En möjlig trafikfara

I går när vi åkte till Skövde så hamnade vi bakom ett stolpskott som tydligen tänkte köra om bilen framför men antagligen trodde att man har en timme på sig. Personen låg alltså och mösade i fel körfält. Min första instinkt är att slänga mig på tutan, köra in i räva på biljäveln, klämma mig förbi, veva ner rutan, skrika en massa fula ord, peka finger och gasa iväg med två nya horn i pannan (förmodligen även backa tillbaka och skrika fler fula ord innan jag känner mig riktigt nöjd).
Vilken tur då att det är Håkan som kör. Jag satt i stället och hoppade upp och ner i sätet och skrek "tutatutatutatuta amen tuuuutaråååååååå"
Håkan rörde inte en min.
Därför mina kära vänner ska ni vara glada över att jag inte har något körkort.
 
För evigt förpassad till passagerarsätet...

30 Juni

Hej på er!
Jösses vad mysigt det var i går alltså och oj vad mätt jag blev. Förstår inte riktigt hur jag tänkte bara när jag bestämde mig för att gå till Mangos i aset för tajta jeans. Jag hade egentligen behövt knäppa upp en knapp redan innan jag började äta liksom. Vi åt så mycket så vi inte ens orkade med varken popcorn eller godis till filmen (say whaaaat!!??) då är det ju illa alltså. Vi fick sitta och rapa vitlöksrapar i stället och det gick ju lika bra det höhö. Filmen var jättebra för den som undrar. Passa på att se den innan den slutar gå!
Nä nu är jag tro det eller ej hungrig som ett as. Frukosten ska svängas ihop och kråkan ska väckas till liv. Nu tar vi tag i den här dagen!
 
God morgon säger jag och försöker se tuff ut i min morgonrock. Går så där.

Min fars nya vrålåk

Härom dagen åkte vi hem till pappa för han hade någonting att visa. Det var inte vad som helst heller utan en ny bil. En volvo c70 T5 cabbe närmare bestämt. Min kära far har tjatat i alla år om hur gärna han skulle vilja ha en cabbe och nu har han äntligen fått tummen ur och köpt en. Det unnar jag honom verkligen!
Håkan ville prova
Den här bilden vill jag att du lägger ut på bloggen sa pappa. Okej då om du envisas svarade jag höhö.(Det är min kusins moped om någon undrar)
Nöjd

Cravings upphöjt till tio tusen minst

Närå jag är ju inte alls sugen på ett par i varje färg. Inte alls...
Från nelly.com

29 Juni

God morgon på er finisar!
I dag gör jag min sista arbetdag för veckan (närå inte dags för semester än inte). I kväll blir det mys med kråkan för vi ska till Skövde och käka och sedan gå på bio. Snow white and the huntsman ska vi se för den ska vara bra säger dom som vet höhö. Det blir några tidsinställda inlägg i dag så hörs vi när vi hörs!
 

En go kväll helt enkelt

Hej hopp!
Nu har vi trillat innanför dörren igen (okej inte precis just nu men för en stund sedan). Viden somnade precis efter en sväng välling så nu sitter jag med godisskålen i högsta hugg höhö.
Vi har haft en kanonmysig kväll hos Olle & Låle. Vi har suttit ute och göttat oss med smörgåstårta, bakelser och grejer. Uj uj vilken sommarkväll säger jag bara. Här kommer några(mobil) bilder!
Vide tyckte visst att jordgubbarna var lite sura höhö men han mumsade på bra ändå. Smörgåstårta skull han i alla fall inte ha. Lite måste en ju trotsa liksom.
Födelsedagsbarnet fick hamna lite i bild också
Tack för i kväll!
Nu är det jag, godisskålen och soffan resten av kvällen!
Vi hörs i morn!
 

28 Juni

Ursäkta min dåliga franska...jag menar bloggning. I går var jag så jädra trött så det var sjukt. Då menar jag verkligen sjukt eftersom jag gick och lade mig i princip direkt efter jobbet och sov till 21.30. Gick upp, pinkade, gick tillbaka och låg död tills klockan ringde i morse. Helt slut! I dag känner jag mig lite piggare i alla fall höhö. Jag har ju inte gått och gäspat precis hela dagen som jag brukar. Tog en sväng förbi affären efter jobbet i dag och köpte på mig en påse lösgodis bekås ajm wört itt gad dämmit!
Solen skiner himlen är blå och jag är svettig precis över allt. Det blir till att ta på sig något luftigt och sedan knalla över till grannen hela lilla familjen och fira ett födelsedagsbarn minsann (eller barn var väl att ta i en pensionär snarare).
Det får bli en egobild från midsommar här eftersom jag längtar till helgen då jag får sminka bort mitt trötta fejs igen.
Hörs sen!
 

Fint till Viden

Eftersom lillkillen växer så det knakar så är han i ständigt behov av nya kläder. Snart får han inte ner foten i sina gula converse så ett par nya sådana får vi införskaffa ögonaböj. Ska även hålla utkik efter dessa grejer som jag tycker ser fina ut. Från H&M och Lindex.

