Inslängda handdukar och snigelbananer

Här sitter jag och slappar alldeles själv i min ensamhet. Kvällen har varit lugn. Kråkan var i väg och bowlade och jag och Vide passade på att ha mys i soffan framför ett småkryps liv. Det har liksom inte hänt så himla mycket direkt. När Vide gick och la sig tänkte jag laga lite mat men jag åt choklad i stället...eh...karaktär? Nu får godiset ta slut snart så jag kan försöka leva lite nyttigt igen (hej jag sitter och klämmer på tio kakor blockchoklad) ...eller ja någorlunda nyttigt i alla fall. Börjar bli trött så jag funderar på att slänga in handduken tidigt i dag och på tal om handduk så funderar jag ännu mer på om man ska vara så störd så att man släpar sig upp klockan sex i morgon för att simma. Det återstår att se.

Förresten så har jag ju glömt berätta vad det var som Håkan hade ritat. Visst var det svårt att bestämma sig för om det var en banan eller en snigel. Rätt svar är banan i alla fall (frust, gnägg, skratt). Nu ska ni få något annat att fundera på.
Vart kommer allt det här håret i från?

Mina ben? Håkans rygg? eller Heinekens rumpa? (och nä det är inte jag som har samlat ihop det och lagt det på bordet utan det är han som ritar snigelbananer...)

Kommentarer
Postat av: Diana

Hahahahahaaaaa :,) Han som ritar snigelbananer :) Detta är ju fasen 100 000 kronorsfrågan liksom, vad fan är det? Sprang det ett får i trädgårn som Kråkan bestämde sig för att ansa? Ja, det måste det va...

2012-04-16 @ 23:16:57
URL: http://dianus.blogg.se/
Postat av: storasyrran

Hahahah du piggar upp mina dagar med dina inlägg! Särskilt mycket nu när jag är hemma och vabbar med två sjuklingar. Jag skrattade åt ditt inlägg, sen ännu mer när jag läste Dianas kommentar. Thanks brudar för att ni livar upp stämningen!

2012-04-17 @ 12:09:25
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0