8 November

Hej på er!
Den här dagen har gått så jädra fort alltså. Jobb och utbildning och poff sa det så var dagen slut och jag kunde gå hem och parkera mig i soffan höhö. Sitter just nu och myser med Viden och han har skaffat sig en snitsig blåtira på ena ögat. Kråkan släpade nämligen in en bräda i hans rum i går som dom byggde en ramp av ner från hans bord och körde bilar på. Oj vad kul dom hade (ända tills Vide snubblade på brädan och ramlade med huvudet före). Som tur är karade sig ögat, han fick några skråmor precis brevid men när man slår i ett så känsligt område så får man ju blåmärke över hela ögat ändå. Fast lika go och glad är han ändå som tur är. Han har förresten utökat sin vokabulär med "pu pu" som betyder puss puss. Hjärtat smälter såklart.
 
Annars så vandrar den här tjockisen in i v.19 i dag (igen). Eftersom det är svart som natten redan så kan jag inte ta någon magbild men här kommer en instagramad bild från i går.
 
 

Kommentarer
Postat av: storasyrran

Najs! Tänk att du redan gått halva tiden!

2012-11-08 @ 19:19:09
URL: http://storasyrran.blogg.se
Postat av: Agnetha

Vilken fin kula du har fått! :-D
Nu har jag varit på "riktiga" RUL och jag väntar också en pojke - och fick 10 April som datum! Vi kan ju ha kupp sen vem som hinner först?! ;-D

Svar: fy fan va tufft! Nu blir det tävling ;) så kul! kram
Kristin Sandgren

2012-11-10 @ 12:08:34
URL: http://agnethasfundror.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0