Midsommarafton 2012 del två

Det blev dags för tårta.
Mums mums.
Vi flyttade till sist in kalaset inomhus och en del barn gick och lade sig.
Hej hej
Hej hej
Alkisstyle
Många bilder på mig och Eve blev det.
Vi avslutar med en trött kråka.
Vi tackade för oss, lindade in Vide i hans täcke och gick metrarna hem till oss efter en kanonkväll. Dagen efter var vi så här pigga...

26 Juni

God morgon på er!
I dag skiner tamefan solen. Kan ni tänka er? Det blir väl till att försöka ta vara på den innan jag pallrar mig i väg till jobbet i eftermiddag.
Men först lite frukost!
(Nä i dag slipper ni inte undan den)
Smooothie!!!!! Äggen får jag vänta lite på för dom står och kokar.
Vi hörs lite senare!
 

Några bilder från i dag

Jag har haft en helmysig dag. Alltid lika roligt när syrran och huliganerna är här (och alltid lika skönt när de åker höhöhö). Här kommer några bilder:
Dagen började med kaffe och kaka. Den ser skitäcklig ut men det var den ju såklart inte.
Godingen Sixten
Ett begynnande kaos...
Undrar vad Håkan har för luft i lungorna för kalasballongerna lever och frodas fortfarande
Korv med brö till lunch
Solstolen har fått vila i dag...
Nu fortsätter kvällen i slapphetens tecken med film och chokladpudding med grädde!
Ha det bra så hörs vi i morn!

Definitive gold box edition och come die with us

Oooo kolla kolla kolla vad som damp ner i min brevlåda i dag (perfekt tajmat med det regniga vädret)
Har velat ha den här länge men nu passade jag på att beställa den när den var på rea *gniden*. Nu vet ni vad jag har att göra det närmsta höhö.
Passade även på att beställa Ammotracks nyaste skiva. En vill ju gärna stödja den däringa familjen spiderchick så de kan leva i lyx och flärd höhö. Har lyssnat lite grann och den får fem tummar upp av fem möjliga (expertutlåtande *host*)
 

Midsommarafton 2012 del ett

Jag gled in lite efter alla andra efterom jag jobbade till fyra och därefter var tbungen att duscha, spackla fejset, komma på vad faan en ska ha på sig, varva ner och lyssna på bästa spotifylistan. Då var maten färdig så det var bara till att sätta sig och skyffla in. Vi grillade fläskfilé och till det blev det färskpotatis, vitlökssås och lite sallad. Görgött!
Bordet var fint dukat
Att sjunga snapsvisor hör ju till
Efter maten var det dags att leka lekar
Vide fastnade vid chipsskålarna
Älsklingar
I en av tävlingarna skulle laget samla ihop en lång lista med grejer inom femton minuter. Jag sprang som en tok (med ena handen för att hålla ner min korta kjol och med andnöd på grund av dålig kondition) hem för att hämta några av grejerna. Lubbar tillbaka och kreverar nästan och vad säger dom då? Jo att det andra laget redan är klara. Amen va faaaan! Jag har fortfarande inte återhämtat mig från den kraftansträngningen höhö. Men glad ändå för mitt lag vann ju. Fast det fick jag inte på bild men jag och Emelie fastnade i alla fall.
Fortsättning följer...

25 Juni

God förmiddag!
Här har vi vaknat till en regnig dag och ingen är gladare än jag. Då kan jag ta igen lite förlorad datortid, plocka, tvätta och mysa inomhus. Fast just nu så skapas det bara ännu mer förödelse än innan för jag har syrran och hennes kids här på besök. Det får bli varsin kaffekopp i soffan för oss medan barnen härjar.
Lite senare ska jag lägga upp de första bilderna från midsommarafton (bättre sent än aldrig som jag brukar säga)
Så länge får ni en bild på mig och Eve i stället för den obligatoriska frukostbilden som alltid ser ikadan ut höhö.
Smell you later!

24 Januari

Haha råkade på riktigt skriva januari i stället för juni så det får stå kvar bara för att det passar så bra (hälsningar från tanten med raggsockar...)
Hur har ni det förresten? Har ni haft en bra helg?
Det har jag haft i alla fall. Så bra så att jag inte ens har hunnit med att blogga. Jag har för det första jobbat hela helgen och däremellan har jag hunnit med att fira med vänner och mysa med mina pojkar. Nu är det däremot min tur att vara ledig och jag jobbar inte förrän tisdag kväll så i morgon tar jag nya bloggtag för jag har en hel drös med bilder att visa förstås.
Nu ska jag götta mig lite innan jag slänger mig i säng.

Färdigjobbad och svettig

Fast färdigjobbad har jag ju varit länge förstås. Slutade redan kvart över ett i dag och efter det gick jag hem och plockade en hink med blommor till midsommarstången vi ska klä på jobbet i morgon. Sedan scheva jag vidare till förskolan för att hämta Vide och han lekte i både jeans och långärmad tröja. Blev klibbig på ryggen och svettig i pannan bara av att se honom. Som tur var så hittade jag ett par shorts och t-shirt i hans ryggsäck som fick åka på. Väl här hemma så har vi fått i oss lite mellanmål och nu väntar vi mest på att pappan ska komma hem från jobbet. Eventuellt så ska vi packa ihop oss och åka till Vinninga en sväng och hälsa på morfar/pappa. Vi får se vad som händer.
 
