Sa Egon och gick och la sig

Ja här har ni en tjej som är redo för ett magplask rätt ner i sängen alltså. Det här med att lägga sig innan tio som jag har lovat mina påsar under ögonen att börja med den här veckan har ju gått käpprätt åt fanders i alla fall. Ni kan väl hålla tummarna för att Vide sover länge i morgon okej?
Nä jag har väl inte mycket mer på hjärtat just nu än att slänga in en bild som inte har någonting med inlägget att göra (hähä).
Jag ville väl mest bara visa mamma att jag också hamnade på bild med Top Cats (såklart!) Jag ser lite lagom stelopererad ut bara men det är väl inte hela världen (sa egon och gick och la sig på riktigt)

Trettioårfesten i mossbrott del två

Festen fortsätter!

Jag är omgiven av snygga brudar

Håkan är på g höhö


Yo?


<3

Kvällen avslutades med ett lemmeltåg(stackaren som fick hänga på mig då...)


Kul kväll!

31 Maj

God morgon!
Hur har ni det? Jag och viden tog lite sovmorgon i dag. Plockade in honom hos mig när han vaknade så hade vi lite morgonmys. Vide sprang iväg och lekte och kom helt plötsligt och började mata mig med tacochips(!) då kände jag att det var dags att pallra sig upp och se efter vad han höll på med. (Det var visst bara jag som glömt lägga tillbaka påsen efter mitt skåpäteri i går kväll...)
I dag jobbar jag kväll och har egentligen inga måsten alls innan det så det blir nog en lugn dag inomhus (gött att solen ligger bakom moln så jag slipper få dåligt samvete höhö)

The mysdress is on!


Vides trädgårdsmöbler

Det här var vad Håkan knåpade ihop förut. En liten utemöbel i Videstorlek. Supersött!

Det står placerat uppe på vårat "berg" längst ner i trädgården där han älskar att stå och kasta kottar. Här kommer det bli en och annan picknick i sommar.


På hemmaplan igen

Jepp det är vi allt. Det blev inte så mycket shoppat men nu vet vi på ett ungefär vad vi vill ha i alla fall. Alltid något. Vi har även bestämt oss för ett förråd som vi ska bygga och kommit fram till att vi ska bygga ut altanen på baksidan och planer på en massa annat. Vi behöver nog inte gå sysslolösa framöver kan vi konstatera.

Nu ska vi alla fall ut och njuta i solen med lite fika!

och Håkan bygger ihop något litet fint som passar Vide perfekt (han satte sig nämligen på en sådan i möbelaffären och blev kvar där hela tiden haha) Ni får se resultatet lite senare!


30 Maj

God förmiddag!
I dag har jag än så länge hunnit götta mig med lite sovmorgon, dricka frukostsmoothie på vår soliga altan och få en dusch över benen av Vides nysning. Nu har vi packat in oss i bilen och ska fara runt lite överallt i jakten på de perfekta utemöblerna och ett...skjul(?) some crazy shopping today alltså...


Trettioårsfesten i mossbrott del ett

Jag var görslarvig med kameran i början (skämmes ta me fan) Men vi delades upp i lag och tävlade i diverse lekar före maten. Under middagen satt vi lagvis så på så sätt fick man ju lära känna lite nytt folk. Tjejen brevid mig hade en dotter som var två dagar yngre än Vide (född på dagen som Vide egentligen var beräknad till) ganska skoj.
Men som sagt dålig fart på kameran i början men detsto flitigare frammåt kvällen. Under middagen pysslade det med diverse tävlingar också.

Här kommer ännu en suddig bild på några få ur mitt lag (närmast i bild)

Min karslok och Fredrik hyffsat sansade (än så länge)

Sedan så drog dansen i gång...

...och jag fick en buggkurs av den här herren

och blev så här glad höhö

En spexig och dansant chey

Möe dans blev det


Vi avslutar del ett med den här bilden på två fräsiga brudar


29 Maj

Tjo!
Här sitter jag i soffan och väntar på mat (Håkan vet som vanligt sin plats i köket) nädå jag lagade allt maten i går så det är ju gött att en kan dela på't. I dag har det inte hänt så jädra mö direkt. Jobbat till fyra och väl hemma gjorde jag ett miniröj (satte på tvättmaskin och diskmaskin) men oj var redig man känner sig trots att det enda man har gjort är att trycka på en knapp höhö.
Ska se om jag kan få tummen ur att baka något lite senare. Vide fyller år snart och det skulle va gött att inte behöva panikbaka allt nästa vecka liksom. Fast å andra sidan är jag ledig i morgon så jag behöver ju inte ha ihjäl mig liksom...

