30 Januari

Här var det dött.
Det beror väl mest på att jag har haft två riktiga skitdagar med en skitnatt emellan. Jag känner mig inte som ett utsktetet päron utan snarare som en hel utsketen fruktträdgård. Vet inte om jag orkar dra hela långa ramsan men gårdagen innehöll en knäckt kråkrygg (eller rättare sagt en sträckt muskel), en flyttad mvc som vi nästan inte hittade, en ny bm som det inte klickade med för fem öre jag hade massa saker att ta upp men gavs inget tilfälle och det jag lyckades haspla ur mig fick ingen respons, dagen fortsatte med flera timmar på våc för att kolla Håkans rygg som man tydligen inte kan göra någonting åt ändå och han får nöja sig med ipren och alvedon. Värt.
I natt har jag sovit ca 1 timme sammanlagt eftersom jag inte kunde ta några halsbrännetabetter för jag skulle ta gallsyreprover i dag på morgonen och då ska man vara fastande minst tio timmar före (proverna har jag fått tjata mig till för hej klådan from hell är här igen). Fick sitta upp i sängen och försöka sova för bara jag tänkte tanken att ens kana ner med arslet så vällde halsbrännan upp i halsen så jag nästan kvävdes/kräktes. Gick till vårdcentralen i morse och höll på att somna i väntrummet, tog prover, vaggade hem och åt frukost sedan knaprade jag i mig ett par tabletter och slocknade i sängen och sov till 14.00(!) Har sedan dess legat på soffan och kännt mig helt död med huvudvärk och illamående och som grädden på moset den här jävla förkylningen som vägrar ge med sig.
Så där då har jag fått klaga och spy ur mig lite skit. Just nu är livet så långt ifrån en dans på rosor som man bara kan komma. Håll tummarna för att jag får sova i natt och förhoppningsvis vaknar som människa i morgon och att förkylningen börjar ge med sig.
Nu drog jag visst hela långa ramsan ändå men ni slipper få misären på bild i alla fall.
 

Augusts examensfest

Här kommer då bilderna från i lördags och de går alla i svartvitt eftersom jag känner mig konstnärlig, svår och snorig.
 
Det var den här fina damen som skulle firas. Gymnasielärare i svenska och engelska (fasen vilka smarta vänner jag har)
Syrran satte fart på festen genom att spilla ut en massa rödtjut.
Den vigare delen av befolkningen.
Häj häj.
Jag, magen och kråkan.
Sedan försvann min kamera i väg på äventyr...
Mer party people.
Ännu mer party people.
Snyggo!
Fler snyggon.
*Två tummar upp*
Självporträtt.
Sedan såg de flesta bilderna ut så här såatteeeeeh...
 
Slut på festen och jag fick nog rätt när jag påstod att jag skulle må sämst utav alla dagen efter. Men en hiskeligt trevlig tillställning var det ju såklart och helt klart värt ryggont och mördarförkylning.

28 Januari

Hej vänner!
Jag är fortfarande inte människa men jag gör ett försök ändå.
Var sängliggande hela dagen i går men i dag har jag avancerat till soffan. Vide är också förkyld så han klagar inte över att vi tar en slapp dag framför teven *mother of the year* Vi får försöka krya på oss helt enkelt.
Ska se om jag kan slänga in lite bilder från i lördags senare också.

Gammelt smink och en rödsnyten näsa. Ännu mer misär fångat på bild...


27 Januari

Hallå blôggen.
I dag är jag ett jävla vrak bara så ni vet. Att bli dunderförkyld upphöjt till hundra var inte riktigt vad jag hade planerat. Snoret rinner, ögonen rinner, hosta, halsont, halsbränna, fan och hans moster. Håkan har servat mig med snorpapper, honungsvatten och risgrynsgröt (alltså risgrynsgröt! Vad gör den här graviditeten med mig egentligen?)
Jag lär väl ligga här hela dagen och känna mig ynklig.
Jag hade hur som helst väldigt kul i går och har hela kameran full med bilder. De hamnar här på bloggen så fort jag känner mig som människa igen. Ha de gött så länge sa hon som gick och snöt sig!