En puss från i går <3
 

Det får bli en bild

Alltså. Seg jag är. Noll inspiration också. Kan ju inte ens skita ut en vettig rubrik. Korta meningar blir det också. Så typiskt mig. Äsch. Det får bli en bild som avslut på den här dagen så får vi hoppas att ordningen är återställd tills i morgon.
Natti!

Det höll på att gå riktigt illa...

Skulle koka mig en go kopp kaffe förut (för det blir jag alltid sugen på så här på eftermiddagen) men det höll på att sluta i kattastrof. För det första var kaffet nästan slut men jag lyckades skramla ihop lite bös i botten på burken så att det precis räckte till en kopp. Jag andas ut. Slänger sedan upp kylskåpet bara för att där upptäcka att mjölken nästan är slut(!) Det var då själva faen också. Men med den sista mjölken, den sista grädden och det sista kaffet svängde jag ihop den godaste kopp kaffe jag druckit på länge. Kanske var den så god för att jag fick slita så hårt? Höhö.
 
En lyckad kopp kaffe...sill sist.
 

Mellanlandning

Japp nu har jag mellanlandat lite i soffan här. Vide sover middag och jag har legat och pressat lite i solstolen men nu gick solen lite i moln och det passade ju mig bra eftersom jag känner mig som en kokt höna med värmeslag...på en grill...i en öken...ja ni fattar. Fast klagar det gör jag ju inte för guuud va gött det det är med värme. Huset står och förfaller inifrån en sån här dag men disk, städ, tvätt och plock kan jag ta i kväll när solen har gått ner. Så det så.
 
Det är förresten inte så lätt att ta såpbubbelbilder om ni nu råkade tro det. Här har ni mina minst lyckade bilder från i går. Pricksäcker är mitt andra namn...
 
 

20 Juni

God morgon på er!
Här skiner solen från en klarblå himmel och det är redan varmare än i går så det blir nog en wunderbar dag så att säga. Vide är täckt i solkräm från topp till tå och är redan ute och röjer så nu är det dags för mig att göra detsamma.
Vi hörs lite senare!
Frukosten i dag med en ung herre och hans smoothiemustasch <3
 

Ett litet livstecken innan jag kryper i väg och dör på sängen

God kväll...eller god natt snarare för jag ska snart slänga in handduken för i dag nämligen. Har jobbat en kort tur i kväll och slutade redan klockan åtta. Ganska gött måste jag säga. När jag kom hem hann jag med att ge Vide en godnattpuss och sedan har jag mest suttit framför datorn och häckat. I morgon är jag ledig och det verkar som att det ska bli ännu bättre väder än i dag. Det får bli en heldag ute med andra ord.
Hoppas ni får en fortsatt fin kväll så hörs vi i morgon!
 
Full fart framåt tidigare i dag
 

"Moffa ha taktor"

Min pappa kom förbi en sväng och reste flådigt i en stor...truck höhö. Vide som älskar maskiner och traktorer ville gärna titta men den här var nog nästan för stor och läskig konstaterade han efter en liten stund så det blev inget åka med morfar. Sedan när morfar väl hade åkt så var det ett evigt tjat fram till middagsluren om att "Moffa ha taktoooor" om och om och om igen <3


19 Juni

Hej på er!
Förlåt för den sena uppdateringen men i dag skiner solen från en nästan klarblå himmel och då får man allt passa på att vara ute och få lite färg på näsan och så vidare.
Med anledningen att solen sken in i morse så tänkte jag vid 09.15 att nu får det allt vara färdigsovet och väckte mitt lilla barn. Efter frukosten så har vi befunnit oss ute. Gungat lite, lekt i sandlådan och jag har även pressat lite i solstolen. Vi passade även på att blåsa såpbubblor vilket Vide älskar. Här kommer några pix!



Vide kunde själv också som ni ser fast han förstod inte riktigt att det kanske inte var så bra att nästan stoppa in den i munnen höhö.


Tröttsamt tjat om trötthet

Ja ni orkar väl knappt höra det en gång till men faaaseeeen vad trött jag är. Det är nästan på rent vres som jag fortfarande håller ögonen öppna. Hade lätt kunnat slänga mig i säng och somnat klockan sex men hur normalt är det att gå och lägga sig för sitt eget kid liksom?
Det som till slut skulle få mina ögonlock att trotsa tyngdlagen var ett avsnitt av true blood men än så länge har det inte dykt upp på min tv så nu ger jag upp tamefan (och när inte ens en halvnaken Alexander Skarsgård får mig att vilja stanna kvar i soffan ja då är det riktigt illa...)
Sov gott vänner så hörs vi (förhoppningsvis) pigga och utvilade i morgon.

En söt Videbild får avsluta dagen

Färdigjobbad och schleten

Hej hopp!
Oj vad käckt det lät men jag är inte riktigt lika pigg som det låter. Har i alla fall hunnit med att både jobba och ha möte men nu är ja änna helt slut. Behöver nog få lite mat i magen så en kommer på rätt köl igen. Jag har satt mina killar på att skala potäter och sedan ska jag veva ihop kokt torsk med äggsås är det tänkt. Fast nu var det ju bara det där med att komma igång då. Snälla kan någon komma och bända upp mig ur soffan? Inte det? Heeeeep.
 
