Onsdagen i Mellerud

Den dagen togs det av någon anledning inte så många bilder. Kommer inte ihåg så noga vad vi gjorde men på förmiddagen hängde vi på stranden i alla fall och det är bara då jag har behagat slänga fram kameran.
 
Wihooo bada!
Stackars faster låg risigt till mest hela tiden när dom här två små klätterpellarna var i farten.
Vide likaså.
När ettåringarna hade provsuttit allas ryggar var det dags för ett dopp.
Mina älskade små blötdjur.
Efter bad kommer fika och Vincent tog på sig uppdraget att packa upp...
Han hittade ett äpple att gnaga på.
Sedan satt han still i mitt knä i hela tre sekunder lagom så att håkan hann knäppa den enda bilden på mig från semesterresan. Tänk om Håkan hade varit åtminstone hälften så fotointresserad som jag är vad roligt det hade varit. Jag kanske kunde ha fått vara med på åtminstone någon bild utan att först ha behövt trycka kameran i händerna på stackarn eller hota med stryk höhö.
 
Så var det med det som det var med det.
Fortsättning följer...

23 September

Go kväll go kväll.
Vad gör ni då?
Själv sitter jag och glor på Hela sverige bakar samtidigt som jag trycker i mig choklad, läser bloggar, hostar lugorna ur mig (jodå även jag verkar ha trillat ner i förkylningsträsket), instagrammar och försöker se ut som att jag lyssnar när Håkan pratar med mig. It's a hard job but someone's gotta do it liksom.
På tal om jobb så har jag även hunnit med det i dag samt att nu i kväll vara på pysselkväll/mat i församlingshemmet med öppna förskolan fast med den lilla (härliga) detaljen att det var barnfrit. Wihooo och så vidare.
Eftersom jag numera är en väldigt dålig bloggare så har jag ju tyvärr inga nya bilder att bjuda på men i brist på annat så slänger jag ut mina senaste instagrammade bilder. Följ mig gärna på instagram, kristinsandgren heter jag där. Jag försökte ju lägga upp en käck länk till den i menyn men det gick ju käpprätt åt fanders ja.
 
1. Kvällens konstprojekt som jag valt att kalla "Överambitiös flora &fauna" 2. Tre charmpellar på Vides förskolefoto. 3. I lördags smetade jag på mig ett par orangea läppar och gick på tjejkväll. 4. Bara ett par timmar tidigare hade jag varit sympatitrött med den här. 5. Ett smygfoto på lekande barn (med darr på underläppen). 6. Dagens sanning om missnöjesröstning 7. En förjäfla god pasta carbonara. 8. och en förjäfla god frukost. 

20 September

Hej och god middag och välkommen till en ännu bredare (i diket) blogg!
Vad tycks?
Sitter ni och läser från telefonen så kan jag lova er att det inte syns någon skillnad (förutom headern då möjligtvis) så in på närmsta dator och kolla in vettja.
 
Jag tog i så jag sprack nästan så nu kan jag lägga in megastora bilder. I like it. Jag har även ändrat lite i menyn men det är något som inte stämmer så jag har planer på att fixa mer där men det kommer undan för undan. Lite kul faktiskt och vågar en bara trycka lite så lyckas man ju till slut få det som man vill. Fast tiden flyger när man sitter vid datorn för helt plötsligt var klcokan 02.00(!!!) vilket betyder att jag kom i säng en aaaaaaning för sent i går. Det i kombination med att barnen vaknade aptidigt resulterar i tunga ögonlock och huvudvärk för mig. Men va fan jag får väl försöka ta igen dom timmarna i natt i stället *hissar upp påsarna under ögonen och slänger dom över axlarna*
 
Hur ser det förresten ut hemma hos er när ni äter frukost?
Får ni kanske möjligtvis sitta i lugn och ro och äta eller slutar det med att ni sitter med två ungar i knät som båda slåss om att få äta upp din gröt? (och folk undrar varför jag är så smal höhö)
Vi kan även konstatera att Vincent visst har ärvt sin morgonfrisyr från sin kära mor...

Test test

Test test test test

Att spendera en fredagkväll

Sitter jag och tittar på idol?
Har jag fredagstacos i ena näven, en snipa brunsås i den andra och ett glas rödvin inom räckhåll? 
 
Nej nej nej. Jag ägnar mig åt ett helt annat slags fredagsmys kvällen till ära.
 
Kodar lite bah. Pillar lite i stilmallar bah. Html-koderna och jag är bästa friens fåräver bah (visst låter det som att jag har en jävla aning om vad jag gör? Visst?)
 
