Extreme makeover

Hej på er!
Har inte hunnit sitta så mycket vid datorn efter jobbet. Har pysslat med lite ditten och datten och just nu sitter jag med blekning i håret för i morgon är det jag som har klipptid. Japp nu får pottfrillan stryka på foten och jag känner för att göra något drastiskt.

Så här ser jag ut just nu i alla fall så passa på att titta för så här ser jag (förhoppningsvis) inte ut i morgon.

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon!


wordfeud

I stället för att sova och äta (typ) så spenderar jag alla mina lediga minuter på att spela wordfeud (för er oinvigda så är det ett spel, alfaphet, man spelar via telefonen med andra nötter som inte heller har ett liv) men det verkar som att jag har helt annat ordföråd än wordfeuds ordlista eftersom var och varannat ord jag skriver in kallas för invalid(o) Fot, get, datormus, matador, fes, gud och gren är bara några få exempel på ord som tydligen inte existerar. Däremot så fick min motståndare 36 poäng för ordet korkars(!)
Kan någon vänlig själ nu vara så snäll och förklara för mig vad fan jag gör för fel (och vad korkars betyder)
Tack!
Korkad? Jag?

En kärleksförklaring

...ja även om jag kallar det att jag mobbar Håkan så fattar ni väl att det är just det här jag älskar med honom.

Håkan sitter och tittar på första avsnittet av Robinson (skämskudde) och när ett av lagen kommer till sin ö står det redan en liten "stuga" där som är ungefär lika lyxig som en omklädningshytt varpå Håkan utbrister:

"En sån där semesterresa skulle jag vilja åka på!" (slut citat)

Eller när jag dimper ner i soffan efter en dag på jobbet och frågar vad har ni gjort för kul i dag då?

"Jag såg ett så häftigt program om växter. Fattar du hur många häftiga växter det finns!" 
Ridå.

Jävla tönt <3
making a gif
De här bilderna fick jag förresten inte lägga ut men han fick ju till exempel inte förstöra min soffa men det gjorde han ändå...even steven(nästan)

31 Augusti

Hej på er!
Vi kör väl på samma upplägg som i går då att jag jobbar och ni läser min blogg. Sounds like a plan?
Först och främst vill jag att alla läser det här inlägget. Men det roligaste är de två länkade youtubeklippen i kommentarfältet. Se dom för fan. Jag skrattade så jag grät i en halvtimme. För bästa effekt kanske man ska ha jobbat en hel dag, tagit ut sig i en simmbassäng och vara sockerrusig efter att ha svetp i sig en halv godisskål...men gör ett (utsövt) försök för all del.

Precis före jag gick för att ta ut mig i bassängen...





S(v)imma

Hej hopp!
Hur har ni haft det i dag? Min dag har gått fort i alla fall. Man kommer till jobbet och innan man vet ordet av är man på väg hem liksom i alla fall så kändes det så i dag.
Nu ska jag snart packa ihop mig och gå till badhuset i alla fall. Var så längesedan jag simmade nu så bli inte förvånade om jag kommer hem och har drunknat höhö.

Här får ni en bild på vad jag har ägnat mig åt sedan jag kom hem <3

(påmin mig om att jag ska boka klipptid helst i förrgår)

Miss jordgubbe

Vågar nog påstå att jag skulle städa oftare om jag hade det här fina kittet i min ägo

Jasså...jaha det är tydligen gjort för barn. Woopsie.
Från inreda.com

Lilla herr busfrö

Sedan en tid tillbaka så kan Vide utan problem hiva sig upp i soffan så nu ligger ingenting säkert...



Hallå i luren!

30 Augusti

Godmorgon godmorgon.
I dag är en arbetsdag för mig så jag gör som jag brukar och förinställer ett par inlägg. På grund av mitt frosseri i går kväll (jag grävde mig till botten i godisskålen) känns det som att jag aldrig vill se godis igen. Ni vet känslan? Uuuuh!
 I går mumlade jag ju även om att jag kanske skulle skuta upp förändringen av mitt liv till en annan dag men eftersom badhuset öppnar efter sommaruppehållet så är jag sugen på att simma så det har jag att se fram emot i kväll (och självklart kommer jag sitta med en godisskål i knät innan någon ens hinner tänka tanken "Är hon sjuk i huvudet eller?".
   make a gif online

Jag kunde inte stå emot...

...godissuget alltså. Har varit sugen på lösgodis hela dagen och jag resonerar som så att är det den tiden på månaden så får man vräka i sig precis hur möe man vill. Börja sitt nya nyttigare liv kan man göra i morgon...eller dagen efter det eller så skiter man kanske i det den här gången också.

come to mama!

Nu blev det tyst...

Ja här har det varit livat hela dagen med lekande barn. Jättemysigt att få tjöta av sig lite med syrran och Emelie. Vide somnade för en stund sedan och sover fortfarande så här är tyst som i graven. Då kan man ägna sig åt att spela wordfeud, kika tradera, läsa bloggar, äta knäckemacka med sylta, ha ett öga på teven, twittra, pilla naveln, kolla H&M, kolla youtubeklipp, rapa , fisa, vara ledig, bli ett med soffan...
Vad gör ni?

Sen så kan man ju även stoppa in en arm i örat...


Uggling

Har ju glömt visa er en fin sak. Här om dagen när jag hämtade posten låg det här fina paketet från bästisen Leo i brevlådan.

och där i låg världens sötaste lilla uggla. Allt anant än uggly höhö.

Tack så hemskt mycket Leo (och mamma Eve)!


29 Augusti

God morgon! Skönt med ledig dag men självklart valde Vide att vakna redan 07.30 i dag. Tack för det min underbara son. Som Sändy säger jag ger igen i tonåren höhö.
Vi har ätit frukost här och just nu sitter Vide på min fot och bläddrar i min almanacka och låter som en åsna. Det är nya grejen för det lärde jag honom i går när vi tittade i djurboken. Det var det första ljudet han gjorde i morse också haha underbart.
I dag får vi lite besök här hemma. Syrran och Hugo kommer förbi och även Emelie och Ellie. Är det någon annan kvänumsbo som inte har något bättre för sig får man gärna joina.

Dagens frukost är ju alltid kul att fota hälsningar från bloggnörden...

Lite i efterskott...

Ja jädrar vad vi har fått skjuta på vårat ordinarie fredagsmys. I fredags mös vi på annan ort och i går kväll fick jag hoppa in på jobbet men bättre sent än aldrig sa han som nästan sköt haren och sket i fläkten.
Så NU lite sent även i tid ställer jag mig och slavar vid spisen. Ni vet vad som väntar; Kött potatis och brunsås! (gad dämmit) och till det blire lite vin.
Men först ett par droppar till kocken så inte hon torkar ut...