Hepp nu ska jag sätta lite fart här så hörs vi lite senare. Då blir det fler sådana här bilder från trettioårsfesten. Ränderna går aldrig ur (eller snarare prickarna) för jag körde på samma outfit som fredagen. Löööv min shortsdress från H&M! Jackan är ju från gina och till detta hade jag mina JC spikes men dom hamnade nog fan aldrig på bild (bad blogger) Till Lotten och alla andra som vill veta så är det bästa partyskorna ever!

Bilder från kommunfesten del två

Jag har så mycket bilder att visa så jag vet knappt vart jag ska börja. Vi kör väl helt enkelt vidare med de avslutande bilderna från i fredags.
Efter att vi snurrat flaska ett bra tag var det dags för vattenrutchbanerace (tungvrickarord). Här är det nettan som ställer till med ett rejält plask.

Det plaskade så rejält att bikiniöverdelen gick sönder och fick knytas ihop. Då har en banne mig gjort allt för att vinna alltså.

Efter att ha hejat på alla rutchbaneåkare så fortsatte vi festandet och fick besök av en blivande brud

Sedan var det dags för de här killarna att spela

Dansanta damer


Persiljan å ja


Sjävklart tog vi idolbilder efter spelningen höhöhöööö

Det var alles!


28 Maj

Hej på er!
Herre jesus vilken dålig uppdatering det har varit här det sista då men nu ska det tydligen blli sex minus och regn i en vecka (typ) så då kanske man kan krypa ner framför datorn med gott samvete igen höhö. I dag har jag jobbat och haft möte och efter det fick jag gå hem i snålblåst och duggregn. Det gillade inte mina shortsbeklädda ben och än mindre mina stackars flipflopbeklädda fötter som har vant sig vid trettio graders värmebölja. Nåväl blått är ju också en färg...
Nu har barnet i familjen badat och snart ska jag ställa mig och fixa ihop spagetti och köttfärssås men först måste jag ju bara få basunera ut att Vide i kväll har kissat tre droppar i pottan. Hej stolt mor! (som var tvungen att sitta brevid och sympatikrysta) Mycket viktigare att notera det än att sverige vann ESC i lördags även om det också var fantastiskt såklart.

Våran lilla knubbsäl <3



Bilder från kommunfesten del ett

Kvällen startade med lite förfest hemma hos cilla. Jag hade fått en utförlig vägbeskrivning men fattade ändå inte vart jag skulle men när vi till slut kom fram så visade det sig att lägenheten låg i samma hus som Håkans syster haha.

I det här hushållet gillar dom salta pinnar kan vi konstatera

Väl framme på festplatsen högg vi in på maten. Fast allra först fick vi pallra oss upp på scenen och mottaga pris för bästa utklädnad i vararuset (en riskudde som jag lyckades supa bort...)

Sandra å ja

Efter maten så var det dags för femkamp. Här är det ankrace på gång.

Fölk

Taggade kollegor

Efter femkampandet parkerade vi oss på gräset och fick för oss att leka snurra flaskan. Jag fick ju som sagt bugga då va...

Indira fick gå upp på scenen och headbanga och fick bra fart på bandet

Jag lyckades fastna på bild igen

Fortsättning följer...


26 Maj

Hej på er!
Här sitter jag i soffan och dricker kaffe. Känner mig faktiskt pigg i dag trots kommunfest i går. Skönt!
Hade hur roligt som helst och det fina vädret gjorde ju sitt också. Underbart!
Jag ska väl slänga upp lite bilder här så småning om här har ni i alla fall en på mig när jag vrider armen ur led på ett stackars stolpskott som jag var tvungen att bjuda upp när vi körde snurra flaskan(?) Hoppas inte att någon märkte att ingen av oss kunde bugga...höhö

(Sen så kan ju ingen anklaga persiljan för att vara någon mästerfotograf direkt hähähä)
Nu ska jag sminka av mig spacklet, laga potatismos, slappa i soffan och ladda för trettioårsfest gånger åtta i kväll. Uj uj uj...


25 Maj

Hallå i värmen!
Jag har visst glömt bort att jag har en blogg. Ibland blir det lite dåligt med tid och datortimmarna minskar ju betydligt när vädret är så här jävla underbart. Nu har jag en ledig helg att se fram emot. Fullspäckad är den i vanlig ordning med fest både i morgon och i dag. Hur ska det sluta?
Jag har precis kommit ur duschen och sitter och laddar upp med en portion nudlar...(!)
Lyxigt så det förslår...


