Slutet på historien

Ja vi ska väl ta och knyta ihop den här skolkatalogssäcken med de tre sista bilderna från gymnasiet.

Ettan. Här ska vi vara glada att det inte är färgfoto. På den här tiden blekte jag håret själv med färg från H&M. Big mistake! Jag var gul i håret och ögonbrynen ska vi inte ens prata om. Om ni undrar vem som sitter brevid så är det allas våran dianus bananberntsson som har förärats en helt egen typ av sencur höhö.

I andra ring kom jag till skolan utan att veta om att det var fotografering. Kattastrof!(ja det är stackars Diana under fula gubben)

I trean spatserade jag runt med rastaflätor ner till rumpan. Bästa frisyren helt klart!

Nu uppmanar jag alla mina bloggfriends där ute att göra liknande inlägg. Nu har jag skämmt ut mig färdigt (not) nu är det eran tur! Go go go!

En urladdad som uppladdar

Jag och mina fyndiga rubriker.
Här sitter jag i alla fall i soffan och känner mig som en klubbad säl. Dagen har varit mycket intressant och givande som vanligt. I dag fick jag åka buss hem och jag har glömt hur jobbigt det är. Man sitter påpälsad i vinterjacka och svettas som en gris samtidigt som man måste trängas med en massa skolungdomar som sitter och leker med tändare och skriker fitta till varandra. Gå och dö snorungar skrek tanten inom mig. Eländet fortsatte när jag kom hem till ett tomt hus. Alltså jag kom inte ens in i huset för jag hade glömt nyckeln! Suck, stånk och stön. Det blev till att vackert stå och vänta i kylan till sambon behagade att komma hem från jobbet. Kände mest bara för att coolavippa mitt på uppfarten men då skulle väl grannarna stirra ännu mer.
Nu fördriver jag sofftiden med att ladda upp bilder för framkallning (där av rubriken).
Vad har ni för er?

Se vilken snygg parkering jag hittade i går förresten. Blev först stolt som en tupp och tänkte att herreguuud vilken överbegåvad son jag har men sen visade det sig att det bara var min pedantiska sambo som varit i farten.


Pynttips

Jag har ett fat med stenar och blockljus stående på en byrå året runt och här är ett tips på hur man på tre sekunder kan förvandla det till julpynt. Jag slängde över en krans som egentligen ska sitta på dörren (men som säkert inte skulle palla trycket från regn, rusk och snö). Tadaaaaa! Jul i vårt hus!



30 November

Hej och god morgon!
I dag är det precis som i går en utbildningsdag för min del. Jag tidsinställer såklart ett par inlägg så hörs vi i eftermiddag när jag är hemma igen. Ska försöka att inte sova bort hela kvällen som en annan tant. Jävla förkylning!
Ha en bra onsdag allihop!

Sömtuta och mer skolfoton

Oj då.
Min lilla powernap blev visst inte så liten...host. Låg och snusade till 19.30(!). Till mitt försvar får jag väl säga att jag är förkyld och inte känner mig helt hundra. Kvällen har alltså gått i slöhetens tecken. Nu sitter jag bänkad framför Veckans brott med julmust och kexchoklad i högsta hugg.
Jag har ju lovat er lite högstadiepinsamheter och vill passa på att varna känsliga läsare höhö.

I sjuan bjöd jag nästan på ett leende (inga glasögon vad jag kan se...) och hade min älskade FILA-tröja som jag tjatade hål i stackars mammas huvud för att få.

Försöker se cool ut i åttonde klass. Misslyckas å de grövsta och ser mest sur och trött ut höhö.

Ännu surare i nionde klass. Att le på bild gjorde man ju bara inte alltså...

Det var den högstadietiden det. Skönt att det är över sedan länge haha.
Hann visst inte få med alla bilder i dag utan gymnasiebilderna får ni avnjuta i morgon.


Synvillor och annorlunda julbelysning

Hej! Nu är jag hemma från Vara igen. Har faktiskt gått och lagt mig och tänkte powernapa en timme eller så. Verkar som att jag behöver det när jag ser glasögon som inte existerar och andra synvillor höhö. Menade nog att jag var glasögonprydd men aldrig använde dom (som synes). Här ska ni få se på något ännu konstigare. Glasögon ska ju sitta på näsan och julgransbelysningen ska ju sitta i granen men min mor och Per tänker inte som alla andra utan sättet ljusslingan runt husvagnen i stället...


Vi fortsätter väl då

I slutet av mellanstadiet slutade jag att klippa luggen verkar det som. Den skulle tydligen hänga som en gardin och flanellskjorta var favoritplagget.
Jag i femman. Brevid mig står min bror, söt va? (han hade minnsan fått luggen klippt...)

Så här såg jag ut i sexan och matchade fortfarande flanellskjorta med gardinlugg. Anledningen till att jag ser lite sömnig ut är för att jag hade sminkat mig för typ första gången. Kornblå kajal innanför fransraden liksom och ingenting annat. Snöggt...

Fortsättning följer...
(Högstadiet står på tur. Det vill ni väl ändå inte missa höhö)


29 November

God morgon kära vänner.
Nu sitter jag på utbildning och försöker få in ny information i mitt hjärkontor (även kallat det läckande sållet) Kanske är det dags för en kaffepaus vid den här tiden också.
Som jag nämnde i går så ska jag ha lite skolfototema (eller snarare skolkatalogstema) här i dag. Har tänkt ha det länge men det har aldrig blivit av. Dessvärre så har jag inte alla kataloger. I första klass hade vi bara skolfoto med klassen och det var samma när jag gick på lekis som det hette då. De fotona får jag rota fram någon annan dag. Här har ni i alla fall en glasögonprydd Kristin i klass 3B på Vinningaskolan.

Jag kommer ihåg att jag verkligen älskade den där tröjan jag har på mig. En aprikosfärgad sak med mimmi på.
Här är jag i fjärde klass och jag vet att jag stod länge länge framför spegeln för att få toffsarna att sitta så där "lagom" löst haha.

Fortsättning följer...

Vart är jag?

