25 Augusti

Hej hopp från ett inte riktigt lika utsketet päron.
Nä i dag har jag helt plötslig massor av energi. Det var väl allt chips och godisätande i går som gav resultat kan jag tro muöhöhö.
Jag spenderade första halvan av dagen på jobbet och på väg hem plockade jag upp Vide på förskolan och sedan dess har jag varit i full gång här hemma med att städa och rensa. Min sminkförvaring har till exempel varit en total katastrof länge nu och i dag tog jag äntligen tag i den och dammsög ur den, rensade, slängde och organiserade. Aaaaah jag känner mig fasen som en ny människa efter att ha fått slänga ut ett par påsar skit (för det var ju inte bara sminkväskan som fick sig en omgång). Forsättning på rensandet får ske i morgon för nu ska jag slänga mig i duschen innan jag blir allt för trött och skiter i det i dag igen mvh sunkig85@ofräsch.nu.
Funderar även på att slå på stort och smörja in fejset med brun utan sol eftersom den där stackars sommaren försvann fortare än en avlöning. Kan knappt fatta att en för tre veckor sedan gick runt med svett mellan skinkorna liksom.
 
Nepp duschen var det!
Dom här bilderna har ni saknat va? Nu med ny soffkudde.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha så jävla klockren!

2014-08-25 @ 19:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0