15 Maj

God morgon blöggen.
Eller god vette fasen om den har varit. Vide har trilskats något kopiöst. Det började ju "bra" med att han inte ville gå upp ur sängen (då vet en att det är trubbel på gång höhö).
När jag marathonammat Vincent och det var dags att packa ihop båda barnen för att gå till förskolan blev det skrik och panik på den förstfödda. Han vägrade låta mig ta på honom sockarna, sparkades, slogs, vägrade stå på benen. Då sätter givetvis lillsorken igång sirenen också och svetten börjar rinna på den stackars morsan. Förtsätter brottas med Vide som blir till en lealös skrikande korv. Jag svettas ännu mer. Vi brottas vidare. Vide kastar skor omkring sig.
*Andas in* *andas ut* *får hjärnblödning* *hyperventilerar* *bryter ihop* *ringer Håkan* *gråter en skvätt* *Håkan rycker ut*
Aja Håkan fick göra en instas och köra Vide till förskolan och jag fick dö en sväng på soffan...nä skoja bara jag fick amma Vincent ännu en gång. Nu sover lillsorken och jag har fyllt den största muggen jag kunde hitta med starkt kaffe. En kaka blev det också bekås aj niiiiid it gad dämmit!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Man skulle kunna tro att du sett min morgon filmas med en liten hemlig kamera och återberättade vad du såg för här var det likadant. Bortsett från att jag till slut lyckades locka med mig Alvin ut tack vare en bil som sopade gatan utanför. Ibland ska man ha tur. Men för att se sopbilen ordentligt fick vi ta en annan (om)väg till förskolan som startar med jordens backe, tungt med syskonvagnen, så sen fick jag lust att lägga mig ner på marken och skrika på bästa tvååringsvis. Det gjorde jag dock inte så nu är stora där han ska vara och lilla där han vill vara (tutten!!!!!). Kan du skicka mig en kaka?

Svar: jasså du har också haft en sådan morgon. Pust säger jag bara. Mitt tålamod försvann ganska fort så i stället för att locka så skällde jag och det hjälper ju föga. Skickar en kaka på posten ;)
Kristin Sandgren

2013-05-15 @ 10:23:26
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se
Postat av: sändy

Ja sicka ongar! här äre likadant;). trots å skrik, å den ena tar efter den andre. Hörde att människor som kan nåt om barn säger att trots är bra?!mja,kanske men Inte för mitt tålamod iaf!;)

2013-05-15 @ 18:30:16
URL: http://darkling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0