Semesterplaner och ett helt otroligt sammanträffande

Semester som sagt men vad har vi egentligen planerat?
Först och främst så står en husvagnstripp till Mellerud över midsommar på schemat. Vi kör en favorit i repris från förra året så nästan hela kvänumspacket drar på turné. Det ska bli väldigt roligt.
 
Sen så har vi ju vårat trädgårdsprojekt på framsidan som säkerligen kommer ta upp en hel del av våran tid i sommar. Just nu väntar vi bara på att någon ska behaga komma hit och gräva upp skiten. Den som väntar på något gott...
Mellan plattläggning och trädgårdskaos så hoppas vi ju kunna komma i väg till Liseberg en dag med barnen samt andra dagsutflykter, sol, bad, slapp unt så wither.
 
Det enda mer som är planerat är en vecka i Orsa där vi har hyrt ett hus tillsammans med Håkans föräldrar, syskon och respektive. Vi brukar ju åka i väg varje år och det är alltid så himla roligt och mysigt.
Nu kommer vi till det där otroliga sammanträffandet då. Vi diskuterade våra semesterplaner i aprilbebisgruppen för ett tag sedan och då visade det sig att jag och en annan av tejerna skulle till Orsa samtidigt(!) Inte nog med det utan dom hade kollat på exakt samma hus som vi och tänkt boka undervåningen (eftersom övevåningen redan var bokad av oss!!!) Alltså vad fan är oddsen på en sån grej?
Nu blev det inte så utan dom ska bo i ett annat hus i samma område så vi kommer ju kunna ses men fatta vilken chock vi hade fått om vi bara hade kommit dit och sett att vi skulle dela hus haha.
 
Här har ni huset i fråga och vi har hyrt övervåningen med loft. ser ju bara för härligt ut!
 
Sen att utsikten tydligen är helt magnisfik(?) gör ju inte saken sämre direkt höhö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0