För er som har missat

Hej bloggen!
I lördags släppte jag en liten bomb på facebook och instagram men om ni inte följer mig där så kan jag nu meddela den största orsaken till all bloggtorka. Vi ska gifta oss! ♥
Åh vad jag har längtat efter att få skriva om detta. Hjärnan har gått på högvarv mest hela tiden det sista med bröllopsplanering. Nu den sista veckan har det varit mycket funderingar kring klänningen men nu verkar det faktiskt som att jag till sist har hittat den rätta.
 
Det var inte meningen att bloggen skulle bli så efter med nyheten men jag var på bröllopsmässa i Göteborg i lördags och på söndag morgon vaknade jag med världens magsjuka(!!) Antingen fick jag med mig någon basilusk från mässan eller så var det Vincents magsjuka ett par dagar tidigare som grep klorna om mig till slut. Hur som helst nu är jag någorlunda pigg igen men däremot är Håkan däckad. Räknade ut att det var fem veckor sedan vi senast var magsjuka så det var väl dags igen tydligen.
 
Jaja nu till något roligare. Jag tänkte att ni skulle få lite bröllopsinspo som jag samlat på min pinterest (hänger ohälsosamt mycket där inne nu för tiden som ni förstår). 
 
Här kommer även några få bilder tagna från mässan
 Jag, mamma och Diana, som är en av mina tärnor, Styrde kosan mot götet. Vi var två man kort för stackars Ewe låg däckad i influensa och syrran jobbade. Där har ni mina tre fina tärnor.
Vi passade givetvis på att skåla i bubbel. 
Skatan inom mig jublade när jag kunde spana på massa glitter. provade gjorde jag också förstås (fast ringarna var minst sju storlekar för stora haha)
Hade önskat mer dukningsinspiration men lite fint fanns det allt att titta på. Sen kunde vi inte låta bli att hoppa in i limon som stod uppställd heller.
 
 
Hoppas ni kan stå ut med lite (eller mycket) bröllopsrelaterade inlägg nu framöver haha.

Kommentarer
Postat av: moonlightdrive.blogg.se

Så himla kul! Grattis igen! :D Jag lever fortfarande på vår bröllopsdag! Jag har massa på min Pinterest till bröllop oxå ifall du vill ha meeeer inspo :)

Svar: tack tack tack :) Älskar att samla på mig inspo men nu har jag kommit till den där "jobbiga" fasen när jag måste börja bestämma mig haha ;) Det är inte alltid det lättaste :)
Kristin Sandgren

2016-02-23 @ 12:35:05
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
Postat av: Sarah

Grattis till er :)

Svar: Tack så jättemycket! :)
Kristin Sandgren

2016-02-23 @ 12:52:57
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Veronica Wallgren

Så himla spännande! Stort grattis till er!

Svar: Tack så mycket! :)
Kristin Sandgren

2016-02-23 @ 12:53:47
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Postat av: August

Såååå jäkla kul!!! Alltså... Underbart!!! Så glad för er skull!!! Och fasiken vad kul (men svårt) att planera bröllop! Alla kramar och pussar till er! ( fast Håkan kan få sina när han är frisk, vill inte bli smittad) 😘

Svar: tack tack tack! :) Ja det är väldigt kul men också väldigt svårt med alla val haha ;) många pussar <3
Kristin Sandgren

2016-02-23 @ 13:12:01
Postat av: Tess

Så roligt för er! :-) Blir spännande att se vad för sorts bröllop ni vill ha :-)

2016-02-25 @ 00:15:27
URL: http://highlandertess.blogg.se
Postat av: Logiska Julia

Vad kul! Stort grattis😄

Svar: Tack tack! :)
Kristin Sandgren

2016-02-27 @ 16:59:14
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0