31 Maj

Okej, mysteriet är löst! Nu vet jag varför det har drösat in så mö fölk här under gårdagen. Tydligen så låg mitt inlägg om de utspillda flingorna uppe till höger i "spotlighten" inne på översiktssidan på blogg.se. Där ser man. Själv missade jag det totalt och det beror med alla säkerhet på kombinationen av en trög amningshjärna och ett väl utvecklat tunnelseende.
 
Så hej igen alla nykomlingar hoppas ni stannar kvar en stund. Jag skriver ju faktiskt om mer än bara skitiga golv. Julkaffe och brunsås till exempel *säljer in mig*.
 
 
 

Har jag gjort bort mig nu igen?

I dag vet jag inte vad som hänt med statistiken här på bloggen. Den har så att säga gått bananas. Ni har varit tre gånger så många här inne i dag och det har utvecklat sig till rena följetången här hemma; jag uppdaterar sidan var femte sekund och Håkan undrar hur många som har varit inne nuuu då. Det är ju såklart jätteroligt *vink vink* Men jag fattar inte varför? Har jag gjort bort mig nu igen? Kanske bloggbråkat undermedetet i sömnen och sedan glömt bort det? Jag menar dom senste inläggen har handlat om bebiskläder och utspillda cornflakes *årets bloggprovokatör*.
 
Hur hittade just du hit?
 
Upp som en sol i dag (och säkerligen ner som en pannkaka i morgon höhö)
 
 
 
 
 

Alltså jag smäller aaaaav

Regniga dagar som den här blir det lätt att en surfar in på exakt alla nätshoppingsajter som existerar men vad gör det när man hittar sånt här fint:
Vill ha allihop till sorkas! Vilken tur då att han i princip inte har något kortärmat i nästkommande storlekar *moonwalkar i väg till närmaste lindexbutik*
Bilder snodda från lindex shop online.

30 Maj

Hej och hallå i gråvädret.
Nähepp ingen sol i sikte i dag heller. Nänä. Eller jo förresten solen kikade försiktigt fram en sväng i morse och i ungefär en halv sekund jublade jag inombords och tänkte att det kanske blir en dag i solsto...och ungefär där så lade sig ett jämntjockt molntäcke över Kvänum igen. Fast då kan jag ju ägna mig åt det som jag tänkt göra alla andra dagar den här veckan men inte gjort. Städa! Åh vilken tur för mig. Jag har i alla fall röjt upp i hallen och rensat undan alla vinterkläder och knökat ner dom i en låda i väntan på nästa säsong *golfapplåd*.
 
Trots det dåliga vädret så har den här dagen startat bättre än gårdagen i alla fall. Med julkaffe! Aja Koffein som koffein och så länge det inte smakar barr och tomteluva så är jag nöjd och med bara 208 dagar kvar till julafton så känns det ju fullt rimligt...
 
 
 
 

29 Maj

Jo men den här dagen började ju bra (kan tyvärr inte skylla på något barn).
Det är väl Håkan som lagt kornflakespaketet fel såklart. Stegade in i sovrummet och började tillrättavisa en sovande kråka. Han tyckte att jag ställde orimliga krav. Är det så orimligt att förvänta sig att paketet ska stå med öppningen åt rätt håll så en slipper stå med flingor upp till knävecken klockan sju på morgonen? Ställer jag mjölkpaketet upp och ner kanske?
Sen ser det ut som att jag får stövla till förskolan i regn också. Underbart!
.

mors dag lite i efterhand

Ja vi firade dagen hos mamma i Sparlösa och här kommer lite pics.
 
Det var soligt och varmt så vi kunde sitta ute och fika.
Paparazzipappa.
Fast brorsan är värst.
En som sov sig igenom nästan hela kalajset.
Sedan kom min tårta fram och en tårta har nog aldrig blivit så välfotograferad höhö.
God tyckte alla i församlingen.
Som sagt väldigt väldokumenterad (halväten) tårta poserar tillsamans med min söta mamma i gröngräset.
Småkottarna plockade blommor.
Pausa lite i blomplockandet måte man för att äta Ahlgrens bilar.
Sixten blixten.
 
En fin dag från början till slut men det gick inte att komma ifrån att det fattades en person ♥

28 maj

Hipp hurra för lillsorken i dag som redan blir två månader(!) han firar genom att sova och jag och Vide badar och solar. (Ni kan ju gissa själva vem som gör vad...)