28 Augusti

Nämen tjena.
Nu hinner jag sitta och klämma lite framför datorn. Har jobbat färdigt, ätet, sketet. Nä nu ska vi inte gå in på detaljer här. Sedan har jag givetvis gosat ihjäl min (motsträviga) son (han har inte riktigt fattat än att mamma är bäst). (Någon gån ska jag sluta missbruka paranteser också) Kanske i morgon för då är jag ledig. Gött jävla mos! Fast Håkan ska jobba så det blir bara jag och Vide någon som vill komma och leka?

cam to gif

27 Augusti

Hej hopp!
Sorry för dålig uppdatering. Det blir så när man jobbar man hinner inte riktigt med och även om jag skulle hunnit det så finns det liksom ingenting att skriva. "Hej jag heter Kristin och jag har jobbat. Hej då!" Jättesuperintressantverkligen...
I dag får jag jobba lite mer än det var tänkt men får förhoppningsvis jobba lite mindre i morgon så det jämnar ut sig höhö.
För övrigt höll jag nästan på att dö i åskovädret förut...nä kanske inte men nästan. Blixtarna och dundret hängde precis över huvudet på mig. Spring för livet tänkte jag(och gjorde).
Nä nu har jag malt färdigt.

Inga bilder har jag heller utan det får bli ett sånt här menlöst självporträtt höhö. 
(Jag borde för övrigt gå kurs i hur man fotar sig i spegel höhö eller så måste man stå i flera timmar kanske för att få tet och det orkar man ju inte...)

Ha det fint så hörs vi när vi hörs! Ska försöka svara på alla era fina kommentarer som vällt in. Hej så länge! 

Vad kvinnor vill ha?

Jag har ju glömt att jag ska på Ladies night i lisch i november men nu fick jag se reklam för det i en tidning och blev lite fundersam.


Någonting måste ha gått väldigt snett i retucheringen efterom det knappt går att känna igen dom. (jag menar dom har ju lyckats göra brolle ful och Martin Stenmark ser ju rent av galen ut) Syns ju lite dåligt på de här små bilderna men tänk på det om ni ser den här annonsen. Och varför står Anders timell hundra meter bakom alla andra? Det är ju han som är bäst.
Kul ska det bli vilket som och jag kommer säkert skrika halsen av mig och känna mig helt som hemma i vimlet av medelålders kvinnor. Yäh!

Färdigjobbad!

Jejjemän nu sitter jag med bakdelen nedsjunken i soffan igen. Många besökare i dag med och det är ju så kul! Skriv gärna vilka ni är och om ni har en blogg vettja så kan jag få lite nya bloggar att läsa.
Hörrni nu hinner jag inte sitta här mycket längre. Magen kurrar i vanlig ordning så den måste få sitt. Men först måste jag få lite kärlek från mina gosekillar.

Vi hörs om en liten stund och då ska jag även svara på era fina kommentarer!

Instagram

Ja här kommer fler bilder. Vill ni följa mig på instagram så heter jag kristinsandgren (duh) där.









25 Augusti

Morning!
Som ni vet så jobbar jag i dag men jag tidsinställer ett par inlägg så ni får något att vila synen på här.
Måste visa er den är söta bilden på Vide. Man tröttnar ju aldrig på bilder på Vide tänker jag men kanske har Vide tröttnat på sin paparazzimamma?

Gad dämmit morsan! No more pictures sa jag ju!


Köttfärspaj och Rango

Hej hopp.
Har slängt ihop en köttfärspaj som vi ska hugga in på nu framför filmen Rango. Själv röstade jag på Sunes sommar men man kan ju inte alltid få som man vill här i livet höhö. Nädå Rango blir bra. Jonny Depp gör ju rösten så helt fel kan det ju inte bli. Någon som har sett den?
Sedan ska jag försöka mig på fenomenet att komma i säng i tid. Hur gör man egentligen? Finns det möjligtvis någon app som kan hjälpa en förvirrad och trög morsa? 
Säger natti för i dag i alla fall för i morgon vankas det jobb.


På blogg.se's första sida

Det har fullkomligt vällt in besökare på bloggen i eftermiddag och jag började ana ugglor i mossen. Gick in på blogg.se och där fick jag se min egna nuna med bästa rubriken "Kristin crejvar sängkläder". Ser att dom kortat ner mitt bloggnamn till bara morsa. Tur att dom valde det ordet ändå och inte typ hans (för då skulle ju folk sitta här och tro att jag heter Hans) eller knäppa (fast det hade ju i alla fall stämt). Jätte kul är det ju såklart och ni får gärna fortsätta kika in här för jag skriver ju om mer än bara sängkläder och dörrmattor såklart, brunsås till exempel höhö.


Skulle inte jag städa?

Eeeeh...
Städningen har väl gått så där om man säger så. Har förvisso plockat iordning lite men sen somnade ju Vide och då är det ju lätt hänt att man parkerar arslet i soffan med datorn i knät i stället höhö.
Det låter som att han har vaknat nu i alla fall så jag får väl försöka ta nya tag alternativt skaffa mig en sådan här dörrmatta...

Från inreda.com

Tvångsmässigt beteende?

Appropå Ikea så har jag ju glömt att visa mina nya sänkläder jag köpte sist. Ja jag har köpt sängkläder igen. Jag kan liksom inte gå in på Ikea utan att komma ut med just sängkläder. En del köper värmeljus men jag crejvar påslakan gad dämmit! har ni någon grej som ni alltid köper när ni är på Ikea. Handdukar? Värmeljus? Köttbullar? Billy Bokhylla? Tell me!



   

24 Augusti

God morgon!
Som jag förutspådde i går med min väderhöft (höhö) så är det grått och tråkigt väder ute i dag. Än så länge har vi bara ätit frukost här och just nu ser jag och Håkan på Fångarna på fortet medans Vide tar katten i svansen och kör (nästan bokstavligen) nej förresten nu har han släppt kattstackarn och håller på och möbelerar om. Det tackar vi för...
Apropå möbler så ska jag slänga mig på sofflocket och bläddra i den här godingen som kom i går. Är det bara jag som blir som ett barn som får en leksakskatalog i näven när jag får Ikea-katalogen?


Korv, plock och chokladpudding

Det blev minsann grillad korv förut och jädrar vad gött det var. Just nu klipper Håkan gräset och jag själv har plockat lite inomhus. Det ska tydligen bli kasst väder i morgon så jag ska nog passa på att städa lite så lika bra att tjuvstarta i dag så får jag slappa desto mer i morgon liksom (det gäller ju att tänka med njuren).
Nu låter det som att Vide har tröttnat på livet så det får bli en vällingslurk till honom snart och bums i säng jag och Håkan ska däremot festa till med chokladpudding framför en film.

Den vispade jag ju såklart ihop med min nya visp. En sån där som alla kockar har ni vet. Nu kommer chokladpuddingen att smaka åtminstone dubbelt så gott eller har jag blivit lurad?