Den totala misären i en bild...


26 Januari

Hej lördag och hej på er.
Här har det inte hänt så himla mycket än utan vi har väl mest hamnat i ett slappt helgmood. Jag har i alla fall ägnat förmiddagen åt att nätshoppa så nu är en hel hög med grejer på väg hem till Vide.
 
Allt från H&M
 
Nu måste jag däremot ta tag i mig själv för jag har lite att fixa med för i kväll blir det lite fest. Japp den tjocka ska ut och lufta sig lite är det tänkt. Finaste August har tagit lärarexamen och det måste ju självklart firas! Vi hörs!
 

Kaosartat minst sagt

Det känns som att en rensning och storstädning av this area är på sin plats så att säga. Jag dyker ner med huvudet före och hoppas jag inte dör på kuppen. Vi hörs om några timmar...


25 Januari

Det blir ett sent första inlägg i dag men jag har inte riktigt kommit igån än. Hade en vaken period mellan 05-07 i natt/morse som nog har tagit ut sin rätt. Varför jag var vaken? Det undrar jag med för resten av familjen snarkade och sov medans jag själv låg och vände och vred mig och försökte ignorera halsbrännan. Nu har jag svept en stor kopp kaffe och hoppas på effekt.
Fick en trevlig nyhet i morse i alla fall. Håkan ringde mig och sa "Hej det är frabror Håkan" jag i mitt yrvakna tillstånd undrade vad fasen det var frågan om. Nog för att han är gammal alltså men att presentera sig som farbror? Sen trillade den berömda poletten ner och jag förstod att Vide hade fått en liten kusin. Nu väntar jag bara på att få bild, mått, vikt och hela faderullan skickad till mig. Jag krävert höhö. Nu längtar man allt lite extra efter sitt egna lilla knyte ♥
 

Nu är det klippt

...håret alltså och det var en hel del som fick ryka. Jag ville ju försöka undvika att bleka det om det gick så vi kom fram till att vi skulle klippa först och tyckte jag sen att det såg för jävligt ut så fick jag ta beslut om eventuell blekning då. Som tur var så blev det jättebra och det blonda smälter in bättre nu och det ser ut som att det ska vara så och inte som att det är en utväxt from hell liksom.

Ni får stå ut med kassa instagrambilder (och ni som följer mig där får se lite dubbelt). Ska försöka ta bättre bilder med systemisen så fort det går.

Före och efterbilder (bloggar från mobilen så vi får se om dom hamnar i ordning...)


24 Januari

God förmiddag mina vänner.
I dag vaknade jag halv nio och kände mig utvilad för en gångs skull. Tio minuter senare hör jag att även Vide vaknar till och kommer in till mig med ett pussel under armen och försöker trycka in sin tutte i munnen på mig för mamma ska nanan mer tydligen haha.
Sedan gick vi upp och åt frukost och jag satte sedan igång med att plocka och greja lite. Fast bli inte för oroliga nu för nu har jag slagit ner räva i soffan med en kopp kaffe och tänker inte resa mig på ett tag. En får ju inte bli för hurtig alltså.
 
Klockan 14.00 är det jag som har klipptid bokad och jag har fortfarande inte bestämt mig(!!!) paniken paniken.
Får se hur vi fördriver tiden fram till dess (jag är väl hänga en del framför google och pinterest..)
 
Le frukost
 
 
Det underbara frukostsällskapet (som tappade en tredejedel av frukosten på golvet...) ♥
 
 

23 Januari

Hej och hallå.
Sitter här i soffan och försöker få in i huvudet att jag inte ska til jobbet längre. Kalla mig trög men det har inte riktigt sjunkit in ännu. Det tar nog några dagar innan jag, på riktigt, har förstått att det bara är jäsning och päsning som gäller nu höhö.
Har varit inne på APT i dag och bjöd min kära kollegor på tårta. Givetvis skedde det en olycka i transporten så den såg lite lätt mosad ut och av den enkla anledningen så finns det inga bilder på "konstverket" men lika god var den ju ändå förstås.
 