Bilder från i går

En del av frukosten

Att gunga är kul

Barfotafötter<3


Lunch

Fika bör man annars dör man


Dagen avslutades med en lång och svettig promenad där jag och syrran fick turas om att skjuva vagn på grusiga grusvägar...

Lika mycket som jag älskar norska så älskar jag maskrosor. Finns ta me fan inget finare än en grön gräsmatta full med maskrosor. Muuu?

Fler dagar som denna tack!


22 Maj

God morgon god morgon!
I dag är det dags för jobb igen och det blir en heldag för min del men deppa inte ihop nu för helt tomt blir det inte här för jag tidsinställer ett inlägg till lite senare.
Ha en fin dag så hörs vi på riktigt (eh?) efter fyra.

Sötisarna i går. Hugo ville att Vide skulle ha hans keps på sig. En till i familjen som nog skulle behöva boka klipptid

En rapsbagge i käften är bättre än en bebisspya mellan bröna

Här sitter jag djupt nedsjunken i soffan, nyduschad, och så där gött trött som man bara blir efter en dag ute i solen. Vi har solat (duh...), busat, gungat, pusslat, ätit, fikat, powerwalkat (under powerwalken svalde jag en rapsbagge...den smakade inte kyckling). Jag har även hunnit med att få en bebisspya mellan bröna och det var ju inte i går...
Full rulle som ni hör. Bilder kommer i morgon.
Nu ska vi göra precis som alla andra och avsluta den här dagen med en grillning.

...och på grillen slänger vi upp en påse kött!



En utedag

Vilken underbar dag! Altandörren har stått öppen sen i morse och barnen springer in och ut. Själv har jag gått runt i bikini och varvat mellan solstolen, gungställningen och köket. Sommaren är officiellt här!
Nu ska vi fortsätta njuta här så hörs vi lite senare!
Kör på hårband i dag för att dölja min två fingrar i kontakten korsad med en golvmopp frisyr.(Klipptid i morgon tack och lov...)


En liten språklektion

Det följde med ett skavsårsplåster i en tidning som jag prenumererar på. Skavsår heter alltså gnagsår på norska...


HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
*host gnägg*

Man bara måste älska norksa alltså


21 Maj

God morgon!
Här har vi kommit upp i tid för en gångs skull (tack så hemskt mycket alla takläggande grannar för att ni väcker mig och mitt barn kl 07.15 en ledig måndag när jag skulle kunna sälja min egna mor till kameluppfödare i pakistan för att få sovmorgon)
Men skit samma för solen skiner och himlen är blå så i dag får det allt bli häng ute i trädgården. Besök av familjen Johansson får vi också så det kan ju liksom inte bli bättre.
Hoppas ni får en bra dag alla ni som jobbar (muöhöhöhöhöhöhöhö)

Nu ska jag sörpla i mig lite kaffe men sedan får det allt bli en glass för att fira att sommaren är här.

Det här med talet

Jag har alltid trott att Vide är lite sen med talet och tog upp det på samtalet med förskolan vi hade förra veckan men det tyckte hon inte alls att han var så det kändes ju bra att höra. Fast jag har inte känt mig stressad över det eller så för han förstår ju utan problem allt vi säger och gör. Tänkte väl mest att det kommer väl så småning om då.
Vide och jag var ute och gungade förut och Håkan gick in för att göra mackor. Vide sprang då i väg in under en hängbjörk som vi har, vände sig om och sa "Jag är borta nu"
...!
Där fick du morsan! Jag kan allt prata om jag bara vill.

<3


20 Maj

Hej på er!
Det blir glest mellan uppdateringarna när en jobbar helg så är det bara. Nu har jag i alla fall gjort sista passet för den här gången.
I morgon är jag ledig och det känns ju för jävla gött om vädret fortsätter vara så här fint.

Just nu pysslar vi med detta...


18 Maj

Hej på er!
Hoppas ni har haft en trevlig klämdag. Själv har jag jobbat och när jag kom hem var det ovanligt lätt att komma in eftersom Håkan tydligen glömde låsa dörren efter sig i morse. Hej och välkomna everybody liksom...
Jaja huset såg lika stökigt ut som det gjorde när jag lämnade det i morse så ingen större skada skedd med andra ord höhö.
Fast nu är det annorlunda för här har det minsann blivit städat från golv till tak (nåja) och en morotskaka har jag hunnit baka också för i morgon får vi kaffebesök mellan mina arbetspass. Trevligt!

Nu har i alla fall kråkan och jag gjort oss förtjänta av att slappa i soffan resten av kvällen och för en gångs skull gör vi (nästan) som alla andra och äter tacos...typ.