Djuuuupt nedsjunken


18 Juni

Eftersom jag jobbar nu så är det här ett tidsinställt inlägg med kalasbilder från i går.

Vide provsitter sina "nya" möbler. Håkan fick dom när han var liten och nu är dom Vides.Vi ska måla dom vita först sen så får dom flytta in på hans rum.

Jag matchade leopardfläckar med prickar. Fashionminded osv...

Kalasbordet var dukat med popcorn...

...och glass med diverse tillbehör.

Gästerna börjar anlända...


Mums med popcorn (älskar de små behållarna)

Fikatajm!

And for ze mamas (och Håkan också såklart)

Barnen lekte lite och sedan var det dags för fiskedamm!

Barnen fick var sin påse med lite smått och gott i.

Så kul med kalas!


Slutkalasat

Oj vad skoj det har varit att ha alla barnen här hemma. De satt så fint på Vides små möbler och åt glass, maränger och kakor med hela ansiktet. Lekte fint gjorde de också så vi mammor och Håkan kunde sitta och fika lite också. Nu är jag så gott som helt slut så jag funderar seriöst på att bara sminka av mig och sedan sänga mig i sängen(!) Ja det låter ju helst sjukt men så är jag helt sjukt trött också höhö.
I morgon blir det jobb en kortis men Håkan är hemma för det är stängningsdag på dagis nämligen.
Hoppas ni har haft en fin helg!

En sprallig kalaskille innan gästerna kom

Fina presenter fick han också. Ett golfset i ministorlek, sandlådeleksaker, "såpbubbelsprutare", nagellack, bokstäver och asfaltskritor.


17 Juni

Oj det var längesedan första inlägget för dagen kommer så här sent men jag har inte hunnit med helt enkelt. I dag var det nämligen min tur att få sovmorgon så jag låg och trynade till 10.30 innan jag mösade mig upp för en frukost framför teven. Härlig söndag. Sedan har dagen mest bestått av lite städ, plock och förberedelser inför barnkalaset. Vide sover middag och nu ska jag samla krafter för att blåsa upp en jädra massa ballonger. Poppa popcorn ska jag göra också för det blir lite av ett cirkustema på det hela *rimmar illa*.

En trevlig kväll som har lyckats undgå att bli förevigad

God afton...
Nu kan ni ju försöka gissa tre gånger vart jag befinner mig...ja just det soffan!
Nu är jag lite lagom trött så där. Eftermiddagen har spenderats i Vara för att fira en nybliven sextioåring. Mycket trevligt var det och god mat bjöds det på. Jag lyckades även med bedriften att ta cirka noll bilder. Jälaskit. När magen stod i fyra hörn så tackade vi för oss och åkte fram för att handla lite tills i morgon (då det blir barnkalas). Väl hemma så har jag nu precis svängt ihop en New York cheesecake som står i ugnen och gräddas. Mums!
Nu tänker jag inte lyfta ett finger mer i dag.

Fast nu ljög jag lite. Ett eller två fingrar behöver nog lyftas när jag ska gotta mig i min dubbla dos av skvaller.

En högljudd mage

Vi satt hela familjen vid matbordet och åt pankakor med hela ansiktet för en stund sedan. Då plötsligt knorrar min mage till och Vide lystrade och försökte lokalisera ljudet. "Traktor" sade han menande och tuggade vidare...
Ha ha!

Fast före maten kunde jag allt hålla mig för skratt för då lyckades unge herrn göra sönder sin egengjorda maraccas och spred därmed tusen indianpärlor över golvet och mattan. Håkan fick städa (jag fotade ju...höhö).




16 Juni

Hej och god morgon!
Här sitter jag i soffan efter en smarrig frukost bestående av jordgubbar, blåbär och grädde. Tack kära svärföräldrar som bidrog med jordgubbarna!
I dag känner jag att jag har lite mer energi tack och lov. Solen strålar in och det är först nu jag ser att min datorskärm är i stort behov av en rengöring (det är nästan så att jag inte ser vad jag skriver) men först är det min tur så jag ska slänga mig i duschen nu och sedan samla ihop min lilla flock så drar vi nog in till staden en sväng. Vi får höras lite senare!

Så här i student och baltider vill jag förresten bara visa hur det såg ut för mig när det begav sig. På min bal alltså. Vi kan väl bara konstatera att ingenting var bättre förr.(Verkar förresten som att jag var först på bollen bleka ögonbryn...ett par år så där...)
Dianus, syrran och jag (i babyblått!!!!!?????)

Jag valde soffan

Sitter och känner mig som en trotsig tonåring nu men jag valde soffan till slut. Jag har gjort en snabbstädning här hemma (plockat iordning överallt utan att dammsuga alltså) och nu sitter jag i soffan och slappar med ett glas vin och ser på tv. Man och barn har jag sparkat ut också. Jag vet jag är en dålig människa men jag behöver det här känner jag.

Gött!