Back from work

Japp nu har jag jobbat färdigt mitt mastodontpass *host* på fyra timmar och i morgon är jag ledig. (efter sex veckors semester mm måste man mjukstarta anser jag).
Fick en bamsekram av Vide när jag kom hem...eller jag var ju tvungen att jaga ikapp honom först och hålla fast honom men visst kan man kalla det en bamsekram?höhö.
Nu hinner jag inte sitta här och gaffla mer för min mage skriker efter mat. Ute är det högsommarvärme och sol så vi tänkte tända grillen. Jävlar va gött!

En annan grillbild...

Vi hörs lite senare!


Mobildbilder

Eftersom jag har skaffat instagram på iPhonen (men gud vad jag tjatar om min telefon) så tar jag numera mer bilder med den. Här har ni några stycken.

En rosa himmel

Nya lampan

Vide i bilen

Jag i bilen

Frukost

En fin himmel

En cool kille


23 Augusti

God morgon!
Herregud vad trött jag var i går! Hade lätt kunnat gå och lägga mig och somna som en stock vid halv sex. Svepte i mig lite kaffe och lyckades hålla mig vaken till nio när jag släpade mig till sängen för att sova. Men somnade jag? Nä! iPhonen blir min död säger jag bara. Jag ska bara kolla fejjan...jag ska bara kolla twitter...nä nu stänger jag av. Hmm kanske ska läsa lite bok innan jag somnar. Oj vad spännande jag läser ett kapitel till...och ett till...ett till. jävlar vad trött jag blev nu är det dags att sova. Men först ska jag bara se om det hänt något mer på twitter, fejjan, instagram...smurfville. Helt plötsligt är klockan 00.30 och man undrar vad fan som hände.

Här kan man också fråga sig vad fan som hände...


Jag ligger efter

Hej på er!
Nu har jag sjunkit långt ner i soffan. Håkan badar Vide och jag har precis klämt i mig en thékaka med sylta och rödbetor på (snart är det jul liksom) Första jobbadagen gick bra förutom att man känner sig som en yr höna mest hela tiden men det gör jag ju annars också så inget nytt under solen direkt. På tal om sol så sprack den fram lagom till att jag slutade så det blev varmt och skönt att promenera hem. Men nu till rubriken. Varför ligger jag efter? Jo jag har massa fejjanstatusar, twitteruppdateringar, blogginlägg och bloggkommentarer att läsa. Tur att jag inte börjar jobba förren tolv i morgon så jag har natten på mig också höhö.

Det bästa på hela dagen var såklart att få gå och hämta den här busungen.



Bloggtips

Ja om det blir tunt med uppdateringar i den här bloggen så finns det ju så många andra att kika in i. Här får ni några tips (jag har fler på lager om det är något som intresserar er)

Min absoluta favoritblogg, Manligt med Jonas Cramby, har äntligen kickat igång igen efter sitt sommaruppehåll. Just nu uppdaterar han om sin expedition på Svalbard. Roligt, spännande och fantastiska bilder!
Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Bild: Jonas Cramby

Sedan har vi söta lilla Sandra som är så lik mig på många sätt. Hon har en son som heter Vide, tycker inte att rött och rosa skär sig och vi är båda två "kalendernördar" (nytt ord?) Hon skriver så himla bra till skillnad från en annan som allt för ofta använder sig av uttryck som öh? och höhö.
Klicka på bilden för att komma till bloggen!


Det här kommer jag säkert att få fan för men ni bara måste skynda er in och läsa i Dianus bananberntssons blogg innan hon låser om sig. Hon är ungefär hundra gånger roligare än vad jag någonsin kommer att bli!...och snyggare också för den delen. Särskilt ena BENET!
Klicka på bilden för att komma till bloggen!


Bilderna har jag snott från bloggarna så nu vet ni (slå mig inte!)

Bilder från i går

I går var det ju kalasdags och här är några bilder från det.
Vide tyckte att gammelmormors rullator var det ballaste han sett.



Vide åt si så där fem korv med bröd (kanske inte riktigt men nästan)


Efterrätten bestod av glass, maränger, banan och blandade bär.

Vide tyckte att farfar behövde hjälp med att äta upp sin.


Det var det med det!

22 Augusti

Hej mina vänner!
Som ni vet så jobbar ju jag i dag så det här är ett tidsinställt inlägg. Hoppas solen skiner med sin frånvaro och att jag inte känner mig för bortkommen efter så många veckor fulla av en massa slapp och slöande höhö.
Får se hur det blir med min blogg. Lär väl inte bli riktigt lika mycket uppdatering här men om man inte kan få nog av mig (för det kan man ju inte) så twittrar jag också numera på twitter.com/kristinsandgren om det är någon mer som twittrar så skriv gärna det i kommentarerna här nedanför så kan jag följa några fler för nu följer jag typ bara Måns Zelmerlöv, Paris Hilton och Spiderchick(åff kårs).
Sedan har jag även skaffat instagram (en app på iPhone där man lägger ut bilder typ skriv även om ni använder instagram) så där kan man också följa mig där heter jag kristinsandgren (fantasin flödar...)
Hmmm sa jag förresten att jag skulle börja jobba heltid? höhö 
I dag blir det i alla fall några tidsinställda inlägg så kika in för all del. Nu ska jag sluta tjata!

Mina fina killar

Bilder från i går


Smitarn

Vi åt jättegod mat men tyvär fick jag ingen bild på det (och jag kallar mig bloggare?!) Innan desserten fick vi åka på Bisonsafari. Kossera kossera kom! (syns ju inte på bilden men de sprang för livet mot oss)

De kom jättenära för vi lcokade med pellets. Muuuuu sa Vide.

Sedan givk vi ett varv runt en inhägnad där det bodde tre älgar...

Jag är expert på att ta kort när ingen är med på det (eller vill vara med på det...) höhö

En exotisk älg bakom stängslet...




En gruppbild blev det också förstås

Sola och bada med pina colada

...nä förresten stryk bada...och tryk pina coladan också för den delen (ja jag vet att jag stavar fel höhö) men solat har jag gjort nu en bra stund i alla fall. Så jädra gött väder! Synd bara att semestern är slut i morgon. Ja ni läste rätt. I morgon är det slut på semeter, föräldraledigt och hela skiten då är det heltidsjobb som gäller medans Håkan ska vara pappaledig. Så i dag är det ingen dålig söndagsångest höhö. Nädå det ska bli riktigt kul faktiskt (får se om jag är lika entusiastisk efter första veckan...)
Nu hinner jag inte sitta här och häcka längre för jag ska hoppa ur mysbrallorna och slänga på mig lite mascara för vi ska i väg på kalas.

En Videbild till får det bli.