Tacopizza i ugnen

Tillbehör för tjugo...förlåt två personer.


På väg igen

Japp nu har vi knökat kyl, frys och skåp fulla och det blev inte bara godis som tur var höhö. Nu hinner jag inte skriva så möe mer för vi drar vidare till svärisarna och käkar. Vi hörs sen!

Kör på röda läppar i vanlig ordning. Perfekta tricket om man ser ut som en påse skridskor och vädret är skit höhö


På väg

Japp nu sitter vi i bilen på väg mot stan för att handla. Grått och jävligt är det och hungrig som satan är jag så det här kommer aldrig gå väl. Det slutar väl med att vi kommer hem med glass och wienerbröd i stället för mat höhö.


17 Maj

God morgon bloggen!
I dag är jag ledig och det känns ju förträffligt förstås. Synd bara att solen lyser med sin frånvaro men man kan ju inte få allt här i världen. Den här dagen kommer inte att spenderas på sofflocket direkt för det står storhandling på schemat. Det ekar tomt lite överallt så det är verkligen dags för det. I eftermiddag är vi bortbjudna till svärisarna på middag och det är ju aldrig fel höhö. Vad hittar ni på en dag som denna?

Mysbild från i går


16 Maj

God morgon! Eller god förmiddag snarare...
Här har vi sovmorrnat oss ordentligt, ätit mysig frukost och just nu slappar vi lite i soffan. Funderar på om vi ska ge oss ut på en promenad hela lille familjen innan vädret hinner bli sämre. Jag får nog fundera på det medan jag dricker upp mitt, något försenade, morgonkaffe.


Inkomster och utgifter

Hej på er!
Nu är jag så fruktansvärt nöjd med mig själv ska ni veta för jag pallrade mig i väg och simmade trots allt. Joråserusåatt. Nu har jag väl förbränt en faslig massa kalorier kan jag tro. Bäst att fylla på med glass då eller hur?
Jag menar har man simmat i fyrtiofem minuter så måste man ju få äta glass i fyrtiofem minuter? Inkomster och utgifter, universums ordning osv.

Fast vem försöker jag lura egentligen? Jag får vara glad om den här lilla rackaren räcker en kvart...


15 Maj

Trött, tröttare, tröttast, ännu mer trött, försatt i koma, död och begraven i hundra år, Kristin. Den skalan ligger det på i dag. Vet inte om det är vädret jag ska skylla på eller vad det är eller så är det bara min tur att bli sjuk? Så här trött går det liksom inte att vara. Vetskapen om att det ska regna hela veckan gör ju inte heller att man får lust till att göra volter direkt...
Något annat som ändå gjort mig munter var "kvartsamtalet" på Vides förskola som vi åkte på efter jag slutade jobbet förut. Stoltare går det nog inte att bli <3.
Nu är jag och lilleman hemma själva medans Håkan fortsätter jobba ett tag till. Vide har stängt in sig på sitt rum och verkar ha väldigt roligt på egen hand så här sitter jag liksom. Jag har i alla fall tänkt ta tag i mig själv lite senare för att gå och simma(och nu måste jag ju det eftersom jag har skrivit om det här annars får jag skämmes ta me faan).
Bokat klipptid har jag hunnit med också förresten så snart kanske man kan se lite normal ut också.

"Nyklippt för hundra år sedan med en skeptisk min" får jag väl döpa det här fotot till...

14 Maj

Men chit vilken grå och trökig dag. Har för det första jobbat och det var ju förvisso kul men så kommer man hem också går luften precis ur en. Ingen inspiration över huvud taget. Nada. Noll.
Pust.
En trött Vide får göra det här inlägget ännu sömnigare(men gulligare)


svårväckt barn, kladdkaka och pussar

Hej hopp!
Har haft en så slapp och härlig dag i dag. Inte för att jag har hängt så där görmycket utomhus i dag trots vädret. Lite sol har jag allt hunnit få på näsan men sedan fick jag panik på alla trädgårdspåtande och takläggande grannar så jag drog ner alla persienner och satte mig framför teven som en annan mupp höhö. Bakade en kladdkaka som vi har smaskat på hela familjen gjorde jag också. Vide hade nog kunnat äta hur mycket om helst om han hade fått välja...och sova hur länge som helst också för den delen. Han kan ju inte sova middag hele dan om han ska somna i någorlunda tid på kvällen. Han var hur som haver extremt svårväckt den lilla tröttisen. Han var så go förut förresten kom gåendes kramandes och pussande på ett gosedjur, fick syn på mig och ropade mamma! Kröp upp till mig i soffan och gav mig kram och puss och sprang därefter till Håkan och gjorde samma sak. Alltså jag smäller av! <3

Pöjka i mitt liv <3


En liten fundering bara

I vilken värld låter en fågel så här när man klämmer den på magen?

