Middag på Bakgår'n och trädgårdstankar

Hej på er kömpisar!
Hoppas ni har en fin söndag så här långt. En annan har ju legat och snusat till tio(!!) Jag vet det är nästan så en skäms men gött och välbehövligt var det. 
Just nu röjer kråkan i trädgården med god hjälpa av Vincent. Det händer grejer på trädgårdsfronten nu vill jag lova. Vi har ju mest lagt vårat renoveringskrut på insidan ssedan vi flyttade hit men nu känns det som att det är dags att att flytta fokuset utomhus ett tag. Först och främst är det framsidan som ska få sig ett lyft. Fast det får bli ett eget blogginlägg känner jag.
 
Vad har mer hänt i helgen då? Jo vi var ju på Bakgår'n i går kväll och käkade gott i trevligt sällskap. Syrran, Dianus och jag med biahang. Det kan knappast bli bättre.
 
Så här såg jag ut när jag försökte ta selfies i bilen på väg in till Lisch. Lite överexponerad pga av allt darkness omkring mig skulle jag tro. Ääälskar att jag i och med den nya hårfärgen kan vräka på ännu mer med ögonbrynen. More is more!
Häj häj!
Vi var placerade under ett träd. Fräsigt.
Försökte ta kort på boysen. Jonny fick inte ens plats, Kalle såg fundersam ut och kråkan hade svårt att sitta still. Kalle och Kråkan, det låter som ett prima synthband det höhö.
Min mat och allra godast var den där saken längst upp til vänster, sea roll tror jag den hette, Jag doooog så god var den.
Sedan blev det smarriga drinkar.
 
Mycket trevligt kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0