Skärmdump from hell
 
 
Antingen blir det bättre eller så blir det helt jävla asfel. Något av det blir det. Japp.

Anna & Davids bröllop del två

Jomenvisst här kommer då dom sista bilderna från det fantastiska bröllopet i somras. Bättre sent än aldrig som det heter.
 
Efter en fantastisk middag så var det dags för tårta och självklart skulle brudparet skära första biten (fast här ser det mest ut som att Anna tänker skära halsen av sin nyblivna make!)
 
Just det ja det var ju tårtan vi skulle hugga in på.
 
Efter att vi mufflat färdigt tårtan så drog dansen igång.
 
Elinor och Emelie är farligt snygga.
 
Ewe och jag var inte sämre.
 
Sen blev det visst brudvals och allt men det fick jag visst ingen bra bild på...host...
 
Snygga killar fanns det gott om.
 
En vacker dag ska jag orka räkna alla bilder jag har på Royne med en kamera framför ansiktet haha.
 
Mer dans.
 
Jag passade på att ta lite friks luft och slänga mig i knät på dessa sköna damer (för övrigt enda bilden där man ser hela min outfit med skor och allt så ta en ordentlig titt höhö)
 
Svenne var tuff och hård.
 
Väl inomhus igen så hade slipsarna åkt på sniskan som sig bör.
 
fina Stoffe och Elinor.
 
och så här pigga, nyktra och fräscha kan man va klockan tre på morgonen ♥
 
pigga och nyktra som sagt.
 
Denna fantastiska fest avslutar vi såklart med en riktig filmkyss från brudparet själva ♥

19 September

Hej och hallå bloggen.
Nu har det gått ljusår sedan sist (i vanlig ordning). Det är ibland himla svårt för mig att få till de här med bloggningen som ni kanske har märkt. Jobbet ska ha sin tid, familjen sin tid och där emellan skulle en ju kunna klämma in ett litet blogginlägg här och där men inspirationen tryter ju för det mesta. Sen så gick det ju inte annat än att deppa ihop lite efter valresultatet för ett par dagar sedan. Hur är det egentligen möjligt att SD numera är sveriges tredje största parti? Bara här i Kvänum så var det 20,5% av invånarna som lade sin röst på dom jävla rövhttarna. Kvänum go home you're drunk.
Försöker ändå intala mig att det var 87% av sveriges röster som INTE lades på dom idioterna men det är lite svårt.
 
Nåväl nog pratat om politik för i dag.
Jag har jobbat natt den här veckan och gick av i morse så jag har inte varit vaken så väldigt länge. Sitter och baljar i mig kaffe nu och funderar på om jag kanske, möjligtvis skulle orka ta mig ut i solen på en promenad.
Tempot får dock hållas nere för jag har såklart blivit lite skavig i halsen.
 
Fan vad jag klagar. Det är inte mycket som är bra nu men snart rycker jag upp mig.
 
Kika in här lite senare föressten så får ni andra delen av böllopsbilderna som jag totalt glömt att lägga upp (en av mina vanligast skrivna meningar just nu I know.
 
Egenkär som jag är så trycker jag in mitt tryne här så länge. Vi hörs sen!

Tisdagen i Mellerud

Då kör vi på med lite Mellerdudbilder då.
 
Tisdagen var utflyktsdag och vi styrde bilarna mot akvedukten i Håverud. På vägen fanns det massa fin så som den här lilla ön. Hur mysigt ser det inte ut eller?
 
Framme!
 
 
Sötnosar.
 
Vi tog oss till utkiksplatsen där vi kunde få en ordentlig titt på akvedukten.
 
Mycket spännande!
 
 
Här passade vi även på att ta en pizza innan vi drog vidare til vita sannar strand där vi fällde upp våra solstol(l)ar.
 
 
Solglasögon är ju ett måste när man är på stranden tänkte Vincent och snodde sin fasters.
 
Efter att ha badat och ätit glass så var et dags att packa ihop oss igen.
 
 
Inne i Mellerud var det passande nog en bilträff så Vide var såklart lyrisk.
 
Efter utflyktsdagar blir en ju ganska så trött men allra tröttast var nog den här personen <3
 
 
Det var tisdagen i bilder det. Fortsättning följer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 September

Hallå där köp blåbär!
(Visste inte riktigt hur jag skulle inleda det här inlägget så jag gör det på töntigaste möjliga vis. Bra så)
I dag hänger hösten i luften igen och det var riktigt mysigt att gå i dimman till förskolan och lämna Vide förut. Fast han var allt lite orolig för att vi inte skulle hitta till tussilagon i dag när det var så mycket vitt i luften hehe.
I dag är jag helt ledig faktiskt och tänkter således njuta i kvadrat. Synd bara att Vincent verkar ha helt andra planer för dagen och har lagt i högsta gnällväxeln här.
Det får nog bli en tidig tupplur för honom i dag om han ska orka...eller jag menar om jag ska orka...eller jag menar...
 