21 Augusti

Morrn!
I dag gick jag upp nästan med tuppen för jag tänkte vara redig och gå en promenad före frukost. Tänkte liksom ta tag i mig själv men det gick inte så bra. Fogarna bråkade med mig och eftersom det inte gick över så fick jag vända om och gå hem igen. Så jävla trökigt. Men man får se det från den ljusa sidan, jag kom ju upp i någorlunda tid i alla fall och kunde käka en god frukost i lugn och ro innan minsta killen vaknade till vid 10. Min håriga kille med fler år på nacken sover fortfarande...
Solen är framme nu också så när Vide ätit färdigt sin frukost går vi nog ut och plockar lite äpplen så vi kan frysa in till många goda pajer i höst. Skulle gärna vilja fylla frysen med kantareller men orkar man gå ut i skogen och plocka samt rensa skiten efteråt? Nä.
Hepp nu ska jag fortsätta här så hörs vi lite senare!

En bild på Vide från i går.

Just nu...

...målar Håkan Vides gungställning.

Vi har haft en jättetrevlig dag men det blev dessvärre inte så många bilder tagna. De få som blev slänger jag upp i morgon. Nu ska vi nämligen packa ihop oss igen och dra till svärisarna för lite grillat. Mums!

Långa bollar på...näe

Håkan fick upp mer än bara hyllan i går *fniss*. Min fina lampa som jag väntat på i sjunhundrafemtiomiljonerår minst är äntligen på plats! Den ger så mysigt ljus på kvällarna nu när det blir svart som i natta bara tidigare och tidigare...


Den var sååååå rolig att sätta ihop hälsar Håkan...

När du tar en liten smakbit av något hos en vän, ät då inte så mycket att du fastnar i dörren.

Vides nya favorit.




20 Augusti

Hej och godmorgon!
I dag blir det förinställda inlägg hela dagen lång för vi ska på släktträff på Wrågården utanför Falköping någonstans på shlätta. Det är Håkans pappas sida av släkta som samlas och det ska bli superkul. Ska försöka ta massa bilder. Har nämligen varit på Wrågården på julbord en gång förut och det är supermysigt där. Vide har på sig sin nya skjorta och jeans och är sötare än socker så honom ska jag defenitivt försöka få att fastna på bild höhö.
Shletna morsan kanske hamnar på bild också om hon har tur...?

Smell you later darlings!


Fredagsmys

I kväll har jag svängt ihop egna "chips" av tunnbröd. Spexigt.
Lätt som en plätt var det också. Smöra tunnbröd som du lägger på en plåt (med bakplåtspapper på) krydda med valfri krydda. Jag kryddade med en som heter salladsmix och på andra plåten vräkte jag på vitlökskrydda. In i översta läget på ugnen i fem minuter på 275 grader tror jag det var (gasen i bott liksom). Sedan bryter man dem i snitsiga bitar och mufflar i sig bah! Dipp kan man nog ha till också men sånt lyx har vi inte i det här huset. Vi sköljer nert med en slurk rödvin i stället(och ice age 2 på teven).

Ha en fin kväll!

Godare än vad det ser ut jag lovar!


Allt är glömt

Ja nu glömmer vi den uppätna kladdkakan för se så duktig min karl är som fått upp min tavellist i köket. Visst blev det fint?



Det här kommer Håkan å få faaaan för



19 Augusti

Hej på er!
Nu har jag kravlat mig upp ur sängen och fått i mig lite frukost. Håkan och Vide har varit uppe lite längre men jag var så förbannat trött när Vide vaknade. Jag känner mig som en överkörd grävling. Vädret i dag hälper ju verkligen inte till heller. Spöregn.
Vad ska man göra i dag då. Blir ju till att uggla inomhus i alla fall och jag som har sett färdigt på Twin Peaks. Vad ska jag nu göra med mitt liv? Tur att man börjar jobba igen på måndag säger jag bara höhö.
Nä men gud vad deppigt det låter här då. Nu får jag rycka upp mig!
Hörs lite senare!

 

Sövt var det här

Japp för precis just nu somnade Vide. Blev en väldigt sen middagsvila i dag men sånt blir det ibland. Hade det jättemysigt hos fjällis som bjöd på god cheesecake och visade (för en gångs skull) en bra film höhö.
Vi var på affären en sväng innan vi gick hem och hämtade bland annat ut ett paket från HM så det ska jag slita upp nu och efter det ska jag ägna mig åt den här godingen som låg och väntade i brevlådan.

Vad hittar ni andra på i dag?

18 Augusti

Morrn morrn!
Nu sitter jag med en tekopp i ena näven och ett glas med yoghurt i den andra (samtidigt som jag bloggar höhö) Eve och Leo är här också för snart pyser vi i väg till Fjällan för att se på film. Vide ska bara äta färdigt frukosten först men just nu finns det så många att flörta och kolla på så fort går det inte.
Vi hörs lite senare i dag!

En bild från en bensträckarpaus på väg til Ö-vik.

Smink

Eftersom jag har varit så duktig och putsat och fejjat (inte fejsbookat då alltså) hela eftermiddagen så har jag nu kännt att jag var värd att vältra mig i soffan. Alla ni som känner mig vet ju att jag älskar smink så jag har rotat runt på youtube och nätet efter inspiration.
Nästa gång jag ska orka mig ut och svänga mina lurviga kan ni väl påminna mig om att jag ska rocka den här looken.

Eller kanske något sånt här?

Mums!


Nu har jag fått eld i baken

Ja jösses. efter att ha slappat ihjäl mig i soffan medans Vide sovit middag fick jag just nu det berrömda rycket. Jag har startat en tvätt, plockat iordning och ska snart damma, dammsuga och städa toaletterna. Men först blir det hamburgare med bröd som Håkan kockar ihop. Ska bli intressant och se om Vide gillar detta. Fast allra först har jag en bajsblöja att ta hand om luktar det som.
Hörs lite senare!

Älskar den här bilden på Vide för här är han en kopia av mig som liten <3


17 Augusti

Hej på er!
Här sitter jag i soffan och äter en sen frukost. Vi har precis varit och hämtat Vide och som vanligt har han skött sig perfekt. Goa unge!
Av mamma och pappa fick han en lisebergskanin i piratutstyrsel. Jag får nog nästan lägga ut en bild på spektaklet höhö (meningen var ju att vi skulle vinna något fint åt honom men så blev det ju inte...)
Vi hade en kanon dag i går i alla fall. Vi åkte allt! Fast nu ljög jag ju. ATMOSFEARHELVETET var ju stängt för reparation! Håkan drog en lättnades suck i alla fall...
Trots det så hade vi ändå en lyckad dag.
Kameran fick stanna hemma så det blev bara den här mobilbilden.

Lyckligast i stan över att äntligen ha hittat ett par solglasögon som passar...

Nu är det dags att mobba Håkan igen

Det här är Håkans favoritreklam. På riktigt alltså!Nej jag skojar inte.
Han älskar Maria Montazami (men vem fan gör inte det?)


Tur för alla oss Montazamilovers att en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar börjar nästa vecka! Yihoo!

De sista bilderna från tisdax jag lovar...

Ja vi suger väl lite till på partykaramellen.

