Klackarna i taket...








Det kommer mera...

31 Augusti

Hej och hå.
Snorigt kul vi hade i går, inte lika roligt att vakna upp till ett bombnedslag dock. Håkan håller på och moppar golv för det kändes som att gå på flugpapper. inte mysigt. har snart röjt upp det mesta och sedan blir det varsin flööööötig pizza.
Känner mej faktiskt helt okej i dag bortsett från halsen då. herregud. Hes är ju bara förnamnet jag kan bara pipa och väsa i dag vilket Håkan tycker är mucho roligt.Du har väst din sista väsning, väs.
Ska väl mangla upp lite bilder också, fanns ju en del roliga om man säger .

Fan bara en vecka kvar tills vi åker

Iordningfixat

är det här nu, inte jag also men huset. Ska snart hoppa in på tjotta och börja förvandlingen. Skynda er hit allihopa sen innan jag äter upp allt godis höhö

jaha...

Då har man varit ute och testat kameran. den funkar fint. blåste så ute så det blev inte så bra plus att jag inte har så mycket kul att ta kort på nu.eller så har jag dålig fantasi bara.

här kommer två bilder som blev någorlunda


30 Augusti

Solen skiner himlen är blå. varför kan jag inte sova? Hade egentligen inte bejövt gå upp förren lite innan 12 för då börjar doktor snuggles på barnkanalen höhö. jaja här sitter jag nu i alla fall. laddar batteriet till kameran sen ska jag ut och testa. kliar i fingrarna. Kliar i partytån gör det också. ska bli så skoj i kväll. röj!

frukost kanske...

tjoho

Huset är skinande rent maten är färdig, filmen och Håkan väntar. Har suttit och dregglat över "min" nya kamera. var ju tvungen att införskaffa en ny eftersom jag dängde den gamla i backen *host harkel*
Dena är tyvär inte lika snygg som den förra men den är ju bättre på andra sätt så det får väl överväga.

Här är den nya


Pust

Då har man varit lite duktig nu då. Har diskat, plockat iordning, satt igång en tvätt och gjort rent inne på toaletten och rensat bland smink och skit i badrumsskåpet och andra ställen, behövdes kan jag säga. nu pausar jag lite sen ska jag väl byta sängkläder, damma, dammsuga,stryka och laga mat.

men först ska jag plinga min bror och tvinga hit honom tills i morn

ajöken

29 Augusti

Får väl börja med att be om ursäkt för den skrala uppdateringen. det blir lätt så när man är sjuk. Hade nog inte varit så kul att läsa om mitt gnäll ändå höhö.
Jaha ja känner mej ganska pigg i dag så ska försöka få lite städat här tills i morn. skoj ska det bli var ju ett tag sen man träffade vissa av er.

nä nu har jag sovit aldeles för länge så nu ska jag äta frukost.

28 Augusti

halli hallå.
I dag känner jag mej faktiskt bättre. skönt att det går åt rätt håll. knaprat piller ochdruckit thé somen liten idiot.
Så det blir fest på lördag. tror inte jag smittar längre. tjoho.
Nu ska jag äta frukost

27 Augusti

åååååååååå! Jag är sjuk, tyck synd om mig!
har så nedra ont i halsen, kan knappt prata och känner mig som en överkörd bäver. ligger mest i sängen och dricker thé.
Har tyvär fått sjukanmäla mig från mina tider denna veckan. Sånt gillar jag ju inte, men jag kan ju inte gå dit och smitta ner pensionärerna. Förresten vet jag inte ens hur jag ska kunna ta mig dit när jag knappt orkar upp i sängen. Får se till at bli frisk nu. Nästa vecka påbörjar vi ju våran resa. Helst vill jag ju bli frisk innan helgen eftersom vi har planerat fest här, men vi får se hur jag känner mig. Får väl ringa till vårdcentralen för det här kräver säkert penicilin.

jaja. måste lägga ner huvudet nu.

24 Augusti

Hemma från jobbet då. Var en väldigt lugn kväll.skönt.
Fan va kul det var i går alltså. Det måste vi göra om snart igen höhö. Ska bara få bilder från syrran om man nu vågar titta på dom.