13 Maj

God morgon på er!
Här sitter vi och äter frukost och jag funderar på vad vi ska hitta på i dag. För ovanlighetens skull så vaknade vi ju till sol så det får kanske bli en dag ute? Den som lever får se helt enkelt.


12 Maj

Hej på er!
Vi har varit på vift hela familjen i dag och kom hem för en liten stund sedan. Här har ni min dag i bilder!

Dagen startade vi på bästa sätt med gofika hemma hos familjen spiderchick. Alltid lika trevligt! fast det enda jag fick på bild var fruktsalladen (bad blogger!)

Vide fick klinka på en gitarr och nu blir han som galen så fort han får syn på en. Det blir nog musiker av pöjken höhö. Efter fikat drog vi en vända på staden tills det var dags för den stackars gravida att vagga hem och vila upp sig på soffan ;)
Vi drog till Max och käkade. Gott tyckte Vide!

Jag var på jakt efter en svart skinnjacka så vi dammsög affärerna och till slut hittade jag en! Bild kommer lite längre ner.
När vi shoppat färdigt bestämde vi oss för att köpa fika och överraska mormor med ett besök. Jösses va gla ho bleee!
Fikat:

Glad mormor och jag

Jag fick med mej en hög med böcker (den hann allt bli lite högre innan den packades ner höhö)

Sedan åkte vi hem och här har ni mig i nya skinnpajen. Lööööv it!

Nu är däremot mysdressen på och det blir slapp i soffan resten av kvällen.
Hoppas eran dag har varit kanoners!

Vi är ju lite efter här på landet...

Gokväll!
Just i detta nu sitter vi och har lite mys i soffan (hur mysigt det nu kan bli när jag sitter med näsan framför datorn höhö). Vide dricker välling och snart ska han gå och lägga sig och därefter börjar vuxenmyset med ostbricka och göttepåse. Ja en får passa på att snaska till det när barnet har somnat.
Men what's up med påsen liksom?

Ja men glad påsk då...eh?
Vi hörs i morgon!

För tio dagar sedan...

...var det vår och då grillade vi i Järpås. Jag vet att jag är segare än sirap men här kommer i alla fall bilderna från den kvällen.

Vide dök med huvudet rätt ner i sandlådan det första han gjorde (det syns inte riktigt på den här bilden men han blev helt full med sand och grus)

När man grillar är det gött med ett glas rött

Snygging <3

Mat!!!

Brorsan kom förbi också och gjorde någon form av fashionstatement i skinnpaj, shorts och sandaler med sockar i.

Kvällen avslutades på bästa sätt med mormors äppelkaka med vaniljsås

Hoppas på fler sådan här kvällar bara värmen och solen kunde komma tillbaka igen! 

Fullt ös

Japp det har det varit ett tag nu men nu ligger Vide och Sixten och vilar middag medan vi andra sitter och myser i soffan framför Bilar 2. Lyckades ta en fin bild på mina gäster efter att vi slängt i oss korv och makaroner.

Nu blir det kaffe och "misslyckade" kolakakor!

11 Maj

God morgon!
Hör startade dagen redan 05.30 (snark!) fast efter att pappan satt på en ny blöja så somnade lilleman om igen som tur var (fast en annan låg ju och stirrade i taket en bra stund...)
Klockan 08.11 vaknades det igen och då var det dags att kliva upp och äta frukost. Nu ska jag plocka iordning lite i röran här (eller så skiter jag i det eftersom familjen Johansson kommer på besök lite senare och lär vända upp och ner på stället höhö)
Vi hörs lite senare hur som haver.

Marmeladfrukost!


morotsstavar och sötnosar

Hej hopp!
Här sitter vi i soffan och häckar framför Omen 2. Inte så värst bra om ni frågar mig. Ingen promenad har det blivit i dag heller (mer än till förskolan och tillbaka i spöregnet då) men jag får väl skylla på vädret (för det är ju inte jag som har blivit helt förslappad näedå...)
Är så seg så jag inte ens orkade ordna mat till mig och Håkan utan jag svängde ihop dip på två sekunder och satte kråkan i arbete med att hacka morotsstavar så det sitter vi och gnager på nu. De ofrivilligt nyttiga liksom...
Nä men jag har väl inte så mycket mer på hjärtat utan vill mest önska er en fortsatt fin kväll.