Jag somnade liksom på soffan! Sittandes med datorn i knät! Sånt här trams sysslade jag ju inte ens med när jag var gravid och kände mig som en sengångare med sömnbrist. Jag skyller på att Adam Live var i gång på teven...
Känner mig helt schlet och vill egentligen bara dra täcket över huvudet men jag måste verkligen duscha. I morgon är det dags för utbildning igen och då kan jag inte sitta där med flötlugg och lukta disktrasa för då blir jag nog utesluten ur facket eller nåt.
I morgon hade jag tänkt ha lite skolfototema här på bloggen. Det blir ingen vacker syn vill jag lova men det bjuder jag på höhö. Lite synd bara att man inte tagit bättre hand om sina kataloger. Sidor som fattas och omslag som är borta. Tyvär har jag inte lyckats tappa bort det här omslaget...

Nu för tiden finns det ju bloggar om man gillar att synas...


Mästerkocken är i farten

Här står jag och slavar vid spisen. Kycklinggryta coming up och det luktar för jädra gött!


Nagellack och spagettiskägg

Hej hopp!
Snart har halva dagen gått och jag har inte fått någonting gjort. Eller jo vi har kommit fram till hur många som ska få äran att få julkort från oss i sin brevlåda. Alltid något. Just nu sover Vide och när han vaknar igen så ska vi i alla fall ge oss ut på en promenad för kan ni tänka er att solen är framme!
Innan Vide fick åka i säng så skaffade han sig ett tjusigt spagettiskägg medans jag kletade kasst Ullaredslack på naglarna.

Tant med klös...

28 November

Här har vi haft en mysig start på dagen med nybakade scones och tända ljus. Vide bidrog han också...med en bajsbomb höhö


Jag känner mig blåst

Helvete vad det blåser ute! Tur att man är ledig i morgon så man slipper sticka ut näsan över huvud taget. Jag är trött på att känna mig som en seriefigur fram och tillbaka från jobbet (alltså det är sådan motvind så jag står och trampar på samma stället och kommer ingen vart) Måste ha sett fruktansvärt kul ut och när snoret flyger ur näsan och blåser iväg till andra sidan gatan då vet man att det blåser rejält ute!
Nu ska jag sluta prata väder (man skulle ju nästan kunna tro att vi är på dejt eller nåt)
Hepp nu ska jag soffslappa och datornörda resten av kvällen gad dämmit!

Så här kan man också se ut när det blåser

Behind the scenes

Ja på alla större plåtningar får man ju se så kallade "behind the scenes" bilder efteråt. Fast det är ju tyvär inte det här utan här har ni resultatet. Väldigt svårt att få en liten kotte att sitta still och inte dra av sig tomteluvan.

Haha nädå en bra bild fick vi allt till och mer behövs ju inte. Nu ska vi bara skicka in för framkallning och här på bloggen får ni inte se bilden förren på julafton höw - höw - höw. (bonnatomte)


27 November

Glad första advent på er!
Vad har ni för er en sådan här stormig dag? Jag har dessvärre vart tvungen att sricka ut näsan eftersom jag har varit och jobbat. Tur att det ändå är milt!
Nu har jag precis klämt i mig korv med bröd till lunch och snart har resten av familjen också ätit upp och då ska vi ta tjuren vid hornen och få tummen ur röven. Ja alltså vi ska försöka få på Vide en tomtedräkt och fota en snällt sittande tomtenissse med ett glatt leende på läpparna....jooorå. Någon som tror att vi kommer att lyckas? Tror att både silvertejpen och russinpaketet får åka fram och alternativt blir det en tomteluva i photoshop. För i år ska vi vara seriösa och skicka julkort!




Kast med liten livmoder

Gokväll.
Eller god och god det kanske den inte är. Har mått riktigt dåligt i kväll och kännt mig nära på att svimma flera gånger. Jävla menshelvete säger jag bara. Vem fan kom på att det ska behöva kännas som att någon karvar ut äggstockarna på en med en slö sked en vecka varje månad? Livet är inte lätt alla gånger men nu ska jag försöka sluta klaga för det är ju ingen som orkar höra på sånt liksom höhö.
Hur har eran lördag varit? En dans på rosor? Eller jag kanske synkar med någon? (too much information?)
För att göra livet värt att leva igen så har jag, sedan jag kom hem från jobbet, dammsugit upp varenda liten godissmula som fanns att hitta i skålarna. Sådan dammsugning är jag expert på. Att dammsuga golven...inte lika energisk...host.

Ingen skit i hörnen här inte...

Fikadejt

Nämen titta vem som kom på besök!

Hundra gånger sötare än alla kakor på kakfatet.


26 November

Vaknar man och låter som en blandning mellan Chewbacca och Bengt Magnusson så är det inte mer än rätt att man får fukta srupen med ett stort glas varm choklad toppad med vaniljglass och grädde.


Friday bloody friday

Hej på er!
Jag är verkligen inte på topp i dag. Ska slänga i mig några fler smaskiga tabletter så kanske, möjligtvis, förhoppningsvis jag blir människa igen.
Vad är det för fel på mig undrar ni? Ja om vi säger så här. Det är den perioden på månaden igen. Alltså jag har indianer på krigsstigen, sylt i tratten, stängt för helgen eller rätt och slätt eländet. Kär plåga har många namn som det heter.
Jag ligger här på sofflocket och gråter en skvätt och tröstar mig med att Håkan snart kommer med pizza och att på spåret kommer i kväll. Som extra plåster på såren blir det lögodis, skruvar och rödvin (och givetvis har jag tjuvstartat)
Ha en fin fredagkväll!
 



25 November

Godmorgon!
Dagens frukost består av kaffe, mannakvikk och mina kära vänner Iprenen och Alvedonen. Hoppas ni har en bättre start på dagen än jag höhö


Slut för i dag

Ja nu är det inte bara dagen som är slut utan jag också. Heeelt slut. Ska bli gött att välta i säng nu känner jag men det är bara så jädra svårt att slita sig från datorn...och soffan.
Förresten har jag ju helt glömt bort att skryta om att jag hann baka i dag igen på förmiddagen. Jojjomän the husmor of the week har ni här! Jag fortsatte jultemat med en mjuk pepparkaka (orkar då rakt inte baka några hårda i år). Nä som sagt nu slänger jag in handduken för i dag så hörs vi i morgon!