Färdigjobbad med beslutsångest

Japp nu har jag tagit helg till slut och har verkligen sett fram emot en fredag kväll uppkrupen i mitt soffhörn med datorn i knät, ena ögat på teven, ett glas rödvin i ena näven och en tallrik brunsås i den andra. Slappt med andra ord. Men Håkan har andra planer. Eventuellt ska vi fram och kika på studentbalen på Bjertorp slott och eventuellt så blir det grillning efteråt och eventuellt så orkar jag bara inte. Fast å andra sidan vore det ju roligt också förstås men jag har väl liksom gått runt hela dagen med soffan och brunsåsen i tankarna och liksom fastnat där och vill liksom bli kvar där. Hum. Beslutsångest delux som ni förstår.

Dra täcket över huvudet och sova är också något jag funderar på...vad gött det vore.

Killer Heels

Måste bara berätta att mina skor verkligen lever upp till namnet killer heels. Jag hade på mig skorna här om dagen på studenten men tog av mig dom när vi var inomhus. Barnen sprang runt och lekte med en ballong ute i hallen och jag skulle ju givetvis sparka till på den men pricksäker som en är så sparkade jag till mina skor i stället. Ajsomfanhelvetsjävlaskiiit vad ont det gjorde men jag tänkte väl inte mer på det. När jag kom hem och skulle byta om så fick jag se en intorkad blodfläck på sockan(!) Det visade sig att en av nitarna på skorna punkterat min stackars fot haha.

En mörbultad och väldigt törr fot 

Farligt snygga och lite farliga på riktigt också tydligen...

15 Juni

Hej och god morgon!
I dag gör jag en sista arbetsdag innan jag tar helg så ni får stå ut med förinställda inlägg (om jag fattar hur man gör nu då) till efter fyra då jag slutar.
Bläddrade igenom min telefon ordentligt i går och hittade en massa...massa massa massa massa bilder som Vide har tagit. Mest på sitt egna halva huvud eller rätt ner i soffan men så hade han fått till den här fina *tår i ögat*.
Vides små fossingar brevid Håkans <3

Bilder från lördagskvällen

Har ju helt glömt bort att visa bilderna från min lilla partykväll med tjejerna. Det blev inte många men här är dom (både systemisen och mobilen fick åka fram)

Jag började med att dyka ner i den väl tilltagna godisskålen!

Sedan tog jag en egobild på mig själv (fast den har ni i och för sig redan fått se)

Det bjöds på smarrig fördrink

Sedan fick jag dyka ner i fjällans sminkväska för att kludda lite på henne. Alltid lika roligt!

En väldigt suddig bild på två fina tjejor

Hej hej

Väldigt trevlig kväll måste jag säga!

Färdigjobbad och skeptisk

Hej på er!
Nu har jag jobbat färdigt och knökat mig ner i soffan. Det funkar nämligen inte att mobilblogga lite snabbt och käckt så jag slår igång datorn och loggar in på bloggen. Tystnaden som uppstår när dom har ändrat om hela skiten...
Ja här sitter jag i det tysta och våndas och känner mig som en gamal kärring. Det var bättre förr! Tror fasen att blogg.se har sett likdant ut sedan jag började...eller har jag förträngt något nu? Jaja en får la vänja sig. Fast appen får dom väl ta och fixa till ögonaböj eller? Me needs it...me dör whitout it...typ.

Eftersom Vide är lite av en expert på uppgivna miner så får han här illustrera hur jag känner.

Smultronställe

Har ju glömt visa att Vide har fått tillökning på sin "uteplats"
I en kruka har vi planterat smultron och hoppas på en fin skörd senare i sommar. När vi sedan gjorde en närmare granskning av alla vinklar och vrår av trädgården så snubblade jag över ett helt hav av smultronplantor i ett hörn...eh aja nu har vide en egen liten avdelning i alla fall höhö.


14 Juni

I dag är det ingen vanlig dag för det är Håkans...namnsdag!
Ja i dag har alla Håkan namnsdag och jag råkar ju känna en hel drös med hakor. Min kära far, kråkan och Vide som heter Håkan i andra namn. Så grattis på er alla Håkans där ute!

Fin videbild från när vi var på utemöbelsjakt (ångrar mig gruvligt att jag inte köpte den där långbenkepsen för övrigt)


Studentbilder

Här kommer det några få bilder som jag knäppte i går. Jag orkade för en gång skull inte packa med mig systemkameran så ni får nöja er med mobilbilder av varierande kvalisort.

Här är han utsprungen och omringad


Den glada studenten skulle transporteras till sin mottagning i den här fräsiga bilen


Väl framme skulle vi skåla i champange och glaset var ju nästan lika stort som Vide själv höhö (och han fick ju givetvis cider i sitt glas)

Så här kan man också använda ett kamerastativ...

Det bjöds sedan på exotisk planka men jag var tydligen aldeles för upptagen med att äta för det fick jag ingen bild på. Kvällen avslutades med god kaka innan vi gasade hem med en trött liten kille.

