24 Februari

Hej på er!
Här är det lite deppigt trots det fina vårvädret. Min foglossning har gjort entré på riktigt verkar det som. Så jävla trökigt rent ut sagt. Jag är sjukskriven resten av veckan så får vi se hur det känns på måndag. Jag försöker vila så mycket som möjligt men det är inte helt lätt med en liten talle hemma. Fast han reder sig väldigt bra själv som tur är. Det är bara så tråkigt att vi inte kan gå ut (för då lär jag ju få springa). Nä nu ska jag sluta klaga. Det blir inte bättre för det liksom.
Ni måste bara få se hur söt mitt lilla troll är i dag. I nya jeans och pappas gamla keps (som fick sitta kvar i tre sekunder)



20 Februari

Hej på er!
Dålig uppdatering igen som det verkar men trots att jag slutade tidigt i dag så har jag ändå inte orkat sätta mig framför datorn. Noll inspiration helt enkelt. Eller nu ljög jag lite. Har en hel del att blogga om men ingen ork liksom. Jaja snart är jag ledig igen och då kanske suget slår till (om vi har tur). Bara för att ni ska slippa stirra på mina stackars jordnötter och apelsinjuice (som jag för övrigt fortfarande crejvar) så kommer här en bild som jag tog innan mamma åkte hem.

Kusinerna söt med sin mormor bus. <3

18 Februari

Här har vi haft en lugn morgon men framåt förmidagen velade vi lite fram och tillbaka om vad vi skulle hitta på. Nu när jag är piggare igen så kryper det lätt i kroppen av trisstes. Huset ser ut som ett bombnedslag så härifrån ville vi gärna slippa ut. Eftersom plusgraderna kryper uppåt och det mest är slask och blask ute så kunde vi inte åka pulka som vi planerat utan vi travade i väg till Änglaspis för att fika. Mycket skojigt eftersom vi där träffade på vänner att snicksnacka med. Nu är vi hemma och äter lite till och sedan är det dags för Vide att åka i säng. Jag och Håkan lär väl slappa lite på soffan innan vi tar tag i städningen.
Själv har laddat upp med jordnötter och apelsinjuice (att jag inte slängde mig ner i ICA-påsen och halsade skiten på vägen hem är ett under) Crääääjvings!!!


17 Februari

Hej hej!
Då har jag jobbat färdigt för i dag och har givetvis parkerat mig i soffan. Känner av foglossningen lite extra nu i eftermiddag och då är det bäst att vila medans man kan...och äta choklad....en hel jävla 200 gramare! (jodå Håkan köpte allt en ny åt mig). Lite skvaller på det så är jag snart fit for fight igen och i kväll står det kalas i Vinninga på schemat. Vad hittar ni på den här fredagskvällen?

Balla brallor

Tjoflöjt!
Full rulle hela dagen med shopping högt och lågt. Äntligen har jag ett par byxor som passar! H&M is the shiet liksom. Det var inte bara jag som fick brallor. Vide håvade in hela fem par(!) Han var liksom i behov av det så som han växer på både längden och tvären.
Han tyckte det här med shopping var väldigt roligt och slängde sig vid ett tillfälle över en tröja och sade "oooooooj" haha.
Efter att ha traskat i ett antal affärer så åkte vi hem till sväriarna där vi fastnade med var sin semla. Tack och bock.
Nu däremot sitter jag parkerad i min egna soffa och vi äter rester från i går. Inte helt fel om man säger så. Nu kan jag skyffla in godsaker obehindrat för magen har plats att växa...

15 Februari

Alltså.
I dag är dagen då jag verkligen behöver åka och shoppa.

Det roliga är ju att jag gått här och trott att jag skulle kunna glida runt i dessa brallor i vår med ett linne, skinnjacka och converse och se så där avslappnat gravidsnygg ut. En liten felberäkning från min sida...ehum.


Myspys

Nej det är väl ingen som har missat att det är alla hjärtans dag i dag. Vi skippar blommorna och chokladen men efter att ha dykt ner i syrrans ica-påse fick jag enorma cravingz och satte sambon på att inhandla nästan samma.
Hoppas ni alla får en mysig kväll!


Man kan ha...

...det värre liksom.



Konstnärlig ådra?

Har ju glömt att visa Vides allra första teckning som han hade med sig från förskolan härom sistens. Så fin! *böl* *lip* *snyft*
Den ska vi rama in och sätta på pidestal allra minst.