Var med svärföräldrarna och tittade på sommarstuga/stugor före jobbet. Hoppas vi får det för det skulle vara så perfekt. En lite större stuga och tre äststuor så alla barn kan få var sin. skitmysigt mitt ute i ingenstans i götene, utedass och hela kittet. Ja och Håkan har redan paxat "våran" stuga. Hoppas ingen vill ha det. FInns inget rinnande vatten eller dusch så det är primitivt men det går ju att fixa. Inget bad i närheten heller. Var hur mysigt som helst.

natti natti

23 Augusti

Tjing tjong flaggstång. min dator är cp g:et vill inte riktigt funka så man får trycka ganska hårt på den knappen.bajs.
Ledig i dag då. gött gött. Men såklart när man kan sova hur länge man vill vaknar jag kl 09.00 och kan inte somna om, lika bra att gå upp då.

I kväll blir det skoj. laddar med lite fler festbilder

Anna och syster yster


Funderar på att sminka mig så här i kväll.vad tycks?

Slut för i dag

Tack för i dag. Gick bra på jobbet i kväll förutom att jag fick veta en sak som gjorde mig rejält ledsen. Inget jag skriver om här. Men upp med hakan kristin så blir det bra igen.

Party i morn då. skoj skoj. Min favoritnattis skulle jobba i natt och jag han prata lite med henne innan jag gick hem och jag pratade såkllart om festen i morn och hon vet hur mycket jag tycker om att sminka mig och göra mig iordning innan så hon ville veta vad jag skulle ha på mig och hur jag skulle sminka mig. Hon gillar också sånt fast hon är över 60. jag diggar henne.

hepp hepp nu ska jag snart snarka. men först lite bloggläsning såklart höhö

22 Augusti

jaha då har det trillat in lite "anmälningar" höhö. skoj att ni kommer. Ni som inte kan komma kommer jag sakna men det får blien annan gång helt enkelt.

jaha jag är uppe i normal tid i dag. herregud vad duktig jag är. ska käka gröt nu.
hej hopp

Nedbäddad i sängen

är jag nu. myspys. sitter vid min kära rosa dummburk. Kvällen gick himla bra faktiskt. gött när det går fort. Nu längtar jag såååå tills på lördag. ska bli så skoj! party party party för fan. Men vad ska man ha på sig? Har ju köpt massa nytt som jag är sugen på att använda men jag kan ju inte ha allt på samma gång. Ska till syrran innan så vi kan fixa oss ihop.
Åh så kul vi ska ha.

laddar lite med några partybilder





Och förresten. NI glömmer väl inte min och Håkans fest nästa lördag. Dåligt med "anmälningar" måste jag säga. tjöta tjöta.

Natti natti

Inte långt kvar nu...

Vad tiden går fort alltså.Snart far vi till Egypten! Googlade lite efter bilder på hotellet så här kommer några.





21 Augusti

uppe med tuppen i dag. Gött. Ska snart äta frukost men såklart var jag ju tvungen att gå in här och blega först. Jaha vad händeri dag då?Jobb 14.30-21.00 och kl 14.00 ska vi ta spruta nummer två av vaccinationen. Hoppas jag inte får så jävla ont i armen som förra gången,det satt i fleradar, eftersom jag ska jobba efter. jaja frukost var det.

Oj

fastnade lite framför datorn och kollade igenom lite bilder och hittade denhär roliga på Håkan. Visst ser det ut som om den sitter i näsan, fast egentligen hade han den i munnen....jag lovar


Hemma från jobbet.

Hade fått två paket idag. tradera vinster. tjoho. klänningen satt perfekt. Men killen hade skickat fel t-shirt så jag gick in på mailen för att hota honom mendå hade jag fått ett sånt gulligt förlåt mail så det blir så att jag skickar tillbaka t-shirten till honom och jag får den jag skulle ha och jag slipper betala höhö.
IKEA katalogen har ju kommit också så den måste jag ju blega i lite.


20 Augusti

Oj då. sov visst väldigt länge i dag. men det får man ju göra i bland. ska inte göra mer än att laga lite mat för Håkankommer hem på lunchen och äter. Sedanbörjar jag jobba kl 13.00-21.30
blir nog inte så mycket bloggande i dag.

tjo

19 Augusti

Då var man hemma igen då. Jag och Malin har knatat runt i Göteborg i dag. Jag har handlat en hel del, men många saker var på rea så. Kan tyvär inte ta några bilder just nu för kameran är kaputto, men i dagslju i morn kanske. aja.