Evil hands...


Nämen är vi på bild! Det var väl oväntat...


Två som lyckas med bedriften att vara snygga underifrån. Ni borde få nobelpriset!

Snygga rakt framifrån...

En hård en och ett gnägg

Till sist en bild på mig unt långa bollar på Begnt


Mina gosegrisar

Så här söta var dom här om dagen när Vide skulle läsa bok för pappan.


Behöver jag säga att jag dog?

16 Augusti

Hallå där!
I dag har vi tänkt trotsa översvämmingar och allt vad det heter och styra kosan mot Göteborg och Liseberg. Här ska det bli åka av! Har inte varit där på två år nu så jag är som ett barn på julafton ska ni veta. Har älskat karuseller ända sedan jag var liten och mamma fick ha koppel på mig och syrran när vi var små så vi inte skulle springa i väg som galningar höhö. Vet att jag alltid ville åka loopen (kommer ni ihåg den?) men jag var väl för kort eller nåt. Stod alltid nedanför och tittade och längtade. När jag väl växt till mig hade dom tagit bort den (jag tror till och med jag grät).
Många fina minnen har man från Liseberg och extra mysigt är det att åka bara Håkan och jag så lilleman får spendera dagen med sin farmor, farfar och faster.

Håll nu tummarna för att vi inte fastnar i vinkelvolten!

(jag tidsinställer några inlägg!)

Kära nån...

...vad seg jag är i dag då. Har trots mitt protesterande bakben fått plockat lite här hemma. Men så fort man är färdig i ett rum så är det kaos i ett annat. Jaja nu är köket skinande rent och uppstyrt i alla fall så nu kan jag vräka mig i soffan tycker jag. Ska snart fixa lite mat till lillen som verkar ha vaknat. Han sitter och pratar för sig själv i spjälsängen. Han är så rolig när han vaknar på "mornarna" och man går in för att ta upp honom så säger han nej nej och slänger sig ner i sängen igen. Ligg där då säger jag och går i väg och väntar på att illvrålet ska komma men det gör det inte haha han vill bara inte komma ur spjälsängen förren han själv vill det. Vilka idéer dom kan få.

En till photoshopad bild i brist på annat.

15 Augusti

God morgon på er!
Vi vaknade som vanligt sent hela familjen och irriterande nog så har jag för jädra ont i fogarna i dag också. Suck! Jaja vi får hoppas att det ger med sig. I morgon ska vi åka till Liseberg i alla fall oavsett lemlösa kroppsdelar (och oavsett väder).
I dag ska jag nog bara ta det så lugnt som möjligt. Regnet står som spön i backen så vi börjar nog med en brakfrukost framför ett avsnitt av Twin Peaks.

Vad hittar ni på i dag?

Sånt här kan man ägna sig åt en grå dag

Har hittat en sådan trevlig sida med photoshoprecept. Har försökt testa några i dag och det är väldigt roligt men svårt att få till det tycker jag. Här är några bilder som blivit någorlunda.

Här ska det se ut att vara ett lilleputtland. Har jag lyckats? (syns nog bättre när den är i större format...)



Synd att bilderna blir så små här bara...

Ugglor i mossen, Ps och "snickers"

Hej hopp!
Här är det slappt värre ska ni veta. Håkan och jag har avverkat två avsnitt av Twin Peaks (där ugglorna alltid verkar vara i mossen). Vide sover igen och nu spenderar vi tiden framför var sin dator. Jag håller på och nördar framför photoshop och blir det något bra så får ni kanske se.
Är det förresten någon mer än jag som har problem med my blogpost på fejjan? Mina inlägg har inte dykt upp på över två dagar nu. Folk måste ju tro att jag har gått och dött eller nåt höhö. Nä men vore trevligt att höra om det krånglar för någon mer för då slipper jag känna mig mobbad.
Nu får det bli en fejksnickers innan jag sätter igång med maten. Hörs sen!


14 Augusti

God morgon på er!
I dag var det farligt nära att vi drog till Liseberg men så spontana går det ju inte att vara så vi blir hemma. Tur är väl det för i dag bråkar mina fogar med mig. Why?! Har märkt att jag kan få ont om det blir fuktigt väder typ men vad fan då lär ju jag bli invalido hela hösten eller? Jaja slutgnällt för i dag...
Jag kom upp i tid i dag i alla fall och har hunnit duscha och allt så vad ska man göra en dag som denna? Städa hela huset? Nä ha Twin Peaks marathon såklart!
Fast jag behöver klippa pojkstackarns lugg för i går var jag framme med saxen och klippte helt fel så nu har han en halv pottfrilla.

Lika söt ändå förstås <3



MMS

Kolla här vilket fin mms jag fick i går. Bilden är tagen från båtresan från Trysunda när vi var tvugna att sitta utomhus i snålblåsten och regnet (för det var ju ett par kärringhattar av stråmodell som skulle åka i egna säten...)

Men vi hade det mysigt under våran filt jag och Vide <3

På väg hem till mig

I går kväll klickade jag hem lite bröte från H&M. 10% på hela sortimentet plus att jag shoppde lite från rean gjorde att jag kom väldigt billigt undan och det gillar vi ju höhö.



Hoppas man får allt till slut. De senaste gångerna jag beställt där i från har det tappats bort beställningar. Alltid lika spännande...

13 Augusti

God morgon!
Jag har äntligen fått svaret på varför Vide har sovit lite krattigt för inte mindre än fyra käktänder sticker upp! Stackars lilla barn vad det måste göra ont. I natt har han i alla fall sovit som en stock fram till elva.
Just nu sitter jag och äter frukost. Limpsmörgås med "påprackad" skinka. När vi var och handlade så fanns det nämligen provsmak på skinka och eftersom jag inte ätit frukost så vågade jag mig fram för att trycka i mig några brödbitar. Men jag brukar alltid känna mig lite elak om jag inte köper något (fler än jag som har såna sjuka tankar?). Där står den där stackars tjejen (det är alltid samma) dag ut och dag in och måste vara trevlig och sälja in skinka, juice och annat bröte och folk flockas som hyenor. Så ett skinkpaket fick åka ner i vagnen höhö.

Ett barmhärtighetsköp (fast den var ju jävligt god också såklart!) 

The return of the brunsås

Fick en kommentar här om dagen från en orolig(höhö) bloggläsare som undrade vart brunsåsen tagit vägen? Ja det undrar jag med! När det är sommar och semestertider är ingenting som det borde vara. Men nu jäklar så ligger den där på tallriken (snart i min mage) och guppar bland potäter och kött. Detta sköljs givetvis ned med ett glas rött!

Ha en underbar fredagskväll finisar!