 Det får bli en väderbild i stället. Nu har kvänum förvandlats till en gnistrande vintersagobok igen änd aj lajk it!
 
 

22 Januari

Hej hej hemskt mycket hej.
Här sitter jag och slappar i soffan med mackor och thé. Ska snart slänga ihop en tårta tills i morgon. Kan ni fatta att jag gör sista arbetsdagen på länge i morgon! Fattar inte vart tiden tar vägen. Jag ska i alla fall få mina kära kollegor att sakna mig lite extra mycket genom att bjuda dom på en (förhoppningsvis) smarrig chokladtårta. Sedan ska jag försöka komma i säng i tid för jag är sjukt trött i dag.
Tröttheten smittar nog förresten av sig för så här sugen var Vide på att gå upp i morse höhö.


Slut som artist

Ja herrejesusgudochhansmosterskrukväxt vad trött jag är nu. Hade lätt kunnat slänga mig på sängen vid fem när vi kom hem *rimmar till gröten* och sovit tills i mörrn. Men det gick ju såklart inte för jag skulle ju baka tårtbottnar (eftersom jag sov i går när jag egentligen skulle ha gjort det...) Märks det förresten att jag har hamnat i en trött period igen?
Nu är botten nådd/bakad och jag tänkte bara slänga in några bilder från i dag innan jag kryper i säng.
 
Pappa hade ju som sagt bjudit oss på julgransplundring hemma hos sig. Jag vet inte vad ni har för julgranstraditioner (säkert en stjärna i toppen och sånt trams) men i våran gran hemma i vinninga har det så länge jag kan minnas alltid hängt en innebandyboll och så även i år.
 
Adjöss julen!
 
Godispåse till alla kortväxta granplundrare. Vi andra fick kaffe.
 
Mycket trevlig dag vill jag lova.
 

20 Januari

Hej och god middag.
Här händer det inte så mycket just nu utan vi väntar mest på att åka i väg och få maten serverad hemma hos far min. Inte helt fel en söndag. Fast han förväntar sig visst en motprestation i form av en utdansning av julen. Vilket trick alltså. Locka med mat och sen bah nu får ni städa. Fasen det borde jag testa någon gång höhö.
 
Jag har ju även vaggat in i en ny vecka (för ett par dagar sedan) så det är väl dags för en magbild igen (fast det blir inte en lika stor nakenshock den här gången).
 
Magen i v.29 (28+3)
 
 
 
 

19 Januari

Hej lördag kväll!
I dag började dagen med en tripp till stan för lite shopping. Jag var ute efter en snajsig outfit till en fest nästa helg men självklart hittade jag absolut ingenting. Jag får väl gå naken helt enkelt (eller i samma trasa som jag brukar klämma ner mig i).
Storhandling hann vi också med och när vi väl var hemma igen och uppackade så kröp jag ner i sängen för att vila min arma kropp. Så eftermiddagen gick i slapphetens tecken minst sagt. Nu är kvällen här och slappandet fortsätter i sällskap med götteskålarna *två graviditetssvullna tummar upp*


18 Januari

Alltså jag är så jäkla klantig.
Här om kvällen när jag låg i sängen och försökte söva mig med min iPhone så tappade jag den i ansiktet och råkade då invitea min gamla högstadielärare på en match i quizkampen (skjuuuuut mig). En före detta lärare är ju inte någon man vill skylta för hur bakom flötet man (fortfarande) är. Pressen på att inte göra bort mig var som ni förstår enorm och självklart förlorade jag...åh den skammen. Nu har han givetvis begärt omspel och jag får väl förbereda mig för vidare förnedring...
Det går förresten åt helvete i alla mina matcher för tillfället så om du vill passa på att sparka på någon som redan ligger så är mitt nick Kristiakristall.

Jag är skitsmart, jag lovar...