På Lördag blir det fest! tjoho Anna panna fyller 25. skoj skoj.

nä nu ska jag trycka i mig min snickers och läsa bloggar.

Hellskotta...

..vad trött jag är. Funderar på att sova en timme eller nåt.

Jag har vunnit igen

Världens fulsnyggaste t-shirt. För 1 kr blev den min. FInns många snygga kill t-shirts på tradera som jag också kan ha höhö.

Vit T-shirt med fint motiv.

18 Augusti

Tjo! Hemma en stund. Jobbat 7-10 och gulliga svärmor skjutsade hem mej.
Ska tillbaka till jobbet 16-21.30 men i morn då är jag ledig! Då drar jag och syrran och förhoppningsvis August till Göteborg. ska införskaffa diverse "nödvändigheter" höhö. Ska bli kul att bara va med mina favoriter en hel dag.

Just det Håkan kråkan blekte håret på mig i går. Blev lite halvbra första gången och när jag kom ut från duschen och tittade i spegeln var jag grön i huvet. Jävla brunn! Så det blev ilfart till svärföräldrarna där proceduren fick göras om. Nu är det så fint så. Känner mig 1000 gånger läckrare. Kommer ju inte sticka näsan in i våran dusch igen i alla fall innan våra snåla hyresvärdar gör något åt saken. Om jag inte får för mig att jag vill förvandlas till Hulken på två röda.

Nu ska jag snoka bloggar

17 Augusti

Jobba jobba jobba.
snark jättetrött. bloggar i morn

16 Augusti

Slut för i dag, tack för i dag.
Min mage kurrar. ska försöka mig på att göra egen pastasås, tror ni jag lyckas?tveksamt.
en först ska jag glo lite här.

Snark

Nu ska jag nog hoppa i säng, lite tidigt för att var mej men man börjar ju faktiskt 07.00 i morn så. Har verkligen inte gjort ett enda knop idag. har bara legat på sängen med datorn och degat. Sen när Håkan kom hem mösa vi oss i alla fall iväg till Oltorp och gick långa varvet *golfaplåd* sen gjorde jag fotbad och målade tånaglarna illgröna så vi får väl se om tanterna sätter kaffet i halsen i morn höhö

natti natti

tjolahopp!

Jag har vunnit en till auktion! Jättesöt klänning som passar perfekt i höst

Rutig klänning lik Minmarket Trend

61 kr. najs najs

Men guuud

Nu har jag verkligen fastnat inne på tradera. Livsfarligt! Men det kurrar nåt fruktansvärt i magen så jag får nog svänga ihop något ätbart.

Haha

glömde ju skriva i går hur smart jag är. Mina nycklar har varit borta ett tag och jag har inte riktigt brytt mej om att leta så noga för jag trodde jag hade dom i skåpet på jobbet. Men icke sa nicke. Det resulterade i ett hysteriskt letande överallt i huset, väskor, byxor mm. Slog nästan knut på hjärnan för att komma på när jag hade dom sist. Med gråten i halsen förklarar jag för Håkan att min nycklar är som bortblåsta. Han öppnar då nyckelskåpet och tar fram en nyckelknippa och frågar. "vad är det här för nycklar då?" 
Såklart var det mina. Snacka om att ha IQ fjärt.

15 Augusti

Tjosan! Pigg som en mört.
I dag skiner ju solen någorlunda, men som vanligt blåser det.
Jag har beställt klipptid äntligen. Så den 25:te kl 09.00 smäller det höhö. Nu ska jagbara tvinga Håkan att bleka håret på mig på lördag eller nästa lördag. spännande.

Nu ska jag äta gröt!

Parkerat arslet...

...i soffan. Gick bra på jobbet i dag faktiskt fast vi var "bara" vikarier. Mindre skoj var det på fikat när en gubbe från hemmtjänsten kom med världens största spindel i en glasburk. Han hade hittat den i källaren (där kommer jag aldrig mer sätta min fot) Den såg ut att komma från en annan planet så äcklig var den. Jag skrek som en gris när den började sprattla på benen och flög till andra sidan ballkongen och vägrade titta åt spindelns håll. Jag blev rejält mobbad av nästan alla i hemtjänsten. Men senare på kvällen kom en av dom upp och bad om ursäkt och sa att dom trodde inte att jag var rädd på riktigt. Det var snällt gjort.

jahapp då är man ledig imorn igen. gött gött.

