Långpromenad, hostmedicin och spagetti

Hej hopp!
Nu sitter jag i soffan och slappar medans Vide sover middag och mamma diskar upp efter lunchen. Jo för henne fick vi ju med oss ut på våran pw förstås. Mucho trevligt! Vi drog en vända på nästan fem km och det satt riktigt gött i det här fina vädret. När vi kom hem slängde jag ihop spagetti med köttfärssås som avslutades med att jag och mamma skulle lura i Vide sin slurk med hostmedicin. Han har bivit förkyld den stackaren och han har en envis hosta. Det var inte det allra lättaste men efter psykbryt från båda lägren så slank den ner med hjälp av en muta i form av ett digestivekex...
nu ska jag bara ta det lungt och ladda inför kvällsjobb. Vi hörs lite senare!

Kolla här förresten vilka snajsiga träningskläder jag fick för mig att köpa i Ullared. En hamnar ju som på elitnivå i ett nafs höhö (syns i mörkret gör jag ju om inte annat...)

30 April

God morgon!
Här har vi precis ätit frukost och ska snart pallra oss ut i det fina vädret på en promenad. Vad det har tagit åt mig undrar ni? Jorå det är nämligen så att våran stegtävling på arbetsplatsen börjar i dag och jag planerar att vinna höhö. Får se hur det går med en icke fungerande stegräknare bara...
Men innan vi slänger oss ut så står tandborstning på schemat!


29 April

Hej på er!
Nu är ännu en helg förbi och den går, tro det eller ej, ännu fortare när man jobbar. Fast än är jag inte färdig utan jag jobbar även i morgon kväll innan jag är lite ledig.
I dag har det varit full rulle kan man säga. Först jobb till fyra och sedan direkt hem för att röja i trädgården tillsammans med min kära mor som är nere på besök just nu. Det där med trädgårdsarbete är ju inte riktigt min grej så jag passade på att gå och luftbajsa lite där på slutet höhö. Grillat korv har vi också passat på att göra i det göttiga vädret. Nu sitter jag i soffan och smuttar på ett glas vin för det är jag ta mej fan värd!

En stor hög med visset böööös blev det.


 


28 April

Ett litet livstecken innan jag slänger mig huvudstupa i säng. Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag i alla fall. Den har mest bestått av jobb och vinerbröd. Fint som snus med andra ord. I morgon är jag på't igen (jobbet i alla fall höhö). Natti natti!

Wienerbroths


Tjusigt så det förslår

Go kväll!
Hur har eran dag varit? Bra hoppas jag.
Ni sitter väl som bäst och fredagsmyser nu kan jag tro. Jag hade nästan glömt bort att det var fredag i dag men tack facebook för att du påminner mig. Det beror nog på att jag har jobbat eller så är det avsaknaden av brunsås som gör mig förvirrad. Nog för att jag har haft en mysig kväll på jobbet men förra fredagen var det lite klass och finess på tillvaron för då drack vi..jag menar hällde vi brunsåsen ur en såssnipa.

Deluxe

Som ni kanske förstår så är det min jobbhelg som tar sin början nu så vi får se hur det blir med uppdateringen. Det får bli när det blir helt enkelt.
Puss å kram!

Alltså...

Bara för att jag snart ska gå till jobbet så börjar det storma och ösregna utanför. Fanhelvetesjävlaskit och så vidare.


Crazy kotte

Jag och Håkan gick igenom kvittot från Ullared i går för att räkna ut hur mycket vi skulle föra över från våra egna konton till det gemensama för saker vi köpt till oss själva liksom. Då stod det crazy kotte på en rad och vi kunde fasen inte komma på vad det var. Vi köpte la inget cräjzy tänkte vi (förutom trädgårdsvantar till mig då...)
Men så kom Håkan på vad det var och det var ju en skojig "boll" som vi köpte till Vide som han skulle få för att vi varit borta hela dagen för att den skulle han säkert tycka var jätterolig. Men det visade sig i stället att han är livrädd för den och den får liksom inte ens ligga på golvet utan måste ligga på bordet för att han ska vara nöjd haha.
Kanske borde byta namn till Scary Kotte?


27 April

God morgon!
Här har vi inte hunnit mer än att äta frukost och jag sitter mest och funderar på om jag ska orka göra något vettigt i dag. Typ riva i trädgården. Vädret ser lite halv oförutsägbart ut så jag håller mig nog inne och grejar i stället för här finns det ju alltid något att göra typ tvätta, plocka, snyta snoriga barn och så vidare. Så får det bli!
Två bilder på kusinerna från i går.


En tumme ner och en tumme upp

Go kvällen.
Ja då har man landat i soffan efter en händelserik och trevlig dag. Barnet är nattat och sambon sitter i andra änden av huset och häckar framför datorn. Själv sitter jag och känner mig som två utsketna päron för en gångs skull. Känner mig lite skavig i halsen och allmänt schleten. Tummen ner! Hoppas verkligen inte att Vide har smittat mig.
Det får nog bli soffslapp resten av kvällen.
Hur har eran dag varit?