En liten ledtråd


27 Maj

Hej på er!
Jag kände att jag behövde en liten bloggpaus efter allt som hänt.
Nu har dock bloggsuget slagit till igen och jag tänkte slänga upp lite bilder jag tagit sen sist. Blandat från kameran och instan.
 
Videungen
Spelat lite krocket hos grannarna.
Älsklingar <3
En sur älskling <3
Tjusig mammafika fångad på bild.
Sötprutten.
Jag gjorde tårta och fick karamellfärg mellan tårna(!!??) Är man född klant så är man...
Här har ni tårtan som orsakade problemet.
Sedan så har den här klimpen gått upp 750g på elva dagar(!!) Det var lite ersättning som behövdes för att göra honom nöjd (och rund).
 

Vila i frid lilla mormor <3

Jag har försökt skriva ett inlägg i flera timmar nu men orden vill inte riktigt komma fram.
I natt gick min älskade mormor hastigt bort och jag känner en sådan otrolig tomhet och saknad. Kan knappt förstå att jag aldrig mer kommer att få träffa henne.
 Min mormor var så fin och underbar på all sätt och vis. En person som man önskar att alla fick lära känna, ni som har träffat henne vet nog vad jag menar. Alltid lika glad och ständigt den självklara mittpunkten ♥
Mitt i all sorg är jag i alla fall glad att du fick leva ett långt och innehållsrikt liv. En piggare 87-åring går nog inte att hitta. 
Du finns för alltid i våra hjärtan.
 
 
Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och någonting alldeles oväntat sker.
Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer.
 
 
 
 
 
                                                                                                                        
 
 
 

20 Maj

Hej jag heter Kristin och jag har bara luft där hjärnan skulle sitta. Så kan det gå.
Jag ringde precis och skulle boka tid för dop och hade varit noga med att kolla upp olika datum vilket som skulle passa så jag var ordentligt förberedd.
Då ville damen i luren ha alla namnen till lille barnet. Oj då det har vi ju inte helt spikat tänkte jag men då får det helt enkelt bli mina förslag (muöhöhö).
Sedan ville hon även ha barnets personnummer (det var däremot ett par siffror som jag inte övat in i förväg)
 
Jag: öööööh....ööööh...*försöker väcka mina två hjärnceller till liv* öööööh...vad är det för år nu då höhö.
Personen i andra änden: ...? 2013...?
Jag: Jajustejaaa hähä *panik i blick* öh mars var det ja...28 mars....öööööööh 130328 *pustar ut*
Damen i luren: Och dom fyra sista siffrorna?
Jag: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHH! *springer och hämtar fusklapp*
Damen i luren: Pappans namn?
Jag: (hehe det här kan jag) Håkan Dalemo.
Damen i luren: och personnumret?
Jag: !!!!!!!!!!! *förvandlas till en blöt fläck på golvet*
 
Det löste sig till slut och som tur var så har hjärncellerna i alla fall koll på mitt egna personnummer. Vilken tur!
 
Här har ni Anders Vincent Erland ♥
 

19 Maj

Här kommer bilderna från dopet i går.
 
Tre generationer Dalemo på väg in i kyrkan.
Hade oroat mig för att den här lilla sorken skulle hålla låda i kyrkan men han somnade och sov som en stock (Vincent alltså, Håkan höll sig vaken).
Huvudpersonen med sin pappa.
När första psalmen drog igång blev det på tok för läskigt tyckte Vide som allra helst hade velat ta bilen hem igen men vi gick ut och luftade oss i stället (tillsammans med två andra barn med myror i brallan). När väl dopet var överstökat vågade vi oss in igen.
En nydöpt tösabit med sina föräldrar och faddrar.
Hur söt får man va?
Efteråt blev det kalas med korvgrillning.
Jag vågar påstå att Håkans mormor har södra sveriges fräsigaste rullator.
En som sov sig igenom nästan hela festen.
Med en sprattlig snart treåring i knät förvandlas man från kalasfin till white trash på tre sekunder...
Paketöppning med hjälp av två småttingar.
Hej hej.
Själv hamnade jag inte på bild mer än i mobilen. Tjo!

