29 Maj

Tjo!
Här sitter jag i soffan och väntar på mat (Håkan vet som vanligt sin plats i köket) nädå jag lagade allt maten i går så det är ju gött att en kan dela på't. I dag har det inte hänt så jädra mö direkt. Jobbat till fyra och väl hemma gjorde jag ett miniröj (satte på tvättmaskin och diskmaskin) men oj var redig man känner sig trots att det enda man har gjort är att trycka på en knapp höhö.
Ska se om jag kan få tummen ur att baka något lite senare. Vide fyller år snart och det skulle va gött att inte behöva panikbaka allt nästa vecka liksom. Fast å andra sidan är jag ledig i morgon så jag behöver ju inte ha ihjäl mig liksom...

Hepp nu ska jag sätta lite fart här så hörs vi lite senare. Då blir det fler sådana här bilder från trettioårsfesten. Ränderna går aldrig ur (eller snarare prickarna) för jag körde på samma outfit som fredagen. Löööv min shortsdress från H&M! Jackan är ju från gina och till detta hade jag mina JC spikes men dom hamnade nog fan aldrig på bild (bad blogger) Till Lotten och alla andra som vill veta så är det bästa partyskorna ever!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0