Här kommer förresten mitt mysigaste gekås-köp. En one pice i klänningsmodell. Två tummar upp av två möjliga!
Tjip!

Just nu...

...är vi i Vinninga och myser med fika och godis.


26 April

Hej på er!
Nu är jag tillbaka igen så nu kan ni andas ut höhö. Jag överlevde allt ullaredstrippen och fick med mej en hel del bra grejer hem. Hittade till och med kläder till mig själv(!) inte illa...
Får väl slänga upp lite bilder så småning om. I dag är jag ledig och har redan hunnit med en fika hos Eve. Mysigt! Nu är vi hemma igen och sover middag(i alla fall en av oss) och sedan ska vi iväg med syrran plus kottar till Vinninga och härja hos pappa. Full rulle med andra ord så vi hörs lite senare!
Bilder från förmiddagen.



24 April

Hej på er!
Sorry för dålig uppdatering men jag har jobbat och varit på möte och eftersom jag har gäspat mig igenom hela dagen så går jag nu och lägger mig. Helt sjukt jag vet men är man trött så är man. Det kanske inte var så bra att börja slarva med järntabletterna men efter den här tiden så tror man ju att kroppen har återhämtat sig. Kanske borde gå och kolla upp det. Jaja jag får väl knapra i mig dom jag har kvar så får vi se.
God natt med er så hörs vi pigga (hoppas jag) och glada i morgon.


23 April

Hej på er!
Här har ni en schleten gnu.
Har jobbat hela dagen och när jag kom hem så körde jag ett röj med upplockning, disk och tvätt och nu när Håkan och Vide kom hem parkerade jag mig i soffan och då gick luften ur mig helt och hållet. Känner mig nästan illamående av trötthet. Poff! Så bara. Helt sjukt. Kan bero på att jag aldrig kommer i säng i tid på kvällarna och att det någon gång tar ut sin rätt. Så i kväll så får jag inte sitta uppe och uggla i all evighet. Ni kan väl påminna mig?
Vi tar väl ett till gapflabb på det för att höja stämningen...

Bilder från i går

Pizza in the making...

En fin tapet

Farligt stark korv där längst till höger

Discobowling!


Snygg stil...

En skum person som väldigt gärna ville vara med på bild...

Två töntar tihi


22 April

Tjo!
Jösses vad kul det var i går alltså. Först bjöds det på försvinnande god tacopizza och halsbrännsstarka ölkorvar höhö. Efter lite pimplande och genispelande (som jag givetvis vann) så åkte vi till bowlingen där vi bokat bana. Det gick ovanligt bra för mig och jag lyckades få till hela två strikes(!)
Kvällen avslutades med lite röj på dansgolvet inne på Stures? eller har det bytt namn? Bra att man inte har någon koll på vart man är höhö. Slänger väl upp lite bilder senare men först ska jag götta mej med en stor portion glass och massor med nougatsås över hela härligheten. För i dag är man ju inte riktigt på topp om man säger så. Det får vara färdigfestat för ett tag nu känner den här gamla kärringen höhö.

Nu drar vi!

Nu åker vi in till ett par kompisar i lisch för att äta pizza, dricka rödvin och senare falla som käglor på bowlingbanan.
Den turkosa kajalpennan är (som vanligt) på så nu kör vi!
Ni får ha en fin kväll!


Kakbak och en gnutta solsken

Hej hopp!
Här är det lugna puckar för tillfället. Vide sover middag och jag och syrran slappar i soffan men jag ska snart resa mig och hacka upp en degkorv och slänga in kakor i ugnen. Gjorde degen förut och den ska ligga i frysen en stund så den går att skära i bitar. Känner mig som värsta Leila Lindholm och kan ni tänka er att solen har kikat fram? Härligt!
Hej här sitter jag och kikar under snelugg.


21 April

God morgon på er!
Här har vi precis klämt i oss frukost (ja inte Håkan då för han ligger fortfarande och trynar). Jag har fina syrran här på besök och nu sitter vi och sörplar kaffe i soffan. Hoppas ni har en bra start på helgen!


Oj då...

Med vinglaset i ena handen och ha-begäret i den andra så råkade jag visst shoppa lite.



Allt från H&M.
Nu får vi hoppas att det passar och att våren och sommaren behagar dyka upp snart.

Färdigjobbad

Nu tar jag helg och den startar man bäst med en fika på Änglaspis. Ser inte fram emot att ge mig ut i regnvädret igen för att hämta Vide för precis som jag skrev så blev det ju skitväder. Ingen har dött av lite vatten säger kråkan men jag tror fan att jag kan bli den första alltså...


