så här i efterskott. Tackar ödmjukast *klappar mig själv på axeln*.
 
Come to mama!
 
 
 
 
 

Juldagen 2014 i bilder

På juldagen firade vi tillsammans med Håkans familj och jag sladdade in efter jobbet lagom för att slänga i mig lite julmat innan det var dags för tomten att knacka på dörren.
Hen satte genast igång med julklappsutdelningen ivrigt påhejad av små barn med hoppfullt utsträckta armar.
Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att Håkan aldrig lägger ner någon värst energi på det här med paketinslagning, fast i år gjorde han ett undantag när han bestämde sig för att figurpaketera en kratta(!!) Jodå han kan om han vill...
Stvå små sötnosar.
När tomten delat ut alla klappar var det dags att krama hejdå ♥
Efter det pågick som ni förstår öppnandet av julklappar ett par timmar framåt...typ. Många fina klappar blev det och vad lyckligt lottad man är egentligen som kan äta sig proppmätt på julmat och få massvis med fina presenter av nära och kära. Det är inte alla förunnat tyvärr.
 
Efter det kunde man bli till ett suddigt streck bakom granen om man ville.
Kvällen avslutades med kaffe, kakor och julgodis i överflöd.
 
Det var ungefär dom bilderna som blev tagna. Jag var inte lika flitig med kameran denna kvällen. En nedåtgående sprial kan man kalla det för på annandagens firande med Håkans släkt blev det inte en enda bild tagen. Tjoflöjt!

28 December

Snön har ju lagt sig som ett täcke över Kvänum så i dag drog jag och Vide i väg till backen med boben under armen. Den lilla febertoppen lämnade vi hemma med pappan.
Det var riktigt härligt att få komma ut lite i friska luften faktiskt även om det inte blev så värst många åk i backen. Inga alls faktiskt. Däremot åkte vi några varv nerför en liten sluttning mot fotbollsplanen för det var lagom läskigt.
Fast det finns ju massa annat kul att göra ute i snön så som att leta spår, sparka snö, gå balansgång, leka i skogen och rulla snöbollar (dessvärre var det ingen kramsnö så det blev inte mycket med det). 
Efter en timme ville Vide gå hem igen men då fick han syn på farmor och farfars hus och då var vi ju såklart tvugna att gå dit och säga hej och det fick till följd att jag fick knata hem själv utan Vide som promt skulle vara kvar där. Inte helt otippat.
 

En ny lampa bland annat

Jag hade från början planer på att inte göra ett dyft i dag (eller i varje fall så lite som möjligt) men det sket sig.
Det började med att jag gick lite för fort förbi granen så att barren yrde åt alla hål. Den slänger vi ut tänkte jag och tur var väl det för när vi plockat ur allt glitter och pynt så låg även samtliga av granens barr på golvet. Dammsugaren åkte således fram och då fick vi den geniala idén att dra fram soffan för att inventera innehållet bakom den. Mycket mattnytigt så som gammla russin, popcorn, bortglömda leksaker, barr (från förra årets gran?) och en jädra massa dammråttor. Helt plötsigt står jag med svetten rinnande i pannan och dammsuger av hela soffan samt vättar kuddfodral och filtar. Sanering på hög nivå alltså. Men fy fasen vad gött det känns att sätta ner arslet i en ren och fräsch soffa (med en macka i ena näven och en kaffekopp i den andra såklart höhö). Den har vi nog smulat ner snart igen...
 
Som kronan på verket så satte Håkan upp våran nya lampa vi fick i julklapp så nu är mysfaktorn inne i tv-rummet skyhög som ni förstår.
"Mamma, det är ett spindelnät i taket"

Julafton 2014 i bilder

Hej och god förmiddag!
Här har vi legat och sorkat till tio hela familjen så nu känner jag mig så gott som människa igen faktiskt.
Jag tänkte att jag skulle visa er hur våran julafton såg ut så här kommer några bilder.
 
