En ledig helg

Hej på er!
Många med söndagsångest i dag måntro? Själv har jag ju varit igång på jobbet i två veckor redan men har likväl fortsatt att stå med ena foten i semesterträsket i och med att Håkan fortfarande har varit ledig. Jag ska inte sticka under stolen med att jag jubllar lite inombords åt att allt återgår till det normala igen nu när även Håkan måste infinna sig på arbetet.
 
Jag har nu haft en ledig helg att spendera med min familj och den har innehållit lite av varje.
Lördag förmiddag spenderades i Vara badhus med Håkans syskon samt min syster och alla barn. Väldigt roligt. Jag älskar att mina barn är sådana blötdjur. Vide har gått från att vara totalt livrädd för vatten till att kaxigt hoppa från kanten och simmar runt som ingenting. Vincent som förvisso alltid har varit helt orädd simmar redan runt med sina puffar som den lilla knubbsälen han är ♥
 
Bild tagen efter badet.
 
När vi var färdigbadade rullade vi hem till svärföräldrarna för att bli gött bortskämda med god mat och blåbärspaj.
 
I eftermiddag åkte vi på ångtågsutflykt från Skara till Lundsbrunn tillsammans med goda vänner. JAg åkte själv med detta gamla tåg när jag var liten och det kändes fint att jag nu kunde göra samma fantastiska tiddsresa med mina egna barn. En blåsig (och regning) fika hann vi med i järnvägsparken innan tåget tuffade tillbaka igen. 
Två tågälskande sprallpellar.
 
Mer bilder från tågresan kommer i morgon.
 
Mellan utflykterna har jag även hunnit med att pimpa min bike lite med en ny cykelkorg. Jag vill såklart inte ha en svart cykelkorg så jag bestämde mig för att spraymåla min med kopparfärg. Ooooooh vad fint det bleeeev!
 
Det var en kort sammanfattning av min helg. Jag hoppas att eran har varit minst lika fenomenal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0