20 April

Hej och god morgon!
Här har ni en pingla som har varit vaken och igång före sju. Med andra ord så jobbar jag i dag och med andra ord så är det här ett tidsinställt inlägg. Hoppas nu bara att jag inte är lika vimsig som i går och häller nyponsoppa på köttbullarna i stället för brunsås höhö. Jag gör en kort dag i dag och det är ju alltid gött så här på en fredag och på det följer en ledig helg som kommer inehålla en del skojigheter.
Men vart är våren egentligen? Enligt yr.no så ska det regna och ruska i dag. Jag vill ju ha sol och solbrillor liksom.

Knäpp lukt och Alcatraz

Hej hopp!
Jag var såååååååå (en millimeter mellan tummen och pekfingret) nära på att skita i att simma förut men Håkans tjat och det faktum att jag hade skrivit här att jag faktiskt skulle i väg fick mig att till slut lyfta på arslet. Så värt det som vanligt. Sista halvtimmen var jag helt själv i bassängen och kunde ta ut bentagen bäst jag ville höhö Sedan satt jag en bra stund i bastun med inpackning i håret och göttade mig men någonting som inte var gött däremot var min nya duschkräm. Köpte den mest för att flaskan var liten och behändig men den visade sig även vara parfymfri och det slutade med att jag luktade som en blandning av micrad plasttallrik och klor. Mums!

Don't try this at home folks
  
Nu ska jag klämma ett avsnitt Alcatraz (eller Alcazar som jag sade i ett förvirrat ögonblick *crying at the discotheque*)
Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi i morrn!

19 April

Hej på er!
Här har det inte varit någon uppdatering alls i dag men jag har jobbat lite extra länge och sedan jag kom hem har jag mest gosat med Vide bus. Snart ska jag vara duktig och gå och simma men vi hörs väl en sväng efter det.
Soffmys <3


Slut i huvudet

Det är jag nu känner jag. Varför fastnar man alltid framför datorn? Nu ska jag försöka att pallra mig i säng för i morgon blir det långdag på jobbet. Tänkte bara avsluta med något skojigt inlägg här innan jag sa tack och hej för i dag fast i kväll går det inte att trolla fram något ur röven...
Tänkte först att jag skulle fylla i en sån där rolig lista som snurrar runt men det orkar jag inte. Dessutom så blir det ju roligare när ni ställer frågorna och jag ger svaren *pekar med hela handen som Magnus Härenstam* (fast han säger ju tvärt om). Kollade bakåt lite i bloggen och för ett år sedan ungefär så hade jag frågestund och nu sitter jag och fnissar hysteriskt för mig själv åt det här. Det får vi göra om någon dag.
Hepp nu ska jag dyka i säng med huvudet före!

också ett härligt gapskratt på det <3

Ordförråd

Vide är verkligen en liten pratkvarn. Ibland förstår man vad han säger och ibland inte höhö. Fast han lär sig mer och mer ord och det är ju så skoj. I går frågade han efter pappa när jag tog upp honom på morgonen men då sa jag att pappa är ju och jobbar. Borte! Sa vide då. Haha dör. BORTE.

Det är reeedig bonnapöjk det <3


Trött tröttare tröttast

Ja jösses vad seg jag är i dag då. Efter öppnis så slängde jag mig på sängen för att tupplura lite och det var bara vetskapen om att det fanns glass kvar i frysen som till slut fick mig att släpa mig upp igen. Det får bli soffhäng fram tills det är dags för mig att pallra mig iväg för ett kvällspass på bästa jobbet.
Hörs sen!


18 April

Nu är vi på väg till öppna förskolan. Hörs lite senare!


Två avslöjanden

Tjo!
Här sitter jag och känner röven domna bort i soffan. Härligt. I morgon får vi hoppas på uppehåll så jag kommer ut och får röra på fläsket lite (eller är det i morgon det börjar regna köttbullar?) För er som på riktigt börjar bli oroliga för mig över mitt plötsliga motionsintresse så är det ju så att jag numera kan titulera mig friskvårdsinspiratör på Kvänumsgården. Det går ju inte att inspirera särskillt många genom att sitta på arslet och rulla tummarna så en bra anledning till att komma igång lite helt enkelt.
Jag hade även tänkt avslöja två saker så här på kvällskvisten. Det ena är ju vart håret kom ifrån. Nä det var inget lössläppt får som råkat illa ut utan det var Heineken som tappade halva sin kroppsvikt i hår bara så där. Så nu vet ni höhö. Det andra är ju att jag har lagt upp för många posebilder här det sista och jag måste ju bara avslöja att det är så här jag ser ut i verkligheten.

Chaaaaa...

Ullared

Japp jag och Håkan ska va kärringar och åka till Ullared nästa vecka så nu är planeringen i full gång och jag har börjat fila på en lista...
Fler saker lär väl tillkomma höhö


Jäla skiiiit

Så gick det med den promenaden. Här vräker haglet ner. Okej vi låtsas att det är pärlsocker. Stora bitar pärlsocker som täcker min chokladboll till altan. Så där nu känns det bättre...