13 Juni

Hej hopp!
Nu sitter jag och pustar lite på sofflocket. Har jobbat i dag och sedan jag kom hem har det väl inte blivit så många knop gjorda mer än att jag gått och muttrat över röran (som jag själv har skapat). Min del av sovrummet ser ut som ett bombnedslag och sminkboxen står kvar sedan i går och innehållet är utspritt över hela byrån. Pust. Får se om jag orkar ta tag i det lite senare. Mina killar är i alla fall alerta så det blir över så dom ska ta en promenad till affären för att handla lite nödvändigheter (äpple om Vide får välja och det får han ju).
Studentfirandet var jättemysigt i går också förstås och det blev allt sommarklänning och lösfrallor till slut trots vädret. Bilder kommer senare.

Nu ska jag däremot röra på dököttet och ta mig an en annan sorts dött kött...eh?
Vad blir det för mat?
 

Färdigjobbad med klädångest

Hej!
Den här dagen går minsann undan. Jag har jobbat en sväng och nu sitter jag i soffan och funderar på vad fasen en ska ha på sig. Jag vill ha fin sommrig klänning och lösfrallor men vädret kräver snarare termobyxor, vantar och mössa...typ.
Jävla skit!


12 Juni

Några bilder från i går.
Det var lite uppehåll på förmiddagen så barnen fick fika ute på berget.

<3

Sedan invigdes Vides minikrocketspel som han fick i födelsedagspresent

Vide är nog egentligen lite för liten men han försökte i alla fall

Sedan kom regnet och då gick vi in och myste framför teven och mamma provade mina skor och konstaterade att dom kan man nog dansa i ändå (det var därför bilden blev så suddig höhö)

Mycket trevlig dag!


Tystnad och bakåtvolter

Gokväll!
Nu sitter jag i soffan och pustar. Skönt med lite tystnad efter den här dagen höhö. Det blir ju så när barnen kommer ihop och lever rövare. Mysigt också förstås. Det blev för övrigt ingen korvgrillning. Eftersom regnet stod som spön i backen så fick det bli stekt korv i bröna i stället och det är ju nästan ännu godare.
I morgon blir det jobb igen för min del men jag har bytt till mig en kortare tur eftersom min kusin tar studenten i morgon och det vill man ju inte missa.
Nu ska jag slappa vidare här och sedan försöka komma i säng i tid. Önska mig lycka till...

Bästa bilden från i dag. Tänkte att jag skulle få till en fin bild på kusinerna men det gick ju som det gick. Den ena välte och dom andra hade för mycket myror i brallan...

Just nu...

...har vi lite slapp i soffan och varvar ner. Välbehövligt eftersom barnen har härjat runt som vildar. Snart slutar gubbarna jobben och kommer hit för lite korvgrillning.


Bilder från i lördags

Dagen började ju såklart med paketöppning i sängen.

En till bild på tårtan. Har fått många frågor om den och ja den var god höhö och jag ska försöka slänga ut receptet här snart.

Sedan började kalaset och det blev dags för paketöppnig. Här får han lite hjälp av sin kusin.


Många paket blev det...

Nallen med inbyggd radio som han fick av sin morfar blev nog lite av en favorit.

Fikabordet

Banan och choklad cupcakes med jordnötssmör och choklad frosting(smakar som flytande snickers) Mums!


En fin kalasdag!

11 Juni

Hej på er!
Här ligger vi lite efter i dag kan man lugnt säga efterom jag och Vide låg och snarkade till tio(!) Väldigt skönt förstås men hela dagen bir ju änna lite sne höhö. Dålig bloggning blev det i går också eftersom jag låg och tupplurade på soffan hela eftermiddagen. Det enda intressanta som hände var att vi såg på filmen Drive på kvällen och se den säger jag bara! Skitbra verkligen.
Nu ska jag släppa datorn en liten stund för vi har nämligen finbesök här på bergsgatan och just nu är det degknådning på gång.


Barnasinnet kvar

Håkan ropade förut på mig att jag skulle komma fooooort och titta på Vides rum.
Ja vad ska man säga, det var ju tur att Vide fick lego i går så att Håkan har någonting att göra på dagarna höhö


10 Juni

Hej hej!
Hur har ni det i regnet? Själv mår jag bra trots fest i går. Gött! Väldigt roligt var det trots att en fick armbåga sig fram bland en massa sextonåringar. Det drog förbi en hel hög med småtjejer som oooade mina skor och undrade om jag vunnit dom...? Eh nä dom har jag...köpt(???)
Hur som haver kvällen blev lyckad trots att jag ett tag trodde att jag supit sönder min systemkamera, men det var visst bara batteriet som dött. Phju!
Nu ska jag ställa mig och svänga ihop lite mat till min lilla flock och sedan ska jag försöka slänga ut lite bilder från i går.

Dagens frukost; jordgubbar med socker och grädde. Det satt fint i kistan det!


...och kalaset fortsätter

Hej på er!
Vide har haft ett jättefint kalas och fått massor av fina presenter. Det har riktigt lyst i ögonen på honom och det gör en mor alldeles tårögd förstås<3
Nu har jag lämnat mina killar för lite fest med brudarna. Skoj ska det bli! Vi ska trängas med massa bönner på almesåsen. Jag har mina spikes på mig för säkerhets skull höhö. Jag matchar med lila läppar, transvestitfrallor och luvtröja. Fint sare va...


