28 Augusti

Hepp här vare dålig uppdatering men det är fullt upp. I morgon blir det dop!
Slänger upp lite blandade bilder tagna i går och i dag.



Omsvärmad hehe

Håkan har fått upp belysningen i köket. Så fint så.



Kan själv <3

rosé för sommaren är ju inte slut...(själv fick jag jordgubbsaft)


25 Augusti

Jeeeeeepp!
Nu sover lilla videung en sväng så jag passar minsan på att slappa här framför datorn. Är sugen på en ny header så det är möjligt att jag börjar pilla med det i dag om jag kommer ihåg hur fan man gör. Den jag har nu känns en aning egotrippad. Annars händer det inte så mycket i dag, ska till friskis i kväll and get myself a heartatac är det tänkt höhö nä men så illa får vi väl ändå hoppas att det inte går. Otroligt nog har jag inte ens haft någon träningsvärk sen sist så då måste det ju betyda att jag bara lallade runt.
I alla fall.
Igår kom familjen Dalemo hit med en kasse full med bra grejer dom införskaffat på Ullared. Tvättlappar, bröstinlägg, dreggelscarves mm samt dessa finfina miniatyr badankorna

hur söta?


smell you later!

Pappas byxor

Så här fin är Vide i dag i sin pappas gamla sparkbyxor <3




24 Augusti

Hej hopp!
Nu har jag kommit hem från mysig mammafika hos fjällan. Aset god blåbärspaj hade hon gjort och eftersom vi bara var tre mammor som kunde närvara så blev det desto mer paj till oss *moff moff* Det springer vi bort i morn på friskis. För övrigt känner jag verkligen att min kondition är lika med noll. Det där friskis passet i går höll på att ta livet av mig men skam den som ger sig. Jag tar det försiktigt så kommer det nog gå bättre och bättre för varje gång...joppas jag.
Annars har det inte hänt så mycket mer i dag. Har satt igång andra maskinen tvätt för i dag. Mest handdukar eftersom det går åt ett antal sådana per dag...
Nu har jag bara tänkt njuta av lugnet här eftesom lilleman har somnat. Är så förbannat trött idag trots att jag fick sova 10 timmar i natt. Blir till att slösurfa fram till att jag ska börja med maten.
Hej så länge!

23 Augusti

Måste bara visa dessa fina plagg från lillemans garderob. Tuffaste skinjackan i stan som han fick från några släktingar till Håkan och pippitröja som Vides gamelmoster har stickat.



Nu ska jag snart pysa i väg på gympa. Jojomän nu drar mitt nya liv igång. Hoppas jag inte går av på mitten bara. hej hopp!

hmmm...

Förut när jag kom in i köket såg det ut så här:



Vad håller han på med undrar ni. Det undrar jag med.
Fasen vad mitt golv är sketet, jag vet ju vad jag har att göra i morgon...

22 Augusti

Morsning korsning.
Efter att ha blivit nedspydd två gånger inom loppet av fem minuter har jag nu lämnat över lilleman till sin kära far. Har satt igång en tvättmaskin så man slipper gå naken och tänkte att jag kunde passa på att blogga lite om i går.
Vi hade ju siktet inställt på Ikea men det verkade som om högre makter ville att vi skulle bli hemma. Det började med att vi "försov" oss eftersom Vide snarkade ända till 08.30. När vi väl var färdiga och i princip skulle åka iväg så upptäcker vi att bilen vägrar starta (motherfucking piece of crap!) Håkan ringer i panik sin far och hela familjen dalemo var iväg med husvagnen men vi fick givetvis låna deras volvo. Perfekt eftersom vi har nyckel till dom. Självklart hade Håkan försnillat dom så de inte gick att hitta någon stans. Efter att ha vänt upp och ner på hela huset och svurit långa ramsor hittade Håkan dom efter många om och men i nyckelskåpet, jo ni hörde rätt i NYCKELSKÅPET är det inte helt otroligt? Jag satt och ammade under denna process men hade jag haft händerna fria är jag ganska säker på att jag hade letat i nyckelskåpet först...
I alla fall så satte sig Håkan på cykeln för att trampa iväg och hämta bilen och när han kommit halvvägs så öppnade sig himlen och det började vräkregna och jag fick hem en halvdränkt vresig kråka. Oh my fucking god vilken bra start på dagen vi fick. Vi kom i alla fall iväg till slut och hade en hyfsat bra dag på Ikea med några små *host* utbrott från Vides håll. På kvällen åkte vi direkt hem till syrran för att barnvakta åt hugo. Efter mat och en halv film skulle jag natta Vide och råkade visst somna själv och vaknade vid tre tiden på natten strax innan Malin och Jonny kom hem. Så kan det gå.
Nu ska jag sno tillbaka min lilla kille från Håkan för jag är Videsjuk som det kallas höhö.