17 April

God morgon!
I dag jobbar jag inte förren i kväll så det ska bli skönt att ha en hel dag med lille gosegrisen först. Fast han hade ju mage att vakna okristligt tidigt i dag desvärre. Redan klockan sju(!) Men så är det ju jämt nästan när jag är ledig eller jobbar kväll, och ser fram emot sovmorgon, så får han för sig att vakna i ottan. Toker. Det blev ju ingen simning i dag som ni kanske förstår. Fattar inte hur jag orkade pallra mig upp på mornarna förr och gå och simma? Kanske kom jag i säng i tid på kvällarna? Många frågor som kräver svar...
Vi har i alla fall hunnit med en mysig frukost och nu sitter jag och funderar på vad vi ska hitta på. Det låg lite snö på marken (va faaan?) så sugen på att gå ut är man ju inte. Får nog greja lite inne. Vad har ni för er i dag?

Trollet



Inslängda handdukar och snigelbananer

Här sitter jag och slappar alldeles själv i min ensamhet. Kvällen har varit lugn. Kråkan var i väg och bowlade och jag och Vide passade på att ha mys i soffan framför ett småkryps liv. Det har liksom inte hänt så himla mycket direkt. När Vide gick och la sig tänkte jag laga lite mat men jag åt choklad i stället...eh...karaktär? Nu får godiset ta slut snart så jag kan försöka leva lite nyttigt igen (hej jag sitter och klämmer på tio kakor blockchoklad) ...eller ja någorlunda nyttigt i alla fall. Börjar bli trött så jag funderar på att slänga in handduken tidigt i dag och på tal om handduk så funderar jag ännu mer på om man ska vara så störd så att man släpar sig upp klockan sex i morgon för att simma. Det återstår att se.

Förresten så har jag ju glömt berätta vad det var som Håkan hade ritat. Visst var det svårt att bestämma sig för om det var en banan eller en snigel. Rätt svar är banan i alla fall (frust, gnägg, skratt). Nu ska ni få något annat att fundera på.
Vart kommer allt det här håret i från?

Mina ben? Håkans rygg? eller Heinekens rumpa? (och nä det är inte jag som har samlat ihop det och lagt det på bordet utan det är han som ritar snigelbananer...)

Tjejkvällen i bilder

Ehurm en viss censur får råda höhö och är det så att man inte vill att en bild ligger uppe så får man hojta till.
Fantastiskt kul hade vi i alla fall och vi laddar väl redan för nästa tjejkväll. Eller hur? Hehe.






16 April

Hej på er!
Nu har jag jobbat en sväng och sitter här hemma och klämmer i mig min matlåda som jag tydligen glömde bort att jag visste att den fanns. Skönt att jobba en kort dag och jag hade sett fram emot att vara ute i solen och greja i trädgården men just nu hopar sig massa svarta moln på himlen så jag hoppas det inte börjar vräka ner när jag är halvvägs från förskolan. Vide sover ju middag där nu så det är därför jag inte hämtar honom fören halv tre.
Jag ska slänga upp lite bilder från tjejkvällen lite senare (seg är ju bara förnamnet). Så länge får ni en bild på undertecknad.

Tjip!

Oh my!

Jag avslutar väl den här dagen med lite glass. Hela dagen har gått i sötspåret så det är lika bra att fortsätta eller hur?


Kristins dagen efter låda

I går fick jag en så finfin present av august. En liten bakislåda med lite smått och gott i som räddar mig denna slappa söndag.


15 April

God morgon på er!
I dag är jag inte på topp om man säger så. Annat var det i går höhö. Tack tjejer för en fantastisk kväll! Men det känns ju att man inte har festat på några månader...
Bilder kommer självklart att dyka upp så småning om.
I dag blir det lugna puckar och jag planerar att ligga på sofflocket hela dagen och surpla smoothie.

Das återställaren


Full rulle och draw something

Ja här har det varit fullt ös hele dan och än är jag inte färdig. Jag har sparat det tråkigaste till sist nämligen dammsugningen.
Men nu ska jag slänga mig i duschen tänkte jag så att jag också ser ut som folk. Så länge kan vi ha lite draw something tema här. Vad är det Håkan har ritat?

Some....thing

14 April

God förmiddag. Här har vi sovmorrnat oss ordentligt och i dag har jag testat en ny sorts frukost. Ska försöka dra ner en liten aning på kolhydraterna och skippa mackorna ibland. Jag älskar mackor och äter det jämt och på jobbet mölar jag i mig knäckemackor på löpande band men det får bli lite ändring på det säger min uppspända mage. I kväll däremot blir det mycket av allt höhö.