14 Augusti

Godmorgon(?!) mina små kycklingar. Segt det var att gå upp i dag då. När man ska jobba och klockan ringer 06.20 då studsar man minsann upp utan att känna minsta trötthet men nu, herre min je, kan jag ligga som utslagen hur länge om helst. Varför?

Haja. nu ska jag äta frukost förstår ni och lyssna på stormen utanför. Kan det inte sluta blåsa nån jävla gång?

hej hopp 

woho

Jag vann t-shirten för 1 kr. Nu ska jag bara fatta hur jag ska göra. Malin hjälp

maaaat

Nu är kråkan hemma och jag har överträffat mig själv i köket så det blir köttbullar och makaroner med massa sweetchilli sås jum jum jum.

Nu ska  vi se på film. Da Vinci koden som jag inte har sett än men jag har självklart läst boken, tyckte ju faktiskt att änglar och demoner var bättre eftersom jag läste böckerna i rätt ordning innan den blev så jävla hypad.

måste såklart klämma in en bild så det blir en på mig och kråkan



ugglos höhö

Hej hopp

Tradera är ju riktigt skojsigt. Har lagt bud på en jättesöt Hello Kitty t-shirt. 1 kr är ju ganska överkommligt eller vad säger ni?


Städtant

Nu har jag fått lite gjort minsan. Diskat, bäddat, plockat iordning, satt igång  en tvätt och städat toaletten. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska äta. Vill ha rostmackor men vi har ju inget bröd hemma. suck suck.

Jag har kommit på en sak. Det är inte alls långt kvar tills jag och älskling åker till Egypten. Jag längtar så in i bomben. Måste nästan börja planera resväskan nu höhö.

Najsigt hotell och najsig strand höhö


Nu har jag allt suttit och klämt här lite väl länge. Nu ska jag börja röja lite. Men det är ju så tråkigt. snark.

13 Augusti

Haj baberia! I dag är jag ledig. Det är t o m soligt ute. Men blåser som fan gör det. Får se om jag vågar mej ut på en promenad sen. Jag drömde om ägg i natt och hoppade upp ur sängen för att koka några till frukost, så fanns det bara ett sletet ägg kvar. Ser så ensamt och ynkligt ut när det far runt i grytan.
SKa väl försöka mig på att städa lite här också. Börjar se en aningens aning för rörigt ut.

Vad gör alla i dag? Jobbar ni eller höhö

Bilder

Klämmer in några till från festen







563829oufjk

Då var man hemma från jobbet.Igen. skriver inte om något annat känns det som.
Blev en aning irriterad på en person i dag. Det ringde en förvirrad kebab taxichaufför som inte visste vart han skulle. Trög som gammal gröt var han också. Jag undrade lite smått irriterat om han hade en gps. Jo men den gata ligga i Vara.
öh nä I kvänum (ditt dumma spån) höll på och få spader på idioten. Sen sa jag att han fick hitta till kvänum och skulle ringa igen när han närmade sig. Då var det min medarbetare som fick tas med honom och han visste ju inte vart det stället låg som damen i fråga skulle till. Stackars Frida fick ju ringa till sin mamma som fick beskriva vägen. Får man vara taxichaufför när man är så iq-befriad?



Hemligt meddelande

Dianus klart ni får sova över!


12 Augusti

Då har jag vaknat till liv. men seg i huvet är jag för jag och Håkan satt uppe halva natten och skulle boka tåg till resan (nä vi har inte gjort det än) ditvägen gick ju bra men hemvägen så går vad vi kan se sista tåget kl 20.10. Vi landar 18.30. tåget från arlanda tar 20 min så vi har räknat ut att vi har en timme på oss att gå av planet få våra väskor och mösa osstill det tåget. Vet inte om det räcker?tänk om planet är försenat liksom.Jaja det löser sig nog. Håkan skulle ringa och kolla lite i dag.

hepp hepp nu ska jag göra så lite som möjligt innan jag börjar jobba kl 14.30

Snark

Nu ska jag nog gå och knyta mig. Men först ska jag gå och pussa lite på min nattuggla.