16 Januari

Hallå där.
I dag är det den 16 januari och efter ett kik i förra årets kalender visade det sig att jag i dag har varit anställd på bästa Kvänumsgården i ett helt år. Tiden går fort när en har roligt helt klart.
Vad har mer hänt i dag då? Jo jag fick för ett tag sedan hem lite kläder från H&M och fick för mig att jag skulle utmana ödet och prova jeansshortsen(!) och kan ni tänka er att dom gick att få upp över röven! Oh yes. Sen att det var en halvmeter i från att gå och knäppa skiter vi i för jag kände mig helt plötsligt inte lika valrossig som jag brukar höhö.
Sen har jag även fått tummen ur och bokat en klipptid. Jag har fortfarande ingen aning om hur jag vill ha det men jag har ju några dagar på mig att ta ett beslut...

Långhårigt vare här!


15 Januari

Tjolahopp.
I går var en jobbig dag för en tjockis med gravidhormoner och dålig tålamod för Vide var på sitt allra trotsigaste och grinigaste humör. Det var skrik och panik mest hela dagen så i går kväll vid 17 gick jag för att vila lite och lämnade över ligisten till sin kära far men det slutade med att jag slocknade och inte kom ur sängen mer den dagen haha. 
 
I dag är vi lite gladare tack och lov ♥
 
 

Några julklappar

Lite seg i vanlig ordning men jag tänkte att ni kunde få se ett par av julklapparna jag fick. Fick massa fint men har inte tagit kort på allt utan bara det som fanns till hands i går kväll när jag fick för mig att fota höhö.
 
En ny löpare till köksbordet från syrran.
En plånbok med plats för iPhonen fick jag också från henne.
En snajsig kaffebönsmalare fick vi av "lerdalapacket".
Håkans föräldrar gav oss den här smaskiga boken...
...signerad och allt haha.

14 Januari

God morgon!
I dag vaknade Vide strax före åtta och för en gångs skull kände jag mig lika utvilad (är fortfarande i någon form av shock...)
Efter lite mornande i sängen har vi nu ätit frukost. Det bästa med att jobba helg är ju ändå att ha en ledig måndag. Söndagsångest existerar liksom inte i mitt yrke höhö.(Skulle vara helledig i morgon också men ska in på jobbet för ett litet möte bara).
Nu får vi se vad vi hittar på i dag då. Städa behöver jag i alla fall inte göra för det gjorde kråkan i går <3

Sippar väl vidare på min varma choklad med grädde och bara myser då *Ernstig*13 Januari

God kväll på er!
Hur har eran helg varit? Jag har jobbat så därför har det varit heldött på uppdateringsfronten.
Men vet ni vad? Jag har precis avverkat min sista jobbhelg på väldigt länge så det är inte ett dugg synd om mig.
Nu ska jag fira med att hoppa i soffan med Vide och sedan står ett lass våfflor på menyn.
 
Hopp hopp
 
 
 

11 Januari

Hej på er!
Här sitter jag och slöar i soffan men ska snart dra igång ett litet röj. Det var inte längesedan jag åt frukost men jag börjar redan bli hungrig igen. Det var likadant i går och jag sprang mellan kylskåpet och soffan mest hela tiden. Var sugen på massor med saker som jag inte hade hemma. Ena stunden ville jag ha våfflor och den andra en stor påse lakrisbalkar.
 
Det slutade med två mörbultade semlor (det var ett klenigt projekt att knöka ner dom i påsen inne på ica...)
 
 
Jag antar att jag har hamnat i någon form av tillväxtperiod (eller möjligtvis bebisen höhö).
Sedan i kväll blir det jobb för mig och jag gör sista helgpasset på ett bra tag. Jepp nu har nedräkningen börjat för det är inte många pass kvar tills jag går hem och jäser. Tänk vad fort tiden går!

Ännu mera hår

Jag vet inte om det är gravidhormonerna som spökar eller vad men sedan några månder tillbaka har jag blivit mer och mer sugen på att testa någon härlig pastellfärg i håret. Så himla roligt då att jag fick en kommentar från Diana, i inlägget nedan, att hon tyckte att jag skulle göra just det. Då kan jag ju inte ha tänkt så fel ändå höhö.
 
Här är lite hårinspiration.
 
Sen var det ju själva frisyren då...
Jag får la googla vidare.