Frulle


Ingen vanlig fredag

Hej hopp!
Här har vi precis landat i soffan efter en tripp in till Vara för lite proviantering. I morgon blir det nämligen tjejkväll här och jag hade tänkt att vi även denna gång skulle bada i choklad (och annat gott).
Så i kväll blir det ingen vanlig fredagkväll. Självklart blir det brunsås med tillbehör men rödvinet sparar jag till i morgon höhö. Fast jag har allt göttat mig lite extra i dag ändå. Efter våran PW så drog jag och Vide till Änglaspis och köpte bröd och bullar och myste framför den lilla sjöjungfrun med sånt här gött. Det var vi värda!

Just nu...

...är Vide och jag ute på en PW och njuter i solen


En till nörd i familjen...

Håkan har äntligen gått och blivit med ny mobil! (han har ju "bara" tjatat i snart ett år om att han behöver köpa en ny). Varför det har tagit så lång tid? Han kan ju aldrig bestämma sig. Fast nu har ju Sony Ericsson upphört och det kom en mobil som det bara står sony på och eftersom Håkan älskar sony's pryar mer än vad han älskar mig (höhö) så var valet helt plötsligt väldigt lätt. Han ju bara tvungen att ha den. Det är en smartphone och nu sitter han som klistrad med den hela tiden. Vi satt i går och skulle se på tv och han hade telefonen framför näsa och jag tyckte att han var så sjukt otrevlig! Tills jag kom på att det brukar vara jag som sitter så där hela tiden (och inte sällan med en dator i knät också) eh..?

Håkan kråkan, nu ännu nördigare <3



13 April

God morgon på er!
Här har vi haft en någorlunda morgon trots en utebliven sovmorgon (även om många skulle kalla det att vakna 08.15 för sovmorgon). Tur att jag gick och la mig tidigt i går. Varför är det alltid så att när man ska jobba morgonen efter så blir man aldrig trött och kan sitta uppe hur länge som helst på kvällen och man får riktigt tvinga sig i säng och när man däremot vet att man är ledig så sitter man med ögonen i kors klockan åtta. Helt sjukt.
För övrigt måste jag ha tagit i något fruktansvärt i bassängen i går för jag gick och lade mig med träningsvärk och det sitter fortfarande kvar.
Träningsvärken är en av anledningarna till att det bara har blivit en någorlunda morgon här. Den andra anledingen är att den unge herrn i huset är på sitt allra soligaste humör...eller inte.

Fast nu har han lugnat ner sig igen. Han kom änna av sig när jag drog fram kameran och började jaga honom höhö.

11 April

Här var det dålig uppdatering men jag har i alla fall jobbat och varit på APT hela dagen lång och i går orkade jag inte förinställa några inlägg tills i dag (sånt händer ju) fast det har ju inte hänt så mycket det sista eftersom jag jobbat en del men nu jobbar jag bara i morgon och sen är jag ledig tre hela dar. Tjohej!
Nu har jag i alla fall landat i soffan och tänker inte röra mig en centimeter i onödan. Vilken tur för mig då att min Elle låg i brevlådan när jag kom hem och inte nog med det dom skickade med en extra tidning den här gången. Sånt kan man ju inte annat än att gilla höhö.

Men först lite häng framför datorn!

The och skorpor

Men jösses vilken lam rubrik. Måste slå någon form av rekord med den men det är i alla fall det jag ägnar mig åt just nu. Jag har även varit redig och simmat och det var änna trångt...eller inte. Var helt själv i bassängen ett tag och kunde bre ut mig bäst jag ville (tills tre gubbar äntrade bassängen och det blev trångt på riktigt)
Nä nu ska jag fortsätta knapra skorpor och kika på tv och fnula på vad jag ska göra med mitt hår för så här kan man ju inte se ut. Börjar bli lite väl långt...


Som ett brev på posten...

Ja nu är alla tecken på att jag någonsin varit gravid borta eftersom jag har fått indianer på krigsstigen igen (eller valfri töntig omskrivning av menshelvetet). Blandade känslor såklart. Deppigt på ett sätt men skönt ändå att allt kommer igång igen. Fast jag har ont något djävulskt och känner mig svimfärdig mest hela tiden. Knökar i mig ipren efter ipren för att hålla mig igång. Jobbigt. Jaja det var dagens intressesmurf det så nu kan ni hålla koll på min menscykel om ni vill (för jag har det inte)

Ett annat brev som kom på posten i dag var Vides fina tröja som mamma bytt och den kommer passa perfekt!


Lite ytligt kraffs

Ja jag lovade ju att visa er vad som fick följa med hem från stan härom sistens. Bättre sent än aldrig heter det ju.
På H&M hittade jag en fin knallgrön kjol för bara 49 spänn. Perfa! Sen så har jag länge vart ute efter en ärmlös blus i svart och den satt så bra så det fick bli en i mintgrönt också 99 spännos styck.