Först jobbade jag till halv fyra och sedan susade vi i väg till Sparlösa där resten av min familj väntatde.
Jonny, syrran och brorsan hade occuperat sofforna.
Kusiner med myror i brallan.
Mamma hade släpat in en enorm gran i år. Tänkte visa hur stor den var genom att ställa Håkan bredvid som referens men i stället så ställde han sig på tå en bit framför så effekten försvann.
Jag tror bestämt att min kära far hade ett finger med i dekoreringen av den här granen...
Sötkusinerna framför granen.
"Alla som tror på tomten räcker upp en hand!" ♥
Sedan kom the gohst from christmas pasts och skrämde slag på i alla fall Sixten (eller så var det kanske jag som tajmade när någon annans kamera blixtrade)
Sedan var det dags för mat i långa rader.
Efter att vi ätit tills vi nära på sprängdes så blev det brottningsmatch i soffan med morfarn.
Sedan knackade det en tomte på fönsterrutan...
...och då blev det liv i luckan (höhö).
Ingen rädd för tomten här inte trots tveksam ansiktsbeklädnad med uppdragen luva.
Tomtens nisse med alla sina barnbarn.
Julklappsutdelningen följdes av det sedvanliga uppackningskaoset och senare även av total matkoma och utmattning. Det är sen gammalt.
 
En himla fin och mysig julafton hade jag och jag hoppas att eran var minst lika bra hur ni än valde att fira.

25 December

Kikar bara in som hastigast mitt i alla julfiranden för att önska er en god fortsättning och så vidare.
Just nu sitter vi och pustar ut efter julfirande nummer två av tre. Magen står i åtminstone åtta hörn nu efter att ha ätit julbord till frukost lunch och middag i dagarna två. Pust. Men i morgon, efter sista passet på jobbet för den här veckan, är det på´t igen såklart men sen vill jag nog inte se röken av varken prinskorvar eller strykande åtgång förren nästa jul.
Bloggen får vi se när jag hinner med nästa gång men förhoppningsvis till helgen då jag är ledig från både jobbet och släkten muöhöhö.
 
Ha en fortsatt fin julhelg så hörs vi när vi hörs!
Det här fotot fick bli en av julklapparna till mormor, morfar, farmor och farfar fast i färg då men det var himla fint i svartvitt också ♥
 

Födelsedagkalas och två helt olika varianter av julklappsinslagning

Hur gick det med tårtan nu undrar ni kanske (inte)?
Den blev som jag skrivit tidigare inte så fin men den vägde upp med att vara väldigt hög, så pass hög att den inte gick in i tårtboxen faktiskt, så den fick jag balansera i knät på väg till Järpås.
Sen var den ju asgod såklart! Samt väldigt vacker innuti med sina olika lager. Ni som följer mig på instagram har ju fått se spektaklet förstås.
Himla mysigt kalas var det och massa fina presenter har jag fått. Kanske hinner jag samla ihop dom på en bild i morgon så ni får se.
 
Här på hemmaplan har ett av två barn somnat och snart ska jag lägga den eftersläntrande Viden för det står nämligen julklappsinslagning på schemat. Då får inga nyfikna barn vara uppe och smyga.
 
Det där med att slå in paket har vi förresten lite olika synsätt på jag och Håkan. Förra året såg det nämligen ut så här.
 
När jag slår in paket...
 
När Håkan slår inte paket...
 
Analyserar man ytterligare så kan man konstatera att jag är färglad, kreativ och rörig medans Håkan är ordningssam och...tråkig? Inte långt ifrån sanningen höhöhö.

21 December

Jaha då var det fjärde advent redan då. Någon som var beredd på den? Det börjar ju nästan bli tröttsamt det här med mitt gnällande om hur fort tiden går men jag kan inte låta bli som ni förstår.
 
I går kväll ändrades planerna och vi blev bortbjudna till några vänner på god mat och trevligt sällskap. Så pass trevligt så att vi inte kom hem och i säng förren vid 23(!!) Till följd av dettta så sov hela famijen till klockan 10 i dag(!!) Snacka om att jag drog vinstlotten den här helgen då eftersom det var min tur att gå upp med barnen i dag muöhöhö.
Fast nu har en ju lite eld i räva då för jag har lite att pyssla med i dag innan vi drar på kalas i Järpås för att fira mig och mina syskon, Jag ska fördigställa den stackars trårtan som jag bakade i går. Den blir nog för jävla ful men förhoppningsvis väger den upp med att vara försvinnande god.
 
