Jaha

mätt och trött är jag nu. Har inte varit hemma så mycket i dag så det har inte blivit så mycket bloggat.
mamma kom hit lite innan tolv i dag och vi åkte till syrran.Gosade med Hugo, åt falukorv och stuvade grönsaker, fikade och annat bröte. Sedan åkte jag och jobbade. Lugn kväll sådet var bra. Har även sökt ett nattjobb på kvänumsgården som ligger "granne" med mitt kära Tornumsgården. Får se om jag får det. Är ju på 64 % och då vill jag jobba upp resten på tornumsgården om det går. Den som lever får se.

Nä fy helvete vad trött jag blev. snark. tur man är ledig i morn.

30 september

Jaha då har denna månaden snart gått också. tiden går.
Sitter här och äter min absoluta favoritfrukost loops flingor. kunde inte låta bli att köpa det i går. mums.

nu ska jag läsa bloggar

Vilken ska man ta tro?

Jag älskar den röda.syns inte så bra på bilden men den är knallröd


Sitter här och blegar

Har sett på idol. fy fan va kassa alla är eller?Får hoppas på killarna.

Kråkan och jag har varit och handlat. Träffade lite "kändisar" som tex augusts brorsa.
Massa pant hade vi med oss också. en hel säck från när vi hade fest tex, som tur var tog håkan den fy fan va den lukta!

i alla fall. Har köpt hårfärg också. Jag har blivit knäpp men jag tror det kan bli bra.

29 September

tjoho. sitter på kråkans jobb, själv har man jobbat färdigt för i dag. väntar på att mamma ska komma och hämta mej så ska vi fika.

Förresten...

Har glömt skriva om vad som kom på posten. Efter sommaren brukar alla vikarier få någon liten present som uppskattning. Förra året fick vi lotter och då vann jag minsann 175 kr höhö. I år fick jag en biobiljett och kolla vad som stod på den.



Gulligt va? 

.....

jaha. då har man kommit hem från svärföräldrarna då. Håkan skulle lära dem använda internetbanken.Jag han ta en lång dusch och annat pill fast ändå hade dom inte ens kommit halvvägs.tjena blixten.så söta så.
Mor och far har varit här i dag också och fikat och sett på bilderna. dom tyckte det var väldigt fint. Pappa fick även tillbaka sin resväska och det var ju bra för han ska ju åka till kanarieöarna framöver,för andra gången det här året, jävla fusk.

heppimorn blir det jobb 7-13.Efter det ska jag ta ett snack med chefen tänkte jag. Sedan omdet är najsigt väder ska jag gå hem tänkte jag. Måste röra på fläsket nu efter mina två frossarveckor. Har ett paket från H&M att hämta ut också. Sedan när kråkan slutar ska vi åka in och storhandla för det ekar rejält i alla skåp här hemma.

Fullspäckad dag med andra ord.

28 September

Då var man uppe och igång då. Jobbade ju i nattoch det var ju ett tag sedan sist,har vart en jättekörig natt. Helvetet började ju bra med att man inte fick någon rapport av hemtjänsten.nötter. jaja nog pratat om jobb.
Jag är ledig idag och mamma ringde förut och hon kommer hit i eftermiddag. då ska jag visa henne alla bilder från egypten.

näpp nu blir det frukost. Hamburgare och pommes höhö

27 September

Sitter här och äter pizza som blev över från i går. Har jobbat i dag 7-13 och ska göra natten också 21.15-07.15
Så nu ska vi se påf ilm jag och kråkan och sedanska jag försöka sova en stund.

läjter

Mer bilder

från vårat äventyr i öknen


Jag och världens minsta tant

Beduinerna hade en egen moské






Fortsättning följer...

Kråkan har landat...

nu saknas bara päronen + syster så är det snart pizzatajm. Håkan är lite bråkig.Han körde iväg mig från sin dator så jag kan inte fortsätta spela sinking island.jag ska giva honom på moppo.

jaja skenbart snart då.letade på youtube efter klipp men såklart fanns det inga. skumt.

 


Jag är bäst

Lossnade till slut i spelet så nu har jag suttit ett tag. Ganska bra spel måste jag säga. Mycket springa runt och tjöta och irra runt i korridorer och hissar och bröte, mindre kul.
jaha nu vill jag ha pizza liksom.


Morr

Har testat ett nytt spel som verkar bra men såklart har jag fastnat efter tre sekunder. helvete. MItt tålamod är ju inte det bästa heller. Sinking Island heter det i alla fall. Får väl försöka igen efter jag har ätit, kan ju vara hungern som gör en trögtänkt, vi skyller på det. Min vitlöksbaguette står i ugnen och luktar gott. Ska snart hugga in på den.


