6 Januari

God morgon...eh...
I dag har vi visst sovit till tolv både jag och Håkan. Oooops. Känner mig som en finnig tonåring i stället för en finnig 27-åring höhö.
I går var vi ju på middag och bio och det var den äldsta och skäggigaste av mina söner som bjöd. En får tacke.
Väldigt mysigt förutom att biosalongen var kass lutning på så jag hade ett jävla huvud i vägen som jag fick parera hela tiden. Fast jag som brukar älska att klaga tänkte att jag skulle låta bli att vara en bitch så jag knep ihop. Tänkte att alla såg lite dåligt för hon som satt brevid mig hoppade också upp och ner i sin stol.
När väl filmen var slut och vi skulle mösa oss där i från (eftersom jag till och med krånglat av mig skorna så var vi väl lite sega) så såg jag att idioten hade suttit på en kudde! Ni vet en sån där förhöjning som är gjord för dvärjar och pensionärer. Hade han inte redan hunnit försvinna så hade jag fått honom att göra det om ni förstår vad jag menar (typ dratt en sån där "pulka" som barnen sitter på i huvudet på honom) Jag motstod även impulsen att brölande stånga mig fram i folkmassan och skrika "vem vaaare som fucking satt framför mig!!!"
Men förutom uppstickande huvuden så var kvällen himla trevlig.
 
Nu ska jag äta lite frukost och sedan travar väl vi i väg och hämtar hem våran goding som har sovit hos sin farmor och farfar.
 
Smaskig mat som åts i går
Svinigt god efterrätt

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Myspys! Och jag kan tänka mig att alla gravidhormoner reagerade samtidigt när du upptäckte kudden, haha!
Kram

Svar: Det kokade över kan man lugnt säga ;)
Kristin Sandgren

2013-01-06 @ 18:20:34
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0