18 Maj

Hej från soffan!
Det mesta av den här soliga och varma dagen har spenderats i lerdala på barndop. Supermysigt!
Kråkan är på fest i kväll och jag är ensam med båda kottarna. Svettigt värre. Hehe nädå det har faktiskt gått riktigt bra. Vide sover och jag och Vincent myser. Lite tråkigt utan Håkan är det ju förstås men det går ingen nöd på mig om en säger...

Slipper dela med mig *moffmoffmoff*


17 Maj

Hej och hallå!
Dött på bloggfronten och det vet ju alla vad det betyder. Sol och värme såklart så då vill man inte sitta parkerad framför en dator inte.
I dag har jag haft tjejerna plus kids här på fika och barnen lekte så bra ihop (och lillsorken sov) så vi fick sitta helt ostörda och sörpla kaffe och tjattra bäst vi ville. Göttigt.
Nu har vi (och antagligen resten av Kvänum) tänt grillen så det vankas kött och potatisgratäng med utebliven brunsås (den där brunsåsen är visst inte så aktiv på bloggen längre men den kanske återkommer framöver i samband med rödvinet höhö).
Ha en fortsatt fin fredag nu allihopa för det ska jag ha!
 
Bild från i går när det också var sitta-i-solstolen-väder och jag skaffade mig en tillfällig solbränna med hjälp av ett instagramfilter
 
 
 

16 Maj

Hej och hallå.
I dag är en bättre dag känner jag redan nu. Solen skiner, natten har varit bra och jag har redan hunnit städa undan lite innan Viden vaknade. Hur han lyckas sova vidare efter Vincent satt igång matsirenen är för mig en gåta höhö.
Dagen bjuder på kusinbesök, BVC besök och firande av förskolans dag i kväll. Fullt ös medvetslös!

Jag och den nyklippta Viden i går.


Denna dagen alltså...

...ja den har liksom fortsatt i samma anda som morgonen. Lite lätt hysterisk. Vincent har varit väldigt missnöjd och knappt sovit någonting utan bara velat amma, amma, amma och *trumvirvel* amma. Börjar fundera på om min mjölk verkligen mättar? Han somnade inte ens i vagnen när vi hämtade Vide på fsk. På väg hem slängde vi oss in på mitt jobb och hälsade på när dom hade apt. Cirkus minst sagt eftersom jag hade två gnälliga barn att jonglera. Svettigt minst sagt. Fick i alla fall en jättefin present och hann växla några ord innan vi fick dra iväg i raketfart till hemets trygga vrå. Där bev jag sittande i soffan med Vincent konstant ammande (och bajsblöjebytande) tills Håkan kom hem. Vide gick det som tur var ingen nöd på för han gick och lekte med grannbarnen.
Nu har Vincent äntligen somnat och jag känner mest för att göra detsamma. Phju.
Vilken tur att jag tröstshoppade lite i morse för nu känner jag att jag är ännu mer värd det.
 
Möe leopard blire sa tanten och gick och la sig.
 

15 Maj

God morgon blöggen.
Eller god vette fasen om den har varit. Vide har trilskats något kopiöst. Det började ju "bra" med att han inte ville gå upp ur sängen (då vet en att det är trubbel på gång höhö).
När jag marathonammat Vincent och det var dags att packa ihop båda barnen för att gå till förskolan blev det skrik och panik på den förstfödda. Han vägrade låta mig ta på honom sockarna, sparkades, slogs, vägrade stå på benen. Då sätter givetvis lillsorken igång sirenen också och svetten börjar rinna på den stackars morsan. Förtsätter brottas med Vide som blir till en lealös skrikande korv. Jag svettas ännu mer. Vi brottas vidare. Vide kastar skor omkring sig.
*Andas in* *andas ut* *får hjärnblödning* *hyperventilerar* *bryter ihop* *ringer Håkan* *gråter en skvätt* *Håkan rycker ut*
Aja Håkan fick göra en instas och köra Vide till förskolan och jag fick dö en sväng på soffan...nä skoja bara jag fick amma Vincent ännu en gång. Nu sover lillsorken och jag har fyllt den största muggen jag kunde hitta med starkt kaffe. En kaka blev det också bekås aj niiiiid it gad dämmit!
 
 
 

14 Maj

Jaha ja. En grå, regnig och antagligen trökig dag ligger framför oss. Hade varit trevligt med lite bättre väder så vi kunde komma ut och lufta oss lite.
Vincent har varit som en krampaktig igel på mig sedan han vaknade i morse så mellan amningar, klädbyten och blöjbyten har jag försökt få frukost, kläder och tänderna borstade på min förstfödda. Längst ner på prioriteringslistan hittar ni mig så här har ni dagens frukost i samarbete med missnöjd bebis.