 
 
 

20 December

Denna lördagen började med en rejäl sovmorgon för min del. Inte för att mina barn har för vana att vakna okristligt tidigt om morgnarna men jag kan ändå inte låta bli att älska helgerna när vi får sova hur länge vi vill (eller kan med) var sin dag. Det är lyx om ni frågar mig.
 
Just nu sitter jag med datorn i knät och en kopp kaffe i näven (like always kanske ni tänker nu eller?)
Fast snart ska jag ta tag i mig själv och städa upp lite i röran här hemma. Jag ska även hinna baka en tårta till mitt och mina syskons kalas i morgon. Jag ska prova ett nytt recept minnsann så håll tummarna för att det blir bra.
Överst på listan står ändå att få ordning inne på Vincents rum. Vi köpte ju massa förvaring till honom när vi var på Ikea som Håkan nu har byggt ihop så just nu ser det ut så här.
 
Jag ska ta bättre bilder med kameran en dag men dessa får duga så länge. Jag är verkligen supernöjd med resultatet. Mer färg åt folket!
Förvaringssytemet heter stuva och går att kombinera i oändlighet. Man kan aldrig få för mycket förvaring om ni frågar mig. Lådorna under "soffan" slukar hur mycket som helst.
 
Hepp nu ska jag sätta fart. Ha en bra lördag!

19 December

Här sitter jag och päser i soffan med en kopp kaffe.
Vincent sover middag och Vide får då sitta lite vid Håkans dator och kolla på youtubeklipp så det finns ju förutsättningar för mig att att få en liten stund i lugn och ro här med datorn i knät heheheeee *mother of the year*.
På förmiddagen har vi varit hos kompisar och fikat och haft det trevligt men trevligast av allt var nog att få promenera fram och tillbaka i SOLSKEN. Jag skriver det igen S-O-L-S-K-E-N. Tyvärr har den gått i moln nu igen men en får väl vara glad för det lilla antar jag,
 
Annars är det fortfarande lite svårt att greppa att det är julafton nästa vecka. Det är väl det faktumet att granen står och barrar i sitt hörn och att julkorten trillar in i brevlådan som gör det lite lättare att förstå vilken tid på året det är men lite snö skulle ju inte skada nej.
Har ni skickat några julkort i år? Det har vi i vanlig ordning gjort och ni kommer väl ihåg vilken svettig upplevelse fotograferingen var?
Nu tror jag att alla julkort har kommit fram till sina mottagare så nu vågar jag mig på att lägga upp slutresultatet här.
 
Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!

Favoriter på instagram

Nu tänkte jag komma med ett par finfina tips till er. 
Jag hänger (osunt) mycket inne på instagram, ja tills ögonen går i kors faktiskt, så jag tänkte nu tipsa om några av mina favoriter som kanske kan få förgylla även era flöden.
 
Som ni vet så är smink ett av mina största intressen så här har ni dom instagrammare som jag inspireras mest av just nu inom den kategorin. 
 
Först ut är @jordanhans. Ja vad finns det att säga? Ord är överflödiga som ni ser. Hon är helt grym och jag är bra sugen på att ge mej på en liknande sminkning som den i mitten längst ner. Så cool!
 
En tjej som jag har följt länge i bloggvärlden och nu vidare till instagram *stalker* är @lindahallbergs. Hon gör massor med bärbara sminkningar och även mer extrema looker och alla är lika inspirerande om ni frågar mig. Hon har gjort mig ordentligt sugen på en babyblå eyeliner i alla fall.
 
En annan väldigt inspirerande tjej är @lolaliner. Ääääälskar 90-tals läpparna i mittenbilden och japp hon var även en av anledningarna till att jag ville prova lia hår.
 
 
Nästa grymma tjej är @mariamalone1122. När smink blir till konst eller snarare science fiction. Hon gör sådana fantastiska förvandlingar att jag tappar hakan varenda gåg hon uppdaterar. Nämen i dag vill jag vara Clint Eastwood *kletar på lite smink*.
 
Nästa tips är @sebastienmua. Den här killen är bara sexton år och redan jätte talangfull. Önskar jag hade hans ögonbryn!
 
@pennold är ännu en grym tjej som bjuder på mycket färgglada och häftiga sminkningar. Längst upp till höger är en look jag måste prova. Glittriga läppar och glansiga ögonlock. Dom bleka brynen däremot skulle jag aldrig kunna bära upp tyvärr.
 