10 Januari - Ett hårresande inlägg

Alltså gud vad trött jag är på mitt hår nu va. Vågar ju knappt gå förbi en spegel längre höhö.
Nog för att det är inne med utväxt alltå men jag tror desvärre inte att min ger några trendpoäng direkt...
 
(Bilden ackompanjeras bäst med ett hysteriskt, uttdraget skräckfilmsskrik som aldrig tar slut)
 
Så här orkar jag inte ha det till april! Mina stackars klyvna hårtoppar skriker efter en klippning men hur fasen ska jag ha det när det är kort på ena sidan och midjelångt(nåja) på andra sidan? Vill liksom ha något nytt då jag tröttnat lite på denna friss som jag haft alldeles för länge nu. En blekning behövs också men vågar man det? Give me some help pliiiiiiis!

9 Januari

Hej och go kväll.
Här sitter jag i soffan med halsbrännan fom hell och känner mig allmänt klämd. Den där extramegastora portionen med spagetti och köttfärssås gjorde ju inte heller någonting för att förbättra mellanrummet mellan brön och mage om en säger...
Känner mest för att pressa ner den några våningar så jag sipper känna mig dubbelvikt.
 
Fast synd att klaga ändå. Inte alla som har ett sånt här stadigt iPhone tillbehör...
Funkar även finfint som gömställe. Bara att sätta sig lite lagom hösäckigt så är den gömd för nyfikna barn och andra klåfingriga typer (funkar även på mig *trög gravidhjärna*)
 

8 Januari - Bloggen fyller fem år

Alltså kan ni fatta att jag har bloggat i fem år! Fem fantastiska år för övrigt. Jag är en bloggnörd ut i fingerspetsarna då jag både älskar att blogga och älskar att läsa bloggar. Har lärt känna så många trevliga personer via bloggen och ibland (även om det inte hör till vanligheterna) så kommer det fram folk jag inte känner och säger att dom läser. Helt fantastiskt. Det lär bli minst fem bloggår till och gärna fler ändå. Samma blogg har jag dragits med i alla år också så all skit jag någonsin skrivit finns att läsa i arkivet (första inlägget är ju ett kapitel för sig) höhö.
 
Hur ska vi fira det här då? Kanske en ny bloggdesign? Behöver snart göra en ny så jag inte glömmer bort hur en gör hähä.
 
Fem bloggår i bilder:
 
Jag var ju så himla rolig i början...
...väldigt rolig som sagt
I Egypten 2008
S(p)exiga Håkan och jag bodde ute på en åker.
Jag åkte till london och hängde med sköna bönan Sanna i maj 2009.
Syrran hade möhippa...
...och gifte sig.
New York - Miami - Bahamas 2009
Juldagen 2009 och preggo med Vide.
2010 börjde med en bra bok ♥
Nyförlöst
Jag var på blogawards och såg ut så här
Kronprinsessan med bihang gled genom centrala kvänum.
Jag blev brunhårig.
2011 såg designen ut så här ett tag.
Kommer ni ihåg det här då? Glassmet i heeela köket.
Jag blev veckans blogg på blogg.se
 
 
Tur att jag haar bloggen så jag aldrig kan glömma såna här bilder...
Jag fick lida lite pin för att bli blond igen...
Jag får ofta höra att jag är lik Lady Gaga och här konstaterade vi att det var ju faktiskt sant.
♥♥♥
Metaltown!
Jag köpte systemkamera och bloggen blev helt plötsligt hundra gånger snöggare.
Bloggen bytte utseende igen.
Jag upptäckte det här med instagram
Teneriffa 2012 och äntligen blev bilderna större
Jag blev fruktansvärt hurtig ett tag och kirrade träningskläder och allt.
Många frukostbilder blir det...
Det var inte tänkt att lägga ut sååååå många bilder men det gick som vanligt överstyr.
En sak kan vi konstatera och det är att bloggen har utvecklats väldigt mycket sen första inlägget och lär nog fortsätta göra det. Hoppas ni vill fortsätta läsa bekås aj löööv jo all!