Min dag i ord och inga visor

Hej på er!
Har haft en riktigt mysig dag med storhandling (ja jag gillar faktiskt att storhandla) och sedan Harry Potter- mys hos Eve. Sicka nördar vi är som går tillbaka och jämför ormspråket i gamla filmer och märker att de väser fel höhö. Rätt ska va rätt!
Nu har jag i alla fall kommit hem. Man kan väl säga att jag förflyttat mig från en soffa till en annan. Varken kråkan eller Vide wild är hemma och vågar jag säga att jag njuter lite? Lite i alla fall.
Kul också att ni har tyckt till om designen! Gött att det är fler än jag som gillar det oreanga. Vi testar det som bakgrund så får vi se om det blir massflykt här i från eller inte höhö.

Inga bilder har jag tagit i dag heller så det får bli en alldeles för liten popcornsskål (det är ju trot allt fredag) JA storleken har betydelse! (i alla fall när det kommer till snacksskålar)


Två små bortglömda mobilbilder

Hej hopp! Jag och Håkan har varit och storhandlat och sedan har jag styrt kosan hem till Eve för harry Potter-nörderi på hög nivå. Ni får alltså försöka klara er utan mig tills senare i eftermiddag. Så länge ska ni få se på två bilder från Öland som jag glömt bort att visa.

Vide ville möblera om i hela affären. Himla skumt att hamburgerdressingen inte ligger bland tacobröden tyckte han...

Vide tyckte att vagnen verkade för tung för lilla farfar och skulle hjälpa till att skjuva.

Underbara unge!

12 Augusti

Endast tomten är vaken. Jag alltså.
Sicka sömntutor till grabbar jag har. Fast Vide höll minsan låda mellan tre och fyra i natt igen så här är det inga smäckra ica-påsar som hänger under ögonen utan snarare Ikea-kassar...eller Gekås-kassar den där enorma sorten ni vet? Jaja nog snackat om min "dåliga sömn". Jag får ju änna skylla mig själv när jag sitter uppe halva natten och pillar med bloggen eller hur höhö. Vad tycks förresten? Jag är ganska nöjd faktiskt fast egentligen skulle den varit bredare men man kan ju inte få allt här i världen. Det får räcka med en bred röv höhö.

Så här blev det till slut.

Fast så här såg den ut ett tag. Älskar det där oreanga och har kanske tänkt ha det som bakgrund men jag vill ju inte att folk ska bli yra i huvudet här inne (mer än vanligt höhö)




Lite skit rensar magen

Hej på er!
Hur har ni haft det i dag? Själv har jag myror i röven och är rastlös till tusen. Tänk vad bra om jag hade kunnat använda den här energin till något vettigt men sån tur har man ju inte att man till exempel skulle bli sugen på att putsa fönster. Snälla säg att det finns fler där ute med rutor som ser ut så här.

Bättre insynsskydd får man leta efter!
Nä jag tänker som sagt var inte putsa några fönster så vad tänker jag göra undrar väl ni? Jo jag ska göra en ny design på bloggen. Inte lika välbehövligt kanske men bra mycket roligare gad dämmit!

Alltid lika kul...

...att ha fikabesök. Pappa passade även på att hämta sin dörrmatta som han köpte på öland och glömde kvar där. Nu behöver han bara skaffa sig en kärring också...

Fler party pics

Hot mamas!


Svårt att se normala ut...

...även om vi lyckas någon gång i bland.

Tunga hörnet


Camilla hittade hit och fick hänga med "Långa bollar på Begnt"

Lagom som halsduk?


Till slut tre muppiga bilder på mig och Diana (märks det vilka som är mest kamerakåta eller?)


Fina fossingar?



11 Augusti

God morgon!
Äntligen kan jag slå ner räva och äta frukost. Vi tog en minst sagt rejäl sovmorgon jag och Vide wild. Men vi spenderade kvällen i lerdala i går och därför blev det en sen insomning för unge herrn plus att han har vaknat två gånger i natt och härjat. Jag pallar verkligen inte det. Jag har blivit så bortskämd med en sömntutig unge som snarkar sig genom nätterna så när han någon gång bryter mönstret får jag rycket. Tur att det händer så sällan höhö. Nu på förmiddagen medans Vide smaskat frulle så har jag försökt ordna upp i kaoset jag kallar hem. Grejer över allt! Tvätt, disk, snubbelfällor i form av leksaker. You name it!
Men nu ser det någorlunda ut så kanske att jag vågar släppa in mor och far på fika här i eftermiddag.
Nästa inlägg blir trevligare får vi tro höhö

En glad jag...

Några bilder från gårdagen


Fina syrran

Hårspräääääj

Fina Ida

Fina Sandra

Fina Diana

Fint Dianapyssel

Fina Idatavlor

Fina grimaser...

Puss puss


fler bilder kommer men dom är lite mer spårade höhö


10 Augusti

God morgon!
Då har jag pallrat mig upp ur sängen till sist. Hade sjukt kul i går men i dag är man inte riktigt på topp om man säger så. Tack snälla ni för kommentarerna i går kväll. Jag blev ju änna tårögder höhö.
I dag är det perfekt semesterväder ute med tolv härliga plusgrader och regn i luften. Jag och huvudvärken kan med andra ord vältra oss i soffan hela dagen lång. Härligt!
Men först får det bli en rejäl brakfrukost så man hamnar på rätt köl igen. Hit med ägg, mackor, juice, yoghurt, fruktsallad, pannkakor, tårta, potatismo....eh?

Lite lätt skengravid eller bara jävligt bakis? (obs obs så här fräsch är jag inte i dag men jag skonar er från den synen...)

Nu pyser vi

Nu är jag och syrran färdigsminkade så nu drar vi till staden. Så här ser jag ut! (nä jag är inte så sur som man kan tro men orkar inte ta en bättre bild)

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon!

Reashopping

När vi var i Skara i går kikade vi i affärer (de få som finns) och inne i barnklädesbutiken var det massa rea så jag fyndade dessa fina kläder till Vide.


Bilder från i går

Mormors fina lägenhet.

Fikat var framdukat.


En bild på min kusin som fått upp en hälleflundra som var lika stor som han själv. OMFG!


Här är jag i mina oreanga brallor lite på avstånd i en lite fläckig spegel.


Det var det det sa han som sket i fläkten och tände på.


9 Augusti

Morrn!
Nu har jag pallrat mig upp och parkerat mig i soffan. Vide och Håkan har varit uppe en liten stund men jag låg och drog mig lite. Finns det något bättre? Håller på och kokar ägg så jag kan få lite frukost i magen. Får se vad dagen har att erbjuda. Syrran ville eventuellt hitta på någonting men än så länge har jag inte hört av henne så vi får se. I kväll däremot ska jag och några galanta damer inta sista Tisdaxklubben för säsongen. Det blir nog sköj får vi tro.
Vad hittar ni andra på en dag som denna?

Den här lilla skiten blir för övrigt 14 månader i dag. Oj vad mycket det låter! Panik!

Sugar candy

Eftermiddagen hos mormor var verkligen kanon. Vi tog även en trip på "stan" och jag fyndade kläder till Vide. Jg visar bilder i morgon. Jag rotade lite bland mormors läppstift när jag gick på tjotta och hittade ett fint som jag smetade på.