Sista tipset för idag är fantastiska @naye0na. Alltså jag orkar inte hur snygg denna människan är. En stor inspirationskälla helt klart.
 
Tänk vad mycket kul det går att göra med smink och tänk vad lycklig jag skulle bli om jag någon dag bara blev hälften så bra som dessa ovan nämnda.

18 December

Hej hopp!
Nu har det gått ett par dagar igen men jag har änna haft fullt upp.
Fyllt år har jag hunnit göra och födelsedagen spenderades i år på Ikea i Uddevalla. Det var en mycket bra födelsedag som ni kanske förstår. Så nu har vi köpt all inredning till nya toaletten (som INTE blir klar före jul höhö) och även förvaringsmöbel och garderob till Vincents rum. Samt lite annat smått och gott såklart.
 
I går slog Vincent på stort och välte julgranen så glitter, kulor och barr yrde i luften. Han krossade även en julgranskula (alltså inte i samband med granvältningen utan ungefär tio minuter före det...) sen till lunchen så slängde han ett glas i golvet som självklart gick i tusen bitar. Sa jag att han valde att vakna redan klockan 06 också? Han är rolig nästan jämt den där pellejönsen höhö. Tur att det inte var speglar som gick i kras för då hade vi väl haft otur resten av livet.
På kvällen kom Håkans familj hit och firade mig med fina presenter. Mucho trevligt!
 
I dag har inga granar välts utan barnen har varit extra lugna och fina och alldeles alldeles underbara faktiskt. 
 
29 år och still going strong (med en härjad och glitteröveröst gran i bakgrunden)
 
 

Söndagsaktiviteter

Hej och god kväll.
Hur har eran söndag varit då? Min har innehållt lagoma mängder av slapp och aktivitet och har således varit alldeles ypperlig som ni kanske förstår.
Dagen började vid halv åtta snoret med att Vincent vaknade så vi mösade oss upp och åt frukost i lugn och ro framför bamse och tjuvstaden. Vide fick jag väcka liv i vid halv tio(!!!) och Håkan en timme därefter. Anledningen till att Vide var så trött var nog att han kom i säng lite senare än vanligt i går kväll eftersom han hade somnat i bilen på eftermiddagen. Synd att inte Vincent var lika generös höhö.
 
Efter att Vincent hade sovit middag så drog vi till Skara och köpte oss en finfin gran och sedan vidare till coop för att köpa en grovis. Fast vi hittade såklart lite annat smått och gott som fick slinka ner i varukorgen. En ny cykelhjälm till Viden till exempel. Fast hade han fått bestämma själv så hade vi fått med oss en hockeyhjälm hem i stället men det kände jag inte riktigt att vi var i behov av nej..
 
Sista anhalten för eftermiddagen blev Vinninga och en fika hemma hos morfarn.
 
Köra bil inne på coop var lajbans kan ni tro. Vincent fick vi bända loss med en kofot...typ.
Smaska på bulle i morfars kök
och visst hann vi klä granen redan i kväll. Vi hade fin assistans som ni ser. "Du får ropa på mig mamma så kommer jag och hjälper dig. Jag är polisen Hjälp"
Okej
Tadaaaaaaa! Jag vill ha glittrigare glim, krimsigare krams och glitter så långt jag ser!!! *skrålar*

14 December

Då provar vi att blogga lite från mobilen då. Det var inte igår. Jag hör ju till det där utdöende släktet som fortfarande allra helst sätter mig framför laptopen och knapprar höhö. Men nu befinner vi oss i var sin ände av soffan jag och den kära datamaskinen och jag är på tok för lat för att lyfta på arslet så here we are. 
 
Tredje advent redan och inte en snöflinga i sikte. Har ni andra fått någon julstämning? Här på bergsgatan jobbar vi fortfarande på den men i går bakade vi pepparkakor (ivrigt skrålandes till julmusik) och i dag ska julgran inhandlas så nog börjar det lukta jul ändå. Hoppas ni har en fin helg!
 
Gårdagens bagare Bengtsson som hjälpte mamma att baka pepparkakor (och knöka in deg i munnen)

Om jag fick önska

Nu är det snart jul och nästa vecka även födelsedag för min del och då måste en ju pilla ihop en liten önskelista eller hur?
Som stående punkt överst på listan år efter år har vi en gammel hederlig kalender. Nog för att jag använder mobilen till mycket men den kan aldrig ersätta min kalender. Jag LEVER genom min kalender. Jag älskar att sitta och bläddra i den och skulle inte klara mig utan den.
 