Vide hälsar förresten att han också klär i rött...

Det är Håkan och Vide som hade det lite roligt med mammas peruk <3



Plask n'rockers

Eller hur det nu stavas höhö.
För er som undrar vad jag pysslade med i går så kan jag meddela att jag och ett par snygga kollegor gick Vara-ruset i Ryda-spåret. Vi kunde ju inte gärna satsa på att komma först så vi gick all in i kategorin "best in show" i stället (behöver jag skriva att vi var i princip de enda som klädde ut sig?) Men det var det värt för vi hamnar ju i tidninga! För övrigt råkar jag veta att vi vinner kategorin också. Jag vågar nog påstå att vi bidrog till en hel del nackskador i går. När jag trippade hem själv i går kväll från jobbet i den häringa utstyrseln var jag nära på att bli nercyklad av en herre som tydligen ville ta sig en riktigt närgående titt...
Sedan har jag tappat räkningen på hur många som tycker att jag borde satsa på rött nästa gång jag färgar håret höhö.
PLASK N'ROCKERS i alla sin prakt!

Njut nu riktigt ordentligt av GIF'en för det har tagit mig sju svåra år att få till den...

10 Maj

Hej på er!
Hur har ni det i regnet? Jag har visst hållt er på halster ett tag med vad det var för förvandling som skulle ske men ni ska få bildbevis! Nu har jag tagit helg så nu kan ni vänta er lite flitigare uppdatering här på blöggen. Jag ska först ge mig ut i spöregnet och hämta Vide på förskolan men innan jag gör det så ska jag bläddra lite i dessa som låg i brevlådan.


På väg hem

Hajjemän snart framme och då börjar förvandlingen...


Äta bör man annars dör man?

I går åt vi lunch på lagmansgymnasiet och där man lämnade disken fanns den här fina och bonninga skylten.


Tre utropstecken och allt!!!
Vilken tur att jag åt upp allt jag tog till mig för här vågar en inte slänga någon mat inte...

9 Maj

God morgon på er!
I dag står det jobb på schemat så jag tidsinställer väl ett par inlägg i dag med.
Hoppas för övrigt att vädret blir bättre än de lovat i dag för jag vill ju helst inte vandra fem km i regn. Vi får hålla tummarna för uppehåll helt enkelt.
Men herregud jag pratar väder.
Klart slut snarktjut!

Lite blandade instagrampics


19.07

Ja det är klockan nu och jag känner mig fasen redo för sängen. Det är ju konstigt att man kan bli så trött av att bara sitta still höhö. Det är en ju inte van vid. Sedan jag kom hem har jag inte gjort många knop. Hade tänkt simma eller i alla fall ta en promenad men nu blir det inget med det. Orkarnte! Får vara duktig resten av veckan i stället. I morgon kommer jag ju inte undan i alla fall för då ska jag och några arbetskamrater gå vararuset och vi kommer inte se ut som vi brukar om man säger så men det får ni se i morrn...
Titta förresten vad jag plockade ut på vägen hem. Ajm in löööööv säger jag bara!



Levne äng del tre

Kasta löv är kul!




Efter lövkastningen var det dags för vätskepaus...


Sedan var det dags för lite fotboll!



och så blev det dags att packa ihop och gå tillbaka till bilarna.

Det vankades nämligen grillning men det får bli ett annat inlägg det...



En snodd lista...

Jepp här kommer en lista med frågor om föräldraskap som jag snott inne hos spajder.

1. Vad var det värsta som hände under förlossningen?
Att värkarna avtog och vi fick åka hem igen första vändan vi var inne. Har nog aldrig blivit så besviken, sur och förbannad på samma gång (sen han vi förvisso inte mer än komma hem förren vi fick åka tillbaka igen och då var det på riktigt) 

2. Och det bästa (förutom att bebin kom ut)?
Att jag blev så ompysslad! Jag blev servad från topp till tå med saft...och saft...aja men jag kände mig väldigt ompysslad i alla fall. Annat var det ju på BB där en inte såg röken av personalen flera timmar i stöten...

 3. Hur startade din förlossning?
Med värkar.

4. Vad hade ni aldrig klarat er utan under spädbarnstiden?
Trots att vi hade en liten ängel till bebis så hade vi nog aldrig klarat oss utan varandra. Stor eloge till alla ensamstående päron där ute! 

5. Saknade du magen efter att den försvunnit?
Nä verkligen inte. Jag hade nog alla krämpor som går att ha också så att vara gravid är tyvär inte min grej. Jag blir ju i princip invalid större delen av tiden (så har det varit hittils i alla fall).