Svårt att få färgen rätt på bild tycker jag. Snäll som mormor är så fick jag läppstiftet eftersom hon tyckte att färgen var för svag. Jihoo!

Sugar candy från IsaDora

Blomsterplock

Vi har sepnderat eftermiddagen hos mormor/gamelmormor och innan vi åkte i väg hjälpte Vide mamma att plocka blommor.
De här två är extremt svåra att få på bild ihop. Den ena blundar och den andra rymmer...



Ett projekt på gång

Ja herrejisses nu har jag gjort någonting crazy. Inne på Ikea i går så gick vi in i fyndhörnan för att göra...fynd.
Där inne hittade jag påsar med stuvbitar och jag har länge velat ha vimplar till Vides rum men inte vetat riktigt vem jag ska muta för att det ka bli verklighet. Nu har jag tänkt att jag på mina två sista semesterveckor hinna(jo tjena) sy finfina vimplar själv. Jag menar det kan ju inte gå mer än åt helvete. Nu hoppas jag att ni varje dag hejjar på mig här och påminner mig och vimplarna så att jag inte kan smita undan. Deal?

Här ser ni ett tvättäkta impulsköp

8 Augusti

Morrn morrn!
Nu är vi på hemmaplan igen efter en mycket seg bilfärd hem. Kom hem sent i går kväll för vi kom inte iväg så tidigt plus att jag ju självklart var tvungen att springa igenom Ikea i Sundsvall. Shoppade en del grejer som ni får se senare. Morsan packade vi med oss också så henne blir vi inte av med än på ett tag höhö.
Här på morgonen har det inte hänt så mycket mer. Frukosten är på gång i alla fall och det är ju tur för jag håller på och hungrar ihjäl här.
Verkar som att det är många som börjar jobba i dag efter semestern om man får tro statusuppdateringarna på fejjan. Själv har man ju två veckor kvar *rubb it in* fast vädret är lite mulet och trökigt i dag givetvis.

Det blir nog inget sol och bad i dag...

Bara regn hos mig

I dag har det regnat hela dagen lång så vi har mest spenderat tiden i soffan framför varsin dator. Jag har förvisso gjort lite nytta också så som att baka morotskaka och steka pannkakor men annars har det inte blivit mycket gjort. Det är faktiskt gött med sådana dagar i bland men som Håkan sa "att man kan bli så trött av att göra ingenting". Segare samling människor får man nog leta efter höhö. Den enda som håller fanan högt är Vide men tar man sovmorgon till 11 så har man kanske lite mer energi över...

Nästan inga bilder har jag tagit i dag heller bara på en morotskaka och en Videung.
 

Dags att klippa den lilla luggen igen kanske (eller så väntar jag tills han blir femton)

Bilder från i går

Blev inte många bilder framme på stan men fikat måste ju självklart fotas...
Jag bad om extra grädde till min kladdkaka och tur var väl det för den var rätt törr.



Middag!

Lax med potatismos. Gött mos änna!

Till efterrätten behövdes vispad grädde och alla barn fick slicka visp

Till grädden serverades det blåbärspaj (ja för självklart ska man ha mer grädde än paj!)

Resten av kvällen fick vi lyssna till vackert pianoklink...eum...


Shopping

Det här fick följa med mig hem i går.
Hårband, lösfrallor, lösfranslim och solbrillor för halva priset.

Jeans från H&M. Svarta och oreanga. Löööv them!


6 Augusti

Godmorgon!
Här sitter jag i soffan och päser efter frukosten. Blev väckt i ottan av den indundrande familjen Johansson. Hoppas Vide aldrig någonsin får för sig att vakna klockan sex om morgnarna...
Får se vad vi hittar på i dag. Syrran, Jonny och Hugo har redan flytt fältet och regnet står som spön i backen så jag är lite sugen på Ikea faktiskt men först ska jag baka färdigt min morotskaka som jag har påbörjat.
Vi hörs lite senare!

Två söta badkillar

I väntans tider...

..ja alltså jag väntar på mat då och inget annat höhö. Hungrig som en utsvulten gnu är jag så det ska sitta fint med lite lax och potatismos snart. Vi har haft en bra dag på stan jag har shoppat lite och visar i morgon vad som fick följa med hem. Hittade de röda skinnbrallorna på gina men de var inte lika fina i verkligheten så jag orkade inte prova, kanske en annan gång. 
Hepp nu ska jag slänga mig på sängen och läsa lite skvaller.

Kan inte få nog av den här tidningen. Billig och rolig om man som jag gillar att läsa massa skit höhö.

Mina älsklingar



En dag på Trysunda

Vi började med att åka båt som sagt.

Framme!




Vi började självklart med en fika.

Sedan gick vi för att utforska ön.

Vi hittade en strand med stenar och klippor men den var inte riktigt lämplig för en ettåring att bada på men vi stannade och pausade en liten stund.


Vi vandrade vidare en bit långt in i skogen...

...till slut kom vi fram till en kritvit sandstrand där vi spenderade dagen solandes och badandes.

När det blev eftermiddag drog vi oss mot färjan och köpte en glass medan vi väntade.

Vide ville hälsa på kaninerna

Sedan mösade vi våra arslen upp för en livsfarligt brant trappa...

...och fick en sådan här tjusig utsikt



Mycket ska man se innan ögonen har glott färdigglodda...


Sedan hoppade vi på en försednad färja men den historien har ni ju redan hört.

5 Augusti

Hej på er!
Här har jag kravlat mig upp i ottan (nåja) för att baka en morotskaka som vi skulle ha till eftermidagskaffet och amerikanska pannkakor til frukost men det visade sig att mamma inte hade någon form till kakan och när vi väl började rota i kylen så var äggen slut. Snopet! Men men då får jag göra det i morgon helt enkelt. Vide har sovit lite tjorvigt i natt. Vaknade vid tre och och somnade inte om förren fyra. Pust. Antingen var det magknip eller så hade han drömt något för han verkade inte helt vaken liksom. Kankse svalt för mycket sandstrand?

Åka båt i går var spännande tyckte Vide och tryckte näsan mot "rutan" så den buktade ut höhö.


Planerna för dagen är att vi ska fram på stan och göra av med pengar i alla fall.
Vad hittar ni på i dag?

Slut som artist

Ja herrejävlar vad trött jag är nu. Vi har haft kanonväder i dag också så vi kom allt i väg till Trysunda. Vi har legat och pressat på en strand och badat mestadels av tiden. På vägen hem började det ju självklart regna och eftersom feta kärringar (och deras osynliga vänner...) tog upp alla inomhusplatser så fick vi sitta ute och frysa. Ja ni läste rätt ingen erbjöd sin plats ens till den gravida. Jävla töntar! Aja vi hade i alla fall första parkett och satt och spanade på Hanna Ljungberg som försökte gömma sig.
Har massor av bilder från dagen som ni ska få se men de kommer i morgon för nu ska jag hoppa in i duschen och krascha i sängen.
Hoppas ni haft en fin dag!
Bild från i går kväll när Håkan och jag tog en kvällspromenad.