Andra saker jag önskar mig är presentkort (ja hur tråkig för en bli eller). Förslagsvis på H&M så jag kan köpa sånt här fint:
 
Gärna fler muggar till min växande samling:
Det finns även massa annat fint i denna serien så som kökshanddukar och brickor (och ni vet ju hur svag jag är för brickor)
 
Jag önskar mig även en fet spark i baken så att jag kommer igång med träningen igen (bättre det lilla som var än den numera ickeexisterande). Det skulle vara trevligt att kunna gå och prata samtidigt utan att få andnöd samt att jag vräkt ur mig att jag ska springa tjejmilen nästa år igen (lovade väl detta efter att ha sprungit över mållinjen och antagligen led av någon slags syrebrist och var allmänt hög på mig själv och min egen förmåga eheheheheheeeeeeeee.
Närå det var ju faktiskt grymt kul!
 
Jag har ju pratat förut om att jag behöver köpa en ny laptop och när vi var ute och julklappsshoppade i veckan så gjorde jag misstaget att gå fram och klämma på en macbook air. Big mistake. Huge! Nu vill jag ju såklart jätte jätte jätte gärna ha en. Jag tror bestämt att den petar ner almenackan från första plats. Jodå. Det kanske får bli en julklapp till mig själv.

12 December

God morgon god morgon. Här sitter jag i soffan med en kopp kaffe och tänkte passa på att blogga en snabbis innan barnen hinner bli osams höhö.
 
Hur gick då luciafirandet i går då? Jo då, över förväntan. Vincent satt still i sin stol betydligt längre än vad jag trodde att han skulle göra i alla fall hehe.
Det började med att han helt sonika drog av sig pepparkakshatten och sade "hepp" samtidigt som han lade armarna i kors. Det bådar illa tänkte jag. Sedan fick han syn på oss på bakersta raden och började peka och ropa mamma och pappa. 
Barnen började sjunga. Vincent petade näsan. Barnen sjunger ännu en sång. Vincent försöker dra av hatten på pepparkakan brevid. Det var inte populärt. Barnen sjunger ännu en sång. Vincent tröttnar på riktigt och sätter igång sirenen och ropar på mamma.
 
Så där på slutet fick den lilla kören förstärkning av en falsksjungande sopran med dålig hållning. Dumt nog så placerade jag oss precis brevid fikat så den sista sången bjöd jag även publiken på jonglering (med litet barn). Häpp!
Följ pilen till cirkus Dalemo/Sandgren och lussebullarna.
 

11 December

Hallå där.
Här har vi haft trevligt besök sedan i morse av syrran och Sixten. Det har lekts hej vilt, som sig bör, förstås och leksaker ligger utspridda över hela huset (jag hittade till och med pusselbitar inne på toaletten). Ett tydligt tecken på att barnen har haft roligt med andra ord.
Jag och syrran fick en trevlig kaffestund i soffan och sedan svängde jag ihop lite spenatsoppa till den hungriga flocken.
 
Nu har våra gäster åkt hem igen och Vide har fått lov att sitta en stund vid Håkans dator. Själv ska jag sjunka djupt ner i soffan med ännu en kopp kaffe innan det är dags att väcka Vincent och promenera i väg på luciafirande nummer två av tre för den här veckan. Städandet får bestämt vänta till Håkan kommer hem...muöhöhööö.
 
Här sitter la jag då och poserar lite lagom naturligt och avslappnat framför webcamen.
 

8 December

Då har ännu en helg gått (och snart även en måndag...)
Helgen har spenderats på jobbet men avslutades på bästa sätt med julbord på Bjertorp slott tillsammans med valda delar av familjen. Herreguuuud vad gött det var! Eller må det möjligtvis vara det faktum att prinskörvarna serverades innuti en tjusig sal på ett fancy slott som gjorde det hela till en sådan smaksensation? Hur som helst göttigt var det och göttigast av allt var ju dessertborden (japp plural!) bra där.
 
Ja ni ser ju.
 
Familjen! Ser ni mig!? Hör ni mig?
 