Bara för att alla har tjatat om att det är en månad kvar till jul i dag så säger jag att det är åtta månader kvar till juli.

Och därmed bastu

Vårat hus har ju förärats med en bastu och ofta får jag kommentarer som "Ååååh vad myyysigt med bastu, det vill jag också ha!"

Ja jättemysigt. Här känner jag verkligen för att pressa ner mitt breda arsle för en svettig stund med björkriset i högsta hugg...

...eller inte
Finns det förresten någon där ute, i detta avlånga land, som använder sin bastu till det man egentligen ska? Basta alltså (i stället för att knöka in oroväckande många Gekåskassar eller vad det nu är man råkar samla på) 

Mot jobbet

Japp nu ska jag snart pallra mig i väg till jobbet då. Har tidsinställt ett inlägg som dyker upp senare annars så hörs vi i kväll!
Sist jag jobbade kväll såg himlen ut så här på promenaden dit. Som en blandning av lava och sockervadd typ. Fint som snus!


24 November

Godmorgon!
Sen uppdatering idag trots att Vide vaknade okristligt tidigt i dag också. Snark! Vi har ätit frukost och jag har mest suttit med telefonen tryckt mot örat för att ordna saker inför Vides inskolning. Vide tyckte nog att hans kära mor behövde sitta ännu mer i telefonen för han passade på att blockera min bankdosa. Jippi liksom. Trodde jag skulle vara tvungen att mösa till banken men som tur var gick det att fixa genom att ringa telefonbanken.


Mitt vänsterprassel har hamnat i kläm

Hej!
Här har vi haft en slapp eftermiddag och kväll och jag har faktiskt lyckats se två hela program på teven tillsammans med Håkan utan att varken pillra på datorn eller telefonen. Romantiskt värre. Dessvärre har mitt vänsterprassel (eller bloggen som den brukar kallas...)bivit lidande men jag hoppas ni överlever. 
Nu ska jag fortsätta trycka i mig lussekatter här och vem som än känner sig sugen får boka fikadejt med mig höhö (men det är som på Ullared finns i frysen just nu - kanske inte i morgon. Skynda fynda!)
Är även lite orolig inför morgondagen. Efter träning får man ju träningsvärk betyder det att jag kommer ha bakvärk i morgon?
Trevlig kväll säger jag och pekar på mitt nyblekta hår. Fast det här är tyvär en gammal bild för nu är jag lite lätt grönhårig igen precis som det ska vara...


Jag har hela köket fullt med lussekatter...

...bara så ni vet.


Discoadvent

Morsning korsning.
Här är det full fart på mig. Det är inte ofta det händer men i dag har jag fått ett sug efter att städa, baka, fixa och dona (ja ni läste rätt!) Jag har minsan gjort rent i sopskåpet och lagt dit skyddspaper i sann tantanda. Det står en lussekattsdeg och jäser och då har jag passat på att pyssla ihop en adventsljusstake. Vi kör på lite discofeeling i år...


23 November

God morgon!
Här hemma var det vissa delar av familjen som valde att vakna redan klockan 06.00 (!!!!!) Inte riktigt vad jag planerat för min lediga dag men det var bara att rulla ur sängen och se glad ut. Fast när jag väl fått i mig kaffe och övrig frukost känndes det faktiskt riktigt gött. Sen så fick man ju med all säkerhet vara först med att ringa och gratta pappa som fyller år i dag ockå hinner vi soffmysa och ta det lite piano innan vi packar ihop oss och går till öppna förskolan. Vad hittar ni på i dag?

Frukostmys



Roligast i dag

Som lite pausunderhållning i dag fick vi rita varsin gris. Sättet man ritat grisen på skulle sedan analyseras och vi fick reda på vad vi är för typ av människor. Mucho skoj.

Här är min gris...eller katt med tryne och klövar

(okej sluta skratta åt min gris!)

Så här löd svansanalysen.

Nu kan ni skratta igen...

Makaronipudding och bildröra

Hej!
Nu hinner jag klämma ur mig lite text och bild igen.
Har varit en väldigt givande dag. Önskar att alla fick gå den här kursen för det är många tankar som väcks.
Sedan jag kom hem har jag inte gjort många knop. Har mest slappat och guidat Håkan till att kocka ihop en makaronipudding (gourmetmat är det enda rätta). Nu väntar jag mest på att den ska bli klar och medans jag väntar så rotar jag runt bland alla miljarders bilder på datorn. En vacker dag ska det bli ordning och reda men den huvudvärken tar jag då. Letar just nu bara bilder som ska framkallas och hittade den här fina på en nyvaken och långhårig Vide.

22 November

Kaffepaus just nu vi hörs när jag kommer hem!


Men tv3play don't do this to me säger jag bara

Vad är det för jävla sätt att fläka upp en massa ensama mammor och pappor när det enda jag vill är att se på någonting helt annat. Nej tack jag vill inte veta vem "vad han nu hette" valde för jag vill i stället ha fem skönsjungande Lasse Berghagnar. Satt som paralyserad och uppdaterade om och om igen och var tvungen att gå ända fram till teven (pust, stånk, stön) och ta en bild på den för att se vart man kunde trycka bort skiten (hej synfel?)

Kvällens i-landsproblem (ja jag vet att det ser ut som att jag har fotat min datorskärm men vi kör datorn via teven faktiskt)

...eller heter det teven via datorn? Nåja vi är väldigt high tech på det här stället bara så ni vet.

Utbrott och raggsockor

Hej!
Nu sitter jag och soffmyser med en vällingdrickande Vide. Han har precis haft sitt allra värsta utbrott hittils i sin karriär så hela familjen är väl ganska genomsvetta här men nu är allt frid och fröjd och snart är det dags för honom att hoppa i säng. Själv har jag haft en väldigt trevlig dag tillsammans med en hög ytterst trevliga damer och hoppas att morgondagen blir lika givande.
Fick för en stund sedan reda på att jag inte fick tjänsten jag sökte men det hade jag ju inte räknat med heller. Livet går vidare som det heter och den här kvällen känner jag för att överdosera mannakvikk, dreggla över Alex Skarsgård och mysa ner fötterna i mina fina svärmorsstickade raggsockar som jag har fått hemlevererade.

