Blivande fotbollsmorsa?

Vide har tagit sina första stapplande steg på fotbollskarriären. I dag var andra träningen för säsongen och jag satte mig plikttroget på första parkett och huttrade i kapp med dom andra föräldrarna. Jag skojar inte när jag säger att jag egentligen hade behövt både mössa, vantar, vinterjacka, långkalsonger, termobyxor och en sprakande brasa under häcken för att hålla värmen. 
Där satt jag i alla fall och hackade tänder och oooade och aaaade åt vartenda steg Vide tog samtidigt som jag högt och tydligt deklarerade för alla dom (stackarna) som hade oturen att sitta närmast att han minsann är vänsterfotad också Ja ni hör ju, en soccer mom ut i dom bortdomnade fingerspetsarna.
...eller kanske inte eftersom jag glömde hans vattenflaska hemma men det skyller jag på Håkan. Han är ju ändå hans tränare.
Ja ni läste rätt. 
En skrytsam soccer mom, en vass vänsterfot och en kråka till tränare. Med sådana fantastiska förutsättningar så får det väl vara värt lite köldskador när miljonerna börjar rulla in om en sådär femton år.
 
 
Efter snö regn kommer (nästan) sol och en blek regnbåde

Kommentarer
Postat av: Betty

Kristin! You crack me up 😂

2015-05-19 @ 23:06:23
Postat av: Anonym

Snyggt kort på fina silikonet :)

2015-05-20 @ 16:53:27
Postat av: Anonym

Haha! Silotornet ska det ju stå! :)

2015-05-20 @ 16:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0