Jag ser ju ut att njuta eller?

I'm back

Nu är jag håom fråm wörk. Gick mycket bättre denna kvällen av någon "underlig anledning"
Nu jobbar jag i morn med sen är jag ledig.
Förresten alla goa glada. fest hosmig och Håkan Lördagen den 30 Augusti. Kom hit för fan! bonnafest med stort B!
kom vid 19-19.30 eller när du vill höhö. Var så längesen vi hade fest här. Skriv gärna en kommentar om du är intresserad.

Buhu!

Jag är grinig. Hade lagt ett bud på skitsnygga skor på tradera men jag jobbade såklart i går när aktionen skulle ta slut så jag blev överbjuden med fem kronor.morr.

Jag dör
Kornblå lackpumps med inbyggd platå

Mer bilder från festen





Dianus och jag är med på mååånga kort höhö


11 Augusti

Har man äntligen mösat sig upp ur sängen. börjar 14.30 i dag så det blir gött med sovmorgon.
Ska snart äta frukost.Blåser som fan gör det ute också.
Jag hade en väldigt underlig dröm i natt också. Så knäpp att jag inte kan skriva om det här.  Kan säga så mycket att den inehöll en hemsk trappa, grynet, liseberg, expojkvänner och annat obehagligt. Tur att det bara var en dröm.

Nä nu ska jag snoka i bloggar mm.

hej hopp

Pust

Hemma från jobbet. Fy fan vilken kväll. han inte sätta ner arslet en enda gång under kvällen. tröööööött!

10 Augusti

då var man hemma igen då. Sov i skövde i natt i Håkans brors lägenhet. fy fan va kul det var i går! Var ju hundra år sen man festade med Ida och sandra. Dianus ser man ju inte allt för ofta heller. Många bilder blev det här kommer några


Jag sminkade august. visst är hon snygg!





Det kommer mera...

Bästa i dag var ju ändå när vi svängde in till donken i skara och vilka kommer inte bakom oss då, jo Sandra och Alex. så jävla tajmat höhö

Nu drar...

...jag till svärföräldrarna för pizza och film.
och i morn blir det parteeeey!!!

tjoho

jag är så duktig

Nu har jag plockat iordning i huset och diskat en megadisk och gjort rent spisen. Behövdes kan jag säga, rent hus tanterna hade svimmat. Nu pausar jag lite och tänkte gör mig någonting att äta, sedan blir det storrengöring på toaletten. intressant va?

Väntar på att min kära syster yster ska ringa också för vi planerar att åka till göteborg någon dag och gå bananas. förhoppningsvis kan August hänga på också.

Läckra vi är

8 Augusti

ledig hoho.
Men jag sov ganska länge så jagkänner mej seg i bollen helt klart. har precis ätit frukost. Var inne på Håkans dator förut och letade efter enmapp där jag har massa bilder men jag hittade den inte. blir helt till mej om den är borta.

jaja nu ska jag sitta här och uggla samtidigt som jag ska försöka städa lite, men bara lite höhö

Trööök

Är så jävla uttråkad och rastlös, vet inte vad jag ska hitta på. Ingwn som bloggar heller så man har ju inget att läsa. kom igen! Det slutar väl med att jag kommer sitta inne på taaz. com och lägga ut ännu en sminkbild.tjoho 

7 Augusti

Ja vad ska man säga. jobbat i dag och vi var en kort men så går det när chef nummer 2 inte vill sätta in nån. fast grymma som vi är klarade vi upp det ändå. Ledig i morn. gött gött.

Har vart och hämtat ut ett paket från H&M och jag måste byta kkoftan för dom har skickat fel. jag beställde typ puderrosa men får jusorange som ser ut som riktig tantbeige, hur ful som helst, så vi får se vilken färg jag tar.

Började städa lite när jag kom hem men nu har jag ingen lust längre. Disk som väntar så det tar jag i morn.

nähä

Seg...