Lite blandat bröte. Jag kan verkligen rekomendera den lilla runda burken i mitten. En primer som verkligen är skitbra! Den kommer från maybelline.

Sedan så hade jag ju presentkort på gina och för det fick jag två najsiga linnen (men ack så skrynkliga de ser ut på bilden)

Sen så kunde jag ju inte låta bli de här örhängena heller...

10 April

God morgon på er? Har ni överlevt helgen? Så sade jag till en gamal dam på hemmet en gång och kom på direkt efteråt hur dumt det lät. Något annat som är dumt är att jag i dag inte har någon matlåda till jobbet. Så kan det gå när man är lat och inte lagar mat (rim och reson). Det får bli en språngmarsch till Ica för att proviantera. Lite sånt här skulle inte vara helt fel...


8 April

Hej hopp!
Nu har jag landat i soffan efter att ha firat Håkans bror som fyller trettio. Jag har svullat smörgåstårta, kakor och tårta och varit ungefär lika trevlig och social som en bit gråsten. Att jag känner mig lite lätt överkörd och mosig i skallen i dag är en underdrift. Det känns att man inte har sovit som man ska om man säger så. Jag ska därför dyka i huvudet med sängen före tänkte jag i mitt huvud (förstår ni nu hur trött jag är?). I morgon har jag en liten bloggpaus men jag återkommer på tisdag igen.
Smell you later!

Håkan försöker smygfota mig men det gick ju inte eftersom jag har poseringstourettes och kan lukta mig till en kamera på flera mils avstånd

Ändrade planer

Ja det blir ingen delad tur för mig i dag (eller det blir det ju på sätt och vis) för i stället för att jobba i kväll hoppar jag in och jobbar natten. Det får vi tro blir bra trots lite dåligt med sömn. Ska lägga mig en stund nu och det lär inte bli några problem med att somna som det känns nu höhö. Vi får se hur det blir med uppdateringen här men ni kanske överlever?

Så här fräsch är jag inte nu och kommer defenitivt inte vara det i morgon heller men det gör inget


7 April

Morrn morrn!
Hur har ni det i dag? Påskäggskoma någon? Det går ju inte för sig det är ju först i dag den ska infalla liksom. Fan jag har ätit ihjäl mig på både påskgodis och ägg innan det ens är påskafton. Dålig tajming. I dag jobbar jag i alla fall en delad tur så vi får se hur det går med bloggningen (är det ens någon som läser under påsken?) Har ungefär hundra läsare färre per dag nu under storhelgen. Hellooooo släpp påskägget för en sekund och kika in här vettja höhö. Inte många som bloggar heller. I går kväll var jag så desperat efter uppdatering att jag till och med gick in på Hanna Widersteds blogg. Shame on me...
Ja jag och Håkan trotsade i alal fall påsken i går och frångick icke våra fredagsrutiner. Det var brunsås och rödvin på menyn som vanligt och för er som undrar hur det ser ut i köket när jag lagar till toppklassig cuisine så har ni här en bild på spektaklet...

Snön faller vit på taken, endast påskharen är vaken

Ja jag lyckades ta mig hem till slut trots motvindigt skitväder men om det nu nödvändigtvis måste snöa så kan det väl vräka ner vertikalt och inte horisontellt som det gjorde i dag. Det flög ju in i näsan och vidare liksom.
Jag hade ju i alla fall ångan uppe efter jobbet och passade på att uttnytja det faktum att varken Håkan eller Vide var hemma till att städa. Ja ni läste rätt! Jag slängde mig alltså inte på soffan med huvudet före som en normal människa skulle göra utan jag S T Ä D A D E. Fint blev det och lagom till att jag var färdig kom killarna hem och med sig hade dom påskäg från svärisarna. Nu vet ni ju vad jag kommer pyssla med ett tag framöver.

Men en fredag är en fredag är en fredag som jag brukar säga och påsk eller ej här ska det bli kött, potäter och brunsås! 

Motvind

Jahapp nu har jag jobbat färdigt för dagen och måste alltså pallra mig hem i det här jävla skit snövädret...


De sista bilderna från Teneriffa

Japp här kommer den sista bildbomben från resan. Sista dagen hängde vi mest vid poolen som dagen innan.
Paparazzi-familjen


Det var ungefär dom bilderna jag tog på dagen. Fram emot kvällen bestämde vi oss för att gå en sväng före maten.

Vi hittade en gammal...eh...bondgård?


Där i bakgrunden ser man ena delen av hotellet (den delen vi bodde på)

Så kom vi fram till havet!

Vi vandrade tillbaka till hotellet och hann sörpla i oss en mojito innan det var dags att bege sig till den asiatiska restaurangen där vi hade bokat bord.

och man kunde ju lungt säga att vi hade sparat det bästa till sist. Fy fan vad gött det var. Här är en bild på min förrätt mmmm. (varmrätten var så god så den slank ner innan jag ens tagit bild på den)

Herrarna Dalemo

Hotellet by night

Dagen efter var hemresedag och det här var enda bilden som togs när vi står i receptionen och väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen.