Spetsig tå är visst inne i vinter (kom ihåg vart ni hörde det först)how do you make gifs


21 November

Visst måste man bara älska utbildningar där det står en godisskål mitt framför näsan tillsammans med stressleksaker och mysljus höhö


20 November

Tjooooo!
Nu är marathonhelgen avverkad och jag har hamnat i soffan i kalsongläge typ.
Har varit så seg och trökig de här dagarna så jag har inte haft något vettigt att dela med mig av här (eller har jag någonsin det höhö). Nu tar jag nya bloggtag och rycker upp mig inför en ny vecka. Ska på utbildning två dagar nu så det ska ju bli intressant förstås.
Men det absolut trökigaste i dag var inte jag utan nyheten att min favoritlasse har avlidit och för att hedra honom kommer här en gamal favoritlåt. Lasse är den goa grädden på pulvermoset (för videon är kass men hade varit helt värdelös utan Brandeby)

RIP

19 November

Hej på er!
Har jobbat idag så därav noll uppdatering. Nu är jag så trött och seg och slö så jag inte ens orkar lyfta på arslet och hämta min dator så vilken tur då att man har en iPhone fastopererad i näven höhö. Urk jag känner mig som en amöba men ska snart ställa mig och vispa ihop en brunsås så då piggnar jag nog till.
Blev ingen brunsås i går nämligen för då var fredagsmyset utbytt mot bebismys


Har jag förresten berättat för er att jag bor ihop med en tönt?

...om det nu lyckats undgå någon.
I går kväll när jag kom hem såg jag att Håkan hade satt upp någonting på väggen. Närmare bestämt en bild på Evangeline Lilly.
- Men Hååååkan vad fan har du satt upp på väggen!
- Ja vi har ju alltid sagt att vi ska ha något snyggt på den väggen
.....


18 November

Tja! Nu ligger jag på sofflocket och har rast. Är fortfarande uppe i varv efter intervjun men nu är det över i alla fall. Tycker det gick hyfsat bra faktiskt. Jag menar man kan ju inte vara mer än sig själv. Nästa vecka får jag svar i alla fall så nu kan jag inte göra mer än att hoppas (be till högre makter, sälja min själ, offra ett...eh).

Nu ska jag fortsätta vila i stället för att försöka se ful ut på bild (eller vad då försöka faller sig ganska naturligt...)


17 November

Tjo!
Ber om ursäkt för dålig bloggning i dag men jag tog en rejäl sovmorgon i morse och sedan har jag jobbat typ. Mer spännande var det inte.
Gårkvällen var mycket trevlig trots att vi fick vänta på maten i sju svåra år och att jag var tvungen att kallprata med något psyko utanför toaletterna. Han undrade om jag visste ifall Jägarna fortfarande gick på bio typ (hallåååå ser jag ut som en bonnläpp med bäverfitta på huvudet eller?) fast det där med bonnläpp stämmer ju i och för sig...
Hepp nu ska jag mysa visare här i soffan och sedan försöka somna i tid. I morgon står det jobb på schemat och även en anställningsintervju. Iiiiiih! Känner för att både spy och skita på mig på samma gång men jag får väl försöka verka normal.
Håll tummarna för mig är ni gulliga!

Har varit lite väl många egobilder här det sista så det får bli den här bilden från i tisdag (fem sekunder innan Vide välter ut hela sin mugg med mjölk som skvätter ända bort på bordsgrannarna som inte syns i bild...bra fart på den mjölken med andra ord)



Twilightfeber

chaaaa!
Nu hinner jag slänga i väg ett litet inlägg. Har efter att jag kom hem från jobbet ätit en halv påse bullar, busat med Vide, slappat på soffan och piffat mig. Varför har hon piffat sig undrar ni kanske då. Jo det är nämligen så att jag och ett gäng fina flickor ska bege oss till Skövde och gå på twilightfilmen och allra först ska vi äta middag på Mangos. Åhå vad jag har längtat efter detta. Ska knöka mig full med både mat och godis och ha det treligt. Nu ska jag bara värma upp falsetten så att jag kan skrika ikapp med de andra frjortisarna!

Bye bye!


16 November

Hej på er!
Jag har varit på räfsan en sväng och jobbat och just nu är jag hemma på lunch och ska till renen en kortis också. Full rulle med andra ord. Jag får blogga mer när jag kommer hem i eftermiddag. Sixten är född nu i alla fall. I går kväll 23.05 tittade han ut. Nu längtar jag efter att se honom!
Ni får stå ut med en instagrambild


Bullen är färdigjäst!

Ja den här gången är det nog på riktigt. Syrran kunde inte följa med oss idag pga sammandragningar som hållt i sig sen i natt. Fick ett telefonsamtal förut att de var på väg in till förlossningen med tre minuter mellan värkarna. Wiiihiii! Så nu sitter man här som på nålar och sympatikrystar typ.
En nervös moster(eller så ruvar jag på en fis ingen som vet)


Matpaus!


15 November

Godmorgon godmorgon!
Här är det full fart. Vide är på sitt allra "bästa" humör så jag hoppas han passar på och sover lite i bilen sen. Ska försöka hinna mobilblogga lite under dagen annars så hörs vi när vi hörs helt enkelt.
Hej hej!


Nästan ett tårkalas och en tiara

Hej!
Nu hinner jag blogga lite. Dagen har gått jättebra trots att man känner sig lite borta emellanåt när man inte har full kontroll. Fast alla andra "fröknarna" är ju så snälla och trevliga och hjälpsamma så det kan ju inte bli annat än bra. Gissa förresten vem som nästan började gråta av lycka när hon gick ut genom dörrarna, strax före fem, och blev mött av en karslok och busvide. Åh säger jag bara vilken tönt jag är men det är såna där grejer som gör en toklycklig nu för tiden. Ta dig samman kvinna!
Vide är lagd och resten av kvällen kommer spenderas på sofflocket. I morgon är jag ledig igen (somliga har det tufft) och då drar jag och Vide iväg till Skövde tillsammans med mor, bror och syster. Känner Sixten för att krystas ut så är vi ju nära KSS i alla fall höhö.