6. Tyckte du att din bebis var fin/söt första gången du såg henom?
Självklart! Det finns inget finare än ens eget barn. Det första jag tänkte var faktiskt men guuuuuud vad fin han är (trots att han var så lik sin far...hähä) 

7. Vart sover ert barn?
I sin egen säng. Mer spännande blir det inte. Han trivs bäst där helt enkelt och sova mellan oss har han nästan aldrig fått ro till. Han älskar sin spjälsäng helt enkelt.

8. Hur har ni delat/gjort med föräldraledigheten hos er?
Vi har delat helt lika på dagarna så får man liksom förvalta dom som man själv vill.

9. Vad är det bästa med att vara förälder?
Allt! (förutom trotsen då...höhö)

Det finaste vi har <3


8 Maj

God morgon god morgon!
I dag sitte jag i Vara på möte hela dagen lång så nu tänkte jag att jag skulle sätta er i arbete höhö. Var ju alldeles för länge sedan vi hade frågestund (och jag lider av svår bloggtorka för tillfället) så jag tänkte att vi kör en sådan nu. Så kom igen nu och ställ massa roliga, knäppa och puckade frågor till mig vettja! (så jag får något att garva åt)

Jag kommer att tidsinställa ett par inlägg åt er så kika in här under dagen för all del.
Då blir det fler sådana här bilder till exempel:


7 Maj

Hej på er!
Jag har jobbat lång dag och haft lite arbetsgruppmöte efter det så jag har änna haft fullt upp. Nu tänkte jag däremot ägna er några minuter höhö.
Fast vad ska jag skriva då? Händer ju inte så mycket mer när man bara jobbar. Jag ska väl mest bara slappa lite i soffan här och senare ge mig ut på en kvällsrunda. Förhoppningsvis så får jag sällskap också.
Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt fin kväll!

Vide vill förresten bara visa hur stark han är... <3

Nöjd med mig själv

Ja det är jag verkligen. Jag tog mig allt ut på en runda till på fem kilometer så nu kan jag med gott samvete vräka mig i soffan med mackor och thé framför mästarnas mästare.


En mer aktiv eftermiddag

Ja efter den här sjusovardagen (från min sida) så tog vi i alla fall tag i oss själva och kom ut på en promenad efter att Vide sovit middag. Vi gick gåsfarmarrundan (tror vi) drygt fem kilometer blev det i alla fall och jag tor att jag kanske möjligtvis (om jag inte fastnar här förstås) ska ut en sväng till senare.
Efter lite promenad och gungande i trädgården körde jag i väg kråkan till affären och kan ni tänka er att han kom hem med glass(!) Svårt att säga om det var jag eller Vide som blev lyckligast...

Nu fortsätter vi lite med städningen och snart är det även dags för en liten skit att gå och lägga sig. Håll tummarna för att han inte protesterar allt för mycket i kväll...fasoner han har börjat med. Tur att han är söt och underbar på alla sätt för annars hade jag lagt ut en på blocket för längesen höhö.

Pyssel & papp

Tänk vad man kan göra av bara en liten toarulle. Ett avgasrör, kikare eller som i det här fallet en maraccas som Vide släpade med sig från förskolan härom sistens.
En härlig blandning av bilar och guldpapper <3

6 Maj

Eh...?
God morgon då.
I dag råkade jag visst sova till tolv. Skäms lite nästan. Fast för en gångs skull så känner jag mig utvilad så tretton timmars sömn var kanske precis vad jag behövde?
Nu ska jag slänga i mig något ätbart och försöka få i gång den här dagen. Storstäda behöver jag i alla fall göra...

Nyvaken instagram bild. Följ mig gärna där också! Jag heter kristinsandgren där.


Ett perfekt avslut

Lördagen går till ända med pizza och Hamilton. Lite ögongodis i form av en vältränad Persbrandt är helt klart i Kristins intresse höhö.


Levene äng del två

Här kommer lite fler bilder från våran picknick. Känns bra att ha lite bildbevis på att våren verkligen är här för tittar man ut genom fönstret så kan man tro något annat...

Sötis Sixten

Mina älsklingar

Syrran och Hugo klättrade på ett nedfallet träd

Så fint så man smäller av liksom

Tröllet




Sedan hittade kusinvitaminerna en masssa löv som man kunde kasta. Har ungefär tusen sådana bilder så det får bli ett eget litet inlägg tror jag bestämt.