14 Februari

God morgon på er!
I dag är jag ledig och kan ni tänka er att jag är det i morgon med. Känns nästan som att jag också har sportlov höhö. Här har vi inte mer än hunnit äta frukost och avstyra ett raserianfall delux. Uj uj vad han kan bli tvär ibland den lille krabaten.
Nu väntar jag mest bara på att mamma, syster och en liten Sixten ska komma intrillandes.
Sedan så måste jag ju bara få kommentera kattmatskommentarerna jag fick i går. Så fantastiskt kul att man kan uppröra lite ibland höhö. Har konstaterat att det måste vara väldigt synd om min stackars kastrerade katt som får vanligt trökigt torrfoder. Fast just det ja han är ju utekatt och får springa av sig så mycket han bara vill och ligger inte inne och blir fet.
Här är det bara jag som ligger och blir fet nämligen. Frukost nummer ett är klämd och jag känner redan för en till.
image description


Uppdatering om de senaste konstigheterna

Ja jag har ju varit dålig på bloggandet det sista och därför har ni vi ju massor att ta ikapp! Det händer ju fruktansvärt mycket i mitt liv liksom...not.
Nä det har såklart inte hänt någonting speciellt. Bara helt normalkonstiga saker. Satt här om dagen i godan ro och päste i soffan när det knackade på dörren. Utanför stod en tjej som undrade om jag ville köpa ett första hjälpen-kit. Eftersom jag redan äger ett sådant så var jag tvungen att tacka nej och var på väg att stänga dörren när hon slänger upp en väska och skriker "Men vill du köpa salami då?"
Eh...? Här erbjuder vi lite av varje liksom (ska väl vara glad att det inte var knark i alla fall)

Sedan till ett fenomen som ni "lyckligt lottade" storstadsbor med all säkerhet aldrig behöver uppleva. När man minst anar det (när man till exempel åker på Kvänums genomfardsled) så stoppas trafiken av två bilar som mött varandra, stannat, vevat ner rutorna och står och chittchattar som att de var själva på vägen. Men flööööö jävla bönner!

Sedan kan man ju försöka lura folk att kastrerade katter behöver en speciell sorts (dyrare) mat...
 
Sedan har jag en lång historia om en avocadosallad men den får ni höra en annan gång.

13 Februari

Hallå där!
Efter en lång arbetshelg som fortsatt även i dag för min del har jag nu äntligen kommit hem. Det bästa utav allt är att jag för tillfället är helt ensam (nä jag sitter inte på toaletten). Håkan och Vide kommer inte hem förren tidigast om en halvtimme och jag uttnytjar egentiden på allra bästa sätt genom att vräka mig i soffan med en stor tantchokladkaka (som någon visst hade nallat mer än hälften av. Jodå somliga gillar att leva farligt. Min högerkrok väntar på dig Håkan Dalemo höhö)

Skändad choklad


12 Februari

Hej på er!
Tänkte försöka klämma iväg ett litet blogginlägg för att visa att jag lever. Gör en delad tur i dag och nu är jag hemma på timmar och slappar. Foglossningen känndes av ordentligt i morse och jag kännde ett tag mest bara för att sätta mig och lipa någon stans men som tur var blev det lite bättre frammåt dagen. Så jävla irriterande att jag ska åka på det igen men jag kör på så länge jag kan helt enkelt. Men nu pratar vi om något trevligare. Vädret till exempel. Fasen vad gött det är ute i dag. Solen skiner från en klarblå himmel och jag blev nästan lite svettig på ryggen när jag stolpade hemmåt förut. Vår nu tack!
Ska försöka få en magbild snart också för jag gick ju in i vecka femton i går. Fast jag inbillar mig att magen inte är lika välformad som förrra gången. Tycker mest att den ser ut som en felplacerad dubbelhaka höhö.
Annars då? Har det hänt något skoj för er. Jag har mest jobbat de senaste dagarna eller varit trött och slö men jag tror faktiskt att det är på väg bort tack och lov.

Inga bilder har jag heller men den här fina bilden på en liten pulkasugen Vide har jag ju inte visat.


4 Februari

Hej!
Alltså usch vad schlet jag är i dag. Trött, trött, trött. Tur då att jag har en ledig helg som började väldigt bra i går kväll med middag och bio i Skövde. Välbehövligt med lite egentid och firande av babylyckan. Nu ska jag fortsätta tryna på soffan och hoppas på att morgondagen blir lite piggare. Jag ska försöka komma igång med bloggandet igen men det är svårt när man bara är trött och tråkig hela tiden. Hoppas ni får en fab lördag i alla fall! Vi hörs i morgon.


RSS 2.0