Det var den resan det och jag är redan sugen på nästa som vanligt. Får se när och vart det bär av.

6 April

God morgon!
Glad påsk och allt sånt för det glömde jag ju skriva i går. Hur firar ni påsk i år? Själv ska jag spendera den mesta tiden på jobbet men det gör mig ingenting eftersom vi inte är några riktiga påskfirare här. Tur att man trivs på jobbet i alla fall.
Men det är allt lite synd om mig ändå för jag tror att jag har gått och blivit lite allergisk på gamla dar. Har fått utslag som svider på händerna och likadant på tungan. Vet någon vad det är för fel på mig? Orkar inte googla...
Jag är ju inte den allregiska typen liksom så det här känns ju lite bökigt. Kan man förresten bli allergisk bara så där hux flux?

Eh? Många frågor som kräver svar vill jag nog förmedla med den här egobilden från Teneriffa.

Nytt till Vide

Kunde inte låta bli att shoppa med mig lite till Vide från H&M. Den där luvtröjan har jag kikat på länge och gula fejkconverse måste han ju ha så han kan matcha sin mamma.

Håkan kråkan

Ni verkar vara flera stycken som inte tror på rumphistorien men den är helt sann jag lovar. På tal om Håkan, när man hittar sådana här bilder i telefonen känner man ju mest bara för att skaffa tredubbelt kodlås höhö.


5 April

God morgon!
Hur har ni det?
En annan har ju varit vaken sedan länge och jag har hunnit med ett återbesök på gyn. Både moderkakan och fostret skickades ju på provtagning men inga fel hade hittats. Inga tecken på infektion utan allt hade sett normalt ut. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Det hade ju kännts bättre om man hade haft en orsak till varför det gick som det gick. Sånt är väl livet helt enkelt.
Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi lite senare!

Sötpluppen i går


Att kunna se hela bilden

Jag har ju lite som hobby att fota och jag är verkligen ingen expert men jag har i alla fall förmågan att kunna se "hela bilden" innan jag knäpper den. Håkan däremot har lite svårt för detta och det visar den här bilden tydligt.
Han skulle fota poolbaren tänkte han men råkade få med något annat i bild utan att vara medveten om det...
Ser ni vad?

Jag skrattade i ungefär en kvart när jag bläddrade igenom bilderna i kameran och fick syn på denna.


Skvaller gånger två

Nu har vi landat hemma och medans Vide äter lite mat så ska jag frossa i skvallertidningar och när han är färdig ska vi ut i det fina vädret igen.


Lunch

Nu har vi stannat till för sallad och tårta på Henrys café. Självklart tog jag salladen med lufttorkad skinka. Som jag har längtat!


4 April

God morgon på er!
Här har vi tagit sovmorgon hela familjen och har precis ätit frukost. Lite sent kanske men så kan det bli ibland. Vi är lediga i dag och har tänkt åka in till stan och köpa en sandlåda till lilleman (även fast han hade med sig halva dagis sandlåda i luvan i går så sand behöver vi inte köpa höhö)
Jag kommer blogga från mobilen och lite senare i dag kommer det dyka upp ett klockrent Håkan-inlägg här som ni Håkan lovers får hålla utkik efter..
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa till mig lite. Hörs lite senare!

Den obligatoriska frukostbilden


Tokigheter

När jag ändå är igång och chockar folk så är det väl lika bra att fortsätta tänkte jag och gick och simmade.

Craaaaazy person!


Stolt som en tupp

Det är inte bara mamman i familjen som har påskpysslat den här veckan. I dag när jag hämtade Vide på förskolan hade han med sig ett egensnickrat skatbo hem. Så fint så jag nästan lägger till lipen. Det råkade ut för en liten olycka på färden hem bara då det flög ur vagnen och jag råkade trampa på det men det klarade sig bra ändå som tur var. Shysst morsa som trampar sönder lilla barnets pyssel liksom...


Fikapaus på Änglaspis


Teneriffa dag sex

Fredagen spenderades i solstolarna vid poolen och vi rörde oss i princip inte fören det sög i tarmen av den ena eller andra anledningen.
Fast vi fick såklart turas om att passa en badsugen liten plutt.


Sedan drog Håkan iväg en sväng med kameran och det blev väl fina bilder (förutom en men den ska tillägnas ett helt inlägg höhö)


Vide passade på att testa tennisbanan


Lite mys och godisätande på hotellrumet innan vi skulle...

...spela minigolf!

Och självklart så skulle mini me spela minigolf <3

En framtida karriär?

En del udda tekniker visades upp...

Efter golfen så gick vi och käkade och svärfar placerades mitt framför en brandsläckare. Märkligt för jag har för mig att sådana inte får blockeras höhö

Vide fick en stooor portion spagetti och som han vräkte i sig. Han älskar spagetti.

och det var den dagen det. Fortsättning följer...