26 September

Tjoho. Uppe och igång har man varit ett tag nu. Satt igång en tvätt och plockat iordning lite smått. Har redan hunnit stöka till efter svärmors städning. Får se till att ha det snyggt tills i kväll för då kommer familjen Dalemo hit och ska äta pizza med oss och se på Skenbart (universums bästa film) Vi tyckte vi skulle bju dom på det eftersom dom har varit så hyvens och passat kattskrället.

Ska banne mej bestämma pizza redan nu,  har vart sugen på det i två veckor ju.
 
Nu ska jag snoka i bloggar

Lite fler bilder

Vi var på ökensafari.Racer med jeeparna. Jalla jalla!


Massa tyskar, de är som egyptens gräshoppor...


Våran tuffa jeep. I egypten kan man köpa sitt körkort så det är därför jag sitter bakom ratten höhö

Rödahavsbergen






Sådär nu får det vara nog, Fortsättning följer

25 September

Tjosan. då var man hemma från kneget då. Har jobbat delad tur i dag så det är därför jag inte har bloggat nåt. Försov mig såklart i morse jävla ärthjärna. Hade glömt ställa larmet men av rena turen vaknade jag klockan 7 och tittade som en idiot på klockan och trodde jag var kvar i egypten, sedan gick det upp ett litet ljus så då fick man eld i baken. 07.10 infann jag mig på kontoret så dom andra han inte börja innan jag kom dit i alla fall. hatar att försova mig.
nu ska vi i alla fall se på idol, Håkan ska äta nyponsoppa och jag ska äta dajm som jag har fått av en söt liten tant.

lägger nog ut lite fler bilder sen


24 September

tjoho. börjar dagen med lite bilder tänkte jag. Det blev över 500 bilder tagna så det finns ju en del att visa.
Här kommer några från hotellet/hotellen.(två hotell satt ihop och man fick röra sig fritt över hela området)

Håkan plaskar i poolen
 
Strandpromenaden

Terassen...hur det nu stavas

Utsikten från våran ballkong

Entrén



Stranden och det klara vattnet


Det här får duga så länge. Det kommer mera

23 September

Kamelen har hittat hem!
Har ni saknat mig? Jag har saknat er i alla fall. Har haft två underbara veckor med sol från en klarblå himel, dromedarer, pyramider, öken you name it! Jag är numera förvandlad från blekfis till chokladpudding.
ska väl klämma upp lite bilder här så småningom men först ska jag väl snoka i lite bloggar. Misstänker att jag har en hel del inlägg att läsa.

6 September

jaha hinner blogga lite nu. Har som sagt jobbat i dag och sedan gick jag hem till svärförälrarna och duschade. Nu har jag packat färdigt typ, bara necessären kvar. Har precis målat naglarna så jag väntar på att dom ska torka. Sedan blir det sminkning på hög nivå (höhö) och hem till pappsen på förfest innan räkfrossan.helvete vad jag ska äta!

Hinner antagligen inte blogga nåt i morn så jag säger farväl nu och vi ses och hörs om två veckor. Hur jag ska kunna klara mig utan dator så länge är ju ett mysterium.

Ha det så bra för det ska jag ha det höhö

5 September

Glest på inlägg men jag har jobbat hela dan i dag. Har packat lite smått i kväll, det mesta är väl gjort men jag ska stryka lite grejre som hänger på tork nu i morgon, måste bli färdig innan vi åker iväg på räkfrossan. Ska bli så jävla gott. räkor är bäst. Måste ringa pappa och fråga när det börjar bara för det har jag glömt.

nä nu ska jag snoka lite bloggar innan jag somnar. Jobbar 7-13.30 imorn istället för 7-16 fjäskade med en som skulle jobba kväll så hon kom tidigare annars skulle jag få stressa ihjäl mej.

natti natti

4 September

Då var man vaken då, tack syster.
Har precis satt i gång en tvättmaskin för det måste ju tvättas en del innan vi åker. FUnderar på vad jag ska äta till frukost.Blir väl gröt som vanligt.

hepp hepp

Hemma från jobbet då

Har varit en lugn kväll idag faktiskt. gött. Nu ska vi snart se på idol och heroes som kråkan har spelat in, skojigt värre also.


packa pappas kappsäck...

Ja det är ju faktiskt pappas resväska jag har lånat så.
vad jobbigt det är att packa egentligen. Vad ska man ha med och hur mycket. Specielt svårt nu när man ska vara borta i två veckor. jaja löser sig väl.