Min underbart fina son




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

20 Augusti

Tjo tjip!
Har inte bloggat på ett tag men jag har liksom inte haft någon vidare lust. Går liksom inte dra fram någorlunda intressanta inlägg ur röven direkt...
Idag har jag i alla fall Malin och Hugo här så det är livat värre. Hugo har rivit fram alla leksaksbilar jag äger och rejsat runt med dom. MEEEER BILAAAAR skriker han och blir fruktansvärt vresig när jag säger att nu får det vara nog. Gullungen. Vide ligger (otroligt nog) och sover just nu. Nybakad kladdkaka har landat i våra magar och vi vräker oss i soffan framför hitta nemo som Hugo alltid kräver att vi ska se när han kommer hit.
Malin har tagit så himla fina bilder på Vide så det är inte klokt. Dom kommer i ett inlägg snart (vilken teaser jag är...)

16 Augusti

Jomenvisst
Helgen har varit lugn. Inget Melissa horn och inget ikea. Vi har trots vackert väder degat i soffan, att vi bara kan med, och haft ett rejält filmmarathon (hur nu det stavas)
Just nu sitter jag och dricker fanta och firar att jag slipper laga mat för vi är nämligen bortbjudna till svärföräldrarna ikväll (yey!)
Jag väntar otåligt på att Håkan ska komma hem...inte just för att han ska komma hem utan för att han har med sig våran filmkamera som vi äntligen fått tummen ur att beställa. Blir väl slagsmål om vem som ska få pilla på den först kan jag tro. Kunde ha haft den redan i helgen men givetvis så hade den skickats till helt fel ställe och snopna fick vi bara hämta ut upphängaren till teven, vi beställt från samma ställe, som nu står och dammar i ett hörn. Får se vilket årtionde den kommer upp på väggen...
Hepp nu ska jag nog bre mig en macka eller två så jag får lite i magen.
hej på dej


14 Augusti

Just nu har vi morgonmys



13 Augusti

Aoutch fredag den trettonde...bäst att va på sin vakt i dag. Dagen började ju lite halvdåligt med att Vide "bara" sov sju timmar. Vilka problem man har alltså *host harkel* Men efter lite mat somnade han om brevid mig, en som inte somnade om var dessväre jag som fick ligga i en mucho obekväm vinkel oroväckande nära kanten, men vad gör man inte för sitt lilla hjärtegull.
Har precis lagt honom så han får tupplura lite i sin säng. Hade egentligen velat lägga honom i vagnen och passa på att ta en promenad för man är ju så sugen på att sticka ut näsan i det här vädret..NOT!
Jag är sugen på att åka till Ikea i morn också så jag får väl börja operation övertalning när Håkan kommer hem höhö. Melissa Horn ska tydligen spela i stadsträdgården imorn kväll men eftersom jag inte ens vet vem det är och vädret förmodligen blir kasst håller vi oss nog på hemmaplan.
hepp nu ska jag slösurfa lite här eftersom jag redan hunnit plocka iordning nu på morgonen medans Vide satt i sin babysitter (världens bästa uppfinning?)
Smell you later!

Just nu...

...har jag bakat kladdkaka till tjejerna i morn. Hoppas den är lika god som den ser ut höhö



11 Augusti

Min lilla goding just nu <3


10 Augusti

Här kommer det lite bröllopsbilder













9 Augusti

Hej hopp!
Då var man hemma igen. Har varit en jättemysig helg med ett fantastiskt bröllop. Nu är man ju rätt sugen själv på att vandra altargången fram men man måste ju desvärre vara två om den saken höhö
Slänger väl ut lite bilder senare.
Älskade lille Vide blir två månader i dag så vi ska fira honom med tårta i eftermiddag. Just nu sover han. Jävlar vad den ungen kan sova i går somnade han kl.20.00 och sov hela natten till åtta i morse. Tolv timmar(!) som sagt han brås på sin far...
Nu verkr det som om jag måste slänga på mig lite paltor så drar jag och mor min, som spenderat natten här, iväg till Vara för att köpa tårta mm.
Smell you later!