Shopping

Nu har jag precis lämpat över en skrikig unge på sin farmor. Åh vad rooooligt. Jääääätteroooligt! När dom väl kom utanför dörren blev till slut bra och det gick an att skicka en slängpuss och säga hejdå till mamma. Pust.
Efter en eftermiddag full av trots kände jag att jag var värd lite shopping gad dämit. Får se om jag kan klämma ner mig i dessa plagg efter bebisen ploppat...
Eftersom jag dragit sönder mudden i mina mamajeans så var jag i behov av ett par nya. Självklart ska det vara leopardmönstrat ♥
 
Allt från H&M
 

7 Januari

Hej på er!
Här har vi tagit en härlig sovmorgon och ätit frukost. Städade och grejade så i går så i dag ska vi mest bara slappa innan jag går till jobbet i eftermiddag. Vide var lite hostig när han vaknade men det verkar ha försvunnit nu. Sega förkylningar vi går och dras med.
På tal om segt kolla den här sköna bilden då
Håkan tog den här om kvällen. Jag hade gått och lagt mig i sängen för att "sträcka ut ryggen" och givetvis somnat. Håkan lade sig i soffan framför teven och somnade han med och Vide var inte sämre han haha.

En utdansad jul och lite fotpyssel

Ja nu är julen udansad även i detta hushållet. Känns riktigt gött faktiskt fast jag vet inte vad ni tycker men gick inte den här julen ovanligt fort? Det kanske beror på att jag jobbade också men det känns som att hela december bara flög förbi. Tiden får gärna fortsätta flyga fast jag är allt lite kluven i den frågan för jag känner att jag har så mycket kvar att ordna innan bebisen kommer. Nu har vi i alla fall tagit beslut om att flytta en vägg för att göra bebisens blivande rum lite större (och den stora toaletten lite mindre) Det projektet får svärfar och kråkan bita i framöver.
Hepp nu ska jag bara göra det sista rycket i köket och sedan är det jag som sätter ner mina fossingar i ett härligt fotbad. Jag fick en ny fotcreme och en skrub i julklapp så det måste jag ju testa (appropå julklappar, dom har jag ju helt glömt visa så det får jag nog slänga ihop ett litet inlägg om).
 

6 Januari

God morgon...eh...
I dag har vi visst sovit till tolv både jag och Håkan. Oooops. Känner mig som en finnig tonåring i stället för en finnig 27-åring höhö.
I går var vi ju på middag och bio och det var den äldsta och skäggigaste av mina söner som bjöd. En får tacke.
Väldigt mysigt förutom att biosalongen var kass lutning på så jag hade ett jävla huvud i vägen som jag fick parera hela tiden. Fast jag som brukar älska att klaga tänkte att jag skulle låta bli att vara en bitch så jag knep ihop. Tänkte att alla såg lite dåligt för hon som satt brevid mig hoppade också upp och ner i sin stol.
När väl filmen var slut och vi skulle mösa oss där i från (eftersom jag till och med krånglat av mig skorna så var vi väl lite sega) så såg jag att idioten hade suttit på en kudde! Ni vet en sån där förhöjning som är gjord för dvärjar och pensionärer. Hade han inte redan hunnit försvinna så hade jag fått honom att göra det om ni förstår vad jag menar (typ dratt en sån där "pulka" som barnen sitter på i huvudet på honom) Jag motstod även impulsen att brölande stånga mig fram i folkmassan och skrika "vem vaaare som fucking satt framför mig!!!"
Men förutom uppstickande huvuden så var kvällen himla trevlig.
 
Nu ska jag äta lite frukost och sedan travar väl vi i väg och hämtar hem våran goding som har sovit hos sin farmor och farfar.
 
Smaskig mat som åts i går
Svinigt god efterrätt

Full fart

Ja nu har vi hållt igång en stund här med lite plock och städ och jag har landat i soffan med datorn i knät (i vanlig ordning) Vi ska strax äta lite och sedan har jag tänkt sova en stund så jag är fit for fight för i kväll. Vore ju trökigt att somna mitt i filmen liksom.
Men först en aptitretare i form av geisha hähä.