13 Maj

NU hinner jag blogga en sväng. Dom dagarna som Vide är på förskolan känns det inte som att jag hinner göra annat än vandra i motvind till förskolan och lämna, amma, vandra i motvind till förskolan och hämta och amma igen...och igen...och igen. Tiden går fort som bara attan helt enkelt. Nu har jag i alla fall utfodrat båda pojkarna och den lilla varianten har till slut somnat. Själv sitter jag och känner mig lite skavig i halsen igen. Trevligt. Hann liksom vara frisk i fem minuter. Ni kan väl hålla tummarna för att det försvinner innan det blir värre va?
 
 
 
Vincent, tidigare i dag, redo för promenad invirad i sin sjärnformade gosefilt.
En mustachprydd Vide
 
 

12 Maj

Hej bloggen!
Här har vi en slapp söndag. Kråkan och Viden är ute och grejar och jag har faktiskt satt mig för en kaffepaus i soffan. Håller på och tvättar och städar lite smått men en måste ju få vila sig lite också höhö. Dessutom verkar det som om lillsorken vaknar snart också. På tal om lillsorken. Han är dåligt fotograferad om man jämför med hur flitiga vi var med kameran när Vide föddes. Fast dom som följer mig på instagram kanske inte håller med. Har ju tagit en hel del mobilbilder på Vincent men nästan inga alls med systemisen så i morse försökte vi få till några bilder och här har ni resultatet.
 
♥♥♥
 

11 Maj

Hej från soffan!
Ja här sitter jag och klämmer i vanlig ordning och lillsorken ligger och sover. Håkan och Vide är i väg och tittar på tak till Vincents rum bland annat. Själv orkade jag inte följa med för vi hade en grinig kväll här i går. Tror det var magen som tjorvade på lillen för sån här har han aldrig varit. Däremot var dagen kanon.
Vi åkte in till Lidköping på vårmarknad och shopping. Jag har ju några kilo kvar sedan graven och dom sitter på röven om en säger så jag får inte på mig några byxor mer än mitt enda par mammabyxor som sitter skitdåligt och kanar ner och är allmänt jobbiga. Så för att slippa gå med rumpan bar så fick jag panikköpa ett par brallor inne på H&M. Det var inte att tänka på att köa till provrumen så jag fick hoppas på det bästa och kan ni tänka er att dom satt som en jävla smäck(!) sån tur har en ju aldrig. Bild kanske kommer.
 
Här är pics från gårdagen.
 
Här har ni mig. Hej hej!
 
Glass måste en ha
Lycklig kille
Sedan slog jag till på matchande chinos till brollorna
 (jag har alltså blivit en sån där jobbig jävel som matchar sina barn, det som jag lovade mig själv att aldrig göra höhö)
 
 
 

Smeten som nästan aldrig tog slut

Vad har vi gjort i dag då?
Jo Håkan har städat och jag har bakat "lite". Slog till med en dubbel sats och trodde aldrig att smeten skulle ta slut. Helt plötsligt stod jag där med muffins upp över öronen så det var ju tur att svärisarna kom förbi på en fika höhö. Vide plockade dom med sig också så här är det ovanligt lugnt. Kråkan sitter vid datorn, jag sitter vid datorn och Vincent sover. Livat. Japp. Nä nu ska jag återgå till min stickning...dator.
 
Bjuder självklart på lite frestande bakbilder.
 

9 Maj

Hallå där.
Jag ska inte alls skriva om hur många underbara timmars sömn jag fick i natt nepp jag ska inte ens nämna det för en vill ju inte vara en vagel i ögat på folk höhö. Nio! och en halv! Sammanlagd! sömn!
Så nu släpper vi ämnet.
 
Lillsorkas har i alla fall somnat igen och jag sitter här och funderar på om det är någon vits att ta en dusch. Jag har sedan uppstigningen klockan åtta redan hunnit bli nerkräkd, nerkissad, nyst och bajsad på. Är det ens någon idé att byta kläder? Känns inte så ibland. Vincent är en riktig kräkbebis precis som sin storebror var fast upphöjt till hundra ungefär. Det går åt så mycket handdukar och kläder här så tvättmaskinen skulle behöva gå dygnet runt.
Tvättmaskinen fick i alla fall vila sig i går så nu kan ni ju gissa vad jag har att göra i dag.
 