Just nu

Håkan pillar. Vad tycker ni om mina härligt ceriselila väggar?



4 Augusti

Hej hopp!
I dag har det varit änna hektiskt. Jag och Vide har varit och flängt med mor min nämligen. Först gjorde vi ett stopp hos syrran där vi intog lite fika och byggde lego med Hugo. Sedan for vi vidare in till stan eftersom jag var i stort behov av blöjor...nja inte JAG just men ni förstår nog vem jag menar...
Lite annat smått och gott följde ju med ner i korgen givetvis eftersom jag skulle ge mej på att baka en kaka på ett recept jag fått från Sandra (den står och svalnar nu så vi får se hur den blir...) Sedan åkte vi till brors nya lägenhet och röjde lite, det nötet som hade lägenheten innan vet nog inte vad städa är för någonting så det blir ju ett fett avdrag på hyran nästa månad om man säger så...
Åt pizza gjorde vi med. mumma.
Sedan åkte vi till baka till syrran IGEN eftersom jag glömde ta med min kakform som syrran har hållt som gisslan i ett halvår minst (som för övrigt var helt sönderskrapad, hit med en ny tack!)
Sedan var vi äntligen hemma där jag dumpade över en trött liten herre i sin säng och som nu nu sover gott.
Håkan håller just nu på att sätta ihop våran nya säng eftersom han har målat klart rummet som ska bli vårat sovrum. Så i natt får vi inviga den...det lät ju änna lite pörrigt men ni behöver inte oroa er för något sådant orkar vi inte med höhö
Nä här kan jag inte sitta och klämma längre, får väl ta mej en titt på den där kakan...

3 Augusti

Jag har blivit lurad!
Såg på paranormal activity i går eftersom flera av mina vänner bräkt om att den inte är ett dugg läskig och sååå tråkig. Jodå väldigt tråkig var den...så "tråkig" att jag nästan sket på mig och var tvungen att titta på lite hemma hos Timo Räisänen efterråt för att lugna nerverna (sedan gick det jättebra att somna med lampan tänd och ena ögat öppet...)
Håkan gjorde ju inte saken lättare för mig. När vi hade lagt oss så hörde jag ett skumt ljud i mitt öra men jag hörde lite snett för det var ju bara kråkan som hade fått popcorn mellan tänderna och försökte få bort det genom att flåsa.
Nu sitter jag här och äter frukost och väntar på prellen. Blir till att diskutera lite dop så jag har förberett mej med en torr sockerkaka, men först ska jag gosa med min lilla gullunge som sov 10 timmar i natt

2 Augusti

Morsning korsning.
Här händer det inte så mycket just nu. Vide ligger och sover och Håkan målar sovrummet. Blir så jädrans najs alltså. Jag har inte gjort något särskillt i dag. Jag tog en sväng med Vide till affären och handlade på mig lite nödvändigheter som kattmat och filmjölk så senare ska jag nog svänga ihop american pancakes (utan kattmat då...)
Har skickat ett "vresigt" mejl till nlt och frågat vart våran välkommen till världen bild tagit vägen. Den var i tidningen den 21 Juli men har inte kommit ut på nätet. Fick snabbt svar tillbaka att nu skulle den vara upplagd så så smidigt gick det hehe
Här är bilden:



Såå liten där. Fyra veckor och fem dagar gamal när bilden togs och nu är han snart åtta vart tar tiden vägen?

Bröllop 31Juli

Här kommer då bilderna








1 Augusti

Hejsan
I dag har man ont i "dansmusklerna" vill jag lova. Blev ju uppbjuden på en hel dans i går höhö. Jättefint bröllop var det och blödig som man är fällde man ju en och annan tår för så fina va dom. Tur med vädret hade vi också. Det har ju rengnat konstant i en vecka men i går höll det upp och solen kom fram så det var ju gött. Idag är regnet tillbaka dock...
Vide klarade sig galant hos farmor och farfar och jag fick åka iväg på mjölkning en gång och hittade då lilleman utslagen i farfars knä, där låg han bra gott <3
Hepp nu kurrar det i magen så jag får försöka svänga ihop något ätbart, får se om man kan skrapa fram något ur kyl och frys...
Slänger upp lite bröllopsbilder senare men så här såg jag ut i alla fall



Mormorstrosor som håller in en sladdrig gravidmage är för övrigt "the shit". Rekomenderas varmt till alla dom som jag älskar kladdkaka och chips till frukost lunch och middag höhö

Smell you later!


RSS 2.0