30 Maj

Godmorgon på er!
Jag vet inte vad ni gjorde i går men förmodligen firade ni väl mors dag? Det gjorde vi inte här...
Jag som jobbade hela dagen i går gick på förmiddagen och smygkikade på mobilen med jämna mellanrum efter ett grattis på mors dag-sms men ack förgäves. Tänkte för mig själv när jag skulle gå hem på min tre timmars rast att jag får nog en överraskning när jag kommer hem och det hade jag ju iofs rätt i för jag kom hem till en gnällig unge och en hyperventilerande kråka. Trevligt. Men än var hoppets låga inte släckt så jag satte mig i soffan med datorn i knät...och Håkan gick in till sin. Jag anar ugglor i mossen. Efter en liten stund känner jag att Vide har lagt en brakare och jag går in till Håkan och lämnar över Vide samtidigt som jag meddelar nyheten och får då till svar "Ska jag byta blöja som varit hemma hela dagen"
Ungefär där brister det för mig "Det är mors dag!" fräser jag och går ut. Oj oj det hade han tydligen glömt. Men det var ju tråkigt för Håkan att hans största misstag i livet råkade sammanfalla med min mens. Sur som en citron gick jag tillbaka till jobbet vid fyra utan att säga hejdå.
När jag som bäst beklagar mig för en kollega så ringer han till mig och jag säger triumferande att nu kommer han krypandes med svansen mellan benen. Jag hade självklart fel igen. Håkan hade fått sin far och syster på besök och han undrade om dom fick ta bullarna som låg i lådan?! Ja man kan ju undra varför dom ligger där? För att torka ihop kanske?
Suck och stånk och stön men nu verkar det som att jag skrivit ett gnällinlägg längre än min förlossningsberrättelse så nu hoppas jag att alla ni Håkan-fans där ute blir färre nöjda höhö.
Jag vet inte riktigt vad han ska behöva göra nu för att hamna på plus igen men antagligen fylla hela frysen med B&J half baked, köpa en stoooor påse lösgodis och lova att han serverar mig brunsås varje fredag tills Vide fyller 18 (minst).



Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Haha! Att karlarna aldrig lär sig HUR viktigt såna här dagar är att komma ihåg. Men jag har lärt mig och påminner alltid sambon långt innan .. jag även hintar han om VAD jag vill ha ;)



Hoppas att du har frysen full av god glass snart!

Kram

2011-05-30 @ 10:06:34
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Sandra

Haha! Jag har kommit med små pikar om vilken dag det var som närmade sig i typ en vecka, så det glömdes faktiskt inte bort i det här huset. Jag tror nästan att man får göra så om man vill bli ihågkommen, det verkar inte ligga i karlars natur att komma ihåg mors dag. :D



Hoppas att det känns lite bättre idag i alla fall, jag vet hur jävligt det kan vara...

2011-05-30 @ 11:57:17
URL: http://regnsjuk.blogspot.com
Postat av: cammie

oh, jag vet den där känslan! Nu kom martin ihåg morsdag men för 2 år sedan glömde han bort min födelsedag!!! Jag gick hela jävla dagen och väntade på ett grattis och en liten present.. kom det? Näääää! På kvällen skrek jag som en jävla dåre på honom att FAAAAAAANNN DET ÄR MIN FÖDELSEDAG DIN JÄVLA IDIOT!!! hahahaha... fan va han mådde skit sen efter det ;)

2011-05-30 @ 13:44:05
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Postat av: Diana

Å NÄEH :´( men skönt att gnälla av sig! Kanske ett bröllop efter detta som kompensation eller vad tror vi? :D

2011-05-30 @ 17:17:52
URL: http://dianus.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Verkligen FY HONOM man missar INTE morsdag och speciellt inte den första riktiga,, skam på torra land.

Nu ska han fan fria för att bli förlåten!

2011-05-30 @ 23:29:53
URL: http://fnulan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0