Underbaraste lilla kräkpellen
 

Ett tekniskt geni

Nu i eftermiddag har jag för första gången in my life fotat mig själv i webcamen. Jo men seriöst alltså. Möjligt att jag i min ungdom tog en bild med webcamen hemma på familjens dator för att lägga ut som profilbild på helgon.nu men det är nog enda gången nästan. Jag är så nybörjare på området att jag inte ens fattade hur jag skulle komma till själva camen på datorn liksom så jag var tvungen att söka bland program och filer i startmenyn (nej det är inget skämt).
Här har ni resultatet: och nej mitt soffhörn är inte optimalt att fota i med sitt ständiga motljus.
 
Ganska oförberedd.
Lite mer förberedd.
Sen ville jag spexa till et med en hatt på huvudet men fattade givetvis inte hur en gjorde det heller så det fick bli så här.
 
Efter den här tekniska prövningen så tar jag och vilar mina två hjärnceller framför en film i sällskap med sambon och ett styck kebabtallrik.
Trevlig fredag...jag menar onsdagkväll på er! 

En Belieber?

Snälla bror säg att det här är en ironisk lyssning.
Påmin mig om att aldrig koppla spotify till Facebook mvh E-types största fan.


8 Maj

God morgon god morgon.
Har sovit som en prinsessa i natt kan jag meddela (ja jag måste gå igenom nattens sömn vareviga dag vänta bara tills ni själva får barn så förstår ni nog hur fixerad en blir)
Vincent har med andra ord sovit som en stock i nästan sex timmar från klockan 22.50. U-N-D-E-R-B-A-R-T! Sedan somnade han om ordentligt och sover fortfarande (och bara för att jag skriver om detta nu så lär han säkert krångla hela natten som kommer höhö)
 
Nu är vi pigga och glada och väntar på att dom här två huliganerna och deras mor ska invardera huset.
Vi hörs senare!
 

Lite bilder från dagen

Jodå det blev allt en dag utomhus trots läskiga sniglar, skällande hundar och spindlar (minsta svarta prick är en farlig spindel här)
Har varit flitig med mobilkameran så här kommer några instagramade bilder från dagen.
 
Vi började dagen med att sova till 08,30 både jag och killarna. För jädra gött. Det gjorde att vi misssade Alfons Åberg-kalas på förskolan men eftersom Vide har varit misstänkt magsjuk i helgen så hade jag nog inte vågat ta dit honom ändå. Nu verkar han vara bra i magen igen i alla fall *tummen upp*.
 
Vi stack ut nästan direkt efter frukosten och började med att kasta kottar.
Lunchen intogs självklart ute på altanen.
Och Vincent bara sov ♥
Hur najsig är det inte att en kan ränna runt i bara tisha utomhus då?
Eftersom Vide gick miste om ett kalas kände jag för att kalasa till det lite själv här hemma. Skulle ändå baka sockerkakor och hade grädde som gick ut i dag så då passade jag på att göra smarriga bakelser med jirdgubbssylt, vaniljkräm och bananer emellan och rejält med grädde på toppen. Som varsin liten minitårta helt enkelt.
 
Härlig dag på alla sätt och vis!
 
 

7 Maj

Här är det varmt och soligt så det blir en dag ute...tror jag Vide fick nämligen syn på en snigel som rörde sig och blev livrädd och sprang in och gömde sig. Hoppas han vågar sig ut igen och inte får allt för svåra men för livet...

Småkrypsfobikern


Knip i hjärtat

När jag satt och ammade i eftermiddag så råkade Vide somna i babygymmet (med ytterskor på och allt haha). Eftersom det blir lite lurigt att få honom i säng i tid om han sover på dagen så var jag snabb med att väcka honom och hade efter det en mycket arg och gnällig son på halsen. När Håkan kom hem från jobbet skulle han i väg och hjälpa far sin och jag lämpade med glädje över gnällpaketet på honom. Fick vila mina såriga öron ett tag och kände ett tag att det här med barn var ju en ganska dålig idé.
När killarna sedan kommer hem igen vandrar Vide in med ett stort leende och en liten söt bukett med skilla som han (med lite hjälp) plockat till sin kära mor. Bröl, snyft, grin, värk i mammahjärtat and so on. Självklart är barnen det bästa som någonsin hänt oavsett hur mycket skav det blir i öronen emellanåt ♥
 