Bde jag och datorn, så nu hoppar jag in i dushen och efter det i säng för min skönhetssömn. knegai morn 7-16 men på fredag är jag ledig tjofadderittan!

najti najt

jovisst

då var man hemma igen från jobbet. Måste tyvär diska för Håkan påpekade så snällt att jag inte har diskat på fyra veckor, det är ju bra att någon håller räkningen liksom...

sedan ska Håkan laga en "egenkomponerad" rätt som han smygläst bak på dipppåsen. blir nog gott.

hej så länge

6 Augusti

Jaha här sitter jag och äter frukot och ska snart åka till jobbet. Solen skiner men det känns som en höstmorgon.hu.

nu ska jag gå och knyta mig. Tänkte avsluta med något roligt tänkte jag.Gick igenom lite bilder jag har på datorn och hittade en vacker på min kråka. Vi skulle testa att ta kort till körkortet. Det här hade t o m sett bättre ut en det som fotografen tog höhö. Visst är han söt min lilla snusmumrik.

natti natti


Hemma igen

och ja, jag har klämt i mig lite mer chips och en toblerone. När jag tänker efter har jag faktiskt inte ätit någon mat i dag. hum det förklarar saken.
I morn blir det jobb 7-16 samma på torsdag och fredag är man ledig. Hoppas skitvädret är borta då men sån tur har man väl inte. aj aj nu ska jag blega i bloggar.

Förresten har fått fler läsare märker jag. sköj sköj. vilka är ni?kommentera för fan höhö.

baj baj

I'm off

to kneg. Slutar 21.00 så jag hinner nog blogga lite i kväll också.

baj baj

nähä

jag kunde inte låta bli chipsskålen. urk urk urk.
Stormar ute gör det också och jag som hade tänkt cykla. Synd om mig.
snart börjar jag jobba hej hopp

5 Augusti

snark. Jag är hur trött som helst men syrran ska snart komma och hämta sin plånbok för hon ska tydligen till göteborg i den här stormen.jag vill tillbaka under täcket. men man kanske piggnar till med frukost i magen, har ju massa chips kvar höhö

Oh la la

Nu har jag suttit och pillat ett tag. ego ego. skitsamma skoj är det och snygg blir man höhö


Jag börjar bli (hammar)haj på det här

Härjar runt...

på youtube och har hittat massa roliga nostalgiklipp men tro fan att det går att lägga ut dom eller.nej.

burp

alltså, aldrig mer chips lova mig det. jag rullar fram numera.
Brevid mig ligger en utslagen heineken....katten also

Försökte hitta ett skojigt klipp från ett töntigt dataspel på youtube men där finns tydligen inte allt.Fan.

ojoj

Nu har man allt experimenterat i köket. Men än så länge doftar det gott därifrån så höhö. Kristins specialpaj blir det med champinjoner, morötter, broccoli, blomkål, valnötter, cashewnötter(stavas?) och ost. sa jag ost?oooooost.

gött gött.

fan hösten är här

4 Augusti

Hemma från kneget. 7-16 i dag och det har faktiskt gått riktigt bra. lugnt och smidigt fast vi var en för lite i morse. fast med tre tomma rum så är det väl inte så konstigt.

happ happ kråkan och jag har köpt chips med dipp som vi ska moffa sen.göööött.

Jävla väder vi har eller. Ute hos oss blåser det såklart storm och det har spöregnat hela dan.mysigt.

Nu ska jag svänga ihop något ätbart

slå mig inte nu...

men här kommer en till höhö.jag är beroende



Nu ska jag äta paj!!!

oooo

Har precis kommit ur dushen och det luktar mums mums i huset för Håkan älskling håller på och bakar björnbärspaj.göttigt. Vi hinner väl moffa lite av det framför en film innan vi åker in till staden. Vi kanske ska ut och äta också men vi har inte bestämt riktigt. Kanske blir mc driven som vanligt höhö.

Ännu en makeover

Jag kan inte sluta...


lite mer kraffs jag vill ha

ska nog beställa lite smått från shock också.




3 Augusti

Godmorgon alla goa glada! sov lite väl länge i dag känner jag.
så vad händer?Inte mycket. ska äta lite sen blega framför datorn hela dan. gött gött. sen skavi ju in till bion och före det hem till August och hämta halva mitt liv som jag dumpade där i måndags höhö.


mums

Har precis klämt i mig två rostmackor med räkröra på. Sitter just nu och tittar på när Håkan dammsuger höhö. Det överlåter jag åt honom för det är så jävla trökigt. Jag har fått en present av svärföräldrarna förresten, två jättesöta värmeljusstakar (är det ett ord?) en var vit med rosa rosor och den andra var rosa så himla söta. kanske kan ta kort på dom sen om kameran vill...

jurk

nu har jag suttit och blegat tillräckligt länge. Här ska städas!