Vide hittade min tiara förut och vägrade ta av sig den. Gärna för mig för jösses vad söt han blev.

Önskelista

Ja eftersom jag fyller år snart (ehum) eller ja ganska snart så tänkte jag att ni sklle få se min önskelista.
Allra högst upp står ett tårtfat på fot. Får jag ett tårtfat på fot kan jag typ dö lycklig sen. Det här är från Ikea och är mucho fint.

Eh. Skor...(dessa kommer från topshop)

ALLT inne på Lagerhaus (ja jag menar allt) Vide vill också ha allt från Lagerhaus som ni ser...

En vecka eller två på en kritvit strand...

En mysig mysdress. Helst den här från gina tricot.

Jag vet att det här är att begära alldeles för mycket men ett Ida/Diana-pysslat spel skulle jag kunna sälja min egna morsa för att få i min ägo!

Och till sist lite nerd alert. Den här boken! Fast vart får man tag i den liksom?

I den här boken får man lära känna cooper mer och alla diktafoninspelningar finns med. FATTA! Är nog lite småkär i den där Cooper för övrigt. Skulle han knacka på så skulle Håkan åka ut fortare än någon hinner säga "The owls are not what they seem"

Gissa vilket djur

Vide älskar att härma djur och har en liten favoritbok där han pekar på diverse djur och härmar. Här om dagen gick han fram till Håkan och pekade på en fläck på hans tröja och sa ka-ka-ka-ka-ka.
Han tycker alltså att det här ser ut som en anka...

Hur söt får man bli?
Lite som såna där teckningar som hjärnskrynklare visar upp i filmer (och i verkligheten?) för att konstatera om någon är redo för att låsas in höhö.

14 November

Hej hej hemskt mycket hej.
Fasen vad fort den här helgen har gått då. I dag är det måndag och en ny arbetsdag för mig. Ska faktiskt jobba på förskolan i dag så det ska ju bli lite extra skoj. Som ni förstår så är ju det här ett förinställt inlägg och det kommer dyka upp några fler under dagen. Hoppas ni får en snajsig start på veckan så hörs vi senare i eftermiddag!

En bild från i fredags där nästan alla kom med


Kött och en fin kista

Ja herregud vad köttsugen man blir efter en hel dag bestående av fika så nu står potatisgrattängen i ugnen och jag ska ställa mig och steka fläskkarré. Vide wild har fått sig en slurk välling och åker nu i säng med rumpan före höhö och efter den här dagen lär han sova som en stock (fast det brukar han ju iofs göra...)
Måste bara visa er vad mamma och brorsan släpade med sig i går. En jättefin kista som har varit min mammas morfars. Den har varit på all världens hav typ eftersom han var sjöman och förvarade sina ägodelar i den här kistan (ska förhöra mig lite mer om dess historia) och nu har den alltså hamnat här hos mig i Kvänum där jag ska vårda den ömt.



Sockershockad

Nu har jag intagit soffläge hos svärisarna. Vi har precis kommit från kak- och tårtkalas hos min pappa och här vankas det våfflor. Vi rider på en sockervåg kan man säga men det är synd att klaga. Uppdaterar när jag är hemma igen!
Soffpotät...


Gårdagen

Några bilder från i går bara.
En hårt arbetande karl och en liten pygmépuff.

Heineken var också med ute


13 November

Tjo!
Här sitter jag och Vide och soffmyser. Han har suttit länge och väl, som ett litet ljus, och bläddrat i leksakskatalogen. Fars dag är det i dag och min present till Håkan är lite sovmorgon...och kaffe. Vad mer kan en far begära? Blir nog till att sparka lite liv i honom snart ändå för vid ett ska vi till Vinninga på tårtkalas. En helt okej söndag om ni frågar mig.
Nu tänkte jag få tummen ur och sminka av mig mitt två dagar gamla smink...eh.
Hej jag heter Kristin och är fräschast i kommunen!

(och för er nyfikna kan jag meddela att den gröna osten smakade avokado och pepparrot och var skitgod, hur knäppt det än kan låta)

Bilderna från i går

Ja här kommer de då de få stackars bilderna jag lyckades skrapa ihop.

I köket för att hugga in på maten...

...den här alltså. Mums!

Snygg lampa!

Livets nödvändigheter inom räckhåll...

Fina värdinnan

Söta August

Innan avfärd tog vi ett sista piff framför spegeln...

...och August tyckte att det passade sig att fota min rumpa.

Väl framme i arenan så träffade man självklart på en massa folk man känner men den enda som fastnade på bild var en go Vinningabo.

Så kom showen igång och jag hade fan kul.

Efter hela kalaset så drog vi till Stadt och kameran fick inte följa med. Det allra roligaste som hände var att idol Oleg var där. Alltså det var inte kul att han var där men han satt och hade ett eget litet "VIP bås" (med en egen vakt) där han fick sitta väldigt ensam eftersom Martin Stenmark och Anders timell drog till sig alla kändiskåta jävlar. Otroligt roligt att beskåda. 

Grön ost och tåbira

Oj då. Hela dagen har gått och jag har inte bloggat ett endaste dugg. Dåligt dåligt. Det har liksom varit fullt upp. Vi var ute hela familjen och hejade på Håkan som klättrade i äppleträdet (eller beskar det som ha själv kallade det). Sedan kom min mor och bror hit och vi har fikat och umgåtts. Sedan avlöstes dom av svärisarna som också ville prata av sig och gosa Vide. Mycket trevligt!

Min mamma hade med sig en sak till mig som jag tänkte visa i morgon men hon hade även med sig en grön ost...

Så nu vil jag ha en vild gissning på vad ni tror att vi ska äta till kvällsmat? Ja, självklart bir det ostbricka med diverse mer eller mindre gröna ostar.
och på tal om ost så var ju inte det här en så bra idé Håkan...

12 November

Mörrn!
Uj uj uj vad kul jag hade i går! Tack för en fantastisk kväll tjejer!
Nu har jag precis vräkt i mig en enorm bakisfrukost deluxe! Vi snackar ägg, youghurt, kaffe och pålägg med macka. Gött! Blev inte så mycket bilder tagna i går men de få som blev slänger jag upp lite senare! Så här såg jag ut i all fall (och spillde givetvis rödtjut på min vita blus. Sicket jävla drägg man är då...höhö)


Helg!