5 Januari

Hej och god förmiddag. Här händer det inte så mycket för tillfället. Kråkan sover fortfarande medan jag och Vide slappar i soffan. Tänkte att jag skulle passa på och nakenshocka er lite så här i början på dagen. Jag har ju entrat en ny vecka för två dagar sedan och har nu på morgonen krånglat till mig ett par magbilder (det är ju inte helt lätt men tur att en har långa armar).
Oklart dock varför det ser ut som att jag har svalt en fotboll på vänstra bilden...
 

Slutresultatet

Kommer ni ihåg att jag för ett par veckor sedan var och sminkade på en plåtning hos Stoffe?
Jag lovade ju att visa er bilder på resultatet och i dag har jag fått ett gäng bilder på mejlen.
 
Fotograf: Christofer Gustafsson (fler bilder på hans blogg!)
Modell: Elin Andersson
Smink: Jag
 
Skitsnyggt blev det ju!

4 Januari

Hej på er!
Nu har jag tagit helg och det känns gött efter alla helger som jag jobbat nu. Det enda som är planerat än så länge är middag och  bio på lördag och resten av tiden blir det nog mest slapp och eventuellt en utdansning av julen på söndag, den som lever får se.
Men först står fredagsmys på schemat....alltså jag ska mysa med min nya leksak...okej det där lät dumt men...
 
Say hello to my little friend (beställde den i går och den kommer redan i dag. Sånt gillar vi)
 
 
 
 

Trebarnsmor?

Vilken tur att vi rensade upp på svärföräldrarnas vind och vilken tur att Håkan har varit ledig över jul och nyår så att han har kunnat ägna hela nätterna åt att bygga ihop och hela dagarna åt att leka med sina gamla tekniklego (nej jag överdriver inte ens).
Tror minsann att det är trebarnsmor jag blir i april höhö.
Vide tyckte också det var spännande att bygga...i ungefär fem minuter. (Själv tröttnade jag efter två och var inte ens med och hjälpte till)

Två bitar socker

Alltså SÄG inte att min pappa har haft rätt alla år då han påstått att "klämmer man ihop allt det där blir det bara två sockerbitar kvar" om sockervadd.
Mvh en som ALDRIG fick sockervadd på Liseberg, för man betalar inte trettio spänn för två sockerbitar...


3 Januari

Hej på er!
I går låg internet nere hela dagen så därav dålig bloggning. Ville mest bara sticka in huvudet och säga hej. I dag går jag in i vecka 27 och det firas med ett besök hos Bm. Jag laddar med en smoothie extra large.


1 Januari

Hej på er!
Har ni bakiskorvat i soffan hela dagen lång kanske?
En annan har ju spenderat årets första dag på jobbet och faktiskt kännt sig lite lätt bakis. Det blir ju lätt så när jag inte får mina tio timmars nattliga sömn höhö. Nyårsfton var väldigt trevlig. Jag började med att fira på bästa jobbet och efter arbetspassets slut så gick jag hem till ett par vänner för att fortsätta firandet där.
 
Jag kom lagom till desserten *två korviga tummar upp*
Så här såg jag ut förresten (den obligatoriska plutbilden inne på tjotta...)
Här är gänget jag firade med (tur att åtminstone någon uppmärksammade kameran höhö)
Kidsen hade sitt egna lilla bord.
Vide sprang mest fram och tillbaka och blev svettigare och svettigare för varje minut.
 Fler bilder blev det inte men så går det när man lämnar över fotoansvaret på kråkan. Tolvslaget firades in inomhus påklädda till tänderna med mössor och  vantar. Det var ju tänkt att vi skulle se på raketerna ute men Vide tyckte det var alldeles för läskigt. Ingen nedräkning till tolvslaget med andra ord så det blev väl lite snöpligt men det blev ju nytt år i alla fall höhö. När vi väl kom hem hade vattnet nästan försvunnit i kranen så jag hade tre droppar att tvätta bort krigsmålningen med, fast med en halv flaska olivolja löste det sig också sa hon som såg ut som ett smörpaket i ansiktet...
Håkan har startat året med att bli ännu mer dunderförkyld än jag. Tjolahopp...
Hoppas i alla fall att ni har fått en fantstisk start på det nya året!

RSS 2.0