Min kväll

Jag chockade både sambon och grannarna genom att gå ut och påta i trädgården...eller nja nu ljög jag lite jag påtade i två krukor närmare bestämt. Planterade två påskliljor och pyntade med ris och fjädrar. Är det påsk så är det. Fast jag har ju varken fixat riset eller påskliljorna själv utan det har jag fått levererat till dörren av svärmor. Tack och bock.

En risbuske till stora entrén och en lite mindre till den andra ingången (den blöta fläcken på trappen är jag efter allt slit)

Det är inte vackert men tur att påsken inte varar så länge då höhö


Pottan

Vide har ju gått och blivit med potta. Tänkte att det var dags att börja lite smått med den. Än så länge har han bara suttit på den utan att göra någonting i men han verkar inte tycka att den är läskig eller så snarare tvärt om och det är ju bra (även om det är svårt att sitta still en allt för lång stund...)

Är det någon av mina läsare som har några pott-tips så tar jag tacksamt emot!




Teneriffa dag fem

Torsdagen var även det en utflyktsdag då vi begav oss upp på Teide. Det var en väldigt vacker bussresa uppför men det gick liksom inte att ta några vidare bra bilder genom rutan.

Här har vi hamnat på "stationen" på Teide och därifrån kunde man fortsätta upp i en linbana men det sket vi i och tur var väl det för den stod still.

Fin utsikt


Eftersom vi var på så hög höjd så var det bara tio grader varmt ute så Vides vinterjacka fick åka på

Efter en fika åkte vi ner en liten bit igen till en plats där vi kunde ta lite bilder. Här ser ni Teide och ett stycke svärmor höhö





Håkan hittade en söt ödla på hemvägen

Sedan blev det inte fler bilder tagna den dagen men vi hängde säkerligen lite vid poolen och käkade som vanligt höhö.
Fortsättning följer...

2 April

Mörrn!
I dag jobbar jag men häng inte läpp för det för jag tidsinställer såklart ett par inlägg. Vi börjar med kalasbilderna från i går (är det någon bild ni vill att jag tar bort så säg till vettja)

Huset var så fint kalaspyntat och bordet var fullt med godsaker


Älskar vimplarna!

Ballonger överallt

Barn överallt <3


Efter fika och lek var det dags för fiskedamm och självklart fick födelsedagsbarnet börja


Fiskedamm = glada barn

Vide fick också fiska...

och ville genast öppna sina såpbubblor

Efter lite mer lek så tackade vi för en finfin fest och fick promenera hem i motvind, snöblandat regn och hagel. Härligt.


Dagens roligaste



Vad det var för present? En påse med götta från Amalias Fröjd såklart och inget annat men det är klart det går ju att misstolka höhö.

Färdigkalasade

Ja då har vi landat i soffan jag och Vide efter ett röjigt barnkalas. Jag har glass och rulltårteklet både högt och lågt men gött vare!
Fullt med barn och mammor som sprang om varandra haha blir ju så när de små har myror i brallan. Massa gottigt fika har vi klämt i oss men när Vide fick syn på fruktskålen så var det ju givetvis ett äpple som fick hela hans uppmärksamhet. Men Vide! Ät maränger! Det är dyr...jag menar gott höhö.
Har tagit massa fina bilder men de slänger jag upp senare eller i morgon. Är det någon av de inblandade som inte vill att du eller ditt barn ska synas på bild så hojta till.
Nu ska jag fortsätta frossandet genom att övertala Håkan om att varsin pizza blir bra kvällsmat. Tror inte det blir så svårt...

Så här såg jag ut innan jag drog i väg på kalajs (jag var gladare än jag såg ut jag lovar)

Tänk vad mycket man hinner

Ja oj vad mycket man hinner med när man går upp i ottan. Man hinner till exempel äta två frukostar, se på tre avsnitt av project runway, irritera sig över att det inte finns en enda av bloggarna jag följer som uppdaterar så dags på dygnet en söndag, nicka till i soffan...eh?
Men lite nytta har jag även hunnit göra så som att:
Slå in ett prickigt paket (Vide har nämligen blivit bjuden på sitt allra första barnkalas)

Ska man på kalas så måste man ju ha kalasnaglar

...okej så där jättevärst mycket nytta har jag kanske inte gjort men jämför man med resten av familjen så har jag legat på högvarv. Håkan har legat och sovit till nu och Vide har tillbringat en stor del av förmiddagen inne i den här korgen (och haft jättekul tydligen) <3


1 april

God morgon på er! Här sitter ett trött vrak kan jag meddela för klockan 06.56 kände Vide att det var dags att sätta igång sirenen. Grinig till tusen har han varit också. Pust. Morgonstund har kaffe i mun är mottot för denna morgon. Snark.


RSS 2.0