Hollywood cerise

Nu firar jag helgen lite extra genom att måla naglarna. Men herreguuuud vad svårt det är att ge färgen rättvisa. Ser ju typ orange ut när det egentligen är neonrosa. Tur att man inte är skönhetsbloggare i alla fall höhö.
Lacket heter, just som rubriken lyder, Hollywood Cerise och är inhandlat på fläschiga varuhuset gekås in Üllared.

5 Maj

I dag lyxar vi te't med frukost på bästa Änglaspis. Vi fick promenera i storm och regnpisk men det var det värt.


Min kväll

Här har vi haft en kväll utan brunsås (buhu) varför det inte blev någon brunsås? Vi hade ingen potatis! Merde!
Utan brunsås i fjorton dagar försmäktar jag på denna soffa liksom...
Som grädde på moset så ville Vide inte sova för en gångs skull. Pust, stånk och stön.
Men nu för en stund sedan så gick han till slut med på att lägga sig så nu blir det soffslapp och film för mamman och pappan.
Ha en fin kväll!


Fredagsmys?

Hej hopp!
Äntligen heg! Wihoooo! Klackarna i taket! Låt brunsåsen flöda! Eller nä förresten...har visst en dödssjuk kråka som ligger på soffan och är ynklig. Perfekt tajming as always älskling höhö. Nä då han är ju sällan sjuk så jag ska inte klaga. Det får nog bli en lugn helg för oss helt enkelt. Hoppas ni har det muntrare (fast får jag bara lite brunsås i mig så ska det nog bli ordning på det här torpet).

Vide var för övrigt så söt i går och sprang runt med sin lilla gräsklippare prcis som pappa <3
 

Levene äng del ett

Första maj var verkligen en kanondag och att komma till ängen var som att släppa ut korna på grönbete höhö


Vide ser skeptisk ut men det var han ju såklart inte

Picknickfiltarna rullades ut...

...och vi plockade fram allt gött vi hade packat med oss. Festis till exempel.

Barnen röjde runt...


Vide snubblade och ramlade i sina gummistövlar <3

Lille Sixten kan inte vara med och springa än men han var nöjd och glad i sin sele.

Underbar plats!

Fortsättning följer...

4 Maj

God morgon!
Fredag i dag och det är sista arbetsdagen för den här veckan (och sedan stundar en lugn helg) men först jobb till fyra som sagt. Det här är alltså ett tidsinställt inlägg (för ovanlighetens skull orkade jag sitta uppe i går kväll och pilla med det). Jag har ju inte visat er bilderna från picknicken på Levene äng ännu. De kommer upp lite senare i dag!
Så här såg i alla fall jag ut när jag skulle fånga litet som stort med min kamera höhö.


En liten uppdatering

Go kväll!
Här sitter jag i soffan och slappar i vanlig ordning. Det har änna varit fullt upp i flera dagar nu. Så vad har egentligen hänt sedan sist?
I går jobbade jag heldag och hann inte mer än hem och vända förren jag, syrran och morsan drog i väg på fläshigt event med goodiebag och allt...

Nä då nu tog jag visst i lite. Vi gick tjejsjuan i full galopp. Mucho trevligt faktiskt.


3 Maj

Dålig uppdatering här jag vet men vädret är fint och då kan man vara ute och gunga i stället för att sitta vid datorn. Återkommer i kväll!


PW på g

Tjo!
Nu är vi hemkomna igen och jag känner mest för att göra som Vide och krascha i säng men i stället för att låta Håkan natta mig så ska jag nu ge mig ut på PW numero dos för i dag. Jag vet jag är inte riktigt klok!
Så här såg det(jag) ut i morse


Underbar dag

Hej hopp!
Vilken härlig dag vi har. Varmt och soligt! Härligt. Vi har majat på levene äng med picknick och lek. Ni ska bara veta vilka fina bilder jag fått på barnen. De får jag slänga upp senare eller i morgon. Nu blir det grillning i Järpås.
Några mobilbilder kommer här:


Spike

Oj då. Jag gick visst och beställde ett par dyra skor. Så kan det gå.

Har suktat efter dessa ett bra tag ska ni veta. 
Du hittar dom här.

1 Maj

God morgon på er! I dag blev vi väckta i ottan av Vide så då passade jag på att ge mig ut på en morgon PW. Hade det inte varit tävling hade jag inte kommit på tanken men guuu va gött det var när en väl kom ut. Riktigt varmt i solen redan. Nu sitter jag med frukost och myser framför teven och snart ska jag baka kakor(!) inte dåligt hurtig jag är i dag då. Vi ska nämligen på picknick senare och då är det ju gött med kakor eller hur?
Vi hörs om en stund!


RSS 2.0