Ja jösses vad gött det ska sitta med tre lediga dagar nu alltså. Sitter här och har värsta fredagsfeelingen redan nu. Gött mos.
I morgon är det full rulle som gäller. Vi ska in till stan på förmiddagen och storhandla. Självklart ska jag även försöka hinna med en snabb veva på stan också men allra först har jag klipptid. Mitt huvud behövert säger jag bara. Så himla bra tajmat att få håret fixat inför kvällen då jag ska knöka runt med 2000 käringer inne i arenan och dreggla över Brolle. Mhm.
Hoppas ni andra får en forsatt fin kväll så hörs vi i morgon!

Bye bye långa håret!

Koka soppa på en?

I går ville Vide hjälpa till att laga mat men man undrar ju lite vad det är för mordisk sida han bejakar när det visde sig att det stod kokt bebisdocka på menyn...

Lite babyspenat på det där så är saken biff!

Kladdigt

Hej hopp!
Dagen har fortsatt i slapphetens tecken. Kom så långt att jag i alla fall tänkte tanken att mösa mig ut på en promenad men jag bakade kladdmuffins i stället. Det är också en form av motion säger vi. Ptja och nu väntar jag väl mest bara på att de ska svalna så jag kan provsmaka en eller två...eller tre.

10 November

Godmorgon! Oj vilken sovmorgon vi fick i dag eftersom Vide sov till tio. Fast så kom han ju i säng sent också. Nu har vi inte hunnit mer än att äta frukost. Slappt värre! Vides blåtira blev flrresten inte så enorm som jag trodde. Syns bara ett litet märke. Skönt!
Ingen blåtirebild men en frukostbild.


Blåtiror och köttfärssås

Hej på er!
En lite sen uppdatering från eran kära lilla nattuggla (eller rugguggla snarare).
Arbetsdagen gick som en dans såklart men den där extra timmen kändes allt bra lång. När jag kom hem var det ingen Videung som kom och mötte mig (och ingen annan heller för den delen) för han befann sig hos sin lilla farmor och farar och dit var även vi bjudna på middag. Passade mig ypperligt eftersom jag var både trött och hungrig. Svärfar hade kokat ihop smaskig spagetti med köttfärssås. Vi spenderade kvällen där och Vide passade på att skaffa sig sin allra första blåtira. Ajaj. Ska bli intressant att se hur gul och blå han är på lilla kinden i morgon...
Nu ska jag väl mest bara slappa vidare här och slänger antagligen in handduken inom en snar framtid för efter den här långa arbetsdagen är jag som sagt ganska trött.

Tystnaden som uppstår när det finns något annat att läsa på jobbet än typ Hemmets journal...


Koja? Hydda?

Ja i går "byggde" vi ett litet krypin till Vide. Hydda, koja ,skrymsle under trappen kalla det vad ni vill. Mycket uppskattat var det i alla fall.




En till award

Den här awarden fick jag av fina Sandra. Vet inte om jag har svarat på den här förut men vi kör i vind som det heter.

1. Varför började du blogga?
Syrran började och jag apade efter. Har haft samma blogg ända från starten så vill ni få er ett gott skratt så läs från början (eller nä förresten gör inte det!) Jösses säger jag bara. Nu är jag fast i skiten och kommer aldrig någonsin sluta (som det känns nu i alla fall).
2.
Vilka bloggar följer du?
Massor! Kanske ska göra ett helt inlägg med favvisar? Jag är ständigt på jakt efter nya bloggar så läser du här och har en blogg så kommentera för sjutton gubbar så jag hittar jut dig.
3.
Favoritfärger?
Rosa och rött ihop, orange och rosa ihop, turkost och rött ihop och grönt och blått ihop. Gärna randigt. ÅH!
4.
Favoritfilm?
Hatar verkligen den här frågan eftersom det aldrig finns endast en och jag kan aldrig välja. Men några jag gillar är Scott pilgrim vs the world, Memento, De tolv apornas armé, New york I love you och i princip allt med Leam Neeson (hur det nu stavas)
5.
Vilka länder drömmer du om att besöka?
Jag älskar ju att resa och det finns många länder man skulle vilja besöka. Venezuela hade jag och Håkan tänkt åka till för några år sedan så dit kanske vi styr kosan. Vill väldigt gärna tillbaka till NY igen!

Jag skickar Vidare den här awarden till alla som känner för att svara på dessa frågor! (Gärna Dianus eftersom du paintar dina svar så vackert)

Så här seriös var jag för övrigt i början av min bloggkarriär. Dagens outfit och allt!


9 november

Mörrn!
Nu är det så här att jag jobbar lång dag i dag. En väldigt lång dag men det ska självklart bli lajbans ändå. Kommer givetvis att tidsinställa ett par inlägg.
Det hände något fruktansvärt tragiskt i går. Jo alltså efter min och Håkans glöggfest så är jag redan spytrött på allt vad julsmaker heter. Illa! Förmodligen är det som med lösgodis, jag är på't innan någon hinner säga pippakaka.

Vide fick smaka chokladkex i går men det märks väl inte? Närå det gick helt obemärkt förbi. Inga fläckar fick vi på soffan heller...


Söto!

Vuxenpoäng

Hej!
Inskolningssamtalet gick bra! Vide ville självklart inte följa med hem. Hallååå eller! de andra barnen satt ju och åt och hade flera rum fulla med skojiga leksaker och böcker. Följa med tråkiga mamma och pappa hem var ju det sista Vide wild ville höhö. Det ska nog gå bra med den här inskolningen får vi tro. Feta vuxenpoäng man samlar på sig nu alltså. Känner för att äta glass till kvällsmat en vecka, ligga med fötterna på huvudkudden, pilla in en ärta i näsan, hoppa i vattenpölar eller vad som helst för att väga upp.

Dock blir det ingen glass i kväll men lite glögg och ballerina pepparkaka ska sköljas ner med lite skvaller.


8 November

Yo!
Jag är vaken och har frukost i magen. Har även hunnit kletat på lite macara för att slippa se helt döende ut och snart är det dags att väcka en powernapande Vide och dra på inskolningssamtal. Wie!
Hörs sen!