Pappa tar kort på mig. Vänta lite jag ska bara öppna ögonen och dra på mungiporna...
 
Mätta som grisar åkte vi hem men i stället för att dö i matkoma på soffan så tog jag i stället tag i att rama in bilder som vi äntligen fått tummen ur att framkalla. Heja oss.
 
I dag har vi bara slappat hela dagen för vet ni vad? Jag är nämligen föräldraledig i två veckor. Supermysigt ska det bli...MEN den kortaste avkomman bjuder på febertoppar och snor så har vi otur så längtar jag tillbaka till jobbet redan i morgon eheheheeeeeee.
 
♥♥♥

Tre grejer sen sist

Ja när en inte bloggar på år och dar hinner det ju faktiskt hända en hel del i ens liv *en viss ton av ironi* hähä. Tänkte mest bara ge er en uppdate så ni hänger med i svängarna här.
 
För det första så har toaletten blivit färdigtapetserad. Yey! Tyvärr finns det så gott som inget dagsljus nu för tiden så här kommer två lite halvkassa bilder på resultatet. Jag bara älskar den mönstrade tapeten. Den gör sig inte ens hälften så bra på bild som i verkligheten.
Resterande väggar går i ljusgrått som är samma nyans som den ljusaste gråa i fondtapeten.
 
För det andra så har vi bokat en resa till Gran canaria i mars nästa år. Måtte tiden gå fort bekås aj niiid såme sun in maj fääääjs.
 
Och nu till det mest spektakulära av allt. Jag har den senaste månaden fått vågigt hår på ett ställe på huvudet. För övrig samma ställe där jag tappade massa hår i samband med amning. Sedan växte det ut bara för att tunnas ut igen och nu bli...krusigt? Till och med min frisör reagerade på eländet. Vad är det som händer?
 
Eeeeeeh......slut på rapporten.

Fredagens fruhippa

Jomenvisst.
I fredags gick äntligen fruhippan för mina två kära kollegor, som vi planerat i evigheter, av stapeln. Wihooo. Jag har verkligen gått som på nålar dom sista veckorna på jobbet i rädsla för att försäga mig. Det har till och med gått så långt att jag drömde att jag fick värsta ticsen i personalrummet och bara vrålade rätt ut att det blir fruuuuuuhippppaaaaaaaaa på fredaaaaaag! *bröl*
Mycket tissel och tassel har det varit men våra kära fruar har inte misstänkt någonting. Hig five på oss!
Här kommer lite bilder både från kameran och insta dårå.
 
Brudarna plockades upp och forslades med ögonbindlar hem till mig där vi kollegor hade samlats för att överraska dom.
Här är fina Sandra och Nina som får lockar i håret.
Hela köket fullt med goa kollegor.
Jag fick i uppdrag att styla fruarna efter varsitt årtal. Nina fick 50-tal och Pernilla 80-tal.
Snygga brudar!
Fler snygga brudar.
Jag var ju också där såklart.
Sedan bar det i väg mot hotellet för smaskig julbuffé och på vägen dit terroriserade vi mina grannar genom att låta fruarna knacka dörr och sälja godis...dyrt.
Väl på plats skulle dom klippa fem kalsonglappar var och den ronden vann Nina snabbt som attan.
Här laddar vi upp med käk...
...innan vi gjorde after worken osäker.
 Jungfrubröst anyone?
Sista bilden för kvällen belv självklart en selfie.
 
En mycket lyckad kväll om ni frågar mig för det var längesen som jag hade så roligt.

1 December

Nämen hallå där.
Det var inte i går....utan två veckor sedan för att vara exakt. Det är nästan så att jag har glömt bort hur en gör när en bloggar. Jo men nästan, för ju längre tid det går sedan sista blogginlägget desto svårare har jag att komma igång igen. Ska jag bara glida in och låtsas som ingenting eller ska jag göra en stor grej av det (som fallet verkar bli nu höhö).
Men det är den gamla vanliga ranten om orsaker som ligger bakom. Ingen tid. Ingen ork och framför allt ingen inspiration. Jag skyller på att det är november tänkte jag säga men nu är det faktiskt december och livet börjar kännas lite roligare igen så nu blir det skärpning från min sida.
 
Så hurra jag är tillbaka!
 
 
 
 

RSS 2.0