16 Juni

Hallå där vänner!
Jahopp då har det gått ett par dagar sedan ni såg röken av mig här inne igen dårå.
Kombinationen soligt väder, jobb och renoveringar här hemma har gjort att det funnits cirka noll komma noll sekunder över till att blogga tyvärr. Känns som att det är min mest använda mening här inne just nu och det är ju lite tråkigt men jag hoppas att ni härdar ut och stannar kvar här hos mig i alla fall bakås aj löv jo.
Nu är jag i alla fall ledig en vecka(!) ja det blev lite så när jag la schemat. Jag är ju föräldraledig torsdag-söndag då vi ska åka på äventyr med husvagnen över midsommar (längtar ihjäl mig). Men måndag-onsdag så blev det en lucka för mig i shemat så det är väl bara att tacka och ta emot antar jag. Fast eftersom jag har önskat arbetspass så kan en aldrig veta om en blir inringd eller ej. Den som lever får se.
 
I dag står det stort röj på schemat (och vad jag kan höra inifrån Vides rum så har barnen redan tjuvstartat är jag rädd...) 
Hoppas ni andra får en fin dag så hörs vi lite senare (jag tänkte att jag äntligen skulle få tid att mangla ut dom sista bilderna från Lanzaroteresan en så här två månader efteråt hähä)
 
Lilla sötorkestern rev av ett nummer till frukosten ♥

Kommentarer
Postat av: Så söta

Vad blev det för vackert? Krama dom från mormor!

2014-06-16 @ 13:07:27
Postat av: Så söta

Vad blev det för vackert? Krama dom från mormor!

2014-06-16 @ 13:07:27
Postat av: Julia

Jag har varit väldigt frånvarande och av bilden att döma har jag varit det väldigt länge. Shit vad mycket äldre din lilla trumpetspelare ser ut. Och vad härligt det är att stora och små verkligen börjat leka tillsammans!

2014-06-16 @ 13:22:15
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0