Hösten är som sagt här (även om vi fick tillbaka lite av sommaren i helgen) men vad gör väl det när jag FORTFARANDE inte har krängt ut alla semesterbilder här ännu (vad ska det bli av den här bloggen egentligen?).
Så även om det ser ut som nedan, ute i verkligeheten, så kommer sommaren att fortsätta ett tag till här inne på bloggen.

8 September

Hej på er!
Nu är jag på hemmaplan igen efter en härlig helg i Stockholm som bjöd på sommarvärme och träningsvärk som med alla säkerhet kommer att hålla i sig till nästa vecka höhö.
Fast konstigt nog så har jag ändå fått mersmak på det här med att springa tjejmil så det känns som att det får bli en tradition det här.
 
Ni vill förstås höra precis allt om mina dagar på vift kan jag tro så här kommer hela helgen i bild och text. Tjoho!
 
Det kan hända precis vad som helst när bönner är på vift och kaoset startade såklart redan när vi skulle gå på tåget i Skövde. Det här med att sätta vagnar i nummerordning går tydligen inte (eller att skriva ut vagnsnumret över huvud taget...) Den ena konduktören sade att vagn tre var längst fram men när vi spurtat hela vägen fram stod där en annan konduktör som sa att vagn tre var längre bak(!) Så då kutade vi tillbaka igen bara för att ännu en gång bli tillsagda att vagn tre var längst fram. GAAAAH så där sprang vi som en kollektiv jojo fram och tillbaka med packning högt och lågt med somliga haltande och hoppandes på kryckor. Det var nog en munter syn för alla som satt på första parkett inne i tåget kan jag tro. Till slut hamnade vi ju rätt ändå och tog oss hela vägen till Stockholm. Till och med tunnelbanan klarade vi av att hamna rätt på tillslut haha.
 
Första bilden fick bli en gruppselfie efter att vi checkat in och är på väg fram "på stan" för shopping. Alla är taggade som ni ser höhö.
Jag och fjällis var bara tvugna att göra av med lite pengar här inne.
På kvällen mötte vi upp min kära mor på Östermalms IP där vi hämtade ut våra nummerlappar och goodiebags. Mamma och Lennart skulle låna min kamera så det är tack vare dom som jag har lite bilder att visa över huvud taget höhö.
I påsen fick man bland anant den här käcka...muggen? perfekt att dricka lite rödvin ur samtidigt som en kollar på kattklipp på youtube innan en knoppar in för natten.
Lördagen var dagen med stort D. Vi grundande med en rejäl frukost samt en shoppingrunda innan vi bytte om och gav oss iväg mot starten på Gärdet.
Nya tajts införskaffades eftersom det var högsommarvärme i luften.
Ett försök till gruppselfie. Jag ser lite blek ut men det var väl nerverna som spökade skulle jag tro...
Meanwhile on Gärdet...
Mamma är redo i fräsiga glajjor.
Evy Palm värmer upp.
Första starten går. Den vita pilen visar vart mamma är. JA hon ställer sig alltid längst fram när hon springer tjejmilen. En annan vill ju gärna hålla sig så långt ifrån eliten som möjligt men höhö.
Här drar ettan (och tvåan tror jag) förbi.
Ungefär nu anländer vi till gärdet och börjar med att ställa oss i den här toalettkön (ja den där massan med folk köar alltså till bajjamajorna). Strax efter halv två alltså efter drygt trettio minuter springer vinnaren över mållinjen(!!)
Det börjar bli dags för start för oss!
Det här tror jag är våran startgrupp faktiskt. Det var en spciell känsla att stå där tillsammans med så mycket folk.
Startskottet gick och iväg sprang vi. Jag tyckte det var riktigt roligt att springa. Man blir liksom peppad av alla runt omkring och det var en väldigt fin bana. Jag trodde inte att jag skulle bry mig om att ta ut mig så mycket men det kom automatiskt den är tävlingsinstinkten. Första dryga kilometern sprang jag men sen fick jag tekniska problem med spotify som vägrade funka och det tog nästan en km för mig innan jag fick ordning på det och då gick det inte fort. Jag gick ju en del men gick då snabbt och när jag väl sprang så sprang jag på rätt ordentigt framför allt i nerförsbackarna hehe. Dom sista två kilometrarna var tunga vill jag lova. Sprang nästan tills jag kräktes där på slutet haha.
1h och 13min blev tiden och jag är sjukt nöjd med det faktiskt. Men den tiden ska slås nästa år såklart.
Bästa supportrarna Ewe och Emelie gav oss varsin ros.
Bananer till förbannelse.
Jag slog mamma också och det var ju det viktigaste hehe.
På kvällen gick vi ut och åt. Eftersom vi var trötta i benen orkade vi bara gå rätt över gatan men det dög bra åt oss. Vi hade gjort oss förtjänta av vin och jag var sjukt sugen på kött haha.
But first let me take a selfie.
Snygga (suddiga) tjejer.
också en selfie till såklart.
Vi tog en drink på fridays på kungsan innan både benen och ögonlocken gav upp. Mycket trevligt.
 