Nu är det mest bara massa trosor och bikinis.

hepp snart blir det jobba. baj baj

3 September

shit redan onsdag. Den här veckan flyger ju iväg, snart åker vi. woho. Läste reseberättelser igår från andra som har bott på det hotellet vi ska till och det verkar ju vara hur bra som helst. kan knappt vänta längre.
jahopp innan jobbet i dag blir det väl mest att kika lite vad jag ska forsla med mig och packa lite smått.

först frukost!

hahahaha

Var bara tvungen att avsluta dagen med den här bilden.

Shut up kyckling, påsken är över!


Dröm inga mardrömmar nu bara...

.....

Dessa jävla rubriker!
Chokladpuddingen satt fint som snus ska ni veta höhö. Filmen orkade jag såklart inte se färdigt på, bättre sömnpiller får man leta efter. Såg på en sjuk dokumentär på 4:an om syskon som lever ihop och har barn och allt möjligt. skumt.
Jahapp i morn blir det jobb igen. 15.45-21.30 blir det minsan. I morn börjar ju också både idol och heroes så nu kan jag och älskling börja se på tv igen då höhö.

nä nu ska jag glo lite här sen är det jag som dunkar huvudet i kudden.

nattinatt

Star wars

ser vi på nu. Närmare bestämt 5:an imperiet slår tillbaka eller vad 17 den nu heter.
Var tvungen att göra ett litet stopp för jag blev så sjukt sugen på något gott. Svårt att välja hade jag också eftersom min lilla goding kunde tänka sig att göra antingen chokladpudding eller jordgubbspaj åt mej. chokladpudding blev mitt slutgiltiga val. Älskar min lilla kråka.


Å så duktig jag är

Nu har jag diskat!Var en del festdisk kvar, allt fick ju inte plats i diskstället liksom, också måste det ju stå och torka några dar...

halsen känns inte bättre men å andra sidan inte sämre heller.har tagit en ipren så får se om det hjälper.
vad ska man göra nu då?funderar så smått vad jag ska göra till kvälssmat. Har massa mjölk som går ut i dag så det får nog bli mannagrynspudding eller "vaniljpannkaka" som det heter enligt receptet. jaja.

Vaniljpannkaka

Fulaste,snyggaste,roligaste & bästa bilderna från festen del 3







Nu var det slut på det roliga...

Storm...

...kan man säga att det är här ute på landet i dag. Degat framför datorn ett tag och druckit 3 muggar thé. Tur att man inte har långt till toaletten. Nu ska jag nog orka diska kastrullen så jag kan koka gröt, man kan ju inte leva på thé liksom.
 

2 September

Verkligen uppe med tuppen i dag, fast det är klart den sitter ju i min hals så det är ju inte så konstigt.
Nä det beror på att både kråkan och jag var svintrötta i går så vi la oss redan kl19.00(!) och har sovit sedan dess, så man kan ju säga att vi har fått våra timmars sömn höhö. Jag blev väckt av resursen också. Hon undrade om jag kunde jobba nu 7-16 i dag och jag hade gärna velat men jag har börjat känna av halsen igen och jag kraxde som en jävla idiot i luren så hon förstod inte vad jag sa. jag ska jobba varje dag denna veckan innan jag åker också så jag ska dricka massa thé idag och börja packa lite. Fan jävla hals! Hoppas dom fick in någon, hon har ju i alla fall inte ringt tillbaka för det sa jag att hon skulle göra om hon inte fick tag på någon annan.

aja löste sig väl hoppas jag.

Fulaste,snyggaste,roligaste & bästa bilderna från festen del 2







tråk tråk

Har suttit och laddat upp lite bilder på fisbook nu. Tog sån jävla tid. Börjar bli lite smått hungrig nu ju. Mat kanske?
Får se om jag orkar mösa mej iväg på den där promenaden. Jag måste vara latast i kommun.

Fulaste,snyggaste,roligaste & bästa bilderna från festen del 1



sötisar

B2 & B3




1 September

Då har man varit och jobbat en sväng då, känns rätt lagom i bland med tre timmar.
Så jävla glad för på kontoret i dag väntade mitt schema, så nu vet jag hur jag jobbar ända fram till mitten av oktober.gött gött. Vad ska man göra i dag då?Funderar på att gå en promenad och ta kameran med, var ju ett tag sen jag fotade nu.
vi får se.

Kommer väl lägga upp mer bilder från festen också.
men först snoka i bloggar

RSS 2.0