Bortglömda paltor

Här sitter jag och päser. Har för en stund sedan klämt i mig en stor portion köttfärssås (på älgfärs) och spagetti. Alltså jösses vad äckligt det var att steka älgfärs då! Vet inte varför men det riktigt vände sig i magen. Fast gott som fan var det ju såklart när det var färdigt. Snart ska jag pallra mig till jobbet och jag är lite smått störd och har packat badkläder för att simma i morgon bitti när jag går av. Någon som vågar satsa en tia eller två på att det faktiskt blir av? Jag måste hur som helst gå dit för jag glömde bikinin när vi var där sist. Det var även jag som skrattade rått åt Håkan när han glömde sina badbyxor en annan gång (och Vides vid ett annat tillfälle) Vilket jävla pucko du är höhö hur kan man glömma badkläderna liksom höhöhö.
...
Ridå.

En härlig sommarbild på det här bara för att jag just nu knappt kan se handen framför ansiktet. Jävlamörkerhelvete.


Award

Jag har det sista fått två stycken awarder som jag inte fått tummen ur att svara på. Den första kommer här och den fick jag av fina Emma.
Jag ska avsluta ett gäng meningar och skicka vidare till fem andra bloggare. Nu köööör vi!

1. När ingen ser eller hör mig...sover jag förmodligen för annars hörs ju och syns jag menar jag höhö.
2. Jag går aldrig hemifrån utan...förståndet. Det måste man alltid ha med sig...och i-Phonen också såklaaart.
3. Min blogg heter som den gör för att...jag har dålig fantasi helt enkelt.
4. Om jag vågade skulle jag...Finns mycket jag skulle göra om jag bara vågade. En dag kanske...
5. Om tio år kommer jag att...vara 35. Lite rynkigare, lite snyggare, lite roligare men absolut inte bitter eller 40-årskrisig...inte alls!

Fem fina bloggare som får den här awarden av mig är
Sandra, Sandra, Anna, Ida och Dianus!
Go go go!

Hej jag har ingen haka men en Håkan...

7 November

Tja!
Sen update i dag men vi har haft långt frukostmys jag och Vide sedan har jag plockat och fixat lite samt ringt några viktiga samtal. Har några kvar så det blir til att sitta och klämma i telefonen ett tag till (det där lät ju helt normalt).
Jag jobbar i natt och är ledig i morgon förutom att vi ska på inskolningssamtal på Vides förskola. Åh jösses vad konstigt det känns. Han börjar ju inte skolas in förren i december men tiden i morgon var den enda vi kunde både jag och Håkan. Försökte förresten filma Vide när han säger mamma i går men han var inte på det humöret. Han pillade sig mellan tårna och stoppade sockluddet i munnen i stället. Mycket charmigt men inte riktig det jag var ute efter haha.

Bustrollet


Ett inlägg om bland annat väteperoxid

Hallå där!
Nu är jag färdigjobbad då och gissa vart jag har hamnat. Soffan! Precis där jag tänkte att jag inte skulle hamna. Hade liksom tänkt städa eller göra något annat vettigt och husmorsaktigt men synd då att det är helt mörkt redan. Då får man blogga i stället. Joråserrusåatt...
Hur har eran dag varit?

Justeja jag har ju glömt berrätta att jag i går nyttjade en stor mängd väteperoxid. Nu är det väl egentligen bara en klippning som fattas för att jag ska bli människa igen.
Hej hej egobild!

Koftan kommer från ginatricot för övrigt och jag har så gott som flyttat in i den. Löööv it!

6 November

Hej hej!
Här sitter jag och slöar och ska snart gå till jobbet. Fick sovmorgon i dag för grabbarna har gått hem till svärisarna för att fortsätta glasa in deras altan. Blir så fint så! funderar på vad jag ska passa på att göra efter jobbet när jag har huset för mig jälv. Baka? Städa? Dansa på bordet? Den som lever får se.

I går kväll var det ingen som dansade på bordet i alla fall. Trevligt soffsällskap jag fick dras med då..

Hoppas ni har en bra söndag så hörs vi lite senare!

November är det visst

Ja man har ju inte alla pommesfrittes på tallriken alla gånger. Självklart är det fjärde november i dag och inte oktober. Min hjärna lever i en egen liten tidzon...
Men egentligen hinner jag varken dividera om hjärnceller eller månader för nu ska vi packa ihop oss och gå till badhuset. Min novemberbleka kropp känner egentligen inte för det men min stackars förfrysta rumpa längtar så desperat efter att parkera sig i bastun så då får övriga kroppsdelar bara hänga med helt enkelt.
Vi hörs lite senare!
 

4 Oktober

En liten rastuppdatering. Jobbar till fyra i dag så vi får höras efter det. Ingen bebis så långt ögat kan nå tyvärr. Syrran sitter hemma och surar och moster också höhö. Jag har ju till och med utvecklat stressutslag på armarna säger vi...men det är en annan historia det. Nu ska jag slappa färdigt och sedan återgå till arbetet. Hörs sen!


Vattnet har gått!

Hej vilken dag! Mycket trevligt med fikabesök en vanlig shleten torsdag (och pajen var såklart aset god). Jobbet i kväll gick som en dans och som ett perfekt avslut fick jag ett telefonsamtal från syrran som meddelade att vattnet hade gått och att de skulle åka in till förlossningen. Sicka flaschbacks man får från när man själv skulle i väg. Som man hade gått och oroat sig i nio månader för om och hur man egentligen skulle känna att det var på gång. I böckerna står det typ att man känner ett tryck i magen...eh tillåt mig ett hånfullt leende. Känns det som mensvärk upphöjd till tusen och som att bebisen tänker kliva ut bakvägen ja dååå är det dags att trampa plattan i botten till närmsta förlossning bara så ni vet höhö. Så förr eller senare alldelles snart så är jag i alla fall moster igen! Wihooo!

och Vide får en till liten kusin att leka med.


Pajigt

Ja den ser kanske inte mycket ut för världen men den luktar förjädra gött och kommer säkert smaka smaskens eller vad tror ni?