På väg hem; en med kuk åker tunnelbana. Varför brer man ut sig så här? Tur för honom att han inte satt brevid mig för då hade han fått veta att han levde. Jag satt i stället och glodde honom demonstrativt i skrevet hela vägen hem fast det var kanske det han ville vad vet jag.
 
Trots skrevande knäppisar så var helgen lyckad från början till slut och det var mysigt att komma hem till lilla familjen.
 
Ha det gött så hörs vi snart igen!

4 September

Här pågår febril aktivitet för tillfället för jag håller på att packa inför morgondagens resa.
Till min stora förskräckelse så märkte jag nu att Vincent den lilla huliganen har satt tänderna i mina hörlurar(!!!) den där lille gnagaren ligger risigt till nu alltså för hur ska jag lyckas trava fram en hel mil utan musik i öronen? Va va va? Lyssna på fågelsången och flåset av 10 000 andra springande dårar? Nej tack.
HAR DU NÅGRA LUUUUUUURAR SOM JAG KAN FÅ LÅNAAAAA! vrålade jag med min allra mjukaste stämma till Håkan som svarade jajjemän och kommer springande med dom här...
 
"Via direkt kan jag hjälpa till med någonting?"
 
Jo för jag behövde ju se ännu dummare ut än vad jag redan gör när jag springer...
Men vi får väl se det positivt. Med dagens teknik så kanske jag kan hålla någon form av liverapportering på plats så att säga in action 
"Tio sekunder kvar till start och i Stockholm skiner solen från en klarblå himmel. Det är varmt, det är svettigt, det är trångt och höger fot är redan satt ur spel efter att ha tagit några ytterst graciösa snedsteg i samband med något som kallas uppvärmning. "OCH DÄR GÅR STARTEN! Vi är i väg...eller vänta det är vi inte alls. Jag snubblar över mig själv!!! *känner smärtan av trettio par träningsskoprydda fötter som joggar över min ryggrad* Woman down! Woman down! MAYDAY! MAYDAY! *spraaaaak*
 
 
 
*spraaaaak*

1 September

Nämen tjaaaaaaaa!
Nu har det gått våldsamt många dagar sedan sist jag knapprade in någonting läsbart här. SORRY! Vad har hänt sen sist egentligen? Säkert en jävla massa men här kommer i alla fall en lite summering av helgen i bild och text.
 
Efter tio dagars jobb i sträck så var det gött att ta helg i fredags klockan fyra. Kvällen spenderades i soffan med en välfylld ostbricka tillsammans med gubben i lådan framför säsong två av Bron.
 
Lördagen bestod mest av hemmaslapp och fix. På kvällen var vi på den årliga räkfrossan i Vinninga. Alltid lika trevligt.
Tidigare under dagen hade jag fått ett ryck och slängt i dom sista klickarna färg jag hade kvar i burkarna i pallet och hoppats på det bästa. Det blev helt okej om ni frågar mig.
Pappa och den lilla ölen.
Det var dragigt på dansgolvet. Är det förresten bara jag som är rädd om livet när jag går över ett golv med buggande männsikor? Jag ställer mig hellre framför en rusande tjur än får ett buggande bäcken i bakhuvudet.
Min vackra syster.
Pappa är värre än mig när det kommer till att få bra bilder. Upp på scenen bah!
 
Söndagen gick inte lika vilt till...eller jo kanske ändå förresten för klockan 11.00 var det dags för barnkalas. Hurra!
Med fiskedamm förstås.
 
 
Som ni kanske redan har förstått så har det här varit en alldeles förträfflig helg från början till slut.
 
Vad har ni haft för er?

RSS 2.0