Ensam...

blev man nu när syrran åkte tillbaka till jobbet. vad göra? Städa hade jag ju tänkt göra i dag. kan ju passa på att göra det medans kråkan är borta. förresten ska vi på bio i morn kväll. mysigt mysigt. Vi ska se Den nya batman filmen. Är den bra tro? Syrran tycker ju det men man vet ju aldrig med henne höhö


blä

jag och malin åkte såklart och köpte godis och nu mår jag illa. moff moff


Ny design

snöggt va? rosa rosa rosa. Tyvär kan jag inte ta åt mig äran eftersom det är syster yster som är här och har hjälpt mej men jag ska nog försöka mig på det själv också.

Nu har jag fastnat igen

det är ju bara så kul.

Före

Efter

moahahaha

kom på att jag har en egen tjuvlyssning som skulle platsa på tjuvlyssnat.se

Donken, Lidköping

En svettig barnfamilj står i den långa kön till den enda kassan som är öppen, men har inte överdrivet lång väntan kvar.
pappa ~ 45: Nä, vi åker till Mariestad i stället!
Hela familjen vänder på klacken och trippar ut.

haha

snyft

Jag har sorgliga nyheter. Sist jag var ute var jag så klantig att jag pajjade kameran. Skulle nog inte tagit med mej honom ut och supa. han pallade inte det riktigt. Det är möjligt att Håkan kan laga den för det är blixten som inte funkar längre. Det blir väl till att köpa en ny. frågan är om man ska köpa en likadan eller uppdatera.fast den är ju inte så gamal så. fan.stryp mig långsamt.

Frukost i magen

gissa vad? gröt såklart höhö
Kasst väder!Äntligen! men mycket svalare har det ju tyvär inte blivit men det kommer väl. pallar inte med den här jävla värmen mer. Kunde knappt gå i går natt för mina ben var som stockar. mina fötter såg ut som breda klumpar och jag har ju annars ganska långa och smala fötter.ugg.

Nu har jag precis kollat på bamse. barnkanalen rules!
Funderar på att göra lite nytta i dag, städa, grejsa, ser ut som fan här.

hej hopp

2 Augusti

Har det tydligen hunnit bli. Jag har fastnat framför datorn helt klart. Så jävla kul man kan ha då. Vill ni se. Bara trixade lite grann orkar inte vara så seriös men i morn så....

Före

Efter

Höhö skitskoj

tjosan!

Nu ska vi kolla på grotesco och äta annannas. riktig also...
tur för oss annannasnybörjare kom det med en bruksanvisning hur man styckar den rätt.



Ikea varning

Hemligt meddelande

Yo Agust! Vad var det för sida du var inne och trixade bilder på?????Min ärthjärna har glömmit

Kliar i shoppingtarmen...

...eller nåt...

Alla som känner mig vet att jag ääääälskar lösögonfransar *blink blink* Jag gjorde "misstaget" att gå in på shocks hemsida och nu vill jag ha allihop

Här kommer mina favoriter





Halloween varje dag höhö

Nu börjar...

Jönssonligan. Fast såklart är det den man har sett flest gånger. den medchippet och där dom klättrar på klockan. snark.


tjoho

Då har man bränt lite pengar på hm igen då. fast en sak måste jag vänta på ända till november(?) men det kanske snabbas på förhoppningsvis. men den som väntar på nåt gott.
Nu ska älsklingen och jag äta glass och dra en movie

Hema igen...

Då har man jobbat klart för den här veckan då, skönt. I dag har det varit en jobbig dag. Min lilla favorittant hänger på en skör tråd. har suttit inne hos henne mycket i dag. Jag var den som tog emot henne när hon kom förra året och vi har haft väldigt bra kontakt jag fick ofta höra att jag var hennes lilla tös. Det blir ju så att man knyter speciella band till vissa. så i dag har jag varit lite ledsen.

men men sånt är livet.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. är varm som en grillad gris så jag håller mig inne i skuggan.
En toblerone kanske

1 Augusti

morgonpigg? nu drar jag snart till jobbet. 7-16 blir det idag.
hej hopp

RSS 2.0