Fint till en liten morsa...

Nyheter från Gina som jag måste kolla in lite närmare känner jag. Byxorna ser helt hysteriska ut men på ett bra sätt liksom.

Bilder från i går kväll

Efter en hel dag på stranden är det rätt gött med tacos.



Livsfarlig dryck! (och då pratar jag inte om rödvinsslurken i mitt glas utan E-bomben i flaskan breve höhö)


Vide hittade mormors träsko och verkade tycka att den passade hans lilla fot...


4 Augusti

Mörrn mörrn!
Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom vi den här morgonen gått upp onormalt tidigt för att hinna med en färja till Trysunda. Vädret ska nog bli någorlunda i dag men vi hoppas såklart på mycket sol som i går. Planen är att sola och bada i dag också, eftersom vädret ska bli sämre resten av veckan, men vi får se hur det blir med det.
Jag tidsinställer några inlägg i dag så hörs vi i kväll!

Två sötnosar med spring i benen.


En dag på stranden

Hej hopp! Här kommer lite bilder från dagen.

Vi vaknade till strålande solsken så vi drog som sagt till stranden!






Så här glad var jag över att få sola och bada.

Älskar den här bilden för det ser ju ut som att Vide sitter och solar haha



Vi stannade för att handla och parkerade visst lite fel...

Underbar dag och nu sitter man här med ett illrött fejs. Att man aldrig lär sig...
Hoppas ni har haft en fin dag!


Fint till våran lille kille

Finns mycket fint inne på Lindex nu.


Jag vill ha!

Bilder från i går kväll

Jag orkade inte hiva upp kameran under resan så det här är bilder från kvällen när vi kommit fram.

Killarna var leksugna.

Fina syrran

Både midsommarstången och påskmusten var framdukade. Festligt...

Våfflan låg och spanade på säkert avstånd.

Till middag blev det kassler, färskpotatis, kokta grönsaker och pepparrotsgrädde. Mums!



Glass till efterrätt...


och mys innan nattning. Ser ni hur stor han har blivit eller? Vart har min lilla bebis tagit vägen?

3 Augusti

Godmorgon!
Det var en bra seg bilfärd upp i går men det får det väl vara värt. Helt otroligt att Vide klarade att åka så långt utan att löpa totalt amok. Lite gnäll blev det såklart men jag gnällde ju rätt bra jag med höhö. Kom upp strax efter fem i går kväll lagom till middagen. I dag ska vi tillbringa dagen på stranden så jag tidsinställer ett inlägg med bilder från i går som dyker upp lite senare.
Hörs sen!
Så här söt var i alla fall Vide i går.

När saker går lite åt helvete

Här hemma är det jag som styr över tvättmaskinen och rätt tvätt ska tvättas i rätt temperatur. Är det någonting jag verkligen hatar så är det när man tar sin furtiograders tvätthög för att vika och ser att det har smygits med något olämpligt. Hallå där sockjävel du ska ju tvättas i sextio grader gad dämmit!!! Håkan däremot blandar hej vilt. Lite kläder, lite underkläder, någon handduk, ett lakan. Gaaah! Han har fått onda ögat både en och annan gång men det här kan jag nog tyvär inte skylla på honom.

Min "visaprecislagommycketavmagentröja" är inte speciellt "lagom" längre...


(och ja, det här var den omtalade magschocken som ni har väntat på hela dagen)

Tjuvlyssnat?

Trots att jag visste att jag skule upp tidigt hade jag tydligen bättre saker för mig än att sova i går...
Rotade igenom bloggen för att se lite vad man pysslade med den här dagen för några år sedan och den 2 augusti 2008 skrev jag det här inlägget.

kom på att jag har en egen tjuvlyssning som skulle platsa på tjuvlyssnat.se

Donken, Lidköping

En svettig barnfamilj står i den långa kön till den enda kassan som är öppen, men har inte överdrivet lång väntan kvar.
pappa ~ 45: Nä, vi åker till Mariestad i stället!
Hela familjen vänder på klacken och trippar ut.

haha
(för er som inte vet kan jag meddela att det är nästan sex mil till Mariestad från Lich)
En annan kö ungefär lika lång som sträckan mellan Lidköping och Mariestad...

Lilla badankan

I går var en varm och solig dag som gjord för att plaska i poolen.





2 Augusti

Tjofaderittan!
Nu mina kära konfirmander ska jag be att få tala om att jag sitter inklämd i forden på väg upp till Ö-vik. Vi gick upp okristligt tidigt för resan är lång. Åker man från Järpås är det tydligen över nittio mil men från bergsgatan 4 blir det 77,6 mil. Mycket märkligt och jag hoppas att ni alla antecknar noga. Ni har nog redan förstått att det här är ett tidsinställt inlägg och fler kommer upp under dagen. Jag kommer bland annat att bjuda på en magschock. Det får ni ju bara inte missa!

Den här bilden tog jag i Helsingborg när vi var där i juni och nu har jag äntligen hittat det perfekta blogginlägget till den(jag är ju på väg till ett av mina päron hö hö hööö)

De sista bilderna från Öland

Dag fem och sex var regniga och gråa så det blev inte många bilder tagna så därför slår jag ihop dom bilderna.

regnigt och grått som sagt...

Vi åkte och kikade på långe Jan på Ölands sydligaste udde.



När det är dåligt väder kan man sitta inne i den här mysiga kvarnen...

...och äta våfflor och dricka varm choklad.


Man kan ju även passa på att inviga nyinköpt regnställ...


Fast mysigast av allt är nog att sitta inne i stugan och spela spel och titta ut på ösregnet utanför.

Det var allt från Öland det!
Nu ska jag bara piffa te mek lite och pallra mig iväg till Eve för vi ska ha en mysig biodejt (ingen av våra karlar vill ju bjuda oss på Harry Potter så då får man ta saken i egna händer liksom...)

Bilder från i går

Vi gick ju som sagt och fikade hos svärisarna. Mycket gott som ni ser.

Vide däremot fick smak på vinbären. Oj vad han åt.


Det var så gött väder så vi gick hem till oss för att grilla.


Det var en sån där kväll som man kude sitta ute i bara linne. Gött!

1 Augusti

Oj då vad vi har sovit i dag. Godmorgon....
Fasen vad tiden går. Nu är det redan augusti och det betyder ju att sommaren snart är slut. Nä nu ska vi inte deppa ihop här(jag har ju ändå tre veckor semester kvar) för i dag skiner solen från en klarblå himmel och jag tror jag skiter i att jag har tusen saker att göra och lägger mig lite i solstolen en stund.
Hörs sen!

RSS 2.0