Tårtan

Hej hopp!
Här är det full rulle ska ni veta. Håkan städar och jag slappar...
Nädå jag har allt slitit jag med. Jag har fixat färdigt allt ätbart samt även hunnit med att duscha. Inte så illa pinkat. Nu ska jag bara piffa till mig lite och plocka med det sista sen så är ju gästerna snart här (okeeej nu fick jag lite panik när jag tittade på klockan).
Vi får höras lite senare om jag hinner annars så uppdaterar jag ju på instagram ni vet.

Här ska ni få se på tårtan som blev lyckad trots allt (lyckligt). Fast ganachén blev kanske lite väl hård men va fasen en får la ta iii lite när en skär tårta då höhö.



9 juni

I dag är det ingen vanlig dag för det är underbaraste Vides födelsedag! Klockan 06.07 för två år sedan tittade han ut och har förgyllt våra liv sedan dess <3
I dag blir det kalas för hela slanten och Vide har gått ut hårt redan nu på morgonen genom att dratta på näsan så det började blöda. Hur ska detta sluta?

Nyfödd

Nyvaken...


8 Juni

Gokväll!
Nu sitter jag här och känner mig som åtminstone TRE utsketna päron. Jag antar att ni är trötta på att höra mitt gnäll om hur trött jag är men i kväll har det ta me faan peakat alltså. Ni kanske undrar hur det är möjligt att vara ännu tröttare än i går men det är faktiskt så att jag har stått och klippt håret på ett ursinnigt, skrikande och gråtande barn. Det gör jag aldrig om igen. Jag tolkar det så att han hellre vill ha långt hår och gärna för mig säger jag bara. Pust.
Vilken tur då att tårtan kanske möjligtvis förhoppningsvis blir någorlunda lyckad till slut i alla fall...får vi väl tro. Ehum...

Nu ska jag försöka andas ut lite mellan tårtspackling, kakbak och paketinslagning för jag har ju trots allt tagit långhelg!
För att få lite helgfeeling på det här inlägget så får det bli en bild på en uppsnoffsad moi från trettioårsfesten. 



Hysteriska utbrott och hängande ögonlock

Go kväll!
Alltså det finns inga ord som kan beskriva hur trött jag är nu alltså. Den här veckan tar nog knäcken på mig höhö. Nä men jag jobbar bara långa dagar plus att jag håller på och ångar upp mig inför kalaset på lördag. Jag har fått stressfinnar över hela kroppen på grund av de där jävla tårtbottnarna som jag ska envisas med att baka. Gjorde en ny i går och trots omsorgsfulla petigheter som att vispa ägg och socker i långt över tio minuter, trä en snitsig liten "krage" på formen för att undvika överpysning av kakan och modifiering av bakpulvret efter att ha läst runt på massa bakbloggar så blev den om möjligt ännu sämre än den förra jag bakade. Helt skrynklig på ovansidan och lutar liksom innåt så den ser inte riktigt klok ut. Men av dessa två stackars tårtor kan jag i alla fall skrapa ihop tre bottnar till en tårtjävel. För att i framtiden kunna undvika fler utbrott á la matadoren i tjuren Ferdinand så får det bli till att köpa tårtbottnar (och därmed bastu).
En till anledning till att jag är så där lite extra trött i kväll är för att vi har varit i stan och tittat på när pappa, Håkan och Jonny kör gocart (slitsamt så det förslår...)
Här kommer ett par bilder från kvällen:
Vi hade i alla fall tur med vädret

Varvad men glad ändå

Hejjarklacken

Nu är det jag som går och lägger mig också hörs vi i morgon efter fyra när min långhelg börjar. Tjip!

7 Juni

Hej!
Nu har jag jobbat färdigt för i dag och landat här hemma. Det är väl ungefär det jag hinner förtälja eder för nu ska jag ställa mig och koka kaffe till min kära mor som jag har satt i arbete höhö


6 Juni

Hallå där!
Nu är jag änna helt utpumpad alltså. För det första så har jag jobbat och väl hemma hade vi min kära mor på besök. Jag fick för mig att börja rensa lite mellan plattorna på framsidan och det slutade med att jag och stackars mamma var och rev i varenda rabatt och till slut sågade ner en jävla töja som stått i en kruka i 25 år...typ. Slitigt värre. Själv förklarade jag krig mot en ytterst motsträvig grästuva som rotat sig ordentligt mellan plattorna framför entrén. Skrek och frustade värre än när jag födde Vide men till slut släppte den taget. Victory!
The evil grästuva from hell



OS-medaljör i smyg i litet belamrat barnrum

Hej på er!
Jag har suttit och slappat lite i soffan ett tag och ska faktiskt gå och lägg mig nu (eh ja ni läste rätt...tror jag) Jag sitter alltid och ugglar framför datorn tills ögonen faller ihop men nu bev jag sugen på att lägga mig och läsa annat än bloggar en stund. Förr läste jag alltid lite bok innan jag kunde somna och nu blev jag så fruktansvärt sugen på lite Harry Potter (nä jag lär nog aldrig växa upp) så sugen blev jag att jag till och med bröt mig in i mitt sovande barns rum smygandes på tå mellan alla leksaker och fram till hyllan för att dra fram den stackars boken utan att göra ett ljud (att smyga inne i ett leksaksbelamrat rum utan att väcka litet barn borde förresten bli os-gren).
Jag lyckades och segerdansade ljudlöst ut genom rummet. I kväll är det du och jag Harry.