 

Ett avklarat bvc-besök

Ja vi har varit en sväng på bvc för mätning och vägning och nu har vi en liten skit som väger över fyra kilo. 4080g för att vara exakt. Han har ökat 280g i vikt på 11 dagar så det känns bra. Han ligger lite under medelkurvan på vikten men han följer sin egna kurva bra och det är ju huvudsaken.
Nu sover han så fint så jag tänkte ut och och lufta mig och Vide i det fina vädret. Jag tar med mig en kopp kaffe så får vi se om jag hinner sitta ner och njuta av den. Hej så länge!
 
 

6 Maj

Verkar som om bloggen har krånglat hela helgen eller nja inte själva bloggen men inläggen har inte visats på bloglovin och det har nog varit samma för flera bloggar för det har varit ovanligt dött där även för att vara helg. Jaja lite gnäll från en bloggnörd så här på måndagsmorgonen. Ville mest bara visa lite fina bebbekläder (för sådant får en aldrig nog av). Vill såklart ha hela rasket till lillskiten.
 
 
Bilder från Lindex shop online

Två sömntutor och en legonörd

Ja den här lördagen kommer nog gå till historien som den slappaste ever.
I tre timmar låg två trötta killar och snosade på soffan.
Håkan blev sugen på att bygga lego så han plockade i sär sin största bil och lade allt i prydliga högar för att sedan börja bygga ihop den igen. Så kan man ju också fördriva tiden...
Själv passade jag på att frysa in ett berg pannkakor samt baka en kladdkaka i långpanneformat som även den frystes in. Jag och den däringa frysen har haft en mysig dag som ni förstår. Nu ska vi dra igång en film och jag ska hugga in på min ölkorv like theres no tomorrow.
Hörs i möra!

4 Maj

God förmiddag.
Natten har bjudit på både upp och nergångar kan man säga. På plussidan är att jag och Vincent har sovit gott fyra timmar i stöten så jag är ordentligt utvilad. På minussidan dock så var Vide febrig i natt och på morgonkvisten kom han upp och kräktes massa rätt ut. Stackars lilla gubben. Så Håkan har ju inte fått lika många timmars sömn som jag då men det jämnar ju ut sig vad det lider. Vide är just nu ganska pigg och det har inte kommit något mer kräks (ta i trä).
Det blir med andra ord en lugn dag för oss.
 
 
 
 

Tapeter till lillsorken

I går drog vi in en snabbis till colorex för att köpa spackel och passade då på att kika lite på golv och tapeter till Vincents rum. Jag blev så kär i dessa med fåglar och körsbär. Hur fina?
 
I sådana fall blir det en fondvägg med träden och resten av väggarna med körsbär. Min oro är bara att det kommer att se för plottrigt ut. Vad tror ni?

3 Maj

Hej hej.
Tänkte blogga i går och började dagen med att skriva ett halvt gnällinlägg om dålig sömn, vad jag åt till frukost, att solen sken och så vidare men jag hann varken skriva färdigt eller publicera skiten. Lika bra det.
I dag kan jag inte klaga på sömnen i alla fall för vi sov så pass gott att vi försov oss så jag kände att Viden fick vara hemma från förskolan idag.
Tänkte passa på att få lite sol på näsan nu när Vincent somnat och plockade på Vide kläder för att gå ut men läskiga grannen sågade ved eller vad hen höll på med och det var ju livsfarligt såklart så Vide vågade inte vara ute. Sedan fick han ett panikbryt på mig när han inte fick ha på sig ytterkläderna inomhus. Livet är inte lätt alla gånger.
Jaja när en inte kan sitta och sola så hinner en ju städa, bädda rent i sängar, tvätta, ta tag i disken, göra rent badrummet och koka en smaskig soppa på det som fanns hemma...
 
 

1 Maj

Sköna maj välkommen!
Solen skiner och fåglarna kvittar och efter en bra natt med mycket sömn så är jag beredd att göra detsamma. Nu väntar jag bara på att lillsorken ska bli färdigammad någon gång så jag kan gå ut och lapa lite d-vitamin.

Dagen till ära så ser jag ut som Meg Ryan och det var ju väldigt passande eftersom det är precis en sån där min jag gör när någon föreslår att vi ska se en romantisk komedi.


RSS 2.0