8 Juni

Hej på er!
Hur har helgen varit? Min har varit fullproppad med jobb men jag börjar se ljuset i tunneln nu för om en vecka går jag på SEMESTER. Det ska bli så otroligt skönt och välbehövligt efter den senaste tidens turbulens med inbrott, magsjuka, sjukhuvistele samt inställd semesterresa.
Jo förresten vi får även räkna in vattkoppor i den eländiga ekvationen. Ja ni läste rätt. Vincent har sedan vi hördes sist åkt på det och det är väl bara en tidsfråga innan Vide visar symptom (hoppas jag?) Då kan vi snart även bocka av det på att göra listan. Ingen panik allt på en gång höhö.
 
Vad har mer hänt sedan sist?
 
1. Vide har varit på fotbollsträning men var inte särskilt intresserad av att spela fotboll över huvud taget. Jag var inte jättesugen på att sitta och frysa ihjäl i snålblåsten så vi gjorde en snabb sorti.
2. Vi har hoppat i vattenpölar för vädret har bjudit på mestadels snålblåst och regn det senaste. Sommaren du får gärna komma nu. 
3. Den här lilla plutten har blivit så stor och blir fem år i morgon(!!!!) Jag fattart inte.
 
4. Jag bjöd in till smittofika i fredags och bjöd syrran och Sixten på kladdkaka.
5. Provade på dom öländska bönchipsen som vi fick i goodiebagen på kalaset och dom var så otippat goda. Smakar verkligen chips.
6. I går kväll klockan 18.40 såg det ut så här. Söndagskänslan i en enda bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0