Som en boll kommer jag tillbaks till dig...

5 Juni

Hej på er!
Jag har precis jobbat ett par timmar och snart blir det möte så vi får höras lite senare. Blev ingen bloggning i går kväll för jag surade över en halvmisslyckad tårtbotten. Jag klarar verkligen inte av motgångar när jag har mens höhö.
Nu ska jag rasta vidare här i solen (som precis gick i moln...)


Ett instagramregn

Uppdaterar ofta flitigt på instagram så är det glest på bloggen kan man ju alltid följa mig där (kristinsandgren heter jag dårå)
Här kommer en bildskörd!






4 Juni

God morgon lediga dag!
Ja det är ju nästan pinsamt att skriva god morgon så här sent men vi ligger lite efter i dag eftersom Vide gav sin kära mor sovmorgon till 09.30. En får tacka.
Vädret är grått, kallt och jävligt så det får bli en dag inomhus helt enkelt. Inte behöver jag städa heller för det gjorde Håkan i går. Det enda jag ska hinna med någon gång under dagen är att baka en tårtbotten. Spännande.

Hej så länge från mig och kaffekoppen!


3 juni

Så dags att börja blogga nu när dagen är slut höhö.
Hej förresten!
I dag har jag jobbat delad tur så därav den dåliga uppdateringen men i morgon är jag ledig och ska skänka er andra en tanke som måste pallra er till jobbet (muöhöhö).
Sedan jag kom hem från jobbet har jag inte gjort många knop (mer än att via telefon guida min far och Anneli hur en hittar till min blogg på det ofantligt stora och krångliga world wide web...) Efter många om och men gick det men sen återstår det att se om de hittar hit igen hähä.
Näpp nu ska jag slappa vidare här framför mästarnas mästare (och försöka gräva ner mig under en sten så jag inte får reda på i förväg vem som vinner).

Se förresten vad mysigt jag hade det när jag var hemma på mina timmar. Jag fick sällskap på soffan av ett gosetroll som precis har vaknat från sin middagslur här.
Älskade unge!


En lördag kväll maskerad till fredag kväll

Hej hopp!
Nu är muffinsbaket över och jag har sjunkit djupt ner i soffan med ett glas rödvin. Lite senare ska jag svänga ihop några liter brunsås som jag kan sitta och smaska på (till en köttbit såklart) i min ensamhet. Ja ni läste rätt! Jag är helt ensam hemma. Kan liksom inte ens komma ihåg senast det hände *dansar på bordet*. Kråkan och Vide är fortfarande på kalas och det vet en aldrig när dom trillar in höhö. Jag ska passa på att njuta!
Hoppas ni har en fin fredag kv...förlåt LÖRDAGkväll.

Finn ett fel förresten...

Raggsockar...!!! I JUNI! Jag säger som spajder (och Johan Falk) Amen va faaaaaaaaaan!

2 Juni

Hej på er!
Hinner inte med er just nu för jag är mitt uppe i ett muffinsbak (inte i en muffinbak...)
Jag är ensam hemma och då gäller det att passa på (att stöka ner).
Vi hörs lite senare!


Bloggtips!

Då har en landat i soffan igen då. Kvällen har gått bra och det blir fortsatt jobb för mig den här helgen. Så då vet ni vart ni har mig höhö.
I dag har förresten äntligen dagen kommit som jag har väntat på (höhö) en polare till mig har äntligen skaffat sig en fotoblogg! Woho osv. Nu sitter jag och guidar honom via facebookchatten hur man fixar en länk. Han skulle egentligen behöva komma hit på en kurs hähä. Kika gärna in på hans blogg --->HÄR<--- för jag har nämligen lovat honom alla mina läsare ifall han startade en blogg. Ni ställer väl upp?

Det är stoffe som har fotat massa najsiga bilder på mig och dianus ni vet(här har jag varit lite dum och klämt ihop dom men in på bloggen och kika på massa fina bilder!)


Hängbjörken

Höll på att skriva hängröven men det var ju tur att jag inte gjorde det...(!)
Det bästa i hela trädgården om Vide får välja är nog våran härliga hängbjörk. Det finns liksom inget roligare än att springa in och ut genom grenarna och står man där inne blir det som en mysig koja.



Härliga bilder från i onsdag

1 Juni

Nu är första sommarmånaden här och det firar vi med regn liksom. Hoho solen! Vart är du? Det är ju inte midsommar än menar jag.
I dag vaknade hela lilla familjen med ett ryck klockan åtta av att Heineken stod och vrölade utanför dörren och ville komma in. Tur att vi har en sådan högljudd katt säger jag bara för Håkan hade glömt ställa larmet(!)
Här har vi hunnit äta frukost och smoothien blev extra göttig i dag för eftersom att mjölken var slut så fick det bli vispgrädde i stället, samma i kaffet höhö.
Nu leker Vide och jag ska väl nörda lite framför datorn i vanlig ordning.
Vi hörs om en stund!


RSS 2.0