3 November

God morgon god morgon.
Här kickade Vide igång dagen redan kl 07.30 men själv fick jag dra mig en halvtimme till. Inte helt fel. Annars har morgonen mest bestått av soffmys för killarna...

...och pannkaksstekning för min del. Mums!

Nu hade jag tänkt sätta igång och städa lite. Eller MYCKET rättare sagt men först ska jag bara soffslappa lite.

Slut i rutan

Hej på er!
Tänkte göra lite ljud ifrån mig innan jag går och lägger mig.
Kul att komma in och läsa alla kommentarer angående dela-täcke-debatten. Ett ämne som engagerar och upprör minst sagt höhö.
Dagen har varit bra annars. Trevligt möte och hyffsat smärtfritt kvällspass. Fick ett mucho trevligt sms förut så i morgon får vi finbesök av den här snajsiga bruden med familj. Yääh!

Nu får ni sova gott under era täcken med eller utan närgånget sällskap!

Svar på frågestunden del 2

Äntligen har jag fått tummen ur! 

1. Om du vore man, nämn tre saker du absolut skulle göra/testa på.
Eftersom jag redan kan stå upp och kissa så...inget? höhö
2.
Vilken frisyr är fulaste/snyggaste enligt dig?
Alltså något som kan vara snyggt på en person kan ju se lite lustigt ut på någon annan och vise versa men kort hår är snyggt på både killar och tjejer. Fulast är väl hockeyfrilla och när jag var liten var det populärt på pojkar att ha håret snaggat men luggen kvar...typ...någon som fattar? F-U-L-T!
3. Vad kan du inte leva utan (materiella saker). Nämn tre saker och motivera varför.
Datorn! Alltså jag skulle inte ha något liv utan min dator (eller är det tvärt om...?) i-Phone! Mina datorlösa sekundrar så klamrar jag fast vid min i-Phone för utan den har jag inget liv (eller är det tvärt om nu igen...?) Lypsyl! För utan lypsyl har jag inget liv!
4. Hur ofta skurar du toaletten?
Så fort den är ledig...NOT
5. Hur ska man göra för att vara snygg när det blåser?
Alltså övning ger färdighet. Se till att öva ungefär varannan fredag vart femte skottår så är du snart ett proffs!
6. Hur var det med stålmannens bas, har du vunnit den än?
Den står i garderoben! Men man behöver skyddsskägg för att kunna spela på den!
7. Är Håkan släkt med basisten Carl Dalemo i bandet Razorlight?
Japp det är dom! Sysslingar närmare bestämt. Vi är ju så gott som blåblodiga nästan...typ...höhö.
8. Vad skulle du välja: Att bli bjuden på middag och efteråt få veta att du ätit grispenis ELLER hästballe.
Man vet ju liksom inte vad för skit de maler ner i korv så grispenis har man säkert redan ätit utan att veta om det så det tar jag med lite brunsås på tack!
9. Kvällsuggla eller morgonfågel?
Det här med att lägga sig i tid har jag glömt hur man gör. Ska jag jobba så studsar jag upp ur sängen innan jag ens hinner känna efter hur trött jag är. En dag hann jag komma halvvägs till jobbet innan jag hade fått upp ögonen ordentligt höhö. Jag är en nattuggla!
9. Vad jobbar Håkan med?
Alltså han bygger skit. Trycker man på en knapp så händer det något någon annan stans. Kan tyvär inte svara mer utförligt för då måste jag döda er.

Jörgensens egna lilla slav och jag när vi var unga och snygga (alltså midsommar -09)

 


Mobilbilder

En liten instagramskörd sitter väl aldrig fel?








2 November

Men herregud vad nedröstad jag blev i frågan om delat täcke i går då. Men alltså ni som delar på ett enkeltäcke är ni sjuka i huvudet på riktigt eller? Höhö nä skoja bara smaken är som baken i mitt fall väldigt bred så jag behöver mitt egna täcke (och minst en 160 säng...)
God morgon förresten! I dag är det full rulle som gäller. Först ska vi till öppna förskolan och härja (eller i mitt fall sitta på arslet och fika) sedan blir det möte i Vara och efter det direkt till jobbet för ett kvällspass. Har tänkt tidsinställa några inlägg (om jag hinner).

Gissa förresten vem som lipade ihjäl sig i går när Vide sade mamma och fattade vad han sa, märkte att jag blev överlycklig och sa det sjuhundra gånger till. Alltså måste bara filma det och trycka upp i ansiktet på folk för så jävla sött är det!



Dubbel trubbel?

Alltså jag läste det här inlägget inne hos Dianus och kände bara att jag behövde prata ut. Nej inte om mitt tunga sängklädesmissbruk den här gången då utan om fenomentet dubbeltäcke. Alltså använder folk sånt fortfarande? Är ni så där kära eller? Ska ligga och skeda och grejer eller gillar ni bara att svettas? En annan håller sig ju på sin kant och behöver därför ha sitt täcke i fred. Har förvisso testat på det här med dubbeltäcke förr (jag menar jag är ju sängklädesmissbrukare) och det funkade inte ens när man var nykär. Det var ju bara ett evigt slagsmål om nätterna. Ett ryck i täcket här en armbåge i magen där...typ. Hur står ni med dubbeltäcke ut?

Ge fan i mitt täcke säger jag och ser ut som att jag menar det...
resize image

1 November

Hej!
Om ni undrar vart jag har varit så har jag befunnit mig under en sten och tyckte att jag inte skulle krypa fram förren jag var mitt vanliga fantastiska jag igen. Jag är inte riktigt där än men jag kryper fram ändå höhö. har egentligen ingenting att blogga om känns det som eftersom jag inte gör någonting annat än att jobba, äta och skita...typ. Svaren på fårgorna har jag inte skitit ur mig än heller men i stället för att gå och lägga mig i tid i kväll så ska jag sitta uppe och flumma fram några svar. Det är så jag jobbar liksom...
Förresten får mitt liv en mening igen i kväll eftersom Veckans brott startar igen. Blev lycklig på riktigt när jag läste det i tidningen mvh tönten (inte katten då...)

Och bara för att jag är i stort behov av en tredubbel dos väteperoxid så länger jag upp den här gamla bilden som jag snott på fejjan. Vitt hååår <3

RSS 2.0